Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και τι να του πει δηλ? Κι εγώ μιλάω σε όσα ξεκωλα υποδοχής δίνουν φως. .και Ρουμανία και Μολδαβία. .Ουκρανία δεν έχω άνεση σε τέτοιο σπρεχεν. .ο πόρτα δηλ  τι να του πει αν θέλει αυτή  πιτσι? ??άλλο αν δυσανασχετεί κι ο κμαν επιμένει. .αλλιώς τι??

Αν ομως αυτη ΔΕΝ θελει? Και ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ γιατι ερχεται συνεχως κοσμος επειδη εχει και ενα event μια εταιρεια εκεινο το βραδυ στο μαγαζι? Τοτε μαλλον ο πορτιερης εχει πολλα να πει ( και να κανει :grin:). Πιστεψε με δε θες να μπλεξεις με Πολωνο πορτιερη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

To χω ξαναπει. Η Πολωνια ειναι φαση " δε σε ενοχλω, δε με ενοχλεις". Αν εισαι σοβαρος, αξιοπρεπης, διακριτικος και δε προκαλεις, δε θα σε ενοχλησει και σενα κανενας.
Αλλα αν προκαλεσεις με το παραμικρο τοτε γινονται πολυ εχθρικοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν ομως αυτη ΔΕΝ θελει? Και ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ γιατι ερχεται συνεχως κοσμος επειδη εχει και ενα event μια εταιρεια εκεινο το βραδυ στο μαγαζι? Τοτε μαλλον ο πορτιερης εχει πολλα να πει ( και να κανει :grin:). Πιστεψε με δε θες να μπλεξεις με Πολωνο πορτιερη

Εξαρτάται τη γλάστρα.Αλλιώς είναι τα σκηνικά Βρότσλαβ,αλλιώς Κατοβίτσε και αλλιώς Κράκωβ με τις γλάστρες.Ηθελα να δοκιμάσω τα νερά.
Εκεί με έκοψε ο πορτιέρης αλλιώς την είχα κάνει τη δουλειά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αμα δεις τις γλάστρες που υποδέχονται στα VIP στο Βρότσλαβ θα σου πέσουν τα σαγόνια.Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Επίπεδο κορυφαίο στην Ευρώπη σαν τις άλφα γκόμενες του D Lux και του Skybar στο Κίεβο.Ποιος βεβαιώνει οτι δεν τα τρώνε?Προφανώς το αντίθετο.Αλλά πώς χώνεσαι στη VIP κατάσταση αυτό είναι το θέμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aυτη καλη γλαστρα η μαλακισμενη? Αξιζε πιστεύεις? Παντως ο πορτιερης διμετρος και δεν αστειευόταν ε ? :O

Καλή ήτανε.Αν και πολύ make up.Καμία σχέση βέβαια με τις υπερμουνάρες γλάστρες του Βρότσλαβ.Ο πορτιέρης τι ζόρι τραβούσε δεν καταλαβαίνω.Μάλλον τη γούσταρε και αυτός την τύπισσα και χάλασε.Ηταν όμως εκείνη τη νύχτα η κορυφαία στο μαγαζί.
Εννοείται στο Κράκωβ τη μέρα βλέπεις και χτυπάς πολύ ωραιότερες είναι παράδεισος του καμάκια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εξαρτάται τη γλάστρα.Αλλιώς είναι τα σκηνικά Βρότσλαβ,αλλιώς Κατοβίτσε και αλλιώς Κράκωβ με τις γλάστρες.Ηθελα να δοκιμάσω τα νερά.
Εκεί με έκοψε ο πορτιέρης αλλιώς την είχα κάνει τη δουλειά.

Aυτη καλη γλαστρα η μαλακισμενη? Αξιζε πιστεύεις? Παντως ο πορτιερης διμετρος και δεν αστειευόταν ε ? :O

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά η εισβολή Στεττίν θα πραγματοπιηθεί αυτό το ΣΚ.Στόχος δύο σπονσορέτς ένα τριολέ.
Κλαμπ Senso Στεττίν.The place to be.

Πώς χορεύουν οι Πολωνέζες.Κούνα κούνα την τσουτσούνα.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο κλασσικός Αράπης.Σα Βαλκάνιοι πρέπει να τσακίσετε τον ανταγωνισμό.Απεριόριστη μανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κανονίστηκε.Δύο σπονσορέτς ένα τριολέ με σεμπι προ και μία γκόμενα bdsm που έρχεται από Βαρσοβία για μαστίγωμα.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Θα ακολουθήσει εισβολή στο Senso.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πέντε έγιναν έξι.Να δούμε πώς θα βολέψω έξι σε ένα Σάββατο.Θα είναι πραγματικό ξεπούτσιασμα.Ισως να πάω από Παρασκευή.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
  Φιλε που ζεις στην Πολωνια τωρα τελευταια το ζλοτι εχει φαει μια τσουληθρα προς τα κατω με το ευρω και το δολλαριο η είναι η ιδεα μου?Ποιο είναι το καλλυτερο μερος στην πολωνια πιστευεις να μου φανε οι γκομενες κανα χιλιαρικο που μου περισσευει?να τα κανω ζλοτια λες η να πληρωνω σε ευρω η δολλαρια?Μιλανε καθολου αγγλικα εκει η γκιωνης θα παω γκιωνης θα φυγω σαν κατι αλλους που ονειρογαμανε?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά η εισβολή Στεττίν θα πραγματοπιηθεί αυτό το ΣΚ.Στόχος δύο σπονσορέτς ένα τριολέ.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο κλασσικός Αράπης.Σα Βαλκάνιοι πρέπει να τσακίσετε τον ανταγωνισμό.Απεριόριστη μανία.

xaxaxax μπραβο αρχοντα για την αυτοπεπηθηση που εχεις οτι θα πιασεις τετειες κοπελες και θα κανεις τσαμπουκα σαν τον γυμνασμενο πολονο στο βιντεο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
  Φιλε που ζεις στην Πολωνια τωρα τελευταια το ζλοτι εχει φαει μια τσουληθρα προς τα κατω με το ευρω και το δολλαριο η είναι η ιδεα μου?Ποιο είναι το καλλυτερο μερος στην πολωνια πιστευεις να μου φανε οι γκομενες κανα χιλιαρικο που μου περισσευει?να τα κανω ζλοτια λες η να πληρωνω σε ευρω η δολλαρια?Μιλανε καθολου αγγλικα εκει η γκιωνης θα παω γκιωνης θα φυγω σαν κατι αλλους που ονειρογαμανε?

Eνταξει λιγο εχει πεσει ειναι περιπου 4,30 η ισοτιμια με το ευρω . Δε προκειται να σου φαει καμια γκομενα εκει κανενα χιλιαρικο. Αγγλικα μιλανε στις πολεις. Σε ευρω και δολλαρια τι ακριβως θες να πληρωνεις εκει? Κανενας δε πληρωνει τιποτα εκει ουτε σε ευρω ουτε σε δολλαριο. Το νομισμα της χωρας ειναι το ζλοτυ και ολες οι συναλλαγες γινονται με αυτο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
xaxaxax μπραβο αρχοντα για την αυτοπεπηθηση που εχεις οτι θα πιασεις τετειες κοπελες και θα κανεις τσαμπουκα σαν τον γυμνασμενο πολονο στο βιντεο

o kman νομιζω ειναι φανερο πλεον, αλλα το διαπιστωσα και ο ιδιος , γραφει αυτα που θα θελε να γινοταν ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

:grin: :grin: :grin: το αλλαξες παλι?3ο βοχεωεντε ειχαμε πει... :S
κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της δανμαρκιας.... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o kman νομιζω ειναι φανερο πλεον, αλλα το διαπιστωσα και ο ιδιος , γραφει αυτα που θα θελε να γινοταν ;)
Κ'εγω το ιδιο λεω οτι ειναι τα όνειρα του  :2funny:Και μετά ξυπνάει και πηγαίνει στο κοντινότερο FKK όταν έχει ρεπό (μιά μέρα στις δύο βδομάδες) και  :knockinb:.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κ'εγω το ιδιο λεω οτι ειναι τα όνειρα του  :2funny:Και μετά ξυπνάει και πηγαίνει στο κοντινότερο FKK όταν έχει ρεπό (μιά μέρα στις δύο βδομάδες) και  :knockinb:.
τωρα οντως τοσα εξοδα κ χρονος αν τα χωσεις σε φκκ παιρνεις μουναρες..βεβαια κωλορουμανες....ειναι κι αυτο το ισχυρο μειον... :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom