Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε ποιό ξενοδοχείο έγιναν άραγε τα όργια;  :think: Πάντως βάσει προγράμματος, έπαιζε και τριολέ το απόγευμα κατά τις 18:00.
Θα περιμένουμε αγωνιωδώς τα τεκμήρια με τις δύο απογευματινές γκομενίτσες της παρτούζας.

Ο τύπος ποστάρει στις 3.02 (δηλ. 2.02 ώρα Στεττίν) φωτογραφία με την γκόμενα που έχει στο δωμάτιο αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, από τις
18.00 έως τις 2.00 τη νύχτα πηδάει ασταμάτητα και συνεχίζει. Μεροκάματο πάνω στο μουνί έκανε. Ελπίζω μόνο, να πίνει τις βαλβολίνες του για να μην κάψει κυλινδροπίστονα... :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λοιπόν, μπαίνει μια φορά ένας τύπος, στο καφενείο του χωριού. Τον βλέπουνε οι φίλοι του και τον φωνάζουνε
κοντά τους.
-Έλα ρε, Κμαν που χάθηκες ρε παιδί;
-Είχα πάει για κυνήγι στην Πολωνία..
-Έλα ρε σύ, και τι έγινε, πές μας τις εντυπώσεις...
-Παίδες, είχα ανέβει, που λέτε, με τα πόδια στα Τάτρα, και φτάνοντας σε ένα ξέφωτο,
διακρίνω σε απόσταση δύο χιλιομέτρων μια αρκούδα. Βγάζω το ΜΚ4, κυαλάρω, και μπάμμμ...
την πετυχαίνω στο αριστερό μάτι. Τρέχω κοντά της, είχε μείνει στον τόπο η αρκούδα. Τώρα, πως να την κουβαλήσω;
Ας πάρω τουλάχιστον ένα ενθύμιο, για μη λένε μερικοί-μερικοί ότι τους πουλάω παραμύθια, σκέφτηκα.
Βγάζω τότε, το σπαθί σαμουράι από τη ζώνη μου, και της κόβω το ένα μπούτι. Το παίρνω παραμάσκαλα
(θα ζύγιζε και 50 κιλά, αλλά εγώ δεν μασάω) και συνέχισα τον δρόμο μου. Μετά από μισή ώρα πεζοπορία,
σε ένα άλλο ξέφωτο, γύρω στα τρία χιλιόμετρα μακριά, βλέπω ένα ελάφι. Ξαναβγάζω από τον ώμο το ΜΚ4,
σημαδεύω, και μπαμμμμμμ... το πετυχαίνω στο δεξί αφτί. Πάω κοντά, τι να δώ; Τέτοια τεράστια κέρατα
δεν είχα ξαναδεί. Έλα όμως δεν είχα μαζί μου την πριονάτη σπάθα, και έτσι, έβγαλα πάλι το σπαθί σαμουράι, και έκοψα
κι από αυτό ένα μπούτι, έτσι για τρόπαιο (θα ζύγιζε έως και 80 κιλά, αλλά είπαμε, δεν χαμπαριάζω).
Με τα δύο μπούτια, λοιπόν, παραμάσκαλα, ξεκίνησα να ανηφορίζω προς την κορυφή...

(Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το τηλέφωνό του, και πετάγεται από την καρέκλα).

-...Μια στιγμή παίδες, με καλεί η γυναίκα μου, πάω για λίγο έξω να μιλήσω, και επανέρχομαι.

Σε πέντε λεπτά, ξαναμπαίνει στο καφενείο και κάθεται στη θέση του.

-Λοιπόν, που είχαμε μείνει; ρωτάει την παρέα.
-Εκεί, που είχες πάρει τα δύο μπούτια παραμάσκαλα...
-Α! ναί, θυμήθηκα. Και τότε που λέτε ρε μάγκες, τα σηκώνω ψηλά, και της τραβάω έναν πούτσο, που ήταν όλος δικός της. Μιλάμε την ξεμούνιασα την γκόμενα...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Φωτο από τη βασική σπονσορετ.

bwCQJc.jpg

και δεν μου λες υπεργαμικουλα,αυτο που γραφει πανω δεξιά στη φωτογραφία που λεει there is nothing l(ike)... στον τοιχο του δωματιου  ειναι γραμμενο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαλκανιος τσομπάνης checking out.

GAmE8P.jpg

YSYI5l.jpg

UbABQg.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα είμαι πίσω Γερμανία.Στον τοίχο έγραφε there is nothing like a dream come true ή κάτι τέτοιο.
Υποτίμησα το βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι.Μόλις ξύπνησε η γκόμενα αντίνα τρέξει να προλάβει το τρένο τον πήρε στο στόμα της και άρχισε τα τσιμπουκώματα.Της λέω καλή ιδέα αγάπη μου αλλά έχω εξαντληθεί πρέπει και να προλάβεις το τρένο.Ντύθηκε άρον άρον μιλάμε για 10ωρο ταξίδι μέχρι το χωριό της στην κεντρική Πολωνία.
Αυτή ήταν και η αιτία που την πάτησα.Μου είπε οτι ήταν από πόλη ενώ τελικά έμενε σε χωριό κοντά στην πόλη.Αντε να χτυπήσεις Senso μετά όταν σου έχουν λυθεί τα γόνατα από τα απανωτά τσιμπούκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πραγματικά για ευρωπουτσαράδες δεν ξέρω αν η Ουκρανία είναι τόσο καλύτερη από την Πολωνία.Αυτό που έχει η Πολωνία τόσους στόχους σε πολλές πόλεις δεν το έχει η Ουκρανία.Από την άλλη Ουκρανία έχουν πιο πολλή ανάγκη είναι σα να πυροβολείς σε βαρέλι.
Το έξοδο αν εξαιρέσουμε τα αεροπορικά είναι βασικά το ίδιο.
Απειρες γυναίκες σε μικρές πόλεις,χωριά,φοιτήτριες κτλ σε οικονομική ανάγκη και απεγνωσμένη αναζήτηση σπόνσορος.Στις σλαβικες χώρες είναι μια φυσική κατάσταση.
Επίσης ένα καλό που έχουνε οι Πολωνέζες είναι οτι προσπαθούνε να σε ικανοποιήσουνε στο μέγιστο βαθμό για να κολλήσεις μαζί τους.Σε ρωτάνε ποια είναι τα γούστα σου γαμιστικως και μετά σε παρακαλάνε χύσε με στη μάπα,γάμα μου το πρόσωπο,χτύπα με κτλ.Γενικά κολλάνε πάνω σου σα στρείδια.Η αποκόλληση είναι πάντα δύσκολο έργο για τον τσομπάνη.Οι Ουκρανές είναι πιο ψυχρές υπολογίστριες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πραγματικά για ευρωπουτσαράδες δεν ξέρω αν η Ουκρανία είναι τόσο καλύτερη από την Πολωνία.Αυτό που έχει η Πολωνία τόσους στόχους σε πολλές πόλεις δεν το έχει η Ουκρανία.Από την άλλη Ουκρανία έχουν πιο πολλή ανάγκη είναι σα να πυροβολείς σε βαρέλι.
Το έξοδο αν εξαιρέσουμε τα αεροπορικά είναι βασικά το ίδιο.
Απειρες γυναίκες σε μικρές πόλεις,χωριά,φοιτήτριες κτλ σε οικονομική ανάγκη και απεγνωσμένη αναζήτηση σπόνσορος.Στις σλαβικες χώρες είναι μια φυσική κατάσταση.
Επίσης ένα καλό που έχουνε οι Πολωνέζες είναι οτι προσπαθούνε να σε ικανοποιήσουνε στο μέγιστο βαθμό για να κολλήσεις μαζί τους.Σε ρωτάνε ποια είναι τα γούστα σου γαμιστικως και μετά σε παρακαλάνε χύσε με στη μάπα,γάμα μου το πρόσωπο,χτύπα με κτλ.Γενικά κολλάνε πάνω σου σα στρείδια.Η αποκόλληση είναι πάντα δύσκολο έργο για τον τσομπάνη.Οι Ουκρανές είναι πιο ψυχρές υπολογίστριες.
Γραψε σε παρακαλώ που προτείνεις να πάμε τέλος του μήνα;Λουμπλιν ή Λότς ...;
Βρίσκομαι ένα μέσω σκληρής μάχης με πολλά μέτωπα!Άλλη στιγμή θα γράψω τι κάνω..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γραψε σε παρακαλώ που προτείνεις να πάμε τέλος του μήνα;Λουμπλιν ή Λότς ...;
Βρίσκομαι ένα μέσω σκληρής μάχης με πολλά μέτωπα!Άλλη στιγμή θα γράψω τι κάνω..

Λούμπλιν θα έλεγα.Πολύ χύμα οι γκόμενες εκεί.Και Λοτζ πολύ κωλοπετσωμενες στο τσιμπούκι.Τι να πω δεν ξέρω πού είναι καλύτερα.Παντού φανταστικά είναι άμα σπρώχνεις γκαφρά.Τι έκανες Enklawa?
Λοτζ είναι πιο πολύ το βιομηχανικό τσιμπούκι Λούμπλιν είναι το χωριάτικο και αρτιστικό τσιμπούκι είναι πιο φοιτητούπολη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Πολωνέζα τριτη σπονσορετ απιθώνει τα εξαρτήματα που αγορασε(ζαρτιέρες κτλ).

3HQL1A.jpg

Μετά δυσκολευόταν να τα φορέσει.Στο τέλος εμφανίστηκε ξεβρακωτη(μόνο με ζαρτιέρες και σουτιέν).

aHjksV.jpg

xPH2mJ.jpg

• Like

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λούμπλιν θα έλεγα.Πολύ χύμα οι γκόμενες εκεί.Και Λοτζ πολύ κωλοπετσωμενες στο τσιμπούκι.Τι να πω δεν ξέρω πού είναι καλύτερα.Παντού φανταστικά είναι άμα σπρώχνεις γκαφρά.Τι έκανες Enklawa?
Λοτζ είναι πιο πολύ το βιομηχανικό τσιμπούκι Λούμπλιν είναι το χωριάτικο και αρτιστικό τσιμπούκι είναι πιο φοιτητούπολη.
Enklawa είχε πολύ μουνί και ποιοτικό!!!!!!Τα έβλεπα και γελούσα με όσα έλεγε ο dr love για τις αναλογίες!Επίσης δεν είχε πολλούς ξένους!
Εγώ ασχολήθηκα με ένα ΑΑΑ που μου έδωσε το τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν απάντησε την άλλη μέρα...
Χρειάζομαι δυνατό back up...Στο Ενκλάβα όλες ήταν μίνιμουμ με φίλη...Τώρα θα βγώ σε λίγο έξω να σαρώσω ότι έχει Κυριακή !!Κρακωβία πολύ κατώτερη ποιότητα και λιγότερο σκύλες στην εμφάνιση και ντύσιμο!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η πρώτη σπονσορετ που κατέφτασε μετά το τριολε και τη σεμι προ.Οχι κακή περίπτωση την έστειλα όμως για τη βασική σπονσορετ.

d6MDZx.jpg

Εδώ η δεύτερη και βασική σπονσορετ.

GqYxEu.jpg

• Like

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ η πρώτη σπονσορετ που κατέφτασε μετά το τριολε και τη σεμι προ.Οχι κακή περίπτωση την έστειλα όμως για τη βασική σπονσορετ.

d6MDZx.jpg

Εδώ η δεύτερη και βασική σπονσορετ.

GqYxEu.jpg
σε ποιο σαιτ τις ψαρευεις ρε κμαν?τοχες πει αλλα το ξεχασα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλή επιτυχία στον clock και στους αγωνιστές στα κρύα εδάφη που μου έλειψαν.Μουνί παντού έχει το θέμα είναι αν πηδιέται!!

Δυστυχώς η συμπιεσμένη εμπειρία που σας έδωσα πήγε άχρηστη..Όσοι σκάτε Βαρσοβια κολλμένοι εκέι στα ίδια μέρη με mazowiecka street.

Σας είπα θα γνωρίσετε θα μιλήσετε θα πάρετε κινήτα μπορείτε να κάνετε και φάση αλλά δεν θα κατσουν έυκολα.. Πάτε Decada αυξάνεται πολύ τις πιθανότητες!! Δεν πήγε κανείς..Το έγραψα εκατοντάδες φορές..Και πάιξτε απο Tinder δουλέυει!!!!!!

Εγώ τον άλλο μήνα θα σκάσω βελιγράδι 10 μέρες οπότε θα δώσω πλήρη αναφορά στο κατάλληλο Thread..

Ελλάδα γνώρισα καινούρια Ρωσσίδα (πάλι internetika!!!) και την ξεκολίαζω την τελευταία εβδομάδα.. Ούτε 2 μήνες Ελλάδα 6 πούτσες (5 ξένες 1 Ελληνίδα)!!! Χωρίς λεφτά..Διπλάσιο ποσοστό απο Poland!!..Τι να πώ μπορέι να μην μου ταιρίαζει τελικά το μέρος της Πολωνια στο στυλ μου..Πάο πάσο αν τα καταφέρνετε και μπράβο σας...Απλά ελπίζω να γαμάτε και να μην κάνεται μόνο φάσεις..Δίοτι φάσωσα την μισή πολωνία πραγματικά και απο αυτές έκατσε να τον φάεi μόνο 1 στις 1000!!

Εγώ γράφω ότι ακριβως ζώ..2 μήνες Poland έτρωγα 3 και 2 μήνες Ελλάδα έφαγα ήδη 6 (πάντα ξένες)...Για να δούμε και στο μέλλον..Μπορεί να ειναι και η τύχη του πρωτάρη..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τρίτη βραδιά σήμερα Κρακωβία και στο κέντρο γινόταν χαμός σε 2 κλάμπ..Είχε αμέτρητους Ισπανούς και Πολωνές μέχρι 22-23 που μπλέκονταν ενδιάμεσά τους...Δεν με έπερνε το περιβάλλον και έφυγα νωρίς διότι έχω θέμα!Και το θέμα προέκυψε χτες...με όλα τα κλάμπ άδεια! 10 άτομα μετά βίας να είχε σε αυτό που πήγα και φορτωσά ένα πιτσιρίκι στο ξενοδοχείο που κοιμήθηκε όλο το βράδι μαζί μου αλλά δεν έκατσε!Και μιλάμε για απόλυτο ψυχαναγκασμό ...Όλη την ώρα με ζάλιζε πως δεν θα κάνει κάτι ...κακό και πρέπει να αντισταθεί ...Όταν πήγαινα να βάλω χέρι τρελενόταν!Το πρωί πήγαμε έξω για πρωινό και πλήρωσε η ίδια ...Εκεί που νόμιζα πως δεν θα γίνει τίποτα μου ζήτησε σήμερα να πάρω κρασί για να έρθει στο δωμάτιο μου αύριο να ακούσουμε Ελληνική μουσική και να μου δείξει πως πραγματικά ντύνεται σέξι μια Πολωνέζα...Ελπίζω να μην με ξανααφήσει με το πουλί στο χέρι...

Την πρώτη μέρα που έφτασα Βαρσοβία το βράδι δεν είχα χρόνο για ψάξιμο και πήγα Ενκλάβα.Στο τέλος του ταξιδιού έχω 4 μέρες Βαρσοβία και θα πάω σίγουρα "Ντεκάντα"!Αν είναι τόσο καλά θα ξαναπάω...

Επίσης το τίντερ έχει αρκετά match !Βγήκα με μια χτες το απόγευμα από αυτό που δούλευε σε μια πολυεθνική και εκεί που περπατούσαμε μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ και παίρνει μια φρατζόλα και 5 μανταρίνια και τα βάζει στη γυναικεία τσάντα της.....Τι να πείς...?Είπαμε να είναι απλές και ταπεινές αλλά όχι κι έτσι σε date να είναι τόσο άνιωθη..Και θέλει να με ξαναδεί ...

Νομίζω η Ουκρανία θα μου ταιριάζει καλύτερα!Επισης εδώ δεν είναι να βάλεις πουκάμισο !Φένεσαι ξενέρωτος στις Πολωνές ...
Τα λέμε σύντομα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.610
Πόντοι
216
Τρίτη βραδιά σήμερα Κρακωβία και στο κέντρο γινόταν χαμός σε 2 κλάμπ..Είχε αμέτρητους Ισπανούς και Πολωνές μέχρι 22-23 που μπλέκονταν ενδιάμεσά τους...Δεν με έπερνε το περιβάλλον και έφυγα νωρίς διότι έχω θέμα!Και το θέμα προέκυψε χτες...με όλα τα κλάμπ άδεια! 10 άτομα μετά βίας να είχε σε αυτό που πήγα και φορτωσά ένα πιτσιρίκι στο ξενοδοχείο που κοιμήθηκε όλο το βράδι μαζί μου αλλά δεν έκατσε!Και μιλάμε για απόλυτο ψυχαναγκασμό ...Όλη την ώρα με ζάλιζε πως δεν θα κάνει κάτι ...κακό και πρέπει να αντισταθεί ...Όταν πήγαινα να βάλω χέρι τρελενόταν!Το πρωί πήγαμε έξω για πρωινό και πλήρωσε η ίδια ...Εκεί που νόμιζα πως δεν θα γίνει τίποτα μου ζήτησε σήμερα να πάρω κρασί για να έρθει στο δωμάτιο μου αύριο να ακούσουμε Ελληνική μουσική και να μου δείξει πως πραγματικά ντύνεται σέξι μια Πολωνέζα...Ελπίζω να μην με ξανααφήσει με το πουλί στο χέρι...

Την πρώτη μέρα που έφτασα Βαρσοβία το βράδι δεν είχα χρόνο για ψάξιμο και πήγα Ενκλάβα.Στο τέλος του ταξιδιού έχω 4 μέρες Βαρσοβία και θα πάω σίγουρα "Ντεκάντα"!Αν είναι τόσο καλά θα ξαναπάω...

Επίσης το τίντερ έχει αρκετά match !Βγήκα με μια χτες το απόγευμα από αυτό που δούλευε σε μια πολυεθνική και εκεί που περπατούσαμε μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ και παίρνει μια φρατζόλα και 5 μανταρίνια και τα βάζει στη γυναικεία τσάντα της.....Τι να πείς...?Είπαμε να είναι απλές και ταπεινές αλλά όχι κι έτσι σε date να είναι τόσο άνιωθη..Και θέλει να με ξαναδεί ...

Νομίζω η Ουκρανία θα μου ταιριάζει καλύτερα!Επισης εδώ δεν είναι να βάλεις πουκάμισο !Φένεσαι ξενέρωτος στις Πολωνές ...
Τα λέμε σύντομα

Τελικα οι μικρες σε ολες τις χωρες του πλανητη στα κανουν τουμπανο μεχρι να κατσουν.
Βεβαια αν ειχες χρονο και λιγη υπομονη, λογικα θα καθονταν...
Αν και εχεις να μας κανεις αναλυση οταν τελειωσει το πολωνικο tour, μαλλον θετικα τα βλεπω τα αποτελεσματα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τελικα οι μικρες σε ολες τις χωρες του πλανητη στα κανουν τουμπανο μεχρι να κατσουν.
Βεβαια αν ειχες χρονο και λιγη υπομονη, λογικα θα καθονταν...
Αν και εχεις να μας κανεις αναλυση οταν τελειωσει το πολωνικο tour, μαλλον θετικα τα βλεπω τα αποτελεσματα.
Έλα φίλε cool!Σκεφτόμουν εσένα όλη την ώρα με τη μικρή!Σήμερα ήρθε όλο ενέργεια και θετικότητα !Έγιναν όλα :knockinb: :fuck2: :pipa1:!Μέχρι και προφυλακτικά πήγε και αγόρασε πριν έρθει!Το θέμα είναι αλλού...Πως όσο τη συζήτησα είναι πολύ νορμάλ στα μυαλά...Και κυρίως σε θέματα σπιτιού, υγειηνής διατροφής , μαγειρέματος αλλά και κοινωνικοπολιτικής ζωής που ξεφεύγει από τη μέςη Πολωνέζα...Επίσης προέρχεται από 7 χρόνια σχέση που πήγαινε για γάμο και δεν ήξερε πολλά από Κλαμπ και Μπάρ..Και θέλει και σχέση..έχοντας πάντα το αίςθημα πως είναι κατώτερή μου και ήταν και πολύ περίποιητική !Σκεφτόμουν πως κάτι τέτοιο ήταν αυτό που θα σε κάλυπτε ως σχέση σε αντιστάθμισμα των Ελλεηνίδων!Σε ομορφιά της βάζω 7 γιατί είναι κοντούλα..αλλά με βιζάρες!!! :tits2:

Και μέσα σε όλα αυτά μου απάντησε και θερμά το ΑΑΑ του Enklawa!!!Αν γίνει και αυτό τον άλλο μήνα που θα πάω Βαρσοβία τότε δύσκολο να πω κάτι άσχημο για εδώ!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις γύρισα από έξω...Μιλάμε για απόλυτή υπεροχή η είσοδος στο πολωνικό κλάμπ με την αύρα του νικητή!Σαν να έριξε ο Ποσειδών τρίαινα και σήκωσε γιγάντια κύματα !Κύματα που δημιουργούν ΒΙΑ στο περιβάλλον !!Βλέματα , νοήματα, γνεψίματα...όλα τα Πολωνεζάκια ψάχνωνταν να δουν ποιός και τι...Χόρεψα λίγη ώρα με μια χορεύτρια του κλάμπ ..αλλά δεν είχα κουράγια για δεύτερο φόρτωμα!!
Παρέδωσα το περιβάλλον στους Ισπανούς οι οποίοι όταν μπήκα ...ήταν πολλά τα καντάρια άνγους τους  :2funny

Ο "τρελός" έχει δίκιο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Love βοήθησε στο σημείο που μας εμπέδωσε πως στο πρώτο βράδι δεν γαμάς...Αλλά μπορεί στα επόμενα :2funny: :2funny: :2funny:
Αυριο έχει δεύτερο γύρο με τη μικρή!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom