Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν είναι έτσι.Το περιβάλλον σε επηρρεάζει πολύ.Στις σλαβικές χώρες καυλώνεις αμέσως και κάνεις διαρκώς καμάκι.Θες συνέχεια να γαμάς.Στη Γερμανία θες μόνο να δουλεύεις και να βγάζεις λεφτά γιατί η ζωή είναι εντελώς χάλια.Στην Ελλάδα θες συνέχεια να αράζεις και να λουφάρεις.Παίζουν πολλά ρόλο ο καιρός,η συμπεριφορά των ανθρώπων,οι νόμοι,τα μαγαζιά,οι γκόμενες γενικά το συνολικό περιβάλλον.Στη Γερμανία σοβαρεύω αμέσως στις ανατολικές χώρες γίνομαι αληταράς.
Δηλαδή μπορεί ένας τύπος που στην Ελλάδα δε γαμούσε τίποτα γιατί ψώλαρε και αέριζε τα αρχίδια του να πάει στις ανατολικές χώρες και να την κάνει σφεντόνα.Η να πάει στη Γερμανία και να βγάλει λεφτά.Κατ αρχάς με το που περνάς τα σύνορα η ελκυστικότητά σου αυξάνεται 10 φορές όταν μιλάμε για ανατολική Ευρώπη.
σωστα
η ανατροφοδοτηση της επιτυχιας σε ανεβαζει
επισης η ανοδος επιπεδου σε σχεση με τον περιγυρο
ο ιδιος ειμαι ,κι αυριο με στοιχημα βαζω,παω οπου ουκρανι α  κ θα βρω 3,4 πολυ καλες εφταρια μινιμ εικοσαρρες εικοσιπενταρες, ΕΥΚΟΛΑ, και καμμια ουτε σαρανταπενταρα στο μοναχο
οι λογοι προφανεις....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τα βαλκανια ειναι σαν επαρχια της ελλαδος  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman στην αγγλια ποια πολη εχει τα καλυτερα μουνια

Νομίζω οι πιο εύκολες είναι στο Λυντς και στο Κάρντιφ και κάτι παραλίες που πάνε οι Αγγλίδες για διακοπές.Βασικά Ουαλία δηλαδή.Αυτό είχα διαπιστώσει στη Ρόδο.Γενικά οι Αγγλίδες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ένα όμως 5% είναι θεόμουνα.Εχουν όμως τις μεγαλύτερες βυζούμπες στην Ευρώπη,δεύτερες έρχονται οι Σουηδέζες και τρίτες οι Πολωνές.Οι Αγγλίδες όμως έχουν χάλια κώλους πολύ ξέχειλους καμία σχέση με τους πεταχτούς πολωνικούς κώλους.Επίσης τα πόδια τους υστερούν είναι χοντρομπούτες καμία σχέση με τα καλοσχηματισμένα σλαβικά πόδια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Νομίζω οι πιο εύκολες είναι στο Λυντς και στο Κάρντιφ και κάτι παραλίες που πάνε οι Αγγλίδες για διακοπές.Βασικά Ουαλία δηλαδή.Αυτό είχα διαπιστώσει στη Ρόδο.Γενικά οι Αγγλίδες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ένα όμως 5% είναι θεόμουνα.Εχουν όμως τις μεγαλύτερες βυζούμπες στην Ευρώπη,δεύτερες έρχονται οι Σουηδέζες και τρίτες οι Πολωνές.
σε βυζι,πρωτες με διαφορα απ ολες οι αχωνευτες,,οι ρουμανες
σε ποιοτητα στηθους κ κωλου
αλλα γενικα για τον πουτσο,μονο για αγαμητους τις προτεινω
οι αγγλιδες κατ εμε ειναι οι ουκρανες της δυτ ευρωπης  :tits2: :fuck1: :fuck1:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

τελικα μηπως καθε που παμε εξωτερικο νομιζουμε οτι οι εκει γυναικες ειναι οι πιο ωραιες βασιζομενοι οχι σε αντικειμενικες συνθηκες αλλα στο οτι βλεπουμε κατι καινουργειο και ενθουσιαζομαστε ευκολα?

μου εχουν πει διαφορες εθνικοτητες οτι οι ελληνιδες ειναι πολυ ωραιες ,μεχρι και ιταλος μου το πε  :think:

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286

Εγω  απλα ρωτησα κανενα καλο στο Λονδινο αν εχει κανεις .. Με τα ανωτερω συμφωνω γενικα ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κι εγω καθε φορα που βγαινω εξω νομιζω οτι ολες ειναι μουναρες
σιγουρα δεν τα βλεπουμε και τοσο αντικειμενικα τα πραματα
αλλα νταξει και εγω προτιμω το αλλοδαπο :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τελικα μηπως καθε που παμε εξωτερικο νομιζουμε οτι οι εκει γυναικες ειναι οι πιο ωραιες βασιζομενοι οχι σε αντικειμενικες συνθηκες αλλα στο οτι βλεπουμε κατι καινουργειο και ενθουσιαζομαστε ευκολα?

μου εχουν πει διαφορες εθνικοτητες οτι οι ελληνιδες ειναι πολυ ωραιες ,μεχρι και ιταλος μου το πε  :think:
στο ειπε ιταλος γιατι οι ελληνιδες πηδιωνται ευκολα με ιταλους
;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στο ειπε ιταλος γιατι οι ελληνιδες πηδιωνται ευκολα με ιταλους
;)

αρα βλεπουμε ωραιες οσες μας καθονται
κι εγω στην αγγλια ωραιες τις εβλεπα αλλα ηταν επειδη μου καθονταν  :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

isxyei αν ρωτησεις ξενους για ελλαδα λενε ηλιος θαλασσα γυναικες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά στις σλαβικές χώρες οι γκόμενες κοστίζουν όσο το ενοίκιο στην πόλη που μένουν.Πόσο είναι το ενοίκιο στο Πόζναν?300 ευρώ?Τόσα περίπου χρειάζονται για να γαμήσεις μια κανονική γκόμενα.Δεκάδες χιλιάδες ψάχνουν για σπόνσορες γκαφρά και καύλες να έχεις και είσαι βασιλιάς.
Γενικά οι Σλάβες γουστάρουν καυλιάρηδες.Θέλουν να σου σηκώνεται αμέσως και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να το πετύχουν.Ρουφώντας τον πούτσο σου σε κοντρολάρουν απολύτως σε έχουν στο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom