Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αν μαθεις τα παιδια απο την αρχη να βολευοντε στην ευκολια των μπουρδελων και να μη διεκδικουν τις γκομενες τοτε θα μεγαλωσουν και δε θα βρισκουν γκομενα ποτε.Επισης δεν ειναι ανακγη να βρουν μια μουναρα.Απλα μια γκομενα. Δεν γαμιουντε ολλες με τον ντι τζει της καφετεριας. Και σιγουρα ειναι καλυτερα να αργησει κανεις να γαμησει παρα να του σπασει η καποτα και να αρρωστησει ισος και για παντα. Τα μπουρδελα δεν ειναι μερη για παιδακια που δεν εχουν συνειδητοποιησει τι γινετε και τι διακυβεβετε. Οταν το παιδι καταλαβει τι μπορει να παθει και τι δεν μπορει να παθει απο τις επισκεψεις του στα μπουρδελα ας παει να κανει οτι θελει. Απο την αλλη οταν βρει κανεις την ευκολη λυση μετα δεν θα προσπαθησει να βρει γκομενα ποτε. Το εχω δει να γινετε.

δν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη αν δν το χει με τις γυναικες καλυτερα απο τη μαρια παλαμη  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη αν δν το χει με τις γυναικες καλυτερα απο τη μαρια παλαμη  :grin:

Εγω δεν ειπα οτι ειναι χειρωτερα.Ειπα ομως οτι πρεπει κανεις να ειναι ενημερος και προετημασμενος για το τι παει να κανει. Με τον ιδιο τροπο οπως πρεπει κανεις να ειναι ενημερομενος για το οτι αν μπει σε αεροπλανο μπορει να πεσει και να γινει ακρινογραφια. Τωρα αν θες τη δικη μου αποψη,επειδη αυτο το σπορ ειναι ακριβο και εχει πολους κυνδινους για μενα καλο θα ηταν να ειναι μια λυση απελπισιας και οχι μια σχεδον καθημερινη συνηθεια. Εγω εχω κατι παρεες που αν μετα το ποτο δεν πανε να τον ριξουν θεορουν την εξοδο τους χαμενη δουλεια... :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω δεν ειπα οτι ειναι χειρωτερα.Ειπα ομως οτι πρεπει κανεις να ειναι ενημερος και προετημασμενος για το τι παει να κανει. Με τον ιδιο τροπο οπως πρεπει κανεις να ειναι ενημερομενος για το οτι αν μπει σε αεροπλανο μπορει να πεσει και να γινει ακρινογραφια. Τωρα αν θες τη δικη μου αποψη,επειδη αυτο το σπορ ειναι ακριβο και εχει πολους κυνδινους για μενα καλο θα ηταν να ειναι μια λυση απελπισιας και οχι μια σχεδον καθημερινη συνηθεια. Εγω εχω κατι παρεες που αν μετα το ποτο δεν πανε να τον ριξουν θεορουν την εξοδο τους χαμενη δουλεια... :rockon:

Γνησιοι μπουρδελιαρηδες ψωλαραδες τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
[/b]

Γνησιοι μπουρδελιαρηδες ψωλαραδες τυπε   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αμεεεεε....και επειδη εχουν συνηθησει στην ευκολια η πιο ευγενικη ατακα που μπορουν να πουν σε γκομενα για να τη ριξουν ειναι αν το μουνι κλανει κιαν κλανει.....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμεεεεε....και επειδη εχουν συνηθησει στην ευκολια η πιο ευγενικη ατακα που μπορουν να πουν σε γκομενα για να τη ριξουν ειναι αν το μουνι κλανει κιαν κλανει.....

:S :S :S :S :S

Επισκέπτης
Αν μαθεις τα παιδια απο την αρχη να βολευοντε στην ευκολια των μπουρδελων και να μη διεκδικουν τις γκομενες τοτε θα μεγαλωσουν και δε θα βρισκουν γκομενα ποτε.Επισης δεν ειναι ανακγη να βρουν μια μουναρα.Απλα μια γκομενα. Δεν γαμιουντε ολλες με τον ντι τζει της καφετεριας. Και σιγουρα ειναι καλυτερα να αργησει κανεις να γαμησει παρα να του σπασει η καποτα και να αρρωστησει ισος και για παντα. Τα μπουρδελα δεν ειναι μερη για παιδακια που δεν εχουν συνειδητοποιησει τι γινετε και τι διακυβεβετε. Οταν το παιδι καταλαβει τι μπορει να παθει και τι δεν μπορει να παθει απο τις επισκεψεις του στα μπουρδελα ας παει να κανει οτι θελει. Απο την αλλη οταν βρει κανεις την ευκολη λυση μετα δεν θα προσπαθησει να βρει γκομενα ποτε. Το εχω δει να γινετε.

Εγώ έχω δει πάντως περισσότερους να γίνονται φυτά , μαλάκες και καμμένοι
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑ ...

και να τους γαμιέται η ζωή επειδή παντρεύτηκαν το 1ο κωλόμπαζο που γάμησαν , στα 40,
παρά να πεθαίνουν απο ΣΜΝ.

Όχι ότι δεν υπάρχουν και αυτά ....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

και να τους γαμιέται η ζωή επειδή παντρεύτηκαν το 1ο κωλόμπαζο που γάμησαν , στα 40,

ετσι ειναι τυπε γαματε οσο εχετε λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το site αυτο λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.κομ, ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο μπαινετε εδω μεσα καποιοι που δε γουσταρετε τον αγοραιο ερωτα. Και για να απαντησω στο αρχικο ερωτημα, μια χαρα ειναι τα μπουρδελα, για αρχη, μεση και τελος. Κι εγω τον ανηψιο μου οταν γινει 15 θα τον κανω δωρο ενα call girl, ακομα και ολη την ταξη του να πηδαει. Ειναι ιδεολογικο το ζητημα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι αμε....οταν συνιθιζεις σε κατι μετα δεν εντασεσε ευκολα ξανα στην ''κοινονια'' που πρεπει να μιλησεις με τροπο και κολπο στις γκοεμενες...

τυπε εμεις ειχαμε ενα γνωστο που καηκε εντελως με πισι ρπιτζι γκειμς εδω και δεκα χρονια , δν ειναι και μικρος 33 χρονων γομαρι ειναι  :S :S :S :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Φιλε ολα στη ζωη θελουν προσπαθια. Γινανε φυτα οχι επειδη δεν πηγαν σε μπουρδελα αλλα επειδη βαρεθηκαν να πανε κανα γυμναστιριο,επειδη βαρεθηκαν να καλιεργησουν λιγο χαρακτηρα και επειδη στην τελικη πολοι εχουν μια λογικη ''αφου δε μου καθοντε τα καριολακια και εγω τις γραφω στα παπαρια μου''..ενω στην πραγματικοτητα δεν κανουν τιποτα για να γινουν λιγο πιο αρεστοι στα καριολακια (μπανιο ας πουμε...)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το site αυτο λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.κομ, ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο μπαινετε εδω μεσα καποιοι που δε γουσταρετε τον αγοραιο ερωτα. Και για να απαντησω στο αρχικο ερωτημα, μια χαρα ειναι τα μπουρδελα, για αρχη, μεση και τελος. Κι εγω τον ανηψιο μου οταν γινει 15 θα τον κανω δωρο ενα call girl, ακομα και ολη την ταξη του να πηδαει. Ειναι ιδεολογικο το ζητημα.

ειναι γαμιαδες τυπε γιαυτο μπαινουν να μας κοροιδεψουν  :grin: :grin:

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1

Τύπε είσαι ο σωστός θείος! Μου θυμίζεις τον δικό μου! Κάνε με ανιψιό σου τώρα!  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
[quote author=Αυνάνας  link=topic=200453.msg5482104#msg5482104 date=1401061208]
Τύπε είσαι ο σωστός θείος! Μου θυμίζεις τον δικό μου! Κάνε με ανιψιό σου τώρα!  :rockon: :rockon: :rockon:
[/quote]

τυπε εχει και πολλα φραγκα στην ακρη  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε εμεις ειχαμε ενα γνωστο που καηκε εντελως με πισι ρπιτζι γκειμς εδω και δεκα χρονια , δν ειναι και μικρος 33 χρονων γομαρι ειναι  :S :S :S :S

Ε αυτο λεω.Φαντασου καποιος σαν αυτον που βολευεται μονο με πουτανες δεν προκειτε ποτε ρε φιλε να προσπαθησει να βρει μια κανονικη γκομενα στη ζωη του...αφου θα καλυπτει τις αναγκες του με τις πουτανες. Απλα οι αναγκες πανε περα απο το 5λεπτο πιδημα που σου προσφερουν τα μπουρδελα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ε αυτο λεω.Φαντασου καποιος σαν αυτον που βολευεται μονο με πουτανες δεν προκειτε ποτε ρε φιλε να προσπαθησει να βρει μια κανονικη γκομενα στη ζωη του...αφου θα καλυπτει τις αναγκες του με τις πουτανες. Απλα οι αναγκες πανε περα απο το 5λεπτο πιδημα που σου προσφερουν τα μπουρδελα.

τυπε αυτος δν ξερω καν αν εχει παει με γκομενα ποτε  :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
[quote author=Αυνάνας  link=topic=200453.msg5482110#msg5482110 date=1401061353]
Με βλέπω να ξηγιέμαι σιτιτούρια ο πούστης!  :grin: :grin: :grin:
[/quote]

πατε μαζι ταυλανδη τυπε που δν εχει παει ποτε αυτος  :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε αυτος δν ξερω καν αν εχει παει με γκομενα ποτε  :S :S

Ε ναι δε λεω εγω να μη ξελαμπικαρει.Να δοσει ενα καλο ποσο να παρει ενα καλο κολ γκερλ και να ξελαμπικαρει.Αλλα μετα καλο ειναι να προσπαθησει κανεις να γινει λιγο ανεξαρτητος και να κανει κατι για να βρει καμια κανονικη γκομενα γιατι την αυτοπεποιθηση της γκομενας που σε γουσταρει δε θα στη δοσει κανενα μπουρδελο ουτε το καλυτερο κολ γκριρλ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τυπε εχει και πολλα φραγκα στην ακρη  :grin: :grin:

Με βλέπω να ξηγιέμαι σιτιτούρια ο πούστης!  :grin: :grin: :grin: