Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οι δικές μας γαμιούνται αραιώτερα αλλά το έχουν συνηθισει :S
μονο στην ελλαδα λογω καψουροκουλτουρας κ λοιπων μαλακοτραγουδων περιοδικων κλπ δινεται τετοια ταυτηση στο θεμα σεξ γαμησι ερωτας
αλλαου ταχουν χωρια
γαμιεμαι γιατι πειναω,οπως τρωω..ταυτοχρονα καποια στιγμη βρηκα τον ερωτα μου και γαμιεμαι κ με ερωτα,αλλα γαμιεμαι σε τρις εβδομαδιαια βαση μινιμουμ
εδω ηξερα οταν ημουν ελλαδα αγαμητες για 6μηνα λογω ,μη ερευσης του καταλληλου... :jerking:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μονο στην ελλαδα λογω καψουροκουλτουρας κ λοιπων μαλακοτραγουδων περιοδικων κλπ δινεται τετοια ταυτηση στο θεμα σεξ γαμησι ερωτας
αλλαου ταχουν χωρια
γαμιεμαι γιατι πειναω,οπως τρωω..ταυτοχρονα καποια στιγμη βρηκα τον ερωτα μου και γαμιεμαι κ με ερωτα,αλλα γαμιεμαι σε τρις εβδομαδιαια βαση μινιμουμ
εδω ηξερα οταν ημουν ελλαδα αγαμητες για 6μηνα λογω ,μη ερευσης του καταλληλου... :jerking:
πολλές φορές είναι να βρω τον κατάλληλο χορηγό γιατί πιστεύω  οτι το νινι μου αξίζει  το βάρος του σε χρυσάφι.δεν είναι  τόσο ο έρωτας αλλά μεγάλες ιδέες για μεγάλα μεγαλεία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ωραιος ο ρολογας  :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε κανα φωτο απο το μωρο,καλυψε οτι θες,μην αρχισεις τις μαλ..ιες ειναι σχεση κλπ,σε κανα 3μηνο θαχεις αλλη, ετσι κι αλλιως κι αυτη εχει κι αλλον η αλλους ,μαλλον
υγ
θα κανω ενα  οδιθκο περασμα απο πολωνια μαξιμουμ 2 διανυκτερευσεις...που εχει τις πιο οπεν-easygoing γκομενες απο βροσλοου κατοβιτσε ρεζοου?που θα εκανες μια διανυκτερευση η κ 2 αν χρειαστει?τεταρτη πεμπτη θα περασω,καθοσον παρασκευη θαμαι ουζκοροντ μικατσεβο για γουικεντ
αναμενω προτασεις  :hi:
Έλα φίλε Ρέντ! Μουκάτσεβο?? Δεν είδες τι έπαθα το χειμώνα? Απίστευτη ήττα !.. Ελπίζω να έχεις Τζιπ...Νορμάλ αυτοκίνητο στους δρόμους του Μουκάτσεβο δύσκολο να αντέξει! Αν δεν έχεις έτοιμη κατάσταση δύσκολο το παιχνίδι στο χωριό ...

Το Πολωνεζάκι πολύ καλό .. 7,5 η βαθμολογία  απο τους φίλους μου...Τη ξέρει και ο Φιντελ..

Για Πολωνία προτείνω Βρότζλαβ!!! Απίστευτο μέρος για μίλφ!!! Κατοβίτσε έχει ακραία μοντελέ γκομενάκια αλλά η πολη είναι χάλια!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Έλα φίλε Ρέντ! Μουκάτσεβο?? Δεν είδες τι έπαθα το χειμώνα? Απίστευτη ήττα !.. Ελπίζω να έχεις Τζιπ...Νορμάλ αυτοκίνητο στους δρόμους του Μουκάτσεβο δύσκολο να αντέξει! Αν δεν έχεις έτοιμη κατάσταση δύσκολο το παιχνίδι στο χωριό ...

Το Πολωνεζάκι πολύ καλό .. 7,5 η βαθμολογία  απο τους φίλους μου...Τη ξέρει και ο Φιντελ..

Για Πολωνία προτείνω Βρότζλαβ!!! Απίστευτο μέρος για μίλφ!!! Κατοβίτσε έχει ακραία μοντελέ γκομενάκια αλλά η πολη είναι χάλια!
ωραια μια βροτσλαβ λοιπον,βολευει γιατι ειναι αρχη,κ δευτερη ισως κατοβιτσε.οι πολεις δεν μ ενδιαφερουν ,ωραιες πολεις εχει εδω ελβετια!! :grin:
ναι ψηλο αμαξι εννοειται,αλλιως δεν μπαινειθς ουκρανια πιο μεσα,εκτος  απο λβοβ η τσερναβτσι ,δηλ μεχρι 30χλμ απο συνορα
μυκατσεβο-ουζγκοροντ πρεπει ναχεις παει καλοκαιρι για ναχεις καποια κονε
αλλιως σε τρωει η μαρμαγκα,αν πας χειμωνα
ειναι ομως το πιο ευκολο μερος σε προσβαση απο δυτ ευρωπη κ αυτο ειναι ατου γενικως
οπωσδηποτε αν ξαναπας ,μονο καλοκαιρι κ πολυ τσατ σε μαμπα,ναχεις 6-7 τηλ ,οποτε να πεσει αμεσα ενα χερι νασαι χαλαρος μετα
πρπει κ ναχεις αμαξι οταν παιζεσαι εκει γιατι αυτες οι δυο πολεις ειναι ουσιαστικα ενα πεδιο μαζι με το τσοπ επισης, αλλα απεχουν 40χλμ,οποτε θες αμαξι για νασαι ευελικτος
πολλες φορες ειχα σπιτι ουζγκοροντ κ πηδηξα ντεβουσκες απο μικατσεβο κ το αναποδο
χωρις αμαξι αυτο δεν γινεται
αν δεν εχεις επιλογη ,καλυτερα μεινε ουζγκοροντ,εχει φοιτητριες εχει καποια 2-3 μικρα μωλλ που μπορεις κατι να βρεις κ γενικα ειναι πιο πολη
απο την αλλη μικατσεβο,ΑΝ καταφερεις να κανεις ραντεβου,σε 2 ωρες μαξιμουμ εχεις κ γαμησει
εινια πολυ απλοικα τα πραγματα εκει  :fuck1:
αλλα μπορει κ να μην κανεις ουτε ντειτ οποτε κοβεις φλεβες μετα,δεν εχει τιποτα να κανεις απο τις 17.00 κ υστεροτερα... :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχεις εκτος μπουκινγκ καποιο σαιτ για δωματια η χοτελ?
επισης,αν κ δεν νομιζω,τα αμαξια με ξενα νουμερα κι ειδικα δυτ ευρωπαικα,ειχες αισθηση οτι κινδυνευουν στο δρομο,εννοω εξω απο ντισκο σε συνοικιες κλπ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχεις εκτος μπουκινγκ καποιο σαιτ για δωματια η χοτελ?
επισης,αν κ δεν νομιζω,τα αμαξια με ξενα νουμερα κι ειδικα δυτ ευρωπαικα,ειχες αισθηση οτι κινδυνευουν στο δρομο,εννοω εξω απο ντισκο σε συνοικιες κλπ?

Πρακτικά Πολωνία συμβουλεύω μόνο τετράστερα ξενοδοχεία και πάνω αλλιώς θα φάτε στραπάτσο.Τα τρίστερα δεν είναι στα ευρωπαικά στάνταρ ούτε είναι να φέρεις γκόμενα.
Αυτό σημαίνει αυτομάτως πάνω από 60 ευρώ τη μέρα στο δωμάτιο.
Πολωνία είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προορισμός στην Ευρώπη για καθαρό καμάκι το μέρος που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να γαμήσεις αξιόλογη γκόμενα γρήγορα σαν τουρίστας.
Βέβαια και για σπονσοράδες πολύ καλά είναι αλλά αυτό είναι σαν κρυμμένο μυστικό.
Οι πουτσαράδες σπόνσορες είναι αρκετά διακριτικοί και δε βγαίνουν τόσο συχνά σεργιάνι με τις γκόμενες έξω όπως κάνουν στην Ουκρανία.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πρακτικά Πολωνία συμβουλεύω μόνο τετράστερα ξενοδοχεία και πάνω αλλιώς θα φάτε στραπάτσο.Τα τρίστερα δεν είναι στα ευρωπαικά στάνταρ ούτε είναι να φέρεις γκόμενα.
Αυτό σημαίνει αυτομάτως πάνω από 60 ευρώ τη μέρα στο δωμάτιο.
Πολωνία είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προορισμός στην Ευρώπη για καθαρό καμάκι το μέρος που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να γαμήσεις αξιόλογη γκόμενα γρήγορα σαν τουρίστας.
Βέβαια και για σπονσοράδες πολύ καλά είναι αλλά αυτό είναι σαν κρυμμένο μυστικό.
Οι πουτσαράδες σπόνσορες είναι αρκετά διακριτικοί και δε βγαίνουν τόσο συχνά σεργιάνι με τις γκόμενες έξω όπως κάνουν στην Ουκρανία.
60 προ ταγκ ειναι τιμη γερμανιας,αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει
δεν θελω χοτελ γιατι δεν μπαινουν ευκολα οι γκομενες κ μου την σπανε ρεσεπσιον κλπ μαλ..ες
ενδιαφερομαι μονο για απαρτμεντ
βεβαια ,ετσι κι αλλιως περαστικος θαμαι παω κ χοτελ στην τελικη
που προτεινεις απο βροσλου κατοβιτσε κ ρεζαου μια η δυο διανυκτερευσεις?με κριτηριο το ιζυγκοινγκ παντα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Έλα φίλε Cool!

Όλα καλά με το Πολωνεζάκι! Ήρθε Ελλάδα 15 μέρες και ξετρελάθηκε! Αθήνα 3 μέρες μαζί μου και άλλες 12 μέρες Ρόδο! Θα ξαναέρθει το Μαιο για άλλες 20 μέρες! Ζωάρα κάνει! Το μόνο που μου παραπονιέται είναι πως δεν αντέχει χωρίς  :knockinb: όσο με περιμένει!
Είναι όλα αυτά που λέει ο Κμαν, δηλαδή χύμα, τρελοκομείο , νυμφομανής, συνεχώς καυλωμένη, δεν έχει όρια για το τι θέλει στο κρεβάτι και σε τι συχνότητες! Μόνο στο θέμα του αν με κερατώνει εκεί , σε εμένα δείχνει ένα προφίλ μονογαμικής κοπέλας που αφοσιώνεται 101% στον άντρα της!!
Μου κάνει εντύπωση πως με την αδερφή της και τη μητέρα της λένε τα πάντα για το ..σεξ! Επίσης οι απαιτήσεις της είναι ....0 σε οικονομικά θέματα! Πληρώνει όποτε μπορεί και τα εισιτήρια πάντα δικά της!
Το μόνο που με παραξενευει είναι το πόσο χύμα είναι στο σπίτι ! Κρεμασμένο ρούχο δεν υπάρχει , όλα στο πάτωμα.. Επίσης το ακουμπάω κάτι για λίγο κάπου σημαίνει ... το πετάω στο πάτωμα :2funny: :2funny: :2funny:.. Αυτό φτιάχνεται, κατά τα άλλα όλα καλά...

Μου έκανε εντύπωση πως ο Πολωνός γκόμενος της αδερφής της ζει με τη δουλειά της κοπέλας! Κλέβει τα λεφτά της για να πάρει .. playstation ή κινητό και δεν συνεισφέρει τίποτα στο σπίτι! Και πάλι η μικρή είναι μαζί του και περιμένει να αλλάξει και να ωριμάσει  :headbang:
Υπο αυτό το οπτικό πρίσμα εγώ είμαι πρίγκιπάς, ιππότης και βασιλιάς μαζί προς τη δικιά μου με τα μίνιμουμ :2funny: :rockon:
Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις?

Ωραια ανταποκριση!
Ηθελα να μου πεις λιγο, την δικη σου εμπειρια, και με την συγκεκριμενη κυριως, αλλα και γενικοτερα απο περιγραφες που σου εχει κανει κλπ
Με ενδιαφερει το θεμα των 'οικονομικων' απαιτησεων.
Κακα τα ψεματα, στην Ελλαδα κουτσα-στραβα, οσους δεν μας εχει παρει ακομη η κατω βολτα λογω της κρισης,
κραταμε ενα σχετικα καλο επιπεδο διαβιωσης, αμαξι-σπιτι-καμια εκδρομουλα στα περιξ, και κανα καφεδακι με φιλους-εξοδος κλπ,
αλλα για ρευστο-ρευστο....δεν υπαρχει, τι να λεμε τωρα...και ουτε ειναι καιρος ουτε χρηματα υπαρχουν για πολλα-πολλα...πανε οι παλιες καλες εποχες που ειχαμε στην ελλαδα...τωρα ειναι σαφως πιο ζορικα...

Προβληματιζομαι στην στοχευση, γιατι πλεον εχω αρχισει και ανεβαζω στροφες με online dating κατ'αρχας, αν θα παιξω με ασιατισα ή πολωνεζα.
Οι ασιατισες εχουν μηδενικες απαιτησεις. (κατι σαν τα παλια toyota ενα πραγμα...)
Οι πολωνεζες αραγες μπορουν να φτασουν τις ασιατισες στην εξωφρενικη τους ολιγαρκεια;
Οκ, παιζει ρολο κι η καθε κοπελα, αλλα πχ μια φτωχη κοπελα απο την πολωνικη επαρχία, ή εστω μια νορμαλ κοπελα απο πολωνικη πολη αλλα οχι ψωναρα ούτε καριεριστρια να μετρα το χρημα,
παιζει αυτο το σεναριο;
Με την μεση 'καλη' ζωη ενος ελληνα, θα ειναι ευχαριστημενη μια πολωνεζα, ή θα αρχισει θελω ρουχα, θελω βολτες(μεγαλυτερες...), θελω καλυτερο σπιτι, θελω, θελω, θελω;;;;;;
Πχ οι ασιατισες μαθαινω, βολευονται με μια βολτα στο παρκο, ή στο ...σουπερ μαρκετ(!!!), με ένα παγωτο στο χέρι, και δεν τρεχει και τιποτε να μεινουν και στο σπιτι κλεισμενες για μέρες!!!!
Φυσικα, λεω τα 'χειροτερα', οχι οτι θα ειναι έτσι, αλλα αδερφε, αυτος που εχει μαθει να ζει με τα λιγα, μπορει και στα πολλα. Τι να κανεις αυτη που εχει τα 'θελω' της και δεν μπορει να ζησει με τα λιγα!!!

Και λεω παλι, η συγκριση δεν ειναι με τις ελληνιδες, οι οποιες και προφανως ειναι για τα μπαζα απο απαιτησεις/ομορφια/χαρακτηρα.
Ειναι με ασιατισες, που εχει καλα μωρακια και εκει, με μηδενικες απαιτησεις ομως. Κατι που βολευει τον μεσο ελληνα, στην σημερινη δυσκολη συγκυρια.

---

Επισης ενα αλλο θεμα ειναι...ποσο 'πιστες' ειναι. Οκ, ειναι το μονο θεμα στο οποιο δεν μπορω να στηριχτω σε οσα λεει ο kman, γιατι μιλω για κοπελες της διπλανης πορτας, κι οχι για βιζιτουδες, ή σεμι προ.
Ειναι, ή...δε ειναι;;;
Γιατι διαβαζω αλλου, οτι μερικες 'βαριουνται' ευκολα μετα απο χρονια, και την κανουν ξανα προς Πολωνια, και αντε τωρα να σε παρατησει πανω που εκανες μια ζωη μαζι της, και να αρχισεις παλι γο ψαξιμο απο την αρχη...

---

Επισης θα ηθελα να ξερω ποσο 'submissive' ειναι, αν και στο αλλο τοπικ ηταν ολοι κατηγορηματικοι...οτι δεν ειναι...

Αυτα με προβληματιζουν.
Να εχει νορμαλ χαρακτηρα (ειναι τρελιαρες πολλες λετε-και ο σεβαλια με τον drlove λενε οτι ειναι σχεδον παρανοϊκες! - ειναι;;;;;), να εχει ελαχιστες απαιτησεις οικονομικες-διαβιωσης, και αν ειναι γενικα πιστες.

Γιατι ασιατισες- vs πολωνεζες, δεν εχω καταληξει ακομη που κλινει η ζυγαρια...

Και μιλω για long term relationship, για να εξηγουμαι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, κατά τη γνώμη μου, είναι η τεράστια διαφορά νοοτροπίας
και αντίληψης. Μιλάμε για διαφορετικούς κόσμους, με διαφορετικό σύστημα αξιών και προτεραιοτήτων.
Δεν θα συνιστούσα long term σχέση με Πολωνή,κυρίως για τον παραπάνω λόγο. Για Ασία δεν έχω γνώμη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, κατά τη γνώμη μου, είναι η τεράστια διαφορά νοοτροπίας
και αντίληψης. Μιλάμε για διαφορετικούς κόσμους, με διαφορετικό σύστημα αξιών και προτεραιοτήτων.
Δεν θα συνιστούσα long term σχέση με Πολωνή,κυρίως για τον παραπάνω λόγο. Για Ασία δεν έχω γνώμη.

Γιατι το λες αυτο;
Φαινεται και ο πολωνικος λαος, παραδοσιακος λαος, με την θρησκεια τους, την παραδοση τους, εχουν περασει κακουχιες (αυτοι - κομμουνισμο) οπως οι Ελληνες...
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη οι διαφορα....νομιζω υπαρχουν καλες πιθανοτητες συμβατοτητας, αλλα περιμενω να ακουσω τι εχετε να πειτε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
60 προ ταγκ ειναι τιμη γερμανιας,αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει
δεν θελω χοτελ γιατι δεν μπαινουν ευκολα οι γκομενες κ μου την σπανε ρεσεπσιον κλπ μαλ..ες
ενδιαφερομαι μονο για απαρτμεντ
βεβαια ,ετσι κι αλλιως περαστικος θαμαι παω κ χοτελ στην τελικη
που προτεινεις απο βροσλου κατοβιτσε κ ρεζαου μια η δυο διανυκτερευσεις?με κριτηριο το ιζυγκοινγκ παντα

Βρότσλαβ τα ξενοδοχεία είναι φοβερά και με πολύ καλές τιμές.Εγώ έμεινα στο Raddisson blue(πεντάστερο) με προσφορά 65 ευρώ την ημέρα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Κατοβίτσε είναι τραγική η κατάσταση.Εχω μείνει σε όλα το ένα χειρότερο από το άλλο.Το μόνο που αξίζει να μείνεις είναι το Best Western στα όρια όμως της πόλης και πολύ μακριά από το κέντρο με τα κλαμπς κτλ.Τα μεγάλα ξενοδοχεία του κέντρου(Nowotel,Qubus) είναι απλώς τραγικά.
Κράκωβ έχει καλά ξενοδοχεία αν πας από τετράστερο και πάνω.Πόζναν μόνο το Σέρατον αξίζει αν το βρεις σε προσφορά τα άλλα είναι μάπα.Στεττίν είναι καλό το Nowotel παρόλο που είναι φτηνό.
Γενικά τα ξενοδοχεία στην Πολωνία έχουν τεράστιο πρόβλημα εξαερισμού δε λειτουργούν τα συστήματα και ζέχνουνε.
Εξαίρεση είναι οι τρουριστικές πόλεις Κράκωβ,Γκντανσκ,Βρότσλαβ,Βαρσοβία όπου όντως έχει πολύ καλά ξενοδοχεία.
Επίσης Πολωνία αφήνουν πάντα τις γκόμενες που φέρνεις να ανεβαίνουν στο δωμάτιο μαζί σου.Στο Στεττίν ανέβασα έξι διαφορετικές στο ίδιο δωμάτιο και καλούσαμε και τη ρεσεψιονίστ να μας εξυπηρετεί με ποτά κτλ.Κάθε φορά που ανέβαινε η μουνίτσα με το ντεκολτέ από το μπαρ ή τη ρεσεψιόν ήταν με το χαμόγελο ως τα αυτιά με τις νέες κοπέλες που έβλεπε και τα πουρμουάρ που έπαιρνε.Γενικά οι Πολωνές είναι πολύ ακοιμπλεξάριστες.
Επίσης μου αρέσει που τις ντύνουν με παραδοσιακές ενδυμασίες σε πολλά ρεστωράν και εστιατόρια συνήθως έχουσες βαθιά ντεκολτέ και κοντές χρωματιστές φούστες ή φορέματα με τα μπούτια έξω.Είναι κάτι που μάλλον δεν το βλέπεις καθόλου στη δυτική Ευρώπη και δε θα έλεγα οτι ενοχλεί την πελατεία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Καλή είναι η σχέση με Πολωνή.Υπάρχει βέβαια και το φοβερό πολωνικό τσιμπούκι που λειτουργεί ως καταλύτης και θα έλεγα οτι τα όποια προβλήματα εκμηδενίζονται.Είναι ο μεγάλος equalizer για τους άντρες που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Γιατι το λες αυτο;
Φαινεται και ο πολωνικος λαος, παραδοσιακος λαος, με την θρησκεια τους, την παραδοση τους, εχουν περασει κακουχιες (αυτοι - κομμουνισμο) οπως οι Ελληνες...
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη οι διαφορα....νομιζω υπαρχουν καλες πιθανοτητες συμβατοτητας, αλλα περιμενω να ακουσω τι εχετε να πειτε.

Για περιστασιακή σχέση, είναι εντάξει. Γενικώς, οι Πολωνές, είναι φιλότιμα και ευχάριστα κορίτσια, αλλά όπως έχω γράψει και αλλού, το κοκτέιλ Καθολικισμός-Κομμουνισμός, άφησε πολλά κουσούρια στην κοινωνία και στις δομές της (και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, μιας και ανέφερες την περίπτωση της Ελλάδας).
Έχε υπόψη, ότι υπάρχει, κατά κανόνα, μεγάλο σκάλωμα στον εγκέφαλο, ένας ευρύτερος ρομποτισμός, πολλές εμμονές
(σε πράγματα, που συχνά για εμάς, είναι ασήμαντα, αλλά και το ανάποδο) και ένα τεράστιο χάσμα νοοτροπιών και δεδομένων, τα οποία, με τον χρόνο καθιστούν μια long term σχέση δυσλειτουργική και αδιέξοδη, εκτός, και αν κάποιος, είναι διατεθειμένος, να "εκπολωνιστεί" σε ικανό βαθμό, διότι το αντίθετο (ο "εξελληνισμός") είναι κομματάκι ακατόρθωτο  :grin: . Ισχύει, πάντως, αυτό που λέει ο Κμαν -παρά τις γενικές υπερβολές του- ότι υπάρχει μια καλλιεργημένη μεγάλη ιδέα, αυτοσυνείδησης, για το πολωνικό επίπεδο. Θεωρώ, ότι για αυτόν τον λόγο (και όχι μόνο), οι Πολωνοί, δεν αφομοιώνονται στο εξωτερικό, στον βαθμό που αφομοιώνονται κάποιοι άλλοι λαοί. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, αλλά στην περίπτωσή σου, θα είχες, νομίζω, περισσότερη πιθανότητα να στερεώσεις σχέση με Πολωνή όπου έχει ζήσει/ζεί άλφα διάστημα στην Ελλάδα, παρά με Πολωνή
που τυχόν γνώρισες, στην έδρα της. Βέβαια, ιδού η Ρόδος... και καλή επιτυχία αν ενδιαφέρεσαι στα σοβαρά να ψαχτείς.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκανα μια βόλτα στο ίντερνετ και ήδη έβγαλα Πολωνή γκόμενα από το Κατοβίτσε που με κάλεσε να μείνω σπίτι της.Θέλει ρομαντικό δεσμό και μόνιμη σχέση με Ελληνα λέει.
Αν την είχα γνωρίσει χτες σήμερα ήδη θα γαμούσα Κατοβίτσε.Τώρα όμως είναι Σάββατο και δεν προλαβαίνω να πάω.Είναι γενικά πολύ γρήγορες οι Πολωνέζες ερωτεύονται αμέσως.
Γενικά εμφανίζω τελευταία μεγάλη κόπωση βαριέμαι να κινηθώ όπως πριν και νιώθω σκατά.Ελπίζω να μη με κόλλησαν πάλι κάτι οι καριόλες πάντα όταν γυρνάω από Ουκρανία είμαι άρρωστος για μια δυο βδομάδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για περιστασιακή σχέση, είναι εντάξει. Γενικώς, οι Πολωνές, είναι φιλότιμα και ευχάριστα κορίτσια, αλλά όπως έχω γράψει και αλλού, το κοκτέιλ Καθολικισμός-Κομμουνισμός, άφησε πολλά κουσούρια στην κοινωνία και στις δομές της (και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, μιας και ανέφερες την περίπτωση της Ελλάδας).
Έχε υπόψη, ότι υπάρχει, κατά κανόνα, μεγάλο σκάλωμα στον εγκέφαλο, ένας ευρύτερος ρομποτισμός, πολλές εμμονές
(σε πράγματα, που συχνά για εμάς, είναι ασήμαντα, αλλά και το ανάποδο) και ένα τεράστιο χάσμα νοοτροπιών και δεδομένων, τα οποία, με τον χρόνο καθιστούν μια long term σχέση δυσλειτουργική και αδιέξοδη, εκτός, και αν κάποιος, είναι διατεθειμένος, να "εκπολωνιστεί" σε ικανό βαθμό, διότι το αντίθετο (ο "εξελληνισμός") είναι κομματάκι ακατόρθωτο  :grin: . Ισχύει, πάντως, αυτό που λέει ο Κμαν -παρά τις γενικές υπερβολές του- ότι υπάρχει μια καλλιεργημένη μεγάλη ιδέα, αυτοσυνείδησης, για το πολωνικό επίπεδο. Θεωρώ, ότι για αυτόν τον λόγο (και όχι μόνο), οι Πολωνοί, δεν αφομοιώνονται στο εξωτερικό, στον βαθμό που αφομοιώνονται κάποιοι άλλοι λαοί. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, αλλά στην περίπτωσή σου, θα είχες, νομίζω, περισσότερη πιθανότητα να στερεώσεις σχέση με Πολωνή όπου έχει ζήσει/ζεί άλφα διάστημα στην Ελλάδα, παρά με Πολωνή
που τυχόν γνώρισες, στην έδρα της. Βέβαια, ιδού η Ρόδος... και καλή επιτυχία αν ενδιαφέρεσαι στα σοβαρά να ψαχτείς.  :hi:

Οι Πολωνέζες προσαρμόονται αλλά ποτέ απόλυτα.Πάντα κρατάνε κάτι το πολωνικό εν αντιθέσει με τις Ρωσίδες Ουκρανές που μετά από 2 χρόνια στην Ελλάδα μπορεί να έχουν μεταμορφωθεί σε ελεεεινιδότερες από τις Ελληνίδες.Οι Πολωνές και 20 χρόνια να μείνουν Ελλάδα ποτέ δεν εξελληνίζονται πλήρως όπως και οι Τσέχες.Αυτό έχει και τα καλά του βέβαια.Ψηλομύτα Πολωνέζα δε θα δεις ας πούμε ποτέ ενώ οι Ρωσίδες Ουκρανές κολλάνε το μικρόβιο στην Ελλάδα στο εξάμηνο.
Από την άλλη μένουν πάντα πολυ ελευθεριων ηθων για να το πούμε διπλωματικά φλερτάρουν με όλους και αυτό τον Ελληνα τον ενοχλεί.
Γενικώς με Πολωνία υπάρχει θα έλεγα τεράστια διαφορά κουλτούρας απλά κάποια πράγματα αρέσουν σε εμάς που έχουν αυτές και κάποια που έχουμε εμείς(π.χ. σημασία της οικογένειας,μαμάκιας άντρας) αρέσουν σε αυτές.
Ας πούμε μου άρεσε ο πρώην μου γιατί έμενε με τη μαμά του και για αυτό σεβόταν τις κοπέλες θα το ακούσεις από Πολωνέζα όχι όμως από Γερμανίδα ή Τσέχα που είναι πιο ανεξάρτητες.

Ενα άλλο είναι οτι οι Πολωνέζες είναι τάφοι κρατάνε μυστικά και είναι μυστικοπαθείς όπως όλες οι Σλάβες.Μπορείς να ανακαλύψεις πράγματα για αυτές μετά από πολλά χρόνια σχέσης που ούτε καν τα υποψιαζόσουνα.
Επίσης κάνουν πολύ καλές φιλίες με γυναίκες συχνά έχουν στενές φίλες Ελληνίδες που τις κατατοπίζουν καλά απλά έχουν αρκετή εγκεφαλικη τρέλα για να ακολουθήσουν λογικές συμβουλές.
Οι Πολωνέζες με τα ελληνικά δεδομένα είναι ημίτρελες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνική κατάσταση.Αλλος πλανήτης.Απεριόριστη ηδονή.

Γενικά οι γκόμενες μόλις περνάς τον Οντερ προς τα ανατολικά είναι τόσο καυλιάρες που είναι mind blowing.
Μιλάμε για μόνιμη πριαπική κατάσταση.Οι Πολωνοί την αποφεύγουν με γενναίες δόσεις βότκας αλλιώς θα σκούπιζαν τα χύσια τους όλη την ώρα με αυτά που βλέπουν.
Βαλκάνιος πριαπιστής χωρίς ρευστό και βότκα την έχει απόλυτα άσχημα σε αυτές τις χώρες.Είναι τρομερό μαρτύριο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά Πολωνία έχει τόσο μουνί που πραγματικά για ευρώπουτσους δεν υπάρχει δεύτερη χώρα.Ντίσκο πόλο και βαλκανικό κλαρίνο και απλά γαμάς απεριόριστα.Απλά γουστάρουν κάπως το ρομάντσο όχι μόνο τον σκέτο ξερό πούτσο.
Αμα μείνεις εκεί χάρη στο απεριόριστο βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι παίζει και να μη γυρίσεις ποτέ.Να τη δεις King Sobieski κι έτσι.Απλά με το γλύψιμο σε κάνουν να ξεχνάς από πού έρχεσαι. Είναι αυτή η σλαβική κατάσταση κάπου διαλύεσαι στα Ela,Ela και Ola,ola και το χύσι ρέει άφθονο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γενικά Πολωνία έχει τόσο μουνί που πραγματικά για ευρώπουτσους δεν υπάρχει δεύτερη χώρα.Ντίσκο πόλο και βαλκανικό κλαρίνο και απλά γαμάς απεριόριστα.Απλά γουστάρουν κάπως το ρομάντσο όχι μόνο τον σκέτο ξερό πούτσο.
Αμα μείνεις εκεί χάρη στο απεριόριστο βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι παίζει και να μη γυρίσεις ποτέ.Να τη δεις King Sobieski κι έτσι.Απλά με το γλύψιμο σε κάνουν να ξεχνάς από πού έρχεσαι. Είναι αυτή η σλαβική κατάσταση κάπου διαλύεσαι στα Ela,Ela και Ola,ola και το χύσι ρέει άφθονο.
απίστευτο.βέβαια  και οι αμερικανίδες  δεν πάνε πισω

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εκανα μια βόλτα στο ίντερνετ και ήδη έβγαλα Πολωνή γκόμενα από το Κατοβίτσε που με κάλεσε να μείνω σπίτι της.Θέλει ρομαντικό δεσμό και μόνιμη σχέση με Ελληνα λέει.
Αν την είχα γνωρίσει χτες σήμερα ήδη θα γαμούσα Κατοβίτσε.Τώρα όμως είναι Σάββατο και δεν προλαβαίνω να πάω.Είναι γενικά πολύ γρήγορες οι Πολωνέζες ερωτεύονται αμέσως.
Γενικά εμφανίζω τελευταία μεγάλη κόπωση βαριέμαι να κινηθώ όπως πριν και νιώθω σκατά.Ελπίζω να μη με κόλλησαν πάλι κάτι οι καριόλες πάντα όταν γυρνάω από Ουκρανία είμαι άρρωστος για μια δυο βδομάδες.
ποιο σαιτ ειναι το αντιστοιχο του μαμπα.ρου?οχι τιποτε φεισμπουκ κλπ μαλ..ιες,καθαρα σαιτ για γκομενες που ενδιαφερονται εμεσως πλην σαφως για νεες γνωριμιες ,με τις οποιες προεκτασεις  :fuck1:
κατι ειχε γραψει παλια ο φιντελ,αλλα μετα απο τοσα ποσταρισματα χαθηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom