Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εγω δεν πιστευω οτι ο ρολογας γαμησε,,,,γινατε φιλοι και τον σιγονταρεις.....αφου μαζι με τον ψευτη της μολδαβιας πηγαν Αθηνα- βαρσοβια με το τρενο

χαχα το πιστοποιω. Οκ δε κραταγα και φαναρακι :P

Aλλα ο glock κανει καμακι στη Ροδο εδω και 15 χρονια και παει πορνοταξδιια  εδω και 10. Οικονομικη ανεση, εμπειρια το να τ αλλο.Και παλι του βγαινει ο τακος για να γαμησει.
Οποτε μη νομιζει ο καθε πικραμενος οτι η πολωνια ειναι ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Κατι cool μη ξεθαρρεύουν οτι θα γαμησουν

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
830

Aλλα ο glock κανει καμακι στη Ροδο εδω και 15 χρονια και παει πορνοταξδιια  εδω και 10. Οικονομικη ανεση, εμπειρια το να τ αλλο.Και παλι του βγαινει ο τακος για να γαμησει.
Οποτε μη νομιζει ο καθε πικραμενος οτι η πολωνια ειναι ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Κατι cool μη ξεθαρρεύουν οτι θα γαμησουν
τον φανταζομαι να κανει καμακι στα πολωνικα με ροδιακη προφορα.... :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Διαφέρει το στύλ του από το δικό μου αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι γάμησε σε 5 μέρες από την άφιξή του σε πολωνικό έδαφος όποιες και αν ήταν οι συνθήκες.Υστερα το γκομενάκι του στέρησε τις επόμενες νύχτες όπου ίσως να έβρισκε άλλες στα κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα έβαλα άλλη μια ΜΙΛΦ σπονσορέτ στο ρόστερ.Να δούμε πότε θα επισκεφτώ γιατί όλες αυτές οι Ουκρανές μου έχουν δέσει τα χέρια.Για την ώρα έχω τρεις σταθερές σπονσορέτς σε πολωνικό έδαφος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

ποσες φορες εγραψα οτι πρεπει να εισαι στην σωστη ωρα την σωστη στιγμη.εγραφα πως κυνηγουσα μερα νυχτα χωρις ανασα και τυποτακαι την τελευταια μερα να ειμαι στο σωστο τοπο και ωρα και να σκοραρω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωρα διαβαζω απο καιρο για πολωνια λογο του ταξιδιου λισαβωνα βουκουρεστι που γυρισα αγαμητος.νομιζα μονο λβοβ πηγε ο ρολογας.γιατι δεν προτεινε στην κοπελα βολτα αφου ειχε το φαι στο πιατο?θα πηγαινε αναγνωριστηκη βολτα αν διαπιστωνε εχει κατι που αξιζει θα πηγαινε μονος.αν εδιωχνε την γκομενα οπως ελεγε ο κμαν αλλες 20 μερες να εμενε δεν σημαινει θα βρεις αλλη ειναι τυχη και ταιμινκ.παντος μετανιωσα επιδει αρχικα θα πηγαινα 3 μερες βαρσοβια και απο εκει λισαβωνα,τελικα βρηκα φτηνο για βουκουρεστι και ειπα να παω εκει που θα βρω σιγουρα πουτανες.τελικα πληρωσα 2 εισιτιρια με το λαθος στην κρατηση μου και τσαμπα πηγα 5 μερες ξενοδοχεια.πολωνεζες ειναι πιο ευκολα να προσεγγισεις παρα στο βουκουρστι που ολες παρεα πηγαιναν η βιαστικες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε γιατί οι Πολωνοί βλάχοι(rednecks) είναι ελκυστικοί στις Πολωνέζες.

Εδώ Πολωνέζες κουνούν τα κωλαράκια τους για το μέγα θέμα της αντισύλληψης(antikoncepcja).

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
kman πολωνια για να γαμησω τι ντυσιμο πρεπει να κανω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Απλό ντύσιμο γενικά όχι κοστουμιές και κυρίλες όπως Ουκρανία όπου πρέπει συνεχώς να δείχνεις οτι είσια φορτωμένος.Πρέπει όμως να ντύνεσαι με γούστο και να δείχνεις διαφορετικός οι Πολωνοί άντρες έχουν μηδέν αισθητική πολλοί π.χ. κυκλοφορούν χύμα στην πλατεία με σορτσάκι παντόφλες και άσπρες κάλτσες συνοδευόμενοι από μουνάρες και οι γκόμενες το ανέχονται.Οπότε λίγο καλύτερα να ντύνεσαι τραβάς αμέσως την προσοχή.Αμα όμως φοράς πολύ ακριβά ρούχα η γκόμενα ψαρώνει γιατί οι Πολωνέζες είναι χύμα τους αρέσει να μεθάνε να πηδιούνται γρήγορα και γενικά να είναι άνετες και δε θέλουν να φοβούνται τι θα πεις άμα είσαι πολύ κομψός.Πολλές Πολωνέζες φοράνε φτηνιάρικα ρούχα που είναι όμως καυλωτικά εφαρμοστά πάνω τους και καυλώνεις αμέσως.Είναι αυτό το cheap look του slavic chick που σε καυλώνει αμέσως.Μπότες με 10 ευρώ,στρινγκ από τη λαική με το κιλό,εφαρμοστές μπλούζες των 3 ευρώ αλλά ο πότσος γίνεται πύραυλος.Δε θα δεις Πολωνέζες με επώνυμες τσάντες ή ακριβά αξεσουάρ κοσμήματα κτλ όπως Ρωσία,Ουκρανία.Το στυλ είναι το γρήγορο καυλωτικό.

Αυτοί οι Πολωνοί ντύνονται όπως αρέσει στις Πολωνέζες.Το φτηνό ανατολικοευρωπαικό look.Γενικά σκοτεινά ρούχα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πολωνοί άντρες έχουν μηδέν αισθητική πολλοί π.χ. κυκλοφορούν χύμα στην πλατεία με σορτσάκι παντόφλες και άσπρες κάλτσες

Φορα μαύρη κάλτσα και θα γαμήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είχα γκόμενες Πολωνέζες στην Αθήνα που αγόραζαν στρινγκ απο τη λαική με τα λεφτά που τους έδινα και τα έστελναν στις ξαδέρφες τους στην Πολωνία.Τώρα που είμαι Γερμανία μου έχουν κάνει κοννέ με όλες τις ξαδέρφες και φίλες στην Πολωνία να γαμήσω.Απεριόριστες ευκαιρίες.
Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες.Αμα ήσουν γενναιόδωρος μαζί τους σε πασάρουν σε μια συγγενή ή καλή φίλη για να φάει και ευτή καλά.Μια μου έστειλε την έγγυο φίλη της από  την Ολλανδία να γαμήσω που ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση.Απογοητεύτηκα ήταν έγγυος 8 μηνών.Μόνο τσιμπούκια μπορούσε να κάνει.
Αλλά γενικά καλοπερνάς έτσι και βγει η βρλωμα οτι είσαι γενναιόδωρος Πολωνία.Απεριόριστη προσφορσ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είχα γκόμενες Πολωνέζες στην Αθήνα που αγόραζαν στρινγκ απο τη λαική με τα λεφτά που τους έδινα και τα έστελναν στις ξαδέρφες τους στην Πολωνία.Τώρα που είμαι Γερμανία μου έχουν κάνει κοννέ με όλες τις ξαδέρφες και φίλες στην Πολωνία να γαμήσω.Απεριόριστες ευκαιρίες.
Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες.Αμα ήσουν γενναιόδωρος μαζί τους σε πασάρουν σε μια συγγενή ή καλή φίλη για να φάει και ευτή καλά.Μια μου έστειλε την έγγυο φίλη της από  την Ολλανδία να γαμήσω που ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση.Απογοητεύτηκα ήταν έγγυος 8 μηνών.Μόνο τσιμπούκια μπορούσε να κάνει.
Αλλά γενικά καλοπερνάς έτσι και βγει η βρλωμα οτι είσαι γενναιόδωρος Πολωνία.Απεριόριστη προσφορσ.
Το σπανσοράινγκ είναι ένα άθλημα ακριβό το οποίο ξεκινάει όταν πια δεν είσαι σε θέση να κάνεις κανονικά αθλήματα λόγω ηλικίας!
Η σύγκριση πάντως του Λβωβ με το Λούμπλιν είναι ολοκληρωτική υπέρ του Λούμπλιν!Παντού ερωτική ατμόσφαιρα , ματάκια να παίζουν και απίστευτο day game!Παντού σταματάνε γκόμενες να βοηθήσουν και να καμακωθουν!Σήμερα στη στάση των λεωφορείων ρώτησα μια πληροφορίες και άρχισε να μου τραγουδάει και να με αγκαλιάζει και να με σφίγγει όταν έφευγε σαν να με ήξερε χρόνια!
Στο czekolada δεν το συζητάμε ...απίστευτες αναλογίες!Εγω "έπεζα"με 3 ταυτοχρόνως που έφευγα από τη μια και πήγαινα στην άλλη, ο άλλος φίλος μου φάσωνε!Το κακό είναι πως μπήκαμε στο φαύλο κύκλο να κερνάμε σφηνάκια μεταξί μας και βγήκαμε μόνοι μας off ενώ είμασταν οι υπεράρχοντες του χώρου!!! :headbang: Σήμερα όμως είμαστε έτοιμοι για σοβαρές καταστάσεις!
Ο Dr Love είχε πει για Λούμπλιν πως είναι καλά!
Η αλλαγή από Ουκρανία σε Πολωνία με έκανε άνθρωπο...Είδα ..πολιτισμό...
Σχεδόν κλαίω για τις 10 μέρες Ουκρανία...Άχρείαστο και ταλαίπωρο όταν υπάρχει η Πολωνία!!!!!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Toν επομενο μήνα θα περάσω assessment απο μία πολυεθνική.
Σου δίνουν τρεις τοποθεσίες να διαλέξεις.
Η μία θα είναι το hometown.
Oι άλλες δύο που σκέφτομαι είναι βαρσοβια-κρακοβία στην πολωνια και κάουνας στην λιθουανία.
Καμια γνώμη για το που θα περάσω καλύτερα :zfuck:?
Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλες, έχει θέσεις σε ολη την ευρώπη, αλλά θέλω να είναι και οικονομικά
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το σπανσοράινγκ είναι ένα άθλημα ακριβό το οποίο ξεκινάει όταν πια δεν είσαι σε θέση να κάνεις κανονικά αθλήματα λόγω ηλικίας!
Η σύγκριση πάντως του Λβωβ με το Λούμπλιν είναι ολοκληρωτική υπέρ του Λούμπλιν!Παντού ερωτική ατμόσφαιρα , ματάκια να παίζουν και απίστευτο day game!Παντού σταματάνε γκόμενες να βοηθήσουν και να καμακωθουν!Σήμερα στη στάση των λεωφορείων ρώτησα μια πληροφορίες και άρχισε να μου τραγουδάει και να με αγκαλιάζει και να με σφίγγει όταν έφευγε σαν να με ήξερε χρόνια!
Στο czekolada δεν το συζητάμε ...απίστευτες αναλογίες!Εγω "έπεζα"με 3 ταυτοχρόνως που έφευγα από τη μια και πήγαινα στην άλλη, ο άλλος φίλος μου φάσωνε!Το κακό είναι πως μπήκαμε στο φαύλο κύκλο να κερνάμε σφηνάκια μεταξί μας και βγήκαμε μόνοι μας off ενώ είμασταν οι υπεράρχοντες του χώρου!!! :headbang: Σήμερα όμως είμαστε έτοιμοι για σοβαρές καταστάσεις!
Ο Dr Love είχε πει για Λούμπλιν πως είναι καλά!
Η αλλαγή από Ουκρανία σε Πολωνία με έκανε άνθρωπο...Είδα ..πολιτισμό...
Σχεδόν κλαίω για τις 10 μέρες Ουκρανία...Άχρείαστο και ταλαίπωρο όταν υπάρχει η Πολωνία!!!!!!!

Τώρα με έβαλες στο λούκι να επισκεφτώ το Λούμπλιν.Η τελευταία και καλύτερη σπονσορέτ που είχα πριν δυο βδομάδες στο Στεττίν ήταν από εκεί.Εκανε 12 ώρες ταξίδι μόνο για να με δει.Τρομερά τσιμπούκια και άριστη συμπεριφορά.Σίγουρα πρέπει να επισκεφτώ.
Πιστεύεις οτι το Λούμπλιν είναι καλύτερο από Κράκωβ,Πόζναν?
Συμφωνείς οτι η Πολωνία είναι η καλύτερη χώρα της Ευρώπης για καμάκι αυτή τη στιγμή?Δεν το συζητάω το να γαμήσετε είναι θέμα μιας δυο ημερών το πολύ.Για εμένα πάνω από 2 μέρες στο ίδιο μέρος είναι πολυτέλεια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν δίνουν μασημένη τροφή οι διασυνοριακοι μύστες :(
Θα διαβάσω όλα τα σχετικά θρεντ και θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα :coffee:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Toν επομενο μήνα θα περάσω assessment απο μία πολυεθνική.
Σου δίνουν τρεις τοποθεσίες να διαλέξεις.
Η μία θα είναι το hometown.
Oι άλλες δύο που σκέφτομαι είναι βαρσοβια-κρακοβία στην πολωνια και κάουνας στην λιθουανία.
Καμια γνώμη για το που θα περάσω καλύτερα :zfuck:?
Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλες, έχει θέσεις σε ολη την ευρώπη, αλλά θέλω να είναι και οικονομικά
:hi:

Κρακοβία τι το συζητάς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom