Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι αδυνατη, ομορφη και μορφωμενη. Μονο νοικοκΕρά δεν ειμαι  :grin:

Επισκέπτης
Ειμαι αδυνατη, ομορφη και μορφωμενη. Μονο νοικοκΕρά δεν ειμαι  :grin:
arxidia.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι απο εμάς, ξεκινήσαμε  την τεράστια γαμησοκαριέρα μας απο τα κόκκινα φωτάκια του Μεταξουργείου εδώ κ κάτι δεκαετίες ............
Εχουμε περάσει φανταστικές εμπειρίες κ δεν το μετανιώνουμε ποτέ !!!!!!!!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
το να μαθαινει κανεις παντος να κανει περισσοτερο σεξ με πουτανες παρα με κανονικες κοπελες εχει μερικους κυνδινους.Για παραδειγμα φαντασου να πας με κοπελα και απο συνηθειο να της πεις τα μονα ρουμανικα που εμαθες για να κανεις εντυπωση στις πουτανες σε φαση ''γεια σου μωρο μου'' και τετεια.Η να πας επικσεψη σπιτι της να δεις τη μανα της στο σαλωνι και να ρωτησεις ''ειναι ωρα η κοπελα στο δοματιο?''

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
το να μαθαινει κανεις παντος να κανει περισσοτερο σεξ με πουτανες παρα με κανονικες κοπελες εχει μερικους κυνδινους.Για παραδειγμα φαντασου να πας με κοπελα και απο συνηθειο να της πεις τα μονα ρουμανικα που εμαθες για να κανεις εντυπωση στις πουτανες σε φαση ''γεια σου μωρο μου'' και τετεια.Η να πας επικσεψη σπιτι της να δεις τη μανα της στο σαλωνι και να ρωτησεις ''ειναι ωρα η κοπελα στο δοματιο?''

η να πεις τι προγραμματα κανει?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
η να πεις τι προγραμματα κανει?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και το καλυτερο τωρα με την κρηση ειναι να σου απαντησει ''κολαρακι-μουνακι-ελευθερα πιασηματα'' και επειδη εισαι της οικογενιας δωρο το ελευθερο στοματικο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Και το καλυτερο τωρα με την κρηση ειναι να σου απαντησει ''κολαρακι-μουνακι-ελευθερα πιασηματα'' και επειδη εισαι της οικογενιας δωρο το ελευθερο στοματικο...

αυστηρα μονο κωλο :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε οι ελλεηνιδες ειναι πιο επαγγελματιες πουτανες απο τις ιεροδουλες....

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ποια slk, πισινες και 50 ευρω εστιατόριο μωρε, που τα ειδατε αυτα??
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.
Και μια κότα που ξερω και ηταν αυτης της νοοτροπίας (κομμωτρια με μαλλί, νυχι και βαψιμο υπερπαραγωγη ακόμα και στην παραλία και τσαντες channel και louis Vuitton...δηλαδη η γκομενα κανει μπαμ απο μακρια!) βρηκε τελικά εναν οδηγό ταξι που δε βγαζει πολλά, αλλά εχει ενθουσιαστει με το πόσο καλά την γαμάει κι εχει φάει τρελλό σκάλωμα. Ολα σχετικά ειναι.

Βασικά 40-50 χρονών στα @@ τους αν έχεις λεφτά ή όχι. Αλλιώς ψάχνονται αυτές  :fuck1: Αλλά όχι πως οι 30-35 ψάχνουν τα αγνά συναισθήματα μόνον....

ΥΓ: οι φοιτήτριες που τα φτιάχνουν με συμφοιτητές τους, τους παντρεύονται αργότερα; Μπα δε νομίζω...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε οι ελλεηνιδες ειναι πιο επαγγελματιες πουτανες απο τις ιεροδουλες....

Κοιτα συμφωνω οτι μεγαλωνουν με λαθος προτυπα αλλα δεν ειναι το 100% ετσι. Επισης εξαρτατε τι εννωεις πουτανες. Οτι κερατωνουν? Οτι σε δουλευουν για να σου φανε τα λευτα? Οτι ειναι ναρκισοι? Δεν γινετε εκ των πραγματων να ειναι ολες πουτανες. Αποπροσανατολισμενες ναι,αλλα δεν ειναι ολες κωλοχαρακτιρες. Οπως και οι κανονικες πουτανες...αλλαες εχουν καλο χαρακτιρα αλλες σκατα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κοιτα συμφωνω οτι μεγαλωνουν με λαθος προτυπα αλλα δεν ειναι το 100% ετσι. Επισης εξαρτατε τι εννωεις πουτανες. Οτι κερατωνουν? Οτι σε δουλευουν για να σου φανε τα λευτα? Οτι ειναι ναρκισοι? Δεν γινετε εκ των πραγματων να ειναι ολες πουτανες. Αποπροσανατολισμενες ναι,αλλα δεν ειναι ολες κωλοχαρακτιρες. Οπως και οι κανονικες πουτανες...αλλαες εχουν καλο χαρακτιρα αλλες σκατα.

Έχουν μάθει την τέχνη για να σου πουλάνε έρωτα και να στα μασάνε εννοεί  ;)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά 40-50 χρονών στα @@ τους αν έχεις λεφτά ή όχι. Αλλιώς ψάχνονται αυτές  :fuck1: Αλλά όχι πως οι 30-35 ψάχνουν τα αγνά συναισθήματα μόνον....

ΥΓ: οι φοιτήτριες που τα φτιάχνουν με συμφοιτητές τους, τους παντρεύονται αργότερα; Μπα δε νομίζω...

Συγγνωμη για σχέσεις δε μιλάμε? Δεν μιλησε κανεις για γάμο. Κι επειτα ναι, πολλες παντρευονται συμφοιτητες τους ειτε απο τη σχολη, ειτε απο μεταπτυχιακα/διδακτορικά.....εσυ τις βλεπεις ολες με γέρους λεφτάδες δηλαδη? Ξερω, ξερω, θα μου πεις συμβιβαζονται. Οπως νομιζετε ρε παιδιά, τι να πω, προφανως και δε θα αλλάξω γνωμη σε κανεναν απο δω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έχουν μάθει την τέχνη για να σου πουλάνε έρωτα και να στα μασάνε εννοεί  ;)
:thumbsup:

και οπως και στο επαγγελμα οι μεγαλες πουτανες εκπαιδευουν τις μικρες.....μανες τις κορες,φιλες τις νεαρες φιλες,ξαδερφες τις ξαδερφες κλπ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom