You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 405
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι θα τους γαμησει ο σερ τσιχλαςΓιατί να πάρει μπαρτσελονα?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εγω αυτο το λεω "θυματοποιηση" , ειναι ευνοικος παραγοντας να μπουν στον "εθισμο της πορνειας" και αλλο τοσο δυσκολο να απεξαρτηθουν , και απο την πορνεια αλλα και απο τον πορνικο-χρηματοδουλικο τροπο σκεψης ;)εχω φιλους απο βουλγαρια ,ρουμανια κλπες βαλκανικες χώρες και μου λενε την κατάσταση που επικρατει
τρωνε το ιδιο φαι για 3-4 μερες και το πολυ 2 φορες την μερα
ειναι 50-50 η κατάσταση αλλες εχουν ανάγκη και αλλες για να γεινουν πλουσιες και στα 35 τους να μην ξαναδουλεψουν ποτε ξανα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ωρες ωρες τα λες ωραια φασιστακι..oι συγχρονες Ελλεηνιδες, επειδη κατα βαση έχουν μάθει να τα έχουν τοσα χρόνια όλα έυκολα "πουλώντας" τον εαυτό τους σε αγαπούληδες, είναι πολύ περισσότερο επιρεπείς στο να αξιοπιούν το μουνί τους παρά να δουλέψουν σκληρά για την επιβίωση... ;)
μονο φασιστας να μην εισουν
εκει ακριβως πρεπει να παει η κατασταση γενικα τυπε
80 ευρω για 2.5 ωρες ειναι καλη τιμη
εδω κατι ρουμανοαλβανιδες freelancer ζηταν 50+ για μιση ωρα
50 και πολλα ειναι, εγω ψωνιζω και με 30
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
και αυτο ορθο ;)oι συγχρονες Ελλεηνιδες, επειδη κατα βαση έχουν μάθει να τα έχουν τοσα χρόνια όλα έυκολα "πουλώντας" τον εαυτό τους σε αγαπούληδες, είναι πολύ περισσότερο επιρεπείς στο να αξιοπιούν το μουνί τους παρά να δουλέψουν σκληρά για την επιβίωση... ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ναι δεν διαφωνωεγω αυτο το λεω "θυματοποιηση" , ειναι ευνοικος παραγοντας να μπουν στον "εθισμο της πορνειας" και αλλο τοσο δυσκολο να απεξαρτηθουν , και απο την πορνεια αλλα και απο τον πορνικο-χρηματοδουλικο τροπο σκεψης ;)
αλλα μην ξεχνας οτι προσφέρει υπερβολικο χρημα προκαλει εθισμο και δεν ξεκολας ευκολα
η αυτο ειναι πορνεια, η εμποριο ναρκωτικων, η ενα καρο βρωμοδουλειες...
;) ;) ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω με 20+10 το χοτελι τυπε50 και πολλα ειναι, εγω ψωνιζω και με 30
πολυ σπανια να δωσω 30
για 50+10 το χοτελι δεν το συζητω καν
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
...εκει το πηγαινα ,ναι δεν διαφωνω
αλλα μην ξεχνας οτι προσφέρει υπερβολικο χρημα προκαλει εθισμο και δεν ξεκολας ευκολα
η αυτο ειναι πορνεια, η εμποριο ναρκωτικων, η ενα καρο βρωμοδουλειες...
;) ;) ;)
προσεξε ομως, οι περισσοτεροι εθισμενοι εχουν ασχημη καταληξη , θελει πολλα κοτσια για να απεξαρτηθεις απο την ευκολια, αν δεν θελεις θα φθειρεσαι εν αγνοια σου ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο καλυτερος ειναι ο τυπος ο giasou που παιρνει το πληρες πακετο μεχρι 14,99εγω με 20+10 το χοτελι τυπε
πολυ σπανια να δωσω 30
για 50+10 το χοτελι δεν το συζητω καν
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και δωρο η μερεντα τυπεο καλυτερος ειναι ο τυπος ο giasou που παιρνει το πληρες πακετο μεχρι 14,99
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 808
- Πόντοι
- 96
Την άγνοια που την βλέπετε?...εκει το πηγαινα ,
προσεξε ομως, οι περισσοτεροι εθισμενοι εχουν ασχημη καταληξη , θελει πολλα κοτσια για να απεξαρτηθεις απο την ευκολια, αν δεν θελεις θα φθειρεσαι εν αγνοια σου ;)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
αγνοια της θυματοποιησης , οχι του τι κανουν ,Την άγνοια που την βλέπετε?
θελω να πω οι πουτανες διατρεχουν πολλους κινδυνους και για την υγεια τους, και για το μελλον τους και των παιδιων τους
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ολα ειναι πιθανα σε μια χωρα που διαλυθηκε, που κοντευουν να μας πεταξουν στη δραχμη, που βρισκεται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δεν θα μιλησω προσωπικα για σεναολα ειναι πιθανα σε μια χωρα που διαλυθηκε, που κοντευουν να μας πεταξουν στη δραχμη, που βρισκεται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.
αλλα ακριβως αυτη η ηττοπαθης νοοτροπια πιστευω οτι ειναι η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ
η συνεχεια ειναι ο "γλυκος εθισμος" που αναφεραμε πιο πανω
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 808
- Πόντοι
- 96
Αυτή την άγνοια την έχουν ΌΛΟΙ... Σε μικρά και μεγάλα θέματα.αγνοια της θυματοποιησης , οχι του τι κανουν ,
θελω να πω οι πουτανες διατρεχουν πολλους κινδυνους και για την υγεια τους, και για το μελλον τους και των παιδιων τους
Απο τον εργάτη που έχει παρατήσει την ενημέρωση του στα 8:30 μέχρι το γιατρό που παίρνει φακελάκι και χωρίς αυτό δε μπορεί να δουλέψει και τον καραμαγκα που πληρώνει για να γαμησει μιλφακια...
Αλλά δε θα το έλεγα άγνοια... Μάλλον βολεψη είναι αυτές οι παραχωρισεις, ειδικά αν έχουν να κάνουν με την ηθική του καθενός μας.
Και η ρητορική που ακολουθεί ο καθένας έχει να κάνει περισσότερο με την εικόνα που του δίνει η κοινωνία για την πράξη του... Αν γίνομαι κατανοητος.
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οταν εχουμε να πληρωθουμε καποια επιδοματα 3 μηνες ,οταν δε θα εχουμε στο τελος να πληρωσουμε το δανειο η τα καθημερινα,τοτε η ηττοπαθης νοοτροπια αυτη σιγουρα θα οδηγησει στην αρχη πορνειας που τη θεωρω πολυ καλυτερη απο αλλες μορφες εγκληματικοτητας.δεν θα μιλησω προσωπικα για σενα
αλλα ακριβως αυτη η ηττοπαθης νοοτροπια πιστευω οτι ειναι η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ
η συνεχεια ειναι ο "γλυκος εθισμος" που αναφεραμε πιο πανω
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειμαι αυτη που ειμαι και κατι σε εγραψα στο μηνυμα νομιζω ημουν σαφεστατη.ενταξει;συνενοηθηκαμε νομιζωΠοια ειπαμε εισαι εσυ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Απολυτα.ειμαι αυτη που ειμαι και κατι σε εγραψα στο μηνυμα νομιζω ημουν σαφεστατη.ενταξει;συνενοηθηκαμε νομιζω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις