δηλαδη αν ειμαι γκομενος και κλεινω το ματι στο κλαμπ και μου καθονται θα σε βοηθησει.
αν ειμαι τροχαιο τρακαρισμα και δεν μου καθονται θα σε βοηθησει.
αν ειμαι διανοητικα σαλεμενος και φαντασιωνομαι οτι μου καθονται ολες θα σε βοηθησει.
1.αν εισαι τετοιος τα θερμα μου συγχαρητηρια....εγω θελω πολυ προσπαθεια μπουρου μπουρου και τυχη
2.δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι υπαρχουν ομορφοι και αμορφοι....αν εχεις προσωπικοτητα και χιουμερ ο κουασιμοδος να εισαι θα βγαλεις γκομενα
3.αν εισαι ο γνωστος σαλεμενος ναι...αλλωστε η φαντασια δεν εχει ορια
Περα απο την πλακα...ολα στην ζωη εχουν μια πεπατημενη και εναν κανονα...εγω προσωπικα για να μιλησω για εμενα εχω εφαρμοσει μια συγκεκριμενη τεχνικη οπου τα αποτελεσματα δειχνουν αρκετη επιτυχια και για το μπατζετ μου και για την ηλικια μου και για την εμφανιση μου
καποιοι που ηρθαν μαζι μου ή ακολουθησαν την πεπατημενη μου ομοιως και αυτοι ειχαν την αναλογη επιτυχια βαση της εμπειριας τους..
Παντα ομως να μην ξεχναμε οτι οι γυναικες οσο ανοιχτομυαλες κι αν ειναι θα πρεπει να τις σεβεσαι και να εισαι ευγενικος αλλοιως καθε και οποια επιτυχια που θα εχεις θα ειναι προσκαιρη
Μετα απο 3 χρονια συχνης παρουσιας που εχω σε μια συγκεκριμενη πολη επειδη ακριβως τις σεβομαι περνανε καλα μαζι μου διευρηνετε αντι να μειωνετε ο κυκλος των γνωριμιων μου
και να μην ξεχναμε το εξης βασικο που ειναι κανονας σε ολα τα κρατη και σε ολες τις γυναικες του κοσμου σε οποιαδηποτε γωνια της γης...ειναι ξενος...οπερ σημαινει οτι δεν θα τους βγουν κουδουνια οπως θα εβγαινε αν ημουν ντοπιος και βασιζονται στην εχεμυθια
παρε για παραδειγμα της Ελληνιδες...το καλοκαιρι δεν αφηνουν σε νησι πουτσα αλλοδαπου να παει χαμενη...οχι γιατι ειναι διακοπες και ειναι απελευθερωμενες απο το αγχος της πολης και τις δουλειας...αλλα γιατι θα κανει την φαντασιωση της με παρτουζες γαμησια στον δρομο one night stand με εναν ιταλο-σουηδο-ισπανο τουριστα και αυτος θα γυρισει σπιτι του κι αυτη σπιτι της και δεν θα παρει κανενας κοντινος της ανθρωπος χαμπαρι τιποτα και θα γυρισει να το παιζει παρθενα....ομοιως κανουν και οι αλλοδαπες τουριστριες στα νησια....οπου τα γαμησια πεφτουν κυριως με ανθρωπους διαφορετικης εθνικοτητας....κατι το αναλογο κανω κι εγω σε αυτα τα μερη
οκ ο γραφικος λεει 300 μαλακιες το δευτερολεπτο....θα αμφιβαλλω για τα 95 στα 100 που θα πει....αλλα σαν τουριστας του Σ/Κ των 4-5-10 ημερων σε μια ξενη χωρα θα γαμησει περισσοτερο απο τον Ιποττη η των Ντ, Λοβ για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι ειναι κατοικοι μονιμοι και δεν θα πει ευκολα μια πιτσιρικα σκασε μου 100-200 να με γαμησεις....την επομενη μερα εχει βγει εφημεριδα...και αυτο το θετω σαν παραδειγμα κι οχι για να αμφισβητισω την εχεμυθια των παιδιων
Αυτη ειναι η αποψη μου...για αλλους σεβαστη...για αλλους μαλακια.....κρατα εσυ οτι θες και πετα οτι θες απο αυτα που γραφω