Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ippotis??????????????
kman2?
ippotis??????????????
I wishkman2?
ότι δεν είναι exhibisionists το χω ξανακουσει κι εγω
Δείχνουν πολύ τα βυζιά τους και γενικά φοράνε πολύ ωραία καυλωτικά ρούχα αλλά καμία σχέση με Τσέχες που δείχνουν κωλάρες,ανοίγουν τα πόδια χωρίς να φοράνε εσώρουχο κτλ.Εχω δει τέτοια και σε χωριά στην Τσεχία.
Ξύπνιος;
εγω ειχα δωσει πιπα σε πρεαζου σολωνος και σε μαυρη βαρβακειο στο δρομοΤσεχία είδα μια φορά έναν τύπο στην κεντρική πλατεία της μικρής πόλης να γαμάει μια γκόμενα που καθόταν πάνω στον πούτσο του στο παγκάκι.Τα έχω κάνει και εγώ αυτά τα δαχτυλιάσματα μέρα μεσημέρι στην πλατεία σε κεντρική θέα και γενικώς οι Τσέχοι στα αρχίδια τους εντελώς.Πολωνία αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις.
εγω ειχα δωσει πιπα σε πρεαζου σολωνος και σε μαυρη βαρβακειο στο δρομο
μετραει?
εγω ειχα δωσει πιπα σε πρεαζου σολωνος και σε μαυρη βαρβακειο στο δρομο
μετραει?
δεν κρυωνουν?Τη γκόμενά του γαμούσε ο τύπος.Νομίζω ήταν στο Sokolow.Φαντάσου ας πούμε να πας Τρίκαλα και να δεις κάποιον να γαμάει τη γκόμενά του μέρα μεσημέρι στην κεντρική πλατεία cool σα να μη συμβαίνει τίποτα.Αμα βγεις λίγο έξω από τις πόλεις ή πας στα πάρκα και δεις τις Τσέχες να κάνουνε πικ νικ με τα βυζιά έξω και τα στρινγκ θα καταλάβεις τι λέω.
Οι Τσέχοι δε δίνουν σημασία άμα ήταν Ελληναράδες θα τις έβγαζαν έξω και θα τις έπαιζαν αιωνίως.
η μια ναι, η άλλη δε θα το λεγαΕλα ρε. Εxhibisionist ηταν?
Η παλιά καλή Πολωνία.Σήμερα μόνο στις μικρές πόλεις,στα χωριά και γενικά μακριά από την ολέθρια δυτική επίδραση μπορείς να βρεις αυτό το υλικό.
η μια ναι, η άλλη δε θα το λεγα
Τρίτη μόνιμη επιστροφή Ελλάδα...Επειδή εγω δεν γράφω μαλακίες και υπερβολές θα κάνω το εξής πολύ δύσκολο κοινωνικό πέιραμα..
Θα προσπαθήσω να δώ πόσες θα πηδήξω 3 μήνες Ελλάδα.Με την ίδια στρατηγική internet και πεφτικές σε clubs. Φυσικά θα περιλαμβάνω και ξένες μέσα..Στόχος μου είναι τουλάχιστον 1-2 το μήνα για να πιάσω δηλαδή το ποσοστό πολωνίας..
Αν τα καταφέρω (δίνω ένα 20% γιατί είναι όντως δύσκολο) σε μια απο τις πιο δύσκολες πραγματικά πόλεις της Ευρώπης ότι και να μου γράφετε μετα για έυκολη Poland θα τα αγνοώ απλά..Σημαίνει πως κάποιος που γαμάει 1-2 το μήνα Ελλάδα κάνει τα ίδια Poland..Οπότε όποιος δεν γαμάει Ελλάδα δεν θα κανει σχεδον τίποτα εδώ... Είναι πολύ δύσκολο το παραδέχομαι αλλά θα το επιχειρήσω και θα γραψω πραγματικά πως πήγε για σύγκριση, όχι παπάδες....
Μετά θα κάνω το ίδιο και Σερβία που μάλλον θα πάω μετα το Πάσχα..
Δε συγκρίνεται η Ελλάδα με την Πολωνία.Τώρα ας πούμε εγώ μετά από μαραθώνιο γαμησιού,κλάμπινγκ κτλ έφτασα στο σταθμό άρον άρον να πάρω το τρένο για Γερμανία.Το τρένο έφευγε σε 15 λεπτά.Μέσα σε 5 λεπτά τσίμπησα τηλέφωνο από καυλάκι στα Starbucks.Υπό χρονικό περιορισμό δηλαδή.Αυτά απλά δε γίνονται Ελλάδα.Να μην πούμε για τα φασώματα στα κλαμπ τα σπονσοριλίκια τα χύμα καμάκια τα χουφτώματα και σε όσα είναι μαστόρισσες οι Πολωνέζες.Η Πολωνία είναι η ευκολότερη χώρα για καμάκι που έχω δει ακόμα και οι Ουκρανέζες είναι πιο επιφυλακτικές.Δεν υπάρχουν τόσο άνετες και ανοιχτές γκόμενες πουθενά.Η χαρά του καμάκια.Ούτε ξινίλες,ούτε γκριμάτσες ούτε φεμινισμοί ούτε μαλακίες.Είναι τελείως direct.
Βασικά οι Πολωνέζες δεν κάνουν τα συνήθη τεχνάσματα των γυναικών τα shit tests(έχει και άλλους έξυπνους γιους η μάνα σου?),το κρύο ζέστη και όλα τα άλλα.Είναι τελείως direct κατάσταση το πιο εύκολο πράγμα.Με τις Ουκρανές,Λευκορρωσίδες είσαι στην κόψη του ξυραφιού μια λάθος απάντηση και κόβεσαι.Και συζητήσεις τελείως σκελετός με τις ανατολικές Σλάβες ενώ οι Πολωνέζες είναι χείμαρρος δεν το κλείνουν.Και μόνο ναι ναι να λες εντάξει είσαι.
Βέβαια λόγω εμπειρίας με τις Σλάβες λέω πάντα τα σωστά πράγματα γιατί τα προσαρμόζω στο δεδομένο πλαίσιο αλλά και κάποιος τελείως αρχάριος στο καμάκι και για τον πούτσο εμφανισιακά έχει μεγάλη τύχη Πολωνία.Δεν κάνουν διακρίσεις είναι πολύ χύμα και άμα δείτε με τι άντρες πάνε θα σας φύγει το σκαλπ.Οι Ελληνίδες δε θα τους άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.
Ελλάδα τώρα με την κρίση πιστεύω οτι υπάρχουν τρομερές δυνατότητες καρφώνουν πολλές γκόμενες πλέον με τα μάτια.Ομως Ελλάδα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους άντρες είναι beta και δίνουν αξία στο μουνάκι.Μπορεί δηλαδή να σε απειλήσουν να σε παρακολουθούν και να κάνουν ακραία πράγματα και αυτό περιορίζει πολύ.Δεν είναι χυμαδιό όπως οι Ανατολικές χώρες που κάνεις ό,τι θες γαμάς τη γκόμενα του άλλου σε παρτούζα και δεν τρέχει τίποτα.
E ρε φιλε τωρα αυτα που γραφεις δεν ερχονται σε αντιθεση με την πραγματικοτητα? Αυτες εδω περα δε σου φαινονται ξινες και οτι δεν ανταποκρινονται καλα στο καμακι? Εκτος και αν βλεπω εγω κατι λαθος
Ενα σου λέω.Ελα μαζί μου σε 2 βδομάδες που θα πάω Κατοβίτσε.Θα μπούμε Pomaranca και Energy2000.Απλά θα σου φύγουν τα μαλλιά με αυτά που θα δεις.Θα πεις δεν ήξερα οτι είναι τόσο πουτάνες.Εσύ δε βλέπεις αυτά που βλέπω εγώ.
Χτες ας πούμε στο 22 ήταν τόσες που θα τον έπαιρναν άμα έβρισκαν έναν αξιόλογο χορηγό είχα χάσει τη μπάλλα.Σχεδόν το φωνάζουνε.
Απλά οι γκόμενες για να γαμηθούνε θέλουνε έναν καλό λόγο.Είναι ρευστό είναι προοπτική γάμου είναι καλό γαμήσι τέλος πάντων πρέπει κάτι να φέρεις στο τραπέζι.
Λες να μην εχω παει? Τεσπα δεν απαντησες στην ερωτηση. Αυτες στη φωτο ειναι σαν αυτες που περιγραφεις? Εσυ τα λες με λογια, εγω εχω φωτο με ανθρωπο που καμακωνει και φαινεται η ανταποκριση τους .
Δεν καταλαβαίνεις τη δυναμική.50% έχουν γκόμενο και τον γουστάρουνε.Οποιος και να πάει στα αρχίδια τους.
30% έχουν γκόμενο αλλά δεν πολυγουστάρουνε.Αν δουν κάτι καλύτερο δίνουν σημασία.
20% δεν έχουν γκόμενο και είναι συνήθως για τον πούτσο.Δεν πας σε αυτές.
Το πώς ανταποκρίνονται είναι τελείως τυχαίο.Μπορεί η άλλη να γουστάρει αλλά να έχει περίοδο ή να μην έχει πάει καλά στις εξετάσεις ή να θέλει να μιλήσει με τη φίλη της για ένα σοβαρό θέμα που έτυχε στη φίλη της πρόσφατα.Η αντίδραση της γκόμενας δεν έχει καμιά σημασία.Για αυτό πάω πάντα σε μόνες στο daygame.Τέλος πάντων δεν καταλαβαίνεις τη λογική των αριθμών.Οι μέρες που η γκόμενα είναι καυλωμένη κάθε μήνα είναι συγκεκριμένες.Απλά εύχεσαι να έχεις πετύχει τις σωστές μέρες και πας σε όσο περισσότερες γίνεται για να το εξασφαλίσεις.Και 40 να σε απορρίψουνε δεν έχει καμιά σημασία άμα φας μία το βράδυ.Τις άλλες 39 θεωρητικά τις τρως σε άλλο χρόνο.
Οι πραγματικά διαθέσιμες γκόμενες στο μαγαζί είναι το 5% σημασία έχει να τις εντοπίσεις πρώτος και να κάνεις τη σωστή προσφορά.Καμιά φορά είναι και 0% διαθέσιμες αν πέσεις σε κακή μέρα.
Οταν πήγαμε ας πούμε στο Coco η μόνη διαθέσιμη σε όλο το μαγαζί ήταν το καυλάκι που χτύπησα.Δεν υπήρχε άλλη.Αν πας σε καλές μέρες μπορεί να υπάρχουν και 5 διαθέσιμες καυλωμένες και για αυτές χτυπιούνται μεταξύ τους καμιά εκατοστή άντρες.Εκεί πρέπει να καταστρέψεις τονα ανταγωνισμό δηλαδή να είσαι τόσο ανώτερος που να έρθει με εσένα και να αγνοήσει τους άλλους.Πρέπει να δείξεις υψηλή αξία σαν άντρας.