Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εδώ είναι άλλη μία ΜΙΛΦ που σπονσοράρισα στο Πόζναν.

adnbti.jpg
ποιο πολυ για gilf μου κανει απο την φωτο
ρε αρρωστε πληρωνεις 40-50αρες;
εδω κραζω τον dude901123 που πηδαει εως 34 το πολυ....και τσαμπα ουτε ζακουπι ουτε τιποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποιο πολυ για gilf μου κανει απο την φωτο
ρε αρρωστε πληρωνεις 40-50αρες;
εδω κραζω τον dude901123 που πηδαει εως 34 το πολυ....και τσαμπα ουτε ζακουπι ουτε τιποτα

Εκοψα τη φάτσα.Αλλιώς θα νόμιζες οτι είναι 25.Αλλά τέλος πάντων εδώ μιλάμε για Πολωνία.Ο μόνος που ποστάρει φωτό από Πολωνία είμαι εγώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τον ειδες να δεχτει? λα λα λα τρελιτσα και αλλα λογια να αγαπιομαστε

Το αντίθετο έγινε.Εγώ είπα στο Chevalier να έρθει και αυτός δεν ήρθε.Πρέπει να καταλάβετε κάτι.Αυτό που φαίνεται λογικό είναι παράλογο και αυτό που φαίνεται παράλογο είναι λογικό.Εγώ το κάνω έτσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman σαν να αρχισες να μας δουλευεις λιγο με τις φωτο?

Γιατί δεν πιστεύεις οτι γάμησα τέτοια γκόμενα αφού δεν έχεις γαμήσει εσύ τέτοια γκόμενα.Γενικά η γενική κατάσταση,οι μέσοι όροι,οι συνθήκες,τα συμφραζόμενα δεν έχουν καμία σημασία.Σημασία έχει μόνο το ειδικό.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εκοψα τη φάτσα.Αλλιώς θα νόμιζες οτι είναι 25.Αλλά τέλος πάντων εδώ μιλάμε για Πολωνία.Ο μόνος που ποστάρει φωτό από Πολωνία είμαι εγώ.
τι να την κανεις μονο την φατσα οταν το κορμι ειναι χυλος;;;
τεσπα δικο σου γουστο ειναι.... παντως ρε φιλε....σορρυ κιολας αλλα αν ειναι να σπονσοναρεις 200αρικα αυτα τα κορμια.....γιατι δεν πας σε ενα ΦΚΚ ή σε ενα τουρκικο μπουρδελο στη γερμανια με 25 ευρω το γαμησακι (7 θα γαμαγες συν την εισοδο); μια χαρα νεαρες πολωνες εχει εκει.....και οχι μονο....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τον ειδες να δεχτει? λα λα λα τρελιτσα και αλλα λογια να αγαπιομαστε

Bγηκαμε μια φορα οκ. Του αναγνωριζω οτι δε κολωνε, πηγαινε και μιλαγε . Επισης ξεχωριζε καλα σε ποιες να παει να μιλισει. Αλλα δεν ειδα πολυ θερμη ανταποκριση ωστοσο. μηδεν εις το πηλικον

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι φανερό οτι οι Πολωνέζες έλκονται από παραμυθάδες και άτομα με προσωπικότητα που καταφέρνουν να τις κάνουν να τους ερωτευτούν.Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνονται.
Εντωμεταξύ ο βαλκανικός πούτσος στο Πόζναν συνεχίζει το έργο του.Η γκόμενα κοιμάται τώρα μαζί μου στο ξενοδοχείο αφού της ξηγήθηκα 22,Pasha κτλ.Ζήλεψε πολύ με την εμφάνιση των γυναικών της Wielkopolska και πώς τα πετάνε έξω.Εξαιτίας της έχασα άλλες 3 σίγουρες αλλά θα επανέλθω το επόμενο ΠΣΚ.Διαστημικό τσιμπούκι,γλύψιμο κώλου,πρωκτικό,κατούρημα τα πάντα όλα.

I10Ei5.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επιστροφή σήμερα στη Mutterland για επαναφόρτιση.Χτες στο Pascha γινότανε του μουνιού το πανηγύρι.Γίναμε και λίγο ρεζίλι με τα ξέκωλα που φόραγε η γκόμενα και τα δαχτυλιάσματα στο μπαρ.Πάντως το μαγαζί έχει πολύ σοβαρό μουνί.Ημουν ελεύθερος μόνο 5 λεπτά οπότε έκανα μόνο 3 κρούσεις.
Σήμερα τσίμπησα τηλεφωνάκι από μουνάκι στα Starbucks σε 5 λεπτά.Να δούμε πώς θα οργανώσω την επόμενη εισβολή.
Πάντως οι Πολωνέζες στα μαγαζιά έχουν γίνει λίγο πιο απότομες δε σε απορρίπτουν ευγενικά όπως παλιά.Από μια άποψη καλό αυτό για να μη χάνεις χρόνο.Οι Πολωνοί αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι οι γκόμενες έχουν αρχίσει να παχαίνουν αλλά μερικές έχουν τώρα πλαστικά βυζιά και ντύνονται εντυπωσιακά.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είναι φανερό οτι οι Πολωνέζες έλκονται από παραμυθάδες και άτομα με προσωπικότητα που καταφέρνουν να τις κάνουν να τους ερωτευτούν.Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνονται.
Εντωμεταξύ ο βαλκανικός πούτσος στο Πόζναν συνεχίζει το έργο του.Η γκόμενα κοιμάται τώρα μαζί μου στο ξενοδοχείο αφού της ξηγήθηκα 22,Pasha κτλ.Ζήλεψε πολύ με την εμφάνιση των γυναικών της Wielkopolska και πώς τα πετάνε έξω.Εξαιτίας της έχασα άλλες 3 σίγουρες αλλά θα επανέλθω το επόμενο ΠΣΚ.Διαστημικό τσιμπούκι,γλύψιμο κώλου,πρωκτικό,κατούρημα τα πάντα όλα.

I10Ei5.jpg
αυτη να πιστεψω οτι την πηδηξες,την φωτο που εβαλες πιο πανω αμφισβητω οτι εχει τετειο κοματι πολωνια να πουλιεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρεις τι παίζει Πολωνία για την ακρίβεια δεν έχεις ιδέα.Είναι τεράστιος ο αριθμός των γυναικών που σπονσοράρονται.Είναι  σαν καλά κρυμμένο μυστικό επειδή οι Πολωνοί ντρέπονται και δεν το βγάζουν προς τα έξω ενώ οι Τσέχοι,Ουκρανοί Ρώσσοι στα αρχίδια τους.Τις κράζουν βεβαια οτι ξεφτιλίζουν τη χώρα αλλά είναι εσωτερικό ζήτημα.Απο την άλλη και οι Πολωνέζες είναι αγανακτισμένες με τους Πολωνούς έχουν όλοι καβούρια στις τσέπες τουλάχιστον οι Ουκρανοί όταν έχουν τα σκορπάνε στην Πολωνία δεν ξοδεύει κανείς.Είναι τεράστιο το πεδίο.Εχω γκόμενες σε όλες τις πόλεις και άλλες εκκολαπτόμενες.Η
Είναι βέβαια και η τεράστια γοητεία του βαλκανικολυ πούτσου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τρίτη μόνιμη επιστροφή Ελλάδα...Επειδή εγω δεν γράφω μαλακίες και υπερβολές θα κάνω το εξής πολύ δύσκολο κοινωνικό πέιραμα..

Θα προσπαθήσω να δώ πόσες θα πηδήξω 3 μήνες Ελλάδα.Με την ίδια στρατηγική internet και πεφτικές σε clubs. Φυσικά θα περιλαμβάνω και ξένες μέσα..Στόχος μου είναι τουλάχιστον 1-2 το μήνα για να πιάσω δηλαδή το ποσοστό πολωνίας..

Αν τα καταφέρω (δίνω ένα 20% γιατί είναι όντως δύσκολο) σε μια απο τις πιο δύσκολες πραγματικά πόλεις της Ευρώπης ότι και να μου γράφετε μετα για έυκολη Poland θα τα αγνοώ απλά..Σημαίνει πως κάποιος που γαμάει 1-2 το μήνα Ελλάδα κάνει τα ίδια Poland..Οπότε όποιος δεν γαμάει Ελλάδα δεν θα κανει σχεδον τίποτα εδώ... Είναι πολύ δύσκολο το παραδέχομαι αλλά θα το επιχειρήσω και θα γραψω πραγματικά πως πήγε για σύγκριση, όχι παπάδες....

Μετά θα κάνω το ίδιο και Σερβία που μάλλον θα πάω μετα το Πάσχα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aμα ειναι ρε κμαν το σπονσοραρισμα μυστικο, τοτε πως θα το ξερει ο αλλος για να τις σπονσοραρει? Και αν τελικα το κανει δε θα μαθευτει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Poznan by night.Το πρόβλημα είναι οτι ερωτεύονται γρήγορα οπότε πρέπει να ιστασαι στο ύψος των περιστάσεων.4 γαμήσια χτες με ολοκληρωτικό ρούφηγμα.

9JvGlm.jpg

Κρίμα να μην έχει πάντως το Πόζναν ένα μαγαζί με ντίσκο πόλο.Η γκόμενα στενοχωρέθηκε πολύ.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Poznan by night.Το πρόβλημα είναι οτι ερωτεύονται γρήγορα οπότε πρέπει να ιστασαι στο ύψος των περιστάσεων.4 γαμήσια χτες με ολοκληρωτικό ρούφηγμα.

9JvGlm.jpg

Κρίμα να μην έχει πάντως το Πόζναν ένα μαγαζί με ντίσκο πόλο.Η γκόμενα στενοχωρέθηκε πολύ.
εισαι ειδωλο :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aμα ειναι ρε κμαν το σπονσοραρισμα μυστικο, τοτε πως θα το ξερει ο αλλος για να τις σπονσοραρει? Και αν τελικα το κανει δε θα μαθευτει?

Είναι τρελλές οι γκόμενες.Το βλέπουν στα μάτια σου οτι θα σπονσοράρεις.Είναι mental οι Σλάβες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης οι Πολωνέζες κάνουν κατά κόρο ακάποτο.Θα έλεγα το 95%.Τώρα βέβαια παίρνουν αντισυλληπτικά.Παλιά ούτε καν.Πολύ χύμα.
Επίσης κάνουν σχεδόν όλες πρωκτικό,rimming και ό,τι ανωμαλία τους ζητήσεις.Ηδονίζονται με τους εξευτελισμούς και το bdsm.Μία μου έλεγε οτι φτάνει σε οργασμό όταν φαντάζεται οτι μου γλύφει τον κώλο ή οτι την κατουράω.
Οι μόνες γκόμενες που έχω δοκιμάσει scat είναι Πολωνέζες.Γενικά δεν έχουν όρια και τους αρέσει να πειραματίζονται.Χτες η άλλη μου έπαιρνε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της στο μπαρ.Δεν είναι όμως exhibionists όπως οι Τσέχες που όπου πάνε θέλουν να δείχνουν τα βυζιά και το μουνί τους και να ερεθίζουν τον πληθυσμό.(είχα γκόμενα που σιχαινόταν τα μαγιό και έκανε μπάνιο παντού γυμνή ακόμα και σε κανονικές παραλίες(π.χ.στην Αίγινα) και άλλη που άρχιζε αμέσως το στριπτίζ όταν άκουγε μουσική στο μπαρ).
Πάντως άμα μπεις στο 22 ή στο Pascha καυλάρεις αμέσως με τα θεόμουνα ιδίως άμα αρχίσουν να κουνάνε τους κώλους τους.Ο ανταγωνισμός είναι φοβερός.Δηλαδή βασικά άμα η γκόμενα σε γουστάρει ή αποβλέπει σε σπονσοριλίκι όλα γίνονται πολύ γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνει σε αρπάζουν αμέσως οι άλλες.
Τώρα είχα άλλες 3 έτοιμες στο Πόζναν αλλά η άλλη με ξεζούμιασε εντελώς.Απεριόριστα τσιμπούκια.Σε στεγνώνουν με πονηριά ώστε να μην έχεις αρκετό χύσι για τις άλλες και να θυμώσουν.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Επίσης οι Πολωνέζες κάνουν κατά κόρο ακάποτο.Θα έλεγα το 95%.Τώρα βέβαια παίρνουν αντισυλληπτικά.Παλιά ούτε καν.Πολύ χύμα.
Επίσης κάνουν σχεδόν όλες πρωκτικό,rimming και ό,τι ανωμαλία τους ζητήσεις.Ηδονίζονται με τους εξευτελισμούς και το bdsm.Μία μου έλεγε οτι φτάνει σε οργασμό όταν φαντάζεται οτι μου γλύφει τον κώλο ή οτι την κατουράω.
Οι μόνες γκόμενες που έχω δοκιμάσει scat είναι Πολωνέζες.Γενικά δεν έχουν όρια και τους αρέσει να πειραματίζονται.Χτες η άλλη μου έπαιρνε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της στο μπαρ.Δεν είναι όμως exhibionists όπως οι Τσέχες που όπου πάνε θέλουν να δείχνουν τα βυζιά και το μουνί τους και να ερεθίζουν τον πληθυσμό.(είχα γκόμενα που σιχαινόταν τα μαγιό και έκανε μπάνιο παντού γυμνή ακόμα και σε κανονικές παραλίες(π.χ.στην Αίγινα) και άλλη που άρχιζε αμέσως το στριπτίζ όταν άκουγε μουσική στο μπαρ).
Πάντως άμα μπεις στο 22 ή στο Pascha καυλάρεις αμέσως με τα θεόμουνα ιδίως άμα αρχίουν να κουνάνε τους κώλους τους.Ο ανταγωνισμός είναι φοβερός.
ότι δεν είναι exhibisionists το χω ξανακουσει κι εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom