Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
αν παει ο σλαβιανις ειμαι σιγουρος θαχει 5 ευκολα την βδομαδα,με ψιχουλα.. :tits2:
οποτε imop δεν μπορεις να παιξεις επαρχια μαλλον βιαζεσαι πολυ,κι εκει οι ρυθμοι ειναι πιο λοου,κ βγαινεις οφσαιντ
παντως  στην πολωνια που εχω ελαχιστη πειρα,κκαι προ 7ετιας, δεν μου φανηκε καθολου απλο κι ευκολο να γαμησεις καποια αξιολογη,ενω ακομα κ τωρα στην ουκραννια αυτο ειναι πανευκολο σε επαρχιακες μεγαλες πολεις,χαρκιβ ντνιπρε λβοβ κλπ :hi:οντεσα κιεβ οχι τοσο απλο ,λογω πολλων κλαρινογαμπρων με χρημα που παιζουν ταυτοχρονα στην πιατσα.. :hi: :hi: :hi:
δεν εχω κανει ερευνα αγορας εκει....οποτε δεν εχω καποα αποψη....
τωρα για κιεβο...ναι εχει πολλους κλαρινογαμπρους οντως....αλλα παλι με πιο λιγα απο οτι υπολογιζουμε μπορεις να παρεις γκομενα απο 35 εως 70 την μερα (οχι την φορα)
Πολωνια ισως παω για επαγγελματικους λογους 2-3 μερες...αλλα δεν νομιζω να εχει κατι σοβαρο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
επιμενω σε αυτο που ελεγε ο δασκαλος,χρημα εδω και τωρα.δεν ενδιαφερονται τι εισαι η να φυγουν.οσες ξερω που εφυγαν ηταν ειδη κυπρο σε καμπαρε,μπαροβιες,παντρευτηκαν οπειον λαχει για να μεινουν και να τον μαδησουν.παλαιοτερα ιδικα βουλγαρες,ρουμανες εφερναν ολο το σοι με απαιτηση να τους ταιζεις.πολλοι χωρισαν γιατι εδιωξαν ταχα τους γονεις της χαχαχα,γελοια πραγματα ακουγα.ασε που αλλες εφερναν και τους γκομενους για ξαδερφους χαχαχα.ρουμανες,βουλγαρες μετα την εε γεμησε η κυπρος σε αγροτικες δουλειες και εστιατορια.η καθε τσιγανορουμανα ειχε ενα μπαρπα θυμα.εναν περσι δεν του φτανει οσα εφαγαν μανα και κορη,μεχρι σπιτι του πηραν του εκαναν αλλο κολπο.του ειπαν να φερει ολες τις οικονομειες του βουλγαρια για επενδηση,μετρητα.τον περιμεναν οι γκομενοι και τον σαπισαν στο ξυλο και τον εκλεψαν.αλλο γειτονα μου τον δηλιτιριασαν οι εργατες που ταιζε κυπρο.ανεβηκε με 20 χιλιαδες κυπριακες λιρες να παρει σπιτι στα παιδεια του που σπουδαζαν εκει.χαθηκαν και τα λεφτα,οι φιλοι εξαφανιστηκαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν εχω ξανακουσει τεοιες μαλ..ιες  :helpplea:
σαν να λεμε τσεχια γαμας πιο ευκολα απο ρουμανια επειδη ειναι πιο οπεν οι γκομενς..
ουκρανια ειναι το πιο ιζυ φακ πλεις
εσυ βαζεις στοχους 20 σε 5 μερες.πραγμα που μονο με πουτανες γινεται,εξ ου κι αποτυχες καμακιακα στην ουκρανια
τετοιοι ρυθμοι ειναι μονο με φουλ προ οπως εκανες κιεβο
ουκρανια γαμας χααρα 2-3 τη βδομαδα απο καμακι κ μαμπα σε επαρχια χωρι2 πολλα πολλα ξοδεματα
τωκιεβο κ σε μεγαλο βαθμο οντεσα,λαλλουν πολλοι κοκοροι....
χαρκιβ πηγες κ δεν εκανες τιποτα, μες στα τρια τοπ μερη ποιοτητας κ ποσοτητας,300χιλ ντεβουσκες κατω των 22 αφραγκες κ μακρια απο οικογενεια,,αν παει ο σλαβιανις ειμαι σιγουρος θαχει 5 ευκολα την βδομαδα,με ψιχουλα.. :tits2:
οποτε imop δεν μπορεις να παιξεις επαρχια μαλλον βιαζεσαι πολυ,κι εκει οι ρυθμοι ειναι πιο λοου,κ βγαινεις οφσαιντ
παντως  στην πολωνια που εχω ελαχιστη πειρα,κκαι προ 7ετιας, δεν μου φανηκε καθολου απλο κι ευκολο να γαμησεις καποια αξιολογη,ενω ακομα κ τωρα στην ουκραννια αυτο ειναι πανευκολο σε επαρχιακες μεγαλες πολεις,χαρκιβ ντνιπρε λβοβ κλπ :hi:οντεσα κιεβ οχι τοσο απλο ,λογω πολλων κλαρινογαμπρων με χρημα που παιζουν ταυτοχρονα στην πιατσα.. :hi: :hi: :hi:

Τι απέτυχα?Πρώτη μέρα γάμησα φωτομοντέλο με φωτογραφίσεις από διάσημο Ουκρανό φωτογράφο.Δεύτερη μέρα γάμησα γκόμενα από επαρχία που έκανε 6 ώρες με το τρένο για να μείνει μαζί μου και την έδιωξα την επόμενη μέρα.
Οι γκόμενες αυτές μου έφαγαν σχεδόν όλο το χρόνο.Οταν ξαναήρθα και βγήκα το Σαββατόβραδο γουστάριζαν 4 επιπέδου 8 στο D Lux απέτυχα ολοκληρωτικά διότι δε μου έβγαινε καθόλου φωνή λόγω φαρυγγίτιδας(πρακτικά οι γκόμενες δεν άκουγαν λέξη και έγραφα στο κινητό αυτά που ήθελα να πω) και τσίμπησα ένα τηλέφωνο από μουνάρα 20 ετών που έτυχε να κάθεται στην περιοχή δίπλα στις τουαλέτες όπου δεν ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος της μουσικής.Παρασκευή φάσωσα μουνάκι 26 ετών στο Χάρκοβο με πήρε να χορέψουμε τράβαγε φωτό μαζί μου και τις έβαζε στο facebook αλλά τελικά κάτι έγινε με τις φίλες της και στράβωσε.
Daygame ήταν εντελώς αδύνατο αφού έβρεχε συνεχώς το Σάββατο και την Κυριακή.
Στηρίζομαι πολύ στην ταχύτητα,τη συγκέντρωση των μέσων και τον αιφνιδιασμό.Για εμένα αν δε γαμήσεις μέσα στο τριήμερο το μέρος είναι μαλακία.Δηλαδή πρέπει την πρώτη νύχτα που θα σκάσω στο κλαμπ να έχω αποτελέσματα αλλιώς δεν ασχολούμαι με το μέρος γιατί υπάρχουν καλύτερα.Το 95% όσων ταξιδεύουν Ουκρανία(όχι των μόνιμων) στηρίζεται μόνο στα prearranged contacts από το ίντερνετ δεν τολμούν να ξεχυθούν στα κλαμπ και στους δρόμους όπως εγώ.Αμα βγαίναμε μαζί D Lux θα είχες καραφλιάσει πόσο γρήγορα τα έκανα όλα.Τσίμπησα τις γκόμενες από το Carribean τις γάμησα και μετά γύρισα Carribean όπως και οι γκόμενες σα να μην έγινε τίποτα.Υστερα κατά τις 2:00 χτύπησα D Lux.Κίεβο είχα φτάσει μόλις 2 ώρες πριν μετά από 8 ώρες ταξίδι από Χάρκοβο.
Αυτοί που πάνε Ουκρανία δεν πάνε Πολωνία.Και αυτοί που γαμάνε Πολωνία δεν αγγίζουν την Ουκρανία.Ελάχιστοι αποτίουν φόρο τιμής και στις δύο αυτές χώρες.Γιατί το προφίλ του τυπικού Πολωνογαμιά(σφίχτης,κάτω των 35,συχνά άφραγκος) διαφέρει από το προφίλ του τυπικού Ουκρανομπήχτη(μεσήλικας,φορτωμένος,άνω των 40,εκτός φόρμας).
Αυτά δεν πάνε μαζί.Μόνο Βαλκανιόπουτσοι άτομα τεράστιας κλάσεως και σιδηράς θελήσεως μπορούν να τα συνδυάσουν αψηφώντας τους φυσικούς περιορισμούς.

Εγώ είμαι οπαδός της πανσλαβικής θεωρίας πιστεύω δηλαδή ακράδαντα οτι όλες οι Σλάβες Τσέχες,Πολωνέζες,Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες είναι βασικά το ίδιο απλά η ιστορική εξέλιξη και η θρησκεία τις κάνει να φαίνονται διαφορετικές.
Σου λέω οτι το Πόζναν είναι 10 μίλια μπροστά από το Χάρκοβο σε ό,τι αφορά selection σε γκόμενες είναι η κανονιά σε σχέση με την κλανιά.Στο Πόζναν βλέπεις υπερμοντέλα που συνοδεύονται απο ουρακοτάγκους και στο Χάρκοβο βλέπεις υποσιτισμένες πιτσιρίκες κοντές και επιφυλακτικές.Οι λίγες καλές στο Panorama και στο Misto το παίζουν οτι κάτι είναι.Λβωφ ναι έχει καλό μουνί αλλά και εκεί το έχουν γυρίσει τελευταία στον εθνικισμό και προτιμούν Ουκρανούς έστω και εξαθλιωμένους για εθνικούς λόγους.
Για να χτυπήσεις αφρό πρέπει να κάνεις καμάκι live και δη στα high end clubs του Κιέβου.Εκεί μαζεύεται όλη η αφρόκρεμα από τις γκόμενες και είναι ο πιο τρομερός ανταγωνισμός.Σα Βαλκάνιος εξαφανίζεις τον ανταγωνισμό απλώνοντας την πούτσα σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μαλακιες λες για ουκρανια κμαν.εκτος απο ιτερνετ βιζιτες ποια σου εδωσε τηλεφωνο και απαντησε?δεν μετρας καθολου σαν τουριστας ουκρανια,μονο αν εχεις πολλα λεφτα και μονο με πουτανες.μια νορμαλ σιγουρα θα σε γραψει στον δρομο.

Αν έβλεπες τι μουνάκι κάρφωσα στο D Lux και ήθελε να βγει μαζί μου(την κρατάω ακόμα) θα έχανες τη μπάλλα.Και εγώ ο ίδιος δεν πίστευα οτι ανταποκρίνονται τέτοια θεόμουνα.Πρέπει βέβαια να ξέρεις να μιλάς γιατί σου κάνουν ένα σωρό shit tests και πρέπει να τα περάσεις.Γενικά με τις Ουκρανέζες πρέπει να στροφάρεις γρήγορα στο live να δίνεις τις σωστές απαντήσεις.Μια λάθος απάντηση και κόβεσαι.Οι Πολωνέζες είναι τρομερά εύκολες άμα δώσεις μια λάθος απάντηση σου λένε δεν έπρεπε να πεις αυτό έπρεπε να πεις το άλλο.Οπότε λες το άλλο και σου λένε μπράβο έμαθες.Δηλαδή άμα σε γουστάρουν σε διορθώνουν ό,τι μαλακία και να πεις τα κάνουν όλα πιο εύκολα.Θέλουν πιο φυσικούς άντρες ανώ οι Ουκρανέζες προτιμούν στυλάτους,κυριλέ.Ο Βαλκάνιος κλαρινογαμπρός νομίζω μπορεί να σπρώξει χοντρά και Πολωνία και Ουκρανία αρκεί να προσαρμόζεσαι ελαφρώς.Σε έμένα η προσαρμογή παίρνει μία μέρα άλλοι θέλουν 2 μήνες ή ένα χρόνο.
Δηλαδή με Ουκρανέζα εμφανίζομαι ως ανώτερος τσομπάνης τίγκα στο ρευστό ενώ με τις Πολωνέζες είμαι πιο humble,πιο χιουμορίστας με καταννόηση της ανθρώπινης καταστάσεως.Με τις Τσέχες πρέπει να είσαι μαύρος καβαλάρης.Τους αρέσει ο άγριος σαρκασμός.Αυτά τα καταλαβαίνεις από τα vibes που σου στέλνει η γκόμενα όταν τις μιλάς το subcommunication.Συνήθως σου στέλνουν καμιά χιλιάδα μυνήματα.Οι περισσότεροι άντρες πιάνουν τα πέντε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
@@ leon ..δεν σου ειπα να πας χερσον,,,,,ειπα κανε τσατ απο κει για να φερνεις γκομενες οντεσα,,αγαθες ειναι το 80%
ασε τις μπαζολες τις μπαροβιες απο κυπρο....μαμμπα στειλε κ 200χριβνα κι οποια ερθει
@@κμαν2...μας το παιζιες κι εμεπιρος,,καλα βαλιτσακι απλο που κλειδωνει δεν εχεις?μαστ..ολα μεσα λεφτα ρολογια κινητα
..αλλιως ουτε για χεσιμο δεν μπορεις ναπας...
@@ σιγα μην ειμαστε κ εισαι ρε αλλαν....καμμια 10ετια στα αυτια μου ριχ νει ς     :rolleyes: :rolleyes:
,μην το κανεις σαν το μιτσο μλδλαγνο που κοβει οκτω χρονια απο κεινον κ σε βαζει εσενα αλλα 3 οταν ρωτανε οι γκομενες για ηληκιες... :grin:
Χερσον εχει πράγματι αγαθές,πριν δύο χρόνια παντρευτηκε δικός μου μία απο εκεί...κάναμε τον γάμο Οδησσό,μια χαρά είναι.
Πολύ χαμηλών τόνων η γκόμενα,απολαμβάνει τώρα τη Σαλόνικα  :grin:

Ο Μολντο μικρός είναι...χωρίς τα καλοκαίρια :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χερσον εχει πράγματι αγαθές,πριν δύο χρόνια παντρευτηκε δικός μου μία απο εκεί...κάναμε τον γάμο Οδησσό,μια χαρά είναι.
Πολύ χαμηλών τόνων η γκόμενα,απολαμβάνει τώρα τη Σαλόνικα  :grin:

Ο Μολντο μικρός είναι...χωρίς τα καλοκαίρια :grin:
αντιθετα ολες που ξερω απο κυπρο καραπουταναρες ειναι.μια φευγει σε λιγες μερες πισω χερον.βρεθηκαμε οδυσσο,της ειπα να την σπονσαρω νε μενει μαζι μου.ηρθε με την κορη της ετρωγε και εμενε στην αδερφη της.μετα απο 2 μερες πηγε χερσον και χωριο.μετα γυρισε αλλα ειχε περιοδο.ειπε μονο με λεφτα γαμιεμαι και οτι ειχε γκομενο χερσον 22 ενω αυτη 42.οραια ειναι ομως με βυζαρες.αυτη παει τουρκια βιζιτες και ερχεται εδω 3 μηνες.μου το επαιζε σουπεργκομενα και μαλλον περιμενει οταν βρεθουμε χειμωνα οτι θα της δεινω 100 ευρο την ωρα οσα στην κυπρο και οχι 500 γριβνα.αν της πω 500 σηγουρα δεν θα δεκτει και θα γελα.ας περιμενει να παει στους πελατες της πισω κυπρο χαχαχχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ πέρα Δυτικόπουτσοι διαμαρτύρονται οτι οι Πολωνέζες τους τα τρώνε επιβεβαιώνοντάς με πανηγυρικά.

'' if not most (of) at least a lot of Polish girls are this way. They only see money and men as living wallets. Whereas in Western cultures, girls are raised to become financially independent (even when in couples), in Poland, it's still the old tradition, girls are raised to get married so men shall feed them.

I daresay that based upon my experience, girls that are not this way are rather a minority in Poland.''

Εδώ το λένε καθαρά οτι πάνε με ξένους για τα λεφτά.

''I've lived in PL for 7+ years and dated several PL women. IMHO you need to be very lucky here to find a good girl. It is possible, but the odds are very low.

Girls especially interested in foreigners (mostly) will be interested in them because of expected material status and short-term focus on money.

I've stopped dating PL girls some time ago exactly for this reason.''

Εδώ ένας Πολωνός προσεγγίζει τη γκόμενα στα πολωνικά και πιάνει τα αρχίδια του και μετά έρχεται με κράνος μιλάει στα αγγλικά και τη φορτώνει στη μηχανή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Συνημμένα

• IMG-1434673126815-V.jpg
    IMG-1434673126815-V.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 45

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Θα έρθω Πολωνία σε 2 βδομάδες.Αν θες πάμε να χτυπήσουμε μαζί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το σκέφτομαι για Κατοβίτσε ή Πόζναν.Ημουνα Κράκωβ την Τρίτη αλλά μόνο για 2 ώρες.Πάντως την Τρίτη στο Πόζναν δεν πήγα καλά στο Czekolada αλλά δε μου έβγαινε η φωνή και είχα χαλάσει από τις καριόλες που με κλέψανε.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ιχα να μπο πολι κερο
ο cool11 βρικε γκομενα τελικα;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman και φίλοι σας το λέω απλά μην μπερδέυεστε...Πόσταρε ένα video ο kman με μάυρους να κάνουν καμάκι..Ε καί? Τι σημάινει αυτό? Τις γαμήσανε? Πλάκα κάνουν και γελάνε μαζί τους..Αν ήταν σε μαγαζί βραδύ μπορεί με ποτο να τις χουφτώνανε να ρίχναν και κανά γλωσόφυλλο αλλά οι καριόλες οι φίλες τους δεν θα της αφήσουν να γαμηθούν μαζί σου την νύχτα..

Σας τα λέω με απόλυτη επίγνωση..Πρέπει να έχω χαμουρευτεί φέτος με πάνω απο 150 γυναίκες σε μαγαζιά..Το 0,1% με ακολούθησε για πήδημα μετά την νύχτα.Και μιλάμε για δυνατές φάσεις..Απο εκεί έχω καταλήξει πως δεν κάθονται έυκολα για one night stands..Τι άλλο να περιμένω να δώ για να το διαπιστώσω.. Και τι να περιμένω να δω ρε Kman κια να αναμετρηθούμε στο checolada που λές?..Νομίζουν πως είμαι 26 χρονών και μου κάνουν συνεχώς κοπλιμέντα για την εμφάνιση...Και παρόλα αυτά δεν κάθονται να τον φάνε την νύχτα!! Τους αρέσω,μένω εδώ,έχουμε καλή επικοινωνία,πίνουμε και δραπετεύουν μετά την νύχτα με τις φίλες. Οκ οι χοντρές και τα μπάζα ίσως να είναι διαφορετικά..Αλλά οι normal εγώ αυτα που έζησα ένα χρόνο μου δείχνουν αντίθετα συμπερασματα..Χαβαλές,χορός,χούφτωμα,φάσεις αλλά δεν κάθονται για One night stands εύκολα..Αν έχετε διαφορετικές εμπειρίες οκ, ένας χρόνος όμως με άπειρες εξόδους μου δίνει το δικαίωμα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα..

Αυτό πόσταρε ένα Αμερικανός για Poland που ερχόταν παλιά συνεχώς..Και αυτός λέει πως άλλαξαν όλα μέσα σε 2-3 χρόνια..

Συνημμένα

• Selection_030.jpg
    Selection_030.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman και φίλοι σας το λέω απλά μην μπερδέυεστε...Πόσταρε ένα video ο kman με μάυρους να κάνουν καμάκι..Ε καί? Τι σημάινει αυτό? Τις γαμήσανε? Πλάκα κάνουν και γελάνε μαζί τους..Αν ήταν σε μαγαζί βραδύ μπορεί με ποτο να τις χουφτώνανε να ρίχναν και κανά γλωσόφυλλο αλλά οι καριόλες οι φίλες τους δεν θα της αφήσουν να γαμηθούν μαζί σου την νύχτα..

Σας τα λέω με απόλυτη επίγνωση..Πρέπει να έχω χαμουρευτεί φέτος με πάνω απο 150 γυναίκες σε μαγαζιά..Το 0,1% με ακολούθησε για πήδημα μετά την νύχτα.Και μιλάμε για δυνατές φάσεις..Απο εκεί έχω καταλήξει πως δεν κάθονται έυκολα για one night stands..Τι άλλο να περιμένω να δώ για να το διαπιστώσω.. Και τι να περιμένω να δω ρε Kman κια να αναμετρηθούμε στο checolada που λές?..Νομίζουν πως είμαι 26 χρονών και μου κάνουν συνεχώς κοπλιμέντα για την εμφάνιση...Και παρόλα αυτά δεν κάθονται να τον φάνε την νύχτα!! Τους αρέσω,μένω εδώ,έχουμε καλή επικοινωνία,πίνουμε και δραπετεύουν μετά την νύχτα με τις φίλες. Οκ οι χοντρές και τα μπάζα ίσως να είναι διαφορετικά..Αλλά οι normal εγώ αυτα που έζησα ένα χρόνο μου δείχνουν αντίθετα συμπερασματα..Χαβαλές,χορός,χούφτωμα,φάσεις αλλά δεν κάθονται για One night stands εύκολα..Αν έχετε διαφορετικές εμπειρίες οκ, ένας χρόνος όμως με άπειρες εξόδους μου δίνει το δικαίωμα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα..

Αυτό πόσταρε ένα Αμερικανός για Poland που ερχόταν παλιά συνεχώς..Και αυτός λέει πως άλλαξαν όλα μέσα σε 2-3 χρόνια..

Εγώ σου είπα εσύ λες κάποια πράγματα εγώ κάποια άλλα.Η μόνη λύση να βρεθεί ποιος έχει δίκιο είναι η live αναμέτρηση σε club environment.Εγώ από τα κλαμπ τραβάω ψώλες που την επόμενη μέρα τις γαμάω με 150-200 ευρώ.Και ΜΙΛΦ και παντρεμένες και πιπινάκια.Είναι κάτι συνηθισμένο στην Πολωνία.Γενικά οι σλαβικές χώρες είναι η χαρά του σπονσορά.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εγώ σου είπα εσύ λες κάποια πράγματα εγώ κάποια άλλα.Η μόνη λύση να βρεθεί ποιος έχει δίκιο είναι η live αναμέτρηση σε club environment.Εγώ από τα κλαμπ τραβάω ψώλες που την επόμενη μέρα τις γαμάω με 150-200 ευρώ.Και ΜΙΛΦ και παντρεμένες και πιπινάκια.Είναι κάτι συνηθισμένο στην Πολωνία.Γενικά οι σλαβικές χώρες είναι η χαρά του σπονσορά.
τι λες ρε παλαβε;;;;; πας καλα;;;
θα γαμησεις ΜΙΛΦ και θα δωσεις και 400-500 ευρω; (τα 150-200 χερατα την ΕΠΟΜΕΝΗ μερα και τα λοιπα σε κερασματα) και το θερωρεις επιτευγμα;
δεν μπορει σας ψεκαζουν στας γερμανιας ή απλα το ειχες απο πριν στην ελλαδα...δεν εξηγητε....καμακι που μου φευγουν 400-500 για να γαμησω και ΜΙΛΦ...τι σκατα καμακι ειναι αυτο τωρα ενας θεος ξερει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Πολωνία δεν έχει σημασία αν είναι ΜΙΛΦ,πιπίνι,θεοκόμματος.Τα ίδια πληρώνεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Θα σε δω τωρα που θα ερθεις. Πες και στον love να ερθει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σε δω τωρα που θα ερθεις. Πες και στον love να ερθει.

Ο love δεν έρχεται για να μη γίνει ρεζίλι.Αφού ξέρει οτι δεν ισχύουν αυτά που λέει.
Δεν κατάφερα να συναντηθώ με το μικρό στο Κράκωβ.Βέβαια ήμουνα μόνο 2 ώρες εκεί.Νομίζω καλύτερα να πάμε Κατοβίτσε.Πιο χυμαδιά στο Σλάσκιε.Α ρε πούστη είσαι στον παράδεισο μόνο που σκέφτομαι το Coco τρελαίνομαι.Πάντως ανεξάρτητα από ό,τι λένε αυτοί εδώ είδες οτι αυτό που κάνω μπορεί να έχει επιτυχία είδες δηλαδή οτι είμαι στο παίγνιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ άλλη μια Πολωνέζα που έχω για booty call.Μου έχει φέρει άλλες 5 φίλες μερικές παντρεμένες να τις γαμήσω.

96zs3o.jpg

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εδώ άλλη μια Πολωνέζα που έχω για booty call.Μου έχει φέρει άλλες 5 φίλες μερικές παντρεμένες να τις γαμήσω.

96zs3o.jpg
χωρις να θελω να σε αμφισβγτισω ενας κακοπροαιρετος θα ελεγε....γιατι δεν εχουν ημερομηνια οι φωτο σου; αρα ειναι μουφαντεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom