Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock πως το βλεπεις να πηγαινει το πραγμα με την πολωνεζα σου;
Επισκεψεις εδω κι εκει εκατερωθεν, κι οπως πάει;
Αυτη πως το βλεπει, τι σου λέει;
Εσύ;
Ελα φίλε cool! Κάπως έτσι θα πάει και μάλιστα τώρα που ξεκινάει η σεζόν! Για να μείνει μαζί μου θα περάσει πολλά τέστ διότι δεν φοβάμαι αν την χάσω μιας και ονειρεύομαι την κάθοδο των ...Ρωσίδων! Αν παραμείνει όμως όπως είναι αγνή αφοσιωμένη και δεν αλλάξει είμαι θετικός για πολλά!

Η ίδια μου λέει μέσες άκρες όλα όσα λενε  ο Fiddel και ο Dr Love  αλλά συμπεριφέρεται όπως λέει ο Κμαν!
Δηλαδή στη θεωρία καμιά φίλη δεν έχει ξένο γκόμενο και όλες οι φίλες της θέλουν οικογένεια και παιδιά και δεν πίνουν και δεν τους αρέσει το πολύ σεξ!
Αυτή βέβαια είναι η διαφορετική που δέχεται ξένο και θέλει το πολύ  :knockinb:

Βέβαια η δικιά μου ξεφεύγει απο τη μέση Πολωνέζα διότι
α) έχει δικιά της επιχείρηση(e-shop) και δεν δουλεύει με ωράριο! Αλλιώς θα ήταν και δύσκολο να τη γνωρίσω και να έρθει για τόσες μέρες Ελλάδα
β) Δεν είναι πολύ της εκκλησίας! Κοροϊδεύει τους Πολωνούς που ακολουθούν πιστά την εκκλησία!

Στα αρνητικά της .. οτι κατηγορεί πολύ την Πολωνία για το παραμικρό και λέει πως δεν της αρέσει σαν χώρα και μια μέρα που με ρώταγε επίμονα να της πω κάτι αρνητικό για αυτή της είπα πως "δεν είσαι αρκετά πατριώτισσα" ! Αμέσως έπιασε τα πατριωτικά και μου έλεγε πως είναι :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ε ναι ,αφου κινηθηκε οπως εσυ φυσικο ηταν η να του ζητανε 150αρες σε ευρω η να την βγαλει σολο
μονο οπως εγραψα πιο πανω εχει ψωμι το λβοβ,αλλιως χρυσοπληρωνεις μετριες γκομενες στα βιπ κλαμπ  :helpplea:
εγω πρωτεινω για νεοτερους των 40 με καλη κ ανω εμφανιση τα ανωτερω μερη ,οπου οι γκομενες αν συνενοηθεις πεφτουν σαν κοτοπουλα
αν κυνηγας στο φασιον το πιθανοτερο ειναι να παρεις τα @@ σου... :hi:
η ηληκια σου κ σιγα σιγα κι η δικια μου μας απομακρυνει απο το στρητ φαιτ κ μας οδηγει στην κονσερβα με τα γνωστα 100-200αρια....
αλλα ο γκλοκ ειναι ακομα μικρος μπορει να βγαλει ακρη στην γυρα χωρις να καταφυγει σε κονσερβα  :rockon:

Ο Γκλοκ κινήθηκε όπως μπορούσε.Είναι αδύναντο να κινηθεί κάποιος καλύτερα στην ηλικία του.Σου λέω το μέρος το κόβεις ξέρεις σαν εικοσάρης ή σαραντάρης τι θα έκανε μεγαλύτερος ή μικρότερος με τα ίδια  funds  γιατί τετστάρεις τις γκόμενες.Το Λβωφ απλά δεν τραβάει.Δεν υπάρχουν αρκετές gold diggers ή money ρουφήχτρες όπως στο Κίεβο να κάνουν τη διαφορά και οι ντόπιες είναι εθνικίστριες και επιφυκακτικές.
Και ένας απόλυτος Βαλκάνιος τσομπάνης με τις αρχίδες έξω να εμφανιστεί στο Λβωφ δύσκολα θα καρφώσει άμα τη εμφανίσει.Είναι μέρος για  πιο insiders.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ Ρωσίδες προσπαθούν να συναγωνιστούν τις Πολωνέζες στην τέχνη του twerking.Φυσικά δε φτάνουν σε καμία περίπτωση τις ανεπτυγμένες κωλάρες των τελευταίων.

Πόζναν twerking.

Φανταστείτε όλους αυτούς τους κώλους να σείονται προς τέρψιν του Βαλκάνιου τσομπάνη.
Γενικά συγκρινόμενοι με τους πολωνικούς κώλους οι ρωσικοί και ουκρανικοί,λευκορρωσικοί χάνουν κάθε σημασία.Το διαπιστώνεις αυτό ιδίοις όμμασι στα στριπ κλαμπ.
Γενικά οι Σλάβες προτιμούν να σου τραβάνε την προσοχή στα φοβερά πόδια,τον κώλο και τα βυζέτα τους παρά στη μάπα που δε λέει ιδιαίτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ε ναι ,αφου κινηθηκε οπως εσυ φυσικο ηταν η να του ζητανε 150αρες σε ευρω η να την βγαλει σολο
μονο οπως εγραψα πιο πανω εχει ψωμι το λβοβ,αλλιως χρυσοπληρωνεις μετριες γκομενες στα βιπ κλαμπ  :helpplea:
εγω πρωτεινω για νεοτερους των 40 με καλη κ ανω εμφανιση τα ανωτερω μερη ,οπου οι γκομενες αν συνενοηθεις πεφτουν σαν κοτοπουλα
αν κυνηγας στο φασιον το πιθανοτερο ειναι να παρεις τα @@ σου... :hi:
η ηληκια σου κ σιγα σιγα κι η δικια μου μας απομακρυνει απο το στρητ φαιτ κ μας οδηγει στην κονσερβα με τα γνωστα 100-200αρια....
αλλα ο γκλοκ ειναι ακομα μικρος μπορει να βγαλει ακρη στην γυρα χωρις να καταφυγει σε κονσερβα  :rockon:

Ο Glock πήγε Fashion και έπεσε σε τοίχο.Είναι πολύ δύσκολο μέρος το ομολογώ.Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να σπάσεις τον κώδικα και να γαμήσεις από Fashion γιατί το υλικό εκεί πραγματικά αξίζει.Απλώς Κίεβο
και Πολωνία είναι πιο εύκολα γιατί να ταλαιπωρηθείς?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελα φίλε cool! Κάπως έτσι θα πάει και μάλιστα τώρα που ξεκινάει η σεζόν! Για να μείνει μαζί μου θα περάσει πολλά τέστ διότι δεν φοβάμαι αν την χάσω μιας και ονειρεύομαι την κάθοδο των ...Ρωσίδων! Αν παραμείνει όμως όπως είναι αγνή αφοσιωμένη και δεν αλλάξει είμαι θετικός για πολλά!

Η ίδια μου λέει μέσες άκρες όλα όσα λενε  ο Fiddel και ο Dr Love  αλλά συμπεριφέρεται όπως λέει ο Κμαν!
Δηλαδή στη θεωρία καμιά φίλη δεν έχει ξένο γκόμενο και όλες οι φίλες της θέλουν οικογένεια και παιδιά και δεν πίνουν και δεν τους αρέσει το πολύ σεξ!

Βλέπεις ρε φίλε οτι εγώ σου λέω τι κάνουν πραγματικά οι Πολωνέζες ενώ αυτοί σου λένε τι λενε οι Πολωνέζες για την πάρτη τους.Οπως και για την ιστορία της Πολωνίας θα ακούσεις διαφορετικές ιστορίες από Γερμανούς και Ρώσους(τους κάναμε σαντουιτς,ήταν περίπατος,η ευκολότερη εκστρατεία τα τελευταία 500 χρόνια) και άλλες από Πολωνούς(τους δυσκολέψαμε χρειάστηκαν πάνω από ένα μήνα να μας κατακτήσουν από ό,τι με τη Γαλλία).Οπότε βλέπεις οτι λέω ρεαλιστικά πράγματα όχι την εσωτερική άποψη αλλά το πραγματικά περίπου ισχύον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Βλέπεις ρε φίλε οτι εγώ σου λέω τι κάνουν πραγματικά οι Πολωνέζες ενώ αυτοί σου λένε τι λενε οι Πολωνέζες για την πάρτη τους.Οπως και για την ιστορία της Πολωνίας θα ακούσεις διαφορετικές ιστορίες από Γερμανούς και Ρώσους(τους κάναμε σαντουιτς,ήταν περίπατος,η ευκολότερη εκστρατεία τα τελευταία 500 χρόνια) και άλλες από Πολωνούς(τους δυσκολέψαμε χρειάστηκαν πάνω από ένα μήνα να μας κατακτήσουν από ό,τι με τη Γαλλία).Οπότε βλέπεις οτι λέω ρεαλιστικά πράγματα όχι την εσωτερική άποψη αλλά το πραγματικά περίπου ισχύον.
Εγω τον μονο που εχω δει να λεω σοβαρα και σωστα πραγματα για τα πολωνεζακια ειναι τον σεβαλιε.
Μπορει να ειναι σκραπας απο πολιτικα αλλα απο πολωνεζες κατι ξερει. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ο Glock πήγε Fashion και έπεσε σε τοίχο.Είναι πολύ δύσκολο μέρος το ομολογώ.Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να σπάσεις τον κώδικα και να γαμήσεις από Fashion γιατί το υλικό εκεί πραγματικά αξίζει.Απλώς Κίεβο
και Πολωνία είναι πιο εύκολα γιατί να ταλαιπωρηθείς?
για να τελειωνουμε με την φιλοσοφια,το μονο  κακο  στο λβοβ ειναι το οτι δεν απανταν στα ρωσσικα πλεον,κ μιλαμε ουκρανικα οποτε χανεις την μπαλλα,κατα τ αλλα μουνι εχει ατελειωτο.. την μερα στο σκρινια στο ακβουαπαρκ στα τρια περιφερειακα μακ,στο βοκζαλ στο ρηνοκ  στο κλπ κλπ
,βραδυ τα μαγαζια που φορτωνεις σαν τουριστας ειναι το ζανζιμπαρ μιλενιουμ ,παλια, αν εισαι μικροτερος των 30-35 το λυρου κ το σοκολα αν εισαι στα 35-40..στο φασιον πλεον ειναι πολυ δυσκολο,αλλα κ παλια ηταν
σιγουρες βιζιτες ειναι οι γκαρσονες ,παλιοτερα ειχα παρει δυο-με λεφτα απο κει
χυμα καμακι δεν βολευει το μαγαζι λογω οτι εχει μικρο μπαρ κ πολλα τραπεζια ,βασικο προβλημα ακομα κι απο την γλωσσα
αντιθετα ζανζιμπαρ κ μιλενιουμ ειχαν μεγαλα κ πολλα μπαρ απ οπου παλιοτερα εβρισκες πολλες προθυμες για γνωριμια
τα ουαν ναιτ σταντ μου εμενα ηταν βασικα απο μιλενιουμ, 3-4 απο ληρου κ μονο 1 απο φασιον σε πολλες επισκεψεις προ 5ετιαςενας λογος που σταματησα να πηγαινω ηταν οτι εκλεισε κ χαθηκε το τελειο πλευγκραουντ
τωρα με το φασιον σολο τι να περιμενεις ? μικρες οι πιθανοτητες στο χωρο,ενω στην πολη παιζει αφθονο κ καλης ποιοτητας νιμου,μην κανουμε το ασπρο μαυρο  :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω τον μονο που εχω δει να λεω σοβαρα και σωστα πραγματα για τα πολωνεζακια ειναι τον σεβαλιε.

Eμ τυπε ειδες? Που τα βλεπω σωστα τα πραγματα? Αρα ετσι και στην πολιτικη :grin:
Στα πολιτικα δυο φορες επεσε χοντρο ξεβρακωμα. ΤΗ μια με τα υπηρεσιακα σημειωματα ( που ελεγες οτι πανε με ...διαβατηρια), την αλλη με την ανυπακρητ συμφωνια ΕΕ- Σκοπιων.
Για να μη παμε στα υπολοιπα ολα και ξημερωσουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι αλλα εχει να γαμησει 7 χρονια. και τον κμαν μας τον εβγαζε αχρηστο πιρφορο της παλαμης αλλα μας γεμισε φωτο με μουνια ο κμαν.
ο σεβαλιε δεν εχει βαλει φωτο εκτος και βαλει το ποστερ απο την ταινια 7 χρονια στο θιβετ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.354
Πόντοι
1.686
ναι αλλα εχει να γαμησει 7 χρονια. και τον κμαν μας τον εβγαζε αχρηστο πιρφορο της παλαμης αλλα μας γεμισε φωτο με μουνια ο κμαν.
ο σεβαλιε δεν εχει βαλει φωτο εκτος και βαλει το ποστερ απο την ταινια 7 χρονια στο θιβετ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Σεβαλιέ πήρε την Ιζαμπέλα , στο Φυλής 84 ή 86 , και
πήγα προχτές το απόγευμα και...άφαντη !  :2funny:

Ρε Σεβαλιέ, κακώς έγραψες τόσο καλή κριτική.
Μάλλον την απέσυραν...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  unfair!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Είναι άδικη η συγκριση.Ο Σεβαλιέ δεν έχει το στυλ Βαλκάνιου πέουλα γαμιά της γειτονιάς είναι άλλος τύπος.Δεν το βάζει τέλος πάντων σε προτεραιότητα.

Γενικά οι Σλάβες γουστάρουν τρελιάρηδες άντρες που σκέφτονται συνέχεια με το κάτω κεφάλι είναι κολλημένοι με κώλους και βυζιά.Οι Σλάβες αντιπαθούν τη λογική δυτικού,μεσογειακού τύπου.Τη βρίσκουν ανυπόφορα βαρετή.Σημασία έχουν μόνο οι καύλες.
Eγώ είμαι οπαδός τους πανσλαβισμού.Ουκρανές,Πολωνές,Τσέχες,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες είναι βασικά μια από τα ίδια με μικρές παραλλαγές.Πρόκειται βασικά για τον ίδιο λαό που διασπάστηκε για ιστορικούς λόγους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ mega thread από Πολωνέζες που εξηγούν γιατί αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε εραστή ενώ ήταν παντρεμένες.

Το τι σέρνουν στους άντρες τους δε λέγεται.Αδύναμοι στο κρεβάτι,δεν τους σηκώνεται με τίποτα ενώ αυτές είναι συνέχεια καυλωμένες.Προσπαθούν να τους ανάψουν με καυλωτικά εσώρουχα ή γυμνές αλλά αυτοί απαθείς.
Δεν είναι ζωή αυτή λένε.Πώς να μη βρεις εραστή να σε κάνει ευτυχισμένη?

Εδώ χαρακτηριστική περίπτωση.Ο άντρας μου είναι εκπληκτικά τρυφερός,ρομαντικός,καλός,ευγενής αλλά δε με γαμάει καλά.Αναγκάστηκα να βρω εραστή είναι 100% καλύτερος από το σύζυγο.

Jestem mężatką z kilkunastoletnim stażem. Męża poznałam wcześnie, mając niewiele doświadczeń z innymi mężczyznami. Chodzący ideał. No, prawie. Romantyczny, uczuciowy, czuły, odpowiedzialny, dowcipny,dzielący ze mną zainteresowania, zaangażowany ojciec (mamy dwójkę kilkuletnich dzieci).
Jedno "ale": seks. Dobry, przed urodzeniem dzieci to nawet częsty, ale bez fajerwerków. Były orgazmy, spełnianie fantazji, nie miałam dużych potrzeb, więc biorąc pod uwagę całokształt związek uważałam za udany.
Dużo zmieniło się po narodzinach dzieci. Mała różnica wieku, więc totalnie zajęły nasz czas na trzy lata. W tym czasie praktycznie żyliśmy bez seksu. Mąż zmęczony, ja matka karmiąca z obniżonym libido. Parę miesięcy temu odstawiłam młodszego ssaka i moje libido wróciło. A właściwie wybuchło jak nigdy wcześniej. Mam taką ochotę na seks jak nigdy wcześniej. Niestety mąż nie. Mimo pończoch, gorsetów, sukienek - nic albo baaardzo rzadko. Zaznaczam, że moje ciało trochę się zmieniło po ciąży, ale tylko trochę- nadal jestem jak sądzę całkiem atrakcyjna. A seksu jak nie wymuszę (prawie) to nie ma. Mąż obojętny, przestałam się czuć przy nim jak kobieta.
Okazuje się jednak, że kobiecość nie umarła. W końcu nie wytrzymałam i na służbowym wyjeździe pozwoliłam sobie na jednonocną przygodę z kolegą. I tu stało się coś, czego nie przewidziałam. Przelotny kochanek okazał się 100 razy lepszy w łóżku od męża. Nie wiedziałam, że może być aż tak dobrze! Nie chodzi przy tym tylko o dreszczyk emocji, ale wszystko- sposób całowania, dotykania, pieszczenia, kochania- wszystko 5 poziomów lepiej niż mąż.
Odkąd wróciłam z tej podróży nie mogę dojść do siebie. Po tym doświadczeniu, nawet gdy dochodzi do seksu z mężem, wydaje mi się on tak słaby, że płakać się chce. I to nie są rzeczy, których mogłabym męża nauczyć, bo co mu powiem, że niezdarnie mnie dotyka, mógłby z ogniem?
Dół i smutek mnie ogarnął. Przeraża mnie, że tak spędzę życie z moim łóżkowym fajtłapą, podczas gdy takie przyjemności zmysłowe gdzieś indziej istnieją. Nie wiem co robić, wygadałam się przynajmniej smutas.gif

Αλλη λέει εγώ ήθελα σκληρό σεξ πρωκτικό και βία και ο άντρας μου ήθελε κλασσικό μόνο και ήταν τρυφερός.Αναγκάστηκα να βρω πουτσαρά να με ξεσκίσει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καλα τωρα εδω μιλαμε για μεγαλες γυναικες 35αρες 40αρες,,,δεν λεει τιποτα αυτο..ποιος κ γιατι να τις γαμησει σε λονγκ τερμ.... :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τεταρτη θαμαι βροσλαου απο πρωι ,αν δεν δω τιποτα απο ερωτικο καλεσμα ουσιαστικο κι ανταποκριση εστω οπτικη, συνεχιζω κατοβιτσε.(.μια διανυκτερευση μονο αν δεν δω φως ,δεν θελω να χασω μερες απο ουκρανια κ μολντοβα,θα γραψω ενα αντικειμενικο ρεπορτ γιατι εκει θα ειμαι χωρις γλωσσα χωρις ακρες,θα κανω συνολο υπολογιζω 5 κ 5 καμακια  με υποσχεση ρευστου  ;),μικρες κ μιλφ εως 30-33 οποτε να δουμε αν για τον μεσο κ ανω επισκεπτη,με ανεση ρευστου κ ισχυρο μπακγκραουντ σε αντιστοιχες χωρες,με κονφιντεντ στοχευμενο καμακι κ προσεεγιση,με μονο μειον αλλα βασικο την ελλειψη  γλωσσας,θα δουμε λοιπον αν  εχει οντως κατι να παρουσιασει η πολωνικη επαρχια η ειναι ανθρακες ο θυσαυρος κι απαιντουνται 20αρια κ 150αρια για ενα απλο  :zfuck: ,οποτε βαλτε χ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα τωρα εδω μιλαμε για μεγαλες γυναικες 35αρες 40αρες,,,δεν λεει τιποτα αυτο..ποιος κ γιατι να τις γαμησει σε λονγκ τερμ.... :helpplea:

Οχι και 25άρες παντρεμένες τα ίδια λένε.Πολλές Πολωνέζες διαμαρτύρονται για τις επιδόσεις των αντρών τους.Μου τα έχουν πει και προσωπικά ο άντρας μου είναι αδύναμος στο κρεβάτι κτλ.
Βρότσλαβ πήγαινε κλαμπ Cherry που γίνεται μουνοθύελλα και φυσικά καφέ Μανάνα και κλαμπ Mundo και Melanz που πάνε όσες θέλουν να γαμηθούν με ξένους.Τα μαγαζιά αυτά είναι διάσημα όλα κοντά στην κεντρική πλατεία.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχι και 25άρες παντρεμένες τα ίδια λένε.Πολλές Πολωνέζες διαμαρτύρονται για τις επιδόσεις των αντρών τους.Μου τα έχουν πει και προσωπικά ο άντρας μου είναι αδύναμος στο κρεβάτι κτλ.
κι εισαι εσυ στα πενηντα φευγα η εξηντα, ποσο εισαι,ο δυνατος?? :grin: μαζεψου φιλε κμαν... :hi: αυτο το ατου  υπαρχει οντως,ψαχνουν το καλο γαμησι οι σλαυες,αλλα εμεις τοχαμε  στα πλας ,στα 30-35 αντε 40...τωρα δεν πανε γι  αυτο το μοτιβ μαζι μας πλεον... :fuck1: αλλα για το χρημα η την προοπτικη του κατι πιο πανω  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κι εισαι εσυ στα πενηντα φευγα η εξηντα, ποσο εισαι,ο δυνατος?? :grin: μαζεψου φιλε κμαν... :hi:

Δε λέω οτι είμαι δυνατός λέω όμως οτι θα βρεις συχνότερα Πολωνέζες που πάνε για καθαρό σεξ χωρίς ανταλλάγματα από ό,τι Ουκρανές.Για αυτό και πάνε με τόσους Αράπηδες κτλ.Αν πας Βρότσλαβ Mundo και Μανάνα θα κουφαθείς με τα άπειρα ζευγάρια ξένου Πολωνής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom