Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.
Και μια κότα που ξερω και ηταν αυτης της νοοτροπίας (κομμωτρια με μαλλί, νυχι και βαψιμο υπερπαραγωγη ακόμα και στην παραλία και τσαντες channel και louis Vuitton...δηλαδη η γκομενα κανει μπαμ απο μακρια!) βρηκε τελικά εναν οδηγό ταξι που δε βγαζει πολλά, αλλά εχει ενθουσιαστει με το πόσο καλά την γαμάει κι εχει φάει τρελλό σκάλωμα. Ολα σχετικά ειναι.

Δεν ειπα οτι τους απορτιπτουν γενικα ειπα ΑΡΧΙΚΑ.Και επειδη οντως ολα υπαρχουν,αν μιλησουμε για μια μετρια κοπελα που βαφεται ντυνεται και γινετε καπως πιο ανω του μετριου (εμφανησιακα) που την πλησιαζει ενας επισης μετριος αντικειμενικα τυπος με οχι και τοσο ωραιο ντυσημο ποιες ειναι οι πιθανοτητες να μη τον αποριψει? εκτος αν ειναι παρα πολυ αστειος η πολυ ενδιαφερον τυπος αλλα αυτο δεν ειναι καλο για το παραδειγμα μας εγω περνς τη μαζα..Εγω πιστευω θα του ριξει χ επειδη ξερει οτι σε 10 λεπτα θα την πλησιασουν αλοι 10 καλυτεροι απο αυτον (και ας βγουν οι μισοι μαλακες).Οποτε τι κανει ο μετριος? Τρωει 5 χ και λεει να πανε να γαμηθουν ολλες και πηγαινει στα μπουρδελα. Και τι κανει η κοπελα? Παραπονιεται οτι δε βρισκει κανεναν καλο αντρα και περημενει τον τυπα που θα της κανει εντυπωση μεχρι να φτασουν οι καυλες στο μετοπο και να συμβιβαστει μπορει και με καπιον χειρωτερο απο τον μετριο τυπακο. Αλλα βρες μου μια γυναικα που δεν υπολογιζει το χρημα το ''στατους'' και την αερα που αυτα εκπεμπουν...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο ντυσιμο μου λες? Ποια γυναικα κοιτάει τι μαρκα ειναι τα ρουχα σου? Με δουλευεις? Ποιο στατους? Που τα εχετε δει αυτα και πώς βγαζετε αυτα τα συμπερασματα? Μηπως απλά πολλοί αντρες τρωνε χυλόπιτα για άχετους λόγους(εμφανιση,χιουμορ,χημεία κλπ) αλλά τα ριχνουν όλα στην έλλειψη χρημάτων για να μην πληγωθει ο εγωισμός τους? Εχεις μιλησει με πολλές γυναικες και σου εχουν πει οτι αν ο αντρας δεν εχει ακριβό ρολόι, αυτοκίνητο και σπιτι με πισίνα δε βγαινουν μαζι του?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ποιο ντυσιμο μου λες? Ποια γυναικα κοιτάει τι μαρκα ειναι τα ρουχα σου? Με δουλευεις? Ποιο στατους? Που τα εχετε δει αυτα και πώς βγαζετε αυτα τα συμπερασματα? Μηπως απλά πολλοί αντρες τρωνε χυλόπιτα για άχετους λόγους(εμφανιση,χιουμορ,χημεία κλπ) αλλά τα ριχνουν όλα στην έλλειψη χρημάτων για να μην πληγωθει ο εγωισμός τους? Εχεις μιλησει με πολλές γυναικες και σου εχουν πει οτι αν ο αντρας δεν εχει ακριβό ρολόι, αυτοκίνητο και σπιτι με πισίνα δε βγαινουν μαζι του?
Οχι αλλα εχω μιλησει με αρκετες γυναικες που που μου εχουν πει οτι καποιος ειναι ελκυστικος επειδη εχει εναν ''αερα'' και εντελως τυχαια του τυπου του τρεχανε απο τα μπατζακια και ακομα πιο εντελος τυχαια ο αερας ηταν οτι κερναγε τα παντα. Δε το λεω απο εμπαθεια ουτε απο κομπλεξ δεν εχω οικονομικο προβλημα και ουτε με εχουν αποριψει ποτε λογο ελειψης χρηματων. Στις παρεες που εχω ομως εχω δει πολλα τετεια περιστατικα.Οπως εχω δει και απο αυτα που λες. Αλλα αληθεια πιστευεις οτι οι περισσοτερες γυναικες τα χρηματα του αλου τα εχουν χεσμενα? Να στο ρωτησς αλλιως...εσυ θα πρωτιμουσες το ιδιο πανω κατω μοντελο με λευτα η μπατιρικο?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δικιο εχετε ολοι απο την πλευρα σας .δυσκολες οι σχεσεις σημερα.πολυ ψευτια παντου.λιγο ασχετο αλλα μηπως ξερετε αν δουλευει καμια φιλιππινεζα σε μπουρδελο.καθαρη φιλιππινεζα ομως.αυθεντικη που λεμε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
............ Εχεις μιλησει με πολλές γυναικες και σου εχουν πει οτι αν ο αντρας δεν εχει ακριβό ρολόι, αυτοκίνητο και σπιτι με πισίνα δε βγαινουν μαζι του?

Προσωπικα  μου το εχουν πει αυτο φιλες (οχι ακριβως ετσι). Η αληθεια πάντως ειναι οταν αν δειξεις σε μια κοπελα οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την γουσταρεις θα σε ταλαιπωρησει λίγο αλλα ισως σου κατσει . Η οικονομικη ανεση βοηθα αλλα αν δεν μπορεις να πουλησεις τον εαυτον ως λεφτα ας τον πουλήσει ως ερωτοχτυπημένος . Πιστευω οτι debudant εραστης πρεπει να ξεπερασει τον φοβο της χυλοπιτας [μπρεχτ μοουντ ον] Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει. [μπρεχτ μοουντ οφ]

Τωρα αν πας για 1η φορα σε πουτανα δεν νομιζω να σε βοηθησει αυτο στις σχεσεις σου με το  αντιθετο φυλο . Πρεπει απλα να το δεις σαν χαλαρη εμπερια .

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αρα ειναι καθαρα δικο σου συμπερασμα που δε βασιζεις καπου! Στα λόγια μου ερχεσαι. Το οτι δηλαδη μπορει να μην ηταν τα ιδια τα χρηματα που τράβηξαν καποια, αλλά η αυτοπεποιθηση?
Μα τι συζητάμε τωρα? Με ρωτας δηλαδη αν μου λέγανε: "Ο Γιωργος βγαινει σε εκδοση με μισθό 500 ευρω το μηνα και στην εκδοση 2.0 που διαφερει μονο στο οτι αντι για 500 , παίρνει 5000 ευρω το μηνα" τι θα διαλεγα? Γιατι αν εσενα σου ελεγαν θα προτιμούσες η γκόμενά σου να ειναι παμφτωχη ή  (η ιδια γκόμενα παντα) να παίρνει 5000 , θα διαλεγες το πρωτο? Φυσικά και τα χρηματα ειναι καλοδεχουμενα και διευκολύνουν τη ζωη μας, δεν ειπα το αντιθετο.
Αυτό που λέω ειναι οτι ελαχιστες -πραγματικά ελαχιστες- γυναικες εχουν τα χρηματα σαν βασικο κριτηριο. Καμια δε θα πει "φοβερός τυπος, αλλα δεν εκανα κατι μαζι του γιατι δεν εχει ακριβό αμαξι".

Chris33 , αγαπημενο μου τρολ!!  :boobies:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πλάκα κάνεις έτσι; :idiot: (δεν λέω ότι κάποιος τρώει χυλόπιτα γι' αυτόν τον λόγο)

Να κοιτάξει το πώς εισαι ντυμενος, αν εισαι ντυμενος καλόγουστα/στο στυλ που της αρεσει, ναι φυσικά! Αλλά να κοιτάξει αν ειναι ακριβά ή μαρκα τα ρουχα σου? Για κανενα λόγο!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ε,καλα δηλαδη τι περιμενες να παντρευομασταν απο τα 21? οσο για το αποτελεσμα που ρωτας ηταν οτι εζησα τον ερωτα απο την ανθρωπινη πλευρα και οχι απο την ζωωδη..εκτος απο το σεξ ειχα μια παρεα να παω σινεμα, για καφεδακι, η σε κανα κλαμπακι οπου τα μονιμα μπακουρια σαν κι εσενα δεν επιτρεπεται να μπουν!

Ρε  :jerking: τα μόνιμα μπακούρια είναι που πάνε στα κλαμπάκια και στέκονται με το ποτό στο χέρι (και με την ψωλή μετά σπίτι).
Άμα είσαι κατά του αγοραίου έρωτα τότε γτ πήγες τη γκόμενά σου σε τράβελο και κατά δεύτερον τι κάνεις εδώ μέσα?  :jerking: :jerking:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Δικιο εχετε ολοι απο την πλευρα σας .δυσκολες οι σχεσεις σημερα.πολυ ψευτια παντου.λιγο ασχετο αλλα μηπως ξερετε αν δουλευει καμια φιλιππινεζα σε μπουρδελο.καθαρη φιλιππινεζα ομως.αυθεντικη που λεμε
Πήγαινε βόρεια προάστια όλο και κάποια υπηρέτρια θα βρεις. (Σε κανένα λεωφορείο) :2funny: :2funny:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αρα ειναι καθαρα δικο σου συμπερασμα που δε βασιζεις καπου! Στα λόγια μου ερχεσαι. Το οτι δηλαδη μπορει να μην ηταν τα ιδια τα χρηματα που τράβηξαν καποια, αλλά η αυτοπεποιθηση?
Μα τι συζητάμε τωρα? Με ρωτας δηλαδη αν μου λέγανε: "Ο Γιωργος βγαινει σε εκδοση με μισθό 500 ευρω το μηνα και στην εκδοση 2.0 που διαφερει μονο στο οτι αντι για 500 , παίρνει 5000 ευρω το μηνα" τι θα διαλεγα? Γιατι αν εσενα σου ελεγαν θα προτιμούσες η γκόμενά σου να ειναι παμφτωχη ή  (η ιδια γκόμενα παντα) να παίρνει 5000 , θα διαλεγες το πρωτο? Φυσικά και τα χρηματα ειναι καλοδεχουμενα και διευκολύνουν τη ζωη μας, δεν ειπα το αντιθετο.
Αυτό που λέω ειναι οτι ελαχιστες -πραγματικά ελαχιστες- γυναικες εχουν τα χρηματα σαν βασικο κριτηριο. Καμια δε θα πει "φοβερός τυπος, αλλα δεν εκανα κατι μαζι του γιατι δεν εχει ακριβό αμαξι".

Chris33 , αγαπημενο μου τρολ!!  :boobies:

Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να διαφωνισει οτι τα χρηματα ευκολευουν καταστασεις.

Θα μιλησω προσωπικα για μενα....

Βρισκομαι στην Ελλαδα (Αθηνα) για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Η μονιμη κατοικια μου και εργασια μου ειναι στην Ουασινκτον (Ελληνικο και Αμερικανικο διανατηριο). Αναλογικα για τα ελληνικα στανταρ ο μισθος μου ειναι πολλαπλασιος του μεσου μισθου στην Ελλαδα (π.χ 1300 ευρω μηνιαιως ας πουμε). ΟΚ, ειναι σε δολλαρια , αλλα παραμενουν πολλαπλασια. Αυτο που εχω να μοιραστω μαζι σας ειναι οτι ΠΑΝΤΟΥ οι γκομενες οταν μυριστουν χρημα , δειχνουν σαφεστατη προτιμηση. Απλα η εντυπωση που αποκομισα 1μιση χρονο στην Ελλαδα ειναι οτι επειδη δεν κυκλοφορει χρημα, κανει περισσοτερο ΜΠΑΜ η τακτικη των ελληνιδων να στρεφονται οπου βρισκουν χρημα. Ειναι πολυ εντονο σε σχεση με το εξωτερικο (τουλαχιστον μιλαω για Αμερικη). Στο εξωτερικο μια γκομενα εχει ΠΟΛΥΥΥΥΥ περισσοτερες ευκαιριες να πιασει μια δουλεια που να της αποφερει ΣΟΒΑΡΑ χρηματα. Στην Ελλαδα γενικα τα χρηματα ειναι λιγα, και ποι δουλειες που εχουν οι γκομενες ειναι κυριως δευτερες με αποτελεσμα να μην παιρνουν σοβαρα χρηματα. Απλοτελεσμα να κυνηγανε το χρημα.

Αυτη ειναι η εξηγηση του φαινομενου. Μου εχει κανει εντυπωσει ποσες (απειρες) σερβιτορες, μπουφετζουδες υπαρχουν. και τι μισθο περνουν, Ελαχιστα.

Στο δια ταυτα ΟΜΩΣ

Προσωπικα , αν ακαι αυτη ειναι η εξηγηση, με ΕΝΟΧΛΕΙ αυτη η κατασταση. Με αποτελεσμα την τακτικη που ακολουθησα ειναι η ακολουθη:

Εφοσον οι γκομενες πανε να πουληθουνε, εγω γυρισα το παιχνιδι στους ορους που θελω εγω. Παραδειγμα αληθινο, ειναι στην παρεα 3 γκομενες (ωραια μουνακια). Ξερουν οτι ειμαι μονιμα Αμερικη , ουτε τα δολλαραι ειναι αρκετα σε σχεση με τα ευρω που περνουν εδω οι Ελληνες, και εχει μπει στο μυαλουδακι τους να μου "πουληθουν" και για να καλοπερνανε με εξοδα δικα μου ΑΛΛΑ και για να ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΗ σαν ΣΥΖΥΓΟΙ. Οποτε αρχισα με τον τροπο μου να τις κανω να ανταγωνιζονται μεταξυ τους ποια θα προσφερει τα περισσοτερα . Το γαμησι που πεφτει ειναι ατελειωτο, ΑΛΛΑ δεν ξοδευω μια για αυτες. Ξεκολιαζονται απλα και μονο στο ενδεχομενο ΜΠΑΣ και υπερτερησει η μια απο την αλλη. Επισης ειδα ποσο η μια θαβει την αλλη. Εχω λιωσει στο γελιο ...και στο ΓΑΜΗΣΙ ΚΟΛΟΥ...!!! Και οι 3 δινουν κολο ΣΤΕΓΝΑ....αν και στην αρχη το επειξαν λιγο αρνητικες.....!!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να διαφωνισει οτι τα χρηματα ευκολευουν καταστασεις.

Βρισκομαι στην Ελλαδα (Αθηνα) για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Η μονιμη κατοικια μου και εργασια μου ειναι στην Ουασινκτον (Ελληνικο και Αμερικανικο διανατηριο). Αναλογικα για τα ελληνικα στανταρ ο μισθος μου ειναι πολλαπλασιος του μεσου μισθου στην Ελλαδα (π.χ 1300 ευρω μηνιαιως ας πουμε). ΟΚ, ειναι σε δολλαρια , αλλα παραμενουν πολλαπλασια. Αυτο που εχω να μοιραστω μαζι σας ειναι οτι ΠΑΝΤΟΥ οι γκομενες οταν μυριστουν χρημα , δειχνουν σαφεστατη προτιμηση. Απλα η εντυπωση που αποκομισα 1μιση χρονο στην Ελλαδα ειναι οτι επειδη δεν κυκλοφορει χρημα, κανει περισσοτερο ΜΠΑΜ η τακτικη των ελληνιδων να στρεφονται οπου βρισκουν χρημα. Ειναι πολυ εντονο σε σχεση με το εξωτερικο (τουλαχιστον μιλαω για Αμερικη). Στο εξωτερικο μια γκομενα εχει ΠΟΛΥΥΥΥΥ περισσοτερες ευκαιριες να πιασει μια δουλεια που να της αποφερει ΣΟΒΑΡΑ χρηματα. Στην Ελλαδα γενικα τα χρηματα ειναι λιγα, και ποι δουλειες που εχουν οι γκομενες ειναι κυριως δευτερες με αποτελεσμα να μην παιρνουν σοβαρα χρηματα. Απλοτελεσμα να κυνηγανε το χρημα.

Αυτη ειναι η εξηγηση του φαινομενου. Μου εχει κανει εντυπωσει ποσες (απειρες) σερβιτορες, μπουφετζουδες υπαρχουν. και τι μισθο περνουν, Ελαχιστα.

Στο δια ταυτα ΟΜΩΣ

Προσωπικα , αν ακαι αυτη ειναι η εξηγηση, με ΕΝΟΧΛΕΙ αυτη η κατασταση. Με αποτελεσμα την τακτικη που ακολουθησα ειναι η ακολουθη:

Εφοσον οι γκομενες πανε να πουληθουνε, εγω γυρισα το παιχνιδι στους ορους που θελω εγω. Παραδειγμα αληθινο, ειναι στην παρεα 3 γκομενες (ωραια μουνακια). Ξερουν οτι ειμαι μονιμα Αμερικη , ουτε τα δολλαραι ειναι αρκετα σε σχεση με τα ευρω που περνουν εδω οι Ελληνες, και εχει μπει στο μυαλουδακι τους να μου "πουληθουν" και για να καλοπερνανε με εξοδα δικα μου ΑΛΛΑ και για να ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΗ σαν ΣΥΖΥΓΟΙ. Οποτε αρχισα με τον τροπο μου να τις κανω να ανταγωνιζονται μεταξυ τους ποια θα προσφερει τα περισσοτερα . Το γαμησι που πεφτει ειναι ατελειωτο, ΑΛΛΑ δεν ξοδευω μια για αυτες. Ξεκολιαζονται απλα και μονο στο ενδεχομενο ΜΠΑΣ και υπερτερησει η μια απο την αλλη. Επισης ειδα ποσο η μια θαβει την αλλη. Εχω λιωσει στο γελιο ...και στο ΓΑΜΗΣΙ ΚΟΛΟΥ...!!! Και οι 3 δινουν κολο ΣΤΕΓΝΑ....αν και στην αρχη το επειξαν λιγο αρνητικες.....!!!

:thumbsup:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Η μια απο τις 3 ηταν ΚΑΘΕΤΗ. Δεν εχω δωσει την κολοτρυπιδα μου σε κανεναν. Οταν ειδε οτι αρχισα τα χαμουρεματα με μια αλλη, επανηλθε πιο δυναμικη....και οταν ξανα ΕΘΕΣΑ το θεμα να της γαμησω το κολαρακι, το ΕΣΤΗΣΕ φιλε...

Και μπραβο της!! Απλα να μας ΕΛΕΙΠΕ το αρχικο που μου τα επρηξε μεχρι να της τον ανοιξω...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η μια απο τις 3 ηταν ΚΑΘΕΤΗ. Δεν εχω δωσει την κολοτρυπιδα μου σε κανεναν. Οταν ειδε οτι αρχισα τα χαμουρεματα με μια αλλη, επανηλθε πιο δυναμικη....και οταν ξανα ΕΘΕΣΑ το θεμα να της γαμησω το κολαρακι, το ΕΣΤΗΣΕ φιλε...

Και μπραβο της!! Απλα να μας ΕΛΕΙΠΕ το αρχικο που μου τα επρηξε μεχρι να της τον ανοιξω...

Τι μαλάκοβνες ρε μαν  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κιομως φιλε εγω εχω παει στο εξωτερικο και γνωρισα ανθρωπους που αν και χαμηλοτερου επιπεδου σε καποια θεματα (κοινως λιγο ρομποτακια) σε τετεια θεματα ηταν πολυ ανοιχτοι και χωρις παροπιδες. Να στο εξηγησω τι εννοω. Γνωρισα κοπελες που θεωρουσαν δεδωμενο το οτι ενας αντρας στα 23 δεν εχει δικο του αυτοκινητο ουτε μπορει να τις παει να φανε καπου που κοστιζει 50 ευρω το ατομο και δεν εψαχναν καποιον να πιδηχτουν με αυτα τα κρητηρια. Εδω στην Ελλαδα παρα πολλες κοπελες που εχω γνωρισει νομιζουν οτι τους το χρωσταει κανενας να τις βγαλει βολτα με slk και να της παει να φανε στο cash για να του κατσουν. Δεν τις εντυπωσιαζει περισσοτερο αν εισαι εξυπνος η αστειος αλλα αν εχεις σπιτι με πισινα και καμπριο. Στο εξωτερικο (εκει που εχω παει τουαλαχιστον) τα παιδια τα μεγαλωνουν να πιστευουν οτι δεν δικαιουντε τιποτα αν δε το κερδισουν και προφανως να μην αξιωνουν πραγματα που δεν τους αναλογουν.Για εμφανιση δεν μιλαω γιατι καμια κοπελα (αν δεν πληρωνετε) δεν θα παει με καποιον που δεν της αρεσει εμφανισιακα εκτος αν ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του.

εγω στο χωριο μου εχω σπιτακι σκυλου και κοτετσι μεγαλο με πολλες κοτουλες,θα γουσταρουν οι γκομενες φρεσκα φυσικα αυγουλακια ? :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ποια slk, πισινες και 50 ευρω εστιατόριο μωρε, που τα ειδατε αυτα??
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.
Και μια κότα που ξερω και ηταν αυτης της νοοτροπίας (κομμωτρια με μαλλί, νυχι και βαψιμο υπερπαραγωγη ακόμα και στην παραλία και τσαντες channel και louis Vuitton...δηλαδη η γκομενα κανει μπαμ απο μακρια!) βρηκε τελικά εναν οδηγό ταξι που δε βγαζει πολλά, αλλά εχει ενθουσιαστει με το πόσο καλά την γαμάει κι εχει φάει τρελλό σκάλωμα. Ολα σχετικά ειναι.

τρολλαρεις τωρα,ακομα οταν ειμασταν σχολη πριν χρονια (καλες εποχες)οποιος επαιρνε καινουργιο αμαξι κατευθειαν αρχιζαν βολτες με γκομενακια κτλ κτλ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

το αυτοκινητο ομως ειναι μαστ δν θα παει με αστικο η αλλη  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Στο δια ταυτα ΟΜΩΣ

δηλαδη κωλο σου εδωσαν με σκοπο να σε δεσουν.εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να γουσταρουν να γαμιουνται απο κωλο.αρκετες γυναικες βιωνουν καλυτερους οργασμους απο το πρωκτο.σκεφτεσαι υπερβολικα πονηρα :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δηλαδη κωλο σου εδωσαν με σκοπο να σε δεσουν.εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να γουσταρουν να γαμιουνται απο κωλο.αρκετες γυναικες βιωνουν καλυτερους οργασμους απο το πρωκτο.σκεφτεσαι υπερβολικα πονηρα :grin:

παιζουν και το μουνακι τους τυπε οταν τις καρφωνεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom