You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 864K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θέαμα από σήμερα.Μαυριδερός με ξανθιά Πολωνέζα.
Συνήθης συνδυασμός άντρα γυναίκας στην Πολωνία.Τέτοιοι άντρες στη Δύση θα γαμούσαν φουσκωτές κούκλες.Γενικά τα κριτήρια των Πολωνέζων στο θέμα εμφάνισης αντρών είναι στο πάτωμα.
Στην κατω φωτο τι ειναι αυτο το κτηριο που καθονται απ εξω?
Δεν ξέρω μια μαλακία κτίριο είναι στο κέντρρο.Θα σκάσω.Τόσες μουνάρες και να μη μπορώ να πλησιάσω.Ολες σε παρέες στο χαλαρό βέβαια πολωνικό στυλ.Πήγα σε δυο μαγαζιά με καραόκε γιατί τα άλλα ήταν κλειστά.Στο θέμα μουνιού η Πολωνία δίνει ρέστα.Δε βλέπεις τέτοια πράγματα ουκρανική επαρζία ούτε τόσο απελευθερωμένες γκόμενες.Ενας Ελληναράς 30 χρονών θα θέριζε.Χάσαμε τα χρόνια μας μου φαίνεται.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Στο θέμα μουνιού η Πολωνία δίνει ρέστα.Δε βλέπεις τέτοια πράγματα ουκρανική επαρζία ούτε τόσο απελευθερωμένες γκόμενες.Ενας Ελληναράς 30 χρονών θα θέριζε.Χάσαμε τα χρόνια μας μου φαίνεται.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ton προγκειξατε τον γιατρο με τις μαλ,,ιες σας..χαθηκε το καλτ στο σαιτ....
Ρε αλλαν μην τους πληγώνεις άλλο,είναι οι έμπειροι και οι παντογνώστες της ανατολικής ευρώπης Μόνο που όταν πηγαίναμε εμείς εκεί αυτοί δεν ήξεραν που πέφτει
Για δεκαετία 80 εννοώ και εγώ ;) αντε ο red φαίνεται τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια εχει πάει σχεδόν παντού,ο άλλος που σταμάτησε να γράφει εδώ μέσα μας είχε ζαλίσει με την εμπειρία του,κατάλαβες αυτός που ήθελε παλιότερα να δείρει τον sorita τώρα λέει θέλει να δείρει και μένα
θα στα πώ απο κοντά
ηθελα ναξερα που την βρηκε ο μιτσ29 κεεινη την παλιοφωτογραφια κ χασαμε τον γιατρο... :o
ελπιζω θα επανεμφανιστει συντομως παντως,,ετσι κανει κατι τριμηνες παυσεις κ μετα μπαινει...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
λεων καλος εισαι αλλα τοχεις καψειευγε αρχοντα!πολυ πιο ομορφες οι πολωνεζες με ερωτευσιμα πρωσωπα.ουκρανια δεν με τραβανε,ουτε θα μπορουσα να ερωτευτω ουκρανιδα
αντε σου δωσω πολη μπονους να ψαξεις ερωτα..χερσον
γραψε στο μαμπα σε μεχρι 22-23 οι πιο πολλες κρα κανουν για οντεσα
μην τις προγγιξεις με τις μαλ..ιες που λες εδω
αγαθιαρες ειναι οι πιο πολλες ,ολο κ καποιια θα τσιμπησει... ;)
κατα την γνωμη μου οι πιο ομορφες,οχι οι πιο μουναρες,αλλα οντως πολυ ομορφια κ γλυκερες ντεβουσκες στην πολη αυτη..ερωτευσου να τελειωνουμε λοιπον..
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καλα παω πασο..ξεχασα οτι εισαι κι εβδομηντα φευγα!!!Αστο ρε εχεις ΧΑΣΕΙ επεισοδια πολλα (1981 ΕΩς 2008) Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ........
η 15δεκεμβδρη η 10γεναρη παω μια γρηγορη μολνταβια κ οντεσα νικολαεβ. 8-10μερων...αν θα εισαι πανω,στειλε κανα πμ...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καλα παω πασο..ξεχασα οτι εισαι κι εβδομηντα φευγα!!!
η 15δεκεμβδρη η 10γεναρη παω μια γρηγορη μολνταβια κ οντεσα νικολαεβ. 8-10μερων...αν θα εισαι πανω,στειλε κανα πμ...
Δεκεμβρη αν πας με το τζιπ ερχωμαι...μαζι σου .
Χειμωνα δεν ανεβαινω σε αεροπλανο ουτε με ΙΧ.
Σημ.:αν εγω ειμαι 70 εσυ τοτε εισαι μαζι μου .
Εδώ Αράπηδες καμακώνουν Πολωνέζες στο Βρότσλαβ.Βλέπετε πόσο ανοιχτές είναι στο καμάκι και πώς ανταποκρίνονται γενικά.Αλλος πλανήτης σε σχέση με Δύση.
Εδώ πορνοβίντεο με Πολωνέζες και Αράπηδες σε όλο τον κόσμο.
Ζευγάρι Πολωνού Πολωνέζας από χτες.Μόνο στις σλαβικές χώρες(Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία) βλέπεις τέτοιους συνδυασμούς.Underdating είναι ήπια έκφραση.
Εδώ σε μαγαζί χίπστερ.Να δείτε περιποιημέμη γκόμενα στην Ελλάδα δίπλα σε λέτσο σπάνιο.Εδώ συνέχεια είναι ο κανόνας.
Εδώ view ζευγαριού από μακρυά.Απλά δεν υπάρχουν αυτοί οι συνδυασμοί.Ολος ο σλαβικός κόσμος ανατολικά του Οντερ είναι μια γιγαντιαία pussy land.
Πάντως πολύ λιγότεροι ξένοι λόγω του κρύου.Δεν πρόλαβα να γαμήσω δύο σεμιπρος τις κρατάω για την επόμενη φορά.Γενικά η Πολωνία έχει φοβερές δυνατότητες.Ενας τριαντάρης Ελληνόπουτος μπορεί να κάνει θραύση.Εμένα η ηλικία δεν κολλάει καλά τα άλλα είναι εντάξει.
Εδώ πορνοβίντεο με Πολωνέζες και Αράπηδες σε όλο τον κόσμο.
Ζευγάρι Πολωνού Πολωνέζας από χτες.Μόνο στις σλαβικές χώρες(Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία) βλέπεις τέτοιους συνδυασμούς.Underdating είναι ήπια έκφραση.
Εδώ σε μαγαζί χίπστερ.Να δείτε περιποιημέμη γκόμενα στην Ελλάδα δίπλα σε λέτσο σπάνιο.Εδώ συνέχεια είναι ο κανόνας.
Εδώ view ζευγαριού από μακρυά.Απλά δεν υπάρχουν αυτοί οι συνδυασμοί.Ολος ο σλαβικός κόσμος ανατολικά του Οντερ είναι μια γιγαντιαία pussy land.
Πάντως πολύ λιγότεροι ξένοι λόγω του κρύου.Δεν πρόλαβα να γαμήσω δύο σεμιπρος τις κρατάω για την επόμενη φορά.Γενικά η Πολωνία έχει φοβερές δυνατότητες.Ενας τριαντάρης Ελληνόπουτος μπορεί να κάνει θραύση.Εμένα η ηλικία δεν κολλάει καλά τα άλλα είναι εντάξει.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
λαθος για χερσον,το σκεφτηκα και ρωτησα.εκει σε 10 μερεσ θα με ξερει η πολη ολη.πολλες πουτανες εκει.φιλη απο εκει 20 χρονια κυπρο λεει,ξερεις ποσα χρονια ξυπνησαν αυτες εκει απο τους ναυτικους στο λιμανι?τα ιδια σκατα με οδεσσα.σιγουρα καπεις θα βρεις ομως,που δεν θα δουλευουν.μια φιλη κυπρο απο χωριο στην χερσον πηγε προσφατα.μου εδειξε την σπιταρωνα της στοχωριο,πατρικο της.εχει,κοτες,παπιες,δεντρα με φρουτα,μεγαλη αυλη.ετσι η μανα της δεν στερειτε η γυναικα,της στελνει λιγα λεφτα.αλλα απο φαγητο παραγει η ιδια,δεν χρειαζετε η πεινα η γυναικα.λεων καλος εισαι αλλα τοχεις καψει
αντε σου δωσω πολη μπονους να ψαξεις ερωτα..χερσον
γραψε στο μαμπα σε μεχρι 22-23 οι πιο πολλες κρα κανουν για οντεσα
μην τις προγγιξεις με τις μαλ..ιες που λες εδω
αγαθιαρες ειναι οι πιο πολλες ,ολο κ καποιια θα τσιμπησει... ;)
κατα την γνωμη μου οι πιο ομορφες,οχι οι πιο μουναρες,αλλα οντως πολυ ομορφια κ γλυκερες ντεβουσκες στην πολη αυτη..ερωτευσου να τελειωνουμε λοιπον..
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποιος ειναι ο γιατρος πριγκιπα βαλκαν?και ο νταβαριτσ να εμφανιστει να γραψει τιποτα.ton προγκειξατε τον γιατρο με τις μαλ,,ιες σας..χαθηκε το καλτ στο σαιτ....
ηθελα ναξερα που την βρηκε ο μιτσ29 κεεινη την παλιοφωτογραφια κ χασαμε τον γιατρο... :o
ελπιζω θα επανεμφανιστει συντομως παντως,,ετσι κανει κατι τριμηνες παυσεις κ μετα μπαινει...
Το τρώει όλο το φαι τουπαντογευσης ειναι
ολα τα τρωει απο φαγητα γλυκα εως ντεβουσκες
Άσε μας ρε kman με τις μαλακίες..Παράγγειλες πουτάνα απο το odloty και την παρουσίασες για γκόμενα που γνώρισες στο club 22 και την κατούρησες κίολλας.χαχαχα.Μετά πήγες και καλά για clubing και πάλι ιερόδουλες έψαχνες και έμπλεξες και σου πίασαν τον κώλο και έβγαλες τις Πολωνέζες εύκολες και πως σε κλέβουν.Άμα ασχολείσε με ιερόδουλες λογικό είναι και να πηδάς και να σε πηδάνε κάποιες φορές..
Αν έχείς να γράψεις κάτι σοβάρό πέρα απο τις πουτάνες γράψτο...Αλλιώς γράψε τα sites που της παραγγέλνεις να βγεί και καμιά πληροφορία εδώ για sexo-τουρισμό , πέρα απο παπάντζες..
Σήμερα είναι εθνική εορτή,χτές όλα τα clubs full!!
Είμαι gdansk τετραήμερο θα γράψω πληροφορίες..
Τις κατάλαβα τις καριόλες οτι θα μου σούφρωναν τα λεφτά και έτρεξα αμέσως να πάρω το πορτοφόλι από το παντελόνι.Δεν το βρήκα και πανικοβλήθηκα.Ταυτόχρονα η πουτάνα σηκώθηκε και τότε το είδα πεταμένο στο πάτωμα.Μέχρι να γυρίσω είχαν εξαφανιστεί.Πώς το έκαναν τόσο γρήγορα;Μιλάμε από τη στιγμή που κατευθύνθηκε στο μέρος που ήταν το παντελόνι μέχρι να έρθω δεν πέρασαν ούτε δύο δευτερόλεπτακαι την έβλεπα συνέχεια.Ομως ήταν ένα μαξιλάρι που είχε βάλει πάνω από το παντελόνι και προφανώς σούφρωνε το πορτοφόλι με το χέρι κάτω από το μαξιλάρι οπότε δεν το έβλεπα.Το κατάλαβα όμως από τις κινήσεις του σώματος οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Βασικά είχαν σκοπό να με αφήσουν στο μπάνιο για να το σουφρώσουν και να εξαφανιστούν αλλά τις κατάλαβα και τουλάχιστον γλίτωσα το πορτοφόλι με την κάρτα διαβατήριο κτλ.
Και στην Ουκρανία τις είχα φοβηθεί αυτές που ψάρεψα από το Carribean και όλη την ώρα παρακολουθούσα το πορτοφόλι το έπαιρνα μαζί μου στο μπάνιο κτλ.Αλλά αυτές ήταν επαγγελματίες έδρασαν πολύ γρήγορα.
Ετσι και τις ξαναπετύχω θα καλέσω αστυνομία και μέχρι να έρθει θα ρις κάνω κεφαλοκλείδωμα.
Τελικά το καλύτερο όταν φέρνεις γκόμενες ή πουτάνες είναι κλείδωμα της πόρτας και κρύψιμο του κλειδιού.Σε μερικά όμως ξενοδοχεία δεν μπορείς να κλειδώσεις από μέσα.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 635
οχι μονο το δικο του και το δικο μουΤο τρώει όλο το φαι του
ασε που γκρινιαζε γιατι οι ντεβουσκες του ετρωγαν τα σαλαμακια
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 635
μην αγχωνεσε σε ολους μας εχει - 'η μπορει να συμβει αυτοΤις κατάλαβα τις καριόλες οτι θα μου σούφρωναν τα λεφτά και έτρεξα αμέσως να πάρω το πορτοφόλι από το παντελόνι.Δεν το βρήκα και πανικοβλήθηκα.Ταυτόχρονα η πουτάνα σηκώθηκε και τότε το είδα πεταμένο στο πάτωμα.Μέχρι να γυρίσω είχαν εξαφανιστεί.Πώς το έκαναν τόσο γρήγορα;Μιλάμε από τη στιγμή που κατευθύνθηκε στο μέρος που ήταν το παντελόνι μέχρι να έρθω δεν πέρασαν ούτε δύο δευτερόλεπτακαι την έβλεπα συνέχεια.Ομως ήταν ένα μαξιλάρι που είχε βάλει πάνω από το παντελόνι και προφανώς σούφρωνε το πορτοφόλι με το χέρι κάτω από το μαξιλάρι οπότε δεν το έβλεπα.Το κατάλαβα όμως από τις κινήσεις του σώματος οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Βασικά είχαν σκοπό να με αφήσουν στο μπάνιο για να το σουφρώσουν και να εξαφανιστούν αλλά τις κατάλαβα και τουλάχιστον γλίτωσα το πορτοφόλι με την κάρτα διαβατήριο κτλ.
Και στην Ουκρανία τις είχα φοβηθεί αυτές που ψάρεψα από το Carribean και όλη την ώρα παρακολουθούσα το πορτοφόλι το έπαιρνα μαζί μου στο μπάνιο κτλ.Αλλά αυτές ήταν επαγγελματίες έδρασαν πολύ γρήγορα.
Ετσι και τις ξαναπετύχω θα καλέσω αστυνομία και μέχρι να έρθει θα ρις κάνω κεφαλοκλείδωμα.
Τελικά το καλύτερο όταν φέρνεις γκόμενες ή πουτάνες είναι κλείδωμα της πόρτας και κρύψιμο του κλειδιού.Σε μερικά όμως ξενοδοχεία δεν μπορείς να κλειδώσεις από μέσα.
Πάντως γενικά Πολωνία είναι πολύ πιο εύκολο το καμάκι από Ουκρανία.Ουκρανία είναι όλες φοβισμένες δεν έχουν εμπιστοσύνη και περπατάνε γρήγορα με σκυφτό το κεφάλι να αποφεύγουν τα βλέμματα.Πολωνία είναι όλες ανοιχτές έχουν εμπιστοσύνη.Το Πόζναν είναι παράδεισος.Δεν υπάρχουν Ουκρανία τέτοιες επαρχιακές πόλεις με τόση ποσότητα,ποιότητα και προσιτούς στόχους.
Η διαφορά είναι οτι αν Ουκρανία τσιμπήσεις τηλέφωνο στο δρόμο ή κάνεις φάση στο κλαμπ η γκόμενα ενδιαφέρεται σοβαρά ενώ Πολωνία πολλές φορές τα τηλέφωνα είναι τζούφια δεν απαντάνε στα μυνήματα.Δηλαδή Πολωνία θα πάρεις 10 τηλέφωνα θα απαντήσουν 1 ή 2,Ουκρανία θα πάρεις ένα μόνο αλλά θα απαντήσει.Ουκρανία μετράς πολύ περισσότερο και είναι πολύ θετικό αν μένεις εξωτερικό και όχι Ουκρανία αφού μπορείς θεωρητικά να την πάρεις μαζί αου να τη σώσεις(πολλές σε παρακαλάνε πάρε μας από εδώ) ενώ Πολωνία είναι αρνητικό για τις γκόμενες να μη μένεις Πολωνία και να πηγαινοέρχεσαι γιατί θέλουν προοπτική σχέσης.
Ουκρανία είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να βρεις γκόμενα να σπονσοράρεις υπάρχουν άπειρες διαθέσιμες ενώ Πολωνία είναι πολύ λιγότερες.
Νομίζω πάντως για άφραγγους κάτω των 35 η Πολωνία είναι καλύτερη.Ουκρανία σου ζητάνε δώρα με το καλημέρα δε σε παίρνει να είσαι άφραγγος.
Γενικά φορτωμένος,άνω των 40 πολύ καλύτερα Ουκρανία.
Αφραγκος κάτω των 30 πολύ καλύτερα Πολωνία.
Θέλω να δω το Dr. Love να πουλάει έρωτα σε κανένα μαγαζί όπως το Czekolada.Θα έχει πλάκα να δούμε τι πουλιά θα πιάσει.Πρέπει να συναντηθούμε να συγκρίνουμε τις μεθόδους μας ποια είναι πιο αποτελεσματική.
Η διαφορά είναι οτι αν Ουκρανία τσιμπήσεις τηλέφωνο στο δρόμο ή κάνεις φάση στο κλαμπ η γκόμενα ενδιαφέρεται σοβαρά ενώ Πολωνία πολλές φορές τα τηλέφωνα είναι τζούφια δεν απαντάνε στα μυνήματα.Δηλαδή Πολωνία θα πάρεις 10 τηλέφωνα θα απαντήσουν 1 ή 2,Ουκρανία θα πάρεις ένα μόνο αλλά θα απαντήσει.Ουκρανία μετράς πολύ περισσότερο και είναι πολύ θετικό αν μένεις εξωτερικό και όχι Ουκρανία αφού μπορείς θεωρητικά να την πάρεις μαζί αου να τη σώσεις(πολλές σε παρακαλάνε πάρε μας από εδώ) ενώ Πολωνία είναι αρνητικό για τις γκόμενες να μη μένεις Πολωνία και να πηγαινοέρχεσαι γιατί θέλουν προοπτική σχέσης.
Ουκρανία είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να βρεις γκόμενα να σπονσοράρεις υπάρχουν άπειρες διαθέσιμες ενώ Πολωνία είναι πολύ λιγότερες.
Νομίζω πάντως για άφραγγους κάτω των 35 η Πολωνία είναι καλύτερη.Ουκρανία σου ζητάνε δώρα με το καλημέρα δε σε παίρνει να είσαι άφραγγος.
Γενικά φορτωμένος,άνω των 40 πολύ καλύτερα Ουκρανία.
Αφραγκος κάτω των 30 πολύ καλύτερα Πολωνία.
Θέλω να δω το Dr. Love να πουλάει έρωτα σε κανένα μαγαζί όπως το Czekolada.Θα έχει πλάκα να δούμε τι πουλιά θα πιάσει.Πρέπει να συναντηθούμε να συγκρίνουμε τις μεθόδους μας ποια είναι πιο αποτελεσματική.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μαλακιες λες για ουκρανια κμαν.εκτος απο ιτερνετ βιζιτες ποια σου εδωσε τηλεφωνο και απαντησε?δεν μετρας καθολου σαν τουριστας ουκρανια,μονο αν εχεις πολλα λεφτα και μονο με πουτανες.μια νορμαλ σιγουρα θα σε γραψει στον δρομο.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
@@ leon ..δεν σου ειπα να πας χερσον,,,,,ειπα κανε τσατ απο κει για να φερνεις γκομενες οντεσα,,αγαθες ειναι το 80%
ασε τις μπαζολες τις μπαροβιες απο κυπρο....μαμμπα στειλε κ 200χριβνα κι οποια ερθει
@@κμαν2...μας το παιζιες κι εμεπιρος,,καλα βαλιτσακι απλο που κλειδωνει δεν εχεις?μαστ..ολα μεσα λεφτα ρολογια κινητα
..αλλιως ουτε για χεσιμο δεν μπορεις ναπας...
@@ σιγα μην ειμαστε κ εισαι ρε αλλαν....καμμια 10ετια στα αυτια μου ριχ νει ς
,μην το κανεις σαν το μιτσο μλδλαγνο που κοβει οκτω χρονια απο κεινον κ σε βαζει εσενα αλλα 3 οταν ρωτανε οι γκομενες για ηληκιες...
ασε τις μπαζολες τις μπαροβιες απο κυπρο....μαμμπα στειλε κ 200χριβνα κι οποια ερθει
@@κμαν2...μας το παιζιες κι εμεπιρος,,καλα βαλιτσακι απλο που κλειδωνει δεν εχεις?μαστ..ολα μεσα λεφτα ρολογια κινητα
..αλλιως ουτε για χεσιμο δεν μπορεις ναπας...
@@ σιγα μην ειμαστε κ εισαι ρε αλλαν....καμμια 10ετια στα αυτια μου ριχ νει ς
,μην το κανεις σαν το μιτσο μλδλαγνο που κοβει οκτω χρονια απο κεινον κ σε βαζει εσενα αλλα 3 οταν ρωτανε οι γκομενες για ηληκιες...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σε εχει καψει ο μιτσος29,δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα... :o :oμαλακιες λες για ουκρανια κμαν.εκτος απο ιτερνετ βιζιτες ποια σου εδωσε τηλεφωνο και απαντησε?δεν μετρας καθολου σαν τουριστας ουκρανια,μονο αν εχεις πολλα λεφτα και μονο με πουτανες.μια νορμαλ σιγουρα θα σε γραψει στον δρομο.
σε πολλες πολεις ο ξενος εχει προσθετικη αξια,αν δειχνει οτι κατι ειναι στη χωρα του
αν φαινεται μαπας,φυσικα δεν τον βοηθα οτι ειναι τουριστας... ;)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν εχω ξανακουσει τεοιες μαλ..ιεςΠάντως γενικά Πολωνία είναι πολύ πιο εύκολο το καμάκι από Ουκρανία.Ουκρανία είναι όλες φοβισμένες δεν έχουν εμπιστοσύνη και περπατάνε γρήγορα με σκυφτό το κεφάλι να αποφεύγουν τα βλέμματα.Πολωνία είναι όλες ανοιχτές έχουν εμπιστοσύνη
σαν να λεμε τσεχια γαμας πιο ευκολα απο ρουμανια επειδη ειναι πιο οπεν οι γκομενς..
ουκρανια ειναι το πιο ιζυ φακ πλεις
εσυ βαζεις στοχους 20 σε 5 μερες.πραγμα που μονο με πουτανες γινεται,εξ ου κι αποτυχες καμακιακα στην ουκρανια
τετοιοι ρυθμοι ειναι μονο με φουλ προ οπως εκανες κιεβο
ουκρανια γαμας χααρα 2-3 τη βδομαδα απο καμακι κ μαμπα σε επαρχια χωρι2 πολλα πολλα ξοδεματα
τωκιεβο κ σε μεγαλο βαθμο οντεσα,λαλλουν πολλοι κοκοροι....
χαρκιβ πηγες κ δεν εκανες τιποτα, μες στα τρια τοπ μερη ποιοτητας κ ποσοτητας,300χιλ ντεβουσκες κατω των 22 αφραγκες κ μακρια απο οικογενεια,,αν παει ο σλαβιανις ειμαι σιγουρος θαχει 5 ευκολα την βδομαδα,με ψιχουλα..
οποτε imop δεν μπορεις να παιξεις επαρχια μαλλον βιαζεσαι πολυ,κι εκει οι ρυθμοι ειναι πιο λοου,κ βγαινεις οφσαιντ
παντως στην πολωνια που εχω ελαχιστη πειρα,κκαι προ 7ετιας, δεν μου φανηκε καθολου απλο κι ευκολο να γαμησεις καποια αξιολογη,ενω ακομα κ τωρα στην ουκραννια αυτο ειναι πανευκολο σε επαρχιακες μεγαλες πολεις,χαρκιβ ντνιπρε λβοβ κλπ οντεσα κιεβ οχι τοσο απλο ,λογω πολλων κλαρινογαμπρων με χρημα που παιζουν ταυτοχρονα στην πιατσα..