Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα έρθω σίγουρα σε 2 βδομάδες.Σκέφτομαι για Κατοβίτσε ή Κράκωβ.Εχω ένα πολύ καλό ψωλάκι φοιτήτρια Κράκωβ και μια πολύ καλή περίπτωση από το Pomaranca Κατοβίτσε.Συν τους στάνταρντ πήδους.Αλλά ακούω τελευταία άσχημα λόγια για Κράκωβ δεν ξέρω τι έχει αλλάξει.Για ΣΚ προτιμώ μάλλον Κατοβίτσε είναι στάνταρ η επιτυχία και περνάς γαμιστερά στα κλαμπ με τα χυμαδιά.Ερχονται στα ίσα και σου ζητάνε να τους πάρεις ποτό.Μετά ελεύθερα πιασίματα όσο θες το προχωράς.Ξένοι καθόλου αγνό πολωνικό περιβάλλον.

Eλα ρε κρακοβ τι κατοβιτσε τωρα και μαλακιες. Στα εμπορικα κεντρα εχει πολλα καβλακια για καμακωμα και τωρα το δεκεμβριο ειναι καλα εδω. Και σου λενε οτι θελουν ζακουπι επειδη ερχονται χριστογεννα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eλα ρε κρακοβ τι κατοβιτσε τωρα και μαλακιες. Στα εμπορικα κεντρα εχει πολλα καβλακια για καμακωμα και τωρα το δεκεμβριο ειναι καλα εδω. Και σου λενε οτι θελουν ζακουπι επειδη ερχονται χριστογεννα.

Τι είπες τώρα?Μου θύμισες την Galeria Krakowska.Τι καμακομέρος είναι αυτό?Το δεύτερο καλύτερο που έχω δει στην Πολωνία μετά το Centrum Handlowy στο Πόζναν.Απειρο καμάκι ατελείωτο.Και το Dworzec autobusowy και το Glowny όλα δίπλα.Θυμάμαι είχα πάρει 7 τηλέφωνα σε ένα πρωί.
Το Κατοβίτσε συγκριτικά είναι για τον πούτσο.Μόνο τη νύχτα λέει και μόνο το ΠΣ στα κλαμπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι είπες τώρα?Μου θύμισες την Galeria Krakowska.Τι καμακομέρος είναι αυτό?Το δεύτερο καλύτερο που έχω δει στην Πολωνία μετά το Centrum Handlowy στο Πόζναν.Απειρο καμάκι ατελείωτο.Και το Dworzec autobusowy και το Glowny όλα δίπλα.Θυμάμαι είχα πάρει 7 τηλέφωνα σε ένα πρωί.
Το Κατοβίτσε συγκριτικά είναι για τον πούτσο.Μόνο τη νύχτα λέει και μόνο το ΠΣ στα κλαμπ.

E βεβαια, τι ετσι στα λεω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν έρθω για 3 μέρες Κράκωβ θα πάω.Αλλά για μία μέρα προτιμώ Κατοβίτσε.Θα δούμε.
Λίγες Πολωνέζες αντιστέκονται στη γοητεία των zakupy.

Eλα κρακοβια που σου λεω, ολο ζακουπι θελουν τελευταια, δε ξερω τι εχουν παθει. σα σεληνιασμενες κανουν :S Eπειδη ερχονται χριστουγεννα μαλλον, θελουν κανα καινουριο φουστανι, κανα βρακι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ αν έμενα Πολωνία θα είχα ξεσκιστεί στον πούτσο.Θα έτρωγα βέβαια 3500-4000 ευρώ το μήνα.Το θέμα είναι πού τα βρίσκεις τέτοια λεφτά Πολωνία.Γιατί με αυτά γαμάς περίπου άλλη γκόμενα κάθε 3 μέρες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ αν έμενα Πολωνία θα είχα ξεσκιστεί στον πούτσο.Θα έτρωγα βέβαια 3500-4000 ευρώ το μήνα.Το θέμα είναι πού τα βρίσκεις τέτοια λεφτά Πολωνία.Γιατί με αυτά γαμάς περίπου άλλη γκόμενα κάθε 3 μέρες.

Eιναι ο συνδυασμος λεφτα και να ερχεσαι. Αλλα ελα κρακοβια, coco θα παμε και shine που δε πηγαμε την αλλη φορα. Μπες στα φορουμ να διαβασεις για shine

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eλα κρακοβια που σου λεω, ολο ζακουπι θελουν τελευταια, δε ξερω τι εχουν παθει. σα σεληνιασμενες κανουν :S Eπειδη ερχονται χριστουγεννα μαλλον, θελουν κανα καινουριο φουστανι, κανα βρακι

Είναι μαγική ατάκα το lubisz zakupy?Λίγες απαντάνε αρνητικά.Θα έρθω φορτωμένος θα σκίσουμε τη Galeria.Εχεις δίκιο για τις Πολωνέζες.Ετσι και ψωνίσεις για γκόμενα και την δουν οι άλλες με το εμπόρευμα σε κοιτάνε με μάτια παρακαλετά έλα να με σκίσεις μωρό μου.Αλλη φάση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eιναι ο συνδυασμος λεφτα και να ερχεσαι. Αλλα ελα κρακοβια, coco θα παμε και shine που δε πηγαμε την αλλη φορα. Μπες στα φορουμ να διαβασεις για shine

Θα τινάξουμε τον αναταγωνισμό στον αέρα.Το Coco μου άρεσε αλλά είχε και ένα στοιχείο που δε μου άρεσε.Ενώ στο Κατοβίτσε δεν έχεις εμπόδια.Θα δω.Θα τα σταθμίσω.Θα δω και τι στάνταρ μπορώ να εξασφαλίσω για σίγουρους πήδους.
Εσύ πώς τις κατάλαβες για τα zakupy?
Και εμένα μου φαίνεται οτι όσο πιο πολύ δυτικοποιούνται οι Πολωνέζες τόσο περισσότερο εκπουτανίζονται.Απεριόριστες προσφορές.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό. Το προηγούμενο ΣΚ που επισκέπτηκα την σπονσορέτ μου στην Κρακοβία κάθε δεύτερη λέξη της ήταν ζακούπι. Τη Δευτἐρα μου ήρθε και το booty call, με μια βαλίτσα βρακιά, που τα βρήκες τόσα βρακιά μωρή τη ρώτησα και μου έκανε την κινέζα, πρέπει να τη σπονσοράρει κι άλλος αυτή  :think:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό. Το προηγούμενο ΣΚ που επισκέπτηκα την σπονσορέτ μου στην Κρακοβία κάθε δεύτερη λέξη της ήταν ζακούπι. Τη Δευτἐρα μου ήρθε και το booty call, με μια βαλίτσα βρακιά, που τα βρήκες τόσα βρακιά μωρή τη ρώτησα και μου έκανε την κινέζα, πρέπει να τη σπονσοράρει κι άλλος αυτή  :think:

τοσο πολυ γαμας ρε φιλε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο ηλιθιος δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε εγω ομως το ειδα πουτανιτσες εσεις οι δυο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κακά τα ψέμματα οι Πολωνέζες γουστάρουν γενναιόδωρους τύπους.Με σερβιέτες ή αστεία δώρα όπως στο παρελθόν δεν κάνεις τίποτα.Πλέον χρειάζεται σκληρό νόμισμα.Μια καλή αρχή είναι να πληρώνεις το ενοίκιο.Ενα διαρκές arrangement.Κάτι άλλο που γουστάρουν οι Πολωνέζες είναι τα σεξουαλικά βοηθήματα μαστίγια δονητές,καυλωτικά εσώρουχα,τα kosmetyki και τα ωραία φορέματα.Μερικές θέλουν bizuteria.Αλλες καθαρό ρευστό.Πάντως κινητά όπως οι Ουκρανέζες ή γούνες όπως οι Ρωσίδες δε ζητάνε.Οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι από αυτή την άποψη.
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι προχωράς γρήγορα δεν υπάρχει πρόλογος όπως με τις Ρωσίδες.Απλά πέφτουν στα γόνατα ξεκουμπώνουν το παντελόνι και τον παίρνουν μπούκι.Είναι πολύ σβέλτες βιομηχανικό σεξ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τοσο πολυ γαμας ρε φιλε?

Ναι τόσο και περισσότερο, αλλά πρέπει να το ελαττώσω λίγο, μου το συνέστησε ο γιατρός επειδή από το πολύ γαμήσι αμελώ το κατούρημα  :S   Τι να κάνω ρε φίλε όμως, αυτά έχει η ζωή, άμα σκας Πολωνία με ζακούπι και βαλκανικὀ πούτσο γαμάς, θέλοντας και μη...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα τινάξουμε τον αναταγωνισμό στον αέρα.Το Coco μου άρεσε αλλά είχε και ένα στοιχείο που δε μου άρεσε.Ενώ στο Κατοβίτσε δεν έχεις εμπόδια.Θα δω.Θα τα σταθμίσω.Θα δω και τι στάνταρ μπορώ να εξασφαλίσω για σίγουρους πήδους.
Εσύ πώς τις κατάλαβες για τα zakupy?
Και εμένα μου φαίνεται οτι όσο πιο πολύ δυτικοποιούνται οι Πολωνέζες τόσο περισσότερο εκπουτανίζονται.Απεριόριστες προσφορές.

Tι πως το καταλαβα? Οποτε παω γκαλερια και σκαω με κασερι, ερχονται διαφορα καβλακια γυρω μου και μου ζητανε να τους αγοραζω. Η μια ρουχα, η αλλη παπουτσια, η αλλη  βρακια. Ενταξει θα ξεπαραδιαστω στο τελος χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom