Νέα

Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Να σας πω και ενα αλλο σκηνικο που ενδεχεται να παιξει...το 2015 που η πεινα θα εχει τα πανω της καποιες ελλεηνιδες αματσουρς θα πηγαινουνε με αλβανους πακιστανους και δεν ξερω εγω τι και ετσι φιλοι μου καλοι καποια χρονια αργοτερα θα παψει να υπαρχει το ελληνικο στοιχειο.Θα ειναι ολα παρελθον...Ας μου μιλησει καποιος γιαυτο?

Επισκέπτης
Να σας πω και ενα αλλο σκηνικο που ενδεχεται να παιξει...το 2015 που η πεινα θα εχει τα πανω της καποιες ελλεηνιδες αματσουρς θα πηγαινουνε με αλβανους πακιστανους και δεν ξερω εγω τι και ετσι φιλοι μου καλοι καποια χρονια αργοτερα θα παψει να υπαρχει το ελληνικο στοιχειο.Θα ειναι ολα παρελθον...Ας μου μιλησει καποιος γιαυτο?

καλα εσύ πήγαινε να ρίξεις έναν πούτσο στη πορνοστάρ Καριολάιν και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καλα εσύ πήγαινε να ρίξεις έναν πούτσο στη πορνοστάρ Καριολάιν και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες :2funny:

Δεν σου αρεσε ? ε? πονεσε?ηταν σκληρο? Εχω καυλωσει τωρα με την Ρωμανου το καυλετο θελω να μου παρει πιπαααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν σου αρεσε ? ε? πονεσε?ηταν σκληρο? Εχω καυλωσει τωρα με την Ρωμανου το καυλετο θελω να μου παρει πιπαααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Που εισαι ρε αρχοντα? :think:Χαθηκες....σε εφαγε το μουνι....

Επισκέπτης

πάρτην τη Ρωμανού δίδυμο με τη Καριολάιν, έτσι και αλλιως και οι δυο πουτάνες είναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Εννοείς την Καρολάιν που δουλεύει Ισμήνης 2; Καλή, πολύ καλή, αλλά ολίγον κομοδίνο...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.214
Πόντοι
6.515
βλεπω καποιοι τραβανε ζορι επειδη ο ανθρωπος πηδηξε ελληνιδες.
Νομιζουν οτι οταν ο Θεος εφτιαξε τον κοσμο ορισε οτι οι ρωσιδες θα ειναι πουτανες, οι βουλγαρες θα ξεσκατιζουν τους γερους και οι ελληνιδες θα πινουνε φραπε.
Κουνια που τους κουναγε. :idiot: :idiot: :idiot:

Οσο για τον τυπο που αρχισε να βριζει μαναδες ειναι of topic, μας χαλαει τη διαθεση και κακως του απαντατε

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
813
Πόντοι
96
διά δύο, καθότι θα είναι λεφτά που βγάζει μετά το γάμο και θα δικαιούται τα μισά δλδ, 384  ;)
Συμπέρασμα: ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΤΗΝ
:rockon: :rockon: :rockon:
Ρε. 384 την ημέρα λέμε. 10Κ το μήνα. Να την πάρει με άλλους 6-7 νοματεους να γαμαμε και μεις που και που... Κάτι λέει. Μόνος του δε γίνεται.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παρτουζα με ρωμανου και καρολαιν θα ηταν ενα μνημονιο 3 για μενα...Απιστευτο γαμησι..

Επισκέπτης
εχεις μπει να δεις τι γινεται  στα σαιτ με αγγελιες?

Θα βρεις ολο

Φοιτητριες
φοιτητριες
ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

γτ το κανουν αυτο?

Πολυ απλο...

διοτη κανεις δεν θα δεχτει την οικονομικη εκμεταλευση ,αλλα την σωματικη.. για να βγαλει χρημα

πώπω ρε τύπε μεγάλη κουβέντα είπες  :o :o :o :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom