You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 892K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
το ξερα οτι καποια στιγμη θα πει αυτο αλλα του χω την απαντηση ετοιμη.ψωλαριουμ θα εκανε γυμνή η εστω χωρις το στηθόδεσμο.αργησες αλλα το βρηκες !!!
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κοψε κατι κι εσυΔεν πιστεύουνε αυτά που βλέπουνε γιατί νομίζουν ότι είναι πολύ εξυπνότεροι.Λενε δεν είναι δυνατόν αυτός να έχει τέτοιες?Ενώ είναι το αντίθετο.Το αντίθετο ακριβώς.
πολυ σεμφ εχει το βουρστ!!!
αυτες ειναι β και γ διαλογηςΔεν πιστεύουνε αυτά που βλέπουνε γιατί νομίζουν ότι είναι πολύ εξυπνότεροι.Λενε δεν είναι δυνατόν αυτός να έχει τέτοιες?Ενώ είναι το αντίθετο.Το αντίθετο ακριβώς.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εχει ευαισθητες θηλες ρε φιλε,,ολα ποια θα στα πουμε...το ξερα οτι καποια στιγμη θα πει αυτο αλλα του χω την απαντηση ετοιμη.ψωλαριουμ θα εκανε γυμνή η εστω χωρις το στηθόδεσμο.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι ΑΑΑ δηλαδη??αυτες ειναι β και γ διαλογης
α ναι.και το μουνι φοβηθηκε μην συγκαει.εχει ευαισθητες θηλες ρε φιλε,,ολα ποια θα στα πουμε...
3α??σαν τις φακες δηλαδη?δεν ειναι ΑΑΑ δηλαδη??
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Παράθεση από: τασος3 στις 07/01/16, 21:09
Μια χαρα ειναι οι ρουμανες,μην τον ακους ειναι γνωστος αντιρουμανος ο red Help Me Please
Μουναρες οι πιο πολλες και γαμησι σουπερ fuck2 ασε που ειναι και πιο κοντα στην δικια μας νοοτροπια και οχι σαν τις ξενερωτες τις σλαβες Grin αν βεβαια τις καψουρευτεις την γαμησες αφου ειναι αρπακτικα οπως ολες οι ανατολικες,για αυτο γαμας φευγεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Για γαμησι ομως μακραν οι καλυτερες μαζι με τις μολδαβες,εχουν το λατιν μεσα τους δηλ δεν ειναι παγωμενα σκατα οπως αλλες και ντυνονται σαφως καλυτερα.
Οι Ρουμάνες, είναι ΠΟΛΥ θερμές γυναίκες και δοτικές στο κρεβάτι. Το στοματικό που κάνουν, είναι μεγαλειώδες.
Θέλουν προσοχή, επειδή καψουρεύουν κόσμο εύκολα. Νομίζω, ότι οι Πολωνές αδυνατούν να τις φτάσουν σε εμφάνιση και σε απόδοση.
Έχουν αυτή την εργαλειακή ψυχρότητα.
Μια χαρα ειναι οι ρουμανες,μην τον ακους ειναι γνωστος αντιρουμανος ο red Help Me Please
Μουναρες οι πιο πολλες και γαμησι σουπερ fuck2 ασε που ειναι και πιο κοντα στην δικια μας νοοτροπια και οχι σαν τις ξενερωτες τις σλαβες Grin αν βεβαια τις καψουρευτεις την γαμησες αφου ειναι αρπακτικα οπως ολες οι ανατολικες,για αυτο γαμας φευγεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Για γαμησι ομως μακραν οι καλυτερες μαζι με τις μολδαβες,εχουν το λατιν μεσα τους δηλ δεν ειναι παγωμενα σκατα οπως αλλες και ντυνονται σαφως καλυτερα.
Xωρις να χω παει Ρουμανια ποτε, κατι ωστοσο μου λεει οτι εχεις δικιο και κατι μου λεει οτι ο Red ισως και να ειναι λιιιιιγο προκατειλημενος
Οι Ρουμάνες, είναι ΠΟΛΥ θερμές γυναίκες και δοτικές στο κρεβάτι. Το στοματικό που κάνουν, είναι μεγαλειώδες.
Θέλουν προσοχή, επειδή καψουρεύουν κόσμο εύκολα. Νομίζω, ότι οι Πολωνές αδυνατούν να τις φτάσουν σε εμφάνιση και σε απόδοση.
Έχουν αυτή την εργαλειακή ψυχρότητα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει το πολωνικό τσιμπούκι για αυτό τα λες αυτά.Το πολωνικό τσιμπούκι είναι μια κλάση μόνο του.Ρώτα και το Dirty που έχει δοκιμάσει Ρουμάνες κτλ.
Άσε, δεν χρειάζεται να αποσπάς την προσοχή σου και να χαλάς την αυτοσυγκέντρωσή σου με πληκτρολόγια, απαντήσεις και νουθεσίες. Σε περιμένει μαραθώνιος στο Στεττίν:
1.18:00 τριολέ με δύο έκφυλα 25 και 28 χρονών
2.19:30 συνάντηση με την πρώτη σπονσορέτ
3.20:30 συνάντηση με τη δεύτερη σπονσορέτ
4.22:30 συνάντηση με την τρίτη σπονσορέτ
οπότε, μην ασχολείσαι με τις εμπειρίες των άλλων και την προσωπική γνώμη τους. Εσύ έχεις δοκιμάσει ΚΑΙ Ρουμάνες για να έχεις μέτρο σύγκρισης; Σε ρωτάω διότι είδα να με παραπέμπεις σε άλλον συναγωνιστή για να μου πεί γνώμη. Εσύ δική σου άποψη δεν έχεις επί του θέματος;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Παραδεισος.Εριξα ήδη τέσσερις πουτσους έχω γίνει όμως λιώμα από τα ξυδια.Πως πίνουνε έτσι οι καριολες?Ειμαι στο τελευταίο ρομαντικό ραντεβού και μετά πρέπει να ικανοποιήσω την τελευταία σπονσορετ.
Λιώμα ξελιώμα παράτησες την γκόμενα χυμένη και ήρθες στο πληκτρολόγιο. Μας τιμάς πολύ φίλε, που μας σκέφτεσαι
στα ενδιάμεσα του αγώνα και σπεύδεις να μας ενημερώσεις, αντί να πάρεις ανάσα. Δεν σε κυνηγάει, κανείς, όμως. Και αύριο μέρα είναι.
Α, και που είσαι, όταν ποστάρεις από εξωτερικό, πρόσεξε την διαφορά ώρας, διότι το Στεττίν είναι μια ώρα πίσω από την Αθήνα.
Ξέχασες ότι μετά το ραντεβού στις 22.30, με την τελευταία σπονσορέτ, έχεις και την άλλη με την περίοδο που θα σε τρελάνει στην πίπα....
Τις βαλβολίνες μην ξεχάσεις να πίνεις...
Πρόλαβα και την τελευταία.Εγραψα ο μπαγάσας.Είχε απελπιστεί η γκομενα με περίμενε μισή ώρα στο σταθμό μέχρι να γαμησω την άλλη μετα απο τρια πουτσιδια.Τελικά ο αετός έχυσε ξεφορτώθηκα τη βασική σπονορετ και έφερα το νέο αίμα ξενοδοχείο.Θα μείνει μαζί μου μέχρι το πρωί.Το θέμα είναι να τη γαμησω γρήγορα για να προλάβω το Senso μέχρι τις 24:00.
Εχουνε κοιλίτσα οι Πολωνεζες δε λέω αλλά βγάζουνε απίστευτα γούστα.Ο,τι θες.Τωρα έχω κι τριαντάρα στο δωμάτιο τσακίζεται να φορέσει τις ζαρτιέρες για να με καλοκαρδισει.Ο,τι θες για να σου αρέσουνε.Απίστευτο GFE.
Αυτή είναι η σπονσορετ που έχω τώρα στο δωμάτιο.Ελιωσα.Απεριόριστα τσιμπούκια.Λιωνει ο πουτσος στο στόμα της.
Γενικά μάλλον τα παιξα.Αυτος ο μαραθώνιος βαλκανιοπουτσισμου είχε εξαντλητικές συνέπειες.Ποτε μην υποτιμάς το βλάχικο πολωνικό τσιμπουκι.
Γενικά μάλλον τα παιξα.Αυτος ο μαραθώνιος βαλκανιοπουτσισμου είχε εξαντλητικές συνέπειες.Ποτε μην υποτιμάς το βλάχικο πολωνικό τσιμπουκι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σήμερα ξεφυγε τελείως Αυριο θα πει οτι είχε ραντεβου με μία καθε μισή ώρα Και οτι γάμησε 7-8 γκόμενες Αν δεν προλαβαινε να τελειώσει με τη μια την επόμενη την αφηνε να περιμένει στην κουζίνα ....Αυτός ξεπέρασε ακόμα και τον ψεύτη της ΜολδαβίαςΛιώμα ξελιώμα παράτησες την γκόμενα χυμένη και ήρθες στο πληκτρολόγιο. Μας τιμάς πολύ φίλε, που μας σκέφτεσαι
στα ενδιάμεσα του αγώνα και σπεύδεις να μας ενημερώσεις, αντί να πάρεις ανάσα. Δεν σε κυνηγάει, κανείς, όμως. Και αύριο μέρα είναι.
Α, και που είσαι, όταν ποστάρεις από εξωτερικό, πρόσεξε την διαφορά ώρας, διότι το Στεττίν είναι μια ώρα πίσω από την Αθήνα.
Ξέχασες ότι μετά το ραντεβού στις 22.30, με την τελευταία σπονσορέτ, έχεις και την άλλη με την περίοδο που θα σε τρελάνει στην πίπα....
Τις βαλβολίνες μην ξεχάσεις να πίνεις...