Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 809
ο νταβαριτς γραφει ρε,,,, μπλακαν εξπρεςωραιος τυπος. χαθηκε και ο νταβαριτς ο φιλος σου
ο νταβαριτς γραφει ρε,,,, μπλακαν εξπρεςωραιος τυπος. χαθηκε και ο νταβαριτς ο φιλος σου
κοψε κατι...διοτι με τον ρυθμο που λες οτι δινεις λεφτα....δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικα ) εγω που ειμαι σε πολυ καλο σημειο οικονομικα και για τα οικονομικα του Λουξεμβουργου και δεν με παιρνουν τα νουμερα που λες...εσυ σαν μισθωτος δεν γινεται να χαας τοσαΟλα όσα γράφω είναι αλήθεια.Τώρα έχω τρομερό δίλημμα.Πόζναν ή Στεττίν.Μάλλον Πόζναν θα πάω τελικά.Πολύ μουνί.Τώρα έχω σχηματίσει σιγά σιγά ένα τοπικό χαρέμι με 5 σπονσοράκια που γαμάω κατά βούληση.Σταδιακά το ρόστερ αυξάνεται.
Στον υπνο του πηγαίνει ανοιξε ενα Αγγλικό σά'ι'τ για ανατολικη Ευρώπη και θα διαβασεις οτι γραφει ο φιλος μας.κοψε κατι...διοτι με τον ρυθμο που λες οτι δινεις λεφτα....δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικα ) εγω που ειμαι σε πολυ καλο σημειο οικονομικα και για τα οικονομικα του Λουξεμβουργου και δεν με παιρνουν τα νουμερα που λες...εσυ σαν μισθωτος δεν γινεται να χαας τοσα
εκτος αν παιρνεις δανεια και τρως μονο ψωμι και πινεις μονο νερο
κι εκει ακομα παλι δεν βγαινουν
κοψε κατι...διοτι με τον ρυθμο που λες οτι δινεις λεφτα....δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικα ) εγω που ειμαι σε πολυ καλο σημειο οικονομικα και για τα οικονομικα του Λουξεμβουργου και δεν με παιρνουν τα νουμερα που λες...εσυ σαν μισθωτος δεν γινεται να χαας τοσα
κοψε κατι...διοτι με τον ρυθμο που λες οτι δινεις λεφτα....δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικα ) εγω που ειμαι σε πολυ καλο σημειο οικονομικα και για τα οικονομικα του Λουξεμβουργου και δεν με παιρνουν τα νουμερα που λες...εσυ σαν μισθωτος δεν γινεται να χαας τοσα
Οχι αλήθεια λέω.Απλά πάω για πολύ λίγο χρόνο και σκάω μεγάλα ποσά.Τώρα τελευταία ξοδεύω γύρω στα 2500 ευρώ μηνιαίως για γούστα.
Η Πολωνία δίπλα είναι.Δύο ΣΚ έχω ελεύθερα το μήνα.Ενα πάω Πολωνία και ένα Ουκρανία.
τελικα στη Βαρσοβια γαμαμε ευκολα ή οχι ?
Το Σάββατο επιδρομή στο Πόζναν.Στόχος πέντε ολοκληρωτικά γαμήσια.
Εχω κανονίσει διαστημικά γαμήσια αλλά δε θα αρκεστώ σε αυτά.Το βράδυ θα ξεχυθώ στα κλαμπ έστω με τη γκόμενα για να χτυπήσω αβέρτα.22 και Pascha κλασσικά.Γενικά οι Πολωνέζες διψάνε σήμερα για Βαλκάνιους καβαλάρηδες.Η πιο μοντέρνα και δημοφιλής εθνότητα.
οπως το λες.Kochanie και kochanie.
χαχαχαχαχ παρολιγο να πιστεψω τον κουμπαρο τον ξεφτιλα!οπως το λες
κοτσανες και κοτσανες
Δεν ήξερα οτι διαβάζεις τα βιβλία του Λιακόπουλου? Πως πηγες στην Πολωνία πετώντας με μια κοσμοσφαίρα?Θα ήθελα να διακτινίσω το πέος μου με τηλεμεταφορά ανατολικά του Οντερ αλλά δυστυχώς πρέπει να πάω αυτοπροσώπως οπότε και το υπόλοιπο σώμα θα μεταφερθεί στα εύφορα πολωνικά εδάφη.Μιλάμε για ανατολικό παράδεισο.Αυτές οι πόλεις είναι μοναδικές.Κάθε καυλέας πρέπει να κάνει ένα δώρο στον ευατό του να επισκεφτεί μίνιμουμ μια θαυμάσια πολωνική πόλη.Το μόνο καλύτερο είναι ανατολικότερα στην πανάρχαια διαδρομή των Τευτόνων Ιπποτών.