Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Kman εσυ ποτε ερχεσαι? Κρακοβια θαρθεις καθολου?
Kman εσυ ποτε ερχεσαι? Κρακοβια θαρθεις καθολου?
γιατί απορρίπτεις? δε ξέρω φίλε. σου είπα, αν είσαι μόνιμος έχεις εικόνα καθολική. Το ότι κάποιος όμως μια στις τόσες ψαρεύει καλά όπως υποστηρίζει κάτι λέει. Κι όπως ξέρεις παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Για παράδειγμα ένα βράδυ σε εντελώς άκυρη χώρα και όχι εύκολη στον πορνοτουρισμό με πολύ χάλια διάθεση, και αρκετά στραβά στην πορεία έβγαλα σούπερ μωρό και σούπερ χημεία. Δεν έχει να κάνει. Το γεγονός ότι μοστράρει χρήμα ο Κ είναι κάτι που λειτουργεί με τον ένα ή άλλο τρόπο πάντα υπέρ του, γι αυτό που επιδιώκει πάντα έτσι? Αν αποφασίσει να παντρευτεί πχ Πολωνή και βρει να σπονσοράρει είς 5απλούν γιατί απλά την πάτησε, γιατί έτσι είναι η κουλτούρα όπως έχεις περιγράψει, πλένοντας πιάτα, (ο άντρας-υπηρέτης), τότε είναι απλά άτυχος γιατί μέσα σ αυτή την κουλτούρα δεν κατάφερε να βρει κάποια που να πατάει στη γη. και επειδή ξέρω ότι είσαι προκομένο παιδί και ωραίος τύπος μη μου πεις ότι σε σχέση μέσα δεν βοηθάς κι εσυ τη γυναίκα σε κάποιες δουλειές?)Εσυ γιατι λες?
Θα έρθω το Σάββατο Πόζναν.Ηθελα Κατοβίτσε αλλά δε με παίρνει είναι μακριά και έχω μόνο μία μέρα.
Πιο Ποζναν ρε πυρφορε τωρα ελα Κρακοβια να παμε Coco Frantic κλπ
Φίλε ωραία η θεωρία, πες μου ένα μονο πράγμα. Εισαι σε θέση μεσω π.μ να μου δώσεις 10 τηλέφωνα σε 1 πόλη να γαμίσω σαν άνθρωπος τουλάχιστον όταν το πάρω απόφαση? Γιατί αν δεν είσαι σε θέση ειλικρινά δεν ξαναενοχλώ γράφοντας εδώ.Πολωνία οι φάσεις είναι κάπως πριβέ γιατί οι γκόμενες δε θέλουν τόσο να εκτεθούν.Είναι γενικά το σκηνικό κάτω από τη μύτη σου αλλά είναι εκεί.Επιλέγουν και τους σπόνσορες με διάφορα κριτήρια.
Εννοείται οτι θέλω Κατοβίτσε και Coco έχω και γερά κονέ τώρα Κράκωβ αλλά δε με παίρνει χρονικά.Εφαγα τη μισή άδεια στην Ουκρανία.
ελα παπουλη μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου...απλα εγω εκει οταν πηγαινω πηγαινω με τις ηδη καβατζομενες...με κουραζει η διαπραγματευση σε δυνατη μουσικηΓιατί ξέρει ο slaviani πόσο κοστίζει μια γκόμενα από το D Lux ή το Carribean?Εχει πάει ποτέ σε αυτά τα μέρη?Ξέρει πόσα είναι τα έξοδα που χρειάζονται για ένα πιπινάκι από το Coco ή ένα μιλφόνι από το 22?Οχι βέβαια.Γιατί δεν έχει πάει ποτέ ούτε πρόκειται να πάει.
ελα παπουλη μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου...απλα εγω εκει οταν πηγαινω πηγαινω με τις ηδη καβατζομενες...με κουραζει η διαπραγματευση σε δυνατη μουσικη
ρε μαλακα κμαν κοψε κατι.....μην λες πολλα...ειδικα σε μενα και για μενα για κατι που το ξερω πολυ καλυτερα
απλα προσεχω τι γραφω γιατι αν γραψω οτι εχω κανει φιδεμπορα θα με ανεβαζουν φιδεμπορα θα με κατεβαζουν
ειδες οτι για πολωνια κανω μοκο γιατι δεν εχω παει...και ποτε δεν μου αρεσαν σαν τυπο γυναικας αυτες
επιμενω ομως οτι πληρωνεις 7 φορες πανω απο οτι πρεπει παντου
μαλακιες λες...οσες σπονσοναροντε πριβε δεχοντε απο φιλο σε φιλο....αρχιζω να πιστευω τον ντοκτορα οτι ειναι καθαρα κολ γκιρλ με αυτο που ποσταρες τωραΠολωνία οι φάσεις είναι κάπως πριβέ γιατί οι γκόμενες δε θέλουν τόσο να εκτεθούν.Είναι γενικά το σκηνικό κάτω από τη μύτη σου αλλά είναι εκεί.Επιλέγουν και τους σπόνσορες με διάφορα κριτήρια.
μα ειπε ο μαλακας για 2 κλαμπ οπου εκει τα 70% τον ελευθερων γυναικων ψαχνοντε για σπονσοριλικι με τριστα ντολαρς...και αυτο το λεει καμακι....Aυτες ειναι πουτανες πουτανες. Οχι κανονικες γυναικες που τους δινεις λεφτα και τις γαμας. Τετοιες δεν υπαρχουν στην Πολωνια. Μπορει στην Ουκρανια η στη Μολδαβια, αλλα στην Πολωνια οχι.
μα ειπε ο μαλακας για 2 κλαμπ οπου εκει τα 70% τον ελευθερων γυναικων ψαχνοντε για σπονσοριλικι με τριστα ντολαρς...και αυτο το λεει καμακι....
ελα μουνι στον τοπο σου
θα σε προκαλεσει ο κμανΠροκαλω οποιον θελει να ερθει Πολωνια και να προσπαθησει να παει σε κλαμπ και να πει σε μια τυχαια γυναικα ελα να σε γαμησω με λεφτα. Αν δω οτι υπαρχει κανονικη γυναικα στην Πολωνια που θα γαμηθει με καποιον για να παρει 100 η 200 ευρω, τοτε του κανω τα εξοδα του ταξιδιου και του γαμησιου. Αν φαει ακυρα ομως, τοτε μου δινει αυτος τα εξοδα του ταξιδιου του.
Εχει αντερα κανεις?
θα σε προκαλεσει ο κμαν
kman σαν να αρχισες να μας δουλευεις λιγο με τις φωτο?Εδώ είναι η γκόμενα που γάμησα στο Γκντανσκ.
Προκαλω οποιον θελει να ερθει Πολωνια και να προσπαθησει να παει σε κλαμπ και να πει σε μια τυχαια γυναικα ελα να σε γαμησω με λεφτα. Αν δω οτι υπαρχει κανονικη γυναικα στην Πολωνια που θα γαμηθει με καποιον για να παρει 100 η 200 ευρω, τοτε του κανω τα εξοδα του ταξιδιου και του γαμησιου. Αν φαει ακυρα ομως, τοτε μου δινει αυτος τα εξοδα του ταξιδιου του.
Εχει αντερα κανεις?