Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ μερικοί πολωνικοί κώλοι για να πάρετε μια ιδέα.Δεν υπάρχουν τέτοιες κωλάρες σε άλλη χώρα του μπλοκ(μιλάμε για σλαβικές χώρες όχι για Ρουμανία).
Δείτε το βίντεο μετά το 2:15.Απόλυτη διαφήμιση του πολωνικού κώλου.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εδώ μερικοί πολωνικοί κώλοι για να πάρετε μια ιδέα.Δεν υπάρχουν τέτοιες κωλάρες σε άλλη χώρα του μπλοκ(μιλάμε για σλαβικές χώρες όχι για Ρουμανία).

ποια η γνωμη σου για τις ρουμανες?

δεν τις αναφέρεις ποτε

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Κακά τα ψέμματα οι Πολωνέζες γουστάρουν γενναιόδωρους τύπους.Με σερβιέτες ή αστεία δώρα όπως στο παρελθόν δεν κάνεις τίποτα.Πλέον χρειάζεται σκληρό νόμισμα.Μια καλή αρχή είναι να πληρώνεις το ενοίκιο.Ενα διαρκές arrangement.Κάτι άλλο που γουστάρουν οι Πολωνέζες είναι τα σεξουαλικά βοηθήματα μαστίγια δονητές,καυλωτικά εσώρουχα,τα kosmetyki και τα ωραία φορέματα.Μερικές θέλουν bizuteria.Αλλες καθαρό ρευστό.Πάντως κινητά όπως οι Ουκρανέζες ή γούνες όπως οι Ρωσίδες δε ζητάνε.Οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι από αυτή την άποψη.
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι προχωράς γρήγορα δεν υπάρχει πρόλογος όπως με τις Ρωσίδες.Απλά πέφτουν στα γόνατα ξεκουμπώνουν το παντελόνι και τον παίρνουν μπούκι.Είναι πολύ σβέλτες βιομηχανικό σεξ.

Τύπε εγὠ πριν δύο βδομάδες καμάκωσα ένα καυλάκι στο Coco πολύ δυνατό, με την κλασσική πολωνική κωλάρα, ξέρεις εσύ  ;)  αλλά ρε φίλε ενώ μου συστήθηκε ως Πολωνέζα μου ζήτησε γούνα, λες να μου είπε ψέμματα η καριόλα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τύπε εγὠ πριν δύο βδομάδες καμάκωσα ένα καυλάκι στο Coco πολύ δυνατό, με την κλασσική πολωνική κωλάρα, ξέρεις εσύ  ;)  αλλά ρε φίλε ενώ μου συστήθηκε ως Πολωνέζα μου ζήτησε γούνα, λες να μου είπε ψέμματα η καριόλα;

Θα ηταν κανενα booty call που σου εκανε mind games

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tι πως το καταλαβα? Οποτε παω γκαλερια και σκαω με κασερι, ερχονται διαφορα καβλακια γυρω μου και μου ζητανε να τους αγοραζω. Η μια ρουχα, η αλλη παπουτσια, η αλλη  βρακια. Ενταξει θα ξεπαραδιαστω στο τελος χαχα

εγω οποτε παω γκαλερια εισαι μπατιρης και τα πληρωνω ολα εγω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω οποτε παω γκαλερια εισαι μπατιρης και τα πληρωνω ολα εγω.

Ειναι γιατι πριν ξετιναχτηκα, να ψωνιζω, μου τα φαγανε κανονικα και ξεμενω. Δε μπορουμε να συντονιστουμε τι να κανουμε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Θα ηταν κανενα booty call που σου εκανε mind games

Πολύ mind game και bitch shield ρε τύπε, αλλά τι να κλάσει μπροστά στον βαλκάνιο επιβήτορα. Μόλις έπαιξα με ζακούπι μου πέταξε τις βυζάρες στη μούρη και την πλάκωσα στα δακτυλιάσματα, μιλάμε ισοπέδωσα τον ανταγωνισμό... Βαλκάνιος πούτσος + ζακούπι + σλαβική νοοτροπία = παράνοια  :rockon:  τέτοια σκηνικά μόνο Πολωνία  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολύ mind game και bitch shield ρε τύπε, αλλά τι να κλάσει μπροστά στον βαλκάνιο επιβήτορα. Μόλις έπαιξα με ζακούπι μου πέταξε τις βυζάρες στη μούρη και την πλάκωσα στα δακτυλιάσματα, μιλάμε ισοπέδωσα τον ανταγωνισμό... Βαλκάνιος πούτσος + ζακούπι + σλαβική νοοτροπία = παράνοια  :rockon:  τέτοια σκηνικά μόνο Πολωνία  :rockon:

O γκομενος της τι εκανε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δακτύλιαζε την κολλητή της μαζί με έναν αράπη, τέτοια σκηνικά μόνο σε σλαβικές χώρες θα τα δεις...

Eμενα μου λες?! Εγω συνεχεια τα βλεπω, στο σλαβικο παραδεισο ανατολικα του οντερ και δυτικα του βιστουλα και βορεια των καρπαθιων που ζω!!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ αν έμενα Πολωνία θα είχα ξεσκιστεί στον πούτσο.Θα έτρωγα βέβαια 3500-4000 ευρώ το μήνα.Το θέμα είναι πού τα βρίσκεις τέτοια λεφτά Πολωνία.Γιατί με αυτά γαμάς περίπου άλλη γκόμενα κάθε 3 μέρες.
με 1500 γαμας αλλη καθε μερα στο χαρκοβο που πηγες κ δεν σ αρεσε!!! :grin: :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν τέτοιες κωλάρες σε άλλη χώρα του μπλοκ(μιλάμε για σλαβικές χώρες όχι για Ρουμανία).
εδω εδειξες γνωση..οντως οι αχωνευτες σε κωλους κ βυζι καγκελο δεν παιζονται... ;)
αλλο αν στο γαμησι ειναι αλλου γι αλλλου.. :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ποια η γνωμη σου για τις ρουμανες?

δεν τις αναφέρεις ποτε
τα καλυτερα μαζι με ουγγαρια σωματα
οι πιο μαλακισμενες ομως γυναικες
η απολυτη αποτυχια για καμακι χωρα!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Κανετε ολοι σας πλακα στον kman ή όχι;
Αλλα λεγατε τον υπολοιπο καιρο, τωρα βλεπω λετε ολοι τα ιδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom