Νέα

Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Προφανως και δεν βγηκαν στο κλαρι για να παρουν αμαξια/σπιτια κτλπ μιας και τωρα μπηκαν στη πιατσα,αν το εκαναν για αυτον το λογο δεν θα τις λυπομουνα.
Τα πραγματα τωρα ομως δεν ειναι ετσι,το οτι αναγκαζονται οι γυναικες μιας κοινωνιας να πουλησουν το σωμα τους για να τα βγαλουν περα λεει πολλα που δεν προκειται τωρα να αναλυσω.
Η φραση δε να γινουν καθαριστριες ειναι βλακωδης μιας και δεν ξερουμε τι αναγκες εχουν να καλυψουν για να τους ειναι αρκετα τα 500 ευρω το μηνα.
Οποιος χαιρεται με αυτες τις καταστασεις να ξερει οτι ειναι αλυσιδα ολα αυτα σε μια κοινωνια,σημερα αυτος αυριο εγω.
Αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα,ζωα ησασταν ζωα θα παραμεινετε  ;)

Ασε μας αγορι μου με τις μαλακιες  :jerking:
Και αλλες δεν ειχαν να φανε πουτανες δεν εγιναν ομως ... 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για mute τον κόβω τον ντιντή τον Sargath ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

πωωωω ξεφυτρωνετε ενας ενας βρισκεται ευκαιρια

και εσυ βιλμα κοψε της μαλακιες

....

και στην τελικη εαν δεν γουστάρετε της ιεροδουλες και τα σχετικα

γτ δεν περνετε πουλο απο το σαιτ και να πατε σε κανενα κουτσομπολιστικο

σας παρακαλω μην μας ζαλίζεται τα παπαρια αλλο

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
96
Αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα,ζωα ησασταν ζωα θα παραμεινετε  ;)

Μάστορα...! Η μάνα μου στα 25της είχε δυο παιδιά. Και δούλευε 20 ώρες την ημέρα. Στην πουτανια (άντρες & γυναίκες) δε βγαίνουν για να ζήσουν. Βγαίνουν για να "πιάσουν την καλή" εύκολα και γρήγορα.. Στην πορεία δε μπορούν το αφήσουν γιατί απλά γλυκαινονται!!! Όπως και να έχει στα 20 σου καταλαβαίνεις και επιλέγεις.

Νομίζω.

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη εκτος των αλλων ειστε και ανικανοι να κανετε διαλογο εκτος απο τα γνωστα: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:/μαλακα/πουστη/μαλακιες λες
την κανω παω να παιξω pro,τα λεμε.

*Α το να την πεφτουν ολοι σε εναν που εχει αντιθετη γνωμη με αυτους ειναι φοβερο ε?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και αλλες δεν ειχαν να φανε πουτανες δεν εγιναν ομως ... 

οντως , πολυ σπανια μια γυναικα γινεται εξ'αναγκης πουτανα (περιστασιακα)

στις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι το ωφελιμιστικο κινητρο ο λογος
γρηγορο και ακοπο χρημα , για να εχουμε την dolce vita που εχει θεοποιησει η κοινωνια  ;)

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μάστορα...! Η μάνα μου στα 25της είχε δυο παιδιά. Και δούλευε 20 ώρες την ημέρα. Στην πουτανια (άντρες & γυναίκες) δε βγαίνουν για να ζήσουν. Βγαίνουν για να "πιάσουν την καλή" εύκολα και γρήγορα.. Στην πορεία δε μπορούν το αφήσουν γιατί απλά γλυκαινονται!!! Όπως και να έχει στα 20 σου καταλαβαίνεις και επιλέγεις.

Νομίζω.
σωστος... :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
[size=30pt]ΣΕΜΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΑΔΕΣ[/size]

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλο θα ηταν γνωμη μου να κρατησουμε χαμηλα τους τονους. :cheesy: :cheesy:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Χαχαχ το αβαταρ το εβαλα για πλακα μιας και ειναι η πρωτη αρσενικη πορνη.
Αν θες παρολαυτα να μαθεις πως ειναι η ντιντιδοφατσα μου ρωτα τη πουτανα τη μανα σου που τη γαμαγαμε χθες ολο το βραδυ την ξεφτυλισμενη  :)

πω πω γιγαντα μου την ειπες πολυ ασχημα τωρα!!!... :2funny: :2funny: :2funny: ...δε μου λες ποσο χρονων εισαι?...τετοια δε λενε ουτε τα παιδακια του δημοτικου..λοιπον τον μπουλο τωρα,μη σε κανω εσενα την πρωτη αρσενικη πουτανα της ελλαδας.. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Επειδη εκτος των αλλων ειστε και ανικανοι να κανετε διαλογο εκτος απο τα γνωστα: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:/μαλακα/πουστη/μαλακιες λες
την κανω παω να παιξω pro,τα λεμε.

*Α το να την πεφτουν ολοι σε εναν που εχει αντιθετη γνωμη με αυτους ειναι φοβερο ε?

καλα κ μονο που ειπες για μαναδες οχι μονο εχασες κ το ελαχιστο δικιο που μπορει να ειχες(που δεν ειχες αλλα τεσπα) αλλα εδειξες κ ποσο αρρωστος αγαμητος εισαι
παιξε προ τωρα παρε μπαρτσελονα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οντως , πολυ σπανια μια γυναικα γινεται εξ'αναγκης πουτανα (περιστασιακα)

στις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι το ωφελιμιστικο κινητρο ο λογος
γρηγορο και ακοπο χρημα , για να εχουμε την dolce vita που εχει θεοποιησει η κοινωνια  ;)

εχω φιλους απο βουλγαρια ,ρουμανια κλπες βαλκανικες χώρες και μου λενε την κατάσταση που επικρατει

τρωνε το ιδιο φαι για 3-4 μερες και το πολυ 2 φορες την μερα

ειναι 50-50 η κατάσταση αλλες εχουν ανάγκη και αλλες για να γεινουν πλουσιες και στα 35 τους να μην ξαναδουλεψουν ποτε ξανα

δλδ ξαναφερνεις βολτα αυτα που λεει ο φιλος απο πανω και οι ελληνιδες εχουν γινει ελευθερες πουτανες

εχεις μπει να δεις τι γινεται  στα σαιτ με αγγελιες?

Θα βρεις ολο

Φοιτητριες
φοιτητριες
ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

γτ το κανουν αυτο?

Πολυ απλο...

διοτη κανεις δεν θα δεχτει την οικονομικη εκμεταλευση ,αλλα την σωματικη.. για να βγαλει χρημα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Νομίζω.

δεν πιστευω οτι καταλαβαινουν τι κανουν ,απλα θυματοποιουνται
εχεις δικιο παντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα,
απλα εγω το οριζω ως "εθισμο στο γρηγορο και ακοπο κερδος" , ομως ολοι οι εθισμοι εχουν επιπλοκες, σε φθειρουν σιγα-σιγα εν αγνοια σου

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
96
καλα κ μονο που ειπες για μαναδες οχι μονο εχασες κ το ελαχιστο δικιο που μπορει να ειχες(που δεν ειχες αλλα τεσπα) αλλα εδειξες κ ποσο αρρωστος αγαμητος εισαι
παιξε προ τωρα παρε μπαρτσελονα

Γιατί να πάρει μπαρτσελονα?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Νομίζω.

oι συγχρονες Ελλεηνιδες, επειδη κατα βαση έχουν μάθει να τα έχουν τοσα χρόνια όλα έυκολα "πουλώντας" τον εαυτό τους σε αγαπούληδες, είναι πολύ περισσότερο επιρεπείς στο να αξιοπιούν το μουνί τους παρά να δουλέψουν σκληρά για την επιβίωση...  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Stories

Νέο!