dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μα καλά δεν εχεις ακόμα καταλάβει οτι είναι ψευτες και γελοίοι? Μ'αρέσει που κάθεσαι και πιστευεις οτι γράφουνε .Δεν πολυκαταλαβα που στραβωσε η δουλεια με το ξενοδοχειο.
Αδειασες την καρτα, και μετα οταν πηγε να χρεωσει δεν ειχει μεσα χρηματα;
Αν ειναι ετσι, εκανες εσυ λαθος μαλλον, δεν τα υπολογισες καλα, αλλα χωρις αμφιβολια που δεν ειχαν εστω μια εναλλακτικη ρε παιδι μου, δεν το συζητω.
Για το 'μετριο 6αρακι', εχω καταληξει οτι με μετριες συχνα περνας καλυτερα, φροντιζουν να αναπληρωνουν την λιγοτερη ομορφια με καλυτερο χαρακτηρα και πολλες φορες τα δινουν ολα...
Γιατι τοσο θετικη γνωμη για την Ουκρανια ομως;;;;
Μιλαμε οτι το 90% των αποψεων μιλαει οτι ειναι μεν ομορφες, αλλα τις λενε οτι ειναι χειριστες εκμεταλευτριες....
Δεν ειδες στην Οδησσό που εγραφαν οτι γαμάνε μοντέλα και βρηκα της φωτογραφίες της γύφτισας που πληρώναν για να και όλο το σά'ι'τ .Δεν ειδες πόσο αηδιαστικός ειναι ο Σινοχάρας,πόσο κακοντυμενος και πόσο βρώμικος .
Αυτό με την κάρτα δεν το ξέρω αλλά απ'ότι ξέρω με της Ελληνικες κάρτες δεν μπορεις να κλεισεις εισητηρια σε σαιτ που ειναι στο εξωτερικο ουτε και να αγωρασεις πραγματα απο το e-bay σιγουρος δεν ειμαι αλλα ολοι μου οι φίλοι αυτό μου λένε.Εγω χρησημοποιώ για της αγορές μου Ρωσσικές κάρτες.Το πιό γελοίο της υπόθεσης ειναι αυτο που έγραψε οτι κάποιος απο τους κακομοίρηδες ταξιφεψε και bussiness class Tους ειδες στις φωτογραφιες που έβαλα τι άθλιοι είναι .
Σχετικά με της Ουκρανές ειναι οτι πιο συχαμερό μπορουν να σου βγάλουν κακια απο τα κόμπλεξ τους και φυσικα να σου φάνε λεφτά.Αν εισαι Ρωσσόφωνος και μενεις εκει δεν σου τρώνε τίποτα.Εμένα με ενοχλει σε αυτες οτι ειναι πολυ χωριάτισες και πηγαινουνε με οτι πιο συχαμερό και εμετικό,με αηδιάζει που πηγαινουν με Πακιστανους,Αραβες και Τούρκους και το θεωρουνε κατι φυσιολογικό να πανε μαζι τους.Δεν ξερω αν αυτο οφειλεται στο DNA τους ή στην ανατροφή τους.Παντος όσες γνωστες ειχα κατα καιρους με Ουκρανική καταγωγή (της περισσότερες δεν της πηδάω γιατι νιώθω αηδία για της επιλογές τους) της έβλεπα να βρισκουνε οτι πιο αηδιαστικό σπάνια Αραβες,συνηθως Ρωσσους εντελώς χωριάτες της κοιταγε ο κόσμος και γέλαγε σκεφτονταν που τον βρηκαν αυτόν .
Εχω γυρισει ενα βιντεακι κατω απο την ακρόπολη με μια αναλυση για την πορνομετανάστευση που λεω και καποια πραγματα σχετικα με αυτο,ισως γυρισω και ενα βιντεακι με της διαφορες Ρωσσιδων απο της μεγαλες πολεις με της Ουκρανες.