Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παδιά είστε ανεπανόρθωτοι.Δεν πιάνετε το νόημα.Ας πούμε γνώρισα 3-4 γκόμενες όταν ήμουνα με το Σεβαλιέ.Γιατί δεν του συνέστησα καμία?Είστε εκτός τελείως δεν αντιλαμβάνεστε το παίγνιο.Αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που είναι και αυτό που είναι δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Στην Πολωνία μια χαρά κοπέλες από τα κλαμπ τον τρώνε με κατάλληλο σπονσοράρισμα.

:2funny: εμεις ειμαστε εκτος και δεν αντιλαμβανομαστε το παιγνιο, ο ιπποτης ηταν εντος και αυτοπτης και παλι δεν αντιληφθηκε το παιγνιο, εχεις πεταξει στους γαλαξιες εσυ. οποιος σε βαρεσε στο κεφαλι σου εκανε ζημια λεμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
περασες τον πολωνο για μαυρο ρε κωστακη :wanker: :wanker: :wanker:

Ωχ καλά.Το μόνο που μπορώ να ξεχωρίσω είναι ο Κινέζος από τον Αράπη.Οι ξένοι δε γαμάνε καθόλου Πολωνία ούτε οι γκόμενες προτιμούν τους μαυριδερούς.Σημασία έχει να καταλαβαίνει κανείς ποιος είναι ο Αράπης.Τα άλλα είναι επουσιώδη.
Καθίστε Ελλάδα όπως λέει και ο Dr. Love το καλύτερο μέρος για ξεπούτσιασμα.Αφήστε το ανατολικό μπλοκ με τους wannabe Αράπηδες,Πολωνία,Τσεχία,Βαλτική είναι τελειωμένες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:2funny: εμεις ειμαστε εκτος και δεν αντιλαμβανομαστε το παιγνιο, ο ιπποτης ηταν εντος και αυτοπτης και παλι δεν αντιληφθηκε το παιγνιο, εχεις πεταξει στους γαλαξιες εσυ. οποιος σε βαρεσε στο κεφαλι σου εκανε ζημια λεμε

Σου λένε οτι ο ιππότης δεν παίζει μπάλλα τι δεν καταλαβαίνεις.Είναι τόσα χρόνια εκεί ρώτα τον πόσες σπονσοράρει.
Το σπονσοριλίκι θέλει λεφτά τι νομίζεις.Τώρα οι 3 Πολωνέζες που έχω μου ζήτησαν όλες δώρα για τα Χριστούγεννα.Και έχω να δώσω και στις Ρωσίδες στις Ουκρανές είναι μαύρη τρύπα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σου λένε οτι ο ιππότης δεν παίζει μπάλλα τι δεν καταλαβαίνεις.Είναι τόσα χρόνια εκεί ρώτα τον πόσες σπονσοράρει.

ο ιπποτης δεν εχει λεφτα για πεταμα αλλα δεν το παιζει μπρουκλης ομως ειναι ειλικρινης. εγω του τα πληρωνω ολα του ιπποτη γιατι ειναι καλο παιδι εσυ γιατι δεν του δινεις φραγκο ρε γυφτο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο ιπποτης δεν εχει λεφτα για πεταμα αλλα δεν το παιζει μπρουκλης ομως ειναι ειλικρινης. εγω του τα πληρωνω ολα του ιπποτη γιατι ειναι καλο παιδι εσυ γιατι δεν του δινεις φραγκο ρε γυφτο?

Του είπα να έρθει Κατοβίτσε ή Στεττίν να πάρει μεζέ εγώ φταίω που δεν έρχεται?Αλλά έχω και Κράκωβ ίσως τα καταφέρω να φτάσω εκεί αν και πέφτει μακρυά.
Του είπα να του δώσω 200 ευρώ να μπουκάρει Κατοβίτσε Energy2000 να ξεσκίσει άπειρα κωλαράκια αλλά δε θέλει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Του είπα να έρθει Κατοβίτσε ή Στεττίν να πάρει μεζέ εγώ φταίω που δεν έρχεται?Αλλά έχω και Κράκωβ ίσως τα καταφέρω να φτάσω εκεί αν και πέφτει μακρυά.
Του είπα να του δώσω 200 ευρώ να μπουκάρει Κατοβίτσε Energy2000 να ξεσκίσει άπειρα κωλαράκια αλλά δε θέλει.

να του κανεις ολα τα εξοδα οχι μαλακιες. αειντε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παδιά είστε ανεπανόρθωτοι.Δεν πιάνετε το νόημα.Ας πούμε γνώρισα 3-4 γκόμενες όταν ήμουνα με το Σεβαλιέ.Γιατί δεν του συνέστησα καμία?Είστε εκτός τελείως δεν αντιλαμβάνεστε το παίγνιο.Αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που είναι και αυτό που είναι δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Στην Πολωνία μια χαρά κοπέλες από τα κλαμπ τον τρώνε με κατάλληλο σπονσοράρισμα.
Ουτε μια δεν γνωρισες.Την επεσες σε ολο το κλαμπ και ολο σε κλάνανε  :shit: :2funny:ξεχασα φταίει η Κρακοβία  :2funny: στις αλλες πολεις ειναι αλλιώς  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
να του κανεις ολα τα εξοδα οχι μαλακιες. αειντε

Τα βασικά έξοδα είναι τα κεράσματα.Κατοβίτσε ρουφάνε απίστευτα.Μου έφυγαν 100 ευρώ σε 2 ώρες σε κεράσματα.Αν μετά πας και για zakupy η διακοσάρα φεύγει σε dt.Απλά ο ιππότης δεν τα αντιλαμβάνεται τα έξοδα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ρε μοντς γτ δεν τον μπαναρετε τον μαλακα τον κμαν

μονο κακο προκαλει στο σαιτ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε μοντς γτ δεν τον μπαναρετε τον μαλακα τον κμαν

μονο κακο προκαλει στο σαιτ

Εσείς κάνετε κακό.Αυτά που γράφετε είναι τελείως εκτός πραγματικότητας.Από εμένα πολλοί θα ωφεληθούν αν διαβάσουν προσεκτικά.
Μεταναστεύστε δυτική Ευρώπη,βγάλτε λεφτά,γαμήστε Ανατολική Ευρώπη.

Εδώ βίντεο όπου φαίνεται πώς χορεύουν οι καριόλες οι Πολωνέζες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο πεινασμένος αράπηδες ονειρεύεται  :2funny:
Eγω παλι αντιλαμβανομαι πιο tangible πραγματα. Οπως οτι πηγε να πεσει τραμπουκο απο τον διμετρο σεκιουριτα οταν ο κμαν πηγε στεκοταν επι ωρα στην κοπελα της υποδοχης και της μιλουσε. 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
20  και σήμερα. .μετράω ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eγω παλι αντιλαμβανομαι πιο tangible πραγματα. Οπως οτι πηγε να πεσει τραμπουκο απο τον διμετρο σεκιουριτα οταν ο κμαν πηγε στεκοταν επι ωρα στην κοπελα της υποδοχης και της μιλουσε. 

εμ τοπα εγω εχει φαει καρπαζιες και κουνηθηκε ο ζελες στο κρανιο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και τι να του πει δηλ? Κι εγώ μιλάω σε όσα ξεκωλα υποδοχής δίνουν φως. .και Ρουμανία και Μολδαβία. .Ουκρανία δεν έχω άνεση σε τέτοιο σπρεχεν. .ο πόρτα δηλ  τι να του πει αν θέλει αυτή  πιτσι? ??άλλο αν δυσανασχετεί κι ο κμαν επιμένει. .αλλιώς τι??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ένα βιντεο ανοιξα και βλεπω αυτο :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ΚΩΣΤΑΚΗ δεν καταλαβαίνεις ουτε ότι αυτοι οι 2 είναι χορευτες και κανουν σοου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την καμακωσε ο αραπης την πολωνεζα ε :2funny: :2funny: :2funny:

τα βιντεο που ειχε βαλει απο fake agent για να μας πεισει οτι ειναι γαμιολες ξεχασες?

Επισκέπτης
Εσείς κάνετε κακό.Αυτά που γράφετε είναι τελείως εκτός πραγματικότητας.Από εμένα πολλοί θα ωφεληθούν αν διαβάσουν προσεκτικά.
Μεταναστεύστε δυτική Ευρώπη,βγάλτε λεφτά,γαμήστε Ανατολική Ευρώπη.

Πωπω τι μουνια ειναι αυτα.τωρα θα με κανεις κμαν να μαθω και πολωνικα.χωρις προφορα.χαχα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν ομως αυτη ΔΕΝ θελει? Και ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ γιατι ερχεται συνεχως κοσμος επειδη εχει και ενα event μια εταιρεια εκεινο το βραδυ στο μαγαζι? Τοτε μαλλον ο πορτιερης εχει πολλα να πει ( και να κανει :grin:). Πιστεψε με δε θες να μπλεξεις με Πολωνο πορτιερη
allo auto. Topame

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

ένα βιντεο ανοιξα και βλεπω αυτο :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ΚΩΣΤΑΚΗ δεν καταλαβαίνεις ουτε ότι αυτοι οι 2 είναι χορευτες και κανουν σοου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την καμακωσε ο αραπης την πολωνεζα ε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom