Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.
Και μια κότα που ξερω και ηταν αυτης της νοοτροπίας (κομμωτρια με μαλλί, νυχι και βαψιμο υπερπαραγωγη ακόμα και στην παραλία και τσαντες channel και louis Vuitton...δηλαδη η γκομενα κανει μπαμ απο μακρια!) βρηκε τελικά εναν οδηγό ταξι που δε βγαζει πολλά, αλλά εχει ενθουσιαστει με το πόσο καλά την γαμάει κι εχει φάει τρελλό σκάλωμα. Ολα σχετικά ειναι.
Δεν ειπα οτι τους απορτιπτουν γενικα ειπα ΑΡΧΙΚΑ.Και επειδη οντως ολα υπαρχουν,αν μιλησουμε για μια μετρια κοπελα που βαφεται ντυνεται και γινετε καπως πιο ανω του μετριου (εμφανησιακα) που την πλησιαζει ενας επισης μετριος αντικειμενικα τυπος με οχι και τοσο ωραιο ντυσημο ποιες ειναι οι πιθανοτητες να μη τον αποριψει? εκτος αν ειναι παρα πολυ αστειος η πολυ ενδιαφερον τυπος αλλα αυτο δεν ειναι καλο για το παραδειγμα μας εγω περνς τη μαζα..Εγω πιστευω θα του ριξει χ επειδη ξερει οτι σε 10 λεπτα θα την πλησιασουν αλοι 10 καλυτεροι απο αυτον (και ας βγουν οι μισοι μαλακες).Οποτε τι κανει ο μετριος? Τρωει 5 χ και λεει να πανε να γαμηθουν ολλες και πηγαινει στα μπουρδελα. Και τι κανει η κοπελα? Παραπονιεται οτι δε βρισκει κανεναν καλο αντρα και περημενει τον τυπα που θα της κανει εντυπωση μεχρι να φτασουν οι καυλες στο μετοπο και να συμβιβαστει μπορει και με καπιον χειρωτερο απο τον μετριο τυπακο. Αλλα βρες μου μια γυναικα που δεν υπολογιζει το χρημα το ''στατους'' και την αερα που αυτα εκπεμπουν...