Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Toν επομενο μήνα θα περάσω assessment απο μία πολυεθνική.
Σου δίνουν τρεις τοποθεσίες να διαλέξεις.
Η μία θα είναι το hometown.
Oι άλλες δύο που σκέφτομαι είναι βαρσοβια-κρακοβία στην πολωνια και κάουνας στην λιθουανία.
Καμια γνώμη για το που θα περάσω καλύτερα :zfuck:?
Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλες, έχει θέσεις σε ολη την ευρώπη, αλλά θέλω να είναι και οικονομικά
:hi:

Εγω θα επέλεγα Βαρσοβια τύπε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδιά έχει χαθεί απλά το νόημα γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες. Κάνω resume..

Πολωνία για sex τουρισμό είναι ΜΗΔΕΝ..Οι πουτάνες είναι στο 10% εδώ απο Ελλάδα,Τσεχία,Γερμανία,Ολλανδία..Μην πετάξετε τα λεφτά σας για κάτι τέτοιο.Θα το μετανιώσετε..Απο odloty.pl μόνο στα κρυφά αν καταφέρετε να συννενοηθειτε στα Αγγλικά και αν είστε τυχεροί και δεν έρθει μπάζο..Η πορνεία εδώ δεν είναι ανεχτή..

Για clubs έχω γράψει 200 posts πως είναι σκατά!! Πόσες φορές να το γράψω ακόμα..Ο kman ακόμα γράφει πως γαμάω και το παρουσιάζει πως είναι απο τα clubs..ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ CLUBS!! Τέλος.Πόσες φορές να το γράψω ακόμα.Στα clubs εδώ κάνεις πλάκα,χαβαλέ και σου λένε καληνύχτα..Εντάξει αν κάτσει καμία-δυο όλο το χρόνο είναι στο στατιστικό λάθος..Οπότε αν έρθετε για πεφτικες στα clubs όπως κάνουν όλοι απλά θα μείνετε  αγάμητοι όπως λέει ο φίλος Κρακοβία. Όλοι οι τουρίστες έτσι είναι..Παλέυουν και δεν πηδάνε ποτέ...Το 90% αυτών.Δεν τους βλέπω την νύχτα? Δεν βλέπω τι πετυχαίνουν? Έχω μήνες να δώ τουρίστα να χαμουρεύει καν Πολωνέζα την νύχτα..Δεν μιλάω για πήδημα!!

Εκέι που διαφωνώ με φίλο απο Κράκοβ είναι πως Πολωνία είναι χειρότερα απο Ελλάδα στο να γνωρίζεις γκόμενες ..

Δεν γνωρίζεις γκόμενες απο clubs κ.λ.π αλλά υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις,events,είναι multi-national ζούν πολλές ξένες εδώ Βαρσοβία, ο κόσμος κινείτε και λειτουργεί και αρκετά το online game..Υπάρχει δηλαδή ενέργεια-κίνηση στο να γνωρίζεις κόσμο...Όσο γνωρίζεις οι πιθανότητες να πηδάς ανεβαινουν..

Ελλάδα ο κύκλος γνωριμιών σου βασίζεται καθαρά στην δουλειά σου και στους φίλους..Δύσκολα γνωρίζεις καινούριο κόσμο οπότε μειώνονται οι πιθανότητες να τρώς.Είναι τελέιως στατική η Ελλάδα..Δεν υπερβάλλω αλλά σε ένα χρόνο εδώ Βαρσοβία έχω γνωρίσει πάνω απο 1000 άτομα..Ελλάδα ο ίδιος κύκλος μια πενταετία..Περιμένεις να αλλάξεις δουλειά να μπει καινούριος κόσμος..Το onine δεν δουλέυει καλά οπότε κολλάς στα ίδια..

Αυτό δεν είναι φυσικά πλεονέκτημα ΜΟΝΟ της Πολωνίας αλλά όλων των αντίστοιχων χωρών...ΒΟυδαπέστη σκάει διακοπές και δουλεύει άπειρος κόσμος απο πολλές χώρες..Είναι έυκολο να μπάινεις σε κύκλους και να γνωρίζεις νέο κόσμο οπότε και θα πηδάς στο τέλος..

Το συμπέρασμα δηλαδή πρέπει να μένεις εδώ, να είσαι κοινωνικός,να κυνηγάς παρεές,να ασχολείσε πολύ με ξένες κ.λ.π και θα τρώς..

Αυτά που σας λέω αφορούν των 2% αυτών που διαβάζουν εδώ..Κανείς δεν μπορέι να μείνει εδώ μόνιμα και λίγοι μπορούν να μπούν σε αυτές τις διαδικασίες..Οπότε ξεχάστε το..Clubs σκατά!! Πορνεία Μηδέν..

Τραβάτε αλλού να βρείτε την υγεία σας..

Κοιτάξτε εδώ τι έγραφε ο Dr. Love τον Οκτώβριο.Σεξ τουρισμός σκατά,κλαμπ σκατά στην Πολωνία.Εγώ γάμησα 6 σπονσορέτς και σεμιπρος σε μια μέρα Στεττίν,ο Glock έβγαλε γκόμενα από κλαμπ σαν τουρίστας στο Κράκωβ σε dt.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες στο Κατοβίτσε το 2010.Χαμένοι παράδεισοι.

Πώς ήταν οι Πολωνέζες το 2011.Σκέτη καύλα.Γενικά γουστάρουν πολύ τα σέξυ εσώρουχα και όταν αρχίσουν όλες μαζί να κουνάνε τις κωλάρες τους μένεις άναυδος.

Εδώ Πολωνέζες στην Κύπρο.Θα τράβηξαν χοντρές μαλακίες οι Κύπριοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ πώς περνάνε οι Πολωνοί στην επαρχία.Με λίγα λεφτά τις φορτώνουν όλες στο αγροτικό.Γενικά τα χωριά είναι παράδεισος βασικά δε θες να φύγεις.

Οταν έρχονται στη μεγάλη πόλη να σπουδάσουν ή να δουλέψουν σαν κομμώτριες διατηρούν πάντα κάτι από τη χωριάτικη γοητεία τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μάλλον θα ψόφησε στο γαμήσι ο Glock και δεν εμφανίζεται πλέον.
:rockon: :rockon:
Έτσι ακριβώς!
Θα γράψω όταν γυρίσω Ελλάδα!
Ότι γράφεις για Πολωνέζες έχεις δίκιο!
(Λούμπλιν πολύ καλό, αλλά υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας γιατί δεν ξέραν Αγγλικά)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω θα επέλεγα Βαρσοβια τύπε.

@ nocticulent που εκανε την αρχικη ερωτηση.
Δες μια μια τις επιλογες, τι λεφτα σου δινουν στο καθε μερος, τα ενοικια και το κοστος ζωης κλπ.
Απο τις πολεις παραπανω, εσυ ξερεις το μερος σου, οποτε για αυτο κρινεις εσυ.
Η Κρακοβια ειναι ενα μερος ανετο για τον ξενο, μικρη σχετικα πολη, καλες συγκοινωνιες, με τουρισμο , ωραια μερη και αρκετους αλλους ξενους για το μεγεθος της πολης . Τα ενοικια ειναι  ακριβα αναλογικα, αλλα το υπολοιπο κοστος ζωης ειναι σχετικα χαμηλο. Επισης ειναι κοντα πολεις οπως Πραγα, Βουδαπεστη, Βιεννη, και σε παιρνει να κανεις κανα διημερο, τριημερο ταξιδακι, οπως επισης εχει κοντα ωραια βουνα, για σκι κλπ.
Η Βαρσοβια ειναι μια συγχρονη μεγαλουπολη, με ουρανοξυστες. Εχει τα γνωστα της μεγαλουπολης : κινηση, κοσμος, μεγαλες αποστασεις, ακριβοτερα ενοικια με υψηλοτερο κοστος ζωης . Αλλα : ειναι μεγαλη πολη με περισσοτερες δυνατοτητες, απευθειας αεροπορικη συνδεση με Αθηνα , εχει μετρο. Ειναι περισσοτερο μοντερνα πολη, σε αντιθεση με την Κρακοβια που διατηρει το ιστορικο της χρωμα. Πιο ψυχρο κλιμα σε σχεση με Κρακοβια.
Για το Καουνας δε ξερω , αλλα ισως μπορεσω να μαθω 5 πραγματακια. Λογικα θα εχει χαμηλοτερο κοστος ζωης, αλλα ειναι και μικροτερο μερος απο τις αλλες δυο πολεις και με πολυ περισσοτερο ψωλοκρυο .
Αν σου δινουν τα ιδια λεφτα παντου, λαβε υποψη κοστος ζωης, ενοικια κλπ.
Για συγκριση ενοικιων μεταξυ Βαρσοβιας και Κρακοβιας ριξε μια ματια εδω
www.gumtree.pl]www.gumtree.pl[/url]

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει..Ελευθερία έχουμε και να γράφει και να πραττει ότι θέλει..

Η θέση μου εμένα όμως είναι πάγια και δεν ΑΛΛΑΖΕΙ..Ο λόγος είναι απλός..ΕΖΗΣΑ 1,5 χρόνο εκεί και τα είδα όλα απο κοντά.Μεγάλο διάστημα.Η Πολωνία είναι απόλυτα υπερ-υπερ-υπερεκτιμημένη!!! Ο Kman γράφει σαν παιδάκι..Πήγε λέει ο clock γνωρισε μια και γάμησε..Μπράβο λοιπόν.Τραβάτε όλοι τότε εκέι και περιμένετε να είστε το ίδιο τυχεροί σαν το φίλο clock..Λες και δεν παίζει ρόλο το άτομο και η τύχη..

Τα συμπεράσματα δεν βγάινουν στο τρήμερο αλλά μόνο αν κάτσεις μια μεγάλη περίοδο ωστε να εκτιμήσεις σωστά την κατάσταση..Στο τρίμερο μπορέι να είναι κόλαση ή παράδεισος..Έχει να κάνει εντελώς με την τύχη..Και ξαναλέω κάθε φορά πάιζει ρόλο και το άτομο (στυλ,χαρακτήρας) κ.λ.π.

Θα σου βαλω λοιπόν kman ένα μεγάλο γρίφο!!! Κλέινω Δευτέρα 2,5 μηνες Ελλάδα..Στο διάστημα αυτό εφαγα 7 γυναίκες (σχεδόν όλες ξένες)!!..Η έβδομη που τα φτιάξαμε τώρα είναι 24 χρονών απο Λατινική Αμερική, απίστευτο παιδί.. Σε ρωτώ λοιπόν το εξής..Πως γίνεται ένα παλικάρι που καταφέρνει να πάρει 7 γυναίκες σε 2,5 μηνες στην τελειώμενη Ελλάδα να τα πηγαίνει τόσο μέτρια στην Πολωνία? Αν το καταφέρνω αυτό εδώ θα έπρεπε να παίρνω 7 την εβδομάδα με αυτά που γράφονται εδώ μέσα.Δεν πήρα λοιπόν και για αυτό σας λέω ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Εγώ γράφω πάντα την πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος.Όποιος θέλει τα πιστέυει.Όποιος δεν θέλει ας ζει στις ψευδαισθήσεις...Μια ψέυτική εικόνα είναι η Πολωνία,φούσκα..Γνωρίζεις ναι μεν συνεχώς,αλλά χαζές,καμμένες που σου κάθονται μια στις 20 αφου στα πρήξουν πρώτα και πουλήσεις πρώτα έρωτα!! Ναι αν μείνεις εκεί λόγο αριθμών που γνωρίζεις θα φάς τελικά αρκετές αλλά θα σου έχουν σπάσει τα νέυρα και θα σε έχουν κουράσει απίστευτα..Μια κούραση ειναι!!

Μάγκες αν δεν γαμάτε γενικά δεν θα γαμησετε ούτε στην Πολωνια..Κοιτάξτε να βελτιώσετε τον τρόπο προσέγγισης και τα μερη προσέγγισης!!! ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΜΑΙ!!!! πλεόν έχω καταληξει οριστικά!!

Θα γράψω κάποια στιγμή για τα πράγματα στην Αθηνα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon:
Έτσι ακριβώς!
Θα γράψω όταν γυρίσω Ελλάδα!
Ότι γράφεις για Πολωνέζες έχεις δίκιο!
(Λούμπλιν πολύ καλό, αλλά υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας γιατί δεν ξέραν Αγγλικά)

Και για την Ουκρανία έχω δίκιο τι νομίζεις?Ευτυχώς άκουσες εμένα και είδες το φως το αληθινό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει..Ελευθερία έχουμε και να γράφει και να πραττει ότι θέλει..

Η θέση μου εμένα όμως είναι πάγια και δεν ΑΛΛΑΖΕΙ..Ο λόγος είναι απλός..ΕΖΗΣΑ 1,5 χρόνο εκεί και τα είδα όλα απο κοντά.Μεγάλο διάστημα.Η Πολωνία είναι απόλυτα υπερ-υπερ-υπερεκτιμημένη!!! Ο Kman γράφει σαν παιδάκι..Πήγε λέει ο clock γνωρισε μια και γάμησε..Μπράβο λοιπόν.Τραβάτε όλοι τότε εκέι και περιμένετε να είστε το ίδιο τυχεροί σαν το φίλο clock..Λες και δεν παίζει ρόλο το άτομο και η τύχη..

Τα συμπεράσματα δεν βγάινουν στο τρήμερο αλλά μόνο αν κάτσεις μια μεγάλη περίοδο ωστε να εκτιμήσεις σωστά την κατάσταση..Στο τρίμερο μπορέι να είναι κόλαση ή παράδεισος..Έχει να κάνει εντελώς με την τύχη..Και ξαναλέω κάθε φορά πάιζει ρόλο και το άτομο (στυλ,χαρακτήρας) κ.λ.π.

Θα σου βαλω λοιπόν kman ένα μεγάλο γρίφο!!! Κλέινω Δευτέρα 2,5 μηνες Ελλάδα..Στο διάστημα αυτό εφαγα 7 γυναίκες (σχεδόν όλες ξένες)!!..Η έβδομη που τα φτιάξαμε τώρα είναι 24 χρονών απο Λατινική Αμερική, απίστευτο παιδί.. Σε ρωτώ λοιπόν το εξής..Πως γίνεται ένα παλικάρι που καταφέρνει να πάρει 7 γυναίκες σε 2,5 μηνες στην τελειώμενη Ελλάδα να τα πηγαίνει τόσο μέτρια στην Πολωνία? Αν το καταφέρνω αυτό εδώ θα έπρεπε να παίρνω 7 την εβδομάδα με αυτά που γράφονται εδώ μέσα.Δεν πήρα λοιπόν και για αυτό σας λέω ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Εγώ γράφω πάντα την πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος.Όποιος θέλει τα πιστέυει.Όποιος δεν θέλει ας ζει στις ψευδαισθήσεις...Μια ψέυτική εικόνα είναι η Πολωνία,φούσκα..Γνωρίζεις ναι μεν συνεχώς,αλλά χαζές,καμμένες που σου κάθονται μια στις 20 αφου στα πρήξουν πρώτα και πουλήσεις πρώτα έρωτα!! Ναι αν μείνεις εκεί λόγο αριθμών που γνωρίζεις θα φάς τελικά αρκετές αλλά θα σου έχουν σπάσει τα νέυρα και θα σε έχουν κουράσει απίστευτα..Μια κούραση ειναι!!

Μάγκες αν δεν γαμάτε γενικά δεν θα γαμησετε ούτε στην Πολωνια..Κοιτάξτε να βελτιώσετε τον τρόπο προσέγγισης και τα μερη προσέγγισης!!! ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΜΑΙ!!!! πλεόν έχω καταληξει οριστικά!!

Θα γράψω κάποια στιγμή για τα πράγματα στην Αθηνα..

Εντάξει πες στα μέλη του φόρουμ οτι αν θέλουν μπορούν να γαμάνε 4 γκόμενες το μήνα τζάμπα στην Αθήνα χαλαρά δε χρειάζεται να τρέχουν ανατολική Ευρώπη και παπαριές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απο αυτά που σου εγραψα αυτά κατάλαβες...Έχω φίλους στην Αθήνα που δεν έχουν γαμήσει 5 χρόνια...Κάθε χρόνο κάνουμε και πάρτυ και σβήnουμε και κεράκι σε μαγαζί!! Αυτοί νομίζεις αν πάνε Πολωνία θα Πηδήξουν?? Τι αλλάζει δηλαδή?

Σου λέω είναι μια φούσκα..Αν πηγαίνεις δεκαήμερο χαίρεσε με τα μαγαζια,τον χορό,τα κολο-τριψήματα στην πίστα τα τηλέφωνα που παίρνεις κλπ αλλά μετά απο λίγο που ψάψνεις ουσία η φούσκα σκάει...Κουραστηκα να γνωρίζω 50 γυναίκες για να χαμουρέψω τις 20 αλλά τελικά να μου κάτσουν οι ΔΥΟ!!! Και μάλιστα οι δύο μέτριας εμφάνισης..

Εγώ δεν απωθω κανεναν απο το να δοκιμάσει..Ας κανει οτι θέλει..Αλλά γραφώ απο προσωπική εμπειρία πως μετά απο τόσο καιρό που έμεινα εκεί το απομυθοποίησα τελείως στο θέμα των γυναικών...Θα ζούσα για άλλους λογους σε συνδυασμό με τις γυναίκες αλλά όχι αποκλειστικλα για αυτές (φαγητό,τάξη ,καθαριότητα,προοπτικές δουλείας κλπ).

Αθήνα έχει ψωμί με ξένες..Δεν θυμόμουν τόσες να ζούν εδώ..Πολύ babysitting!!! Αλλά το θέμα είναι παίζει κανείς με ξένες? Θα γράψω αναλυτικά αλλά μάλλον ΟΧΙ...Ελέυθερο πεδίο!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.633
Πόντοι
216
Ισως παιζει ρολο και η 'κριση' (στην Ελλαδα) και η 'οικονομικη ευημερία' (στην Πολωνια).
Παραδοσιακα να το παρει κανεις, οικονομικη ανεση=ανεξαρτησια για τις γυναικες, και καπου εκει αρχιζουν οι μαλακιες, ειτε Ελλαδα ειτε Πολωνια κλπ.
Ενω σε εποχες κρισης, πχ παλια στη Ρωσια, στην Πολωνια, και τωρα ισως στην Ελλαδα....στρωνεται η κατασταση για ευκολοτερες συναντησεις.
Και παλι ομως, η Ελλαδα ειναι χωρα χαμηλων προσδοκιων, απο πολλες αποψεις.
Αλλοιμονο επειδη ενα-δυο ατομα (dr love-που σεβομαι οσα λες / και σεβαλιε) λενε καλα για την ελλαδα, να ηταν ετσι.
Ελλαδα παει η αγαμια συννεφο.
Βεβαια, θα συμφωνησω με τον dr love, οτι πολλοι σνομπαρουν τις ξενες.
Αλλα τι ξενες εχουμε τελικα στην ελλαδα; Συνηθως της κακιας ωρας! (σε αλλες χωρες εχει ουκρανεζες, εσθονες, κλπ-εμεις εχουμε πακια-αλμπανα-αφγανες-και καμια μολδαβη της κακιας ωρας)
Αμα ειναι καμια ξεχασμενη Ρωσιδα θα εχει ψηλα τον αμανε, οσο και για τις ασιατισες, ερχεται πολυ πλεμπα νομιζω, οποτε δεν ξερω αν με ενα εντελως τυπικο 'qualty control' (οχι τιποτε σπουδαιο-γκομενες μιλαμε οχι αμαξια), θα αξιζε κανεις να μπλεξει. Τωρα αν καποιος θελει απλα να το χωνει καπου, ενταξει, οτι να ναι και στην ελλαδα της πλεμπας, δεν αντιλεγω.
Αξιζει ετσι ομως, ή πχ Πολωνια και να χεις και κατι πιο ομορφο;
Εξαρταται και τις προτιμησεις του καθενος, τι φαση ειναι κλπ.
Ειναι εποχες που μπορει να λες 'οτι κατσει', ειναι εποχες που μπορει να λες 'ε οχι και την σαβουρα, κατι καλυτερο ρε γαμωτο'.
Σχετικα ειναι ολα τελικα.
Αλλα μην λεμε και την Ελλαδα οτι ειναι καλα, νομιζω αντικειμενικα δεν ειναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες κουνιούνται με μπικίνι.Κούνα κούνα την τσουτσούνα.

Εδώ ο συνηθισμένος συνδυασμός στην Πολωνία.Αντρες χύμα με εμφάνιση οικοδόμου,γυναίκες στολισμένες στην τρίχα.

Η ίδια κατάσταση στο πολωνικό χωριό.Γενικά οι Πολωνέζες είναι χύμα.Ποτό χορός γαμήσι και επιστροφή στη φύση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ισως παιζει ρολο και η 'κριση' (στην Ελλαδα) και η 'οικονομικη ευημερία' (στην Πολωνια).
Παραδοσιακα να το παρει κανεις, οικονομικη ανεση=ανεξαρτησια για τις γυναικες, και καπου εκει αρχιζουν οι μαλακιες, ειτε Ελλαδα ειτε Πολωνια κλπ.
Ενω σε εποχες κρισης, πχ παλια στη Ρωσια, στην Πολωνια, και τωρα ισως στην Ελλαδα....στρωνεται η κατασταση για ευκολοτερες συναντησεις.
Και παλι ομως, η Ελλαδα ειναι χωρα χαμηλων προσδοκιων, απο πολλες αποψεις.
Αλλοιμονο επειδη ενα-δυο ατομα (dr love-που σεβομαι οσα λες / και σεβαλιε) λενε καλα για την ελλαδα, να ηταν ετσι.
Ελλαδα παει η αγαμια συννεφο.
Βεβαια, θα συμφωνησω με τον dr love, οτι πολλοι σνομπαρουν τις ξενες.
Αλλα τι ξενες εχουμε τελικα στην ελλαδα; Συνηθως της κακιας ωρας! (σε αλλες χωρες εχει ουκρανεζες, εσθονες, κλπ-εμεις εχουμε πακια-αλμπανα-αφγανες-και καμια μολδαβη της κακιας ωρας)
Αμα ειναι καμια ξεχασμενη Ρωσιδα θα εχει ψηλα τον αμανε, οσο και για τις ασιατισες, ερχεται πολυ πλεμπα νομιζω, οποτε δεν ξερω αν με ενα εντελως τυπικο 'qualty control' (οχι τιποτε σπουδαιο-γκομενες μιλαμε οχι αμαξια), θα αξιζε κανεις να μπλεξει. Τωρα αν καποιος θελει απλα να το χωνει καπου, ενταξει, οτι να ναι και στην ελλαδα της πλεμπας, δεν αντιλεγω.
Αξιζει ετσι ομως, ή πχ Πολωνια και να χεις και κατι πιο ομορφο;
Εξαρταται και τις προτιμησεις του καθενος, τι φαση ειναι κλπ.
Ειναι εποχες που μπορει να λες 'οτι κατσει', ειναι εποχες που μπορει να λες 'ε οχι και την σαβουρα, κατι καλυτερο ρε γαμωτο'.
Σχετικα ειναι ολα τελικα.
Αλλα μην λεμε και την Ελλαδα οτι ειναι καλα, νομιζω αντικειμενικα δεν ειναι.

Ρε φιλε οτι Ελλαδα δεν ειναι καλα, ειναι αυτονοητο. Δεν ειπαμε αυτο, ειπαμε οτι η Πολωνια ως χωρα για τις γυναικες ειναι αρκετα υπερεκτιμημενη. Και επισης ως ξενος μη περιμενεις και πολλα. Και οι γκομενες δεν ειναι και τιποτα μουναρες του 9 10 πχ. Κατι συμπαθητικες κοπελιτσες ειναι εκει, του 7 το πολυ. Που σου σπανε και τα @@ με καμμενα μυαλα.
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν αξιζει να τραβιεσαι εδω μονο για το θεμα γυναικες.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Γνωστες μου, επειδη δε μπορω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες, πειτε μου εσεις που ξερετε Βαρσοβια ειναι καλα για να ζησει καποιος? Φερνει σε Ευρωπη καθολου η εχει τη μιζερια του ανατολικου μπλοκ? Παλευεται χωρις Πολωνικα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γνωστες μου, επειδη δε μπορω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες, πειτε μου εσεις που ξερετε Βαρσοβια ειναι καλα για να ζησει καποιος? Φερνει σε Ευρωπη καθολου η εχει τη μιζερια του ανατολικου μπλοκ? Παλευεται χωρις Πολωνικα?

H Η Πολωνία είναι πολύ πιο ευρωπαική από την Ελλάδα από πλευράς αρχιτεκτονικής κτλ.Εχει αρκετά ρομαντική ατμόσφαιρα καθόλου καταθλιπτική.Χωρίς πολωνικά χάνεις αρκετές ευκαιρίες αλλά είναι απόλυτα εφικτό αν γαμάς.

Εδώ είναι ο πολωνικός τρόπος ζωής με τα ατελείωτα πάρτυ.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
H Η Πολωνία είναι πολύ πιο ευρωπαική από την Ελλάδα από πλευράς αρχιτεκτονικής κτλ.Εχει αρκετά ρομαντική ατμόσφαιρα καθόλου καταθλιπτική.Χωρίς πολωνικά χάνεις αρκετές ευκαιρίες αλλά είναι απόλυτα εφικτό αν γαμάς.

Εδώ είναι ο πολωνικός τρόπος ζωής με τα ατελείωτα πάρτυ.

ευχαριστω για την απαντηση τυπε, αλλα επειδη δεν παω για σεξοτουρισμο, με ενδιαφερει περισσοτερο το ολο θεμα διαβιωσης. Για 2-3 χρονια ειναι οκ ας πουμε για να ζησει καποιος η θα φοβαμαι να κυκλοφορησω στα μισα μερη μηπως με στραβοκοιταξει κανεις στο δρομο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Πολωνία είναι ένα απέραντο πάρτυ.Τα κλαμπ ανοιχτά κάθε νύχτα οι γκόμενες ξεσκίζονται στο χορό και στο γαμήσι.Γνωρίζεις τόσες πολλές γκόμενες χαμουρεύεις και γαμάς τόσες πολλές που δε βαριέσαι ποτέ.

Εδώ η τυπική καλοκαιρινή εμπειρία με Πολωνέζα.Μπουτάρες,βυζάρες κάθονται συνέχεια στα γόνατά σου.

Για εμένα όποιος έχει την ευκαιρία να μεταναστεύσει Πολωνία και δεν το κάνει απλά ζημιώνει τον πούτσο του.Δεν υπάρχει καλύτερη χώρα αυτή τη στιγμή στην ΕΕ για γκομενιλίκια,σπονσοριλίκια κτλ ανεξάντλητες ευκαιρίες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.633
Πόντοι
216
Πως γινεται να ειναι τοσο χαλια οι αντρες σε αυτα τα βιντεοκλιπ?
Οι γυναικες κουκλαρες, και οι αντρες ή φουσκωτοι σβερκωμενοι σαν μπετατζηδες, ή φλωράκια του κερατά με μαλλί τούφα αλα ανανά!

Τοσο χαλια ειναι και στην πολωνικη πραγματικοτητα οι αντρες;
Απορω πως τους προτιμανε οι πολωνεζες. Μπορει να ειναι βεβαια εμφανιση-σκατα, αλλα καλη καρδια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εχουμε στην ελλαδα και γαμω τα παληκαρια και παρακαλανε κατι μπαζολες,
και βλεπεις πολωνια κουκλάρες να τραβιουνται με κάτι χάληδες.

Αδικη ζωή.
Μια μεταναστευση μας σωζει, και για δουλειες, και για γυναικες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πως γινεται να ειναι τοσο χαλια οι αντρες σε αυτα τα βιντεοκλιπ?
Οι γυναικες κουκλαρες, και οι αντρες ή φουσκωτοι σβερκωμενοι σαν μπετατζηδες, ή φλωράκια του κερατά με μαλλί τούφα αλα ανανά!

Τοσο χαλια ειναι και στην πολωνικη πραγματικοτητα οι αντρες;
Απορω πως τους προτιμανε οι πολωνεζες. Μπορει να ειναι βεβαια εμφανιση-σκατα, αλλα καλη καρδια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εχουμε στην ελλαδα και γαμω τα παληκαρια και παρακαλανε κατι μπαζολες,
και βλεπεις πολωνια κουκλάρες να τραβιουνται με κάτι χάληδες.

Αδικη ζωή.
Μια μεταναστευση μας σωζει, και για δουλειες, και για γυναικες.

Οπως και να το κάνεις το φαινόμενο γκόμενα μουνάρα άντρας τρωγλοδύτης είναι πολύ συνηθισμένο στο σλαβικό κόσμο.Σε Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία,Ρωσία βλέπεις απίστευτα mismatch δεν μπορείς να πιστέψεις πώς τέτοιοι χάλιες κυκλοφορούν τέτοια θεόμουνα.Σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ extreme οι διαφορές στο ζευγάρι πάντα εμφανισιακά υπέρ της γκόμενας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλε οτι Ελλαδα δεν ειναι καλα, ειναι αυτονοητο. Δεν ειπαμε αυτο, ειπαμε οτι η Πολωνια ως χωρα για τις γυναικες ειναι αρκετα υπερεκτιμημενη. Και επισης ως ξενος μη περιμενεις και πολλα. Και οι γκομενες δεν ειναι και τιποτα μουναρες του 9 10 πχ. Κατι συμπαθητικες κοπελιτσες ειναι εκει, του 7 το πολυ. Που σου σπανε και τα @@ με καμμενα μυαλα.
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν αξιζει να τραβιεσαι εδω μονο για το θεμα γυναικες.
αυτες μου αρεσουν,οι συμπαθητικες οχι διαστημικες καραπουταναρες.για την ελλαδα που ακουω να κλαιγονται ολοι κυπρο οι ελληνες που βλεπω  τελευταια ειναι φραγγατοι και μεχρι και γυναικες ειδα 50-65 με επονυμα ρουχα οπως και αντρες.δεν επαθαν εκει οπως οι κυπριοι.σκεψου να εχεις 2 εκατομυρια σε μια τραπεζα και σε μια μερα σου λενε εχεις 1 αν τα εχεις σε αυτην την τραπεζα η εμεινες με 100 χιλιαδεσ στην αλλη!ετσι παθαμε εδω.για να αγορασεις ενα σπιτι μοναρι εχει 150-250 χιλ.διαμερισμα βρισκεις με 3 δωματια με αυτα τα λεφτα.ποσο κοσμο ξερω που απο εκατομυριουχοι βρεθηκαν τωρα με χρεη,τα δανεια εμειναν και τα θελουν με τοκο οι κλεφτες που τους σωσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom