Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν πολυκαταλαβα που στραβωσε η δουλεια με το ξενοδοχειο.
Αδειασες την καρτα, και μετα οταν πηγε να χρεωσει δεν ειχει μεσα χρηματα;
Αν ειναι ετσι, εκανες εσυ λαθος μαλλον, δεν τα υπολογισες καλα, αλλα χωρις αμφιβολια που δεν ειχαν εστω μια εναλλακτικη ρε παιδι μου, δεν το συζητω.

Για το 'μετριο 6αρακι', εχω καταληξει οτι με μετριες συχνα περνας καλυτερα, φροντιζουν να αναπληρωνουν την λιγοτερη ομορφια με καλυτερο χαρακτηρα και πολλες φορες τα δινουν ολα...

Γιατι τοσο θετικη γνωμη για την Ουκρανια ομως;;;;
Μιλαμε οτι το 90% των αποψεων μιλαει οτι ειναι μεν ομορφες, αλλα τις λενε οτι ειναι χειριστες εκμεταλευτριες....
Μα καλά δεν εχεις ακόμα καταλάβει οτι είναι ψευτες και γελοίοι? :2funny:Μ'αρέσει που κάθεσαι και πιστευεις οτι γράφουνε :jerking: :2funny:.
  Δεν ειδες στην Οδησσό που εγραφαν οτι γαμάνε μοντέλα και βρηκα της φωτογραφίες της γύφτισας που πληρώναν για να  :knockinb: και  :2funny: όλο το σά'ι'τ  :2funny:.Δεν ειδες πόσο αηδιαστικός ειναι ο Σινοχάρας,πόσο κακοντυμενος και πόσο βρώμικος  :2funny:.
  Αυτό με την κάρτα δεν το ξέρω αλλά απ'ότι ξέρω με της Ελληνικες κάρτες δεν μπορεις να κλεισεις εισητηρια σε σαιτ που ειναι στο εξωτερικο ουτε και να αγωρασεις πραγματα απο το e-bay σιγουρος δεν ειμαι αλλα ολοι μου οι φίλοι αυτό μου λένε.Εγω χρησημοποιώ για της αγορές μου Ρωσσικές κάρτες.Το πιό γελοίο της υπόθεσης ειναι αυτο που έγραψε οτι κάποιος απο τους κακομοίρηδες ταξιφεψε και bussiness class  :2funny:Tους ειδες στις φωτογραφιες που έβαλα τι άθλιοι είναι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σχετικά με της Ουκρανές ειναι οτι πιο συχαμερό μπορουν να σου βγάλουν κακια απο τα κόμπλεξ τους  :rockon: και φυσικα να σου φάνε λεφτά.Αν εισαι Ρωσσόφωνος και μενεις εκει δεν σου τρώνε τίποτα.Εμένα με ενοχλει σε αυτες οτι ειναι πολυ χωριάτισες και πηγαινουνε με οτι πιο συχαμερό και εμετικό,με αηδιάζει που πηγαινουν με Πακιστανους,Αραβες και Τούρκους και το θεωρουνε κατι φυσιολογικό να πανε μαζι τους.Δεν ξερω αν αυτο οφειλεται στο DNA τους ή στην ανατροφή τους.Παντος όσες γνωστες ειχα κατα καιρους με Ουκρανική καταγωγή (της περισσότερες δεν της πηδάω γιατι νιώθω αηδία για της επιλογές τους) της έβλεπα να βρισκουνε οτι πιο αηδιαστικό σπάνια Αραβες,συνηθως Ρωσσους εντελώς χωριάτες  :headbang: της κοιταγε ο κόσμος και γέλαγε σκεφτονταν που τον βρηκαν αυτόν  :headbang: :2funny:.
  Εχω γυρισει ενα βιντεακι κατω απο την ακρόπολη με μια αναλυση για την πορνομετανάστευση που λεω και καποια πραγματα σχετικα με αυτο,ισως γυρισω και ενα βιντεακι με της διαφορες Ρωσσιδων απο της μεγαλες πολεις με της Ουκρανες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσύ ρε μεγάλε γόη αφού είσαι τόσο γαμάτος όσο περιγράφεις γιατί δε δημοσιεύεις μια φωτό σου δίπλα σε ένα μοντέλο ας πούμε ή έστω ένα γυμνό μοντέλο στο δωμάτιό σου.Τι γίνεται?Τις κρατάς κρυφές?Ολες αυτές τις μουνάρες της Αγίας Πετρούπολης που γαμάς?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το γράφω λεπτομερώς. Η κάρτα είναι προπληρωμένη και τη χρησιμοποιώ για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηριών και ξενοδοχείων. Άντε και για καμιά παραγγελία μέσω net. Βάζω χρήματα μόνο για να πληρώσω τα απαραίτητα και τα υπόλοιπα τα κρατάω μετρητά. Έτυχε αυτή τη φορά να αγοράσω και ένα αεροπορικό εισιτήριο την Παρασκευη και άδειασε εντελώς. Φαντάζομαι κάθε επιχείρηση έχει τους κανόνες της. Αλλά αν θέλεις να είσαι εντάξει.. επιστρέφεις τα χρήματα της κράτησης εφόσον δεν δίνεις εναλλακτική παρά τη διάθεση του πελάτη να δώσει μετρητά ή να πληρώσει μέσω κάρτας τρίτου. Δηλαδή αν συμβεί ένα ατύχημα και μπλοκάρει η κάρτα σου ή αδειάσει, όπως συνέβη σε εμένα, βρίσκεις λογικό να χάσεις τα χρήματα της κράτησης επειδή δεν έχεις κάρτα να σου δεσμεύσουν το security deposite? Για 25 ευρώ? Έστω να μην υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση για έναν ξένο που βρίσκεται μακριά από τη χώρα του και έρχεται για διακοπές?

Όσο για τις Ουκρανές.. η άποψη μου είναι πως με ελάχιστα παίρνεις το μέγιστο. Και είναι γυναίκες που νιώθουν βασίλισσες επειδή κερνάς το φαγητό τους. Μιλάω για τις μη επαγγελματίες που πείθεις να βγείτε. Στο πρόσφατο ταξίδι στο Κίεβο η γκόμενα που με περίμενε στο αεροδρόμιο μου είχε πάρει σοκολάτες (Λβιβ) και μια χειροποιήτη κούκλα που κάτι σημαίνει για αυτούς σαν δώρο. Μου ζήτησε να της φέρω από Ελλάδα χουρμάδες.. ένα κιλό 6.5 ευρώ. Βγήκαμε για φαγητό, καφέ, ποτό και στο τέλος επειδή ήταν πολύ καλή μαζί μου της λέω sorry αλλά δεν το έχω με τα δώρα. Και γυρνάει και μου λέει.. ο επί πέντε χρόνια πρώην μου δεν έκανε όσα έκανες εσύ σε μία ημέρα. Είμαι ευτυχισμένη που υπάρχεις και που ήρθες εδώ για εμένα. Σε ποιο άλλο μέρος ακούς κάτι τέτοιο την πρώτη μέρα της γνωριμίας? και σε ποιο άλλο μέρος η γκόμενα στα δίνει όλα με τη μία? Και εδώ αν θέλεις να εμβαθύνουμε.. μπαίνει το ερώτημα: Το κάνουν όλες αυτό? Το κάνουν σε όλους αυτό? Προφανώς δεν το κάνουν όλες και προφανώς δεν το κάνουν με όλους. Εκεί είναι η δικιά σου μαγκιά να βρεις και να ρίξεις τη γκόμενα με τρόπο που θα στα χαρίσει όλα αυτά. Δυστυχώς γενικές συνταγές δεν πιάνουν. Εγώ εφαρμόζω τη δική μου συνταγή, με το δικό μου τρόπο και πιάνει. Και επειδή πιάνει και έχω αρκετά συχνά τέτοια αποτελέσματα επαναλαμβάνω με άλλα λόγια:
Η Ουκρανία αυτή τη στιγμή προσφέρει ευκαιρίες που οι υπόλοιπες γειτονικές χώρες έπαψαν να προσφέρουν. Λίγο η βίζα, ο πόλεμος, η κατεστρεμένη οικονομία, η Vodka που πίνουν οι άντρες.. αν ήταν μετοχή θα σου έλεγα αν θέλεις να επενδύσεις χρόνο και χρήμα είναι η πιο καλή επένδυση. Αλλά πρέπει και εσύ να έχεις τον τρόπο σου.. αλλιώς τζάμπα τα λέω.

Καλά αν πιστεύαμε αυτά που λένε οι γκόμενες θα είχαμε χαζέψει.Εγώ ας πούμε θα πίστευα οτι ο κώλος μου είναι ο ωραιότερος στον κόσμο ή οτι το πουλί μου είναι πανέμορφο.Ο σανός που ταίζουν οι γκόμενες είναι στρέμματα ολόκληρα οπότε καλύτερα να μην πιστεύετε λέξη από ό,τι λένε.Και τώρα ξόδεψες τόσα λεφτά σε αεροπορικό,διαμονή σε ακριβό ξενοδοχείο,έξοδα ραντεβού για να γαμήσεις ένα εξάρι.Εξάρι γαμάς και Πολωνέζα χαλαρά.Με λεφτά γαμάς και εφτάρι Πολωνέζα.Δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικές οι τιμές από ό,τι Ουκρανία απλά Ουκρανία έχει πιο πολλές προσφορές.Οι Πολωνέζες όμως είναι πιο ανώμαλες.Από την άλλη οι Ουκρανές κάνουν συχνότερα παρτούζες.Ο,τι γουστάρει ο καθένας.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εσύ ρε μεγάλε γόη αφού είσαι τόσο γαμάτος όσο περιγράφεις γιατί δε δημοσιεύεις μια φωτό σου δίπλα σε ένα μοντέλο ας πούμε ή έστω ένα γυμνό μοντέλο στο δωμάτιό σου.Τι γίνεται?Τις κρατάς κρυφές?Ολες αυτές τις μουνάρες της Αγίας Πετρούπολης που γαμάς?

Καλά δεν τις έχεις δει?
Άνθρωπος που μιλάει ρώσικα, ζει Αγ. Πετρούπολη 20 χρόνια και ανεβάζει φωτογραφίες από κάτι σαβούρες Καζακστιανές που πληρώνει και μαζεύει από μπουρδελάκια, όπως και κάτι μέτρια κοριτσάκια σε Super Market που μετά αποκαλύπτει πως δεν γάμησε και τέλος είδαμε και κάτι φωτογραφίες με κρυφή camera γιατί η κοπέλα ντρεπόταν να είναι στο ίδιο πλάνο μαζί του.
Και μετά μπαίνει εδώ μέσα και το παίζει.. Σκέψου πόσες φάπες τρώει στην υπόλοιπη ζωή του.
Ακόμα και στο Mr malakas Bourdela δεν μπορεί να βγεί πρώτος. Και εκεί χάλια πάει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά δεν τις έχεις δει?
Άνθρωπος που μιλάει ρώσικα, ζει Αγ. Πετρούπολη 20 χρόνια και ανεβάζει φωτογραφίες από κάτι σαβούρες Καζακστιανές που πληρώνει και μαζεύει από μπουρδελάκια, όπως και κάτι μέτρια κοριτσάκια σε Super Market που μετά αποκαλύπτει πως δεν γάμησε και τέλος είδαμε και κάτι φωτογραφίες με κρυφή camera γιατί η κοπέλα ντρεπόταν να είναι στο ίδιο πλάνο μαζί του.
Και μετά μπαίνει εδώ μέσα και το παίζει.. Σκέψου πόσες φάπες τρώει στην υπόλοιπη ζωή του.
Ακόμα και στο Mr malakas Bourdela δεν μπορεί να βγεί πρώτος. Και εκεί χάλια πάει.

τυπε το τι γαμαει ο μητσαρας ειναι δευτερευουσης σημασιας σε σχεση με την αντικειμενικη ενημερωση που προσφερει, οπως κανεις και συ. μην τον καραμουζιαζεις μαζι με τον κμαν δεν ειναι ωραιο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Άφιξη χθες το πρωί Βαρσοβία. Είχα ένα κλεισμένο ραντεβού από Mamba με Ουκρανή που ζει και εργάζεται στα βόρειοανατολικά της Πολωνίας, κοντά στη Λευκορωσία. Η κοπέλα ήρθε να με συναντήσει στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή μου.. Μετριάκι 6αρι, από αυτές που δεν θα έτρεχα για να περάσω ένα σ/κ. Απλά η απόφαση του ραντεβού αυτού ήρθε σε μια όχι και τόσο καλή στιγμή για εμένα και είχα ανάγκη τότε να κανονίσω ένα ταξίδι σε κάτι καινούργιο απλώς για να την κάνω από Ελλάδα, χωρίς να τηρήσω τις συνηθισμένες μου απαιτήσεις.

Νομίζω μιλάω πολύ κάθαρα. Το συγκεκριμένο ραντεβού έγινε μέσα από δική μου ανάγκη να φύγω και όχι για κάποια γκόμενα. Δεν ταξιδεύω μόνο για να γαμήσω. Αν ήθελα κάτι τέτοιο θα πήγαινα σε σιγουράκια μου σε άλλα μέρη. Η γκόμενα απλά ήταν το κορίτσι της συγνώμης. Επειδή δεν μου αρέσει να πληρώνω βρήκα απλά κάποια να μου πάρει τα χοντρά και να με ξεναγήσει. Με λίγο λόγια βρήκα αυτήν που απλά με υπηρετούσε. Ούτε διάθεση για φλερτ είχα, ούτε για παραμύθια.. απλά για μια βόλτα και έβαλα και τσόντα κάποια για να κάνει το μεταφραστή, τον ξεναγό και την πουτάνα μου δωρεάν. Τι δεν καταλαβαίνεις?

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά αν πιστεύαμε αυτά που λένε οι γκόμενες θα είχαμε χαζέψει.Εγώ ας πούμε θα πίστευα οτι ο κώλος μου είναι ο ωραιότερος στον κόσμο ή οτι το πουλί μου είναι πανέμορφο.Ο σανός που ταίζουν οι γκόμενες είναι στρέμματα ολόκληρα οπότε καλύτερα να μην πιστεύετε λέξη από ό,τι λένε.

Μήπως να μην πιστέψω πως την Τετάρτη και την Πέμπτη θα μέινω στο σπίτι της στο Κίεβο και θα μου μαγειρεύει? Ότι μου βρήκε μέρος να πάμε να δούμε μαζί με την παρέα της από το γυμναστηρίο το Olympiakos-Arsenal σε μια ημέρα που παίζει Dynamo Kiev-Porto και όλοι στην πόλη ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι? Μήπως να μη πιστέψω πως δεν της έχω πάρει κανένα δώρο πέρα από 1 κιλό χουρμάδες και το μόνο που έχω κεράσει είναι φαγητό και και καφέδες? Μήπως δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά δεν τις έχεις δει?

Αν είναι τόσο high class όσο λέει θα έπρεπε να είναι μέσα στο μουνί.Να γνωρίζει όλα τα φωτομοντέλα και τους διάσημους της πόλης.Εγώ π.χ. στο Πόζναν παραλίγο να κάνω φάση με τη μις Polonia 2014 αν και τελικά χάλασε.Επαιζε να την καλέσω Ελλάδα.Είχα καραφλιάσει στο κλαμπ.Βυζούμπες έξω σχιστό φόρεμα στο πλάι και οι φίες της το ίδιο υπερμουνάρες είχε χαζέψει όλο το κλαμπ εκείνη τη μέρα με τη συγκέντρωση μοντέλων.
Αυτουνού πού είναι οι επιτυχίες?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως να μην πιστέψω πως την Τετάρτη και την Πέμπτη θα μέινω στο σπίτι της στο Κίεβο και θα μου μαγειρεύει? Ότι μου βρήκε μέρος να πάμε να δούμε μαζί με την παρέα της από το γυμναστηρίο το Olympiakos-Arsenal σε μια ημέρα που παίζει Dynamo Kiev-Porto και όλοι στην πόλη ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι? Μήπως να μη πιστέψω πως δεν της έχω πάρει κανένα δώρο πέρα από 1 κιλό χουρμάδες και το μόνο που έχω κεράσει είναι φαγητό και και καφέδες? Μήπως δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα?
μην εχεις και πολυ εμπιστοσυνη μην φας το κεφαλακι σου.κρατα πισινη μην σε πλακωσουν οι φιλοι απο γυμναστηριο.2 με πηρανε μια φορα μεχρι την τελευταια σταση του μετρο,μετα λενε θα παρουμε τραμ για να παμε καπου σε παρεα.χεστηκα και λεω εφυγα πισω κεντρο.η μια ηρθε μαζι μου πισω αλλα δεν την καλεσα σπιτι,αυτες μετα με φωνη με ακροαση.γαμα το ποδοσφαιρο,βλεπεις μετα στιγμιοτητα,δεν θα δειχνει πουθενα ολυμπιακο.προσεχε λιγο απο αυτες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην εχεις και πολυ εμπιστοσυνη μην φας το κεφαλακι σου.κρατα πισινη μην σε πλακωσουν οι φιλοι απο γυμναστηριο.2 με πηρανε μια φορα μεχρι την τελευταια σταση του μετρο,μετα λενε θα παρουμε τραμ για να παμε καπου σε παρεα.χεστηκα και λεω εφυγα πισω κεντρο.η μια ηρθε μαζι μου πισω αλλα δεν την καλεσα σπιτι,αυτες μετα με φωνη με ακροαση.γαμα το ποδοσφαιρο,βλεπεις μετα στιγμιοτητα,δεν θα δειχνει πουθενα ολυμπιακο.προσεχε λιγο απο αυτες.

εσυ ρε τυπε στα μισα ποστ γραφεις για ξυλο τι φοβια ειναι αυτη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
o ενας γραφει για ξυλο και ο αλλος οτι του τα τρωνε οι γκομενες.

Θα προσπαθήσω να έρθω Κατοβίτσε το άλλο ΣΚ αν και πέφτει λίγο μακριά.Εντάξει οι Πολωνέζες με τα στόματα ανοιχτά είναι.Δεν είναι απελπισμένες όπως οι Ουκρανές αλλά στο κασεράκι δε λένε όχι.Ειδικά Κατοβίτσε τι πουτανάκια είναι αυτά?
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις γιατί τις βλέπεις εξανθρωπισμένες.Εγώ τις βλέπω απλά σαν υπηρέτριες του πούτσου.Οι Πολωνέζες γουστάρουν τους εξευτελισμούς να κυλιούνται στη λάσπη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα προσπαθήσω να έρθω Κατοβίτσε το άλλο ΣΚ αν και πέφτει λίγο μακριά.Εντάξει οι Πολωνέζες με τα στόματα ανοιχτά είναι.Δεν είναι απελπισμένες όπως οι Ουκρανές αλλά στο κασεράκι δε λένε όχι.Ειδικά Κατοβίτσε τι πουτανάκια είναι αυτά?
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις γιατί τις βλέπεις εξανθρωπισμένες.Εγώ τις βλέπω απλά σαν υπηρέτριες του πούτσου.Οι Πολωνέζες γουστάρουν τους εξευτελισμούς να κυλιούνται στη λάσπη.

E αν ειναι να κανεις που θα κανεις το ταξιδι ως εκει, ελα Κρακοβια. Πιο Κατοβιτσε τωρα, δεν εχει τιποτα εκει. Ελω εδω, εχει μερη για καμακι, Γκαλλεριες, στο δρομο, κλαμπ coco, frantic.
Εχουν λυσαξει οι γκομενες εδω, ψαχνουν απεγνωσμενα σπονσορες και ολο θελουν ψωνια τωρα που ερχονται χριστουγεννα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λοιπόν, για να τα βάλουμε σε κάποια τάξη, επειδή παίζει να διαβάζουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν να βρουν πληροφορίες.

1. Αυτό που λέει ο dude901123 πως του συνέβη με το ξενοδοχείο δεν έχει να κάνει με το αν η κάρτα είναι από Ελλάδα, είναι καθαρά μαλακία του ξενοδοχείου. Αν είναι δυνατόν να μη δέχονται άλλη κάρτα ή μετρητά για το deposit. Λάθος του dude901123 που δεν είχε λεφτά στην κάρτα του, και πραγματικά απορώ μιας και είναι συχνός ταξιδιώτης. Τύποι να έχετε πάντα μαζί σας διάφορες εναλλακτικές μορφής πληρωμής, εγώ έχω πάντα δύο πιστωτικές, μια χρεωστική και μετρητά! Κάποιες κάρτες δε δουλεύουν παντού. Επίσης μην τις φοβάστε τις πιστωτικές, η αλήθεια είναι πως είναι πιο ασφαλείς από τις χρεωστικές!!

2. Οι Ουκρανές είναι όντως γτπ, χρηματόδουλες και εκμεταλλεύτριες φουλ, για μένα οι χειρότερες (σε μέσο όρο πάντα και γενικεύοντας δυστυχώς) μαζί με τις Ρουμάνες. Οι καλύτερες Σέρβες, Λευκορωσίδες, Ρωσίδες.

3. Τύπε dude901123 τα συμπεράσματα που αφήνεις να βγουν για τις γκόμενες δεν ισχύουν. Πρόσεξε δε λέω πως λες ψέματα, λέω πως αυτά που κάνεις δεν μπορεί να τα κάνει το 99.9% των ανδρών. Εξηγούμαι: διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά από ότι έχω καταλάβει μας λες πως γνωρίζεις 7άρια-8άρια μέσα από το νετ, μιλάτε (μέσω Google translate ουσιαστικά, μιας και από ότι έχω καταλάβει δε μιλάς τη γλώσσα), τις επισκέπτεσαι (ή σε μερικές περιπτώσεις έρχονται αυτές να σε συναντήσουν!!!!) για κανά διήμερο μαξ, οπού αυτές ανοίγουν πόδια και γαμιούνται δίχως αύριο. Όλα αυτά χωρίς γλώσσα, πρότερη γνωριμία ή λεφτά. Ε αυτά πολύ απλά δε συμβαίνουν στο 99.9% των ανδρών, πως να το κάνουμε. Σε εσένα μπορεί να συμβαίνουν, επειδή μπορεί να είσαι σαν Απόλλωνας, αλλά δεν είναι για όλους!

4. Ο Χάρης όντως είναι υπερβολικός και όλο για ξύλο και νταηλίκια λέει, αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται περίεργο και μένα. Για ποιο λόγο να πας με μια άγνωστη σε κοινή της παρέα με κυρίως άνδρες;

5. Το θέμα αυτό είναι για τη Βαρσοβία και έχει καταντήσει σαν το σπαμ θρεντ, γράφετε για Ρωσία, για Ουκρανία, για Μολδαβία, τσακώνεστε, ο άλλος πριν κάποιες σελίδες έλεγε για σκορ στο Ταλίν... Ήμαρτον... Κάποιοι μπαίνουν εδώ να ενημερωθούν ρε σεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν, για να τα βάλουμε σε κάποια τάξη, επειδή παίζει να διαβάζουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν να βρουν πληροφορίες.

2. Οι Ουκρανές είναι όντως γτπ, χρηματόδουλες και εκμεταλλεύτριες φουλ, για μένα οι χειρότερες (σε μέσο όρο πάντα και γενικεύοντας δυστυχώς) μαζί με τις Ρουμάνες. Οι καλύτερες Σέρβες, Λευκορωσίδες, Ρωσίδες.

3. Τύπε dude901123 τα συμπεράσματα που αφήνεις να βγουν για τις γκόμενες δεν ισχύουν. Πρόσεξε δε λέω πως λες ψέματα, λέω πως αυτά που κάνεις δεν μπορεί να τα κάνει το 99.9% των ανδρών. Εξηγούμαι: διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά από ότι έχω καταλάβει μας λες πως γνωρίζεις 7άρια-8άρια μέσα από το νετ, μιλάτε (μέσω Google translate ουσιαστικά, μιας και από ότι έχω καταλάβει δε μιλάς τη γλώσσα), τις επισκέπτεσαι (ή σε μερικές περιπτώσεις έρχονται αυτές να σε συναντήσουν!!!!) για κανά διήμερο μαξ, οπού αυτές ανοίγουν πόδια και γαμιούνται δίχως αύριο. Όλα αυτά χωρίς γλώσσα, πρότερη γνωριμία ή λεφτά. Ε αυτά πολύ απλά δε συμβαίνουν στο 99.9% των ανδρών, πως να το κάνουμε. Σε εσένα μπορεί να συμβαίνουν, επειδή μπορεί να είσαι σαν Απόλλωνας, αλλά δεν είναι για όλους!

4. Ο Χάρης όντως είναι υπερβολικός και όλο για ξύλο και νταηλίκια λέει, αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται περίεργο και μένα. Για ποιο λόγο να πας με μια άγνωστη σε κοινή της παρέα με κυρίως άνδρες;

5. Το θέμα αυτό είναι για τη Βαρσοβία και έχει καταντήσει σαν το σπαμ θρεντ, γράφετε για Ρωσία, για Ουκρανία, για Μολδαβία, τσακώνεστε, ο άλλος πριν κάποιες σελίδες έλεγε για σκορ στο Ταλίν... Ήμαρτον... Κάποιοι μπαίνουν εδώ να ενημερωθούν ρε σεις...
Ευτυχως εχετε αρχισει να καταλαβαινετε οτι λεει  :jerking: γ'αυτο και στο Κισινιώφ κρυβόταν  :2funny: Αν ειχε γκομενες οπως λεει θα ερχοταν να μου της δειξει για να με σβίσει και να μην μπορω να πω τίποτα ξανα γ'αυτόν.Αλλα ο μην εχων γκομενες κρυβεται  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σχετικα με της Ουκρανές ειναι ακριβως οπως τα γράφεις.
  Του Χάρη το θελει ο κώλος του και μπλέκει  :2funny:.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειδικά Κατοβίτσε τι πουτανάκια είναι αυτά?
apla....θεος!!! :kneel: :kneel: :kneel:
στα γραπτα λεω!!! :rockon: :grin: :grin:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

1. Αυτό που λέει ο dude901123 πως του συνέβη με το ξενοδοχείο δεν έχει να κάνει με το αν η κάρτα είναι από Ελλάδα, είναι καθαρά μαλακία του ξενοδοχείου. Αν είναι δυνατόν να μη δέχονται άλλη κάρτα ή μετρητά για το deposit. Λάθος του dude901123 που δεν είχε λεφτά στην κάρτα του, και πραγματικά απορώ μιας και είναι συχνός ταξιδιώτης. Τύποι να έχετε πάντα μαζί σας διάφορες εναλλακτικές μορφής πληρωμής, εγώ έχω πάντα δύο πιστωτικές, μια χρεωστική και μετρητά! Κάποιες κάρτες δε δουλεύουν παντού. Επίσης μην τις φοβάστε τις πιστωτικές, η αλήθεια είναι πως είναι πιο ασφαλείς από τις χρεωστικές!!

και σενα σε βαλαμε δικηγορο εδω? :think: ο ενας ετσι ο αλλος αλλιος... ποτε τον περνεις  ποτε τον τρως? :orchestra:  για πολαντ τιποτις? :helpplea: 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Poznan by night. Μπορεί να λέμε για Ουκρανία αλλά όταν παίρνει μπρος η πολωνική μηχανή το τσιμπούκι φτάνει σε άλλη διάσταση.

0xfSR2.jpg

Η Πολωνία υποδέχεται τη βαλκανική δύναμη.

aaYGvG.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom