Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα μου και μενα οι κολητοι μου που δεν ειχαν ιδεα απο αν.ευρωπη ηρθαν και μου ελεγαν ιστοριες κιεβο-μινσκ.τους αμφισβητουσα,μετα απο χρονια παραδεκτηκαν οτι ειχα δικαιο.ασε τι σου λεει ο κολητος σου,εσυ ειδεσ με τα ματια σου τι παιζει.παρατηρεις και με τα ματια σου τι παιζει και με τους αλλους γυρο και συμπαιρενεις.πρωσωπικα δεν πιστευω κανενα ελληνα χαχαχαχα,αντιθετα οσους συναντω και μιλαμε για αυτες της χωρες γελω με τα παραμυθια που μου λενε,χωρις να γνωριζουν την σχεση μου με καθε χωρα.η αγαμια στην ελλαδα τους επηρεαζει και τον εγκεφαλο.να πιστεψω οτι γαμησε ο φιλος του ρολογα την πολωνεζα απο ροδο?εγω λεω δεν του απαντησε καν,ροδο δεν ειχε η κοπελα επιλογη.ολες μου δινουν τηλεφωνα,εκεινη την ωρα δοκιμαζω αν ειναι σωστο,αλλες λενε ειναι κλιστο στο σπιτι η αν κτυπα μετα που περνω δεν απαντανε.ο φιλος σου μαλλον ντρεπεται να πει πηγα πολωνια και εμεινε με το πουλι στο χερι η πηγε για την πολωνεζα που του εδωσε νουμερο κυπρο και αυτη τον εκλασε.ρε αυτες γαμιουνται μαζι σου και την αλλη μερα δεν σε ξερουν,τι μαλακιες ειναι αυτες.ο ρολογας μερικες φορες πιστευω οτι ειναι νεαρος 16-17 χρονων που πιστευει οτι λενε οι φιλοι του.περσι και τον κολητο μου αμφισβητησα οτι γαμησε μοντελο τσαμπα,μετα ειπε δικαιο ειχες.ο ρωσος πελατης μου θα πληρωσε.παντα στυριζω τον μιστερ λαβ,δεν εχει λογο να λεει αρλουμπες και σωστα μιλα αφου τα ιδια λενε και αλλοι γνωστοι μου.οι πολωνεζες απο κατοβιτσε που βλεπω κυπρο ειναι πολυ ομορφες και πολυ απλες,με σχεδον καθολου χρηματα,μετρανε κερματα να πληρωσουν σαν να σπασανε τον κουκουμα.εκει θα διαλεγα πολωνια αν και νομιζω δεν θα εχει κανα μολλ εκει οπως βαρσοβια να περνασ λιγο χρονο.ρολογα μου χιλιαδες ρωσιδες μου εδωσαν κινητο στην κυπρο,10-15 μετα απο μια εβδομαδα ειμουν μοσχα,αλλες μετα απο μηνα.το αποτελεσμα?μονο μια εμφανιστηκε,τοπ γκομενα πριν 9-10 χρονια με το αυτοκινητο της 18-20 χρονων ηπιε καφε και χαθηκε.μια αλλη παλι ηρθε βγηκαμε εξω κλαμπ μετα την επομενη δεν ειχε χρονο ποτε και δεν απαντουσε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ολες εχουν τον κυκλο τους στην χωρα τους αν δεν μπεισ στην παρεα τους δεν γνωριζεις.το μου εδωσε τηλεφωνο δεν λεει τιποτα,σε 100 την μερα δινουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε καυλωμένε είναι δυνατόν ο άλλος να πληρώνει 400 ευρώ αεροπορικό και να κανονίζει 3 ταξίδια σε 2 μήνες αν δεν είναι να γαμήσει;Και μάλιστα να έρχεται από Ρόδο;Και γιατί να θέλει να πάει στο Enklawa μόνο για μια νύχτα;Μήπως γιατί υπάρχουν προοπτικές;Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Και καλά κάνει.Και εγώ π.χ. θα πλήρωνα 400 ευρώ αεροπορικό μόνο για να βρεθώ στο D Lux για μία νύχτα.Γιατί βλέπεις οτι υπάρχουν προοπτικές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε καυλωμένε είναι δυνατόν ο άλλος να πληρώνει 400 ευρώ αεροπορικό και να κανονίζει 3 ταξίδια σε 2 μήνες αν δεν είναι να γαμήσει;Και μάλιστα να έρχεται από Ρόδο;Και γιατί να θέλει να πάει στο Enklawa μόνο για μια νύχτα;Μήπως γιατί υπάρχουν προοπτικές;Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Και καλά κάνει.Και εγώ π.χ. θα πλήρωνα 400 ευρώ αεροπορικό μόνο για να βρεθώ στο D Lux για μία νύχτα.Γιατί βλέπεις οτι υπάρχουν προοπτικές.

Προοπτικές υπάρχουν πάντα να γαμήσεις και παντού..Και το παλικάρί πιθανός να είναι πολύ δυνατός και να το καταφέρνει!!..Αυτό που με τρελένει εμένα όμως σε αυτά που λέει ο clock είναι οι γενικέυσεις του..Ε ναί δεν μπορεί να γνωρίζω 300 άτομα και βάλε στην πόλη και να μην κάνει κανένας του  One night stands και να ακούω γενικέυσεις πως είναι έυκολο!!..Εκεί είναι η μεγαλή διαφωνία μας και η αντιπαράθεση μας..Γιατι δεν είναι έυκολο απλά!!! Ο clock το ξέρει άλλο ότι δεν θέλει να το δεχτεί..Διάβασα ένα post του...Έχει γραψει πως έρχεται απο το 2007 εδώ, έχει χαμουρέψει,έχει κάνει χαβαλέ,έχει μέινει και σε μία που τον σπίτωσε και την πήδαγε αλλά One night stand ΔΕΝ έχει κάνει ποτέ Πολωνία..Οπότε ας με βρίζει όσο θέλει ..Ο ϊδιος δεν το έχει κάνει γιατί απλά δεν έιναι εύκολο οχι για καποιο άλλο λόγο. Η ακόμα και να πετυχεις ένα δεν μπορέις να γενικέυσεις..

Αντίθετα χαμουρέματα και γνωρίμιες γίνονται..Αλλά να την κλέψεις απο την φίλη την νύχτα και να την πηδήξεις είναι πολύ δύσκολο ή τουλάχστον για τον μέσο προς ανώτερο έλληνα δύσκολο.. Εξαίρεση τα μπάζα και οι πολύ μεθυσμένες αν τις κλέψεις απο την φίλη που ειναι σαν βιασμός.

Όσο για το αν λέω θεωρίες Σάββατο ήμουν Enklawa δίοτι με τράβηξαν κάτι φίλοι έκέι με το ζόρι..Ήταν τρεις Έλληνες τυχαία εκεί και μιλήσαμε..Αν διαβάζουν εδώ θα καταλάβουν ποιος είμαι..Σας γράφω ότι το μούνι που κατάφερα να στριμώξω εμφάνισης 8 μην γράψετε άκυρες ιστορίες για πηδηματα, το πάλεψα μέχρι της 7 το πρωί,το χαμούρεψα το χόρεψα, το πότισα, το έβγαλα έξω και περπατάγαμε μαζί,το έφτασα μέχρι εκεί που δεν πάει και τελικά πήγε σπίτι του για νάνι και δεν απάντησε στο τηλέφωνο πάλι ποτέ!! Αυτο που γίνεται συνήθως δηλαδή..Κάνουν χαβαλέ την νύχτα και μετά σε αφήνουν με το πουλί στο χέρι..

Ξέρετ τι λένε όλοιοι τουρίστες που έρχονται εδώ?  Ε δεν μπορεί αφού την φίλησα,χόρεψα και μου έδωσε το κίνητο είναι εύκολες αν ήμουν εκεί θα πηδούσα άερα..Και γυρνάνε αγάμητοι πίσω στην χώρα τους με την θεωρία..Σας γράφω απο την μερία τοθ μόνιμου..Απλός ενθουσιασμός!! ΌΧι έκανε χαβαλέ μαζί σου..Γραμμένο σε έχει...Άυριο δεν θα την ξαναδέις!! ΑΠΛΑ..Μην ενθουσιάζεστε..Μετα απο λίγο καιρό την μαθαίνεις την φάση..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτη ειναι και μια διαφορα Πολωνιας Ουκρανιας.Ουκρανεζες να κωλοτριβονται σε καποιον οπως οι Πολωνεζες και μετα να τον αφηνουν με το πουλι στο χερι δεν εχω δει.Πανε βεβαια για τη μασα οποτε θα ηταν ανοητο εκ μερους τους να κανουν κατι τετοιο.Γιατι στις Πολωνεζες αρεσει να παιζουν τοσο πολυ και να ερεθιζουν τους αντρες δεν μπορω να καταλαβω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τωρα Κρακωβ θα προσπαθησω να συναντησω ενα μουνακι που γνωρισα τον Ιουλιο και αυριο παω Ποζναν για θρυλικα γαμησια με μια νυμφομανη ΜΙΛΦ που γνωρισα στο 22.Φυσικα και οι Πολωνεζεε θελουν το δωρακι τους λεμε τωρα αλλα το τσιμπουκι ειναι διαστημικο.Θελει και να αγορασει μαστιγια και δονητες απο το σεξ σοπ μιλαμε για σκληρα γουστα.Ηθελε να τη χτυπαω οσο πιο δυνατα γινεται να την πνιγω και εκανε το gluboke garlo η κοινως deep throat μεχρι να ξερασει.Ολα μονη της τα ζηταγε,με εβαλε να κανω face fucking κτλ.
Γενικα οι Πολωνεζες σε σχεση με τις Ουκρανες μοιαζουν πιο καυλωμενες και μιλανε πολυ περισσοτερο.Με Ουκρανη μπορει να μην ανταλλαξεις κουβεντα ενα μισαωρο μεχρι να ξεκουμπωσεις το παντελονι σου.Αυτο δε γινεται ποτε Πολωνια οπου οι γκομενες μιλανε συνεχεια.Να δουμε πως θα μου φανουν οι Πολωνεζες αμεσως μετα την ουκρανικη εμπειρια.
Παντως αυτο γιατι το ουκρανικο τσιμπουκι υστερει σε σχεση με το πολωνικο ενω οι Ουκρανες μοχθουν για την τελεια πιπα δεν μπορω να το εξηγησω.Ισως οφειλεται στο ωμο ουκρανικο ψαρι ισως οι Πολωνεζες ξερουν να δουλευουν το φαρυγγα καλυτερα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτη ειναι και μια διαφορα Πολωνιας Ουκρανιας.Ουκρανεζες να κωλοτριβονται σε καποιον οπως οι Πολωνεζες και μετα να τον αφηνουν με το πουλι στο χερι δεν εχω δει.Πανε βεβαια για τη μασα οποτε θα ηταν ανοητο εκ μερους τους να κανουν κατι τετοιο.Γιατι στις Πολωνεζες αρεσει να παιζουν τοσο πολυ και να ερεθιζουν τους αντρες δεν μπορω να καταλαβω.

Έγω σου λέω το πολύ απλό. Το Σάββατο η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν πολύ εμφανίσημη..Συνήθως δεν γνωρίζω τόσο καλές..Οι Έλληνες είχαν μείνει με ανοχτό το στόμα..Του έλεγα μάγκες μην ενθουσιάζεστε αέρας είναι..Είναι αυτά που σου τυχάινουν για να να μπερδευουν τον κόσμο..Όλο το βράδυ φιλίομασταν και χορεύαμε. Μου έλεγε θέλω να σε δώ και άυριο μην χαθείς..Πόσο μου αρέσεις και οι γνωστές μαλακίες!! Αφού είχα αρχίσει να πιστέυω πως πέτυχα την εξάιρεση και θα γαμηθεί άμεσα η γκόμενα με Έλληνες μπροστά για να βγεί πάλι ο άκυρος μύθος. Η κατάληξη οι ´Ελληνες έφυγαν νωρίτερα απο το μαγαζί χωρίς να γνωρισουν καμία..Μου έκλειναν το μάτι και κουνάγαν κεφάλι θα θεώρησαν πώς την πήδηξα μέτα...

Αποτέλεσμα..Θα πάνε και θα γράψουν σε κανά forum, Γαμάς μουνιά Αβέρτα εκέι.Έιδαμε ένα Έλληνα με οχτάρι να χαμουρέυετε/γλωσοφιλλιέται άμεσα.Και εγώ αν ήμουν τουριστας θα έλεγα καλά τι γίνεται εδώ όργια.Γνώρισα μουνί οχταρι την χαμούρεψα και πήρα το κινητό τα πάντα.Αν έμενα εκεί ομως θα γαμούσα αβέρτα..

Το αποτέλεσμα κανείς απο τους 4 δεν πήδηξε και η γκόμενα δεν απάντησε παρόλο το πάθος που έδειχνε και αυτάπου μου έλεγε !!.Αυτά ζούμε όλι εδώ!! όλοι τα ίδια ζουμε!!

Το ratio εδώ γνωριμιών με ουσιαστικό αποτέλεσμα (πήδημα) είναι 1/40...Για χαμούρεμα το 30% που γνωριζεις, και για χορό κολοπιάσιμο το 50%..Αυτή είναι η Poland.. Χορέψτε,χαμουρέψτε και πιειτε..Για One night stands μόνο Βόρεια Ευρώπη!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
!!

Το ratio εδώ γνωριμιών με ουσιαστικό αποτέλεσμα (πήδημα) είναι 1/40...Για χαμούρεμα το 30% που γνωριζεις, και για χορό κολοπιάσιμο το 50%..Αυτή είναι η Poland.. Χορέψτε,χαμουρέψτε και πιειτε..Για One night stands μόνο Βόρεια Ευρώπη!!
που γινετα αυτο στην β ευρωπη? :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οπως γινεται να με καυλωσαν και καλεσαν εκατονταδες γκομενες στα μερη της,εδωσα 400σιες εισιτιρια και οταν πηγα ανθρακας ο θυσαυρος,μη τις ειδατε.τα τελευταια χρονια παρατησα να τρεχω την καθε μια στον τοπο της,σπερνω οπου βρω και ειμαι εκει.η αλλη πηγα τοσα χιλιομετρα να την δω και ειπε θα κανω εχειρηση τον γατο μου και θε μενω σπιτι να τον φροντιζω!η η τρελη προσφατα που ειπε σε πεθυμησα,σε ονειρευομαι,παω μετα απο 2 εβδομαδες και μου λεει αν πλισιασεις κοντα το σπιτι μου θα καλεσω αστυνομια η μπραβους του αντρα μου χαχαχαχ.ρε τι παπαριες εχω ακουσει απο αυτες ειναι απιστευτο.ποσες πριν να τις γαμησω εβαλαν τα κλαματα,ελεγαν σε παρακαλω πληρωσε μου ταξι,με πηρε η μανα μου επειγον να παω σπιτι πεθαινει ο γατος,η μανα,ο σκυλος μου και οτι μαλακια σκεφτεις.ιδικα ουκρανια η γαμασ απο την πρωτη η ποτε.πριν 2 χρονια σκεφτομουν να παω λιβανο για μια συρια που γνωρισα κυπρο,περασαμε οραια,την κερασα σε καδε,εστιατοριο.με τρελανε ελα βυρητο,δουλευω στην λορεαλ.σπουδαζε στο παρισι.πηρα τηλεφωνο,εστειλα μθνημα ευτυχος δεν απαντησε και δεν πηγα αδικα.πανακριβα ζωη και ξενοδοχεια εκει.

pe.apost1

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
48
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα. Εδώ ξέρει κανείς να μας πει αν υπάρχει ενδιαφέρον; Ακολουθεί εξόρμηση και κάθε συμβουλή θα φανεί χρήσιμη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παίδες καλησπέρα. Εδώ ξέρει κανείς να μας πει αν υπάρχει ενδιαφέρον; Ακολουθεί εξόρμηση και κάθε συμβουλή θα φανεί χρήσιμη.

Βαζεις το μερος που εισαι. Διπλα γραφει τις ωρες που μπορεις να παρεις και εχει το τηλεφωνο καθως και ποιες γλωσσες μιλαει.
Αν καταφερεις να τη βρεις και αν συννεοηθεις, πρεπει να βρεις το μερος που θα σου πει. Εκει αντε ξανα το ιδιο βιολι, παρε τηλ οτι εισαι εκει να σου ανοιξει κλπ.
Σπανιοτατα ειναι ιδιες με τις φωτογραφιες. Επισης λενε για μια ωρα αλλα συνηθως ειναι μια μπαταρια. Εξαρταται βεβαια.
Εκει που λεει 100 ζλ full νομιζω ειναι αλυσιδα.
Σε γενικες γραμμες ειναι καραφολαρες του κερατα, φωτο ασχετες και συννενοηση αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα . Καλη τυχη 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχει ερθει κ σουις ο θεσαλλονοπουτσος αλλλαν???τσερναουτσι νομιζα το πιο μακρια πουχει παει... :grin: :grin: :grin:

Ασε .οταν εσυ οργωνες Ανατολικη ευρωπη την Ελβετια μονο απο τις σοκολατες την ηξερες .
(Εγω οργωνα Δυτικη Ευρωπη  & λιγο τσεχοσλοβακια ) χαχχαχαααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Ασε .οταν εσυ οργωνες Ανατολικη ευρωπη την Ελβετια μονο απο τις σοκολατες την ηξερες .
(Εγω οργωνα Δυτικη Ευρωπη  & λιγο τσεχοσλοβακια ) χαχχαχαααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα Δώσε πόνο :2funny:  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom