Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Α ρε kman κακομοίρη..Που νομίζεις πως γαμάς κιόλλας γκόμενες..Πάς απλά σε ένα μαγάζι που υπάρχουν 2-3 πληρωμένες, τις βρίσκεις  κανονίζεις την άλλη μέρα σκας 200 ευρώ και πηδάς..Σιγά το κατόρθωμα..Γιατί δεν το κάνεις Γερμανία ή Ελλάδα και έρχεσαι Πολωνία δεν θα καταλάβω ποτέ..

Τι να συγκριθούμε σε τι που λές?

Έχεις καταλάβει πως κάνεις sex-τουρισμό ενώ εγώ κάνω καθαρά love τουρισμό? Είναι τελείως διαφορετικές φάσεις.Έχεις μπερδέψει την Βούρτσα με την πουτ...Όταν τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου μπορεί να αρχίσω να δέχομαι κάποια απο αυτά που λές...

Εγω κυνηγάω normal γκόμενες χωρίς λεφτά, ενώ εσύ ιερόδουλες..Δεν είναι κακό φυσικά αλλά τελείως διαφορετικό σκηνικό που προσπαθείς επίτηδες να τα μπερδέψεις στο μυαλό σου.. Τι νόμίζεις τις πουτάνες που βρίσκεις και δίνεις 200 ευρώ ζείτε έρωτα? Τα έχεις χάσει πιστεύω να έχεις αρχίσει να το καταλαβαίνεις..

Για μένα κάνεις μεγάλη μαλακία γιατί ξαναλέω ακόμα μια φορά υπάρχουν απίστευτες 35-40αρες Πολωνία χωρισμένες με παιδιά.Μην κολλάς στην ηλικία σου.Αν τους πουλήσεις λίγο έρωτα τις έχεις. Πούλα λίγο έρωτα, ελά 3-4 φορές εδώ προσκάλεσε τες και Γερμανία και θα φάς. Καλές και οι πουτάνες υπέρ είμαι αλλά το κάνεις και Ελλάδα και Γερμανία.Γιατί να τρέχεις αλλού?

Είμαι ακόμα Γντανσκ..Κατάφερα να φάω μια 22χρονη Ουκρανέζα μετά απο βότκες σφηνάκια..Γνώρισα και Δυο Πολωνέζες 29 και 37  πολύ ανώτερης εμφάνισης αλλά θέλουν ΔΕΣΜΟ..Δεν κάθησαν με τίποτα μόνο χαμούρεμα η μία..

Θα γράψω εντυπώσεις απο Γκάντσκ αλλά πεσμένα τα πράγματα λόγω χειμώνα..Για καλοκαίρι μόνο εδώ..

Next week επιστροφή Ελλάδα, θα αφήσω kman πλέον να σας γράφει τις ιστορίες απο Poland..!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
mr love o kman ειναι μεγαλο καμακι.εσυ δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχουν πολλα ειδη καμακιου.ειναι το κλασικο αρχαιο τυπου σταθη ψαλτη-πανου μιχαλοπουλου που σε αυτο εμειναν κολημενοι και οι 2 45ρηδες γυμναστες φιλοι μου,καμακια της παραλιας 25 χρονια που ηρθαν να παιξουν οδυσσο,ειναι το κανονικο καμακι σαν εμενα και σενα που πρωσπαθουμε με νορμλ γκομενες που μπορει να φανε και 150 ευρο το κερασμα,ειναι το καμακι σε σαλον της σχολης διμητρακι και το καμακι κμαν που παντα εχει επυτυχια,σε καθε κλαμπ ανακαλυπτει μετα απο πολλες πεφτικες ποια θα γαμηθει με λεφτα και ειναι η βιζιτα του μαχαζιου για να φορτωσει χαχαχαχ.ρε κμαν τραβα ρε μπρατισλαβα,εκει ειναι ο παραδεισος να παιζεις αυτο το καμακι.τραβα στο χαρλει ντεβιτσον και σε  2 κλαμπ στο ποταμι και αλλα στην μπρατισλαβα να δεις ποσες γκομενες τετειες εχει.τι να κανεις κιεβα να ταζεις κινητα και 300 ευρο,να κινδυνευεις.πραγματικα 2 φορες που πηγα μπρατισλαβα πριν 3 χρονια νομιζω ειπα εδω ειναι ο χαμενος παραδεισος.το ξανασκεφτομαι,απο τελος φεβραρι καλα ειναι εκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι άλλη μια Πολωνέζα από το 22 στο Πόζναν που έχω για booty call.Μπροστά η Bahncard με το εισιτήριο από Γερμανία.

5wf4gz.jpg

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
τα σκαει δεν τα σκαει δειχνει οτι τρωει ο κμαν παντως
τωρα αν κατα την γνωμη την δικια μου που του την εχω πει και την εχω γραψει πολλες φορες.....οτι πληρωνει παραπανω του κανονικου....αυτο ειναι αλλο καπελο...οσο βασταει την τσεπη του καθενα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες συνήθως ζητάνε 50-150 ευρώ για ένα booty call.Απειρες γκόμενες ψάχνουν για σπόνσορες συνήθως βέβαια ΜΙΛΦς.
Τσεχία παλιά γαμούσες άνετα μουνάρες αν τους πλήρωνες διακοπές.Θα ψάξω στο παλιό λάπτοπ να βρω φωτό από Τσέχες που γαμούσα μέχρι το 2010.Εφερνα τη μία έδιωχνα την άλλη.
Ουκρανία είναι τώρα το πιο εύκολο.Τώρα σπονσοράρω σταθερά μία Ρωσίδα,2 Πολωνέζες και 2 Ουκρανές.Αυτές τις γαμάω σε τριολέ ή κουαρτέτο με φίλες τους όποτε θελήσω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
τα σκαει δεν τα σκαει δειχνει οτι τρωει ο κμαν παντως
τωρα αν κατα την γνωμη την δικια μου που του την εχω πει και την εχω γραψει πολλες φορες.....οτι πληρωνει παραπανω του κανονικου....αυτο ειναι αλλο καπελο...οσο βασταει την τσεπη του καθενα

Γιατί δεν πάς τοτε στα studio Αθήνα με 30-50 ευρώ και να τρώς? Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να μας αποδείξει..Οτι βρίσκει πουτάνες και τι πληρώνει 200 ευρώ να τις πηδάει? Χαίρω πολύ..Όλοι το ίδιο κάνουν..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Γιατί δεν πάς τοτε στα studio Αθήνα με 30-50 ευρώ και να τρώς? Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να μας αποδείξει..Οτι βρίσκει πουτάνες και τι πληρώνει 200 ευρώ να τις πηδάει? Χαίρω πολύ..Όλοι το ίδιο κάνουν..
το οτι πληρωνει υπερβολικα χρημματα το εχω τονισει πολλακις...... τωρα γιατι το κανει αυτο;
θα σου απαντησω με ερωτηση....γιατι παει ο σεξοτουριστας ταυλανδη; (που δεν ειναι καθολου φτηνα πλεον)
παει για την αδρεναλινη και την λιμπιντο του
αλλα επ ουδενι αυτο που κανει δεν το θεωρω καμακι, γιατι δεν ειναι για να μην παρεξηγουμε
ειδικα αυτα που πληρωσε και εκανε κιεβο δειχνουν 2 διαφορετικα πραγματα ή οτι ειναι ασχετος απο εκει τιμες ή δεν το εχει στην εν λογω περιοχη
αλλα για να μην τον κραζουμε και συνεχεια εγω τον παραδεχομε οτι το λεει η καρδουλα του και δεν μασαει
ασχετα τα πολλα αν....που του προσυναπτω

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Β2Β μασάζ σήμερα εδώ

τιμή 140 Ζλότια η ώρα

μασαζού μια συμπαθητική χοντρούλα με 2.5 βύζους. ξεκίνησε με χαλαρό μασάζ που δεν ήταν πολλά υποσχόμενο αλλά το γύρισε σε πουτσομασάζ και καλό Β2Β.

μετά το μασάζ μου έδωσε σφουγγάρι για το ντούς, καινουριο μέσα σε πλαστικό. Πράγμα πολύ καλό γιατί τόσο λάδι ήθελε καλο τρίψημο με σκληρή επιφάνεια για να φύγει

Το μασάζ με το εσώρουχο η μασαζού. Πιασίματα φούλ και δαχτύλιασμα κάτω απο το εσώρουχο άνετα.

Γενικά καλή εμπειρία για περίπου 35 Ευρώ. ο χώρος μέτριος προς το καλός με ντουζιέρα με΄σα στο δωμάτιο και πλατύ, άνετο μασαζοκρέβατο.

ο καιρός γαμησέ τα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μιλφόνι κμαν? ωραίο κώλο έχει πάντως

Οχι 25 χρονών είναι.Την έπεσα πρώτα στη φίλη της που μου έλεγε για τα πίρσινγκ που είχε στην κλιτορίδα και μετά μου λέει καλύτερα να πας με τη φίλη μου εμένα μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες.Ετσι τη γνώρισα στο κλαμπ και την επόμενη μέρα την κάλεσα ξενοδοχείο για booty call.
Τώρα προσπαθώ να κανονίσω φάση μέσω ίντερνετ έχω βρει γκόμενες αλλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως Ουκρανία.Μετά θα χτυπήσω 22 και Pascha στο συμπιεσμένο χρόνο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο love δεν έρχεται για να μη γίνει ρεζίλι.Αφού ξέρει οτι δεν ισχύουν αυτά που λέει.
Δεν κατάφερα να συναντηθώ με το μικρό στο Κράκωβ.Βέβαια ήμουνα μόνο 2 ώρες εκεί.Νομίζω καλύτερα να πάμε Κατοβίτσε.Πιο χυμαδιά στο Σλάσκιε.Α ρε πούστη είσαι στον παράδεισο μόνο που σκέφτομαι το Coco τρελαίνομαι.Πάντως ανεξάρτητα από ό,τι λένε αυτοί εδώ είδες οτι αυτό που κάνω μπορεί να έχει επιτυχία είδες δηλαδή οτι είμαι στο παίγνιο.

Aσε ρε κμαν τωρα τον προλογο με παραδεισους και μλκιες. Ασε μας ρε αδερφακι μου διαβαζει και αλλος κοσμος. Τι παραδεισος εδω με τα χαιβανια και τις ανεραστες.
Και εσυ σκας δινεις ενα σκασμο λεφτα σε πουτανες που ειναι πολυ παραπανω απο οσο κανουν στην πιατσα.
Διαβαζει και αλλος κοσμος και βγαζει λαθος συμπερασματα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Aσε ρε κμαν τωρα τον προλογο με παραδεισους και μλκιες. Ασε μας ρε αδερφακι μου διαβαζει και αλλος κοσμος. Τι παραδεισος εδω με τα χαιβανια και τις ανεραστες.
Και εσυ σκας δινεις ενα σκασμο λεφτα σε πουτανες που ειναι πολυ παραπανω απο οσο κανουν στην πιατσα.
ιππότης?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Chevalier είσαι μόνιμος πάνω και σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα. Όμως γιατί απορρίπτεις όσα λέει ο Κ?
Νομίζω ότι δεν έχει πει κάτι εξωφρενικό μέχρι τώρα. Ποστάρει με κάποιες φώτο έχει μια άποψη και βλέπω πόσο κόσμο να του την πέφτει..γιατί?
Το ότι οι Πολωνές είναι φουλ ανώμαλες και πάνε μ ένα σωρό βρωμιάρηδες σίγουρο..ότι θέλουν να επιβληθούν κι επιβαλλονται να το δεχτούμε κι αυτό.
Όμως ότι εκεί υπάρχει τόση ξεραίλα όπως την περιγράφεις..αδερφέ επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω..δε μπορεί..
κι εγω κμαν πιστευω

φαινεται ωραιο και κουλ ατομο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Chevalier είσαι μόνιμος πάνω και σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα. Όμως γιατί απορρίπτεις όσα λέει ο Κ?
Νομίζω ότι δεν έχει πει κάτι εξωφρενικό μέχρι τώρα. Ποστάρει με κάποιες φώτο έχει μια άποψη και βλέπω πόσο κόσμο να του την πέφτει..γιατί?
Το ότι οι Πολωνές είναι φουλ ανώμαλες και πάνε μ ένα σωρό βρωμιάρηδες σίγουρο..ότι θέλουν να επιβληθούν κι επιβαλλονται να το δεχτούμε κι αυτό.
Όμως ότι εκεί υπάρχει τόση ξεραίλα όπως την περιγράφεις..αδερφέ επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω..δε μπορεί..

Εσυ γιατι λες?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Οχι 25 χρονών είναι.Την έπεσα πρώτα στη φίλη της που μου έλεγε για τα πίρσινγκ που είχε στην κλιτορίδα και μετά μου λέει καλύτερα να πας με τη φίλη μου εμένα μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες.Ετσι τη γνώρισα στο κλαμπ και την επόμενη μέρα την κάλεσα ξενοδοχείο για booty call.
Τώρα προσπαθώ ν ακανονίσω φάση μέσω ίντερνετ έχω βρει γκόμενες αλλάδεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως Ουκρανία.Μετά θα χτυπήσω 22 και Pascha στο συμπιεσμένο χρόνο.
ωραιος!συνέχισε να γαμάς οσο μπορείς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Γιατί ξέρει ο slaviani πόσο κοστίζει μια γκόμενα από το D Lux ή το Carribean?Εχει πάει ποτέ σε αυτά τα μέρη?Ξέρει πόσα είναι τα έξοδα που χρειάζονται για ένα πιπινάκι από το Coco ή ένα μιλφόνι από το 22?Οχι βέβαια.Γιατί δεν έχει πάει ποτέ ούτε πρόκειται να πάει.Το ίδιο και ο Love που πηδάει τις γκόμενες με πασατέμπο.
Για αυτό και βλέπετε να ποστάρουν τόσες πολλές φωτό από Πολωνέζες.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τέλος νομίζω πως όλο αυτό είναι άσκοπο..Να χαμε να λέγαμε με άλλα λόγια..
Απ την στιγμή που ο Κ λοιπόν παρουσιάζει κάποιες ευκαιρίες, θα ήταν καλύτερο οι κοπέλες να τα δουλεύουν καλύτερα τα λεφτά τους, να μην βρίσκουνε με άλλα λόγια 1-2 σπόνσορες απλά. ο Κ λοιπόν να δίνει τα κόντακτς για όσους ανεβαίνουν και θέλουν να πάνε κάπου στα σίγουρα.. γιατί αν γράφει για να του πούμε απλά μπράβο, τότε οκ μπράβο, αλλά ας έχουμε πληροφόρηση για να ξέρουμε που πάμε. Μέλη πχ εδώ με π.μ έστω μου χουν στείλει και έχω κατατοπίσει κατά κάποιο τρόπο για Μόσχα.  :grin: γιατί στο φινάλε αυτό είναι και το νόημα του νήματος στο βάθος..διόρθωσέ αν λαθεύω)

Πολωνία οι φάσεις είναι κάπως πριβέ γιατί οι γκόμενες δε θέλουν τόσο να εκτεθούν.Είναι γενικά το σκηνικό κάτω από τη μύτη σου αλλά είναι εκεί.Επιλέγουν και τους σπόνσορες με διάφορα κριτήρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε ωραία η θεωρία, πες μου ένα μονο πράγμα. Εισαι σε θέση μεσω π.μ να μου δώσεις 10 τηλέφωνα σε 1 πόλη να γαμίσω σαν άνθρωπος τουλάχιστον όταν το πάρω απόφαση? Γιατί αν δεν είσαι σε θέση ειλικρινά δεν ξαναενοχλώ γράφοντας εδώ.

Ναι,εννοείται.Αλλά όχι 10 τηλ. για μία πόλη φυσικά.2-3.Ολα αυτά εννοείται αλλάζουν.
Γενικά αυτά που βλέπεις Πολωνία στα κλαμπ δεν τα βλέπεις αλλού και αυτά που κάνεις δεν τα κάνεις αλλού.Τελικά κανόνισα ένα γαμήσι μετά zakupy στο Πόζναν μετά θα ξεχυθώ στα κλαμπ.Θα αναστενάξει 22,Pascha.Αυτοί οι Πολωνοί είναι κωλόφαρδοι.Να βλέπεις τους πιο απίθανους μούνους με τους πιο ελεεινούς άντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom