Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ω ρε φίλε έχω πληρώσει κομμωτήρια τι μου λες τώρα?Τα πάντα δηλαδή παντελόνια,παπούτσια,εσώρουχα,ταξίδια ό,τι έξοδο είχαν οι γκόμενες.Μαύρες τρύπες είναι ρουφάνε συνέχεια τα πολύτιμα ζλότυ.
Εντωμεταξύ οι γυναίκες είναι ηλίθιες για κάθε πράγμα πληρώνουν τα διπλά από τους άντρες.Δεν μπορούν να καταλάβουν τις πραγματικές τιμές.

Αφού τα πληρώνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ, στη ΜΟΥΝΑΡΑ τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γαμησε τα ρε με τις ηλιθιες. Κομμωτηρια και τις αλλε τις μαλακιες τα μανικιουρ. Α και σπα! Μου μαθαν τωρα και τα σπα τα βλαχαδερα! Αλλα τι να κανεις, προκειμενου να γαμησω και να κανω κανα τριολε, θα σπρωξω κασερι. Σπα? Σπα! Κομμωτηριο? Κομμωτηριο. Αλλα στο τελος επιβαλλω στο βαλκανικο περιβαλλον τη βια του βαλκανιου πουτσαρα.
Οι γερμανιδες ποσα ζητανε? Τα ιδια η περισσοτερα?

Μανικιούρ πεντικιούρ δε σε βάζουν να πληρώνεις.Ευτυχώς δηλαδή.Γενικά τα ευτελή έξοδα δεν τα κάνεις.Πληρώνεις για κοσμήματα,αρώματα,παντελόνια,φορέματα,εσώρουχα,μπότες γενικά ό,τι κοστίζει.Τουλαχιστον δε ζητάνε κινητά,αυτοκίνητα ή γούνες όπως κάτι ξαδέρφες τους ανατολικότερα.
Οι Γερμανίδες τι να ζητήσουνε αφού σχεδόν όλες είναι οικονομικά ανεξάρτητες.Εδώ ακόμα και τα έξοδα του ραντεβού τα μοιράζονται.Βέβαια έχεις γκόμενες που φέρονται σαν άντρες και άντρες εξημερωμένους θηλυπρεπείς ούτε να βρίσουν δεν μπορούν.Σκυλάκια τους έχουνε οι bitches.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού τα πληρώνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ, στη ΜΟΥΝΑΡΑ τους.

Και μόνες τους ακριβοπληρώνουν.Για αυτό όλες οι γκόμενες έχουν χρέη.Η κατάσταση στα γυναικεία είδη είναι τραγική.Αγρια εκμετάλλευση.Βέβαια με τα τσιμπούκια που κάνουν καλύπτουν το 90% της αγοράς στις ανατολικές χώρες.Μιλάμε ολόκληρα mall και να μην έχουν ούτε ένα μαγαζί για άντρες.Τα γυναικεία στη σειρά.
Πάντως όσοι είστε φορτωμένοι και σας τρέχουν τα ευρώ από τις τσέπες μην το σκέφτεστε καν.Ανατολικά του Οντερ και βόρεια του Δουνάβεως απλά θα ξεπουτσιαστείτε.Είναι τεράστια η ζήτηση από σπόνσορες.Τσεχία,Πολωνία,Λευκορρωσία,Ουκρανία,Ρωσία άπειρες ευκαιρίες εκατοντάδες χιλιάδες.Τώρα έχω 20 γκόμενες Πολωνία που με έχουν καλέσει να τις γαμήσω.Να δούμε πώς θα οργανώσω το schedule.Δύσκολοι καιροί για Βαλκάνιους.
Γενικά έχουμε το πλεονέκτημα οτι έχουμε καταφέρει το κάναμε με τη σκληρή δουλειά και αυτό γίνεται και με τις γκόμενες.Τι να κλάσουν οι μπούληδες κληρονόμοι μπροστά στους απόλυτους ψώλαρχους?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γαμησε τα ρε με τις ηλιθιες. Κομμωτηρια και τις αλλε τις μαλακιες τα μανικιουρ. Α και σπα! Μου μαθαν τωρα και τα σπα τα βλαχαδερα! Αλλα τι να κανεις, προκειμενου να γαμησω και να κανω κανα τριολε, θα σπρωξω κασερι. Σπα? Σπα! Κομμωτηριο? Κομμωτηριο. Αλλα στο τελος επιβαλλω στο βαλκανικο περιβαλλον τη βια του βαλκανιου πουτσαρα.
Οι γερμανιδες ποσα ζητανε? Τα ιδια η περισσοτερα?

Αυτό είναι σωστό.Η βία του Βαλκάνιου πουτσαρά είναι τεράστιο μέγεθος.Αλλά και το ευρώ έχει μεγάλη δύναμη είναι θρυλικό νόμισμα.Οι δύο απόλυτοι θρύλοι το γερμανικό ευρώ και ο βαλκανικός πούτσος αυτή είναι η πυριτιδαποθήκη είναι το όνειρο κάθε γκόμενας.Δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες κάτι.Εγώ έβαλα φωτό από γκομενάκια που τσίμπησα εδώ και εκεί και οι άλλοι καράφλιασαν τόσο που λένε οτι δεν είναι αυθεντικές οι φωτό.Δεν το πιστεύουν.Ποια ΜΙΛΦ μου λες τώρα?Και αν είναι 185 όπως κάτι Τσέχες νταρντανοειδείς που είχα με σώματα λαμπάδα(πάνω από 10) τότε γιατί όχι ΜΙΛΦ?
Εγώ κάνω καμάκι υψηλού επιπέδου.Η ταχύτητα που έχω είναι φαινομενική.Οι άλλοι χτυπάνε δύο γκόμενες στα κλαμπ και εγώ 30 στον ίδιο χρόνο.Τα ποσοστά επιτυχίας σε σχέση με το χρόνο διαμονής στη χώρα είναι τεράστια.Οι πιο πολλοί είναι αργοί και δεν έχουν αντοχή.Δεν τολμούν καν να χωθούν και αν χωθούν δεν μπορούν να σπρώξουν.Λόγω εμπειρίας έχω πάντα τον έλεγχο της κατάστασης.
Με όλα τα στοιχεία εναντίον μου χρόνο,κονέ,ηλικία ανατρέπω τις φυσικές συνθήκες ασκώντας απεριόριστη βία στο περιβάλλον.Δε με απασχολούν οι φυσικές τάσεις.
:grin: :grin: :grin: :grin:
δεν παιζεσαι..στον τροπο γραφης εννοω.. :kneel: :kneel: :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν γίνει συνάντηση με Κμαν Πολωνία σίγουρα θα γίνει μια σύσταση στο φτερό και μετά πέσιμο σε όλη τη περίμετρο! Σε ότι θηλυκό  κινείται ή είναι ακίνητο! Μια απίστευτη ενέργεια και κίνηση με βαλκάνιο καβαλάρη!!! Θα γίνουν χιλιόμετρα συλλέγοντας τηλέφωνα πληροφορίες και ραντεβού!! Θα είναι η πλήρης σάρωση του χώρου!!! Με δύχτια  που δεν αφήνουν τίποτα! Στην ανατολική χώρα πρώτα κάνεις φουλ επίθεση γνωρίζεις, φασώνεις, :knockinb: και μετά σε μια μικρή κενή χρονική στιγμή την ημέρα λες μέσα σου "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ?"-"ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?"

Τον Ιανουάριο :rockon: :rockon: :rockon:

(Πρώτη μέρα των φίλων μου στο Βίλνιους και τίποτα από κανένα :- :()

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τις Πολωνέζες με 200 ευρώ τη βραδυά τις έχεις.Το πρόβλημα είναι οτι κολλάνε θέλουν συνέχεια πούτσο και κασέρι.Αχόρταγες.Τώρα έχω καμιά εικοσαριά έτοιμες Πολωνία κατεβαίνω την άλλη εβδομάδα για ξεπούτσιασμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν γίνει συνάντηση με Κμαν Πολωνία σίγουρα θα γίνει μια σύσταση στο φτερό και μετά πέσιμο σε όλη τη περίμετρο! Σε ότι θηλυκό  κινείται ή είναι ακίνητο! Μια απίστευτη ενέργεια και κίνηση με βαλκάνιο καβαλάρη!!! Θα γίνουν χιλιόμετρα συλλέγοντας τηλέφωνα πληροφορίες και ραντεβού!! Θα είναι η πλήρης σάρωση του χώρου!!! Με δύχτια  που δεν αφήνουν τίποτα! Στην ανατολική χώρα πρώτα κάνεις φουλ επίθεση γνωρίζεις, φασώνεις, :knockinb: και μετά σε μια μικρή κενή χρονική στιγμή την ημέρα λες μέσα σου "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ?"-"ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?"

Αν πάμε Κατοβίτσε μαζί θα πάθεις πλάκα.Το Πόζναν μου φαίνεται έχει αρχίσει να χαλάει αλλά το Κατοβίτσε είναι δύναμη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τις Πολωνέζες με 200 ευρώ τη βραδυά τις έχεις.Το πρόβλημα είναι οτι κολλάνε θέλουν συνέχεια πούτσο και κασέρι.Αχόρταγες.

καλά εγώ είχα καταλάβει οτι οι ουκρανές θέλουν κασέρι, όχι οι πολωνές.

κράτα αρχείο ποσταρισμάτων για να μην εκτίθεσαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλά εγώ είχα καταλάβει οτι οι ουκρανές θέλουν κασέρι, όχι οι πολωνές.

κράτα αρχείο ποσταρισμάτων για να μην εκτίθεσαι.

Και οι Πολωνές θέλουν μην ανησυχείς.Και οι Τσέχες το ίδιο.Πρέπει να έχω φάει πάνω από 10000 ευρώ σε Πολωνές ή μπορεί και 15000.Μόνο δύο δε ζήτησαν λεφτά και αυτές ήθελαν άμεσα δέσμευση και γάμο μου έσπασαν τα αρχίδια.
Οι Τσέχες πάντως τα τρώνε πιο ωραία κυρίλα με ταξίδια κουλτούρα κτλ.Αλλά οι Πολωνέζες κάνουν αυτό το απίθανο τσιμπούκι σε ρουφάνε ολόκληρο οι Τσέχες είναι πιο διακριτικές.Είναι πολύ ωραία στις σλαβικές χώρες δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία είναι αν έχεις παράδες για ξόδεμα.
Και εγώ παλιά προσπαθούσα με τους έρωτες και τα άλλα που λέει ο Dr. Love και μόλις άρχισα να ρίχνω κασέρι δεκαπλασίασα τα γαμήσια.Βέβαια και τζάμπα μπορείς αλλά πρέπει να είσαι κάτω από 35 ετών και να κάτσεις τουλάχιστον μια βδομάδα.
Αμα ήξερα στα 25 αυτά που ξέρω τώρα θα τον είχα κάνει σφεντόνα.Αλλά δυστυχώς η εμπειρία δε μεταφέρεται.
Στα 25 δεν μπορείς καν να φανταστείς πώς είναι πρέπει κάποιος να σε μυήσει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

αντε να δουμε!!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μου έδειξε ένας Πολωνός που δούλευε σε κλαμπ τις γκομενες που είχε και έμεινα μαλακας.Γαμησε λέει 780 Πολωνεζες και είναι 29 ετών.Μουναρες μιλάμε.Τριολε κουαρτέτα τα πάντα.Είμαστε πολύ πίσω.Οι πιο εύκολες λέει αλλά πυροβολημενες στο μυαλό.Δεν τις άντεχε πάνω από 3 μέρες.
Γενικά συμφώνησε ότι γαμιουνται αβέρτα με ξένους τους θεωρούν κορόιδα και τους τα τρώνε.Όλες οι φίλες του που πήγαν Ερασμους Ιταλία Ισπανία γύρισαν εγγυες.
Πάντως χάλασα με τον Πολωνό.Αν όντως έκανε αυτά που μου έδειξε είμαστε ασήμαντοι μπροστά του.Αν και η γκομενα του στη Γερμανία δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Μου έδειξε ένας Πολωνός που δούλευε σε κλαμπ τις γκομενες που είχε και έμεινα μαλακας.Γαμησε λέει 780 Πολωνεζες και είναι 29 ετών
σιγα ρε συ το νεο...ενας ελληνας μπαρμαν σε μπαρ της κατω ραχουλας να παρεις τις ιδιες γκομενες θα εχει παρει....δεν ειναι μετρο συγκρισεις τα ατομα που δουλευουν σε νυχτερινα κλαμπ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
5 μέρες Ελλάδα στις 24 γύρισα..Χτές το πρώτο γκόλ σε Ελληνίδα (δεύτερο ραντεβού) και σήμερα ραντεβού με άλλη πολύ ψημένη που μιλάμε απο TINDER ήδη πρίν γυρίσω εδώ..Σίγουρα θα κάτσει την άλλη εβδομάδα..

2 γκόμενες σε 5 μέρες εδώ (μία πούτσα)!!Και οι 2 αρκετά καλές.. Όποιος θέλει τα πιστέυει...Θα το ρίξω απλά στην ενέργεια και στην τύχη του πρωτάρη, μπορέι να είναι και αυτό, περιμένω να δω ακόμα...

Δεν είμαι ενθουσιώδης περιμένω να πέσει η σκονη και η ενέργεια που μεταφέρεις όταν έρχεσαι απο εξωτερικό..Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι..Γιατί αν συνεχίσει απλά θα γελάω με αυτά που γράφονται για Πολωνία..Όχι ότι δεν γαμιούνται οι Πολωνέζες, ασφαλώς και γαμιούνται!!.

Απλά αν δώ ότι έχω επιτυχία εδώ και μου κάθονται οι Ελληνίδες, με αυτά που συνάντησα POland σημαίνει πως αν κάποιος ειναι αποτυχημένος γκόμενος Ελλάδα και δεν του κάθεται καμία μην κάνει καν προσπάθεια για εκεί δεν θα καταφέρει τίποτα..Να ψάξει για ευκολότερους προορισμούς..

Πρώτες εντυπώσεις απο Ελλάδα δεν υπάρχει το χαμούρεμα και ο χορός στα clubs.Μηδέν σε αυτό...Αυτό είναι αλήθεια..Αλλά τα βλέπω καλύτερα τα πράγματα απο 2 χρόνια πρίν..Έχει κατακάτσει λίγο η κατάθλιψη απο την κρίση στις γκόμενες και ειναι λίγο πιο έυθυμες.Αν την πέσεις στο κέντρο στα μαγαάκια απαντάνε.Επίσης βλέπω πολλά πεινασμένα matures..Δεν ασχολούμαι ακόμα μαζί τους πιο χειμώνα αν στραβώσει η κατάσταση..

Ασφαλώς ποτέ δεν θα ισχυριστώ πως Ελλαδα είναι πιο έυκολα απο οποιαδήποτε χώρα..Δεν είναι...Αλλά τι περιμένετε να πώ όταν ξεκινάω καλά εδώ, βλέπω τς Ελληνίδες να με γουστάρουν, και βλέπω τις καμένες τις Πολωνέζες να μου το πάιζουν δύσκολες και να φέρονται παρανοικά για να τις πηδήσεις..Να πώ σε όποιον είναι γύρω στο 5 να παέι εκεί? Πηγαίνεται απλά γράφτε και τι κάνατε μετά..

Το γράφω και βρίστε όσο θέλετε..Αυτά βλέπω αυτά ζώ αυτά λέω..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tι να βρισουμε? Ετσι ακριβως ειναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελική κατάληξη Ελληνίδες.Κατάντια.Ο Dr. Love είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας.Ακούστε Βαλκάνιο τσομπάνη.Με πούτσα το κεφάλι δεν αλλάζει με τίποτα γνώμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom