Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Επισκέπτης
.αλλωστε οσοι εχετε παει με κανονικη γκομενα θα εχετε καταλαβει τι τεραστια διαφορα υπαρχει στην ποιοτητα του σεξ..καθολου βιασυνη, λιγοτερη ανησυχια για αφροδισια..αλλα προπαντων ειναι ανθρωπινο αφου υπαρχει και συναισθημα..το σεξ με πορνες ειναι αφυσικο αφου οπως ελεγε και ο φρουντ ανωμαλια στο σεξ ειναι οταν ο ενας απο τους δυο δεν ευχαριστιεται..

Το σεξ που κάνουν τραβελόπουστες στη γκόμενα,
πληρωμένες από το γκόμενο ,
έχει κι αυτό συναίσθημα ;;;

Γιατί κάτι τέτοια δεν έκανες εσύ ;;;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720
  Κι εγω σε ρδελο πρωτη φορα. Ειχα μια γκομενα οταν ημουν β λυκειου και δε μου καθοταν με τιποτα. Κι επειδη την πιεσα πολυ μ'εστειλε κιολας. Απο την ξενερα και τις τρελες καβλες αποφασισα να ξεπαρθενευτω με επαγγελματια. Θυμαμαι να ειμαι οδο τανταλου βαρδαρη 6.30 απογευμα και βλεπω ενα ξανθο υπερτουμπανο να κατεβαινει προς τα κατω με βυζαρες κοκκινο πανωφορι και κοκκινες γοβες στιλετο. Καποιοι τυποι πιο πανω σε ενα γυραδικο Μοναστηριου με Τανταλου της φωναξαν "Γεια σου Αφροδιτη μουναρα! Καλες δουλειες!!" Αποφασισα οτι αυτη θα ηταν η 1η γυναικα που θα γαμουσα στη ζωη μου.

Οσον αφορα το γρηγορο τελειωμα εμενα δε με εχει επηρεασει. Ειχα και πολυ καλο θεωρητικο υποβαθρο γιατι εβλεπα τσοντες και επαιρνα τσοντοπεριοδικα απο 5η δημοτικου. Και μετα οσο περνουσαν τα χρονια ανεπτυσσα τις θεωρητικες γνωσεις :jerking: :grin: μεχρι που εφτασα σε καταλληλη περιοδο να τις επεκτεινω και σε πρακτικο επιπεδο.

Επισης τις περισσοτερες φορες μπορω να τελειωσω 3-4 φορες σερι ακομα και τωρα. Το ρεκορ σεξομαραθωνιου με κανονικες κοπελες ειναι 13 φορες σε μια μερα οταν ημουν 18 χρονων με την πρωτη μου σχεση και 11 φορες οταν ημουν 22.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??

επειδή εισαι εσυ πιρφορος θεωρεις ότι είναι σωστο να γινουν ολοι πιρφοροι ..    :bigdick:

επισης για πες μας πιο ηταν το αποτέλεσμα του αληθινου ερωτα που εζησες μαζι της ;;  που εφτασε το πραγμα ;;

μαλλον σε εκλασε και εσυ την κυνηγούσες από πισω και εκλαιγες ε ; χαχαχαχα  :2funny: :2funny:

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...

Προσοχή μη πέσει σε καμιά τάνα που του κάνει καμιά γλυφοκωλάδα ή επιχειρήσει να του βάλει κάνα κωλοδάχτυλο και αντί για μαλλί βγει και κουρεμένος

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Πες τα ρε Λάκη γτ θα μας τρελάνει  :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εσυ εχις παει με κανονικη γυναικα στη ζωη σου??

Ρε μαλάκα King James / Lakers Nation κτλ...την λες στο μόνο άτομο που έχεις φίλο? Πας καλά? Κάτσε να τα μάθει γιατί άρχισες τις μαλακίες πάλι... Μετά μην λες μαλακίες στον φίλο και να κρύβεσαι όταν είμαι εγώ μαζί... :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ρε μαλάκα King James / Lakers Nation κτλ...την λες στο μόνο άτομο που έχεις φίλο? Πας καλά? Κάτσε να τα μάθει γιατί άρχισες τις μαλακίες πάλι... Μετά μην λες μαλακίες στον φίλο και να κρύβεσαι όταν είμαι εγώ μαζί... :)

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
οχι απλα λαθοσ,,,,,,, τραγικο κ τραυματικο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΤΟ λαθος είναι να σε πανε.Αυτα τα πραγματα γινονται σόλο.(οχι με συγγενεις δλδ,αλλο είναι οι φιλοι)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...

Υπάρχουν και χειρότερα τύπε. Σκέψου να είσαι 40 χρονών παρθένος σαν τον Αχαχούχα και να μη βρίσκεις 17χρονο να σε πάει σε μπουρδέλο!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλύτερα με call girl πιστεύω.Από το να ξεκωλόνεται στην μαλακία πάντως κάποιος που έχει φτάσει τα 17-18 και δεν βλέπει φως στον ορίζοντα τότε το μπουρδέλο είναι μονόδρομος.Αν φάει φόλα (που είναι και το πιο πιθανό) θα είναι καταραμένος μια ζωή να συχνάζει στα πορνεία των Αθηνών ψάχνοντας την εξιλέωση που ποτέ δεν θα έρθει.

Σε εσένα αφήνω το χρέος της διαφώτισης των μπουρδελιάρηδων μετά την αποχώρηση μου. :thumbsup:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παραβλεπω το οτι το παιδι ηταν ανιλικο και ρωταω απλα αν του παιδιου του εσπαγε το προφιλακτικο και κολαγε κατι και η πρωτη του εμπειρια με το σεξ ηταν σε ενα βρομιαρικο μερος που κρατησε 3 λεπτα και μετα στην καλυτερη ταλαιποριθηκε με πονους και τσουξηματα για πολυ καιρο...τι γνωμη θα σχηματιζε μετα αυτος για τις γυναικες και το σεξ και κυριως τι θα ειχε να του πει αυτο στην ψυχολογια του? Θελουμε ευρωπη και να λεγομαστε πολιτισμενοι ρε φιλε αλλα τελικα ειμαστε ενα μεγαλο κολωχορι.............

Επισκέπτης
Τραγουδακι αφιερωμενο σε ολους οσους επιμενουν να αρεσκνται σε αγοραιο σεξ...εχει πολυ σοφους στιχους..ακουστε το ολο..ειναι σπεσιαλ αφιερωμενο απο μενα...

Επισκέπτης
Παραβλεπω το οτι το παιδι ηταν ανιλικο και ρωταω απλα αν του παιδιου του εσπαγε το προφιλακτικο και κολαγε κατι και η πρωτη του εμπειρια με το σεξ ηταν σε ενα βρομιαρικο μερος που κρατησε 3 λεπτα και μετα στην καλυτερη ταλαιποριθηκε με πονους και τσουξηματα για πολυ καιρο...τι γνωμη θα σχηματιζε μετα αυτος για τις γυναικες και το σεξ και κυριως τι θα ειχε να του πει αυτο στην ψυχολογια του? Θελουμε ευρωπη και να λεγομαστε πολιτισμενοι ρε φιλε αλλα τελικα ειμαστε ενα μεγαλο κολωχορι.............
εσυ πολυ καλα τα λες φιλε..οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως ειδες τι απαντησαν???

Επισκέπτης

το τι θα κανει ενας ενηλικας τι ρολο παιζει? μαλλον το iq σου δεν ηταν αρκετο για να καταλαβεις το θεμα του θρεντ... :uglystupid:

Επισκέπτης
επειδή εισαι εσυ πιρφορος θεωρεις ότι είναι σωστο να γινουν ολοι πιρφοροι ..    :bigdick:

επισης για πες μας πιο ηταν το αποτέλεσμα του αληθινου ερωτα που εζησες μαζι της ;;  που εφτασε το πραγμα ;;

μαλλον σε εκλασε και εσυ την κυνηγούσες από πισω και εκλαιγες ε ; χαχαχαχα   :2funny: :2funny:
Ε,καλα δηλαδη τι περιμενες να παντρευομασταν απο τα 21? οσο για το αποτελεσμα που ρωτας ηταν οτι εζησα τον ερωτα απο την ανθρωπινη πλευρα και οχι απο την ζωωδη..εκτος απο το σεξ ειχα μια παρεα να παω σινεμα, για καφεδακι, η σε κανα κλαμπακι οπου τα μονιμα μπακουρια σαν κι εσενα δεν επιτρεπεται να μπουν!

Επισκέπτης

Από την άλλη τι ;;;
Να τον φάει η μαλακία ;;;

Γιατί για να πηγαίνει το 99,5% των εφήβων σε ρδέλα,
ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΗ .....

Η οποία μάλλον γαμιέται με τον dj της καφετέριας της γωνίας,
που είναι 39 ετών ....

Πάει να πει ότι επιλέγουν ρδέλο
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑΛΩ ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Από την άλλη τι ;;;
Να τον φάει η μαλακία ;;;

Γιατί για να πηγαίνει το 99,5% των εφήβων σε ρδέλα,
ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΗ .....

Η οποία μάλλον γαμιέται με τον dj της καφετέριας της γωνίας,
που είναι 39 ετών ....

Πάει να πει ότι επιλέγουν ρδέλο
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑΛΩ ....

Αν μαθεις τα παιδια απο την αρχη να βολευοντε στην ευκολια των μπουρδελων και να μη διεκδικουν τις γκομενες τοτε θα μεγαλωσουν και δε θα βρισκουν γκομενα ποτε.Επισης δεν ειναι ανακγη να βρουν μια μουναρα.Απλα μια γκομενα. Δεν γαμιουντε ολλες με τον ντι τζει της καφετεριας. Και σιγουρα ειναι καλυτερα να αργησει κανεις να γαμησει παρα να του σπασει η καποτα και να αρρωστησει ισος και για παντα. Τα μπουρδελα δεν ειναι μερη για παιδακια που δεν εχουν συνειδητοποιησει τι γινετε και τι διακυβεβετε. Οταν το παιδι καταλαβει τι μπορει να παθει και τι δεν μπορει να παθει απο τις επισκεψεις του στα μπουρδελα ας παει να κανει οτι θελει. Απο την αλλη οταν βρει κανεις την ευκολη λυση μετα δεν θα προσπαθησει να βρει γκομενα ποτε. Το εχω δει να γινετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom