kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρολογα μου και μενα οι κολητοι μου που δεν ειχαν ιδεα απο αν.ευρωπη ηρθαν και μου ελεγαν ιστοριες κιεβο-μινσκ.τους αμφισβητουσα,μετα απο χρονια παραδεκτηκαν οτι ειχα δικαιο.ασε τι σου λεει ο κολητος σου,εσυ ειδεσ με τα ματια σου τι παιζει.παρατηρεις και με τα ματια σου τι παιζει και με τους αλλους γυρο και συμπαιρενεις.πρωσωπικα δεν πιστευω κανενα ελληνα χαχαχαχα,αντιθετα οσους συναντω και μιλαμε για αυτες της χωρες γελω με τα παραμυθια που μου λενε,χωρις να γνωριζουν την σχεση μου με καθε χωρα.η αγαμια στην ελλαδα τους επηρεαζει και τον εγκεφαλο.να πιστεψω οτι γαμησε ο φιλος του ρολογα την πολωνεζα απο ροδο?εγω λεω δεν του απαντησε καν,ροδο δεν ειχε η κοπελα επιλογη.ολες μου δινουν τηλεφωνα,εκεινη την ωρα δοκιμαζω αν ειναι σωστο,αλλες λενε ειναι κλιστο στο σπιτι η αν κτυπα μετα που περνω δεν απαντανε.ο φιλος σου μαλλον ντρεπεται να πει πηγα πολωνια και εμεινε με το πουλι στο χερι η πηγε για την πολωνεζα που του εδωσε νουμερο κυπρο και αυτη τον εκλασε.ρε αυτες γαμιουνται μαζι σου και την αλλη μερα δεν σε ξερουν,τι μαλακιες ειναι αυτες.ο ρολογας μερικες φορες πιστευω οτι ειναι νεαρος 16-17 χρονων που πιστευει οτι λενε οι φιλοι του.περσι και τον κολητο μου αμφισβητησα οτι γαμησε μοντελο τσαμπα,μετα ειπε δικαιο ειχες.ο ρωσος πελατης μου θα πληρωσε.παντα στυριζω τον μιστερ λαβ,δεν εχει λογο να λεει αρλουμπες και σωστα μιλα αφου τα ιδια λενε και αλλοι γνωστοι μου.οι πολωνεζες απο κατοβιτσε που βλεπω κυπρο ειναι πολυ ομορφες και πολυ απλες,με σχεδον καθολου χρηματα,μετρανε κερματα να πληρωσουν σαν να σπασανε τον κουκουμα.εκει θα διαλεγα πολωνια αν και νομιζω δεν θα εχει κανα μολλ εκει οπως βαρσοβια να περνασ λιγο χρονο.ρολογα μου χιλιαδες ρωσιδες μου εδωσαν κινητο στην κυπρο,10-15 μετα απο μια εβδομαδα ειμουν μοσχα,αλλες μετα απο μηνα.το αποτελεσμα?μονο μια εμφανιστηκε,τοπ γκομενα πριν 9-10 χρονια με το αυτοκινητο της 18-20 χρονων ηπιε καφε και χαθηκε.μια αλλη παλι ηρθε βγηκαμε εξω κλαμπ μετα την επομενη δεν ειχε χρονο ποτε και δεν απαντουσε.