Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kman εσυ ποτε ερχεσαι? Κρακοβια θαρθεις καθολου?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
γιατί απορρίπτεις? δε ξέρω φίλε. σου είπα, αν είσαι μόνιμος έχεις εικόνα καθολική. Το ότι κάποιος όμως μια στις τόσες ψαρεύει καλά όπως υποστηρίζει κάτι λέει. Κι όπως ξέρεις παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Για παράδειγμα ένα βράδυ σε εντελώς άκυρη χώρα και όχι εύκολη στον πορνοτουρισμό με πολύ χάλια διάθεση, και αρκετά στραβά στην πορεία έβγαλα σούπερ μωρό και σούπερ χημεία. Δεν έχει να κάνει. Το γεγονός ότι μοστράρει χρήμα ο Κ είναι κάτι που λειτουργεί με τον ένα ή άλλο τρόπο πάντα υπέρ του, γι αυτό που επιδιώκει πάντα έτσι? Αν αποφασίσει να παντρευτεί πχ Πολωνή και βρει να σπονσοράρει είς 5απλούν γιατί απλά την πάτησε, γιατί έτσι είναι η κουλτούρα όπως έχεις περιγράψει, πλένοντας πιάτα, (ο άντρας-υπηρέτης), τότε είναι απλά άτυχος γιατί μέσα σ αυτή την κουλτούρα δεν κατάφερε να βρει κάποια που να πατάει στη γη. και επειδή ξέρω ότι είσαι προκομένο παιδί και ωραίος τύπος μη μου πεις ότι σε σχέση μέσα δεν βοηθάς κι εσυ τη γυναίκα σε κάποιες δουλειές?)
Νομίζω ότι η όλη διαφορά σας είναι ότι ο Κ υποστηρίζει πως υπάρχουν ευκαιρίες. Αν υπάρχουν τα μέσα αυτές πολλαπλασιάζονται.
Εσύ απ' την άλλη μιλάς για τον μέσο όρο,για την τάση. Ξεκινάς με άλλα λόγια αρνητικά, ενώ δεν είσαι.
Μήπως η Πολωνία σ έχει βγάλει απ τα νερά σου? Γιατί αλλιώς ήσουν.)  ;)
Προσωπικά πάντως έχω αρκετούς φίλους διάφορων εθνικοτήτων που έχουν ταξιδέψει εκεί που είσαι και έχουν σκυλογαμήσει! Δε πουλάνε φούμαρα γιατί δεν το χουν ανάγκη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα έρθω το Σάββατο Πόζναν.Ηθελα Κατοβίτσε αλλά δε με παίρνει είναι μακριά και έχω μόνο μία μέρα.

Πιο Ποζναν ρε πυρφορε τωρα ελα Κρακοβια να παμε Coco Frantic κλπ

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Τέλος νομίζω πως όλο αυτό είναι άσκοπο..Να χαμε να λέγαμε με άλλα λόγια..
Απ την στιγμή που ο Κ λοιπόν παρουσιάζει κάποιες ευκαιρίες, θα ήταν καλύτερο οι κοπέλες να τα δουλεύουν καλύτερα τα λεφτά τους, να μην βρίσκουνε με άλλα λόγια 1-2 σπόνσορες απλά. ο Κ λοιπόν να δίνει τα κόντακτς για όσους ανεβαίνουν και θέλουν να πάνε κάπου στα σίγουρα.. γιατί αν γράφει για να του πούμε απλά μπράβο, τότε οκ μπράβο, αλλά ας έχουμε μια υποτυπώδη πληροφόρηση για να ξέρουμε και που πάμε. Μέλη πχ εδώ με π.μ έστω,που μου χουν στείλει ζητάνε ινφο και έχω κατατοπίσει κατά κάποιο τρόπο για Μόσχα που γνωρίζω καλύτερα ίσως απ τον καθένα εδώ μέσα.  :grin: γιατί στο φινάλε αυτό είναι και το νόημα του νήματος και του κάθε νήματος στο βάθος..διόρθωσέ αν λαθεύω)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιο Ποζναν ρε πυρφορε τωρα ελα Κρακοβια να παμε Coco Frantic κλπ

Εννοείται οτι θέλω Κατοβίτσε και Coco έχω και γερά κονέ τώρα Κράκωβ αλλά δε με παίρνει χρονικά.Εφαγα τη μισή άδεια στην Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η γκόμενα που γάμησα στο Γκντανσκ.

14wbvqv.jpg

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Πολωνία οι φάσεις είναι κάπως πριβέ γιατί οι γκόμενες δε θέλουν τόσο να εκτεθούν.Είναι γενικά το σκηνικό κάτω από τη μύτη σου αλλά είναι εκεί.Επιλέγουν και τους σπόνσορες με διάφορα κριτήρια.
Φίλε ωραία η θεωρία, πες μου ένα μονο πράγμα. Εισαι σε θέση μεσω π.μ να μου δώσεις 10 τηλέφωνα σε 1 πόλη να γαμίσω σαν άνθρωπος τουλάχιστον όταν το πάρω απόφαση? Γιατί αν δεν είσαι σε θέση ειλικρινά δεν ξαναενοχλώ γράφοντας εδώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εννοείται οτι θέλω Κατοβίτσε και Coco έχω και γερά κονέ τώρα Κράκωβ αλλά δε με παίρνει χρονικά.Εφαγα τη μισή άδεια στην Ουκρανία.

Eγω δε καταλαβαινω γιατι δε πας Τσεχια που ειναι διπλα και ειναι απειρως καλυτερα. Γενικα Πολωνια δε θα πας για να δοσεις λεφτα σε τυχαιες γκομενες να γαμηθουν. Θα το κανεις Ουκρανια η Τσεχια.
Τσεχια λες εχει χαλασει, ως προς το τι ακριβως δε καταλαβα? Παψαν οι γκομενες να ειναι πιο ωραιες απο τις πολωνες? Ισα ισα οι πολωνες εχουν μπαζεψει σε σχεση με πως ηταν πριν ( και πολυ μαλιστα).
Μηπως εχει αλλους ξενους? Εκτος Πραγας δε παταει αλλος ξενος στην τσεχικη επαρχια. Ενω θα δεις στο Ποζναν, στο Βροτσλαβ , στο Γκντανσκ, στην Κρακοβια ξενους, στην Οστραβα, η στο Ολομουτς η στο Τεπλιτσε δε θα δεις ουτε για δειγμα.
Μηπως ειναι πιο ακριβα? Ισα ισα πιο φτηνα ειναι, φαγητα, μπυρες κλπ Τσεχια απο οτι Πολωνια.
Μηπως ειναι συντηρητικοι? Η Τσεχια ειναι απο τις πιο χυμαδιο χωρες της Ευρωπης σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την Πολωνια που ειναι απο τις πιο κολλημενες .
Ειλικρινα δε καταλαβαινω πιο ειναι το στοιχειο που κανει την Πολωνια καλυτερη απο την Τσεχια?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Γιατί ξέρει ο slaviani πόσο κοστίζει μια γκόμενα από το D Lux ή το Carribean?Εχει πάει ποτέ σε αυτά τα μέρη?Ξέρει πόσα είναι τα έξοδα που χρειάζονται για ένα πιπινάκι από το Coco ή ένα μιλφόνι από το 22?Οχι βέβαια.Γιατί δεν έχει πάει ποτέ ούτε πρόκειται να πάει.
ελα παπουλη μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου...απλα εγω εκει οταν πηγαινω πηγαινω με τις ηδη καβατζομενες...με κουραζει η διαπραγματευση σε δυνατη μουσικη
ρε μαλακα κμαν κοψε κατι.....μην λες πολλα...ειδικα σε μενα και για μενα για κατι που το ξερω πολυ καλυτερα
απλα προσεχω τι γραφω γιατι αν γραψω οτι εχω κανει φιδεμπορα θα με ανεβαζουν φιδεμπορα θα με κατεβαζουν
ειδες οτι για πολωνια κανω μοκο γιατι δεν εχω παει...και ποτε δεν μου αρεσαν σαν τυπο γυναικας αυτες
επιμενω ομως οτι πληρωνεις 7 φορες πανω απο οτι πρεπει παντου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ελα παπουλη μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου...απλα εγω εκει οταν πηγαινω πηγαινω με τις ηδη καβατζομενες...με κουραζει η διαπραγματευση σε δυνατη μουσικη
ρε μαλακα κμαν κοψε κατι.....μην λες πολλα...ειδικα σε μενα και για μενα για κατι που το ξερω πολυ καλυτερα
απλα προσεχω τι γραφω γιατι αν γραψω οτι εχω κανει φιδεμπορα θα με ανεβαζουν φιδεμπορα θα με κατεβαζουν
ειδες οτι για πολωνια κανω μοκο γιατι δεν εχω παει...και ποτε δεν μου αρεσαν σαν τυπο γυναικας αυτες
επιμενω ομως οτι πληρωνεις 7 φορες πανω απο οτι πρεπει παντου

Aυτες ειναι πουτανες πουτανες. Οχι κανονικες γυναικες που τους δινεις λεφτα και τις γαμας. Τετοιες δεν υπαρχουν στην Πολωνια. Μπορει στην Ουκρανια η στη Μολδαβια, αλλα στην Πολωνια οχι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Πολωνία οι φάσεις είναι κάπως πριβέ γιατί οι γκόμενες δε θέλουν τόσο να εκτεθούν.Είναι γενικά το σκηνικό κάτω από τη μύτη σου αλλά είναι εκεί.Επιλέγουν και τους σπόνσορες με διάφορα κριτήρια.
μαλακιες λες...οσες σπονσοναροντε πριβε δεχοντε απο φιλο σε φιλο....αρχιζω να πιστευω τον ντοκτορα οτι ειναι καθαρα κολ γκιρλ με αυτο που ποσταρες τωρα
εγω εχω πασαρει σε φιλους και ρωσσιδια και ουκρανιδια καργα μονο με ενα πμ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Aυτες ειναι πουτανες πουτανες. Οχι κανονικες γυναικες που τους δινεις λεφτα και τις γαμας. Τετοιες δεν υπαρχουν στην Πολωνια. Μπορει στην Ουκρανια η στη Μολδαβια, αλλα στην Πολωνια οχι.
μα ειπε ο μαλακας για 2 κλαμπ οπου εκει τα 70% τον ελευθερων γυναικων ψαχνοντε για σπονσοριλικι με τριστα ντολαρς...και αυτο το λεει καμακι....
ελα μουνι στον τοπο σου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μα ειπε ο μαλακας για 2 κλαμπ οπου εκει τα 70% τον ελευθερων γυναικων ψαχνοντε για σπονσοριλικι με τριστα ντολαρς...και αυτο το λεει καμακι....
ελα μουνι στον τοπο σου

Προκαλω οποιον θελει να ερθει Πολωνια και να προσπαθησει να παει σε κλαμπ και να πει σε μια τυχαια γυναικα ελα να σε γαμησω με λεφτα. Αν δω οτι υπαρχει κανονικη γυναικα στην Πολωνια που θα γαμηθει με καποιον για να παρει 100 η 200 ευρω, τοτε του κανω τα εξοδα του ταξιδιου και του γαμησιου. Αν φαει ακυρα ομως, τοτε μου δινει αυτος τα εξοδα του ταξιδιου του.
Εχει αντερα κανεις?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Προκαλω οποιον θελει να ερθει Πολωνια και να προσπαθησει να παει σε κλαμπ και να πει σε μια τυχαια γυναικα ελα να σε γαμησω με λεφτα. Αν δω οτι υπαρχει κανονικη γυναικα στην Πολωνια που θα γαμηθει με καποιον για να παρει 100 η 200 ευρω, τοτε του κανω τα εξοδα του ταξιδιου και του γαμησιου. Αν φαει ακυρα ομως, τοτε μου δινει αυτος τα εξοδα του ταξιδιου του.
Εχει αντερα κανεις?
θα σε προκαλεσει ο κμαν  :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολες οι φωτό είναι αυθεντικές.Τώρα κανόνισα ραντεβού με δυο γκόμενες που ενδιαφέρονται για zakupy στο Πόζναν.Η μία θα έρθει με τρένο για να μείνει μαζί μου στο ξενοδοχείο.Η άλλη είναι Poznanianka θα ξεχυθούμε στο Stary Browar.Θα ακολουθήσει μεγαλοπρεπής εμφάνιση στο 22 και το Pascha.Ο βαλκανικός καύλος θα αστράψει ξανά στα πολωνικά εδάφη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει αντερα κανεις?

Αυτό το κάνω μόνο εγώ.Θέλει μεγάλη εμπειρία να το κάνεις αυτό Πολωνία.Ουκρανία γίνεται πολύ πιο εύκολα αφού πολλές γκόμενες είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο.
Εδώ είναι άλλη μία ΜΙΛΦ που σπονσοράρισα στο Πόζναν.

adnbti.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom