Νέα

Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ε καλα να παθεις μωρη κλωσσα.

Δυο σπιτια και ενα οικοπεδο.

Σαλτα και γαμησου τωρα να πληρωνεις μεχρι να ψοφησεις, και να δουλευεις μεχρι τα 70. Δε σε χαλασε.

Θα εχεις σπιτι βεβαια, να σου κανουν παρεα τα ντουβαρια και οι λογαριασμοι του δανειου.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
το δανειο το πηραν οι δικοι μου αλλα το πληρωνω εγω απο τα 20 μου!επισης εκτος απο το δανειο πηρα ενα αλλο σπιτι καθως και ενα οικοπεδο!καμια αλλη απορια εχουμε;
Δηλαδη βανεσα εσυ εισαι πουτανα και αγορασες μονο ενα οικοπεδο κ ενα σπιτι?Τσαμπα δουλευεισ

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη βανεσα εσυ εισαι πουτανα και αγορασες μονο ενα οικοπεδο κ ενα σπιτι?Τσαμπα δουλευεισ
πρωτο αγορι μου δε με λενε βανεσσα.δευτερο δεν ειμαι πουτανα!και τριτο να προσεχεις τι λες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ε καλα να παθεις μωρη κλωσσα.

Δυο σπιτια και ενα οικοπεδο.

Σαλτα και γαμησου τωρα να πληρωνεις μεχρι να ψοφησεις, και να δουλευεις μεχρι τα 70. Δε σε χαλασε.

Θα εχεις σπιτι βεβαια, να σου κανουν παρεα τα ντουβαρια και οι λογαριασμοι του δανειου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
809
Πόντοι
96
Συμφωνω μαζι σου , απλα δεν εννοουμε το ιδιο με τη λεξη "αγνοια"
ξερουν πολυ καλα τι κανουν , αλλα το οπτικο τους πεδιο ειναι  περιορισμενο , δεν "βλεπουν" εξαρχης το επιζημιο του εθισμου τους, αλλιως θα το απεφευγαν.
Πιστευω οτι η ηθικη των γυναικων μιας κοινωνιας και γενικοτερα ο τροπος που τους συμπεριφερεται το συνολο , ειναι ενδεικτικα της οικονομικοπολιτικης καταστασης της.
Ενα παραδειγμα ειναι οι χωρες του ανατολικου μπλοκ μετα το 87 που τις ξεπουλαγανε σα να ειναι κρεατα , ακομα και στην Αρχαια Ελλαδα που ηταν η μονη δυναμη στον τοτε κοσμο, δεν ειχε πορνες-ελληνιδες , αλλα σκλαβες ή αιχμαλωτες ή τελοσπαντων γυναικες αλλων κοινωνιων...
Στην περιπτωση των κοριτσιων που γινεται η κουβεντα ειναι σχεδον απιθανο να μην το ξερουν. Μπορει να μην ξερουν ολες τις συνεπειες λογο του νεαρου της ηλικιας... αυτος ειναι ο λογος που δε μου κολλαει η λεξη αγνοια.
Γενικα αγνοια εχουμε ολοι μας και ολοι μας καθε μερα κατι μαθαινουμε, με το καλο ή με το ζορι!! Αλλα και ενα πρεζακι καποια στιγμη βλεπει οτι ειναι σε αδιεξοδο και απλα μενει στην βολεψη της καθημερινοτητας οπως ενας ημιαπασχολουμενος βλεπει οτι δε βγαινει τιποτα με τη δουλεια που κανει αλλα την επομενη ειναι στο σουπερμαρκετ για να κανει το 4ωρο του...
Γενικα ειμαι της αποψης πως οταν κανεις κατι που δε σου αρεσει γιατι απλα πρεπει, εισαι ηδη στο πλαισιο της εκπορνευσης, απλα δεν εισαι κατακριτεος απο την κοινωνια... αν αυτο το κατι ειναι πχ να γυαλιζεις παπουτσια ή να σερβιρεις καφεδες και να παρακαλας για ενα μπουρμπουαρ...

Το παραδειγμα με την αρχαια ελλαδα δεν ξερω αν ειναι επιτυχες γιατι και σημερα σε μερικες χωρες δεν εχουν πουτανες ενχωριες, αλλα μονο απο τα γυρω "χωρια", αλλα αυτο μπορει να συμβει πχ για θρησκευτικους λογους. Εχουν ομως παραδομενες στους συζηγους τους γυναικες που για να μην τους βγει το ονομα καθονται σε καταστασεις που δε γουσταρουν... δεν εκπορνευονται λοιπον? και μαλιστα οχι μονο στη χωρα τους, αλλα και στο ιδιο τους το σπιτι...?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στην περιπτωση των κοριτσιων που γινεται η κουβεντα ειναι σχεδον απιθανο να μην το ξερουν. Μπορει να μην ξερουν ολες τις συνεπειες λογο του νεαρου της ηλικιας... αυτος ειναι ο λογος που δε μου κολλαει η λεξη αγνοια.
Γενικα αγνοια εχουμε ολοι μας και ολοι μας καθε μερα κατι μαθαινουμε, με το καλο ή με το ζορι!! Αλλα και ενα πρεζακι καποια στιγμη βλεπει οτι ειναι σε αδιεξοδο και απλα μενει στην βολεψη της καθημερινοτητας οπως ενας ημιαπασχολουμενος βλεπει οτι δε βγαινει τιποτα με τη δουλεια που κανει αλλα την επομενη ειναι στο σουπερμαρκετ για να κανει το 4ωρο του...
Γενικα ειμαι της αποψης πως οταν κανεις κατι που δε σου αρεσει γιατι απλα πρεπει, εισαι ηδη στο πλαισιο της εκπορνευσης, απλα δεν εισαι κατακριτεος απο την κοινωνια... αν αυτο το κατι ειναι πχ να γυαλιζεις παπουτσια ή να σερβιρεις καφεδες και να παρακαλας για ενα μπουρμπουαρ...

Το παραδειγμα με την αρχαια ελλαδα δεν ξερω αν ειναι επιτυχες γιατι και σημερα σε μερικες χωρες δεν εχουν πουτανες ενχωριες, αλλα μονο απο τα γυρω "χωρια", αλλα αυτο μπορει να συμβει πχ για θρησκευτικους λογους. Εχουν ομως παραδομενες στους συζηγους τους γυναικες που για να μην τους βγει το ονομα καθονται σε καταστασεις που δε γουσταρουν... δεν εκπορνευονται λοιπον? και μαλιστα οχι μονο στη χωρα τους, αλλα και στο ιδιο τους το σπιτι...?

Πολυ σωστος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφου ειναι καθυστερημενο ρε η Μαριαννα, τι περιμενεις.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
809
Πόντοι
96
Tι ειπε το ατομο ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-Ποσο παει το μαλι? (πελατης στη φυλης)
-2 κιλα αχλαδια (τσατσα πισω απο τον παγκο της κουζινας με τα φασολακια απο τον προιγουμενο στην ποδια και το μαχαιρακι στο χερι)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
809
Πόντοι
96
η λεξη μπριζολαδικο αποκτα επιτελους το νοημα που πρεπει    :rockon:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στο ξαναπα ρε και δε προκειται να ξανασχοληθω με ατομα του επιπεδου σου δεν ειμαι εκεινη που λες και τραβα χτυπα τα μουτρα σου στο τοιχο μεχρι να το καταλαβεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Η πορνεία δεν θα εξαλειφθεί ποτέ (και γιατί να εξαλειφθεί άλλωστε)
και οταν υπάρχουν χρήματα για ξόδεμα και οταν δεν υπάρχουν
απλά τροποποιείται μεταλλάσεται και συνεχίζει
κάτι σαν χαμαιλέοντας δηλ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Δεν περιμενα τοσο πολυ ρε γαμω  :2funny: :2funny: :2funny: ...

-Ποσο παει το μαλι? (πελατης στη φυλης)
-2 κιλα αχλαδια (τσατσα πισω απο τον παγκο της κουζινας με τα φασολακια απο τον προιγουμενο στην ποδια και το μαχαιρακι στο χερι)

Οχι μονο τροφιμα παιδι μου αλλα και με αλλα προιοντα καθημερινης χρησης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ....
Εχει οραμα η γυναικααααα  :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
στο ξαναπα ρε και δε προκειται να ξανασχοληθω με ατομα του επιπεδου σου δεν ειμαι εκεινη που λες και τραβα χτυπα τα μουτρα σου στο τοιχο μεχρι να το καταλαβεις.

Στειλε μου κανα pm τσαμπα ειναι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειστε για λύπηση.....  :jerking: