Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στις ελληνιδες δηλαδη δε μετραει το χρημα? Παει ελληνιδα με αντρα φτωχομπινε χωρις χρημα?
ρε ιποτη ταχεις μπλεξει..κι η ελβετιδα με 6000 μισθο κι αυτη πολλες φορες με βαση το χρημα παει..
αλλα αλλο λεμε
αν κ κατα ποσον με σπονσορ ανοιγουν ευκολα κ γρηγορα μπουτια οπως μολδαβια ουκρανια πχ,η οχι..κ για γκαπ ηλικιας 15,ως 25 χρονια....αυτο  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
@dr Love
συμφωνω οτι αν δεν γαμας στην χωρα σου δεν γαμας πουθενα

διαφωνω στο οτι ενας 40αρης θα φαει δυσκολα μια -25 στην Ελλαδα
@Chevalier Fidèle
συμφωνω στο οτι οι ελληνιδες γουσταρουν χαϊλικι μουρη και εφε αυτο ομως στα 30++++++

διαφωνω στο οτι οι ελληνιδες και οι ελληνομεγαλωμενες πανε με κυριο γνωμονα το χρημα οι -22 εχουν γυρισει στην εποχη του να ειναι καλο παιδι και να εχει μια δουλει Βουγιουκλακη κι ετσι στυλ...το τι βλεπουν τα ματια μου....μουνες δυνατες οχι μαλακιες που τετοιες δεν βλεπω ουκρανια τελευταια να πανε με τον τυπο με το σαραβαλιασμενο παπιορε....και οχι σωμα Σπαλιαρα....κανονικα παλληκαρια

@balkanexpress77
διαφωνω σε ολα εισαι ΜΜ

@Kman2
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
@Kman2

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απορω πως πατε να βγαλετε μπουσουλα για καμακι οταν καθενας εχει διαφορετικη εμφανιση/προσωπικοτητα/λεφτα για ξοδεμα. σε ολο τον πλανητη παιζουν ρολο αυτα και δεν ειναι κοινα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
απορω πως πατε να βγαλετε μπουσουλα για καμακι οταν καθενας εχει διαφορετικη εμφανιση/προσωπικοτητα/λεφτα για ξοδεμα. σε ολο τον πλανητη παιζουν ρολο αυτα και δεν ειναι κοινα.
δεν νομιζω κανενας να βγαζει μπουσουλα στο καμακι....αλλα πληροφοριες και τεχνικες που χρησιμοποιει ο καθενας....απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι του ταιριαζει
τα παιδια πλην εξαιρεσαιων περιγραφουν την περιρρέουσα ατμοσφαιρα της καθε χωρας...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν νομιζω κανενας να βγαζει μπουσουλα στο καμακι....αλλα πληροφοριες και τεχνικες που χρησιμοποιει ο καθενας....απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι του ταιριαζει
τα παιδια πλην εξαιρεσαιων περιγραφουν την περιρρέουσα ατμοσφαιρα της καθε χωρας...
σωστα.αν παρω παραδειγμα βουδαπεστη το 1996 αν εισουν ξενος εμφανισημος γαμουσες τσαμπα οπειαν ηθελες,το 2012 καμια δεν μιλαγε στο κλαμπ,ολοι ηταν γνωστοι μεταξυ τους και ειχαν τον κυκλο τους.παντου διαπιστωσα ολοι εχουν τον κυκλο τους και σαν τουριστας δεν μπαινεις μεσα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σωστα.αν παρω παραδειγμα βουδαπεστη το 1996 αν εισουν ξενος εμφανισημος γαμουσες τσαμπα οπειαν ηθελες,το 2012 καμια δεν μιλαγε στο κλαμπ,ολοι ηταν γνωστοι μεταξυ τους και ειχαν τον κυκλο τους.παντου διαπιστωσα ολοι εχουν τον κυκλο τους και σαν τουριστας δεν μπαινεις μεσα.
  :hi: :hi: :hi:
κατι φορες επανερχονται οι βολτες !!!! :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δηλαδη αν ειμαι γκομενος και κλεινω το ματι στο κλαμπ και μου καθονται θα σε βοηθησει.
αν ειμαι τροχαιο τρακαρισμα και δεν μου καθονται θα σε βοηθησει.
αν ειμαι διανοητικα σαλεμενος και φαντασιωνομαι οτι μου καθονται ολες θα σε βοηθησει.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
δηλαδη αν ειμαι γκομενος και κλεινω το ματι στο κλαμπ και μου καθονται θα σε βοηθησει.
αν ειμαι τροχαιο τρακαρισμα και δεν μου καθονται θα σε βοηθησει.
αν ειμαι διανοητικα σαλεμενος και φαντασιωνομαι οτι μου καθονται ολες θα σε βοηθησει.
1.αν εισαι τετοιος τα θερμα μου συγχαρητηρια....εγω θελω πολυ προσπαθεια μπουρου μπουρου και τυχη
2.δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι υπαρχουν ομορφοι και αμορφοι....αν εχεις προσωπικοτητα και χιουμερ ο κουασιμοδος να εισαι θα βγαλεις γκομενα
3.αν εισαι ο γνωστος σαλεμενος ναι...αλλωστε η φαντασια δεν εχει ορια

Περα απο την πλακα...ολα στην ζωη εχουν μια πεπατημενη και εναν κανονα...εγω προσωπικα για να μιλησω για εμενα  εχω εφαρμοσει μια συγκεκριμενη τεχνικη οπου τα αποτελεσματα δειχνουν αρκετη επιτυχια και για το μπατζετ μου και για την ηλικια μου και για την εμφανιση μου
καποιοι που ηρθαν μαζι μου ή ακολουθησαν την πεπατημενη μου ομοιως και αυτοι ειχαν την αναλογη επιτυχια βαση της  εμπειριας τους..

Παντα ομως να μην ξεχναμε οτι οι γυναικες οσο ανοιχτομυαλες κι αν ειναι θα πρεπει να τις σεβεσαι και να εισαι ευγενικος αλλοιως καθε και οποια επιτυχια που θα εχεις θα ειναι προσκαιρη

Μετα απο 3 χρονια συχνης παρουσιας που εχω σε μια συγκεκριμενη πολη επειδη ακριβως τις σεβομαι περνανε καλα μαζι μου διευρηνετε αντι να μειωνετε ο κυκλος των γνωριμιων μου

και να μην ξεχναμε το εξης βασικο που ειναι κανονας σε ολα τα κρατη και σε ολες τις γυναικες του κοσμου σε οποιαδηποτε γωνια της γης...ειναι ξενος...οπερ σημαινει οτι δεν θα τους βγουν κουδουνια οπως θα εβγαινε αν ημουν ντοπιος και βασιζονται στην εχεμυθια

παρε για παραδειγμα της Ελληνιδες...το καλοκαιρι δεν αφηνουν σε νησι πουτσα αλλοδαπου να παει χαμενη...οχι γιατι ειναι διακοπες και ειναι απελευθερωμενες απο το αγχος της πολης και τις δουλειας...αλλα γιατι θα κανει την φαντασιωση της με παρτουζες γαμησια στον δρομο one night stand με εναν ιταλο-σουηδο-ισπανο τουριστα και αυτος θα γυρισει σπιτι του κι αυτη σπιτι της και δεν θα παρει κανενας κοντινος της ανθρωπος χαμπαρι τιποτα και θα γυρισει να το παιζει παρθενα....ομοιως κανουν και οι αλλοδαπες τουριστριες στα νησια....οπου τα γαμησια πεφτουν κυριως με ανθρωπους διαφορετικης εθνικοτητας....κατι το αναλογο κανω κι εγω σε αυτα τα μερη

οκ ο γραφικος λεει 300 μαλακιες το δευτερολεπτο....θα αμφιβαλλω για τα 95 στα 100 που θα πει....αλλα σαν τουριστας του Σ/Κ των 4-5-10 ημερων σε μια ξενη χωρα θα γαμησει περισσοτερο απο τον Ιποττη η των Ντ, Λοβ για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι ειναι κατοικοι μονιμοι και δεν θα πει ευκολα μια πιτσιρικα σκασε μου 100-200 να με γαμησεις....την επομενη μερα εχει βγει εφημεριδα...και αυτο το θετω σαν παραδειγμα κι οχι για να αμφισβητισω την εχεμυθια των παιδιων

Αυτη ειναι η αποψη μου...για αλλους σεβαστη...για αλλους μαλακια.....κρατα εσυ οτι θες και πετα οτι θες απο αυτα που γραφω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παρε για παραδειγμα της Ελληνιδες...το καλοκαιρι δεν αφηνουν σε νησι πουτσα αλλοδαπου να παει χαμενη...οχι γιατι ειναι διακοπες και ειναι απελευθερωμενες απο το αγχος της πολης και τις δουλειας...αλλα γιατι θα κανει την φαντασιωση της με παρτουζες γαμησια στον δρομο one night stand με εναν ιταλο-σουηδο-ισπανο τουριστα και αυτος θα γυρισει σπιτι του κι αυτη σπιτι της και δεν θα παρει κανενας κοντινος της ανθρωπος χαμπαρι τιποτα και θα γυρισει να το παιζει παρθενα....ομοιως κανουν και οι αλλοδαπες τουριστριες στα νησια....οπου τα γαμησια πεφτουν κυριως με ανθρωπους διαφορετικης εθνικοτητας....κατι το αναλογο κανω κι εγω σε αυτα τα μερη

αυτο ισχυει στο ακεραιο ειμαι σε θεση να γνωριζω πολλα παραδειγματα  :thumbsup:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
1.αν εισαι τετοιος τα θερμα μου συγχαρητηρια....εγω θελω πολυ προσπαθεια μπουρου μπουρου και τυχη
2.δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι υπαρχουν ομορφοι και αμορφοι....αν εχεις προσωπικοτητα και χιουμερ ο κουασιμοδος να εισαι θα βγαλεις γκομενα
3.αν εισαι ο γνωστος σαλεμενος ναι...αλλωστε η φαντασια δεν εχει ορια

Περα απο την πλακα...ολα στην ζωη εχουν μια πεπατημενη και εναν κανονα...εγω προσωπικα για να μιλησω για εμενα  εχω εφαρμοσει μια συγκεκριμενη τεχνικη οπου τα αποτελεσματα δειχνουν αρκετη επιτυχια και για το μπατζετ μου και για την ηλικια μου και για την εμφανιση μου
καποιοι που ηρθαν μαζι μου ή ακολουθησαν την πεπατημενη μου ομοιως και αυτοι ειχαν την αναλογη επιτυχια βαση της  εμπειριας τους..

Παντα ομως να μην ξεχναμε οτι οι γυναικες οσο ανοιχτομυαλες κι αν ειναι θα πρεπει να τις σεβεσαι και να εισαι ευγενικος αλλοιως καθε και οποια επιτυχια που θα εχεις θα ειναι προσκαιρη

Μετα απο 3 χρονια συχνης παρουσιας που εχω σε μια συγκεκριμενη πολη επειδη ακριβως τις σεβομαι περνανε καλα μαζι μου διευρηνετε αντι να μειωνετε ο κυκλος των γνωριμιων μου

και να μην ξεχναμε το εξης βασικο που ειναι κανονας σε ολα τα κρατη και σε ολες τις γυναικες του κοσμου σε οποιαδηποτε γωνια της γης...ειναι ξενος...οπερ σημαινει οτι δεν θα τους βγουν κουδουνια οπως θα εβγαινε αν ημουν ντοπιος και βασιζονται στην εχεμυθια

οκ ο γραφικος λεει 300 μαλακιες το δευτερολεπτο....θα αμφιβαλλω για τα 95 στα 100 που θα πει....αλλα σαν τουριστας του Σ/Κ των 4-5-10 ημερων σε μια ξενη χωρα θα γαμησει περισσοτερο απο τον Ιποττη η των Ντ, Λοβ για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι ειναι κατοικοι μονιμοι και δεν θα πει ευκολα μια πιτσιρικα σκασε μου 100-200 να με γαμησεις....την επομενη μερα εχει βγει εφημεριδα...και αυτο το θετω σαν παραδειγμα κι οχι για να αμφισβητισω την εχεμυθια των παιδιων

Αυτη ειναι η αποψη μου...για αλλους σεβαστη...για αλλους μαλακια.....κρατα εσυ οτι θες και πετα οτι θες απο αυτα που γραφω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για αυτο και εγω δεν πιστευω τους ιποτες της ροδου και τα αλλα καμακια,οι τουριστριες κυπρο γαμιουνται με αλλους τουριστες.δεν γουσταρουν τους ντοπιους,αν ερχοσασταν παλαιοτερα αγια ναπα και βλεπαται τους ντοπιους με ραστα μαλια,παντοφλες και βερμουδες γελειες εξω απο τα κλαμπ να νομιζουν θα παρουν μεθυσμενες χαχαχαχ,για γελια ειναι.ο κμαν βεβαια αλλα θα πει καπου εγραφε και αγια ναπα,καπου θα διαβαζε παλι.ειδατε και τον μπρουνο το καμακι της ροδου τι εμφανιση χαχαχαχα και πηγε θυμα μιας βουλγαρας βιζιτας.πλακα ειχαν οι αγιαναπητες,σαν τουρκογυφτοι και πλισιαζαν και ελεγαν γουεαρ γιου καμ φρομ ρα!ζωα τελειος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
που να γαμησεις ελληνιδες και κυπριες μυκονο παραδειγμα?γινεται να πανε διακοπες 6-10 ανδροπαρεα μαζι και να θελουν να γαμησουν?η αλλη παρεα 10 γυναικες?δεν αφηνουν η μια την αλλη.καλα λεει ο πορνομεταναστισ αν ηταν ηδονοβλεψιας εκει θα ηταν.ολοι οι φιλοι μου πηγαν ανδρωπαρεα,εκαναν φιλιες με αλλες παρεες γυναικων,μονο παρεα και ελπιδα ειχαν χανοντας τον χρονο τους.μονος θα πηγαινα σε τετεια μερη οπως κανω παντα,μακρια απο ελληνιδες και παρεεσ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.576
Πόντοι
216
Παιδιά καλησπέρα..άφησα λίγο χρόνο να μελετήσω την κατάσταση Ελλάδα και να γράψω εντυπώσεις..

Καταρχάς σταματώ να απάντω σε kman..Το παλικάρι είναι για γέλια..Νομιζει πως αναφέρεται σε 10χρονα!!! Ποστάρει ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μας λέει πως γαμάει Πολωνέζες..Νομίζω οι εικόνες είναι αρκετές για να βγάλετε συμπέρασμα..

Στα δικά μας τώρα...26 μέρες Ελλάδα κλείνω...Απολογισμός 4 πηδήματα και 8 ραντεβού συνολικά..Πηδηματα 1 Ρωσσίδα,1 ελληνίδα,1 απο Φιλλιπίνες και 1 απο Βενεζουέλα. οι Ξένες απο Dating sites Tinder,badoo κ.λ.π...Δεν πρόλαβα να βγώ ούτε μια φορα νύχτα για πεφτικές γιατί προτιμούσα να βγαίνω Dating απο Internet και να της ποτίζω..Μπορεί να είναι η τύχη του πρωτάρη για αυτό κάνω λίγη υπομονή 2-3 μήνες για να κρίνω με μεγαλύτερη ασφάλεια..

Πάντως πιστεύω πως ο στόχος Ελλάδα πλέον είναι ξένες απο Dating sites..Στοχέυστε εκεί!!!!!!.Υπάρχουν άπειρες που δουλέυουν σε σπίτια και μπάινουν σε dating sites..Επίσης μιλάω με πολλές ξένες σε Tinder...Και βλέπω και πολλές Γεωργιανές που μπάινουν στα sites αυτά..Βγηκα και με 2 απο αυτές για καφέ αλλά πολύ μετρημένες, δεν κατάφερα ούτε φιλί με αυτες.Θέλουν καιρό να το δώσουν.Μάλλον Γεωργιανές πιο της θρησκέιας και μαζεμένες...Ρωσσίδα και Βενεζουέλα πήδημα στο πρώτο ραντεβου (δεν μπορω να το πιστέψω ακόμα)!!!

Ο προσωπικός απολογισμός όμως είναι πολύ πέρα απο τις προσδοκίες μου.. +4 σε λιγότερο απο ένα μηνα!  Δεν ξέρω δεν θα πώ πολλά κάνω υπομονή λίγο ακόμα για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα...

Έρχνται Χριστούγεννα οπότε θα μείνουμε λίγο πίσω στο κυνηγητό..Αλλά προς το πάρων δεν μου έχει λείψει Poland στο θέμα των γυναικών καθόλου!! και σας το γράφω με πλήρη επίγνωση!! Μου έλειψε πολύ σε κάποια πραγματα που δεν μπορώ να βρώ εδώ σε καλές τιμες (sushi,βιετναμέζικα φαγητα,clubs για χορό και βότκα κ.λ.π)..

Ας βρίζει ο παπατζής ο kman όσο θέλει...Εγώ σας γράφω την αλήθεια και αυτά που ζώ!! 4 Poland το μηνα δεν πήρα!!! Μπορέι να είναι τύχη αλλά αν συνεχίσει έτσι μπορεί και να μην είναι!!! θα ξέρω σε λίγους μήνες..Αν τα πράγματα πάνε σκατά θα τα γράψω...Και ας λέει κμαν για κωλοτούμπες λές και είμαστε κόμματα...Τι σημάινει κωλοτούμπα? Αν πήδηξα 4 σε ένα μήνα εδώ και τους επόμενους 3 δεν πήδήξω απολύτως τίποτα δεν πρέπει να γράψω την αλήθεια πως δεν προχώρησε το ίδιο, για να βγεί το γενικό συμπέρασμα? Να γράψω μαλακίες? Ότι ζούμε γράφουμε..Ο Kman γράφει όχι ότι ζεί αλλά ότι φαντάζεται!!!

Για Φιλλιπινεζες σε Ελλαδα, που γινεται παιχνιδι ιντερνετικα;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.576
Πόντοι
216
Eπιτελους να πει καποιος το αυτονοητο. Γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε. Δημιουργιουνται μυθοι και παραμυθες και το κακο ειναι οτι πεφτει στη λουμπα και κοσμος και ξοδευει λεφτα χρονο και κοπο για το τιποτα.
Σε σχεση με την Πολωνια για να συνοψισουμε ΚΑΙ το γαμησι ειναι πιο εύκολο και ο αγοραιος ερωτας πολυ καλυτερος και φτηνοτερος , ετη φωτος καλυτερα και οι Ελληνιδες , ειδικα ηλικιες κατω των 25 πολυ πιο ωραιες απο τις Πολωνες  και φυσικα με καλυτερο χαρακτηρα και μπορεις φυσικα να συννενοηθεις πιο νορμαλ, γιατι απλα ειναι απο τη χωρα σου.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε .

Μαλλον ως Ελληνας σου ειναι πιο ελκυστικες οι ελληνιδες....κατανοητο, δεν λεω, αλλα αντικειμενικα να το δουμε, ε δεν μπορεις να συγκρινεις τις ελληνιδες με σλαβες σε θεμα ομορφιας!

Και καλα, για ομορφια λετε διαφορα, για χαρακτηρα ομως;
Μου λετε οτι οι ελληνιδες ειναι ok απο χαρακτηρα;
Σοβαρα δηλαδη;;;;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μαλλον ως Ελληνας σου ειναι πιο ελκυστικες οι ελληνιδες....κατανοητο, δεν λεω, αλλα αντικειμενικα να το δουμε, ε δεν μπορεις να συγκρινεις τις ελληνιδες με σλαβες σε θεμα ομορφιας!

Και καλα, για ομορφια λετε διαφορα, για χαρακτηρα ομως;
Μου λετε οτι οι ελληνιδες ειναι ok απο χαρακτηρα;
Σοβαρα δηλαδη;;;;
o σεβυς τα λέει σωστά για άντρες 25 με 30 το  πολύ πολύ χωρίς φράγκα περσευουμενα πέρα από το κλασικό 800αρι το μήνα και αν...γι αυτούς έτσι είναι ..πιο καλά μαμά Ελλάς. .για 35 πλας και πολύ πιο πάνω μονόδρομος Ουκρανία με κάποιες ελαφρές εναλλακτικές πχ Ρουμανία Μολδαβία. .Ελλάδα για όσους ψάχνουν ποικιλια και γκαπ 15ετιας και σβελτες καταστάσεις δεν υπάρχει λύση. Εκτός αν είσαι τβ σταρ καναλαρχης τραγουδιστής κλπ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
o σεβυς τα λέει σωστά για άντρες 25 με 30 το  πολύ πολύ χωρίς φράγκα περσευουμενα πέρα από το κλασικό 800αρι το μήνα και αν...γι αυτούς έτσι είναι ..πιο καλά μαμά Ελλάς. .για 35 πλας και πολύ πιο πάνω μονόδρομος Ουκρανία με κάποιες ελαφρές εναλλακτικές πχ Ρουμανία Μολδαβία. .Ελλάδα για όσους ψάχνουν ποικιλια και γκαπ 15ετιας και σβελτες καταστάσεις δεν υπάρχει λύση. Εκτός αν είσαι τβ σταρ καναλαρχης τραγουδιστής κλπ
καλα βλεπω και τους λεφταδες καναλαρχες τι κρατανε ελλαδα.αυτον τον κοντομηνα να κρατα ενα χοντροκολο μπαζο την σπυροπουλου,να βλεπω μπαζα σαν την μενεγακη 45 να το παιζει σουπεργκομενα χαχαχαχαχ.η να βλεπω κατι βανα μπαρμπα γιαχ,η αυτη την βικη κουλιανου αυτη ηταν μοντελο?τραγωδια ειναι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Που να εβλεπες τον μαιο του 1988 που πηγα πρωτη φορα τι γινοταν βουδαπεστη  :grin:
Κομμουνισμος ακομα αλλα στην ουγγαρια ηταν καπως πιο ελευθερα τα πραγματα σε συγκριση με τις αλλες χωρες του συμφωνου της βαρσοβιας. Βεβαια με την γκομενα που πηγαμε σε ενα κλαμπ στο νησι της μαργαριτας δεν την βαλανε μεσα γιατι ηταν ντοπια  :grin: μετα πηγαμε αλλου φυσικα,εκατσα καμια δεκεπενταρια μερες...Κολαση,αλλες εποχες  :fuck1:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Που να εβλεπες τον μαιο του 1988 που πηγα πρωτη φορα τι γινοταν βουδαπεστη   :grin:
Κομμουνισμος ακομα αλλα στην ουγγαρια ηταν καπως πιο ελευθερα τα πραγματα σε συγκριση με τις αλλες χωρες του συμφωνου της βαρσοβιας. Βεβαια με την γκομενα που πηγαμε σε ενα κλαμπ στο νησι της μαργαριτας δεν την βαλανε μεσα γιατι ηταν ντοπια  :grin: μετα πηγαμε αλλου φυσικα,εκατσα καμια δεκεπενταρια μερες...Κολαση,αλλες εποχες  :fuck1:

πιαστηκε ο πουτσος σου φιλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom