Έλα φίλε Cool!
Όλα καλά με το Πολωνεζάκι! Ήρθε Ελλάδα 15 μέρες και ξετρελάθηκε! Αθήνα 3 μέρες μαζί μου και άλλες 12 μέρες Ρόδο! Θα ξαναέρθει το Μαιο για άλλες 20 μέρες! Ζωάρα κάνει! Το μόνο που μου παραπονιέται είναι πως δεν αντέχει χωρίς
όσο με περιμένει!
Είναι όλα αυτά που λέει ο Κμαν, δηλαδή χύμα, τρελοκομείο , νυμφομανής, συνεχώς καυλωμένη, δεν έχει όρια για το τι θέλει στο κρεβάτι και σε τι συχνότητες! Μόνο στο θέμα του αν με κερατώνει εκεί , σε εμένα δείχνει ένα προφίλ μονογαμικής κοπέλας που αφοσιώνεται 101% στον άντρα της!!
Μου κάνει εντύπωση πως με την αδερφή της και τη μητέρα της λένε τα πάντα για το ..σεξ! Επίσης οι απαιτήσεις της είναι ....0 σε οικονομικά θέματα! Πληρώνει όποτε μπορεί και τα εισιτήρια πάντα δικά της!
Το μόνο που με παραξενευει είναι το πόσο χύμα είναι στο σπίτι ! Κρεμασμένο ρούχο δεν υπάρχει , όλα στο πάτωμα.. Επίσης το ακουμπάω κάτι για λίγο κάπου σημαίνει ... το πετάω στο πάτωμα
.. Αυτό φτιάχνεται, κατά τα άλλα όλα καλά...
Μου έκανε εντύπωση πως ο Πολωνός γκόμενος της αδερφής της ζει με τη δουλειά της κοπέλας! Κλέβει τα λεφτά της για να πάρει .. playstation ή κινητό και δεν συνεισφέρει τίποτα στο σπίτι! Και πάλι η μικρή είναι μαζί του και περιμένει να αλλάξει και να ωριμάσει
Υπο αυτό το οπτικό πρίσμα εγώ είμαι πρίγκιπάς, ιππότης και βασιλιάς μαζί προς τη δικιά μου με τα μίνιμουμ
Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις?
Ωραια ανταποκριση!
Ηθελα να μου πεις λιγο, την δικη σου εμπειρια, και με την συγκεκριμενη κυριως, αλλα και γενικοτερα απο περιγραφες που σου εχει κανει κλπ
Με ενδιαφερει το θεμα των 'οικονομικων' απαιτησεων.
Κακα τα ψεματα, στην Ελλαδα κουτσα-στραβα, οσους δεν μας εχει παρει ακομη η κατω βολτα λογω της κρισης,
κραταμε ενα σχετικα καλο επιπεδο διαβιωσης, αμαξι-σπιτι-καμια εκδρομουλα στα περιξ, και κανα καφεδακι με φιλους-εξοδος κλπ,
αλλα για ρευστο-ρευστο....δεν υπαρχει, τι να λεμε τωρα...και ουτε ειναι καιρος ουτε χρηματα υπαρχουν για πολλα-πολλα...πανε οι παλιες καλες εποχες που ειχαμε στην ελλαδα...τωρα ειναι σαφως πιο ζορικα...
Προβληματιζομαι στην στοχευση, γιατι πλεον εχω αρχισει και ανεβαζω στροφες με online dating κατ'αρχας, αν θα παιξω με ασιατισα ή πολωνεζα.
Οι ασιατισες εχουν μηδενικες απαιτησεις. (κατι σαν τα παλια toyota ενα πραγμα...)
Οι πολωνεζες αραγες μπορουν να φτασουν τις ασιατισες στην εξωφρενικη τους
ολιγαρκεια;
Οκ, παιζει ρολο κι η καθε κοπελα, αλλα πχ μια φτωχη κοπελα απο την πολωνικη επαρχία, ή εστω μια νορμαλ κοπελα απο πολωνικη πολη αλλα οχι ψωναρα ούτε καριεριστρια να μετρα το χρημα,
παιζει αυτο το σεναριο;
Με την μεση 'καλη' ζωη ενος ελληνα, θα ειναι ευχαριστημενη μια πολωνεζα, ή θα αρχισει θελω ρουχα, θελω βολτες(μεγαλυτερες...), θελω καλυτερο σπιτι, θελω, θελω, θελω;;;;;;
Πχ οι ασιατισες μαθαινω, βολευονται με μια βολτα στο παρκο, ή στο ...σουπερ μαρκετ(!!!), με ένα παγωτο στο χέρι, και δεν τρεχει και τιποτε να μεινουν και στο σπιτι κλεισμενες για μέρες!!!!
Φυσικα, λεω τα 'χειροτερα', οχι οτι θα ειναι έτσι, αλλα αδερφε, αυτος που εχει μαθει να ζει με τα λιγα, μπορει και στα πολλα. Τι να κανεις αυτη που εχει τα 'θελω' της και δεν μπορει να ζησει με τα λιγα!!!
Και λεω παλι, η συγκριση δεν ειναι με τις ελληνιδες, οι οποιες και προφανως ειναι για τα μπαζα απο απαιτησεις/ομορφια/χαρακτηρα.
Ειναι με ασιατισες, που εχει καλα μωρακια και εκει, με μηδενικες απαιτησεις ομως. Κατι που βολευει τον μεσο ελληνα, στην σημερινη δυσκολη συγκυρια.
---
Επισης ενα αλλο θεμα ειναι...ποσο '
πιστες' ειναι. Οκ, ειναι το μονο θεμα στο οποιο δεν μπορω να στηριχτω σε οσα λεει ο kman, γιατι μιλω για κοπελες της διπλανης πορτας, κι οχι για βιζιτουδες, ή σεμι προ.
Ειναι, ή...δε ειναι;;;
Γιατι διαβαζω αλλου, οτι μερικες 'βαριουνται' ευκολα μετα απο χρονια, και την κανουν ξανα προς Πολωνια, και αντε τωρα να σε παρατησει πανω που εκανες μια ζωη μαζι της, και να αρχισεις παλι γο ψαξιμο απο την αρχη...
---
Επισης θα ηθελα να ξερω ποσο '
submissive' ειναι, αν και στο αλλο τοπικ ηταν ολοι κατηγορηματικοι...οτι δεν ειναι...
Αυτα με προβληματιζουν.
Να εχει νορμαλ χαρακτηρα (ειναι τρελιαρες πολλες λετε-και ο σεβαλια με τον drlove λενε οτι ειναι σχεδον παρανοϊκες! - ειναι;;;;;), να εχει ελαχιστες απαιτησεις οικονομικες-διαβιωσης, και αν ειναι γενικα πιστες.
Γιατι ασιατισες- vs πολωνεζες, δεν εχω καταληξει ακομη που κλινει η ζυγαρια...
Και μιλω για
long term relationship, για να εξηγουμαι...