Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Της εστειλα προχθες στο ινστα και της ζητησα να με δεχτει.Της ζητησα συγγνωμη και της ειπα ποσο μαλακες ειναι εδω μεσα και ποσο γαματη ειναι η ιδια.Με ειχε φαει η περιεργεια να δω την φατσα της και εβαλα τα δυνατα μου,χαχαχα.Το εχαψε,με δεχτηκε και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καθολου πατσαβουρα φιλε.Πολυ ωραιο προσωπο,αρκετα καλο σωμα.Καποιος την ειπε γιουβαρλακι πιο πισω,καμια σχεση.Η κοπελα ειναι πολυ δυνατη εμφανισιακα.Στο ινστα της ειδα καποιες φωτο με παρεες,σε παραλια,εξω το βραδυ κτλ,ψιλο νορμαλ μου φανηκε ρε γμτ,λες και μιλας με αλλο ανθρωπο απο αυτον που βλεπεις στις φωτο.Αρχισε να με προειδοποιει οτι θα δω χοτελια και να μην δωσω σημασια,απλα καποια στιγμη δουλευε σε ενα συγκεκριμενο ξενοδοχειο και εβγαλε κατι φωτο με τις φιλες της και οτι ηταν ενα παιδι εκει νταβας,ωραιο παιδι αλλα ενταξει,δεν ειχε καποια σχεση αυτη με αυτον και κολοκυθια τουμπανα.Ακαταλαβιστικα πραγματα,λες και με ενδιεφεραν ολα αυτα εμενα.Δεν πηγα πολυ κατω να δω ξενοδοχεια και τετοια γιατι βαρεθηκα,αφου ειδα 5-6 φωτο στην αρχη και μου εφυγε η περιεργεια δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.Αυτη προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν εκανε βιζιτες λες και χεστηκα εγω αν εκανε ή οχι βιζιτες.

Με το που εστειλα το πρωτο μυνημα και της εξηγησα και καλα το λαθος μου,αρχισαν τα μηνυματα της βροχη προσπαθωντας να μου εξηγησει την φαση της.Πως προσπαθουσε να πεισει 2 μερες τον Αντισθενη να την διαγραψει,για τις αδικες επιθεσεις που δεχτηκε εδω μεσα κτλ.Μου εστειλε και ηχητικο κατι το οποιο δεν το βρισκω απαραιτητα κακο,της ερχεται καλυτερα με τα ηχητικα μου ειπε,νιωθει πιο ανετα.Στο ηχητικο μου εξηγουσε παλι πως την αδικησαν εδω μεσα,οτι στην αρχη τρολαρε ενω στην συνεχεια το ειδε πιο σοβαρα και ηθελε να χτισει μια περσονα,αλλα λογια να αγαπιομαστε,ολα αυτα χθες το πρωι.Το απογευμα που γυρισα απο την δουλεια,της εστειλα ενα δυο μηνηματα και την ρωτησα αν σκεφτεται να επιστρεψει στο μπου μιας και ειναι πολλοι που την θελουν πισω.Μου ειπε οτι το σκεφτηκε να επιστρεψει αλλα μαλλον δεν θα επιστρεψει.Αυτο βεβαια μην το δεσετε και κομπο μιας και αν παρει το ληγμενο το 1000αρι,μπορει να της βαρεσει και να επιστρεψει.

Μου ειπε οτι εκτος απο 2-3 ατομα που πραγματικα την θελουν πισω,οι υπολοιποι δεν την θελουν και το μονο που θελουν ειναι να επιστρεψει για να την βριζουν.Καπου εκει λεω,δεν την ρωταω για το βιντεο?Ε,τι το θελα,της γυρισε το ματι.Αν μου πεις τι στο διαολο σε ενδιαφερει μου λεει,θα σου πω αν εστειλα.Λοιπον της λεω,δεν με ενδιαφερει καθολου,απο απλη περιεργεια ρωτησα,αστο της κανω.Μου λεει ενα βιντεο 10 δευτερολεπτων εστειλα σε ενα παιδι και κατι τετοια τα οποια δεν τα διαβασα.Σε ενα απο τα 5-6 απανωτα μηνυματα πηρε το ματι μου που μου ελεγε,καλυτερα να με κανεις unfollow μιας και μονο το μπου βλεπεις σε εμενα και ειμαι πολυ περισσοτερα πραγματα και μπλα μπλα μπλα.Μου ειπε οτι ειναι κοινωνιολογος αν θυμαμαι καλα,ωραια σκεφτηκα,κοπελα επιστημονας και στελνει βιντεο την κωλοτρυπιδα της σε ενα παιδι στο μπου,οχι δεν εισαι καμμενη,ολες οι νορμαλ κοπελες το κανουν αυτο.Δεν της το ειπα γιατι θα με εβριζε και δεν ηθελα να την αρχισω στις χριστοπαναγιες μετα.Τελικα ειχαν δικιο της κανω τα παιδια στο μπου,εισαι βαρεμενη,την διαολοστειλα και της εκανα μπλοκ.Αυτα τα ολιγα.
Ότι νάναι είσαι τύπε :confused:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Και εσυ εισαι ενας μαλακας και μισος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ κανε αυτο που δειχνει το αβαταρ σου

Το να με θεωρείς μαλάκα εσύ, το λες και τιμητικό.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Και εσυ εισαι ενας μαλακας και μισος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ κανε αυτο που δειχνει το αβαταρ σου

Είσαι άτομο υπερβολικά χαμηλής ποιότητας και αντίληψης, οπότε δε θα ασχοληθώ παραπάνω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Εδώ δεν έχουν κλείσει άλλα κι άλλα νήματα στο bou τοσα χρόνια, ηρεμήστε λίγο.
Και δεν κανιβαλιζει κανείς κανέναν, μπήκε μια ενήλικη κοπέλα σε ένα φόρουμ και μοστραρε τον κώλο της δεξιά κι αριστερά οπότε δέχεται την αντίστοιχη κριτική.
εσυ το ανοιξες τυπε εσύ θα πεις αν πρεπει να κλείσει.
δίκαια πράγματα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ενταξει ρε τυπε δε εκανες και κατι που δεν εκανε με ολους τους αλλους...

σκεψου εδω την εχω και εγω στο ινστα και ας την εχω κραξει κυριως για την συμπεριφορα της...

τωρα γιατι προσπαθει να αποδειξει το οτιδηποτε στον καθενα δε μπορω να το κρινω εγω αλλα οντως ειδικος (οχι απαραιτητα με την κακη την εννοια) καποιοι θελουν με το ζορι να κερδισουν την αποδοχη/προσοχη των αλλων.

εγω δεν εχω κανενα ζορι οπως μερικοι μερικοι εδω μεσα που θελουν ντε να μας δειξουν ποσο πολυ γαμανε/ποσα λεφτα εχουν στο συρταρι κλπ κλπ κλπ γιατι ακομη και μια φωτο δε τη δεχομαι ως πειστηριο...

το τι ειναι ο καθενας και κατα ποσο ειναι δε το βλεπω τη στιγμη που θελει αυτος να μου το δειξει. φαινεται με την κανονικη ροη των πραγματων. αν η κοπελα ηθελε να κανει περσονα εδω ας την εκανε. απο τη στιγμη που ηθελε να απαντησει στον καθενα εχασε τη μπαλα...

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εσυ το ανοιξες τυπε εσύ θα πεις αν πρεπει να κλείσει.
δίκαια πράγματα.
Δε βρίσκω λόγο να κλείσει. Είναι ένα νήμα όπως όλα τα άλλα. Αν δεν τη μνημονεύσουν εδώ την κοπελιά, θα την μνημονεύσουν αλλού. Δεν είναι το νήμα το πρόβλημα. Τώρα άμα θέλει η διαχείριση να το κλείσει, ας το κλείσει.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Να μείνει το νήμα.

Ισως κάποια στιγμή η Wineme να επιστρέψει.

Εγώ προσωπικά αν και ποτέ μου δεν επιδίωξα να την γνωρίσω γιατί φαντάζομαι πόσοι πολλοί θα την κυνήγαγαν θα ήθελα πολύ όμως να επιστρέψει.

Ζόρικη και αληθινή.

James Bond

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Να μείνει το νήμα.

Ισως κάποια στιγμή η Wineme να επιστρέψει.

Εγώ προσωπικά αν και ποτέ μου δεν επιδίωξα να την γνωρίσω γιατί φαντάζομαι πόσοι πολλοί θα την κυνήγαγαν θα ήθελα πολύ όμως να επιστρέψει.

Ζόρικη και αληθινή.

James Bond
me-my-name-is-bond-james-bond-her-i-have-11431736.png

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
Της εστειλα προχθες στο ινστα και της ζητησα να με δεχτει.Της ζητησα συγγνωμη και της ειπα ποσο μαλακες ειναι εδω μεσα και ποσο γαματη ειναι η ιδια.Με ειχε φαει η περιεργεια να δω την φατσα της και εβαλα τα δυνατα μου,χαχαχα.Το εχαψε,με δεχτηκε και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καθολου πατσαβουρα φιλε.Πολυ ωραιο προσωπο,αρκετα καλο σωμα.Καποιος την ειπε γιουβαρλακι πιο πισω,καμια σχεση.Η κοπελα ειναι πολυ δυνατη εμφανισιακα.Στο ινστα της ειδα καποιες φωτο με παρεες,σε παραλια,εξω το βραδυ κτλ,ψιλο νορμαλ μου φανηκε ρε γμτ,λες και μιλας με αλλο ανθρωπο απο αυτον που βλεπεις στις φωτο.Αρχισε να με προειδοποιει οτι θα δω χοτελια και να μην δωσω σημασια,απλα καποια στιγμη δουλευε σε ενα συγκεκριμενο ξενοδοχειο και εβγαλε κατι φωτο με τις φιλες της και οτι ηταν ενα παιδι εκει νταβας,ωραιο παιδι αλλα ενταξει,δεν ειχε καποια σχεση αυτη με αυτον και κολοκυθια τουμπανα.Ακαταλαβιστικα πραγματα,λες και με ενδιεφεραν ολα αυτα εμενα.Δεν πηγα πολυ κατω να δω ξενοδοχεια και τετοια γιατι βαρεθηκα,αφου ειδα 5-6 φωτο στην αρχη και μου εφυγε η περιεργεια δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.Αυτη προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν εκανε βιζιτες λες και χεστηκα εγω αν εκανε ή οχι βιζιτες.

Με το που εστειλα το πρωτο μυνημα και της εξηγησα και καλα το λαθος μου,αρχισαν τα μηνυματα της βροχη προσπαθωντας να μου εξηγησει την φαση της.Πως προσπαθουσε να πεισει 2 μερες τον Αντισθενη να την διαγραψει,για τις αδικες επιθεσεις που δεχτηκε εδω μεσα κτλ.Μου εστειλε και ηχητικο κατι το οποιο δεν το βρισκω απαραιτητα κακο,της ερχεται καλυτερα με τα ηχητικα μου ειπε,νιωθει πιο ανετα.Στο ηχητικο μου εξηγουσε παλι πως την αδικησαν εδω μεσα,οτι στην αρχη τρολαρε ενω στην συνεχεια το ειδε πιο σοβαρα και ηθελε να χτισει μια περσονα,αλλα λογια να αγαπιομαστε,ολα αυτα χθες το πρωι.Το απογευμα που γυρισα απο την δουλεια,της εστειλα ενα δυο μηνηματα και την ρωτησα αν σκεφτεται να επιστρεψει στο μπου μιας και ειναι πολλοι που την θελουν πισω.Μου ειπε οτι το σκεφτηκε να επιστρεψει αλλα μαλλον δεν θα επιστρεψει.Αυτο βεβαια μην το δεσετε και κομπο μιας και αν παρει το ληγμενο το 1000αρι,μπορει να της βαρεσει και να επιστρεψει.

Μου ειπε οτι εκτος απο 2-3 ατομα που πραγματικα την θελουν πισω,οι υπολοιποι δεν την θελουν και το μονο που θελουν ειναι να επιστρεψει για να την βριζουν.Καπου εκει λεω,δεν την ρωταω για το βιντεο?Ε,τι το θελα,της γυρισε το ματι.Αν μου πεις τι στο διαολο σε ενδιαφερει μου λεει,θα σου πω αν εστειλα.Λοιπον της λεω,δεν με ενδιαφερει καθολου,απο απλη περιεργεια ρωτησα,αστο της κανω.Μου λεει ενα βιντεο 10 δευτερολεπτων εστειλα σε ενα παιδι και κατι τετοια τα οποια δεν τα διαβασα.Σε ενα απο τα 5-6 απανωτα μηνυματα πηρε το ματι μου που μου ελεγε,καλυτερα να με κανεις unfollow μιας και μονο το μπου βλεπεις σε εμενα και ειμαι πολυ περισσοτερα πραγματα και μπλα μπλα μπλα.Μου ειπε οτι ειναι κοινωνιολογος αν θυμαμαι καλα,ωραια σκεφτηκα,κοπελα επιστημονας και στελνει βιντεο την κωλοτρυπιδα της σε ενα παιδι στο μπου,οχι δεν εισαι καμμενη,ολες οι νορμαλ κοπελες το κανουν αυτο.Δεν της το ειπα γιατι θα με εβριζε και δεν ηθελα να την αρχισω στις χριστοπαναγιες μετα.Τελικα ειχαν δικιο της κανω τα παιδια στο μπου,εισαι βαρεμενη,την διαολοστειλα και της εκανα μπλοκ.Αυτα τα ολιγα.
Λιτός δωρικός και εχέμυθος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Δε βρίσκω λόγο να κλείσει. Είναι ένα νήμα όπως όλα τα άλλα. Αν δεν τη μνημονεύσουν εδώ την κοπελιά, θα την μνημονεύσουν αλλού. Δεν είναι το νήμα το πρόβλημα. Τώρα άμα θέλει η διαχείριση να το κλείσει, ας το κλείσει.
η διαχειριση αν θελει να παραμεινει διαχειριση θα πρεπει να σε ρωτησει για να το κλεισει
να τα λεμε και αυτα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ΡΕ ΤΥΠΟΙ ΠΆΤΕ ΚΑΛΑ???
Τρακώνεστε για μια άσχετη εδώ μέσα αποκαλώντας ο ένας τον άλλον μαλάκα?
Τύπε αυτα που έγραψες τα ξέραμε αλλά δεν τα γράφαμε δημόσια!
Επίσης ναι έχει θέμα η κοπέλα και είναι εμμονική!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
ΡΕ ΤΥΠΟΙ ΠΆΤΕ ΚΑΛΑ???
Τρακώνεστε για μια άσχετη εδώ μέσα αποκαλώντας ο ένας τον άλλον μαλάκα?
Τύπε αυτα που έγραψες τα ξέραμε αλλά δεν τα γράφαμε δημόσια!
Επίσης ναι έχει θέμα η κοπέλα και είναι εμμονική!
πες τα ανθρωπέ μου, ΠΕΣ ΤΑ

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
λιονταρε βάλε μια δημοσκόπηση στο νήμα ρε τύπε.
Πιστευετε θα ξαναμπει η wine στο μπου?
1 ναι με κλωναρι
2 στ αρχιδια μας μπει δεν μπει
3 γαμιεται το σαιτ
4 Έγια μόλα, έγια λέσα βαλε και τ αρχιδια μεσα
5 Την ξεχάσαμε κιολας
6 Δεν υπαρχει wine , ειναι κλώνος του Αλεξ71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
1 ναι με κλωναρι
3 γαμιεται το σαιτ
5 Την ξεχάσαμε κιολας
Ξεχασες τα βυζια της Μπακοδημου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
1 ναι με κλωναρι
3 γαμιεται το σαιτ
5 Την ξεχάσαμε κιολας
Μπορώ να βάλω ψηφοφορία τώρα αν δεν είχα βάλει στην αρχή;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Μπορώ να βάλω ψηφοφορία τώρα αν δεν είχα βάλει στην αρχή;
νομίζω ναι , και αν οχι σφυρα μία στον Αντι να στην βάλει σφήνα.
Το σαιτ εχει γίνει καλυτερο και απο το Taxisnet, λες να μην μπορει να βάλει μια δημοσκόπηση ?
και ραντεβου για τα εμβολια θα μπορουσε να βάλει απλα δεν ηθελαν δημοσιότητα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εχετε παρει χαμπαρι οτι πλεον στις ψηφοφοριες φαινεται ποια μελη εχουν ψηφισει την καθε επιλογη?

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom