Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
δεν μας ενδιαφερουν βρε δημητρακη οι αντρες...πως θα γινει;
τι σκαλωμα εχεις πια με φωτο απο ασχετα πραγματα
εδω μας ενδιαφερουν γκομενες και πληροφοριες....το εχεις;
αν ναι εχει καλως....αλλοιως τρολαρε αλλου....οκ κι εγω τρολαρω τον κμαν....αλλα αυτος τουλαχιστον ταξιδευει πολυ συχνα
τα μισα να ειναι αληθεια απο αυτα που λεει..... μια χαρα τα καταφερνει....απο το τιποτα....

ΥΓ ο νταβαριτς δεν ειναι φιλος μου, δεν ξερω πως ειναι η φατσα του ουτε με νοιαζει να το μαθω...μιλησα καποιες φορες μαζι του σκαιπ...μου εσπασε τα παπαρια του εριξα μερικα καντιλια και τον εσβησα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολα όσα γράφω είναι αλήθεια.Τώρα έχω τρομερό δίλημμα.Πόζναν ή Στεττίν.Μάλλον Πόζναν θα πάω τελικά.Πολύ μουνί.Τώρα έχω σχηματίσει σιγά σιγά ένα τοπικό χαρέμι με 5 σπονσοράκια που γαμάω κατά βούληση.Σταδιακά το ρόστερ αυξάνεται.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Ολα όσα γράφω είναι αλήθεια.Τώρα έχω τρομερό δίλημμα.Πόζναν ή Στεττίν.Μάλλον Πόζναν θα πάω τελικά.Πολύ μουνί.Τώρα έχω σχηματίσει σιγά σιγά ένα τοπικό χαρέμι με 5 σπονσοράκια που γαμάω κατά βούληση.Σταδιακά το ρόστερ αυξάνεται.
κοψε κατι...διοτι με τον ρυθμο που λες οτι δινεις λεφτα....δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικα ) εγω που ειμαι σε πολυ καλο σημειο οικονομικα και για τα οικονομικα του Λουξεμβουργου και δεν με παιρνουν τα νουμερα που λες...εσυ σαν μισθωτος δεν γινεται να χαας τοσα
εκτος αν παιρνεις δανεια και τρως μονο ψωμι και πινεις μονο νερο
κι εκει ακομα παλι δεν βγαινουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοψε κατι...διοτι με τον ρυθμο που λες οτι δινεις λεφτα....δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικα ) εγω που ειμαι σε πολυ καλο σημειο οικονομικα και για τα οικονομικα του Λουξεμβουργου και δεν με παιρνουν τα νουμερα που λες...εσυ σαν μισθωτος δεν γινεται να χαας τοσα
Στον υπνο του πηγαίνει  :2funny: ανοιξε ενα Αγγλικό σά'ι'τ για ανατολικη Ευρώπη και θα διαβασεις οτι  :jerking: γραφει ο φιλος μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι αλήθεια λέω.Απλά πάω για πολύ λίγο χρόνο και σκάω μεγάλα ποσά.Τώρα τελευταία ξοδεύω γύρω στα 2500 ευρώ μηνιαίως για γούστα.
Η Πολωνία δίπλα είναι.Δύο ΣΚ έχω ελεύθερα το μήνα.Ενα πάω Πολωνία και ένα Ουκρανία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτος δε χαλαει λεφτα αλλα bandwidth στο ιντερνετ. αμα του κοψεις το ιντερνετ θα πεσει σε καταθλιψη γιατι δε θα μπορει να γραφει για σεξ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι αλήθεια λέω.Απλά πάω για πολύ λίγο χρόνο και σκάω μεγάλα ποσά.Τώρα τελευταία ξοδεύω γύρω στα 2500 ευρώ μηνιαίως για γούστα.
Η Πολωνία δίπλα είναι.Δύο ΣΚ έχω ελεύθερα το μήνα.Ενα πάω Πολωνία και ένα Ουκρανία.

βρε ξοδευε μη σκας. τσαμπα πληκτρα ειναι σιγα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Σάββατο επιδρομή στο Πόζναν.Στόχος πέντε ολοκληρωτικά γαμήσια.Δύο γκόμενες έρχονται από άλλες πόλεις και ταυτόχρονα παίζουν δύο τριολέ και δυο ακόμη σπονσορέτς.Ο αετός πρέπει να κρατηθεί στο ύψος του οι σημαίες ψηλά.Θα τιμήσουμε τα εθνικά χρώματα με ξέφρενο ρεσιτάλ βαλκανικού πούτσου.Θα ξεχειλίσει το σπέρμα και τα ευρώ ανατολικά του Οντερ.Αυτή η οικονομία θα ανθίσει.

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
2.487
τελικα στη Βαρσοβια γαμαμε ευκολα ή οχι ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το Σάββατο επιδρομή στο Πόζναν.Στόχος πέντε ολοκληρωτικά γαμήσια.

α ετσι πες μας. συνηθως εχει τα ανολοκληρωτα γαμησια δηλαδη. που καθεσαι απεναντι με ποτο και κοιτας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω κανονίσει διαστημικά γαμήσια αλλά δε θα αρκεστώ σε αυτά.Το βράδυ θα ξεχυθώ στα κλαμπ έστω με τη γκόμενα για να χτυπήσω αβέρτα.22 και Pascha κλασσικά.Γενικά οι Πολωνέζες διψάνε σήμερα για Βαλκάνιους καβαλάρηδες.Η πιο μοντέρνα και δημοφιλής εθνότητα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω κανονίσει διαστημικά γαμήσια αλλά δε θα αρκεστώ σε αυτά.Το βράδυ θα ξεχυθώ στα κλαμπ έστω με τη γκόμενα για να χτυπήσω αβέρτα.22 και Pascha κλασσικά.Γενικά οι Πολωνέζες διψάνε σήμερα για Βαλκάνιους καβαλάρηδες.Η πιο μοντέρνα και δημοφιλής εθνότητα.

εχουμε διαστημικα και ολοκληρωτικα λοιπον στοχο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα ήθελα να διακτινίσω το πέος μου με τηλεμεταφορά ανατολικά του Οντερ αλλά δυστυχώς πρέπει να πάω αυτοπροσώπως οπότε και το υπόλοιπο σώμα θα μεταφερθεί στα εύφορα πολωνικά εδάφη.Μιλάμε για ανατολικό παράδεισο.Αυτές οι πόλεις είναι μοναδικές.Κάθε καυλέας πρέπει να κάνει ένα δώρο στον ευατό του να επισκεφτεί μίνιμουμ μια θαυμάσια πολωνική πόλη.Το μόνο καλύτερο είναι ανατολικότερα στην πανάρχαια διαδρομή των Τευτόνων Ιπποτών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα στο ξενοδοχείο με την Πολωνέζα και έκανα το λάθος να τσεκάρω το κινητό της.Εμετός.Πανε με τόσους πολλούς είναι απίστευτο.Kochanie και kochanie.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αφου θελετε να ακουτε τετεια απο τον αρχοντα θα σας τρελανω τοτε τον γεναρι βουκουρεστι να τρεχεται εκει να βρειτε παραδεισους χαχαχαχ,λεω να κλισω και 2-3 διαμερισματα εξτρα εκτοσ του χοτελ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ήθελα να διακτινίσω το πέος μου με τηλεμεταφορά ανατολικά του Οντερ αλλά δυστυχώς πρέπει να πάω αυτοπροσώπως οπότε και το υπόλοιπο σώμα θα μεταφερθεί στα εύφορα πολωνικά εδάφη.Μιλάμε για ανατολικό παράδεισο.Αυτές οι πόλεις είναι μοναδικές.Κάθε καυλέας πρέπει να κάνει ένα δώρο στον ευατό του να επισκεφτεί μίνιμουμ μια θαυμάσια πολωνική πόλη.Το μόνο καλύτερο είναι ανατολικότερα στην πανάρχαια διαδρομή των Τευτόνων Ιπποτών.
Δεν ήξερα οτι διαβάζεις τα βιβλία του Λιακόπουλου? :2funny:Πως πηγες στην Πολωνία πετώντας με μια κοσμοσφαίρα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom