Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
.Ελλάδα φοιτήτριες που να το δίνουν με διακοσάρες και να σπονσοράρονται με 500 το μήνα δεν έχει.
Τολμώ να πω οτι μετά από Ουκρανία είναι η κορυφαία σήμερα χώρα για σπονσοριλίκι στην Ευρώπη.

Yhkw2J.jpg
1.αυτο ελεγα χτες
2. ουκρανια κ με 150ε  το μηνα καθονται πολλες να τις γαμας,αν εισαι μονιμα εκει  :fuck2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
O φιλος του Glock παει εκει οχι για το ευκολο η το δυσκολο, αλλα επειδη του αρεσουν εκει οι γυναικες. Ειναι θεμα γουστου δηλαδη, εκει γουσταρει , εκει παει. Αυτα οκ υποκειμενικα, ειναι δε μπορει κανεις να πει τιποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νομιζω το θεμα καταντα γελοιο. Εν εχει στην Πολωνια γκομενες που σπονσοραρονται ας μας πει ο κμαν σε ποιο σαιτ τις βρισκεις και τους λες. Και ας μπει οποιος θελει στο ιδιο σαιτ να δοκιμασει να τις προσεγγισει με τον ιδιο τροπο.
Η ας παει στο κλαμπ μαζι με τον κμαν να δει που και ποιες ειναι αυτες οι περιφημες " sponsorettes" και να τους δοσει λεφτα και αρχισει να γαμαει. Ιδου η ροδος.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Eπιτελους να πει καποιος το αυτονοητο. Γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε. Δημιουργιουνται μυθοι και παραμυθες και το κακο ειναι οτι πεφτει στη λουμπα και κοσμος και ξοδευει λεφτα χρονο και κοπο για το τιποτα.
Σε σχεση με την Πολωνια για να συνοψισουμε ΚΑΙ το γαμησι ειναι πιο εύκολο και ο αγοραιος ερωτας πολυ καλυτερος και φτηνοτερος , ετη φωτος καλυτερα και οι Ελληνιδες , ειδικα ηλικιες κατω των 25 πολυ πιο ωραιες απο τις Πολωνες  και φυσικα με καλυτερο χαρακτηρα και μπορεις φυσικα να συννενοηθεις πιο νορμαλ, γιατι απλα ειναι απο τη χωρα σου.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε .
ναι αλλα 25 κ κατω με 40αρηδες πηδιεται?ελλαδα οχι ακομα..πολωνια?μιλαμε για 40 σε καλη φυζικ κ με περσευουμενα 2000 μινιμ το μηνα
νομιζω εκει ειναι η διαφορα
ενας καλος 30 μειον,γαμαει κ στην χωρα του ανετα,απο γκιλφ εως πρωτη λυκειου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Νομιζω το θεμα καταντα γελοιο. Εν εχει στην Πολωνια γκομενες που σπονσοραρονται ας μας πει ο κμαν σε ποιο σαιτ τις βρισκεις και τους λες. Και ας μπει οποιος θελει στο ιδιο σαιτ να δοκιμασει να τις προσεγγισει με τον ιδιο τροπο.
Η ας παει στο κλαμπ μαζι με τον κμαν να δει που και ποιες ειναι αυτες οι περιφημες " sponsorettes" και να τους δοσει λεφτα και αρχισει να γαμαει. Ιδου η ροδος.

Τα έχω γράψει τα σάιτ.Erodate,randki,lento,sympatia από όλα έχω γαμήσει.
Εχω πει ας έρθει κάποιος Πόζναν,Στεττίν ή Κατοβίτσε να δει το φως το αληθινό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι αλλα 25 κ κατω με 40αρηδες πηδιεται?ελλαδα οχι ακομα..πολωνια?μιλαμε για 40 σε καλη φυζικ κ με περσευουμενα 2000 μινιμ το μηνα

Αυτό τους λέω.Εχω ήδη έτοιμες π.χ. 2 σπονσορέτς στο Στεττίν 25 και 23 χρονών.Η συμφωνία είναι για 500 το μήνα,2 ΠΣΚ με την καθεμία.Και Βρότσλαβ έχει πολλές και Κατοβίτσε και στα χωριά πάρα πολλές.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τα έχω γράψει τα σάιτ.Erodate,randki,lento,sympatia από όλα έχω γαμήσει.
Εχω πει ας έρθει κάποιος Πόζναν,Στεττίν ή Κατοβίτσε να δει το φως το αληθινό.
παλι θα σε κολησω στον τοιχο... :grin:
ΠΟΤΕ????

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε πόσταρε τις ιερόδουλες που βάζεις και μην δουλέυεις τον κόσμο..

Το λέω ξεκάθαρα και ας παραξηγηθούν κάποιοι γιατί αλλιώς δεν γινεται κατανοητό..Αν κάποιος είναι παλικάρι που ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΤΕ Ελλάδα (δεν μιλάω μόνο για Ελληνίδες γενικά να γαμάει στην χώρα μας), Θα πάρει ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ στην Πολωνία..ΑΠΛΑ!! Είμαι σίγουρος για αυτο που γράφω 1000%!!!

Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι πως κάποιος αποτυχημένος στην Ελλάδα θα πάει και θα ξεπουτσιαστεί όπως λές στην Πολωνία...Τίποτα απολύτως δεν θα κάνει!!! Θα αποτύχει πλήρως απλά ή θα γαμήσει κανένα μεθυσμένο μπαζάκι στην καλύτερη με πολύ τύχη..

Το να πάει κάποιος καλός όπως ο φίλος του clock ναι το δέχομαι πιθανόν θα πετύχει πολλά περισότερα , αλλά ο αποτυχημένος στη Ελλάδα τι να περιμένει πραγματικά?

Δεν υπάρχει παράδεισος με έυκολες γκόμενες για όλο τον κόσμο!!!!.Για τους δυνατούς παίχτες ας πάνε!! Αλλά μην τρέφεται ψέυτικες ελπίδες ετος 2015!!!

Απο ομορφία τα έχουμε πεί πολλές φορες..Ελληνίδες μέχρι 25 πολύ πολύ καλύτερες..Matures και milfs ψηφίζω χαλαρά Πολωνία..Απλά οι Ελληνίδες μικρές δεν είναι προσεγγίσιμες αν δεν είσαι στον κύκλο τους..Οπότε δώρο άδωρον..

Θα στο πω και αλλίως βγήκα Ελλάδα με 8 μέχρι τώρα (7 ξένες μια Ελληνίδα)..Οι 4 κάτσανε και οι αλλες 4 μιλάμε normal και δείχνουν ενδιαφέρον (100% επιτυχία)...Ξέρεις ποια είναι τα ποσοστά Πολωνία?  Στις 20 που έβγαζα πηδούσα τις 2 και με τις άλλες απλά παράννοια..Τα έχω γράψει 10% επιτυχία είχα με Πολωνέζες...Αυτά γιατι δεν τα λές? Πως δεν υπάρχει συννενόηση μαζί τους? Πως είναι τρελές στο μυαλό?Πως θα της γαμήσεις με τα ποσοστά αυτά και την παράννοια?? Λες μυαλό μπουζούκι έχουν αλλά δεν εξηγείς στον κόσμοτι πάιζει!!!

Μεγάλο λάθος.Η χάλια συνεννόηση δεν παίζει κανένα ρόλο.Τις γαμάς πριν ανακύψουν τα προβλήματα.Το θέμα είναι το ρευστό γιατί είναι αχόρταγες.
Πολωνία γαμάει ο καθένας και ο εντελώς χάλιας που δε γαμάει τίποτα απολύτως Ελλάδα έχει πιθανότητες Πολωνία.Οι Πολωνέζες είναι οι μόνες που δίνουν το πήδημα του ελέους(mercy fuck).Οι επιλογές τους σε επίπεδο εμφάνισης και στάτους αντρών είναι τραγικές.Καμιά Ελληνίδα δε θα πήγαινε με τέτοιους.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτό τους λέω.Εχω ήδη έτοιμες π.χ. 2 σπονσορέτς στο Στεττίν 25 και 23 χρονών.Η συμφωνία είναι για 500 το μήνα,2 ΠΣΚ με την καθεμία.Και Βρότσλαβ έχει πολλές και Κατοβίτσε και στα χωριά πάρα πολλές.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΟΑΝΤΩς...
ΜΕ 500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙς 2 πρωτη διαλογη 20=22 ανω του 1.72...
κ 3 αν εισαι σε πολυ πουτανοχωρι..πχ φρανκιφσκ η κριβερο  ;)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Γιατι στην Πολωνία κάθονται με 40αρηδες τα 25χρονα?Που τα είδατε αυτά?ασφαλώς και όχι..

Για μικρές να παλέψεις χωρίς λεφτά πάς Ουκρανια και Ρωσσια σε χωριά αν είσαι 40+..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μεγάλο λάθος.Η χάλια συνεννόηση δεν παίζει κανένα ρόλο.Τις γαμάς πριν ανακύψουν τα προβλήματα.Το θέμα είναι το ρευστό γιατί είναι αχόρταγες.
Πολωνία γαμάει ο καθένας και ο εντελώς χάλιας που δε γαμάει τίποτα απολύτως Ελλάδα έχει πιθανότητες Πολωνία.Οι Πολωνέζες είναι οι μόνες που δίνουν το πήδημα του ελέους(mercy fuck).Οι επιλογές τους σε επίπεδο εμφάνισης και στάτους αντρών είναι τραγικές.Καμιά Ελληνίδα δε θα πήγαινε με τέτοιους.
ισχυει σε ολη την πρωην εσσδ,ισως κ πολωνια,αν κ τα 400 500ε της  πολωνιας,το μηνα μισθος ειναι πολυ αρνητικο για μονγκερινγκ γενικα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατι στην Πολωνία κάθονται με 40αρηδες τα 25χρονα?Που τα είδατε αυτά?ασφαλώς και όχι..

Για μικρές να παλέψεις χωρίς λεφτά πάς Ουκρανια και Ρωσσια σε χωριά αν είσαι 40+..
2000 περσευουμενα το μηνα ,σημαινει 50000 πλας το χρονο αποδοχες
δεν το λες χωρις λεφτα
υγ εχεις παει λοτζ?εχει φραγκατους?40 πλας?η μονο εργατοκατασταση? :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ισχυει σε ολη την πρωην εσσδ,ισως κ πολωνια,αν κ τα 400 500ε της  πολωνιας,το μηνα μισθος ειναι πολυ αρνητικο για μονγκερινγκ γενικα

Είναι κάπως δύσκολο αλλά δεν είναι ακατόρυωτο.Για τις γκόμενες πιο πολύ 400 ευρώ μισθός είναι.Μετά το ενοίκιο άντε να τους μένουν 150 ευρώ να βγάλουν το μήνα.Οι γκόμενες έχουν ανάγκες δεν είναι όπως οι άντρες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eλλαδα ειναι ρε αφερφε που υπαρχουν μικρες που γουσταρουν μεγαλυτερους. Επειδη θελουν μοστρα, εφελικι κλπ. Στην Πολωνια αστο αλλος κοσμος, σας εχω πει τι παιζει.
Καμια πιο μεγαλη μπορει να βρεις αλλα και παλι δεν αξιζει καν τον κοπο , αυτη η χωρα γενικα ειναι τοσο αδιαφορη, οσο η Πορτογαλια η το Βελγιο οσον αφορα το θεμα γυναικα, πουτανες, γαμησια κλπ. Και αν δεν ηταν ο κμαν να γραφει και εμεις να απανταμε το νημα αυτο θα ηταν το ιδιο με τις προαναφερθεισες χωρες. Πραγματικα ειναι η χωρα του απολυτου τιποτα απο θεμα γαμησια, πουτανες , γυναικες κλπ.
Εδωσε καποια σαιτ ο κμαν, οριστε μπες και ξεκινα :grin: Αυτα που γραφουμε δεν ειναι τιποτα μυστικα, η χωρα στη ζωνη σενγκεν, ειναι, η προσβαση ευκολη ειναι να μεινεις ακριβα δεν ειναι, οποιος θελει ερχεται και βλεπει μονος του

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eλλαδα ειναι ρε αφερφε που υπαρχουν μικρες που γουσταρουν μεγαλυτερους. Επειδη θελουν μοστρα, εφελικι κλπ. Στην Πολωνια αστο αλλος κοσμος, σας εχω πει τι παιζει.
Καμια πιο μεγαλη μπορει να βρεις αλλα και παλι δεν αξιζει καν τον κοπο , αυτη η χωρα γενικα ειναι τοσο αδιαφορη, οσο η Πορτογαλια η το Βελγιο οσον αφορα το θεμα γυναικα, πουτανες, γαμησια κλπ. Και αν δεν ηταν ο κμαν να γραφει και εμεις να απανταμε το νημα αυτο θα ηταν το ιδιο με τις προαναφερθεισες χωρες. Πραγματικα ειναι η χωρα του απολυτου τιποτα απο θεμα γαμησια, πουτανες , γυναικες κλπ.
Εδωσε καποια σαιτ ο κμαν, οριστε μπες και ξεκινα :grin: Αυτα που γραφουμε δεν ειναι τιποτα μυστικα, η χωρα στη ζωνη σενγκεν, ειναι, η προσβαση ευκολη ειναι να μεινεις ακριβα δεν ειναι, οποιος θελει ερχεται και βλεπει μονος του

Εγώ μιλάω και πολωνικά όπως είδες οπότε έχω άλλη διείσδυση.Βλέπω τα πράγματα από μέσα πάω συχνά κτλ.Γενικά σε όλες τις σλαβικές χώρες παίζει ρόλο το χαιλίκι.Τελείως διαφορετική εμπειρία έχεις αν πας φορτωμένος και άλλη αν μετράς τα κέρματα.
Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία είναι τα ίδια πράγματα.Εντάξει πολύ περισσότερες διαθέσιμες Ουκρανία αλλά είναι λόγω οικονομικής κατάστασης.Αμα οι Ουκρανέζες έβγαζαν τα ίδια με τις Πολωνές ούτε οι μισές σε σχέση με τις Πολωνές δε θα ήταν διαθέσιμες.Απλά πολλοί έχουν ψευδαισθήσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
2000 περσευουμενα το μηνα ,σημαινει 50000 πλας το χρονο αποδοχες
δεν το λες χωρις λεφτα
υγ εχεις παει λοτζ?εχει φραγκατους?40 πλας?η μονο εργατοκατασταση? :hi:

Το Λοτζ εχει καποιες βιομηχανιες. Ε οι διευθυντες και τα στελεχη των βιομηχανιων εκει ειναι σχετικα φραγκατοι. Αλλα μη φανταστεις, πυρφοροι οικογενειαρχες ειναι. ο Πολωνος αφου παντρευτει στα 27-28 τη γκομενα που γνωρισε στο πανεπιστημιο η στο χωριο με προξενιο, μενει μια ζωη μαζι της και παύει να ασχολειται με γυναικες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ μιλάω και πολωνικά όπως είδες οπότε έχω άλλη διείσδυση.Βλέπω τα πράγματα από μέσα πάω συχνά κτλ.Γενικά σε όλες τις σλαβικές χώρες παίζει ρόλο το χαιλίκι.Τελείως διαφορετική εμπειρία έχεις αν πας φορτωμένος και άλλη αν μετράς τα κέρματα.

Στην Ελλαδα το χαιλικι παιζει πολυ περισσοτερο ρολο πιστευω ωστοσο. Και το χρημα μετραει πολυ περισσοτερο στην Ελληνιδα παρα στην Πολωνη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στην Ελλαδα το χαιλικι παιζει πολυ περισσοτερο ρολο πιστευω ωστοσο. Και το χρημα μετραει πολυ περισσοτερο στην Ελληνιδα παρα στην Πολωνη.

Στην Πολωνέζα μετράει τρομερά το χρήμα.Αλλο αν δεν το δείχνουνε ανοιχτά λόγω κουλτούρας.Σε όλες τις Σλάβες μετράει το χρήμα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
φιλολογικη ειναι η συζητηση..εφ οσον υπαρχει η ουκρανια δεν υπαρχει λογος να πηγαινω αλλου..βεβαια εγω παω κ μολνταβια καθοσον μιλαω τη γλωσσα αλλα γενικα ουκρανια ,εκτος κιεβου ,ειναι ο απολυτος προορισμος  ;)
ελλαδα δεν παιζουν αυτα σαν κανονας παντως,κ ειδικα ατακα κι επιτοπου  :fuck2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στην Πολωνέζα μετράει τρομερά το χρήμα.Αλλο αν δεν το δείχνουνε ανοιχτά λόγω κουλτούρας.Σε όλες τις Σλάβες μετράει το χρήμα.

Στις ελληνιδες δηλαδη δε μετραει το χρημα? Παει ελληνιδα με αντρα φτωχομπινε χωρις χρημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom