You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 887K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αγιος Βασίλης.
http://imageshack.com/a/img908/[URL unfurl="true"]http://imageshack.com/a/img908/1920/WqCTLq.jpg1920/WqCTLq.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σου εκανα επιθεση και προβοκατσια στο αλλο, θρεντ, μπες να υπερασπισεις τη θεση σου και να αντιπαρατεθεις ;D O βαλκανιος τσολιας πρεπει να ειναι παντα μαχητης ;D
Αγιος Βασίλης.
Poznan by night.Προετοιμασία για νυχτερινή έξοδο.Η γκόμενα μου εξέφρασε την ανησυχία οτι το βραδυνό φόρεμα ίσως την έκανε να μοιάζει prostytutka.Οχι αγάπη μου της είπα.
Οταν πήγαμε Pascha μου λέει μεγάλες καριόλες οι Ποζνανιάνκες.Δεν είναι καλές κοπέλες όπως στα μέρη μου.Φαίνεται καθαρά οτι τον τρώνε και πάνε για τα λεφτά.
Επεσα πάλι θύμα άγριου ξεζουμίσματος.Το πρόβλημα με τις Πολωνέζες είναι οτι σε ρουφάνε τόσο πολύ που πέφτεις ξερός δεν έχεις καθόλου χύσι για τις άλλες.Ηθελα να γαμήσω άλλες 3 πού να τα καταφέρω?Τώρα είναι όλες θυμωμένες.
Poznan by night.Προετοιμασία για νυχτερινή έξοδο.Η γκόμενα μου εξέφρασε την ανησυχία οτι το βραδυνό φόρεμα ίσως την έκανε να μοιάζει prostytutka.Οχι αγάπη μου της είπα.
Οταν πήγαμε Pascha μου λέει μεγάλες καριόλες οι Ποζνανιάνκες.Δεν είναι καλές κοπέλες όπως στα μέρη μου.Φαίνεται καθαρά οτι τον τρώνε και πάνε για τα λεφτά.
Επεσα πάλι θύμα άγριου ξεζουμίσματος.Το πρόβλημα με τις Πολωνέζες είναι οτι σε ρουφάνε τόσο πολύ που πέφτεις ξερός δεν έχεις καθόλου χύσι για τις άλλες.Ηθελα να γαμήσω άλλες 3 πού να τα καταφέρω?Τώρα είναι όλες θυμωμένες.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 809
ρε μαλακα ελεος δηλαδη...θα μας πεις ποιο ειναι το γαμημενο σαιτ που βρισκεις γκομενες μπας και σε παρουμε λιγο σοβαρα;;;;; η κι αυτο ειναι τις φαντασιας σου και ειναι απλα το οντπολι;
ασταδιαλα
ασταδιαλα
ρε μαλακα ελεος δηλαδη...θα μας πεις ποιο ειναι το γαμημενο σαιτ που βρισκεις γκομενες μπας και σε παρουμε λιγο σοβαρα;;;;; η κι αυτο ειναι τις φαντασιας σου και ειναι απλα το οντπολι;
ασταδιαλα
Εχω γράψει τα σάιτ 100 φορές.Ποιο οντπολι?Δικές μου είναι οι φωτό.Αυτή είναι η βαλίτσα μου στη φωτό.Τώρα έχω μια υποψήφια σπονσορέτ στο Λούμπλιν μου έγραψε σήμερα υποφέρω θέλω φοβερά να γαμηθώ και δεν έχω με ποιον.Σου πετάνε κάτι φωτό με τα βυζιά ή το μουνί στη μάπα εκεί που συζητάς για τελείως διαφορετικά θέματα.Π.χ. είμαι στο μπάνιο κοίτα.Είναι αριστοτέχνισες της καυλίασης οι Πολωνέζες.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
βουκουρεστι μην πας ..τζαπα χανεις το καιρο σου...αφου θελετε να ακουτε τετεια απο τον αρχοντα θα σας τρελανω τοτε τον γεναρι βουκουρεστι να τρεχεται εκει να βρειτε παραδεισους χαχαχαχ,λεω να κλισω και 2-3 διαμερισματα εξτρα εκτοσ του χοτελ.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
η ερωτηση ειναι ρητορικη?ρε μαλακα ελεος δηλαδη...θα μας πεις ποιο ειναι το γαμημενο σαιτ που βρισκεις γκομενες μπας και σε παρουμε λιγο σοβαρα;;;;; η κι αυτο ειναι τις φαντασιας σου και ειναι απλα το οντπολι;
ασταδιαλα
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
1.που???Εχω γράψει τα σάιτ 100 φορές.Ποιο οντπολι?Δικές μου είναι οι φωτό.Αυτή είναι η βαλίτσα μου στη φωτό.
2.οχι αυτη ειναι η δικια μου βαλιτσα!!!!
υγ οντλοτυ μαλλον θελει να πει
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 809
1. πουθενα ή θα το ανεφερε πριν 2-3 χρονια εμεις ειμαστε μαλακες που το δεν το ειδαμε1.που???
2.οχι αυτη ειναι η δικια μου βαλιτσα!!!!
υγ οντλοτυ μαλλον θελει να πει
2.μαλακιες λες....δικια μου η βαλιτσα
υγ. πες το κι ετσι....αν ειναι να διορθωνομαστε μεταξυ μας πες το
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
1. πουθενα ή θα το ανεφερε πριν 2-3 χρονια εμεις ειμαστε μαλακες που το δεν το ειδαμε
2.μαλακιες λες....δικια μου η βαλιτσα
υγ. πες το κι ετσι....αν ειναι να διορθωνομαστε μεταξυ μας πες το
εχω διαβασει παντως μουφα ειναι
αλλα ρουμανια τα αντιστοιχα σαιτ;ς....
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 809
ανα μπραβο...απο εκει βρισκει αγνα αμολυντα κοριτσακια....κατι σαν το φεισμπουμ η κανα ντεϊτινγκ κλαμπ
εχω διαβασει παντως μουφα ειναι
αλλα ρουμανια τα αντιστοιχα σαιτ;ς....
καθολου επαγγελματιες απλα σπονσορετες
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αναγκαστηκα παω γιατι βρηκα απευθειας πτηση για λισαβωνα.απο κυπρο ηταν ταλαιπωρια 380 ευρο και να μεινω 2 νυχτεσ βιενη.βουκουρστι ηταν 80 παενε ελα,απευθειας λισαβωνα 250.ηθελα 2 μερες βουκουρστι αλλα ηταν 150 το εισιτηριο,ετσι θα μεινω πεντεμισι μερες.το ξενοδοχειο 37 την μερα τεμπο ειναι πεντακαθαρο ειναι 3 αστερια,παιρνει 4 το καλυτερο χοτελ που εμεινε ποτε πουθενα.παιδια τρελαθηκα απο τις τιμες πετρουπολη,τα ξενοδοχεια εχουν φεβραρη για 5 μερες απο 60-110 ευρο,κεντρικα απο το hotels combinet.δεν θα παω κλαμπ και ιστοριες,βολτα μονο και ψωνια στο μολλ.να σου πω αληθεια μετανιωσα που θα κατσω 5 μερες,αλλες 4 λισαβωνα.σαλον βουκουρστι εδωσα 70-80 ευρω,με δαγωσε ο ταξιτζης.κυπριος εκει μου ειπε με 30 ευρο μου βρισκει αλλα δεν απντησε τ μυνημα που του εστειλα για να δω αν θα βρεθουμε να με παρει αυτος,ζει εκει.η αδερφη μου με τον αντρα της εμειναν πριν ενα μηνα στο hallow hotel 25 την μερα,πολυ καλο.θεωρειτε δυαστερο αλλα ειναι σαν 3-4 αστερια,πολυ καθαρο και ευρυχορο απλα λιγο γνωστο.παντως εχει πολυ καλες κριτικες.δεν ειμαι διαθετιμενος να δωσω 80 βουκουρστι,θα δω αν βρω μονος τα σαλον.βουκουρεστι μην πας ..τζαπα χανεις το καιρο σου...
Παιδιά καλησπέρα..άφησα λίγο χρόνο να μελετήσω την κατάσταση Ελλάδα και να γράψω εντυπώσεις..
Καταρχάς σταματώ να απάντω σε kman..Το παλικάρι είναι για γέλια..Νομιζει πως αναφέρεται σε 10χρονα!!! Ποστάρει ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μας λέει πως γαμάει Πολωνέζες..Νομίζω οι εικόνες είναι αρκετές για να βγάλετε συμπέρασμα..
Στα δικά μας τώρα...26 μέρες Ελλάδα κλείνω...Απολογισμός 4 πηδήματα και 8 ραντεβού συνολικά..Πηδηματα 1 Ρωσσίδα,1 ελληνίδα,1 απο Φιλλιπίνες και 1 απο Βενεζουέλα. οι Ξένες απο Dating sites Tinder,badoo κ.λ.π...Δεν πρόλαβα να βγώ ούτε μια φορα νύχτα για πεφτικές γιατί προτιμούσα να βγαίνω Dating απο Internet και να της ποτίζω..Μπορεί να είναι η τύχη του πρωτάρη για αυτό κάνω λίγη υπομονή 2-3 μήνες για να κρίνω με μεγαλύτερη ασφάλεια..
Πάντως πιστεύω πως ο στόχος Ελλάδα πλέον είναι ξένες απο Dating sites..Στοχέυστε εκεί!!!!!!.Υπάρχουν άπειρες που δουλέυουν σε σπίτια και μπάινουν σε dating sites..Επίσης μιλάω με πολλές ξένες σε Tinder...Και βλέπω και πολλές Γεωργιανές που μπάινουν στα sites αυτά..Βγηκα και με 2 απο αυτές για καφέ αλλά πολύ μετρημένες, δεν κατάφερα ούτε φιλί με αυτες.Θέλουν καιρό να το δώσουν.Μάλλον Γεωργιανές πιο της θρησκέιας και μαζεμένες...Ρωσσίδα και Βενεζουέλα πήδημα στο πρώτο ραντεβου (δεν μπορω να το πιστέψω ακόμα)!!!
Ο προσωπικός απολογισμός όμως είναι πολύ πέρα απο τις προσδοκίες μου.. +4 σε λιγότερο απο ένα μηνα! Δεν ξέρω δεν θα πώ πολλά κάνω υπομονή λίγο ακόμα για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα...
Έρχνται Χριστούγεννα οπότε θα μείνουμε λίγο πίσω στο κυνηγητό..Αλλά προς το πάρων δεν μου έχει λείψει Poland στο θέμα των γυναικών καθόλου!! και σας το γράφω με πλήρη επίγνωση!! Μου έλειψε πολύ σε κάποια πραγματα που δεν μπορώ να βρώ εδώ σε καλές τιμες (sushi,βιετναμέζικα φαγητα,clubs για χορό και βότκα κ.λ.π)..
Ας βρίζει ο παπατζής ο kman όσο θέλει...Εγώ σας γράφω την αλήθεια και αυτά που ζώ!! 4 Poland το μηνα δεν πήρα!!! Μπορέι να είναι τύχη αλλά αν συνεχίσει έτσι μπορεί και να μην είναι!!! θα ξέρω σε λίγους μήνες..Αν τα πράγματα πάνε σκατά θα τα γράψω...Και ας λέει κμαν για κωλοτούμπες λές και είμαστε κόμματα...Τι σημάινει κωλοτούμπα? Αν πήδηξα 4 σε ένα μήνα εδώ και τους επόμενους 3 δεν πήδήξω απολύτως τίποτα δεν πρέπει να γράψω την αλήθεια πως δεν προχώρησε το ίδιο, για να βγεί το γενικό συμπέρασμα? Να γράψω μαλακίες? Ότι ζούμε γράφουμε..Ο Kman γράφει όχι ότι ζεί αλλά ότι φαντάζεται!!!
Καταρχάς σταματώ να απάντω σε kman..Το παλικάρι είναι για γέλια..Νομιζει πως αναφέρεται σε 10χρονα!!! Ποστάρει ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μας λέει πως γαμάει Πολωνέζες..Νομίζω οι εικόνες είναι αρκετές για να βγάλετε συμπέρασμα..
Στα δικά μας τώρα...26 μέρες Ελλάδα κλείνω...Απολογισμός 4 πηδήματα και 8 ραντεβού συνολικά..Πηδηματα 1 Ρωσσίδα,1 ελληνίδα,1 απο Φιλλιπίνες και 1 απο Βενεζουέλα. οι Ξένες απο Dating sites Tinder,badoo κ.λ.π...Δεν πρόλαβα να βγώ ούτε μια φορα νύχτα για πεφτικές γιατί προτιμούσα να βγαίνω Dating απο Internet και να της ποτίζω..Μπορεί να είναι η τύχη του πρωτάρη για αυτό κάνω λίγη υπομονή 2-3 μήνες για να κρίνω με μεγαλύτερη ασφάλεια..
Πάντως πιστεύω πως ο στόχος Ελλάδα πλέον είναι ξένες απο Dating sites..Στοχέυστε εκεί!!!!!!.Υπάρχουν άπειρες που δουλέυουν σε σπίτια και μπάινουν σε dating sites..Επίσης μιλάω με πολλές ξένες σε Tinder...Και βλέπω και πολλές Γεωργιανές που μπάινουν στα sites αυτά..Βγηκα και με 2 απο αυτές για καφέ αλλά πολύ μετρημένες, δεν κατάφερα ούτε φιλί με αυτες.Θέλουν καιρό να το δώσουν.Μάλλον Γεωργιανές πιο της θρησκέιας και μαζεμένες...Ρωσσίδα και Βενεζουέλα πήδημα στο πρώτο ραντεβου (δεν μπορω να το πιστέψω ακόμα)!!!
Ο προσωπικός απολογισμός όμως είναι πολύ πέρα απο τις προσδοκίες μου.. +4 σε λιγότερο απο ένα μηνα! Δεν ξέρω δεν θα πώ πολλά κάνω υπομονή λίγο ακόμα για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα...
Έρχνται Χριστούγεννα οπότε θα μείνουμε λίγο πίσω στο κυνηγητό..Αλλά προς το πάρων δεν μου έχει λείψει Poland στο θέμα των γυναικών καθόλου!! και σας το γράφω με πλήρη επίγνωση!! Μου έλειψε πολύ σε κάποια πραγματα που δεν μπορώ να βρώ εδώ σε καλές τιμες (sushi,βιετναμέζικα φαγητα,clubs για χορό και βότκα κ.λ.π)..
Ας βρίζει ο παπατζής ο kman όσο θέλει...Εγώ σας γράφω την αλήθεια και αυτά που ζώ!! 4 Poland το μηνα δεν πήρα!!! Μπορέι να είναι τύχη αλλά αν συνεχίσει έτσι μπορεί και να μην είναι!!! θα ξέρω σε λίγους μήνες..Αν τα πράγματα πάνε σκατά θα τα γράψω...Και ας λέει κμαν για κωλοτούμπες λές και είμαστε κόμματα...Τι σημάινει κωλοτούμπα? Αν πήδηξα 4 σε ένα μήνα εδώ και τους επόμενους 3 δεν πήδήξω απολύτως τίποτα δεν πρέπει να γράψω την αλήθεια πως δεν προχώρησε το ίδιο, για να βγεί το γενικό συμπέρασμα? Να γράψω μαλακίες? Ότι ζούμε γράφουμε..Ο Kman γράφει όχι ότι ζεί αλλά ότι φαντάζεται!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Eπιτελους να πει καποιος το αυτονοητο. Γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε. Δημιουργιουνται μυθοι και παραμυθες και το κακο ειναι οτι πεφτει στη λουμπα και κοσμος και ξοδευει λεφτα χρονο και κοπο για το τιποτα.
Σε σχεση με την Πολωνια για να συνοψισουμε ΚΑΙ το γαμησι ειναι πιο εύκολο και ο αγοραιος ερωτας πολυ καλυτερος και φτηνοτερος , ετη φωτος καλυτερα και οι Ελληνιδες , ειδικα ηλικιες κατω των 25 πολυ πιο ωραιες απο τις Πολωνες και φυσικα με καλυτερο χαρακτηρα και μπορεις φυσικα να συννενοηθεις πιο νορμαλ, γιατι απλα ειναι απο τη χωρα σου.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε .
Σε σχεση με την Πολωνια για να συνοψισουμε ΚΑΙ το γαμησι ειναι πιο εύκολο και ο αγοραιος ερωτας πολυ καλυτερος και φτηνοτερος , ετη φωτος καλυτερα και οι Ελληνιδες , ειδικα ηλικιες κατω των 25 πολυ πιο ωραιες απο τις Πολωνες και φυσικα με καλυτερο χαρακτηρα και μπορεις φυσικα να συννενοηθεις πιο νορμαλ, γιατι απλα ειναι απο τη χωρα σου.
Eπιτελους να πει καποιος το αυτονοητο. Γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε. Δημιουργιουνται μυθοι και παραμυθες και το κακο ειναι οτι πεφτει στη λουμπα και κοσμος και ξοδευει λεφτα χρονο και κοπο για το τιποτα.
Εγώ τα λέω όπως τα ζώ..Δεν έπαιξα ακόμα με Ελληνίδες εκτός απο αυτή που έκατσε απο το Tinder.Το 90% που βγήκα είναι ξένες..Προτείνω σε όλους απο αυτά που είδα απο τον πρώτο μήνα full επίθεση σε ξένες απο Tinder και Ρώσσικα sites...Άπειρος αριθμος απο baby-sitters εδώ !!!Και όσο πλησιάζει καλοκαίρι πιο πολλε ξένες θα σκάνε στα sites!!!! Κυνηγηστε και απο Couchsurfing!!! Προτείνετε σε αυτες που έρχονται μια εβδομάδα να τους δείξετε το κέντρο!!
Ελληνίδες έχω πολλά matures στην δουλειά αλλά πιο μετά χειμώνα θα ασχοληθω με αυτές..
Πάντως και Poland οι μισές που πήρα πέρσι δεν ήταν Πολωνέζες άλλης εθνικότητας ήταν..
Για Ελληνίδες το τονίζω ξανά ΔΕΝ ΕΧΩ ακόμα άποψη ακόμα, έχω μείνει στην παλαιά που είχα πως ΔΕΝ κάθονται έυκολα!!!...Θα δούμε στο μέλλον..Αλλά μένουμε στην ουσια!! Να μπάινει ο σύρτης αρκέι να σου αρέσει η γκόμενα και ας είναι και από τον Βόρειο Πόλο!!!
Και αυτά τα γράφω για σύγκριση..Ο ίδιος τύπος εδώ Ελλάδα και ο ίδιος τύπος Poland...Δεν νομίζω ειλικρινά να βγει τελικά καλύτερα εδώ μην γελιόμαστε αλλά σε καμία περίπτωση όπως το παρουσιάζουν!!! Η απόλυτη Κόλαση εδώ και ο απόλυτος παράδεισος εκέι!! Παραμυθιάζουν τον κόσμο και δίνουν ψέυτικες ελπίδες!!
Αλλά υπομονή 2-3 μήνες για ασφαλή συμπεράσματα..
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε love απο ομορφια πες την αληθεια, ειδικα στις μικρες, ποιες εινα πιο ωραιες? Απο πουταναδικα τι αξιζει περισσοτερο?
Τωρα στο αν γαμας, ελληνιδες μη πουτανες , κακα τα ψεμματα. Αν εισαι στη χωρα σου, εχεις τα κονε σου, την ιδια νοοτροπια κλπ , αν εισαι στοιχειωδως ενας νορμαλ αντρας πιο εύκολα ειναι στη χωρα σου παρα σε μια αλλη χωρα. Ποσο μαλλον οπως η Πολωνια , που εχει πολυ διαφορετικη νοοτροπια και η κοινωνια ειναι πιο κλειστη. Οκ θα βρεις κανα μεθυσμενη μπαζακι να κανεις ενα γαμησι της κακιας ωρας? Ε και? Περισσοτερο που θα ταλαιπωρηθεις δηλαδη.
Αλλα για να τα λεμε ολα στην Πολωνια αξιζουν κατι 35+ χωρισμενς με παιδια που οντως ειναι καραμουναρες μερικες ( αυτο το περιεργο, που οσο περναν οι ηλικιες ασχημαινουν ). Και με αυτες μπορεις να παιξεις, ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΩΝΙΚΑ γιατι αυτες απο αγγλικα...Αλλα και παλι, αυτο δε καθιστα την Πολωνια " απολυτο πορνοπροορισμο, μουνοπαραδεισο" και ολα αυτα. Απλα ειναι λυσεις αναγκης για καποιον που για καποιο αλλο λογο ετυχε να βρισκεται εκει για πολυ η για λιγο.
Τωρα στο αν γαμας, ελληνιδες μη πουτανες , κακα τα ψεμματα. Αν εισαι στη χωρα σου, εχεις τα κονε σου, την ιδια νοοτροπια κλπ , αν εισαι στοιχειωδως ενας νορμαλ αντρας πιο εύκολα ειναι στη χωρα σου παρα σε μια αλλη χωρα. Ποσο μαλλον οπως η Πολωνια , που εχει πολυ διαφορετικη νοοτροπια και η κοινωνια ειναι πιο κλειστη. Οκ θα βρεις κανα μεθυσμενη μπαζακι να κανεις ενα γαμησι της κακιας ωρας? Ε και? Περισσοτερο που θα ταλαιπωρηθεις δηλαδη.
Αλλα για να τα λεμε ολα στην Πολωνια αξιζουν κατι 35+ χωρισμενς με παιδια που οντως ειναι καραμουναρες μερικες ( αυτο το περιεργο, που οσο περναν οι ηλικιες ασχημαινουν ). Και με αυτες μπορεις να παιξεις, ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΩΝΙΚΑ γιατι αυτες απο αγγλικα...Αλλα και παλι, αυτο δε καθιστα την Πολωνια " απολυτο πορνοπροορισμο, μουνοπαραδεισο" και ολα αυτα. Απλα ειναι λυσεις αναγκης για καποιον που για καποιο αλλο λογο ετυχε να βρισκεται εκει για πολυ η για λιγο.
Πολωνία το μεγάλο πρόβλημα είναι η διαφορά νοοτροπίας.Κάποια στιγμή χτες είχα ψαρώσει επικοινωνία μηδέν.Συνεννόηση μπουζούκι.Η γκόμενα μου είπε οτι η διαφορά κουλτούρας είναι αβυσσαλέα.
Αλλά Πολωνία έχει πολύ σπονσοριλίκι.Ηδη έχω έτοιμες καμιά δεκαριά σπονσορέτς.Μόνο στο Στεττίν έχω 4 θα το τιμήσω την επόμενη φορά.Ελλάδα φοιτήτριες που να το δίνουν με διακοσάρες και να σπονσοράρονται με 500 το μήνα δεν έχει.
Τολμώ να πω οτι μετά από Ουκρανία είναι η κορυφαία σήμερα χώρα για σπονσοριλίκι στην Ευρώπη.Μόνο η Τσεχία πλησιάζει κάπως.
Ετοιμοι για βαλκανική εισβολή στο Πόζναν.Στόχος Pascha και 22.
Αλλά Πολωνία έχει πολύ σπονσοριλίκι.Ηδη έχω έτοιμες καμιά δεκαριά σπονσορέτς.Μόνο στο Στεττίν έχω 4 θα το τιμήσω την επόμενη φορά.Ελλάδα φοιτήτριες που να το δίνουν με διακοσάρες και να σπονσοράρονται με 500 το μήνα δεν έχει.
Τολμώ να πω οτι μετά από Ουκρανία είναι η κορυφαία σήμερα χώρα για σπονσοριλίκι στην Ευρώπη.Μόνο η Τσεχία πλησιάζει κάπως.
Ετοιμοι για βαλκανική εισβολή στο Πόζναν.Στόχος Pascha και 22.
Χαίρομαι που ανακάλυψες επιτέλους την αλήθεια οτι η Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός.Είναι μόνο που οι Ελληνες δεν αντιλαμβάνονται την τύχη τους να μένουν σε αυτή τη χώρα και να ξεπουτσιάζονται.
Φίλε πόσταρε τις ιερόδουλες που βάζεις και μην δουλέυεις τον κόσμο..
Το λέω ξεκάθαρα και ας παραξηγηθούν κάποιοι γιατί αλλιώς δεν γινεται κατανοητό..Αν κάποιος είναι παλικάρι που ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΤΕ Ελλάδα (δεν μιλάω μόνο για Ελληνίδες γενικά να γαμάει στην χώρα μας), Θα πάρει ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ στην Πολωνία..ΑΠΛΑ!! Είμαι σίγουρος για αυτο που γράφω 1000%!!!
Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι πως κάποιος αποτυχημένος στην Ελλάδα θα πάει και θα ξεπουτσιαστεί όπως λές στην Πολωνία...Τίποτα απολύτως δεν θα κάνει!!! Θα αποτύχει πλήρως απλά ή θα γαμήσει κανένα μεθυσμένο μπαζάκι στην καλύτερη με πολύ τύχη..
Το να πάει κάποιος καλός όπως ο φίλος του clock ναι το δέχομαι πιθανόν θα πετύχει πολλά περισότερα , αλλά ο αποτυχημένος στη Ελλάδα τι να περιμένει πραγματικά?
Δεν υπάρχει παράδεισος με έυκολες γκόμενες για όλο τον κόσμο!!!!.Για τους δυνατούς παίχτες ας πάνε!! Αλλά μην τρέφεται ψέυτικες ελπίδες ετος 2015!!!
Απο ομορφία τα έχουμε πεί πολλές φορες..Ελληνίδες μέχρι 25 πολύ πολύ καλύτερες..Matures και milfs ψηφίζω χαλαρά Πολωνία..Απλά οι Ελληνίδες μικρές δεν είναι προσεγγίσιμες αν δεν είσαι στον κύκλο τους..Οπότε δώρο άδωρον..
Θα στο πω και αλλίως βγήκα Ελλάδα με 8 μέχρι τώρα (7 ξένες μια Ελληνίδα)..Οι 4 κάτσανε και οι αλλες 4 μιλάμε normal και δείχνουν ενδιαφέρον (100% επιτυχία)...Ξέρεις ποια είναι τα ποσοστά Πολωνία? Στις 20 που έβγαζα πηδούσα τις 2 και με τις άλλες απλά παράννοια..Τα έχω γράψει 10% επιτυχία είχα με Πολωνέζες...Αυτά γιατι δεν τα λές? Πως δεν υπάρχει συννενόηση μαζί τους? Πως είναι τρελές στο μυαλό?Πως θα της γαμήσεις με τα ποσοστά αυτά και την παράννοια?? Λες μυαλό μπουζούκι έχουν αλλά δεν εξηγείς στον κόσμοτι πάιζει!!!