Της εστειλα προχθες στο ινστα και της ζητησα να με δεχτει.Της ζητησα συγγνωμη και της ειπα ποσο μαλακες ειναι εδω μεσα και ποσο γαματη ειναι η ιδια.Με ειχε φαει η περιεργεια να δω την φατσα της και εβαλα τα δυνατα μου,χαχαχα.Το εχαψε,με δεχτηκε και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καθολου πατσαβουρα φιλε.Πολυ ωραιο προσωπο,αρκετα καλο σωμα.Καποιος την ειπε γιουβαρλακι πιο πισω,καμια σχεση.Η κοπελα ειναι πολυ δυνατη εμφανισιακα.Στο ινστα της ειδα καποιες φωτο με παρεες,σε παραλια,εξω το βραδυ κτλ,ψιλο νορμαλ μου φανηκε ρε γμτ,λες και μιλας με αλλο ανθρωπο απο αυτον που βλεπεις στις φωτο.Αρχισε να με προειδοποιει οτι θα δω χοτελια και να μην δωσω σημασια,απλα καποια στιγμη δουλευε σε ενα συγκεκριμενο ξενοδοχειο και εβγαλε κατι φωτο με τις φιλες της και οτι ηταν ενα παιδι εκει νταβας,ωραιο παιδι αλλα ενταξει,δεν ειχε καποια σχεση αυτη με αυτον και κολοκυθια τουμπανα.Ακαταλαβιστικα πραγματα,λες και με ενδιεφεραν ολα αυτα εμενα.Δεν πηγα πολυ κατω να δω ξενοδοχεια και τετοια γιατι βαρεθηκα,αφου ειδα 5-6 φωτο στην αρχη και μου εφυγε η περιεργεια δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.Αυτη προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν εκανε βιζιτες λες και χεστηκα εγω αν εκανε ή οχι βιζιτες.
Με το που εστειλα το πρωτο μυνημα και της εξηγησα και καλα το λαθος μου,αρχισαν τα μηνυματα της βροχη προσπαθωντας να μου εξηγησει την φαση της.Πως προσπαθουσε να πεισει 2 μερες τον Αντισθενη να την διαγραψει,για τις αδικες επιθεσεις που δεχτηκε εδω μεσα κτλ.Μου εστειλε και ηχητικο κατι το οποιο δεν το βρισκω απαραιτητα κακο,της ερχεται καλυτερα με τα ηχητικα μου ειπε,νιωθει πιο ανετα.Στο ηχητικο μου εξηγουσε παλι πως την αδικησαν εδω μεσα,οτι στην αρχη τρολαρε ενω στην συνεχεια το ειδε πιο σοβαρα και ηθελε να χτισει μια περσονα,αλλα λογια να αγαπιομαστε,ολα αυτα χθες το πρωι.Το απογευμα που γυρισα απο την δουλεια,της εστειλα ενα δυο μηνηματα και την ρωτησα αν σκεφτεται να επιστρεψει στο μπου μιας και ειναι πολλοι που την θελουν πισω.Μου ειπε οτι το σκεφτηκε να επιστρεψει αλλα μαλλον δεν θα επιστρεψει.Αυτο βεβαια μην το δεσετε και κομπο μιας και αν παρει το ληγμενο το 1000αρι,μπορει να της βαρεσει και να επιστρεψει.
Μου ειπε οτι εκτος απο 2-3 ατομα που πραγματικα την θελουν πισω,οι υπολοιποι δεν την θελουν και το μονο που θελουν ειναι να επιστρεψει για να την βριζουν.Καπου εκει λεω,δεν την ρωταω για το βιντεο?Ε,τι το θελα,της γυρισε το ματι.Αν μου πεις τι στο διαολο σε ενδιαφερει μου λεει,θα σου πω αν εστειλα.Λοιπον της λεω,δεν με ενδιαφερει καθολου,απο απλη περιεργεια ρωτησα,αστο της κανω.Μου λεει ενα βιντεο 10 δευτερολεπτων εστειλα σε ενα παιδι και κατι τετοια τα οποια δεν τα διαβασα.Σε ενα απο τα 5-6 απανωτα μηνυματα πηρε το ματι μου που μου ελεγε,καλυτερα να με κανεις unfollow μιας και μονο το μπου βλεπεις σε εμενα και ειμαι πολυ περισσοτερα πραγματα και μπλα μπλα μπλα.Μου ειπε οτι ειναι κοινωνιολογος αν θυμαμαι καλα,ωραια σκεφτηκα,κοπελα επιστημονας και στελνει βιντεο την κωλοτρυπιδα της σε ενα παιδι στο μπου,οχι δεν εισαι καμμενη,ολες οι νορμαλ κοπελες το κανουν αυτο.Δεν της το ειπα γιατι θα με εβριζε και δεν ηθελα να την αρχισω στις χριστοπαναγιες μετα.Τελικα ειχαν δικιο της κανω τα παιδια στο μπου,εισαι βαρεμενη,την διαολοστειλα και της εκανα μπλοκ.Αυτα τα ολιγα.