Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για Φιλλιπινεζες σε Ελλαδα, που γινεται παιχνιδι ιντερνετικα;
ελα κυπρο αν σου αρεσουν αυτες.εχουμε και για γαμο και γαμησι χαχαχαχα.διαβασε το σαιτ για κυπρο γραφω για τετειες.ο αδερφος μου 6 γεναρι παει μανιλα ενα μηνα οπως καθε χρονο.η γυναικα του απο εκει ειναι,εχει και παιδακι με αυτην.αν ερθεις κυπρο τα σαβατοκυριακα σου βρισκω πολλες τετειες να γαμησεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Που να εβλεπες τον μαιο του 1988 που πηγα πρωτη φορα τι γινοταν βουδαπεστη   :grin:
Κομμουνισμος ακομα αλλα στην ουγγαρια ηταν καπως πιο ελευθερα τα πραγματα σε συγκριση με τις αλλες χωρες του συμφωνου της βαρσοβιας. Βεβαια με την γκομενα που πηγαμε σε ενα κλαμπ στο νησι της μαργαριτας δεν την βαλανε μεσα γιατι ηταν ντοπια  :grin: μετα πηγαμε αλλου φυσικα,εκατσα καμια δεκεπενταρια μερες...Κολαση,αλλες εποχες  :fuck1:
τασο το 1996 ημουν 16 χρονων,πηγα 15 μερες σε ενα ποδοσφαιρικο τουρνουα,επαιζα καλη μπαλιτσα χαχαχαχ.ενας συμπαιχτης μου 18 πολυ ομορφοπαιδο κολησε σε μια πωλητρια 23 χωρις λεξη αγγλικα.σχολασε απο την δουλεια και την γαμησε στο παρκο διπλα.αλλοι 3 σε ενα μπαρ παλι της γαμησαν στον σιδηροδρομο,αλλοι μεγαλυτεροι με τους προπονητες πηγαιναν σε στριπτιζαδηκα και γαμουσαν.τοτε περναμε το λεωφωρειο 9 και πηγαιναμε λιγο πιο κατω ειχε πανω απο 1000 με τα βρακια να κανουν πεζοδρομιο.πηρα μια και με πηρε σε ενα δωματιο μακρια με τα ποδια ,χεστηκα εκει που με πηρε.στα κλαμπ χαμος γινοταν,επιδει η αλλοι ηταν λιγο μεγαλυτεροι και ψυλοτεροι επαιρναν τισ γκομενες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
τασο το 1996 ημουν 16 χρονων,πηγα 15 μερες σε ενα ποδοσφαιρικο τουρνουα,επαιζα καλη μπαλιτσα χαχαχαχ.ενας συμπαιχτης μου 18 πολυ ομορφοπαιδο κολησε σε μια πωλητρια 23 χωρις λεξη αγγλικα.σχολασε απο την δουλεια και την γαμησε στο παρκο διπλα.αλλοι 3 σε ενα μπαρ παλι της γαμησαν στον σιδηροδρομο,αλλοι μεγαλυτεροι με τους προπονητες πηγαιναν σε στριπτιζαδηκα και γαμουσαν.τοτε περναμε το λεωφωρειο 9 και πηγαιναμε λιγο πιο κατω ειχε πανω απο 1000 με τα βρακια να κανουν πεζοδρομιο.πηρα μια και με πηρε σε ενα δωματιο μακρια με τα ποδια ,χεστηκα εκει που με πηρε.στα κλαμπ χαμος γινοταν,επιδει η αλλοι ηταν λιγο μεγαλυτεροι και ψυλοτεροι επαιρναν τισ γκομενες.
Οι καλυτερες εποχες ηταν τοτε Χαρη,οι ουγγαρεζες αθεες εντελως και θεοτρελλες  :cheesy:
Το 88 ημουνα εικοσιδυο,ειχαμε μεινει με ενα φιλο στο σπιτι απο τις γκομενες κατι αλογατα 1,80 που ειχαμε γνωρισει ελλαδα οταν ειχαν ερθει για καλοκαιρι με την σχολη τους. Τρεις μερες περιμεναμε στην βιεννη για να παρουμε την βιζα και να περασουμε βουδαπεστη χαχα ωραια χρονια  :grin:
Ξαναπηγα το 93 και τοτε ειχαν αρχισει να γυριζουν τσοντες στα παρκα,στο δρομο παντου  :2funny:
Οτι ηθελες εκανες τοτε,απιστευτα γουστα με τις γκομενες. Τωρα βεβαια περασαν αυτα ανεπιστρεπτι,οσοι προλαβαν και τα εζησαν τυχεροι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τα λέω όπως τα ζώ..Δεν έπαιξα ακόμα με Ελληνίδες εκτός απο αυτή που έκατσε απο το Tinder.Το 90% που βγήκα είναι ξένες..Προτείνω σε όλους απο αυτά που είδα απο τον πρώτο μήνα full επίθεση σε ξένες απο Tinder και Ρώσσικα sites...Άπειρος αριθμος απο baby-sitters εδώ !!!Και όσο πλησιάζει καλοκαίρι πιο πολλε ξένες θα σκάνε στα sites!!!! Κυνηγηστε και απο Couchsurfing!!! Προτείνετε σε αυτες που έρχονται μια εβδομάδα να τους δείξετε το κέντρο!!

Ελληνίδες έχω πολλά matures στην δουλειά αλλά πιο μετά χειμώνα θα ασχοληθω με αυτές..

Πάντως και Poland οι μισές που πήρα πέρσι δεν ήταν Πολωνέζες άλλης εθνικότητας ήταν..

Για Ελληνίδες το τονίζω ξανά ΔΕΝ ΕΧΩ ακόμα άποψη ακόμα, έχω μείνει στην παλαιά που είχα πως ΔΕΝ κάθονται έυκολα!!!...Θα δούμε στο μέλλον..Αλλά μένουμε στην ουσια!! Να μπάινει ο σύρτης αρκέι να σου αρέσει η γκόμενα και ας είναι και από τον Βόρειο Πόλο!!!

Και αυτά τα γράφω για σύγκριση..Ο ίδιος τύπος εδώ Ελλάδα και ο ίδιος τύπος Poland...Δεν νομίζω ειλικρινά να βγει τελικά καλύτερα εδώ μην γελιόμαστε αλλά σε καμία περίπτωση όπως το παρουσιάζουν!!! Η απόλυτη Κόλαση εδώ και ο απόλυτος παράδεισος εκέι!! Παραμυθιάζουν τον κόσμο και δίνουν ψέυτικες ελπίδες!!

Αλλά υπομονή 2-3 μήνες για ασφαλή συμπεράσματα..

Εχει δίκιο ο  Dr. Love.Είστε τυχεροί που μένετε Ελλάδα και μπορείτε να ξεσκιστείτε στον πούτσο μέσω Tinder.Τι ανατολικό μπλοκ και μαλακίες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εχει δίκιο ο  Dr. Love.Είστε τυχεροί που μένετε Ελλάδα και μπορείτε να ξεσκιστείτε στον πούτσο μέσω Tinder.Τι ανατολικό μπλοκ και μαλακίες.

Πηγαίνετε απο το Ελλαδιστάν Βαρσοβία να δείτε το ανατλικό μπλόκ!!!! Εχείς κολλήσει στο 1950!!! Πηγαίνεις παραγγέλνεις ιερόδουλες και πουλάς παραμύθι..Πουτάνες σου παραγγέλνω και Σαουδική Αραβία!!!

Κάντε οτι θέλετε..Απλά 500 σελιδες 2 άτομα έχουν γράψει καλά λόγια για Πολωνία!!! Την παρουσιάζουν παράδεισο δηλαδή!!!! Γιατί η αλήθεια όπως όλα τα πράγματα στην ζωή είναι στην μέση!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σλαβική πολωνική κατάσταση.

Ο Σλάβος αδερφός μας γουστάρει να πίνει πολύ και να κοιμάται.
Λένε οτι η Ευρώπη είναι ωραία και είναι όντως.Αλλά αν θες να διασκεδάσεις έλα σε εμάς.

Εδώ τραγούδι για τις Πολωνέζες που πάνε με ξένους για τα λεφτά.

Αισθάνεται σε εμένα λεφτά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
kman2 για το τιντερ τη γνωμη εχεις?γαμας απο απλικεισον?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman2 για το τιντερ τη γνωμη εχεις?γαμας απο απλικεισον?

Πολωνία όντως δουλεύει καλά.Κάτι κάνεις.
Γενικά όμως έξω στα κλαμπ είναι καλύτερα.Το καλό στις σλαβικές χώρες είναι οτι έχει πολύ σπονσοριλίκι.Παραδάκι να έχεις περνάς πολύ καλά.
Την επόμενη φορά θα πάω Στεττίν.Εχω τρία έτοιμα κοννέ ένα τριολέ και μία γκόμενα bdsm που θα έρθει από Wawa.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πολωνία όντως δουλεύει καλά.Κάτι κάνεις.
Γενικά όμως έξω στα κλαμπ είναι καλύτερα.Το καλό στις σλαβικές χώρες είναι οτι έχει πολύ σπονσοριλίκι.Παραδάκι να έχεις περνάς πολύ καλά.
Την επόμενη φορά θα πάω Στεττίν.Εχω τρία έτοιμα κοννέ ένα τριολέ και μία γκόμενα bdsm που θα έρθει από Wawa.

στα κλαμπ οταν πας μονος σου δεν τρως πορτα?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Πηγαίνετε απο το Ελλαδιστάν Βαρσοβία να δείτε το ανατλικό μπλόκ!!!! Εχείς κολλήσει στο 1950!!! Πηγαίνεις παραγγέλνεις ιερόδουλες και πουλάς παραμύθι..Πουτάνες σου παραγγέλνω και Σαουδική Αραβία!!!

Κάντε οτι θέλετε..Απλά 500 σελιδες 2 άτομα έχουν γράψει καλά λόγια για Πολωνία!!! Την παρουσιάζουν παράδεισο δηλαδή!!!! Γιατί η αλήθεια όπως όλα τα πράγματα στην ζωή είναι στην μέση!!!
μα θες να ασχολησε με τον ετερο γνωστο μυθομανη ρομπα;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλλές Γιορτές σε όλους τους συναγωνιστές!!!

Στις αρχές του επόμενου μήνα φευγω απο τη μίζερη Ελληνική χειμερινή πραγματικότητα και πάω Πολωνία και Λιθουανία!Ξεκινάω με ένα φίλο απο Αθηνα για Βαρσοβία! Μένουμε μια νύχτα και μετά κατ'ευθείαν Λουμπλίν για 2 βράδια αρχικά! Μετά βαρσοβία για 5 μέρες και φευγω μόνος για 1 εβδομάδα Λιθουανία στη δικιά μου(τείνει να γίνει σταθερή σχεσούλα  Λιθουανή του καλοκαιριού που είμουν και πριν 15 μέρες Βίλνιους)
Μετά επιστροφή Πολωνία και μάλλον Κρακοβία και ίσως 1-2 μέρες Λβιβ αν χωρέσει μέχρι να έρχει το ...Ιππικό!Αυτό είναι 4 φίλοι απο Ρόδο !!!Όλα αυτά θα διαρκέσουν ένα μήνα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Στο τελευταίο ταξίδι των φίλων μου έπεσαν 2  :knockinb: όλα απο Tinder... :think:
Με προβληματίζει λίγο αυτό! Δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι!Λένε πως άργησαν να καταλάβουν οτι απο το Tinder είναι όλα ευκολα!
Φίλε Λοβ προσπαθώ να βρω το ποστ σου για Λούμπλιν... Πότε είχες πάει?Είχες πει για μαγαζιά και Hotels?

Μέγα Kman!!!!!!!Πρέπει να οργανώσουμε Τιτανοσυνάντηση!!!!! Απόλυτη κατάληψη του χώρου :dancing:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
στα κλαμπ οταν πας μονος σου δεν τρως πορτα?

Ισα ισα οταν πας μονος σου σε αφηνουν παντα.Στην Πολωνια πρακτικα δεν υπαρχει πορτα αν εισαι κυριλε  ντυμενος.
Γενικα τα ατομα εδω λενε αλλα αντ αλλων γιατι δε σπονσοραρουν Πολωνια οποτε δεν ξερουν το παιγνιο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ιπποτης???????????????????????

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλλές Γιορτές σε όλους τους συναγωνιστές!!!

Στις αρχές του επόμενου μήνα φευγω απο τη μίζερη Ελληνική χειμερινή πραγματικότητα και πάω Πολωνία και Λιθουανία!Ξεκινάω με ένα φίλο απο Αθηνα για Βαρσοβία! Μένουμε μια νύχτα και μετά κατ'ευθείαν Λουμπλίν για 2 βράδια αρχικά! Μετά βαρσοβία για 5 μέρες και φευγω μόνος για 1 εβδομάδα Λιθουανία στη δικιά μου(τείνει να γίνει σταθερή σχεσούλα  Λιθουανή του καλοκαιριού που είμουν και πριν 15 μέρες Βίλνιους)
Μετά επιστροφή Πολωνία και μάλλον Κρακοβία και ίσως 1-2 μέρες Λβιβ αν χωρέσει μέχρι να έρχει το ...Ιππικό!Αυτό είναι 4 φίλοι απο Ρόδο !!!Όλα αυτά θα διαρκέσουν ένα μήνα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Στο τελευταίο ταξίδι των φίλων μου έπεσαν 2  :knockinb: όλα απο Tinder... :think:
Με προβληματίζει λίγο αυτό! Δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι!Λένε πως άργησαν να καταλάβουν οτι απο το Tinder είναι όλα ευκολα!
Φίλε Λοβ προσπαθώ να βρω το ποστ σου για Λούμπλιν... Πότε είχες πάει?Είχες πει για μαγαζιά και Hotels?

Μέγα Kman!!!!!!!Πρέπει να οργανώσουμε Τιτανοσυνάντηση!!!!! Απόλυτη κατάληψη του χώρου :dancing:

Εγώ στάνταρ θα εισβάλω Ιανουάριο.Εχω έτοιμες Στεττίν και αρκετές σε άλλες πόλεις.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατί κρύβομαι?Αμα θέλουν ας έρθουν Στεττίν να διασταυρώσουμε τα ξίφη μας.
ερχομαι εγω
ποτε κ που
δεν χρειαζεται ξιφομαχια,απλα εχω κανα δεκαημερο για σκοτωμα,κ πηγαινοντας ουκρανια περναω κι απο κει 2 μερες
υγ θαχεις κ πλατες..ειμαι λιγο κι εγω σβερκος που λες.. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ερχομαι εγω
ποτε κ που
δεν χρειαζεται ξιφομαχια,απλα εχω κανα δεκαημερο για σκοτωμα,κ πηγαινοντας ουκρανια περναω κι απο κει 2 μερες

Στεττίν το τρίτο ΣΚ του Ιανουαρίου.Ραντεβού με τους Βαλκάνιους πουτσαράδες να ξεπουτσιάσουμε το Zachodniopomorskie.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στεττίν το τρίτο ΣΚ του Ιανουαρίου.Ραντεβού με τους Βαλκάνιους πουτσαράδες να ξεπουτσιάσουμε το Zachodniopomorskie.
μακρια το πηγες ,αλλα δεχομαι
προσεξε μην τα γυρισεις
η τοποθεσια κ ν αλλαξει δεν μ ενδιαφερει θα εχω οχημα,ο χρονος ομως να ειναι παρεμφερης
ps διπλα στο βερολινο μαλλον καμενο θαναι το μερος αλλα οκ...μα κ μου μετα δεν γινονται δεκτα  ;) :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom