Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
σημερα δεν μπορω να μην συμφωνησω με την ωμη και σωστη λογικη του λακι...

και γω οταν χωρισα το τι μου εσυρε η πρωην δεν λεγεται σε ολες τις γνωστες της :grin:

τη παλιολινατσα  :s&m_1: :s&m_1:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μονο το  μικροτσουτσουνος ηταν αληθεια απο ολα  τυπε :2funny:

εμενα τυπε ολες μ λεγαν να γινω πορνοσταρ εξαιτιας τ μεγεθους  :grin:

ασε π οταν επαιρνα πρωκτικο σ μπουρδελα οταν τ εβλεπαν αγχωνοταν και που θα μπει ολο αυτο κ αλλα τετοια ωραια,κ γω ελεγα πληρωσα,θα μπει δν με νοιαζει  :grin:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρά νομιζω είναι να ειναι η πρωτη φορά σε ντέλο. Αρκει να βρεις και καμια νορμαλ φαση......να μην καταντησει κανεις σαν ενα φιλο μου που λεει (καλα ...εγω αν δεν πληρωσω δεν το ευχαριστιεμαι....... :2funny:)
οι αλλες βεβαια πιο ακριβες μας πεφτουν αλλα αντε να το καταλαβει!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μια χαρά νομιζω είναι να ειναι η πρωτη φορά σε ντέλο. Αρκει να βρεις και καμια νορμαλ φαση......να μην καταντησει κανεις σαν ενα φιλο μου που λεει (καλα ...εγω αν δεν πληρωσω δεν το ευχαριστιεμαι....... :2funny:)
οι αλλες βεβαια πιο ακριβες μας πεφτουν αλλα αντε να το καταλαβει!

μαγκες κανετε παρεα με γκει-γκλαμουρατους θα γνωρισετε τις πιο χαι γκομενες  :grin:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να πω και μια γυναικεία αποψη επι του θεματος. Δε θεωρω οτι ειναι κακο η πρωτη φορά να ειναι σε μπουρδέλο, με την προυπόθεση οτι το αγόρι το θελήσει απο μόνο του και πάει με δικη του πρωτοβουλία. Το να τον σύρει ο πατέρας του επειδη "ηρθε η ωρα" μου φαινεται τεράστια μαλακία. Παρόλα αυτα δε θεωρω οτι ειναι και ο,τι καλύτερο προφανώς , ετσι?. Καλυτερη αναμνηση και εμπειρία ειναι η πρώτη σου φορά να ειναι με μια συμμαθήτρια και το ίδιο με μια πουτάνα που πολύ πιθανό ειναι να μη σου φερθει και με ιδιαιτερο τακτ? Εχω φιλους που πηγαν πρωτη φορά σε μπουρδελο και ηταν όλα κομπλέ, εχω και άλλους που δεν το μετάνιωσαν ακριβώς , απλά το βρηκαν αδιάφορο. Εχω κι εναν που του ειχε μεινει καπως σαν τραυματικη εμπειρία γιατι η πουτανα ηταν πολύ απότομη (ατάκα: "τι με αγκαλιαζεις ρε, τι ειμαι γκόμενά σου?" :o )

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Να πω και μια γυναικεία αποψη επι του θεματος. Δε θεωρω οτι ειναι κακο η πρωτη φορά να ειναι σε μπουρδέλο, με την προυπόθεση οτι το αγόρι το θελήσει απο μόνο του και πάει με δικη του πρωτοβουλία. Το να τον σύρει ο πατέρας του επειδη "ηρθε η ωρα" μου φαινεται τεράστια μαλακία. Παρόλα αυτα δε θεωρω οτι ειναι και ο,τι καλύτερο προφανώς , ετσι?. Καλυτερη αναμνηση και εμπειρία ειναι η πρώτη σου φορά να ειναι με μια συμμαθήτρια και το ίδιο με μια πουτάνα που πολύ πιθανό ειναι να μη σου φερθει και με ιδιαιτερο τακτ? Εχω φιλους που πηγαν πρωτη φορά σε μπουρδελο και ηταν όλα κομπλέ, εχω και άλλους που δεν το μετάνιωσαν ακριβώς , απλά το βρηκαν αδιάφορο. Εχω κι εναν που του ειχε μεινει καπως σαν τραυματικη εμπειρία γιατι η πουτανα ηταν πολύ απότομη (ατάκα: "τι με αγκαλιαζεις ρε, τι ειμαι γκόμενά σου?" :o )

ε τη πουτανα!! :2funny:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Εντομεταξύ αυτό που σκέφτονται ορισμένοι πατεράδες (δεν έχω γίνει ακόμα και ίσως κρίνω λάθος) το ότι σέρνουν με το ζόρι τον γιο τους στα μπουρδέλα γιατί φοβούνται μη γίνει αδερφή δεν το καταλαβαίνω.Αν είναι να γίνει αδερφή για οποιοδήποτε λόγο αυτό θα γίνει ανεξάρτητα με το αν ο πατέρας τον τραβολογάει στα μπουρδέλα.Μπορεί να γεννηθεί έτσι μπορεί να γίνει στην πορεία και στην πραγματικότητα μπορεί και ο ίδιος ο πατέρας να φταίει καμιά φορά!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εντομεταξύ αυτό που σκέφτονται ορισμένοι πατεράδες (δεν έχω γίνει ακόμα και ίσως κρίνω λάθος) το ότι σέρνουν με το ζόρι τον γιο τους στα μπουρδέλα γιατί φοβούνται μη γίνει αδερφή δεν το καταλαβαίνω.Αν είναι να γίνει αδερφή για οποιοδήποτε λόγο αυτό θα γίνει ανεξάρτητα με το αν ο πατέρας τον τραβολογάει στα μπουρδέλα.Μπορεί να γεννηθεί έτσι μπορεί να γίνει στην πορεία και στην πραγματικότητα μπορεί και ο ίδιος ο πατέρας να φταίει καμιά φορά!
Αν το καμάρι του πατερα αντί να κοιτάει το βρακάκι της Μαρίας, κοιτάει το κωλαρακι του Γιαννάκη...΄Αστο δεν αλλάζει κάτι!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
To ανέκδοτο του σωστού γονέα.

Αννούλα τι κάνετε με τον Τοτό τόση ώρα πίσω από τους θάμνους?
Γαμιόμαστε μαμά.
Καλά κορίτσι μου, νόμισα καπνίζατε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
Αν το καμάρι του πατερα αντί να κοιτάει το βρακάκι της Μαρίας, κοιτάει το κωλαρακι του Γιαννάκη...΄Αστο δεν αλλάζει κάτι!!!
εσεις οι σαυρες φταιτε...σας βλεπουν τα αμφιταλαντευομενα αγορακια και καταληγουν πουστηδες...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κάποτε δυο γκέι συζητούσαν:
- Μωρή, ρωτάει ο ένας στον άλλον, πως και έγινες δηλωμένη; Εγώ πάντως είμαι έτσι από τότε που γεννήθηκα.
- Τι να σου πω μωρή, απαντάει ο άλλος, εγώ ήμουν φυσιολογικό παιδί από γονείς αγρότες... Κάθε μέρα στα χωράφια έσπερνα, θέριζα...
- Και μετά μωρή, τι έγινε;
- Ε, να μια μέρα ήρθαν 2 νέοι αγρότες...
- Και μετά μωρή, τι έγινε;
- Είχαν 2 παλαμάρια, ναααα, με το συμπάθιο...
- Ε και; ρωτάει και ο άλλος
- Ε, με πηδήξανε...
- Καλά μωρή, κι εσύ δεν μπορούσες να τρέξεις να σωθείς;
Και απαντάει ο άλλος με πολύ φυσικό τρόπο:
- Ε, τι περίμενες μωρή; Να τρέχω στα χωράφια με τις γόβες;!

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
To ανέκδοτο του σωστού γονέα.

Αννούλα τι κάνετε με τον Τοτό τόση ώρα πίσω από τους θάμνους?
Γαμιόμαστε μαμά.
Καλά κορίτσι μου, νόμισα καπνίζατε.

Έτσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom