Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μακρια το πηγες ,αλλα δεχομαι
προσεξε μην τα γυρισεις
η τοποθεσια κ ν αλλαξει δεν μ ενδιαφερει θα εχω οχημα,ο χρονος ομως να ειναι παρεμφερης
ps διπλα στο βερολινο μαλλον καμενο θαναι το μερος αλλα οκ...μα κ μου μετα δεν γινονται δεκτα  ;) :grin: :grin:

Θα ρθω και γω αν ειναι :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Θα ρθω και γω αν ειναι :grin:
ελα να κρατας πρακτικα,γιατι οι βαλκανοπουτσοι οπως λεει ο κμαν δεν θα προλαβαινουμε,με κασερι η χωρις θα δουμε  :grin:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: βαλκανογαμισμος,αυτο δεν τοχε πιασει ο μμιτσος29, κ δεν παει καλα το κομμα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
ελα να κρατας πρακτικα,γιατι οι βαλκανοπουτσοι οπως λεει ο κμαν δεν θα προλαβαινουμε,με κασερι η χωρις θα δουμε  :grin:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: βαλκανογαμισμος,αυτο δεν τοχε πιασει ο μμιτσος29, κ δεν παει καλα το κομμα
βαλκανοτσοπανογαμισμος μην το γαμας κι εσυ βαλκανοπουτσε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μακρια το πηγες ,αλλα δεχομαι
προσεξε μην τα γυρισεις
η τοποθεσια κ ν αλλαξει δεν μ ενδιαφερει θα εχω οχημα,ο χρονος ομως να ειναι παρεμφερης
ps διπλα στο βερολινο μαλλον καμενο θαναι το μερος αλλα οκ...μα κ μου μετα δεν γινονται δεκτα   ;) :grin: :grin:

Τι λες τωρα?Τα μεγαλυτερα ψωλετα Πολωνια διπλα στα συνορα με Γερμανια ειναι.Ρωτα και το Σεβαλιε.Στεττιν,Ποζναν,Βροτσλαβ,κατω Σλασκιε,Κατοβιτσε κτλ.Ωραια πραγματα.Ο πουτσος γινεται σφεντονα σε αυτα τα μερη.Και η επιδραση του εκφυλου Βερολινου μαλλον θετικη θα ελεγα.
Ετσι και σκασουμε κλαμπ Σενσο θα κλασουν ολοι μπροστα στους Βαλκανιους πουτσαραδες.4-5 Βαλκανιοι με βαριες ψωλες θα κυριαρχησουν απολυτα στο μερος.
Και να αντεπιτεθουν οι Πολωνοι εχω ετοιμες δυο σπονσορετς,ενα τριολε και μια bdsm γκομενα που ερχεται απο τη Βαρσοβια για μαστιγωμα.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
823
Πόντοι
81
Τι λες τωρα?Τα μεγαλυτερα ψωλετα Πολωνια διπλα στα συνορα με Γερμανια ειναι.Ρωτα και το Σεβαλιε.Στεττιν,Ποζναν,Βροτσλαβ,κατω Σλασκιε,Κατοβιτσε κτλ.Ωραια πραγματα.Ο πουτσος γινεται σφεντονα σε αυτα τα μερη.Και η επιδραση του εκφυλου Βερολινου μαλλον θετικη θα ελεγα.
Ετσι και σκασουμε κλαμπ Σενσο θα κλασουν ολοι μπροστα στους Βαλκανιους πουτσαραδες.4-5 Βαλκανιοι με βαριες ψωλες θα κυριαρχησουν απολυτα στο μερος.
Και να αντεπιτεθουν οι Πολωνοι εχω ετοιμες δυο σπονσορετς,ενα τριολε και μια bdsm γκομενα που ερχεται απο τη Βαρσοβια για μαστιγωμα.
Φιλε εισαι ωραιος δεν μπορω να ξερω τι κανεις απο ολα αυτα που λες αλλα ρισπεκτ για τις καλτ ατακες σου  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φιλε εισαι ωραιος δεν μπορω να ξερω τι κανεις απο ολα αυτα που λες αλλα ρισπεκτ για τις καλτ ατακες σου  :2funny:

Αληθεια ειναι.Θα ακολουθησει φωτορεπορταζ απο τα αγρια γουστα του Στεττινου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Eνταξει το Κατοβιτσε δεν ειναι ακριβως διπλα στη Γερμανια αλλα γενικα εχεις δικιο. Αλλα απο Στετιν και Βροτσλαβ, ειναι οι προγονοι τους φερμενοι απο το Λβοβ και τα αλλα σημερινα Ουκρανικα εδαφη που μετα το 45 πηραν οι Σοβιετικοι. Επομενως Εχουν κατι το ουκρανικο μεσα τους. Μερικα καλα ψωλετα επισης υπαρχουν σε κατι τελειωμενα μερη το Αουγκουστουφ, το Μπιαλυστοκ. Αλλα εκει πρεπει να ναι και πολυ βλαχοι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ειπαμε
ερχομαι αφηνω το προγραμα πανω σου,τωρα βεββαια σ ενα 3ημερο πως θα συνδιασουμε 5 πολεις...που ανεφερεες.. :think:
ελπιζω τις ανεφερες ενδεικτικα,προσωπικα σε ποζναν εχω διαισθηση οτι ειναι καλα,αλλα παμε κ στετιν..βεβαια στην ουκρανια οι πολεις εχουν αρκετη ιαφορα μεταξυ τους στην επαρχια,δεν υπαρχει ομοιογενες πεδιο,,πχ τσερναφτσι στα 150χλμ απο φρανκιφσκ,τελειως αλλο ατιτιουντ..για πολεν θα δουμε
αν τα κανεις μουσκεμα ,εννοω κακη επιλογη πλευγκραουντ,δεν τρεχει κ τιποτα
ενα η φαση αξιζει κι η βολτα
κ β
,φευγω κ παω λοτζ που εχω ετοιμο στρωμενο τραπεζι...
οποτε καινε στρες
ο βασικος κανων ειναι, παντα η προκληση  κατακτησης του νεου στοχου ειναι που αξιζει κι οχι το ριπιτ οσο καλο κ ναναι...
υγ κοιτα μην εξαφανιστεις κι αρχισεις τιποτα παλαβα ,,το ξαναεπισημενω  :grin:
αναβολες δεκτες εως τις 10ιαν
μετα κλειδωνει  :grin:
υγ bdsm   :s&m_3:...δηλ θα γαμησουμε η θα φαμε ξυλο στην τελικη?? :grin: :grin: :grin:
υγ 4-5 βαλκανοβοσκοι??θα ερθεις με ομαδα κρουσης?η σε συνεπηρε ο οιστρος σου?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ειπαμε
ερχομαι αφηνω το προγραμα πανω σου,τωρα βεββαια σ ενα 3ημερο πως θα συνδιασουμε 5 πολεις...που ανεφερεες.. :think:
ελπιζω τις ανεφερες ενδεικτικα,προσωπικα σε ποζναν εχω διαισθηση οτι ειναι καλα,αλλα παμε κ στετιν..βεβαια στην ουκρανια οι πολεις εχουν αρκετη ιαφορα μεταξυ τους στην επαρχια,δεν υπαρχει ομοιογενες πεδιο,,πχ τσερναφτσι στα 150χλμ απο φρανκιφσκ,τελειως αλλο ατιτιουντ..για πολεν θα δουμε
αν τα κανεις μουσκεμα ,εννοω κακη επιλογη πλευγκραουντ,δεν τρεχει κ τιποτα
ενα η φαση αξιζει κι η βολτα
κ β
,φευγω κ παω λοτζ που εχω ετοιμο στρωμενο τραπεζι...
οποτε καινε στρες
ο βασικος κανων ειναι, παντα η προκληση  κατακτησης του νεου στοχου ειναι που αξιζει κι οχι το ριπιτ οσο καλο κ ναναι...
υγ κοιτα μην εξαφανιστεις κι αρχισεις τιποτα παλαβα ,,το ξαναεπισημενω  :grin:
αναβολες δεκτες εως τις 10ιαν
μετα κλειδωνει  :grin:
υγ bdsm   :s&m_3:...δηλ θα γαμησουμε η θα φαμε ξυλο στην τελικη?? :grin: :grin: :grin:
υγ 4-5 βαλκανοβοσκοι??θα ερθεις με ομαδα κρουσης?η σε συνεπηρε ο οιστρος σου?

Τι να τα κάνω μαντάρα?Εχω πάει Στεττίν 20 φορές.Ξέρω το μέρος μέσα έξω.Εχω και έτοιμα κοννέ.Θα κάνω και τζόγο στα κλαμπ.Πολλές σπονσορέτς στο Στεττίν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να τα κάνω μαντάρα?Εχω πάει Στεττίν 20 φορές.Ξέρω το μέρος μέσα έξω.Εχω και έτοιμα κοννέ.Θα κάνω και τζόγο στα κλαμπ.Πολλές σπονσορέτς στο Στεττίν.
Οχι 20.000 φορές εχεις πάει  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οχι 20.000 φορές εχεις πάει  :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι τελείως βλακάκος.100 βίντεο έχω να ποστάρω από τα κλαμπ στο Στεττίν.Τώρα που θα πάω θα ακολουθήσει πλούσιο υλικό από τις σπονσορέτς και το τριολέ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είσαι τελείως βλακάκος.100 βίντεο έχω να ποστάρω από τα κλαμπ στο Στεττίν.Τώρα που θα πάω θα ακολουθήσει πλούσιο υλικό από τις σπονσορέτς και το τριολέ.
Παλι τσόντες και βιντεοκλίπ θα μας βάλεις για να μας πείσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μητσο λες να τον ξυλοφορτωσαν αρκετα οι πορτιερηδες στα κλαμπ και στραβοχυθηκε το μυαλο του απο ενα σημειο και μετα γιαυτο γραφει ετσι
ο ιππότης λεει  ηταν μαζι με κμαν και ειδαν ένα ζευγαρι πολωνων και λεει ο κμαν " πο πο κοιτα τον αραπη μας τρωει τις γκομενες" :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο ιππότης λεει  ηταν μαζι με κμαν και ειδαν ένα ζευγαρι πολωνων και λεει ο κμαν " πο πο κοιτα τον αραπη μας τρωει τις γκομενες" :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Παδιά είστε ανεπανόρθωτοι.Δεν πιάνετε το νόημα.Ας πούμε γνώρισα 3-4 γκόμενες όταν ήμουνα με το Σεβαλιέ.Γιατί δεν του συνέστησα καμία?Είστε εκτός τελείως δεν αντιλαμβάνεστε το παίγνιο.Αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που είναι και αυτό που είναι δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Στην Πολωνία μια χαρά κοπέλες από τα κλαμπ τον τρώνε με κατάλληλο σπονσοράρισμα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Παδιά είστε ανεπανόρθωτοι.Δεν πιάνετε το νόημα.Ας πούμε γνώρισα 3-4 γκόμενες όταν ήμουνα με το Σεβαλιέ.Γιατί δεν του συνέστησα καμία?Είστε εκτός τελείως δεν αντιλαμβάνεστε το παίγνιο.Αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που είναι και αυτό που είναι δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Στην Πολωνία μια χαρά κοπέλες από τα κλαμπ τον τρώνε με κατάλληλο σπονσοράρισμα.
περασες τον πολωνο για μαυρο ρε κωστακη :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom