Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιστερ λαβ αν μπορεις καπεια στιγμη να μιλησουμε για σερβια για το μπαρ που μου ειπες.δεκεβρη θα κατσω σπιτι,γεναρι δεν βρισκω για πορτογαλια σκεφτμαι για βελιγραδι.αλλιος παλι οδησσο ταλλιν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ασε .οταν εσυ οργωνες Ανατολικη ευρωπη την Ελβετια μονο απο τις σοκολατες την ηξερες .
(Εγω οργωνα Δυτικη Ευρωπη  & λιγο τσεχοσλοβακια ) χαχχαχαααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να μας πει ρε ο μπαλκανεξπρες ρεεε
εδω ειχαμε ομαδα ονομαστη της σαλονικα σε χορηγια.....ασε τον ασχετο απο εδω
αλλαν θεε παρε την παε  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το ratio εδώ γνωριμιών με ουσιαστικό αποτέλεσμα (πήδημα) είναι 1/40...Για χαμούρεμα το 30% που γνωριζεις, και για χορό κολοπιάσιμο το 50%..Αυτή είναι η Poland.. Χορέψτε,χαμουρέψτε και πιειτε..Για One night stands μόνο Βόρεια Ευρώπη!!

Νομίζω πως ήρθε η ώρα της επιστροφής σου στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της evg ...s της πουτσοφοβικιάς  :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα Πολωνία βλέπω οτι οι Πολωνές δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τις Ουκρανές ίσως βάζουν κάπως λιγοτερο μέικ απ,είναι ελαφρά παχύτερες και έχουν πιο αδύναμα μαλλιά.Εχουν όμως μεγαλύτερα βυζιά και τροφαντούς κώλους που οι Ουκρανές δεν έχουν με τίποτα.Κατά τα άλλα ίδια πάστα.
Επίσης Πολωνία είναι πολύ πιο εύκολο να καμακώσεις στο δρόμο αφού πάρα πολλές γκόμενες κάθονται μόνες τους και περιμένουν τα καμάκια.Γενικά διψάνε για διασκέδαση.Αντίθετα Ουκρανία οι γκόμενες τρέχουν με το βλέμμα χαμηλωμένο για να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή.Οι Πολωνές φαίνονται πιο τολμηρές και καυλωμένες σα να πάνε γυρεύοντας.Οι Ουκρανές είναι πιο ψυχρές και υπολογίστριες.Γενικά είναι σαφές οτι στην Πολωνία υπάρχει μεγάλη μικρομεσαία τάξη με γκόμενες να βγάζουν τα προς το ζην αλλά να θέλουν γκόμενους να διασκεδάσουν ενώ Ουκρανία υπάρχουν μόνο πλούσιοι και φτωχές με πολλές γκόμενες να στρέφονται στο σπονσοριλίκι για επιβίωση ή λούσα.Η μικρομεσαία τάξη είναι βαρετή βέβαια αλλά δημιουργεί ενδιαφέρουσες επιπτώσεις π.χ. καλοθρεμμένες καυλωμένες γκόμενες χωρίς μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις.Οι Πολωνέζες θα έλεγα οτι ψάχνουν το καυλωμένο καλό παιδί ενώ οι Ουκρανές το γκριζομάλλη σοφό σπόνσσορα.

Νομίζω οτι το δυνατό σημείο των Πολωνέζων είναι οι βυζάρες και οι κωλάρες ενώ των Ουκρανέζων το κλασσικό στυλ Νατάλκα ή Οκσάνα η μαυρομάλλα με τα υψηλά ζυγωματικά και τα καυλωτικά μυστηριώδη μάτια όσοι έχουν πάει Κίεβο ξέρουν τι εννοώ.Γενικά η μύτη και τα μαλλιά είναι καλύτερα στις Ουκρανέζες από ό,τι στις Πολωνές τα δόντια είναι στην ίδια κατάσταση.Ιδια φοβερά καλοσχηματισμένα σλαβικά πόδια,ίδια παχιά τσιμπουκόχειλα,ίδια υψηλά ζυγωματικά(κλασσικό slavic chick).Γενικά ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει Ουκρανέζα από Πολωνέζα πρέπει να εστιάσεις στη μύτη τους(μακρύτερη στις Πολωνέζες),στους κώλους(πιο πεταχτοί στις Πολωνέζες) και τον αέρα που έχουνε(οι Ουκρανές κουνάνε με χάρη τα οπίσθια ενώ οι Πολωνές βαδίζουν τολμηρά σαν ανεξάρτητες γυναίκες έτοιμες για περιπέτεια).Επίσης από την ένδυση(οι Πολωνέζες ντύνονται πιο αποκαλυπτικά και φοράνε καλύτερης ποιότητας ρούχα και παπούτσια κατά μέσο όρο).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Νομίζω πως ήρθε η ώρα της επιστροφής σου στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της evg ...s της πουτσοφοβικιάς  :rolleyes:

Χαχαχα...Κάτι θα υπάρχει εκεί για εμάς..Ελλάδα είναι μόνο για milfs χωρισμένες με παιδί..Μικρές της ξεχνάς!!

Εσύ αν δεν κάνω λάθος ήρθες Βαρσοβία αλλά δεν έγραψες μια αναφορά..

Βόρεια Ευρώπη έχω γνωστούς τώρα Ισλανδία και Δανία..Ισλανδία πέφτουν άπειρα one night stands το Σάββατο..Βγαίνουν απλά για να γαμηθούν όλοι.Μετά τις 3 στο μαγαζί απλά λέει ό ενας στον άλλο πάμε για πήδημα και πάνε!!!.Απλά μιλάμε για ζωώδης καταστάσεις..Δεν θελουν να σε ξαναδούν την άλλη μέρα και όλο το σκηνικό ειναι χωρίς το παραμικρό έστω ψεύτικο συναίσθημα.Όπως γαμιούνται τα ζώα δηλαδή.Και αυτά γίνονται μόνο Παρασκευή-Σάββατο.

Ισλανδία είναι όμως πανάκριβα πώς να πας εκέι και πόσο να κάτσεις? Θα σκάσεις άπειρο χρήμα..Για αυτό όλοι επιλέγουν τις χώρες εδώ γιατί είναι πάφθηνο το εισητήριο και η ζωή..Άλλο ότι τελικά δεν πηδάνε αλλά κάνουν χαβαλέ και κανά χαμούρεμα..Το ότι έρχονται είναι λόγω κόστους..Ισλανδία έχω και φίλη πρώην γκόμενα εκέι που ζέι κανά εξάμηνο τώρα και ακόμα και αυτή μου γράφει πως γαμιούνται το ΣΚ αέρα στα clubs.Και καλά έχει σοκαριστει αν και είμαι σίγουρος πως και αυτή θα πηδιέται.Οπότε αφου το λέει και γυναίκα δεν θα είναι μύθος..Αλλά δεν έχω πάει ποτέ να τα δώ με τα μάτια μου οπότε διατηρώ επιφύλαξη..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μετά την άμεση σύγκριση είμαι απόλυτα σίγουρος οτι οι Πολωνέζες είναι ανώτερες από τις Ουκρανέζες εμφανισιακά.Και φαίνονται ευκολότερες θέλω να πω μπορεί να γαμηθούν χωρίς λεφτά και αυτό φαίνεται.Μόνο Κίεβο μπορεί να σταθεί απέναντι στις πολωνικές πόλεις.Η Πολωνία έχει πολύ μουνί.Μόνο στο τρένο που είμαι τώρα για Πόζναν μέτρησα πάνω από 20 εφτάρια.Γενικά πολύ γαμήσιμες έχει τα πάντα εδώ.Συνεπώς μεταξύ Χαρκόβου π.χ. και Πόζναν προτιμώ σαφώς το Πόζναν.Μεταξύ Κιέβου όμως και Πόζναν προτιμώ το Κίεβο.Μεταξύ Λβωφ και Πόζναν ή Κράκωβ θα ήμουν αμφιταλαντευόμενος.
Επίσης η εμφάνιση των Πολωνών αντρών είναι ανώτερη από των Ουκρανών αυτό είναι σίγουρο.Επίσης οι Πολωνοί σε κλέβουν όπως οι Ουκρανοί.Πήγε ένας ταξιτζής να με κατακλέψει τον άρχισα στις βρισιές.
Τους Ουκρανούς οι Πολωνοί τους έχουν για τον πούτσο στα σύνορα μας φέρονταν σα ζώα.Αλλά οι Ουκρανοί πρόβατα το ανέχονταν παρόλο που ήταν εθνικισταράδες από το Λβωφ.Αμα ήταν Ελληνες θα το είχαν κάψει το μέρος.
Κάποια στιγμή μας είχαν οι Πολωνοί να πεειμένουμε 3 ώρες σς μια κρύα αίθουσα μέχρι να γίνει ο έλεγχος του λεωφορείου.Πάω στον Πολωνό φρουρό του λέω ρε μάστορα τι θα γίνει πότε θα φύγουμε;Μου λέει να πας στη συνοριοφύλακα αυτή είναι υπεύθυνη.Πάω στην τύπισσα με επείγον γερμανικό στυλ λέω τι γίνεται;Φεύγουμε; μου λέει δεκαπέντε λεπτά ακόμα οπότε αρχίζω τις βρισιές παίζετε το πουλάκι σας εδώ αρχίδες Πολωνοί και τέτοια.Τα έλεγα στα αγγλικά you play your dicks achides Polonoi και δεν ξέρω αν κατάλαβαν.Οι Ουκρανοί πρόβατα δεν αντιδρούσαν καθόλου παραδομένοι στη μοίρα μετά με ρωτούσαν τι είπε η συνοριοφύλακας.
Μου λένε γιατί το κάνουν;Για να σας ταπεινώσουν να σας δείξουν οτι είναι ανώτεροι.Αλλά θέλω να κάνουν τα ίδια οι Γερμανοί στους Πολωνούς(όπως και τα κάνουν) την είδαν και οι Πολωνοί αφεντικά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
H ανακοινωση χθες της συνθεσης της νεας κυβερνησης της Πολωνιας, εφερε καποιες ανησυχιες στους πιο ψυχραιμους και λογικους. Το σχημα χαρακτηριζεται ως υπερσυντηριτικο και αντιδραστικο. Με σαφεις αντιρωσσικες τασεις.
Οι Ρωσσοι φυσικα το κατεγραψαν...  :orchestra:

Kman αν εισαι στην Πολωνια, εχε υποψη σου οτι αυριο 11/11 ειναι εθνικη εορτη και αργια ( Ημερα Ανεξαρτησιας ), οποτε πολλα θα ειναι κλειστα, η δρομολογια δε θα ειναι κανονικα / πιο αραια πχ κλπ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ασε .οταν εσυ οργωνες Ανατολικη ευρωπη την Ελβετια μονο απο τις σοκολατες την ηξερες .
(Εγω οργωνα Δυτικη Ευρωπη  & λιγο τσεχοσλοβακια ) χαχχαχαααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αποτα ρολογια ρε...
μεχρι μπρατισλαβα ειχες παει να γαμησεις 3-4 φορες βαρεθηκες κ δεν ξαναπηγες κι αραξες σοφια
μονος σου ταλεγες.... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χαχαχα...Κάτι θα υπάρχει εκεί για εμάς..Ελλάδα είναι μόνο για milfs χωρισμένες με παιδί..Μικρές της ξεχνάς!!

Εσύ αν δεν κάνω λάθος ήρθες Βαρσοβία αλλά δεν έγραψες μια αναφορά..

Βόρεια Ευρώπη έχω γνωστούς τώρα Ισλανδία και Δανία..Ισλανδία πέφτουν άπειρα one night stands το Σάββατο..Βγαίνουν απλά για να γαμηθούν όλοι.Μετά τις 3 στο μαγαζί απλά λέει ό ενας στον άλλο πάμε για πήδημα και πάνε!!!.Απλά μιλάμε για ζωώδης καταστάσεις..Δεν θελουν να σε ξαναδούν την άλλη μέρα και όλο το σκηνικό ειναι χωρίς το παραμικρό έστω ψεύτικο συναίσθημα.Όπως γαμιούνται τα ζώα δηλαδή.Και αυτά γίνονται μόνο Παρασκευή-Σάββατο.

Ισλανδία είναι όμως πανάκριβα πώς να πας εκέι και πόσο να κάτσεις? Θα σκάσεις άπειρο χρήμα..Για αυτό όλοι επιλέγουν τις χώρες εδώ γιατί είναι πάφθηνο το εισητήριο και η ζωή..Άλλο ότι τελικά δεν πηδάνε αλλά κάνουν χαβαλέ και κανά χαμούρεμα..Το ότι έρχονται είναι λόγω κόστους..Ισλανδία έχω και φίλη πρώην γκόμενα εκέι που ζέι κανά εξάμηνο τώρα και ακόμα και αυτή μου γράφει πως γαμιούνται το ΣΚ αέρα στα clubs.Και καλά έχει σοκαριστει αν και είμαι σίγουρος πως και αυτή θα πηδιέται.Οπότε αφου το λέει και γυναίκα δεν θα είναι μύθος..Αλλά δεν έχω πάει ποτέ να τα δώ με τα μάτια μου οπότε διατηρώ επιφύλαξη..
γενικα οι αγγλιδες τον παιρνουν κι εχει κ τσολια,,,
η υπολοιπη ευρωπη ομως απο γαμισι γιοκ..μιλαω για ανω των 35-40 αντρες
δεν μιλαμε ναχειις γκομενα..αυτο κουτσα στραβα γινεται,για περετερω λεμε
ασε που κ αγγλια με μιγαδες μαυρους πακια κι αλλους σαβουρηδες δεν ξερω αν βγαινει ακρη κι εκει,,εχω να παω χρονια

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μετά την άμεση σύγκριση είμαι απόλυτα σίγουρος οτι οι Πολωνέζες είναι ανώτερες από τις Ουκρανέζες εμφανισιακά.Και φαίνονται ευκολότερες θέλω να πω μπορεί να γαμηθούν χωρίς λεφτά και αυτό φαίνεται.Μόνο Κίεβο μπορεί να σταθεί απέναντι στις πολωνικές πόλεις.Η Πολωνία έχει πολύ μουνί.Μόνο στο τρένο που είμαι τώρα για Πόζναν μέτρησα πάνω από 20 εφτάρια.Γενικά πολύ γαμήσιμες έχει τα πάντα εδώ.Συνεπώς μεταξύ Χαρκόβου π.χ. και Πόζναν προτιμώ σαφώς το Πόζναν.Μεταξύ Κιέβου όμως και Πόζναν προτιμώ το Κίεβο.Μεταξύ Λβωφ και Πόζναν ή Κράκωβ θα ήμουν αμφιταλαντευόμενος.
Επίσης η εμφάνιση των Πολωνών αντρών είναι ανώτερη από των Ουκρανών αυτό είναι σίγουρο.Επίσης οι Πολωνοί σε κλέβουν όπως οι Ουκρανοί.Πήγε ένας ταξιτζής να με κατακλέψει τον άρχισα στις βρισιές.
Τους Ουκρανούς οι Πολωνοί τους έχουν για τον πούτσο στα σύνορα μας φέρονταν σα ζώα.Αλλά οι Ουκρανοί πρόβατα το ανέχονταν παρόλο που ήταν εθνικισταράδες από το Λβωφ.Αμα ήταν Ελληνες θα το είχαν κάψει το μέρος.
Κάποια στιγμή μας είχαν οι Πολωνοί να πεειμένουμε 3 ώρες σς μια κρύα αίθουσα μέχρι να γίνει ο έλεγχος του λεωφορείου.Πάω στον Πολωνό φρουρό του λέω ρε μάστορα τι θα γίνει πότε θα φύγουμε;Μου λέει να πας στη συνοριοφύλακα αυτή είναι υπεύθυνη.Πάω στην τύπισσα με επείγον γερμανικό στυλ λέω τι γίνεται;Φεύγουμε; μου λέει δεκαπέντε λεπτά ακόμα οπότε αρχίζω τις βρισιές παίζετε το πουλάκι σας εδώ αρχίδες Πολωνοί και τέτοια.Τα έλεγα στα αγγλικά you play your dicks achides Polonoi και δεν ξέρω αν κατάλαβαν.Οι Ουκρανοί πρόβατα δεν αντιδρούσαν καθόλου παραδομένοι στη μοίρα μετά με ρωτούσαν τι είπε η συνοριοφύλακας.
Μου λένε γιατί το κάνουν;Για να σας ταπεινώσουν να σας δείξουν οτι είναι ανώτεροι.Αλλά θέλω να κάνουν τα ίδια οι Γερμανοί στους Πολωνούς(όπως και τα κάνουν) την είδαν και οι Πολωνοί αφεντικά.

Σε λίγο καιρό θα σταματήσεις τις ιστορίες για αγρίους και θα γράψεις την αλήθεια..Ξεκίνησες σιγά σιγά..Κοίτα τι έγραψες και διάβασε τα posts μου:

1. Ότι είναι οι Αλβανοί για τους Έλληνες είναι οι Ουκρανοί για τους Πολωνούς..Τους έχουν για υποανάπτυκτους ζώα...Τα έχω γράψει χίλλιες φορές, έλεγες εσύ παλιά Ουκρανία Πολωνία ίδιοι είναι..Εκτός πραγματικότητας!!..Οι Ουκρανοί είναι δούλοι και ζώα στην Πολωνία..Τους έχουν να μαζεύουν τις πατάτες και τους θεωρούν χωριάτες.Παλεύουν να το κρύψουν αλλά δεν κρύβετε λόγο προφοράς. Οι Πολωνέζες φιλες μου όταν τους έλεγα πάω ραντεβού με Ουκρανέζα μου λένε να πάρεις προφυλακτικά με αυτές.Τις έχουν για πουτάνες..
2. Άρχισες να καταλαβαίνεις πως οι Πολωνοί πλέον 2015 δεν είναι για τον πούτσο εμφανησιακά και ξεκίνησες να το γράφεις
3. Άρχισες να γράφεις πως μάλλον πηδάς και χωρίς λεφτά

Να δείς σε κανά χρόνο που θα γράφεις τα ίδια με μένα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοκλήρωση γαμεύσεως της ΜΙΛΦ από το κλαμπ 22 στο Πόζναν.Διαστημικά τσιμπούκια,γλύψιμο κώλου,κατούρημα,deep throat,face fucking,χύσιμο στα μάτια,μαστίγωμα δεν έμεινε τίποτα που να μη δοκίμασε.Το φοβερό πολωνικό τσιμπούκι.Εχω λιώσει βέβαια από την κούραση αλλά άξιζε τον κόπο.Τώρα θα μπουκάρω στα κλαμπ του Πόζναν.
Εδώ φωτό της ΜΙΛΦ με τα χύσια στο λαιμό.

EsKvfG.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ολοκλήρωση γαμεύσεως της ΜΙΛΦ από το κλαμπ 22 στο Πόζναν.Διαστημικά τσιμπούκια,γλύψιμο κώλου,κατούρημα,deep throat,face fucking,χύσιμο στα μάτια,μαστίγωμα δεν έμεινε τίποτα που να μη δοκίμασε.Το φοβερό πολωνικό τσιμπούκι.Εχω λιώσει βέβαια από την κούραση αλλά άξιζε τον κόπο.Τώρα θα μπουκάρω στα κλαμπ του Πόζναν.
Εδώ φωτό της ΜΙΛΦ με τα χύσια στο λαιμό.

EsKvfG.jpg
  ΘΕΟς  :kneel: :kneel: :kneel:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ευγε αρχοντα!πολυ πιο ομορφες οι πολωνεζες με ερωτευσιμα πρωσωπα.ουκρανια δεν με τραβανε,ουτε θα μπορουσα να ερωτευτω ουκρανιδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου κλέψανε 200 ευρώ κάτι πουτάνες που βρήκα έξω από το 22.Είμαι εξαγριωμένος.Αν ήταν Ουκρανία θα έβαζα μπράβους νατις σαπακιάσουν.Αλλά εδώ είναι νόμος.Πρέπει να ππαω στην αστυνομμία.Αμα τις πετύχω αύριο θα τις γαμήσω.Τελικά τα μεγαλύτερα λαμόγια είναα οι αΠολωνοί.Ολο κλέβουν.
Στο κέντρο γινόταν χαμός πολύ μουνί ειδικά Czekolada ήταν το κάτι άλλο.Αλλά παρανοικές γκόμενες τελείως.Πολύ πιο προκλητικά ντυμένες από τις Ουκρανές όπως πάντα τις ρίχνουν στα αυτιά,

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αποτα ρολογια ρε...
μεχρι μπρατισλαβα ειχες παει να γαμησεις 3-4 φορες βαρεθηκες κ δεν ξαναπηγες κι αραξες σοφια
μονος σου ταλεγες.... :grin:

Αστο ρε  εχεις  ΧΑΣΕΙ επεισοδια πολλα  (1981  ΕΩς 2008)  Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.076
Πόντοι
2.356
Αστο ρε   εχεις  ΧΑΣΕΙ επεισοδια πολλα  (1981  ΕΩς 2008)  Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε αλλαν μην τους πληγώνεις άλλο,είναι οι έμπειροι και οι παντογνώστες της ανατολικής ευρώπης :2funny: Μόνο που όταν πηγαίναμε εμείς εκεί αυτοί δεν ήξεραν που πέφτει :grin:
Για δεκαετία 80 εννοώ και εγώ ;) αντε ο red φαίνεται τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια εχει πάει σχεδόν παντού,ο άλλος που σταμάτησε να γράφει εδώ μέσα μας είχε ζαλίσει με την εμπειρία του,κατάλαβες αυτός που ήθελε παλιότερα να δείρει τον sorita :2funny: :2funny:  :2funny: τώρα λέει θέλει να δείρει και μένα :2funny: :2funny: :2funny:
θα στα πώ απο κοντά :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μου κλέψανε 200 ευρώ κάτι πουτάνες που βρήκα έξω από το 22.Είμαι εξαγριωμένος.Αν ήταν Ουκρανία θα έβαζα μπράβους νατις σαπακιάσουν.Αλλά εδώ είναι νόμος.Πρέπει να ππαω στην αστυνομμία.Αμα τις πετύχω αύριο θα τις γαμήσω.Τελικά τα μεγαλύτερα λαμόγια είναα οι αΠολωνοί.Ολο κλέβουν.
Στο κέντρο γινόταν χαμός πολύ μουνί ειδικά Czekolada ήταν το κάτι άλλο.Αλλά παρανοικές γκόμενες τελείως.Πολύ πιο προκλητικά ντυμένες από τις Ουκρανές όπως πάντα τις ρίχνουν στα αυτιά,

Άσε μας ρε kman με τις μαλακίες..Παράγγειλες πουτάνα απο το odloty και την παρουσίασες για γκόμενα που γνώρισες στο club 22 και την κατούρησες κίολλας.χαχαχα.Μετά πήγες και καλά για clubing και πάλι ιερόδουλες έψαχνες και έμπλεξες και σου πίασαν τον κώλο και έβγαλες τις Πολωνέζες εύκολες και πως σε κλέβουν.Άμα ασχολείσε με ιερόδουλες λογικό είναι και να πηδάς και να σε πηδάνε κάποιες φορές..

Αν έχείς να γράψεις κάτι σοβάρό πέρα απο τις πουτάνες γράψτο...Αλλιώς γράψε τα sites που της παραγγέλνεις να βγεί και καμιά πληροφορία εδώ για sexo-τουρισμό , πέρα απο παπάντζες..

Σήμερα είναι εθνική εορτή,χτές όλα τα clubs full!!

Είμαι gdansk τετραήμερο θα γράψω πληροφορίες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως τη φασωσα περυσι στο 22 και εκτοτε την εχω για booty calls οταν ερχομσι Ποζναν.Μενει σε μικρη πολη εξω απο το Ποζναν.Την ιδια μερα φασωθηκε η φιλη της με Πολωνο και τωρα τον εχει μονιμο γκομενο.Πηγε χτες στο Venus στο Ποζναν και αγορασσμε μαστιγιο,gag και ψηλοτακουνες μποτες.Μετα πηγαμε ξενοδοχειο και τα εκανε ολα.Της αρεσε πολυ το μαστιγωμα καποια στιγμη αρχισε να αυτομαστιγωνεται για να ερθει σε οργασμο.Της ειπα να κραταει ανοιχτα τα ματια για να χυσω μεσα αφου εγλυψε κωλο.
Ζηταει που και που οικονομικη βοηθεια γιατι ειναι χωρισμενη με παιδι.Το προβλημα με τις Πολωνεζες εοναι οτι θελουν να τις φτανεις και αυτες σε οργασμο ζητανε γλυφομουνι κτλ οπως και οι Τσεχες.
Σημερα γιορτη ολα τα μαγαζια κλειστα δεν μπορουσα να καμακωσω.Στην κεντρικη πλατεια χαμος.Μουναρες Πολωνεζες με τρισαθλιους αντρες ως σθνηθως.Τραβηξα φωτο απο μαυριδερο με ξανθια.Τετοιους συμδυασμους δε θα δεις Ουκρανια οπου βλεπεις ομως συχνα μεσηλικες με μουναρες.
Χτες μουνοθυελλα στο Czekolada να μπαινει μουνι διαρκως.
Gdansk ειναι χαλια οι γκομενες εμφανισιακα τα μεγαλυτερα μπαζα που εχω δει Πολωνια θα τοβδιαπιστωσεις και μονος σου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε αλλαν μην τους πληγώνεις άλλο,είναι οι έμπειροι και οι παντογνώστες της ανατολικής ευρώπης :2funny: Μόνο που όταν πηγαίναμε εμείς εκεί αυτοί δεν ήξεραν που πέφτει :grin:
Για δεκαετία 80 εννοώ και εγώ ;) αντε ο red φαίνεται τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια εχει πάει σχεδόν παντού,ο άλλος που σταμάτησε να γράφει εδώ μέσα μας είχε ζαλίσει με την εμπειρία του,κατάλαβες αυτός που ήθελε παλιότερα να δείρει τον sorita :2funny: :2funny:  :2funny: τώρα λέει θέλει να δείρει και μένα :2funny: :2funny: :2funny:
θα στα πώ απο κοντά :grin:
παντογευσης ειναι
ολα τα τρωει απο φαγητα γλυκα εως ντεβουσκες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέαμα από σήμερα.Μαυριδερός με ξανθιά Πολωνέζα.

8XaN7I.jpg

n1rTs2.jpg

Συνήθης συνδυασμός άντρα γυναίκας στην Πολωνία.Τέτοιοι άντρες στη Δύση θα γαμούσαν φουσκωτές κούκλες.Γενικά τα κριτήρια των Πολωνέζων στο θέμα εμφάνισης αντρών είναι στο πάτωμα.

QNnKZt.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom