Νέα

Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
παντα θα υπαρχουν αλλοι που θα εχουν περισσοτερα αγαθα και αυτο ειναι η μορφη της ανισοτητας που μαστιζει τη σημερινη κοινωνια.
 ολες τις ανθρωπινες κοινοτητες απο καταβολης τους..

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πάντως και που είστε ακόμα...

δεν έχουμε δει τπτ ακόμη...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης. Ειμαστε οι πλεον διαφθαρμενη χωρα και οτι μετρα και αν παρουμε οσο η διαφθορα υπαρχει θα τα καταπίνει σαν  μαυρη τρυπα.Και το να βγουν οι γκομενες πιατσα δειχνουν οχι τη φτωχεια αλλα το DNA της διαφθορας που μας κατεχει.
γι αυτο το ειπα και εγω να βγουν στο κλαρι να τελειωνουμε! :cheesy: :cheesy:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Για να φανταστειτε τι διαφθορα υπαρχει μου ελεγε ενας φιλος μου ναυτικος οτι το ΣΔΟΕ δεν τολμα να κανει ντου σε καραβι με λαθραια καυσιμα γιατι την αλλη μερα θα τσιμεντωθουν ολοι στην ελευσινα στο βυθο.Μου ελεγε για Μελισανιδιδες κτλ ....αστε μαγκες..Αυτοι φαγανε τα λεφτα και τα τρωνε και γι αυτους δουλευουμε.Κανενα ΔΝΤ δε φταιει και κανενας Γερμανος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ρε κούκλα έχουν βγει πολλές και κάποιες από κοινωνικομορφωτικά στρώματα που δεν φαντάζεσαι!
Αν τις ζηλεύεις για τα λεφτά που βγαζουν εύκολα, βγες κι εσύ!

Την ταρίφα μου την λες με π.μ. όταν το αποφασίσεις.  ;) ;)
Κάνω και καλό προμόσιον, υπ'όψιν! :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διαφωνω μαζι σου ως προς την αγνοια, πιστευω οτι απο μικρα παιδια, οταν λεμε ενα ψεμα ξερουμε οτι κανουμε κατι "κακο", εχει φροντισει ο περιγυρος να μας το μαθει χωρις να το εχουμε παρει χαμπαρι... ετσι λοιπον και στην περιπτωση της εκπορνευσης, σε οτι βαθμο και αν γινεται αυτη. ΞΕΡΟΥΝ ολοι οι εμπλεκομενοι τι κανουν και γιατι, απλα ο καθενας θα πει την "ιστορια" του ωστε να δωσει μια δικαιολογια στον πληγωμενο του εγωισμο ή την αισθηση αμαρτιας που εχει...
Στην περιπτωση των κοριτσιων που γινεται ολο το θεμα θα ηθελα την προσοχη σου σε κατι πολυ απλο. Αρκετες απο τις κοπελες που εχουν κανει καριερα στην Ελλαδα τις εχουμε περιλαβει απο τα 20 τους χρονια ή καπου εκει κοντα τελος παντων... ολη αυτη η κουβεντα ομως γινεται οταν νιωθουμε οτι "ωπα... και οι δικες μας το κανουν?!?", ενω δεν υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στις ιταλιδες και τις αλβανιδες ή τις ελληνιδες... εδω καθομαστε και το μελεταμε!! αυτο δειχνει οτι οχι μονο αγνοια δεν εχουμε, αλλα και πολυ καλα ξερουμε και λιγο λιγο το φοβομαστε το συννεφο που ερχεται.

Η πορνεια εχει πολλες μορφες, ειτε δινεις κωλο, ειτε δινεις ενα κιλο κρεας για να παρεις τον κωλο... παλι καποιος στην παρεα εκπορνευεται και καποιος εκπορνευει!
Συμφωνω μαζι σου , απλα δεν εννοουμε το ιδιο με τη λεξη "αγνοια"
ξερουν πολυ καλα τι κανουν , αλλα το οπτικο τους πεδιο ειναι  περιορισμενο , δεν "βλεπουν" εξαρχης το επιζημιο του εθισμου τους, αλλιως θα το απεφευγαν.
Πιστευω οτι η ηθικη των γυναικων μιας κοινωνιας και γενικοτερα ο τροπος που τους συμπεριφερεται το συνολο , ειναι ενδεικτικα της οικονομικοπολιτικης καταστασης της.
Ενα παραδειγμα ειναι οι χωρες του ανατολικου μπλοκ μετα το 87 που τις ξεπουλαγανε σα να ειναι κρεατα , ακομα και στην Αρχαια Ελλαδα που ηταν η μονη δυναμη στον τοτε κοσμο, δεν ειχε πορνες-ελληνιδες , αλλα σκλαβες ή αιχμαλωτες ή τελοσπαντων γυναικες αλλων κοινωνιων...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
απο τα 16 σου πηρες δανειο? (λες οτι εισαι 25)

εχε υποψη σου παντως οτι το "δανειο" ως εννοια συνεβαλε στην "οικονομια της φουσκας" που συζηταμε τωρα , οπως επισης συνδεεται και με την πορνεια,  (δεν μιλαω προσωπικα)
το δανειο το πηραν οι δικοι μου αλλα το πληρωνω εγω απο τα 20 μου!επισης εκτος απο το δανειο πηρα ενα αλλο σπιτι καθως και ενα οικοπεδο!καμια αλλη απορια εχουμε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γιατί το χαλάς; Αφού της έχω κάνει έμμεση πλην σαφή πρόταση να την αναδείξω σε κορυφαίο call girl! ;) ;) :cheesy: :cheesy:
παω πασο , απλα εγω ενδιαφερθηκα για εναλλακτικες λυσεις , σκεφτομαι την επαγγελματικη της αποκατασταση :2funny: :2funny: :2funny:
το δανειο το πηραν οι δικοι μου αλλα το πληρωνω εγω απο τα 20 μου!επισης εκτος απο το δανειο πηρα ενα αλλο σπιτι καθως και ενα οικοπεδο!καμια αλλη απορια εχουμε;
με δανειο και αυτα ή με κανονικη αγορα ?

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
παω πασο , απλα εγω ενδιαφερθηκα για εναλλακτικες λυσεις , σκεφτομαι την επαγγελματικη της αποκατασταση :2funny: :2funny: :2funny:με δανειο και αυτα ή με κανονικη αγορα ?
με κανονικη μεταβιβαση! :cheesy:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
παω πασο , απλα εγω ενδιαφερθηκα για εναλλακτικες λυσεις , σκεφτομαι την επαγγελματικη της αποκατασταση :2funny: :2funny: :2funny:με δανειο και αυτα ή με κανονικη αγορα ?
επισης,θα χρειαστουμε αφμ,πιστποιητικο φρονηματων,ποινικο μητρωο και βεβαιωση απο τους γειτονες οτι εισαι ησυχο κοριτσι... :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom