Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
κααααααααααααααααααααααααααααααλτ
Ιπποτης;;;
Θα τα δ ωσω τη μητρα στο χερι τα τσουαλακια. Ιπποτης?
κααααααααααααααααααααααααααααααλτ
Ιπποτης;;;
σεμναααααΟι πουτανες μου λειπουν.
εγω δεν πιστευω οτι ο ρολογας γαμησε,,,,γινατε φιλοι και τον σιγονταρεις.....αφου μαζι με τον ψευτη της μολδαβιας πηγαν Αθηνα- βαρσοβια με το τρενο
τον φανταζομαι να κανει καμακι στα πολωνικα με ροδιακη προφορα....χαχα το πιστοποιω. Οκ δε κραταγα και φαναρακι
Aλλα ο glock κανει καμακι στη Ροδο εδω και 15 χρονια και παει πορνοταξδιια εδω και 10. Οικονομικη ανεση, εμπειρια το να τ αλλο.Και παλι του βγαινει ο τακος για να γαμησει.
Οποτε μη νομιζει ο καθε πικραμενος οτι η πολωνια ειναι ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Κατι cool μη ξεθαρρεύουν οτι θα γαμησουν
χαχα το πιστοποιω. Οκ δε κραταγα και φαναρακι
Aλλα ο glock κανει καμακι στη Ροδο εδω και 15 χρονια και παει πορνοταξδιια εδω και 10. Οικονομικη ανεση, εμπειρια το να τ αλλο.Και παλι του βγαινει ο τακος για να γαμησει.
Οποτε μη νομιζει ο καθε πικραμενος οτι η πολωνια ειναι ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Κατι cool μη ξεθαρρεύουν οτι θα γαμησουν
ποσες φορες εγραψα οτι πρεπει να εισαι στην σωστη ωρα την σωστη στιγμη.εγραφα πως κυνηγουσα μερα νυχτα χωρις ανασα και τυποτακαι την τελευταια μερα να ειμαι στο σωστο τοπο και ωρα και να σκοραρω.χαχα το πιστοποιω. Οκ δε κραταγα και φαναρακι
kman πολωνια για να γαμησω τι ντυσιμο πρεπει να κανω
kman πολωνια για να γαμησω τι ντυσιμο πρεπει να κανω
Πολωνοί άντρες έχουν μηδέν αισθητική πολλοί π.χ. κυκλοφορούν χύμα στην πλατεία με σορτσάκι παντόφλες και άσπρες κάλτσες
Το σπανσοράινγκ είναι ένα άθλημα ακριβό το οποίο ξεκινάει όταν πια δεν είσαι σε θέση να κάνεις κανονικά αθλήματα λόγω ηλικίας!Είχα γκόμενες Πολωνέζες στην Αθήνα που αγόραζαν στρινγκ απο τη λαική με τα λεφτά που τους έδινα και τα έστελναν στις ξαδέρφες τους στην Πολωνία.Τώρα που είμαι Γερμανία μου έχουν κάνει κοννέ με όλες τις ξαδέρφες και φίλες στην Πολωνία να γαμήσω.Απεριόριστες ευκαιρίες.
Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες.Αμα ήσουν γενναιόδωρος μαζί τους σε πασάρουν σε μια συγγενή ή καλή φίλη για να φάει και ευτή καλά.Μια μου έστειλε την έγγυο φίλη της από την Ολλανδία να γαμήσω που ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση.Απογοητεύτηκα ήταν έγγυος 8 μηνών.Μόνο τσιμπούκια μπορούσε να κάνει.
Αλλά γενικά καλοπερνάς έτσι και βγει η βρλωμα οτι είσαι γενναιόδωρος Πολωνία.Απεριόριστη προσφορσ.
Το σπανσοράινγκ είναι ένα άθλημα ακριβό το οποίο ξεκινάει όταν πια δεν είσαι σε θέση να κάνεις κανονικά αθλήματα λόγω ηλικίας!
Η σύγκριση πάντως του Λβωβ με το Λούμπλιν είναι ολοκληρωτική υπέρ του Λούμπλιν!Παντού ερωτική ατμόσφαιρα , ματάκια να παίζουν και απίστευτο day game!Παντού σταματάνε γκόμενες να βοηθήσουν και να καμακωθουν!Σήμερα στη στάση των λεωφορείων ρώτησα μια πληροφορίες και άρχισε να μου τραγουδάει και να με αγκαλιάζει και να με σφίγγει όταν έφευγε σαν να με ήξερε χρόνια!
Στο czekolada δεν το συζητάμε ...απίστευτες αναλογίες!Εγω "έπεζα"με 3 ταυτοχρόνως που έφευγα από τη μια και πήγαινα στην άλλη, ο άλλος φίλος μου φάσωνε!Το κακό είναι πως μπήκαμε στο φαύλο κύκλο να κερνάμε σφηνάκια μεταξί μας και βγήκαμε μόνοι μας off ενώ είμασταν οι υπεράρχοντες του χώρου!!! Σήμερα όμως είμαστε έτοιμοι για σοβαρές καταστάσεις!
Ο Dr Love είχε πει για Λούμπλιν πως είναι καλά!
Η αλλαγή από Ουκρανία σε Πολωνία με έκανε άνθρωπο...Είδα ..πολιτισμό...
Σχεδόν κλαίω για τις 10 μέρες Ουκρανία...Άχρείαστο και ταλαίπωρο όταν υπάρχει η Πολωνία!!!!!!!
Toν επομενο μήνα θα περάσω assessment απο μία πολυεθνική.
Σου δίνουν τρεις τοποθεσίες να διαλέξεις.
Η μία θα είναι το hometown.
Oι άλλες δύο που σκέφτομαι είναι βαρσοβια-κρακοβία στην πολωνια και κάουνας στην λιθουανία.
Καμια γνώμη για το που θα περάσω καλύτερα ?
Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλες, έχει θέσεις σε ολη την ευρώπη, αλλά θέλω να είναι και οικονομικά
Κρακοβία τι το συζητάς?