Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν πήγα τώρα για βαλκανικά γαμήσια γιατί είχα επιπλοκές από το προηγούμενο ταξίδι δεν άκουγα από το ένα αυτί για μια βδομάδα λόγω κρυώματος και αεροπλάνου.Το επόμενο ΣΚ όμως θα πέσει βαρύς ο πούτσος έχω σκάσει με την αποτυχία αυτό το ΣΚ.

ΚΜΑΝ, έχεις τεράστια ανάγκη από βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι, για να σου κάνει αποσυμπίεση στο αυτί..  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ, έχεις τεράστια ανάγκη από βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι, για να σου κάνει αποσυμπίεση στο αυτί..  :rockon:

Ναι,γαμώτο περίμενα να περάσει αλλά τίποτα.Εντωμεταξύ μετά από ένα ποτό στο Carribean έγινα γκολ εντελώς.Δεν ξέρω αν έπαιξε καμιά πουστιά η σεμιπρο.Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ χάλια αποφάσισα να ξεκουραστώ αυτό το ΣΚ.
Αλλά το αθάνατο πολωνικό τσιμπούκι θα μας σώσει ξανά όπως είπες.Η ΜΙΛΦ στο Πόζναν και η σπονσορέτ απογοητεύτηκαν που δεν εμφανίστηκα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Ελλάδα μεγάλα χάλια.Γυφτια παντού χάλια γκόμενες τίποτα να αγορασεις στα μαγαζιά βρωμια και γενειοφοροι παντού.Ελατε Δύση να δείτε ασπρη μέρα.Η Ελλάδα είναι γεμάτη γηρατειά.Η νέα γενιά εχει φύγει η την πουτσισε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836
Είμαι τώρα Ελλάδα μεγάλα χάλια.Γυφτια παντού χάλια γκόμενες τίποτα να αγορασεις στα μαγαζιά βρωμια και γενειοφοροι παντού.Ελατε Δύση να δείτε ασπρη μέρα.Η Ελλάδα είναι γεμάτη γηρατειά.Η νέα γενιά εχει φύγει η την πουτσισε.
πιυ μενεις ρε φιλε και τα βλεπεις αυτα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πιυ μενεις ρε φιλε και τα βλεπεις αυτα;

Κέντρο μένω.Πραγματικά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκδίκηση της γυφτιας.Η νεα γενιά είναι να τη λυπάσαι.Δε θα γαμησουν ποτέ αυτά τα άτομα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836
Κέντρο μένω.Πραγματικά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκδίκηση της γυφτιας.Η νεα γενιά είναι να τη λυπάσαι.Δε θα γαμησουν ποτέ αυτά τα άτομα.
σορρυ φιλε...αλλα ελειψη προιοντων που την ειδες;
η λες μαλακιες η εισαι ο ιδιος μαλακας
απλα τωρα ασκεις πολιτικη
και ποιες γκομενες ειναι χαλια;;;;
τι να ασχοληθει καποιος με αυτα που λες....αναξιος λογου

και να σε προλαβω....ηρθε ενας που γραφει εδω απο επαρχια...δεν θα γραψω ποιος ....συναντηθηκαμε και μου ειπε επι λεξη...τι μαλακιες λενε τα καναλια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σορρυ φιλε...αλλα ελειψη προιοντων που την ειδες;
η λες μαλακιες η εισαι ο ιδιος μαλακας
απλα τωρα ασκεις πολιτικη
και ποιες γκομενες ειναι χαλια;;;;
τι να ασχοληθει καποιος με αυτα που λες....αναξιος λογου

και να σε προλαβω....ηρθε ενας που γραφει εδω απο επαρχια...δεν θα γραψω ποιος ....συναντηθηκαμε και μου ειπε επι λεξη...τι μαλακιες λενε τα καναλια

Με δουλεύεις ρε συ?Πήγα να ψωνίσω κέντρο και δεν έβρισκα τίποτα.Αυτά που είναι δεδομένα στη Γερμανία.Τα μαγαζιά δεν έχουν εμπόρευμα.
Το 90% από τις γκόμενες μαύρα χάλια.Η Ελλάδα έχει μπαζέψει γενικώς πριν δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836
Με δουλεύεις ρε συ?Πήγα να ψωνίσω κέντρο και δεν έβρισκα τίποτα.Αυτά που είναι δεδομένα στη Γερμανία.Τα μαγαζιά δεν έχουν εμπόρευμα.
Το 90% από τις γκόμενες μαύρα χάλια.Η Ελλάδα έχει μπαζέψει γενικώς πριν δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά.
για πες μας ρε φιλε
τι πηγες να ψωνισεις και δεν βρηκες γιατι θα μας τρελανεις εντελως

και οσον αφορα το γουστο σου στις γυναικες....στα εχουν πει ολοι οι προηγουμενοι
εγω απλα απεχω επι του θεματος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
για πες μας ρε φιλε
τι πηγες να ψωνισεις και δεν βρηκες γιατι θα μας τρελανεις εντελως

και οσον αφορα το γουστο σου στις γυναικες....στα εχουν πει ολοι οι προηγουμενοι
εγω απλα απεχω επι του θεματος

Παπούτσια και ρούχα φίρμες ήθελα βέβαια για βαρύ καιρό όπως της Γερμανίας.Αυτά που έχουν Ελλάδα δεν κάνουν.
Γενικά Αθήνα πολύ μπάζο.Το 10% είναι εντάξει και πάλι χάρη στο μέικ απ και το ντύσιμο κυρίως όχι λόγω φυσικών προσόντων.
Οι νέοι άντρες πολύ χάλια ντύσιμο και απεριποίητοι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ο κμαν θα χαλασει κανα φραγκο νομιζεις? Που πως ποτε? :grin:
ε μην μου πεις ο κμαν τελικα δεν ειναι ο χουβαρτας που δινει αιφοουν και 300 ευρο την πουτανα!το τσαμπα που γαμησε κιεβο θα με κανει τωρα να σκεφτομε μηπως ο αρχοντας δεν εδωσε λεφτα επιδει εχει καβουρια στην τσεπη χαχαχαχαχ,ρε πως γκρεμιζονται τα ιδωλα χαχαχαχαχ.ρε αν ερθει ο κμαν οδυσσο και του ανοιξει μια στο στεικ χαουχ μια μπουκαλα κρασι θα γινει εξαφανιζολ απο το εστιατοριο.τον βλεπω να λεει στην γκομενα παω τουαλετα και να μην γυριζει χαχαχαχαχα.καλος ο κμαν για ψυχαγωγια,ως εκει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
περι εμφανισης ελληνιδων θα συμφωνισω με κμαν,οτι ειδα σαλονικη και αεροδρομιο αθηνα.κυπρο ελληνιδες παλι μονο μπαζα βλεπω,ειδα μια δυο καλες τοσα χρονια στις χιλιαδες!ο κολητος μου μισος ελληνας,σπουδασε αθηνα μου λεει να παω στο μολλ που κυκλοφωρα να δω αυτοκινηταρες και οτι εχει λεφτα αθηνα.οκ,αν κυκλωφωρας συνταγμα και μοναστηρακι τι να δεις.για ανεσεις απο οτι ειδα σαλονικη δεν θα μπορουσα να μεινω εκει,ουτε θα μου αρεσε.για αθηνα εχω 20 χρονια να παω αλλα εχω και καλες και κακες εντυπωσεις.παντως ελληνες βλεπω πολλους φραγγατους κυπρο,ντυμενους με επονυμα ρουχα.χαλια μονο τα φανταρακια της ελδυκ ειναι σαν αυτους που λεει ο κμαν και αλλοι που φενονται εξαθλιωμενοι λογο των προβληματων ελλαδα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παπούτσια και ρούχα φίρμες ήθελα βέβαια για βαρύ καιρό όπως της Γερμανίας.Αυτά που έχουν Ελλάδα δεν κάνουν.
Γενικά Αθήνα πολύ μπάζο.Το 10% είναι εντάξει και πάλι χάρη στο μέικ απ και το ντύσιμο κυρίως όχι λόγω φυσικών προσόντων.
εγω βερολινο δεν βρηκα τιποτα να αγορασω!πουθενα δεν εχω τις ανεσεις οπως ουκρανια.οχι σε επιπεδο ρουχων απο εκει δεν παιρνω κατι αλλα απο ανεσεις.βερολινο πηγα στο huggo boss μαγαζι μεγαλο και δεν ειχε τιποτα μεσα να αγορασω!μονο πουκαμισα λεπτη γραμη που δεν κανουν για μενα που εχω λιγα κιλακια χαχαχαχα.ελλαδα σκεφτωμε μαιο για κερυρα.θελω αθηνα να δω τι παιζει ισως αν βρω χρονο να την συνδιασω με οδυσσο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836
τωρα καταλαβα
κι εγω ρε φιλε πηγα να ψωνισω κοντομανικο στην Γριλανδια φιρμα αλλα δεν ειχε  :uglystupid:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γάμησα τώρα Ελλάδα την παντρεμένη Πολωνέζα που έχω κόντευε να τρελαθεί από ευγνωμοσύνη.Μου είπε οτι οι Πολωνέζες φίλες της έχουν όλες εξαφανιστεί από την Ελλάδα και με τη μία(παλιά την παρτουζώναμε μαζί) που έμεινε χώρισε γιατί ενώ είναι παντρεμένη και έχει παιδί γαμιέται ασύστολα.Μου έχει φέρει κάπου 6 φίλες και ξαδέρφες της να γαμήσω.
Θέλει να γαμήσω την αδερφή της στην Πολωνία εν ήδη έχω έτοιμο κοννέ με την ξαδέρφη της.Μου είπε οτι έτσι και πάω στο χωριό της όλες οι ξαδέρφες διψάνε για πούτσο.Η ζωή εκεί είναι καθαεά αγροτική κουβαλάνε σακιά και φροντίζουν τους Πολωνούς που μπεκρουλιάζουνε.Πρέπει να είναι παράδεισος στην πηγή του βλάχικου τσιμπουκιού.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γάμησα τώρα Ελλάδα την παντρεμένη Πολωνέζα που έχω κόντευε να τρελαθεί από ευγνωμοσύνη.Μου είπε οτι οι Πολωνέζες φίλες της έχουν όλες εξαφανιστεί από την Ελλάδα και με τη μία(παλιά την παρτουζώναμε μαζί) που έμεινε χώρισε γιατί ενώ είναι παντρεμένη και έχει παιδί γαμιέται ασύστολα.Μου έχει φέρει κάπου 6 φίλες και ξαδέρφες της να γαμήσω.
Θέλει να γαμήσω την αδερφή της στην Πολωνία εν ήδη έχω έτοιμο κοννέ με την ξαδέρφη της.Μου είπε οτι έτσι και πάω στο χωριό της όλες οι ξαδέρφες διψάνε για πούτσο.Η ζωή εκεί είναι καθαεά αγροτική κουβαλάνε σακιά και φροντίζουν τους Πολωνούς που μπεκρουλιάζουνε.Πρέπει να είναι παράδεισος στην πηγή του βλάχικου τσιμπουκιού.
μαλον απο κανα πορνο το ειδες αυτο με την φαρμα και τις ξαδερφες,ειδα πολλα τετεια αρχοντα αλλα οτι γινονται και στα αληθεια οπως τις ταινειες μονο εσυ  ο σπιλπερκ και ο φωσκολος σε πιστευουν.ρε κοτσαμ κρακοβια εμεινες με τον πουλο και θα γαμησεις τις ξαδερφες στο αγροκτημα?κανονισε σε μια μερα θελω να γαμησεις απο 7 φορες και τις 6.εκτος αν φερουν καμια 10 φιλες και γαμησεις σε μια μερα 65 φορες με τον βαλκανοπουτσο κοπρεσερ.ποσα ειναι το ρεκορ σου την μερα αρχοντα?στην ηλικια σου πιστευω για να γαμησεις δευτερη σε μια μερα πρεπει να ντοπαριζεσαι σαν την σαραποβα χαχαχαχαχαχ.κριμα που δεν γραφει ο μιτσαρας να σε πειραξει λιγος και αυτος.αν  δεν σε δω ονλινε οδυσσο δεν πιστευω τιποα.ασε τα κιεβα που δεν σε βλεπει κανεις,ελα να μονομαχησουμε στο ελ πασο στην αρενα της οδυσσου.υποσχομε δεν θα αποκαλυψω τα μιστικα της τεραστιας αποδωσης σου στους υπολειπουσ ζηλιαριδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα έρθω Οδησσό και θα κουφαθείς εντελώς.Ενα σωρό γκόμενες περιμένουν εκεί.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Επιστροφη στην πολωνικη φυση, με ερωτικες στιγμες στις πολωνικες φάρμες;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα έρθω Οδησσό και θα κουφαθείς εντελώς.Ενα σωρό γκόμενες περιμένουν εκεί.
ole ole ole μπραβο αρχοντα!θα ειμαι απο 20 μαρτι μεχρι 31.24 θα περιμενω και την εθνικη κυπρου παιζει φιλικο με ουκρανια  το βραδι κανονισα να παω με παρεα.μετα δεν ξερω ποτε θα ειμαι μαλλον τελος μαιου ως συνηθως,πασχα δεν παω πουθενα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επιστροφη στην πολωνικη φυση, με ερωτικες στιγμες στις πολωνικες φάρμες;

Πολωνική φύση χωριό φαί και γαμήσι.Η μία γκόμενα σε στέλνει στην άλλη ξαδέρφη πάρτον θρέψτον καλά τσιμπούκωσέ τον απεριόριστα.Είναι ένα παράλληλο σύμπαν απλά έρχεσαι σε επαφή με τα πρωτόγονα ένστικτα φαγητού και γαμησιού.
Οσες φορές βρίσκομαι στο πολωνικό χωριό πραγματικά δεν μπορώ να ξεκολλήσω.Πλησμονή των αισθήσεων παράδεισος.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ole ole ole μπραβο αρχοντα!θα ειμαι απο 20 μαρτι μεχρι 31.24 θα περιμενω και την εθνικη κυπρου παιζει φιλικο με ουκρανια  το βραδι κανονισα να παω με παρεα.μετα δεν ξερω ποτε θα ειμαι μαλλον τελος μαιου ως συνηθως,πασχα δεν παω πουθενα
ALL IN!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom