Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
πρόσεχε ταουλάκι μην μας κλάσεις τ'ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
Ηρθε ο αντρας ο πολλα βαρυς ηρθε το σερνικο το αγριο!! στη μπαντα...
πρόσεχε ταουλάκι μην μας κλάσεις τ'ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
πρόσεχε τσουλάκι μην μας κλάσεις τ'ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
Ηρθε ο αντρας ο πολλα βαρυς ηρθε το σερνικο το αγριο!! στη μπαντα...
γνωριζόμαστε λόλα?
καλά ξηγιέσαι ;)Τι βαρας ρε θειο?!? εγω εκανα στη μπαντα να περασουν τα κομμαντα...
Να σας πω και ενα αλλο σκηνικο που ενδεχεται να παιξει...το 2015 που η πεινα θα εχει τα πανω της καποιες ελλεηνιδες αματσουρς θα πηγαινουνε με αλβανους πακιστανους και δεν ξερω εγω τι και ετσι φιλοι μου καλοι καποια χρονια αργοτερα θα παψει να υπαρχει το ελληνικο στοιχειο.Θα ειναι ολα παρελθον...Ας μου μιλησει καποιος γιαυτο?
καλα εσύ πήγαινε να ρίξεις έναν πούτσο στη πορνοστάρ Καριολάιν και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες
καλο θα ηταν γνωμη μου να κρατησουμε χαμηλα τους τονους.
Που εισαι ρε αρχοντα? Χαθηκες....σε εφαγε το μουνι....Δεν σου αρεσε ? ε? πονεσε?ηταν σκληρο? Εχω καυλωσει τωρα με την Ρωμανου το καυλετο θελω να μου παρει πιπαααααααααααααα
τι κανεις αποψε?
Δεν σου αρεσε ? ε? πονεσε?ηταν σκληρο? Εχω καυλωσει τωρα με την Ρωμανου το καυλετο θελω να μου παρει πιπαααααααααααααα
το εριξα μετα λυπης....
καλα εσύ πήγαινε να ρίξεις έναν πούτσο στη πορνοστάρ Καριολάιν και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες
Εννοείς την Καρολάιν που δουλεύει Ισμήνης 2; Καλή, πολύ καλή, αλλά ολίγον κομοδίνο...
οντως αν ειναι 80ε/2,5ωρες (32ε/ωρα)
θα του ζηταει καθε μερα 768ευρω
Ρε. 384 την ημέρα λέμε. 10Κ το μήνα. Να την πάρει με άλλους 6-7 νοματεους να γαμαμε και μεις που και που... Κάτι λέει. Μόνος του δε γίνεται.διά δύο, καθότι θα είναι λεφτά που βγάζει μετά το γάμο και θα δικαιούται τα μισά δλδ, 384 ;)
Συμπέρασμα: ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΤΗΝ
εχεις μπει να δεις τι γινεται στα σαιτ με αγγελιες?
Θα βρεις ολο
Φοιτητριες
φοιτητριες
ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ
γτ το κανουν αυτο?
Πολυ απλο...
διοτη κανεις δεν θα δεχτει την οικονομικη εκμεταλευση ,αλλα την σωματικη.. για να βγαλει χρημα