Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόλις γύρισα από έξω...Μιλάμε για απόλυτή υπεροχή η είσοδος στο πολωνικό κλάμπ με την αύρα του νικητή!Σαν να έριξε ο Ποσειδών τρίαινα και σήκωσε γιγάντια κύματα !Κύματα που δημιουργούν ΒΙΑ στο περιβάλλον !!Βλέματα , νοήματα, γνεψίματα...όλα τα Πολωνεζάκια ψάχνωνταν να δουν ποιός και τι...Χόρεψα λίγη ώρα με μια χορεύτρια του κλάμπ ..αλλά δεν είχα κουράγια για δεύτερο φόρτωμα!!
Παρέδωσα το περιβάλλον στους Ισπανούς οι οποίοι όταν μπήκα ...ήταν πολλά τα καντάρια άνγους τους  :2funny

Ο "τρελός" έχει δίκιο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Love βοήθησε στο σημείο που μας εμπέδωσε πως στο πρώτο βράδι δεν γαμάς...Αλλά μπορεί στα επόμενα :2funny: :2funny: :2funny:
Αυριο έχει δεύτερο γύρο με τη μικρή!!!

Εχω γράψει πως όταν μπαίνουν στο κλαμπ Βαλκάνιοι κλάνουν όλοι.Το σκατό μπαίνει στον κώλο έτσι απλά.Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους πουτσαράδες.Απλώς λείπει η ευγενική μας παρυσία στην πολωνική νύχτα και τα κλαμπ γίνονται βορά των Ισπανών,Τούρκων και άλλων υποαντρών.
Τώρα μια καριόλα Πολωνέζα από αυτές το Σάββατο με κόλλησε αφροδίσιο με τσιμπούκι.Ευτυχώς θεραπεύτηκα με δραστικά μέτρα.Από εδώ και πέρα όλα με προφυλακτικό ακόμα και τσιμπούκι ποτέ δε θα αφήνω ακάποτο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω γράψει πως όταν μπαίνουν στο κλαμπ Βαλκάνιοι κλάνουν όλοι.Το σκατό μπαίνει στον κώλο έτσι απλά.Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους πουτσαράδες.Απλώς λείπει η ευγενική μας παρυσία στην πολωνική νύχτα και τα κλαμπ γίνονται βορά των Ισπανών,Τούρκων και άλλων υποαντρών.
Τώρα μια καριόλα Πολωνέζα από αυτές το Σάββατο με κόλλησε αφροδίσιο με τσιμπούκι.Ευτυχώς θεραπεύτηκα με δραστικά μέτρρα.Από εδώ και πέρα όλα με προφυλακτικό ακόμα και τσιμπούκι ποτέ δε θα αφήνω ακάποτο.
Ναι έκανες την παλιά θεραπεία,ήπιες ενα ποτήρι κονιάκ και τράβηξες μια καλη μαλακία και έφυγε το αφροδήσιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά μια ένεση στον κώλο έκανα.Να κολλήσω από πίπα δεν το περίμενα.
Συμβουλεύω εάν είναι να πάτε πορνοεκδρομή πάνω από 3 μέρες ή προμηθευτείτε αντιβιοτικά ή αγοράστε άφθονες καπότες.

Επισκέπτης
Μόλις γύρισα από έξω...Μιλάμε για απόλυτή υπεροχή η είσοδος στο πολωνικό κλάμπ με την αύρα του νικητή!Σαν να έριξε ο Ποσειδών τρίαινα και σήκωσε γιγάντια κύματα !Κύματα που δημιουργούν ΒΙΑ στο περιβάλλον !!Βλέματα , νοήματα, γνεψίματα...όλα τα Πολωνεζάκια ψάχνωνταν να δουν ποιός και τι...Χόρεψα λίγη ώρα με μια χορεύτρια του κλάμπ ..αλλά δεν είχα κουράγια για δεύτερο φόρτωμα!!
Παρέδωσα το περιβάλλον στους Ισπανούς οι οποίοι όταν μπήκα ...ήταν πολλά τα καντάρια άνγους τους  :2funny

Ο "τρελός" έχει δίκιο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Love βοήθησε στο σημείο που μας εμπέδωσε πως στο πρώτο βράδι δεν γαμάς...Αλλά μπορεί στα επόμενα :2funny: :2funny: :2funny:
Αυριο έχει δεύτερο γύρο με τη μικρή!!!

Ἀπάνω τους, νεαρέ! Direct night game μέχρις ἐσχάτων!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να δούμε τη σύγκριση που θα κάνει ο Glock μεταξύ Λβωφ και Κράκωβ.Οι δύο πόλεις όνειρο του κάθε πόρνου.
Γάμησε μετά από 5 μέρες Πολωνία.Οχι άσχημα.
Ο,τι κι αν λέει ο Dr. Love οτι οι τουρίστες δε γαμάνε πλέον Πολωνία αλλά μόνο οι μόνιμοι.Επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά οι θεωρίες του τσομπάνη.
Από πρώτο χέρι θα μας επιβεβαιώσει ο Glock τι πίπες και αστήρικτα πράγματα έγραφε ο Dr. Love.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τώρα μια καριόλα Πολωνέζα από αυτές το Σάββατο με κόλλησε αφροδίσιο με τσιμπούκι.Ευτυχώς θεραπεύτηκα με δραστικά μέτρα.Από εδώ και πέρα όλα με προφυλακτικό ακόμα και τσιμπούκι ποτέ δε θα αφήνω ακάποτο.
νωρις το καραλαβες κι εσυ με τα ακαποτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικά μια ένεση στον κώλο έκανα.Να κολλήσω από πίπα δεν το περίμενα.
Συμβουλεύω εάν είναι να πάτε πορνοεκδρομή πάνω από 3 μέρες ή προμηθευτείτε αντιβιοτικά ή αγοράστε άφθονες καπότες.
Υπνοσεντόν σε ένεση μηπως έκανες? :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
επιασε ουλιτιδα η πουτσα σου;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χειρότερα.Συνεχής έκκριση από τον πούτσο και πόνοι.Ευτυχώς πήγα εδώ σε δερματολόγο και με ενέσεις και χάπια με θεράπευσε.
Θα θελα να ξερα ποια απο τις καριόλες με κόλλησε. Σίγουρα ήταν τώρα στην Πολωνία δεν πιστεύω να κόλλησα στο Κίεβο το περασμένο ΣΚ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.611
Πόντοι
216
Έλα φίλε cool!Σκεφτόμουν εσένα όλη την ώρα με τη μικρή!Σήμερα ήρθε όλο ενέργεια και θετικότητα !Έγιναν όλα :knockinb: :fuck2: :pipa1:!Μέχρι και προφυλακτικά πήγε και αγόρασε πριν έρθει!Το θέμα είναι αλλού...Πως όσο τη συζήτησα είναι πολύ νορμάλ στα μυαλά...Και κυρίως σε θέματα σπιτιού, υγειηνής διατροφής , μαγειρέματος αλλά και κοινωνικοπολιτικής ζωής που ξεφεύγει από τη μέςη Πολωνέζα...Επίσης προέρχεται από 7 χρόνια σχέση που πήγαινε για γάμο και δεν ήξερε πολλά από Κλαμπ και Μπάρ..Και θέλει και σχέση..έχοντας πάντα το αίςθημα πως είναι κατώτερή μου και ήταν και πολύ περίποιητική !Σκεφτόμουν πως κάτι τέτοιο ήταν αυτό που θα σε κάλυπτε ως σχέση σε αντιστάθμισμα των Ελλεηνίδων!Σε ομορφιά της βάζω 7 γιατί είναι κοντούλα..αλλά με βιζάρες!!! :tits2:

Και μέσα σε όλα αυτά μου απάντησε και θερμά το ΑΑΑ του Enklawa!!!Αν γίνει και αυτό τον άλλο μήνα που θα πάω Βαρσοβία τότε δύσκολο να πω κάτι άσχημο για εδώ!

A ρε Glock, σε αορατη επικοινωνια βρεθηκαμε. Μου περιεγραψες πολωνεζακι οπως το φανταζομουν, και ναι υπαρχουν!
Τη μικρη δηλαδη την πετυχες εντελως στο ασχετο στο κλαμπακι; Πως της χωθηκες;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
A ρε Glock, σε αορατη επικοινωνια βρεθηκαμε. Μου περιεγραψες πολωνεζακι οπως το φανταζομουν, και ναι υπαρχουν!
Τη μικρη δηλαδη την πετυχες εντελως στο ασχετο στο κλαμπακι; Πως της χωθηκες;
Σου έχω και άλλα!Το Πολωνεζάκι όσο απελευθερώνεται τόσο ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο κρεβάτι!Παράλληλα όταν βγαίνουμε είναι πολύ "γρήγορο πορτοφόλι" και με "σπονσοράρει" :2funny:!!Πριν λίγο που έφυγε ξέχασε και τα λεφτά του στο δωμάτιό μου :2funny:!Έχει σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι με τους γονείς του που είναι στα πρόθυρα να την πούνε πουτάνα...Αλλά αυτή δεν μασάει!Κάνει τα πάντα να είναι μαζί μου..
Έχει την ίδια ηλικία με τη Λιθουανή που είμουν το προηγούμενο μήνα αλλά πολύ πιο δεμένη και θερμή κοπέλα! Έχω την εντύπωση πως ασχέτως εθνικότητας οι κοπέλες που δουλεύουν σε εταιρίες το χάνουν...Όσο πιο μεγάλη και απρόσωπη τόσο χειρότερα...
Το καλό με τη μικρούλα είναι πως δουλεύει ιντερνετικά με πωλήσεις και έχει χρόνο!
Τη γνώρισα πάνω στο χορό σε ένα μισοάδειο τουριστικό κλάμπ!Το ντύσιμό μου απλό όπως πάντα με τζινάκι και ένα μπλουζάκι των 4,99€ !!!Νομίζω πως με επίδειξη ποτέ δεν βρίσκεις Πολωνία τέτοια περίπτωση !Την δουλειά μου την ρώτησε αθώα πολλές ώρες μετά τη γνωριμία και της είπα πως είμαι γκρουμ σε ξενοδοχείο ;) και δεν είχε κανένα πρόβλημα!!!!

Όσο για το κλάμπ που πήγαμε χτές είχε πολύ κόσμο!Και γυναίκες και άντρες!Μέχρι τις 02:00 δεν είδα κανένα καμακωμα παρά μόνο ανύσηχα καμάκια να αλλάζουν θέσεις και κοπέλες να κινούνται απότομα.Ένας έμπειρος παίκτης θα έκανε θραυςη!Το μικρό δεν το σκορπάω διότι είναι καλό σε όλα!Για νέα κόλπα στην Ουκρανία από Δευτέρα!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.611
Πόντοι
216
Σου έχω και άλλα!Το Πολωνεζάκι όσο απελευθερώνεται τόσο ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο κρεβάτι!Παράλληλα όταν βγαίνουμε είναι πολύ "γρήγορο πορτοφόλι" και με "σπονσοράρει" :2funny:!!Πριν λίγο που έφυγε ξέχασε και τα λεφτά του στο δωμάτιό μου :2funny:!Έχει σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι με τους γονείς του που είναι στα πρόθυρα να την πούνε πουτάνα...Αλλά αυτή δεν μασάει!Κάνει τα πάντα να είναι μαζί μου..
Έχει την ίδια ηλικία με τη Λιθουανή που είμουν το προηγούμενο μήνα αλλά πολύ πιο δεμένη και θερμή κοπέλα! Έχω την εντύπωση πως ασχέτως εθνικότητας οι κοπέλες που δουλεύουν σε εταιρίες το χάνουν...Όσο πιο μεγάλη και απρόσωπη τόσο χειρότερα...
Το καλό με τη μικρούλα είναι πως δουλεύει ιντερνετικά με πωλήσεις και έχει χρόνο!
Τη γνώρισα πάνω στο χορό σε ένα μισοάδειο τουριστικό κλάμπ!Το ντύσιμό μου απλό όπως πάντα με τζινάκι και ένα μπλουζάκι των 4,99€ !!!Νομίζω πως με επίδειξη ποτέ δεν βρίσκεις Πολωνία τέτοια περίπτωση !Την δουλειά μου την ρώτησε αθώα πολλές ώρες μετά τη γνωριμία και της είπα πως είμαι γκρουμ σε ξενοδοχείο ;) και δεν είχε κανένα πρόβλημα!!!!

Όσο για το κλάμπ που πήγαμε χτές είχε πολύ κόσμο!Και γυναίκες και άντρες!Μέχρι τις 02:00 δεν είδα κανένα καμακωμα παρά μόνο ανύσηχα καμάκια να αλλάζουν θέσεις και κοπέλες να κινούνται απότομα.Ένας έμπειρος παίκτης θα έκανε θραυςη!Το μικρό δεν το σκορπάω διότι είναι καλό σε όλα!Για νέα κόλπα στην Ουκρανία από Δευτέρα!!!

Μπραβο, σου κατσε καλα ολη η φαση!
Πως το βλεπεις, θα το κρατησεις το κονε, ή αναχωροντας απο την πολωνια θα χαθει η επαφη;

Παντως επιβεβαιωνεις οσα θετικα ειχαν ακουστει για πολωνια, και οχι τα αρνητικα (σεβομαι ομως την οπτικη τους γωνια) που λενε συχνα ο σεβαλιε κι ο drlove.
Και οχι φιλοχρηματη, και ζεστή, και κανενα προβλημα περι της δουλειας του αντρα, και καμια σημασια στα ρουχα, και κολημα σε σενα που εισαι εκει 'ξενος'. Ολα καλα δηλαδη!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Μπραβο, σου κατσε καλα ολη η φαση!
Πως το βλεπεις, θα το κρατησεις το κονε, ή αναχωροντας απο την πολωνια θα χαθει η επαφη;

Παντως επιβεβαιωνεις οσα θετικα ειχαν ακουστει για πολωνια, και οχι τα αρνητικα (σεβομαι ομως την οπτικη τους γωνια) που λενε συχνα ο σεβαλιε κι ο drlove.
Και οχι φιλοχρηματη, και ζεστή, και κανενα προβλημα περι της δουλειας του αντρα, και καμια σημασια στα ρουχα, και κολημα σε σενα που εισαι εκει 'ξενος'. Ολα καλα δηλαδη!
σορρυ ρε αδελφε...αλλα ας πουμε οτι ισχυουν 100% οτι λεει ο ρολογας...εσυ....τι θα κανεις; θα πας καπου; τοσα χρονια στο λεμε με ολους τους δυνατους τροπους να πας να δεις μονος σου και απλα φαντασιωνεσαι νυφη απο καπου...οπου και να ειναι...εκτος πια αν μας τρολαρεις....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Για ποια κλαμπ μιλάς?Δε λες ονόματα.Πήγες Coco Frantic?Μάλλον για αυτά μιλάς.Αν δε ζητάει λεφτά η Πολωνέζα θα σου ζητήσει στάνταρ γάμο.Απλά τώρα δείχνει το καλό της πρόσωπο.
Μία βδομάδα στην Πολωνία μία γκόμενα.Δεν είναι τόσο καλή επίδοση.Πρέπει να κινηθείς το ΠΣΚ στα κλαμπ μόνος.Πήγαινε αύριο Coco θα βγάλεις σίγουρα γκόμενα.Και το Σάββατο πήγαινε Λβωφ και χώσου στο Fashion club.Ακου τους παλαιούς.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Για ποια κλαμπ μιλάς?Δε λες ονόματα.Πήγες Coco Frantic?Μάλλον για αυτά μιλάς.Αν δε ζητάει λεφτά η Πολωνέζα θα σου ζητήσει στάνταρ γάμο.Απλά τώρα δείχνει το καλό της πρόσωπο.
Μία βδομάδα στην Πολωνία μία γκόμενα.Δεν είναι τόσο καλή επίδοση.Πρέπει να κινηθείς το ΠΣΚ στα κλαμπ μόνος.Πήγαινε αύριο Coco θα βγάλεις σίγουρα γκόμενα.Και το Σάββατο πήγαινε Λβωφ και χώσου στο Fashion club.Ακου τους παλαιούς.

δεν θα φαει πορτα στα κλαμπ αν παει μονος?τι ρουχα πρεπει να φοραει στα κλαμπ για να καμακωσει πολωνεζες?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Frantic πήγα χτες με τη μικρή!Τη γνώρισα στο υπόγειο στο Goranza !Μόνος βγήκα στο Afera!!!Όλα είναι καλά!!!Μιλάμε για καθημερινές !!!Η μικρή πράγματι το βλέπει σοβαρά!!!Τώρα μου φέρνει και φαγητό  :2funny:!!!
Το ότι είμαι ξένος δεν ήταν το παν !Πάντος μου είπε πως οι φίλες της το λένε πως αν θες γρήγορα άντρα πήγαινε Shakers, Frantic, Goratzka!Και βέβαια εκεί είναι γεμάτο ξένους!Χρειαζεται απίστευτη τέχνη και υπεροχή!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Frantic πήγα χτες με τη μικρή!Τη γνώρισα στο υπόγειο στο Goranza !Μόνος βγήκα στο Afera!!!Όλα είναι καλά!!!Μιλάμε για καθημερινές !!!Η μικρή πράγματι το βλέπει σοβαρά!!!Τώρα μου φέρνει και φαγητό  :2funny:!!!
Το ότι είμαι ξένος δεν ήταν το παν !Πάντος μου είπε πως οι φίλες της το λένε πως αν θες γρήγορα άντρα πήγαινε Shakers, Frantic, Goratzka!Και βέβαια εκεί είναι γεμάτο ξένους!Χρειαζεται απίστευτη τέχνη και υπεροχή!!!

Shakers ναι.Μου άρεσε το μέρος έχει μικτές τουαλέτες και είναι γεμάτο γαμιόλες.Μπορείς να πας τη γκόμενα στην τουαλέτα για γαμήσι.
Επίσης το Frantic είναι πολύ καλό δεν είναι σνομπ άσχετα τι λέει ο Chevalier.Στο Afera δε θα γαμήσεις τίποτα είναι φοιτητομάγαζο με γνωστούς.
Πήγαινε Coco που σου είπα αύριο την Παρασκευή.Θα κουφαθείς.Απειρες πρόθυμες και ψωλάκια.Το Coco είναι απλά το καλύτερο μαγαζί στο Κράκωβ.
Αν έχεις το κολλάει καμάκωσε Galeria Krakowska αύριο το μεσημέρι και το απόγευμα.Είναι πολύ εύκολο.
Σάββατο φύγε πήγαινε Λβωφ γιατί το Κράκωβ τιγκάρει στις ψωλές το Σαββατόβραδο.Η πήγαινε δίπλα Κατοβίτσε και χώσου Energy 2000 και Pomaranca.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι έγινε?Πήγες Coco?Γάμησες καμιά άλλη?Τώρα λογικά πας για Λβωφ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι έγινε?Πήγες Coco?Γάμησες καμιά άλλη?Τώρα λογικά πας για Λβωφ.
Σε λίγο φεύγω για Λβιβ με ένα νυχτερινό λεωφορείο ...
Η μικρή μου έκατσε για τα καλά στο λαιμό!2 μέρες σερί στο δωμάτιο και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα!Συνεχή γαμίσια!Ευτυχώς ήρθε ο Φιντέλ το πρωί και με ξεμπλόκαρε αλλιώς θα ερχόταν μέχρι το τραίνο για Βαρσοβία που της είπα...Αλλά υπάρχει θέμα διότι την πιέζουν και με πιέζει...
Χτες πήγαμε σε ένα Club που λέγεται DAWA στην εβραϊκή συνοικία !!Απιστευτες αναλογίες 80-20 γυναίκες και κλασική πολωνική κατάσταση χωρίς τουρίστες!
Αύριο άλλα πράγματα....Έκλεισα ξενοδοχείο που μου είπες..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στο φόρτωμα αν χρειαστεί ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε λίγο φεύγω για Λβιβ με ένα νυχτερινό λεωφορείο ...
Η μικρή μου έκατσε για τα καλά στο λαιμό!2 μέρες σερί στο δωμάτιο και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα!Συνεχή γαμίσια!Ευτυχώς ήρθε ο Φιντέλ το πρωί και με ξεμπλόκαρε αλλιώς θα ερχόταν μέχρι το τραίνο για Βαρσοβία που της είπα...Αλλά υπάρχει θέμα διότι την πιέζουν και με πιέζει...
Χτες πήγαμε σε ένα Club που λέγεται DAWA στην εβραϊκή συνοικία !!Απιστευτες αναλογίες 80-20 γυναίκες και κλασική πολωνική κατάσταση χωρίς τουρίστες!
Αύριο άλλα πράγματα....Έκλεισα ξενοδοχείο που μου είπες..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στο φόρτωμα αν χρειαστεί ...

Βαδίζεις σε σίγουρη καταστροφή.Δε με ακούς ρε φίλε.Σου είπα θα πάει να σε τυλίξει για γάμο με τη δωματίωση και τα ανελέητα αποπνιχτικά τσιμπούκια.Οι Πολωνέζες σε εγκλωβίζουν στο δωμάτιο και κάνουν συνεχώς ακάποτο μέχρι να μείνουν έγγυες.
Και οτι Λβωφ το χειμώνα εκτός ΠΣΚ είσαι νεκρός απλά τα κλαμπ είναι άδεια τις καθημερινές και θα το δαγκώνεις στο ψωλόκρυο.Αραξε στα Mc Donalds  απέναντι από το Zorba  και στα κεντρικά καφέ.Αμα ήμουνα εκεί θα σου πάσαρα 2-3 αξιόλογα ψωλέτα αλλά δεν είμαι.
Μία γκόμενα σε 3 βδομάδες.Τζάμπα το έξοδο.Την πάτησες κλασσικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom