Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν γαμας ιπποτακο μου στα ξενα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eσυ μολις ενα ποστ πριν δεν ελεγες οτι ολες γουσταρουν οτι φασωνονται οτι δε ξινιζουν?
Επισης που το ειδες γραμμενο οτι αν κανεις καμακι στη γκομενα του αλλου σε ανατολικες χωρες δε τρεχει μια. Ερχεσαι μαζι μου να πας να καμακωσεις σε κλαμπ ντισκο πολο, τη γκομενα κανενος ντουλαπα ασβερκου dresiarz? Nα δουμε μετα τι θα συμβει.
Οσο για την αλλη στο coco τι χτυπησες? Οκ της επιασες την κουβεντα, ειπατε 5-6 μαλακιες για κανα τεταρτο. Μετα το εκανε αυτο με αλλους 20. Ξερεις ποσες φορες το χω κανει αυτο σε κλπαμπ? Δεν οδηγει πουθενα και κατανταει και κουραστικο

Δεν κατάλαβες τι έπαιξε με τη γκόμενα στο Coco.Κανόνισα να τη γαμήσω με 150 ευρώ.Απλά την επόμενη φορά που ήρθα την έψεξα γιατί χαριεντιζόταν με έναν Αράπη και η γκόμενα στράβωσε.Σιγά μην τα σκάσω σε γκόμενα που κυαλάρει Αράπηδες.
Τα σκηνικά που λες με σβέρκους παίζουν αρκετά συχνά.Στα κλαμπ μέσα δεν μπορούν να σε δείρουνε.Αν δεν ξέρουν την πόρτα είναι ακίνδυνοι(δε μιλάμε για μικρές πόλεις εκεί ξέρουν σίγουρα την πόρτα και έχεις πρόβλημα).Συνήθως σου μιλάνε απευθείας σε ρωτάνε τι είπες στη γυναίκα μου και λύνεται η παρεξήγηση.Πού να ξέρεις και εσύ οτι έχει έρθει με το σβέρκο αφού είναι όλο χαρές και κουνήματα όταν τις μιλάς.Αμα έχεις το σωστό look δε σου δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην Πολωνία έτσι κι αλλιώς και αυτοί τα ίδια κάνουνε.Είναι και πολλές γκόμενες καριόλες σε προβοκάρουνε για να ζηλέψει ο σύζυγος ή γκόμενος και να δώσει σημασία αλλά αυτά τα ξέρουν οι Σλάβοι οτι είναι παιχνίδια των γυναικών σιγά μη νοιάζονται όπως οι Ελληνες.
Τέλος πάντων βυζιά,κώλος και μουνί είναι αυτά έχουν να προσφέρουνε όχι και να τις ανεβάζουμε κιόλας όπως κάνουν οι μαλακούληδες οι μεσογειακοί.
Θα τους μιλήσουν άλλοι 20 αλλά εσένα θα θυμηθούν γιατί έχεις το ισχυρό hook.Οι άλλοι μπαίνουν στις καλένδες.Τώρα βέβαια έχω γεράσει δεν έχω τόση ενέργεια όπως παλιά αλλά είμαι ακόμα στο παίγνιο.Ούτε που με ενδιαφέρει αν θα έρθουν άλλοι μετά από εμένα ή αν θα γαμηθούν με άλλους.
Σκέψου πώς ξεχωρίζες από τις άλλες ψωλές εκεί μέσα?Τι έχεις που μπορεί να τις ενδιαφέρει?Τι σε κάνει συναρπαστικό?
Ως ανώτερος Βαλκάνιος δεν υπάρχει θέμα.Απλά μπουκάρεις και κυριαρχείς στο μαγαζί λόγω ανώτερης παρουσίας.Αμα ψαρώσεις το έχασες το παιχνίδι.Οι γκόμενες θέλουν dominant τύπους θέλουν να τις δέρνεις είναι τελείως sub οι Πολωνέζες.Παίζουν αυτά τα mind games αλλά πρέπει να λύνεις όλα τα προβλήματα με τον πούτσο όπως ο Μ. Αλέξανδρος έκοψε το Γόρδιο Δεσμό με τη σπάθα.
Στις ανατολικές χώρες πρέπει κάπως να γουρουνοποιηθείς για να είσαι ανταγωνιστικός.Αυτό είναι εύκολο στη Γερμανία που έτσι κι αλλιώς σε κάνουν γουρούνι λόγω κοινωνικής πίεσης.Αμα είσαι intellectual,λεπτός,ευαίσθητος τύπος το έχασες το παιχνίδι.Θα σου γαμάνε τις γκόμενες οι dresiarz.Πιστεύω η θαυμάσια βαλκανική κουλτούρα ταιριάζει πολύ με με τις Πολωνέζες.

Την άλλη φορά που θα πάμε Energy2000 θα σου δανείσω 200 ευρώ να κερνάς τις γκόμενες.Θα έχεις χαρέμι σε dt.Πες τους για zakupy και μάζεψες 10 τηλέφωνα σε δυο ώρες.Είναι γενετικά αυτά.Ετσι λειτουργούν οι γκόμενες που είναι θηλυκές όπως οι Σλάβες.Και γιατί να σε χαλάει που η άλλη με 200 ευρώ zakupy σου ρουφάει τον πούτσο όλη τη νύχτα?Αφού είσαι αληθινός gentleman ό,τι θες εσύ θέλει και αυτή.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδη εγω που ειμαι ολα τα παραπανω και πηδαω Γερμανιδες ολων των ηλικιακων ομαδων, ολων των κοινωνικων ταξεων, στο Μοναχο , τι προβλεπεις να γινεται στην Πολωνια? (ρητορικο το ερωτημα)
  :grin: :grin: :grin:
πες το κ μπορει στο τελος να το πιστεψεις κιολας.. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την άλλη φορά που θα πάμε Energy2000 θα σου δανείσω 200 ευρώ να κερνάς τις γκόμενες.Θα έχεις χαρέμι σε dt.Πες τους για zakupy και μάζεψες 10 τηλέφωνα σε δυο ώρες.Είναι γενετικά αυτά.Ετσι λειτουργούν οι γκόμενες που είναι θηλυκές όπως οι Σλάβες.Και γιατί να σε χαλάει που η άλλη με 200 ευρώ zakupy σου ρουφάει τον πούτσο όλη τη νύχτα?Αφού είσαι αληθινός gentleman ό,τι θες εσύ θέλει και αυτή.

Ποια ευρω ρε τυπε? Λεφτα εχω πανω μου οσα θελω, αφου κανεις δε πληρωνει με μετρητα. Ολοι με καρτα πληρωνουν. Και παντου οχι μονο στα κλαμπ. Τηλεφωνα μαζευεις και χωρις να πεις για zakupy.
Nα γαμησεις ειναι το θεμα. Ας τα τηλεφωνα. Δε θα γραψεις τηλεφωνικο καταλογο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια ευρω ρε τυπε? Λεφτα εχω πανω μου οσα θελω, αφου κανεις δε πληρωνει με μετρητα. Ολοι με καρτα πληρωνουν. Και παντου οχι μονο στα κλαμπ. Τηλεφωνα μαζευεις και χωρις να πεις για zakupy.
Nα γαμησεις ειναι το θεμα. Ας τα τηλεφωνα. Δε θα γραψεις τηλεφωνικο καταλογο.

Πρέπει να φλασάρεις τα πλούτια σου σε αυτές τις χώρες.Να δει η γκόμενα οτι το φυσάς.Να σου τρέχουν τα ζλοτούβκια από τη μύτη από τα αυτιά από παντού.Να ενθουσιαστεί η γκόμενα.Για αυτό χρειάζεται σοβαρό κασέρι στην πορτοφόλα να μπορεί να ρίχνει ματιές.Και αν χρειαστεί να δωρίσεις τι θα πεις?Εχεις μαζί σου μηχανή να βάλω την κάρτα μου?Ενώ το κασέρι μιλάει από μόνο του είναι ζεστό υλικό.
Οι Σλάβες όσο βλέπουν και οσμίζονται κασέρι καυλώνουν σιγά σιγά φτάνουν σε προοργασμικό επίπεδο.
Την επόμενη μέρα θα έχει χάσει την καύλα που δημιούργησες οπότε οι μισές θα απαντήσουν στα τηλέφωνα και από αυτές οι μισές θα έρθουν για zakupy.Ετσι όμως και τσιμπήσεις 15 τηλεφωνάκια το ΠΣΚ από τα κλαμπ έκλεισες δύο μουνάκια για την εβδομάδα.

Εδώ ο Βαλκάνιος καμάκιας badboy περιγράφει το στυλ που πρέπει να έχεις με τις Σλάβες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.211
Πόντοι
2.356
Να βάλεις φωτογραφίες με σένα δίπλα man,ειδάλως φιδέμπορας.
Η να κρατάει χαρτάκι με το ονομα σου :grin: οπως αυτές που είχα βάλει παλιά με την Ρωσσίδα πορνοστάρ.

Συνημμένα

• 10.JPG
    10.JPG
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 9.JPG
    9.JPG
    44 KB · Εμφανίσεις: 23

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.211
Πόντοι
2.356
:-*

Συνημμένα

• 5.JPG
    5.JPG
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 8.JPG
    8.JPG
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.211
Πόντοι
2.356
:-*

Συνημμένα

• 3.JPG
    3.JPG
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 6.JPG
    6.JPG
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω και φωτό από τις γκόμενες με εμένα ή με τον πούτσο στο στόμα αλλά δεν πρόκειται να τις βγάλω.Ολες με το ίδιο τάμπλετ είναι τραβηγμένες.Οποιος πιστεύει πιστεύει.
Στην Πολωνία υπάρχει τεράστιο υλικό.Και πώς να μην υπάρχει δηλαδή?Είπαμε οτι πληρώνεις πάντα.Αλλά όποιος έχει φράγκα να σκάσει βρίσκει.
Στις σλαβικές χώρες δε χρειάζεται να είσαι κοινωνικός ή ψυχικά ώριμος.Μπορείς να είσαι περίεργος χωρίς πολλές επαφές και να γαμάς αβέρτα.Οι γκόμενες δε δίνουν σημασία στον κοινωνικό σου περίγυρο όπως οι Ελληνίδες.Χρειάζονται μόνο λεφτά σταθερά στοιχεία.
Για αυτό smooth άτομα που μιλάνε ώριμα και λογικά πιάνουν τα αρχίδια τους ενώ αν είσαι της περιπέτειας,τολμηρός και ριψοκίνδυνος,ακραίος από όλες τις απόψεις οι γκόμενες γουστάρουνε.Θέλουν τύπους που παίρνουν ρίσκα που είναι στη γύρα.
Εγώ ας πούμε παίρνω τρένο από Γερμανία και μετά από 6 ώρες μπαίνω σε αμάξι με 2 μεθυσμένους Πολωνούς και τραβάμε για Πόζναν.Μια γκόμενα που δεν ξέρω με περιμένει με τα εσώρουχα στο ξενοδοχείο.Στο δρόμο κανονίζω να συναντήσω 3 άλλες.Μόλις μπαίνω στο δωμάτιο κατεβάζει το παντελόνι και με τσιμπουκώνει.
Εγώ όμως σκέφτομαι οτι γίνεται της κολάσεως στο Pascha.Είναι απεριόριστη μανία.Δε χορταίνεις ποτέ.Συνολικά με τα έξοδα του ταξιδιού ξενοδοχεία ρεστωράν κλαμπ μου έφυγαν 500 ευρώ.Την επόμενη μέρα γυρίζω Γερμανία.Πόσοι το κάνουν αυτό?Κανένας.
Απλά πρέπει να μπορείς να κάνεις αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Nαι, γιατι γαμουσαμε στα πατρια, τα ξενα μας μαραναν τωρα  :2funny:

τα εχω ξαναπει εγω

οτι κανεις στη χωρα σου κανεις κ εξω

ο μουνακιας μουνια θα ψαξει

ο πουτανιαρης πουτανες θα ψαξει

ο αθλητης γυμναστηρια

ο μοναχικος διαβασμα γκειμς ιντερνετ κλπ

ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τα εχω ξαναπει εγω

ο αθλητης γυμναστηρια

Δεν είναι έτσι.Το περιβάλλον σε επηρρεάζει πολύ.Στις σλαβικές χώρες καυλώνεις αμέσως και κάνεις διαρκώς καμάκι.Θες συνέχεια να γαμάς.Στη Γερμανία θες μόνο να δουλεύεις και να βγάζεις λεφτά γιατί η ζωή είναι εντελώς χάλια.Στην Ελλάδα θες συνέχεια να αράζεις και να λουφάρεις.Παίζουν πολλά ρόλο ο καιρός,η συμπεριφορά των ανθρώπων,οι νόμοι,τα μαγαζιά,οι γκόμενες γενικά το συνολικό περιβάλλον.Στη Γερμανία σοβαρεύω αμέσως στις ανατολικές χώρες γίνομαι αληταράς.
Δηλαδή μπορεί ένας τύπος που στην Ελλάδα δε γαμούσε τίποτα γιατί ψώλαρε και αέριζε τα αρχίδια του να πάει στις ανατολικές χώρες και να την κάνει σφεντόνα.Η να πάει στη Γερμανία και να βγάλει λεφτά.Κατ αρχάς με το που περνάς τα σύνορα η ελκυστικότητά σου αυξάνεται 10 φορές όταν μιλάμε για ανατολική Ευρώπη.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν είναι έτσι.Το περιβάλλον σε επηρρεάζει πολύ.Στις σλαβικές χώρες καυλώνεις αμέσως και κάνεις διαρκώς καμάκι.Θες συνέχεια να γαμάς.Στη Γερμανία θες μόνο να δουλεύεις και να βγάζεις λεφτά γιατί η ζωή είναι εντελώς χάλια.Στην Ελλάδα θες συνέχεια να αράζεις και να λουφάρεις.Παίζουν πολλά ρόλοο καιρός,η συμπεριφορά των ανθρώπων,οι νόμοι,τα μαγαζιά,οι γκόμενες γενικά το συνολικό περιβάλλον.Στη Γερμανία σοβαρεύω αμέσως στις ανατολικές χώρες γίνομαι αληταράς.

στην αγγλια τι κανεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
στην αγγλια τι κανεις?

Δεν ξέρω δεν ήμουνα.Στις ΗΠΑ π.χ. ήθελα συνέχεια να γυρνάω στα malls και να αγοράζω.Πάντως το περιβάλλον παίζει σοβαρό ρόλο.Και στη Γερμανία υπάρχουν καλά μέρη για καμάκι όπως το Μόναχο,το Ντύσσελντορφ και το Βερολίνο αλλά δε συγκρίνονται με Πολωνία.Με δυτικό μισθό σε ανατολική χώρα γαμείς και δέρνεις.Το θέμα είναι οτι αυτό το καταφέρνουνε ελάχιστα βύσματα.Οι άλλοι πρέπει να βρουν έναν τρόπο συχνά είναι εξαντλητικό και σίγουρα οικονομικά αρκετά δαπανηρό.
Με πολωνικό μισθό Πολωνία θα γαμάς ό,τι και οι Πολωνοί δηλαδή πρέπει να γίνεις σχεσάκιας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα εχω ξαναπει εγω

ο αθλητης γυμναστηρια

Eιπες και ελαλησες. Και σωστα εμιλησες :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν ξέρω δεν ήμουνα.Στις ΗΠΑ π.χ. ήθελα συνέχεια να γυρνάω στα malls και να αγοράζω.Πάντως το περιβάλλον παίζει σοβαρό ρόλο.Και στη Γερμανία υπάρχουν καλά μέρη για καμάκι όπως το Μόναχο,το Ντύσσελντορφ και το Βερολίνο αλλά δε συγκρίνονται με Πολωνία.Με δυτικό μισθό σε ανατολική χώρα γαμείς και δέρνεις.Το θέμα είναι οτι αυτό το καταφέρνουνε ελάχιστα βύσματα.Οι άλλοι πρέπει να βρουν έναν τρόπο συχνά είναι εξαντλητικό και σίγουρα οικονομικά αρκετά δαπανηρό.
Με πολωνικό μισθό Πολωνία θα γαμάς ό,τι και οι Πολωνοί δηλαδή πρέπει να γίνεις σχεσάκιας.

kman στην αγγλια ποια πολη εχει τα καλυτερα μουνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom