Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επισης εχει δικιο κι ο ιποτης σε αρκετα
στο βροσλοου κ πιστευω κ κρακοβια το ιδιο,υπηρχε παροτι ηταν μετριες οι γκομενες ,ενα υφος ειμαι σοφιστικε,δεν ψαχνομε  κλπ κι οχι αντικειμενο του σεξ,
αυτο το ατιτιουντ βεβαια σε σχεση με ουκρανια,αν συγκρινεις με γερμανιδες ακομα κι εκει ειναι πολυ ανοικτες οι γυναικες
αυτο δυδκολευει εναν απειρο επισκεπτη,ενω αντιθετα στο κατοβιτσε κ θα δω σε λιγο την φαση στο ρεζοου κοντα στα ουκρανικα συνορα,νομιζω παμε σε στυλ κλασικης ανατ ευρωπης...
οταν κι αν μπουν στο ευρω ,δηλ μολις καταστραφουν σαν μισθοι κ καθημερινοτητα και οι πολωνοι πιστευω ,η ανατ χωρα  θα εχει ακομα πιο πολλα να δωσει.. :tits2:
απντειττο βραδυ  ;)
υγ οι αντρες πολυ μετριοι,ενας μεσος ελληνας ιταλος ισπανος κλπ,ειναι πολυ πανω του ανταγωνισμου
επισης το ντυσιμο τους  ειναι τυπου βορ γερμανιας ,δηλ χαλια..

5 πραματακια ετσι στα γρηγορα. Πρωτον κανονισε καφε στειλε κανα πμ να τα πουμε.
Δευτερον μη ξεγελιεσαι απο το δηθεν " φιλικο" υφος, το χω γραψει τοσες φορες και εγω και ο ρεντ, το φιλικο υφος για αυτες ειναι αυτο που ειναι¨: φιλικο υφος. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. Δεν ειναι ουτε φλερτ , ουτε σημαινει οτι θα γαμησεις.
Στο Κατοβιτσε ειναι οντως πιο σκυλες αλλα απο την αλλη ειναι πιο ζωα και καθυστερημενες και ερχομαστε στο επομενο δηλαδη μη πεφτεις στην παγιδα να πεις " αα εδω οι αντρες δε μετρανε ο ξενος μετραει πολυ περισσοτερο". Μεγαλο λαθος. Για αυτες , για το δικο τους μυαλο τα κριτηρια ειναι εντελως διαφορετικα. Γενικα ειναι αλλοι ανθρωποι, σκεφτονται αλλιως, μη το ψαχνεις. Ενας μεσος ελληνας, ιταλος κλπ ενδεχομενως ειναι πιο πανω σε μια κανονικη χωρα με κανονικες γυναικες, οχι εδω.
Και το τελευταιο , ποτε δε προκειται να μπουν στο ευρω, διοτι ειναι τα τσατσακια οχι των γερμανων αλλα των αμερικανων. Αλλο οι τσεχοι οι σλοβακοι οι ουγγροι. Οι πολωνοι ειναι αμερικανικο χωραφι και εκει ο γερμανος δε θα κανει κουμαντο. Αν και οταν ο αμερικανος το παρατησει το χωραφι αυτο  ( που θα γινει )θα προτιμησει να το παρει ο ρωσος παρα ο γερμανος. Μη ρωτας πως και γιατι δεν ειναι της παρουσης.
Επισης αν και οταν η οικονομια πεσει δε θα παιξει κανενα ρολο για τις γκομενες επειδη δεν ειναι το οικονομικο το θεμα τους. μικρο τιπ παντως αν και εφοσον εισαι εδω ψαχνε μεγαλες. Πανω απο 38-40. Αν ειναι δυνατον χωρισμενες με παιδια. Δε ξερω που και πως θα τις βρεις και πως θα συννενοηθεις μια και απο αγγλικα αυτες ουτε το yes ξερουν. Παιζει ομως να πετυχεις να μιλανε γερμανικα .
Καλη συνεχεια και καλο ταξιδι και αν σου κατσει, οπως ειπα, στειλε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
38 40...ελεος ρε ιποτη...εδω εχω μια ρψσσιδα βρει προσφατα στη γερμανια 35 κ τη θεωρω σχετικα ληγμενη αλλα συμβιβαζομαι λογω περιβαλοντος κι ειναι κ παλιαλογο 1.77...σκυλοκατασταση χωρισμενη με γερμανο παιρνει διατροφες κλ κλπ..κατοβιτσε αν δεν μπορεις να γαμισεις ηλικιες 25 30 τι να λεει..νομιζω μπορεις  
.αν υπηρχε κ σαιτ θαταν εικολο
.στα 200 τατς καποια θα δεχοταν κ ευρωπαιο κ 3 σκαλες εμφανισιακα πανω απο το μεσο ορο ..μαλιστα εναν μονο ειδα πιο ψηλο απο μενα 1.90 δηλ .σβερκους κ τετοια ελαχιστοι...σαν παστορες ειναι η πλειοψηφια.παντως η φιλοκοτητα την συγκρινω με σλοβακια κ ρουμανια που ο κοσμος στους ξενους ειναι ξινος..πραγμα που ολιγον το ε κ το βροτσλαβ..τωρα ηδη ειμαι στα αγια χωματα .ουκρανια φρανκιφσκ κ συνεχιζω για 3ημερο στα μερη μου κισιναου τιρασπολ δηλ.καλη σαν πρωτη εντυπωση  η πολαντ παντως πολυ πιο καλη απο υπολοιπη πολιτισμενη ανατ ευρωπη.βασικα για το κατο ιτσε λεω.κρακοου πιο παλλια  δεν μ αρεσε ουτε κ στο ρετσναου πως λεγεται παλι ειδα καλο ατιτιουντ..πιο πολλα απο βδομαδα  :hi:  υγ ισως οτλοτυ που 100% απο κει ψωνιζει κμαν ναχει αξολογα θεματα σε κατοβιτσε. Ειδα πολυ σκυλολοι γενικα εκει .το ενστικτο μου λεει κ λιουμπλιν θαναι καλα διπλα απο μπρεστ..εχεις αποψη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
38 40...ελεος ρε ιποτη...εδω εχω μια ρψσσιδα βρει προσφατα στη γερμανια 35 κ τη θεωρω σχετικα ληγμενη αλλα συμβιβαζομαι λογω περιβαλοντος κι ειναι κ παλιαλογο 1.77...σκυλοκατασταση χωρισμενη με γερμανο παιρνει διατροφες κλ κλπ..κατοβιτσε αν δεν μπορεις να γαμισεις ηλικιες 25 30 τι να λεει..νομιζω μπορεις 
.στα 200 τατς καποια θα δεχοταν κ ευρωπαιο κ 3 σκαλες εμφανισιακα πανω απο το μεσο ορο ..μαλιστα εναν μονο ειδα πιο ψηλο απο μενα 1.90 δηλ .σβερκους κ τετοια ελαχιστοι...σαν παστορες ειναι η πλειοψηφια.παντως η φιλοκοτητα την συγκρινω με σλοβακια κ ρουμανια που ο κοσμος στους ξενους ειναι ξινος..πραγμα που ολιγον το ε κ το βροτσλαβ..τωρα ηδη ειμαι στα αγια χωματα .ουκρανια φρανκιφσκ κ συνεχιζω για 3ημερο στα μερη μου κισιναου τιρασπολ δηλ.καλη σαν πρωτη εντυπωση  η πολαντ παντως πολυ πιο καλη απο υπολοιπη πολιτισμενη ανατ ευρωπη.βασικα για το κατο ιτσε λεω.κρακοου πιο παλλια  δεν μ αρεσε ουτε κ στο ρετσναου πως λεγεται παλι ειδα καλο ατιτιουντ..πιο πολλα απο βδομαδα  :hi:  υγ ισως οτλοτυ που 100% απο κει ψωνιζει κμαν ναχει αξολογα θεματα σε κατοβιτσε. Ειδα πολυ σκυλολοι γενικα εκει .το ενστικτο μου λεει κ λιουμπλιν θαναι καλα διπλα απο μπρεστ..εχεις αποψη?

Θα στο πω απλα , τις κατω των 35 ξεχνα τες εδω περα. Μην ασχοληθεις καν. Δε θα βγαλεις καμια ακρη. Φιλικες μπορει να ειναι και αυτο ειναι το κακο. Γιατι θα χασεις χρονο θα βγεις 100 καφεδες ποτα και μαλακιες θα χασεις ξερω γω ποσο καιρο και στο τελος θα δεις οτι το πραγμα παραμενει τελματωμενο εκει. ΑΝ πας να κανεις το επομενο βημα στο κοβουν αποτομα και η φιλικοτητα αλλαζει κατευθειαν. Στο τελος θα γνωρισουν κανα νεαντερταλ απο το χωριο τους η καναν " παστορα" οπως λες για να " ζησουν" τον ερωτα. Σου ξαναλεω μη μπερδευεις τη φιλικοτητα. Για αυτες ειναι αυτο που ειναι- φιλικοτητα. Εδω ο κοσμος εχει ευθεια σκεψη, αμεση, δε μπορει να κανει ελιγμο. Δε ξερω αν μπορω να το εξηγησω καλυτερα. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα ωστε να το καταλαβεις. Μιλαμε για ενα λαο που αυτο που ονομαζουμε συναισθηματικη νοημοσυνη δεν ειναι απλα στο μηδεν, ειναι πολυ υπο του μηδενος. Ανοιωθια και ρομποτοποιηση εντελως σε βαθμο που σε τρομαζει. Δε μπορεις να το αντιληφθεις αυτο αν δε το ζησεις .
Πχ την τελευταια μερα σε μια δουλεια. Τι κανουμε εμεις? Ειμαστε στα αρχιδια μας εντελως, χαιρεταμε τον κοσμο, μιλαμε εχουμε αλλη διαθεση, καμια διαθεση για δουλεια. Λες ελα μωρε τωρα σιγα.
Τι κανουν εδω? Ειναι απλα αλλη μια συνηθισμενη μερα και δουλευουν κανονικα. Εχουν αποριες, εξηγουν σε αλλους. Κανονικα κανονικοτατα. Αντε οταν φυγουν να χαιρετισουν καποιον γνωστο τους εκει προς το τελος.
Μπορει με ενα ατομο να πιασετε κουβεντα και μαλιστα να μιλησετε και ερθετε κοντα , εγκαρδια καπως. Ε την αλλη μερα αυτο το ιδιο ατομο μπορει να σε προσπερασει λες και δε σε ξερει καν! Η π.χ. να ειναι καποιο ατομο να ειστε στην ιδια δουλεια μαζι να μην ξερεις πως ειναι η χροια της φωνης του καν. Και ξαφνικα να τον /την δεις εξω σε καποια περισταση ειτε event της δουλειας ειτε στο ασχετο και να εχει διαχυτικοτητα και να κανει σα να ειστε οι καλυτεροι φιλοι! Το πιο κουφο οτι την αλλη μερα στη δουλεια παλι θα ειναι λες και ειστε σε αλλες διαστασεις!
Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα δεν ειναι δικες μου διαπιστωσεις ουτε τα εχω δει μονο εγω, ουτε καν μονο οι αλλοι Ελληνες. Αλλα ολοι οι ξενοι που μενουν εδω εχουν λενε τα ιδια ακριβως πραγματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στο λουμπλιν χωρις να εχω παει αλλα εχω γνωστους απο εκει και εχουν παει καποιο τα πραγματα ειναι καπως πιο " αγνα" σα να λεμε η πιο παλια Πολωνια. Αλλα και παλι το αν γνωρισεις νεες και μικρες ειναι ενα εμποδιο. Οι κοινωνιες ειναι κλειστες γενικα. Θα γινει παλι η ιδια ιστορια, θα γνωριστειτε θα στο παιζουν φιλικες και διαχυτικες αλλα κατι μεσα τους θα τους εμποδιζει. Θα σου πεταξουν κανενα εχω γκομενο εχω αντρα. Μου εχει συμβει πολλες φορες οι ΙΔΙΕΣ να καμακωνουν να αρχισουν τα πειραγματα κλπ και στο  τελος να μου δειχνουν το δαχτυλιδι οτι ειναι παντρεμενες η τους πηρε ο αντρας τους και πρεπει να πανε να συναντηθουν. Αν εισαι εδω θα παρατηρησεις οτι αυτες που κανουν καβλαντισμα και παιζουν και χαριεντιζονται ειναι οι παντρεμενες η αυτες που εχουν γκομενο. Γιατι? Επειδη για αυτες ειναι απλα μια αυτοεπιβεβαιωση και ενας χαβαλες. Τους εχει φυγει το αγχος να βρουν καποιον και εφοσον το εκαναν μετα αφηνουν και καλα τον εαυτο τους ελευθερο, αλλα μονο να μαλακιστει και μεχρι εκει. Μετα θα γυρισουν να γαμηθουν με το γκομενο τους , οταν τελειωσει το παιχνιδακι. Οι δε ελευθερες ( που δεν ειναι και πολλες) ειναι ξινες οσο δε παει. Επειδη εχουν το βαρος του να βρουν γκομενο ( με τα δικα τους παντα κριτηρια μη μπερδευεστε, κανας ντοπιος kartoffel kopf- πατατοκεφαλος οπως λενε οι γερμανοι, επομενως οι επιδοξοι " σπαλιαρες" μην χαιρεστε :grin:) . Eχουν και τις μαλακισμενες τις φιλες τους να τους καινε το μυαλο και να τις επηρεαζουν αρνητικα γιατι θα εχουν να τις πλασαρουν κανενα βλακα φιλο τους απο το χωριο η κανα ξαδερφο κλπ.
Επομενως ΚΑΙ εκει δλδ στο Λουμπλιν ισχυει οτι ειπαμε για τα υπολοιπα. Οι μονες που αξιζει να ασχοληθεις και πανε κατευθειαν στο ψητο ειναι οι ηλικιακες κατηγοριες που ειπα και χωρισμενες με παιδια. Επισης μη σε πτοει η ηλικια. Καθως εδω οσο πιο πισω πας ηλικιακα τοσο το καλυτερο και εμφανισιακα και απο νοοτροπια. Αυτες που μεγαλωσαν επι κομμουνισμου ( για αυτο λεω 38-40 πριν λιγο καιρο αν θυμασαι ελεγα 35 ) ειναι αλλος κοσμος. Η νεα γενια και καμμενες ειναι και εχουν μπαζεψει- πραγμα εντυπωσιακο . Πρωτη φορα βλεπω σε μια χωρα οι νεες γενιες να χειροτερευουν και μαλιστα κατα πολυ
Το ακριβως αντιθετο απο την Ελλαδα. Οπως εχω πει παρα πολλες φορες οι Ελληνιδες κατω των 25 ειναι πολυ ομορφορτερες απο τις Πολωνες κατω των 25, το πιστευετε δε το πιστευετε, το δεχεστε , δε το δεχεστε. Επισης τωρα τελευταια και πολυ πιο ευκολα προσεγγισιμες για τον Ελληνα. Κακα τα ψεμματα οι πιο ευκολα προσεγγισιμες γυναικες για εναν αντρα ειναι αυτες απο τη χωρα του. Αν για καποιο λογο εχεις δυσκολια σε αυτο, τοτε ψαξε να δεις τι δε παει καλα ( γενικα το λεω οχι σε εσενα προσωπικα μαν οκ? :grin: )

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.στα 200 τατς καποια θα δεχοταν κ ευρωπαιο κ 3 σκαλες εμφανισιακα πανω απο το μεσο ορο ..μαλιστα εναν μονο ειδα πιο ψηλο απο μενα 1.90 δηλ .σβερκους κ τετοια ελαχιστοι...σαν παστορες ειναι η πλειοψηφια.παντως η φιλοκοτητα την συγκρινω με σλοβακια κ ρουμανια που ο κοσμος στους ξενους ειναι ξινος..πραγμα που ολιγον το ε κ το βροτσλαβ..τωρα ηδη ειμαι στα αγια χωματα .ουκρανια φρανκιφσκ κ συνεχιζω για 3ημερο στα μερη μου κισιναου τιρασπολ δηλ.καλη σαν πρωτη εντυπωση  η πολαντ παντως πολυ πιο καλη απο υπολοιπη πολιτισμενη ανατ ευρωπη.βασικα για το κατο ιτσε λεω.κρακοου πιο παλλια  δεν μ αρεσε ουτε κ στο ρετσναου πως λεγεται παλι ειδα καλο ατιτιουντ..πιο πολλα απο βδομαδα  :hi:  υγ ισως οτλοτυ που 100% απο κει ψωνιζει κμαν ναχει αξολογα θεματα σε κατοβιτσε. Ειδα πολυ σκυλολοι γενικα εκει .το ενστικτο μου λεει κ λιουμπλιν θαναι καλα διπλα απο μπρεστ..εχεις αποψη?
Λιούμπλιν είμουν 3 μέρες το Φεβρουάριο! Καλά είναι αν και μας τραμπούκισε ένας Πολωνός με μαχαίρι επειδή μας πέρασε για μετανάστες... Αν αφήσουμε αυτό στην άκρη η πόλη είναι μικρή και πέσαμε σε όλων των ειδών γκόμενες! Αυτές που δεν μιλάν αγγλικά, γκόμενες που μιλούσαν Ελληνικά!! μοντελέ, κουλτουρέ κτλ! Τα είχε όλα ! Και όλα σε ένα και μόνο κλάμπ το Czekolada ..Άλλο δεν χρειάζεται! Επίσης έχει ένα απέραντο διώροφο Irish Pub! Δεν έχω δει μεγαλύτερο και είναι γεμάτο μουνιά που καλοκοιτάζουν! Αποκορύφωμα όταν έφευγα που ρώτησα μια πληροφορία στη στάση των λεωφορείων όταν έφευγα για μουνίτσα και καταλήξαμε σε αγκαλιές  :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε cool η μικρή με ζαλίζει πολύ... Δεν έχει δουλειά και όλη την ώρα ασχολείται μαζί μου!Όλα όσα λεει ο Fidele τα έχει ... πίεση απο γονείς, φίλους, κοινωνικό περιβάλλον! Όλα είναι κατά της σχέσης με τον ξένο... Μόνο αν την σπίτωνα στην Ελλάδα θα είχε μέλλον η σχέση! Αλλά σε αυτή τη φάση δεν θέλω να το κάνω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Λιούμπλιν είμουν 3 μέρες το Φεβρουάριο! Καλά είναι αν και μας τραμπούκισε ένας Πολωνός με μαχαίρι επειδή μας πέρασε για μετανάστες... Αν αφήσουμε αυτό στην άκρη η πόλη είναι μικρή και πέσαμε σε όλων των ειδών γκόμενες! Αυτές που δεν μιλάν αγγλικά, γκόμενες που μιλούσαν Ελληνικά!! μοντελέ, κουλτουρέ κτλ! Τα είχε όλα ! Και όλα σε ένα και μόνο κλάμπ το Czekolada ..Άλλο δεν χρειάζεται! Επίσης έχει ένα απέραντο διώροφο Irish Pub! Δεν έχω δει μεγαλύτερο και είναι γεμάτο μουνιά που καλοκοιτάζουν! Αποκορύφωμα όταν έφευγα που ρώτησα μια πληροφορία στη στάση των λεωφορείων όταν έφευγα για μουνίτσα και καταλήξαμε σε αγκαλιές   :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε cool η μικρή με ζαλίζει πολύ... Δεν έχει δουλειά και όλη την ώρα ασχολείται μαζί μου!Όλα όσα λεει ο Fidele τα έχει ... πίεση απο γονείς, φίλους, κοινωνικό περιβάλλον! Όλα είναι κατά της σχέσης με τον ξένο... Μόνο αν την σπίτωνα στην Ελλάδα θα είχε μέλλον η σχέση! Αλλά σε αυτή τη φάση δεν θέλω να το κάνω...

Αυτη αυτο θελει και αυτο επιδιωκει. Τι σου ειχα παιε γ ια τον β...α ? Θυμασαι? Πως οταν η αλλη δει οτι δεν εχει σκοπο να το πανε σε γαμο, τοτε το πραγμα game over.Ε αποδειχτηκα προφητης.
Με τη μικρη θα σου πω τι θα γινει. Της πρηζουν τον εγκεφαλο ολοι , φιλες που θελουν αν τις πασαρουν κανα βλακα απο το περιβαλλον τους, και διαφοροι πυρφοροι που ζηλευουν που το δικο τους κοριτσι πηγε με τον κακο ξενο και θα σε κακολογουν κλπ ( το χεις δει το εργο αλλωστε. Οι πολωνοι αφριζουν αν μια δικια τους κοιταξει εστω ξενο. Λογικο καθως οι ιδιοι εκτος της χωρας τους δε γαμανε ουτε κατσικα.). Η μικρη προς το παρον λογω πεισματικου χαρακτηρα παει ΚΟΝΤΡΑ σε ολους αυτους και οσο την πιεζουν τοσο κολλαει! Αλλα απο την αλλη θελει ΕΣΥ να την δικαιωσεις! Να δικαιωσεις το πεισμα της , τη σταση της αυτη οτι παει κοντρα σου αυτους. Και η δικαιωση θα ειναι - τι αλλο? ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! Αυτη θα εχει μια υπομονη και θα πηγαινει βημα βημα και θα σε τεσταρει συνεχως για να καταλαβει τις προθεσεις σου. Στο μεταξυ θα εχει την  εμμονικη πιεση απο το περιβαλλον της. Αν σε καποια φαση διαπιστωσει οτι ΔΕΝ τη δικαιωνεις και προδιδεις κατα καποιο τροπο τη σταση της αυτη τοτε ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕΙ! Και θα παει κατευθειαν να πεσει σαν ωριμο φρουτο σε καναν βλακαμα που θα την περιμενει η μπορει και στον πρωη της! Βριζοντας μετα τους κακους ξενους κλπ κλπ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
επισης δεν θιξαμε καθολου το κοματι κρυφοβιζιτες.....στις πολεις που ειπαμε..βροσλαου κατοβιτσε λιουμπιν,,,,το στυλ υπαρχει ειδα αρκετες κολωπετσομενες νεαρες θα μπορουσαν ναναι του κρυφου,,,υπαρχει ομως?η καρβελια ονειρευομαστε..δεν μιθλαω για σαβουρες κλασικα μπαζα βιζιτες η 35αρες...φοιτητριες η βλαχοπιτσιρικες  παιζουν τετοια φαση οπως πχ ρουμανια η ουκρανια? :hi:
εαν ναι ειναι πολυ καλα γιατι εχει σωματοτυπους καλουε σχετικα..
υγ σεβαλιε φιλε,δεν ψαχνουμε σχεση η ν αγαμησουμε απο καθαρο καμακι,αυτα τελειωσαν εδω κ 5-7 χρονια πριν
τωρα αναγκαστικα,καμμια καβλιαρα  που επιδιωκει ομως κ τα ανταλαγματα της,αλλιως τι να μας πει κ τθι να της ππουμε πλεον,,, :hi:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216

Καταλαβα....αργα ή γρηγορα θα αποσυρθει νομιζω....παντως, φαινεται οτι το παιχνιδι το ειχες πανω σου, αν φυσικα ηθελες μαζι της σοβαρο μπλεξιμο...

Αυτη αυτο θελει και αυτο επιδιωκει. Τι σου ειχα παιε γ ια τον β...α ? Θυμασαι? Πως οταν η αλλη δει οτι δεν εχει σκοπο να το πανε σε γαμο, τοτε το πραγμα game over.Ε αποδειχτηκα προφητης.
Με τη μικρη θα σου πω τι θα γινει. Της πρηζουν τον εγκεφαλο ολοι , φιλες που θελουν αν τις πασαρουν κανα βλακα απο το περιβαλλον τους, και διαφοροι πυρφοροι που ζηλευουν που το δικο τους κοριτσι πηγε με τον κακο ξενο και θα σε κακολογουν κλπ ( το χεις δει το εργο αλλωστε. Οι πολωνοι αφριζουν αν μια δικια τους κοιταξει εστω ξενο. Λογικο καθως οι ιδιοι εκτος της χωρας τους δε γαμανε ουτε κατσικα.). Η μικρη προς το παρον λογω πεισματικου χαρακτηρα παει ΚΟΝΤΡΑ σε ολους αυτους και οσο την πιεζουν τοσο κολλαει! Αλλα απο την αλλη θελει ΕΣΥ να την δικαιωσεις! Να δικαιωσεις το πεισμα της , τη σταση της αυτη οτι παει κοντρα σου αυτους. Και η δικαιωση θα ειναι - τι αλλο? ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! Αυτη θα εχει μια υπομονη και θα πηγαινει βημα βημα και θα σε τεσταρει συνεχως για να καταλαβει τις προθεσεις σου. Στο μεταξυ θα εχει την  εμμονικη πιεση απο το περιβαλλον της. Αν σε καποια φαση διαπιστωσει οτι ΔΕΝ τη δικαιωνεις και προδιδεις κατα καποιο τροπο τη σταση της αυτη τοτε ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕΙ! Και θα παει κατευθειαν να πεσει σαν ωριμο φρουτο σε καναν βλακαμα που θα την περιμενει η μπορει και στον πρωη της! Βριζοντας μετα τους κακους ξενους κλπ κλπ

Ενταξει, συμφωνω οτι οπως τα λες λογικα ειναι, αλλα δεν μπορω να την βγαλω και 'σκαρτη' μια πολωνεζα, επειδη θελει...στεφανι!
Οκ, δεκτο οτι ο αλλος μπορει να μην θελει, κι εκει οι δρομοι χωριζουν.
Αλλα αυτη γουσταρει και το παλευει....στο κατω κατω, τι να πει σε ολους τους εναντιους, οτι εγω γουσταρω σχεση με ξενο;;;;
Φυσικα θα συμφωνησω με glock και οποιον το σκεφτεται και δεν προχωρα, οτι ο γαμος δεν ειναι παιχνιδακι....αιντε φορα την κουλουρα....
Οποτε, λογικο ειναι να αποχωριστουν, αφου δεν συμπιπτουν τα ενδιαφεροντα....

Εγω αμα ηθελα να προχωρησω, δεν θα με πειραζει να μου κολαει αφορητα.
Αλλα αμα δεν ηθελα, σιγουρα θα κοιταζα πως θα την ξεκολησω....

Ετσι ειναι αυτα....ο καθενας καπου στοχευει....αμα οι στοχοι δεν συμπιπτουν, καλως ή κακως, αντε γεια...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο έχει εμβαθύνει ο Σεβαλιέ
στην πολωνική νοοτροπία και ψυχοσύνθεση. Σε όλα έχει απολύτως δίκιο, και στα
τρία εκτενή ποσταρίσματά του, απ' όσο μπορώ να κρίνω με την δική μου περιορισμένη εμπειρία. Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί σωστότερα και πιο εύστοχα το ευρύτερο θέμα. Ένα μεγάλο εύγε! :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επισης δεν θιξαμε καθολου το κοματι κρυφοβιζιτες.....στις πολεις που ειπαμε..βροσλαου κατοβιτσε λιουμπιν,,,,το στυλ υπαρχει ειδα αρκετες κολωπετσομενες νεαρες θα μπορουσαν ναναι του κρυφου,,,υπαρχει ομως?η καρβελια ονειρευομαστε..δεν μιθλαω για σαβουρες κλασικα μπαζα βιζιτες η 35αρες...φοιτητριες η βλαχοπιτσιρικες  παιζουν τετοια φαση οπως πχ ρουμανια η ουκρανια? :hi:
εαν ναι ειναι πολυ καλα γιατι εχει σωματοτυπους καλουε σχετικα..
υγ σεβαλιε φιλε,δεν ψαχνουμε σχεση η ν αγαμησουμε απο καθαρο καμακι,αυτα τελειωσαν εδω κ 5-7 χρονια πριν
τωρα αναγκαστικα,καμμια καβλιαρα  που επιδιωκει ομως κ τα ανταλαγματα της,αλλιως τι να μας πει κ τθι να της ππουμε πλεον,,, :hi:

Ξεχνα τα ρε παληκαρι μου αυτα στην Πολωνια, δεν ειναι Ουκρανια και Ρουμανια. Τι κρυφες βιζιτες και καβλιαρες μου λες? Αυτη τη χωρα απλα προσπερνα την, αν μπορεις κιολας ουτε καν - κανε παρακαμψη- και τραβα παρακατω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καταλαβα....αργα ή γρηγορα θα αποσυρθει νομιζω....παντως, φαινεται οτι το παιχνιδι το ειχες πανω σου, αν φυσικα ηθελες μαζι της σοβαρο μπλεξιμο...

Ενταξει, συμφωνω οτι οπως τα λες λογικα ειναι, αλλα δεν μπορω να την βγαλω και 'σκαρτη' μια πολωνεζα, επειδη θελει...στεφανι!
Οκ, δεκτο οτι ο αλλος μπορει να μην θελει, κι εκει οι δρομοι χωριζουν.
Αλλα αυτη γουσταρει και το παλευει....στο κατω κατω, τι να πει σε ολους τους εναντιους, οτι εγω γουσταρω σχεση με ξενο;;;;
Φυσικα θα συμφωνησω με glock και οποιον το σκεφτεται και δεν προχωρα, οτι ο γαμος δεν ειναι παιχνιδακι....αιντε φορα την κουλουρα....
Οποτε, λογικο ειναι να αποχωριστουν, αφου δεν συμπιπτουν τα ενδιαφεροντα....

Εγω αμα ηθελα να προχωρησω, δεν θα με πειραζει να μου κολαει αφορητα.
Αλλα αμα δεν ηθελα, σιγουρα θα κοιταζα πως θα την ξεκολησω....

Ετσι ειναι αυτα....ο καθενας καπου στοχευει....αμα οι στοχοι δεν συμπιπτουν, καλως ή κακως, αντε γεια...

Ποσο IQ εχεις ρε φιλε? Αυτο καταλαβες? Οτι επειδη θελει στεφανι ειναι σκαρτη? Ημαρτον ρε πουστη μου. Δε κανουν λεμε οι πολωνες μακρια, μακρια, μακρια. Κακες, ζηλοφθονες κομπλεξικες. Δε ταιριαζουμε σε τιποτα πως να στο πω . Αλλο μυαλο, αλλη ιδιοσυστασια, αλλοι ανθρωποι. Ματαια ψαχνεις αγορι μου πολωνες. Ψαξε καλυτερα φιλιππινεζες η εσκιμωες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο έχει εμβαθύνει ο Σεβαλιέ
στην πολωνική νοοτροπία και ψυχοσύνθεση. Σε όλα έχει απολύτως δίκιο, και στα
τρία εκτενή ποσταρίσματά του, απ' όσο μπορώ να κρίνω με την δική μου περιορισμένη εμπειρία. Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί σωστότερα και πιο εύστοχα το ευρύτερο θέμα. Ένα μεγάλο εύγε! :hi:

Τιμη μου τυπε η θετικη αποψη απο ενα ενα ατομο με θετικη αποψη και εκτιμω. Ωστοσο αυτα τα πραγματα το να τα διαπιστωσεις δεν απαιτουν καμια ιδιαιτερη ικανοτητα. Μπαμ κανουν απο την αρχη, ο καθενας με μια στοιχειωδη νοημοσυνη τα καταλαβαινει. Αρκει να εχει ερθει φυσικα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τη μικρη θα σου πω τι θα γινει. Της πρηζουν τον εγκεφαλο ολοι , φιλες που θελουν αν τις πασαρουν κανα βλακα απο το περιβαλλον τους, και διαφοροι πυρφοροι που ζηλευουν που το δικο τους κοριτσι πηγε με τον κακο ξενο και θα σε κακολογουν κλπ ( το χεις δει το εργο αλλωστε. Οι πολωνοι αφριζουν αν μια δικια τους κοιταξει εστω ξενο. Λογικο καθως οι ιδιοι εκτος της χωρας τους δε γαμανε ουτε κατσικα.). Η μικρη προς το παρον λογω πεισματικου χαρακτηρα παει ΚΟΝΤΡΑ σε ολους αυτους και οσο την πιεζουν τοσο κολλαει! Αλλα απο την αλλη θελει ΕΣΥ να την δικαιωσεις! Να δικαιωσεις το πεισμα της , τη σταση της αυτη οτι παει κοντρα σου αυτους. Και η δικαιωση θα ειναι - τι αλλο? ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! Αυτη θα εχει μια υπομονη και θα πηγαινει βημα βημα και θα σε τεσταρει συνεχως για να καταλαβει τις προθεσεις σου. Στο μεταξυ θα εχει την  εμμονικη πιεση απο το περιβαλλον της. Αν σε καποια φαση διαπιστωσει οτι ΔΕΝ τη δικαιωνεις και προδιδεις κατα καποιο τροπο τη σταση της αυτη τοτε ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕΙ! Και θα παει κατευθειαν να πεσει σαν ωριμο φρουτο σε καναν βλακαμα που θα την περιμενει η μπορει και στον πρωη της! Βριζοντας μετα τους κακους ξενους κλπ κλπ
Αυτά ακριβώς συμβαίνουν.... Επειδή η μικρή δεν είναι "καπάτσα" γκόμενα και δεν έχω καψούρα το διασκεδάζω και παίζω με την ψυχολογία όλων όσων ασχολούνται μαζί μου εκεί... :2funny:

Λοιπόν άλλα θέλω να πω... Δεν γράφει ο Δημητράκης, ούτε ο Ντάβαριτσ και πάμε να χάσουμε και τον ΚΜΑΝ.... Where is Kman οεο???
Κάντε κάτι γιατί πλήττω πολύ το τελευταίο διάστημα στο Site!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ποσο IQ εχεις ρε φιλε? Αυτο καταλαβες? Οτι επειδη θελει στεφανι ειναι σκαρτη? Ημαρτον ρε πουστη μου. Δε κανουν λεμε οι πολωνες μακρια, μακρια, μακρια. Κακες, ζηλοφθονες κομπλεξικες. Δε ταιριαζουμε σε τιποτα πως να στο πω . Αλλο μυαλο, αλλη ιδιοσυστασια, αλλοι ανθρωποι. Ματαια ψαχνεις αγορι μου πολωνες. Ψαξε καλυτερα φιλιππινεζες η εσκιμωες.
δεν ξερω για πολωνια αλλα στα χωρια μας ουκρανια αν μια μας τα πριζει ειναι επιδει θελει να της δωσουμε λεφτα τι ερωτες και δοκιμασιες μας λες.η κοπελα εχει οικονομικο προβλημα θελει τον ρολογα να βοηθησει,δεν του ειπε να τον παντρευτει.εμενα ευτυχοσ η μπαργουμαν τωρα οδυσσο δεν μου γραφει εδω και λιγες μερες.ειπα δεν βοηθω αν δεν ειμαι εκει και ειπε οταν ερθεις παρε με αν θες να μεινω μαζι σου η αν δεν θες σοβαρη σχεση να μου το πεις.λεω καλα σε ολα τα σαιτ γνωριμιων και μαλακιων εισαι μεσα τι σοβαρη σχεση θες?χαχαχαχ.ειπε ελεξε ποτε μπηκα μεσα,δεν με ξερεις καλα και δεν κοιμαμε με ενα και σκεφτωμαι αλλον,τα συνηθισμενα που ακουω.οκ,μπορει και να πεφτω εξω φενεται νορμαλ,καλο κοριτσακι δεν μου κανει προβλημα,υσυχη,πολυ νορμαλ που με εκπλησει καμια σχεση με τισ τρελεσ εκει.την πιστευω οτι θελει σχεση αλλα την βασανιζω και κανω μαλακιες γιατι τωρα θα εχω πολλες γκομενες το καλοκαιρι δεν μπορω να ειμαι μονο μαζι της.αν αρχισει δουλεια στο κλαμπ παλι θα εχω χρονο για αλλες αν οχι δεν θα ξεκολα απο μενα.αλλα θελει σπιτι συνεχεια το καλο ουτε εστιατορια και πολλα.θελει να μου μαγειρευει αλλα ειπα δεν τρωω σπιτι μονο ετοιμα.τωρα βρηκα τον εαυτο μου σαν σεξμανιακ και θελω να γαμω συνεχεια,γκομενα συνεχως ετοιμη.αυτη με χαλα στο κρεβατι,δεν εχει αντοχες και θελει μια φορα το βραδι και μετα λεει απογευμα,κουραζεται!ασε που την αλλη φορα δεν τελειωσα καν και κουραστηκε!αυτη παιρνει οργασμους και εγω εμεινα ετσι χαχαχαχ.αυτο με χαλα μαζι της.καλη,ομορφη αλλα δεν με ικανοποια.παντως με οσα ειπεσ για πολωνια εβγαλα την σκεψη να ερθω.μετα την ουκρανια σκεφτωμε παλι να κατεβω βελιγραδι.ιουνι θα ειμαι οδυσσο ισως αυγουστο βελιγραδι και θεσαλονικι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτά ακριβώς συμβαίνουν.... Επειδή η μικρή δεν είναι "καπάτσα" γκόμενα και δεν έχω καψούρα το διασκεδάζω και παίζω με την ψυχολογία όλων όσων ασχολούνται μαζί μου εκεί... :2funny:

Λοιπόν άλλα θέλω να πω... Δεν γράφει ο Δημητράκης, ούτε ο Ντάβαριτσ και πάμε να χάσουμε και τον ΚΜΑΝ.... Where is Kman οεο???
Κάντε κάτι γιατί πλήττω πολύ το τελευταίο διάστημα στο Site!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

E ναι ρε, εσυ τη δουλεια σ την εκανες και με το παραπανω . Πιτσιλισες καβλαντισες, διασκεδαζεις τωρα με τα καπριτσια,  :thumbsup: οχι και να φας τα ψυχολογικα στη μαπα ομως :grin: Μερικοι που πανε να σε αντιγραψουν δε καταλαβαινουν ποσα χιλιομετρα εχεις απο πισω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν ξερω για πολωνια αλλα στα χωρια μας ουκρανια αν μια μας τα πριζει ειναι επιδει θελει να της δωσουμε λεφτα τι ερωτες και δοκιμασιες μας λες.η κοπελα εχει οικονομικο προβλημα θελει τον ρολογα να βοηθησει,δεν του ειπε να τον παντρευτει.εμενα ευτυχοσ η μπαργουμαν τωρα οδυσσο δεν μου γραφει εδω και λιγες μερες.ειπα δεν βοηθω αν δεν ειμαι εκει και ειπε οταν ερθεις παρε με αν θες να μεινω μαζι σου η αν δεν θες σοβαρη σχεση να μου το πεις.λεω καλα σε ολα τα σαιτ γνωριμιων και μαλακιων εισαι μεσα τι σοβαρη σχεση θες?χαχαχαχ.ειπε ελεξε ποτε μπηκα μεσα,δεν με ξερεις καλα και δεν κοιμαμε με ενα και σκεφτωμαι αλλον,τα συνηθισμενα που ακουω.οκ,μπορει και να πεφτω εξω φενεται νορμαλ,καλο κοριτσακι δεν μου κανει προβλημα,υσυχη,πολυ νορμαλ που με εκπλησει καμια σχεση με τισ τρελεσ εκει.την πιστευω οτι θελει σχεση αλλα την βασανιζω και κανω μαλακιες γιατι τωρα θα εχω πολλες γκομενες το καλοκαιρι δεν μπορω να ειμαι μονο μαζι της.αν αρχισει δουλεια στο κλαμπ παλι θα εχω χρονο για αλλες αν οχι δεν θα ξεκολα απο μενα.αλλα θελει σπιτι συνεχεια το καλο ουτε εστιατορια και πολλα.θελει να μου μαγειρευει αλλα ειπα δεν τρωω σπιτι μονο ετοιμα.τωρα βρηκα τον εαυτο μου σαν σεξμανιακ και θελω να γαμω συνεχεια,γκομενα συνεχως ετοιμη.αυτη με χαλα στο κρεβατι,δεν εχει αντοχες και θελει μια φορα το βραδι και μετα λεει απογευμα,κουραζεται!ασε που την αλλη φορα δεν τελειωσα καν και κουραστηκε!αυτη παιρνει οργασμους και εγω εμεινα ετσι χαχαχαχ.αυτο με χαλα μαζι της.καλη,ομορφη αλλα δεν με ικανοποια.παντως με οσα ειπεσ για πολωνια εβγαλα την σκεψη να ερθω.μετα την ουκρανια σκεφτωμε παλι να κατεβω βελιγραδι.ιουνι θα ειμαι οδυσσο ισως αυγουστο βελιγραδι και θεσαλονικι.

Aστην Ουκρανια, σας ειπα με μπερδευεται την Πολωνια με ουκρανο-ρουμανιες , μολδαβιδες κλπ. Ειναι αλλος κοσμος

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Aστην Ουκρανια, σας ειπα με μπερδευεται την Πολωνια με ουκρανο-ρουμανιες , μολδαβιδες κλπ. Ειναι αλλος κοσμος
μια χαρα ειμαι με τις τρελες ουκρανια,θα παθω καταθλιψη αν ερθω βαρσωβια.θελω να επιδεικνειω χρημα και να με θελουν οι γκομενες για τα λεφτα μου,να νιωθω αρχοντας!αν σου δειξω τα μυνηματα στο κινητο μου θα γελας τι μου γραφουν διαφορες που γνωρισα τελευταια!ετσι θελω να με ερωτευονται οπως η μπαργουμμαν που της ειπα τι εχω και μετακομισε μαζι μου αμεσωσ λεγοντας με ερωτευτηκε αμεσως!!!!!χαχαχαχαχ φορζα ουκρανια!!!!μεχρι και τον τρελοκμαν φεραμε στα νερα μας.μονο που σκεφτωμε οτι δεν θα με βλεπουν σαν χρημα πολωνια επαθα ψυχολογικα και μου περασε η τρελα να ερθω λιγες μερες.ρε πορνοπολωνοδιδασκαλε καταλαβαινεις τι μας λες?αν δεν βρω τουλαχιστον 3 την μερα ουκρανια να τους ανοιξω σαμπανιες στα ρεστοραν,να τους παρω ρουχα εστο απο τερανοβα,να τους πληρωσω το νοικι,τον γιατρο,το φαι της γατας,το γεροκομειο της γαγιας και τα λουσα νιωθω να ειμαι στο ιδιο επιπεδο με τους ουκρανους που κοροιδευω χαχαχαχαχ.αν βρω πολωνεζα και την γαμησω χωρις δωρακια και σπονσαρισμα θα εχω τυψεις χαχαχαχ.καλητερα να μην ερθω μην παθω ψυχολοκικο τραυμα.στην κυπρο λεμε με τα λεφτα μου γαμω την κυρα μου.ο κμαν ειναι αρχοντας για αυτο κανει ζακουπου στις πολωνεζες.ψωνιζοντας για μενα και της γκομενες ακομα και αν ξερω θα τις διωξω την επομενη ανεβαινει η ψυχολογια μου,νιωθω σειχης

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μην μου τραμπουκίζετε τον Φίλο Cool!!! Δυστηχώς έχω να του πω οτι το ειδύλλιο με τη Πολωνέζα κράτησε 3 μήνες και πλέον τελείωσε άδοξα σχεδόν με τον τρόπο που περιέγραψε ο Φιντέλ  :hi:

1-2 στραβές κουβέντες που μου είπε, λίγη κλάψα για τα οικονομικά της και έκοψα τελείως την επικοινωνία.. Εχει και κάτι εισητήρια για Ελλάδα τον Μάιο.... Ελπίζω να έρθει για να  :knockinb: κανένας συμπατριώτης(ελπίζω όχι Αλβανός ή Λάθρο :2funny:)

Αυτή η σχέση θα είχε μέλλον μόνο αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος σε κάποια επαρχιακή πόλη ή χωριό με τις ίδιες και τις ίδιες Ελλεηνίδες... Προσωπικά δεν θέλω να φορτώνομαι τα χοζοπροβλήματα μιας γκόμενας που η ίδια τα ξεχνάει το βράδι με αλκοόλ και μια ξέμπαρκη πούτσα και την επόμενη κλάμα ξανά στον στάνταρ γκόμενο...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Μην μου τραμπουκίζετε τον Φίλο Cool!!! Δυστηχώς έχω να του πω οτι το ειδύλλιο με τη Πολωνέζα κράτησε 3 μήνες και πλέον τελείωσε άδοξα σχεδόν με τον τρόπο που περιέγραψε ο Φιντέλ  :hi:

1-2 στραβές κουβέντες που μου είπε, λίγη κλάψα για τα οικονομικά της και έκοψα τελείως την επικοινωνία.. Εχει και κάτι εισητήρια για Ελλάδα τον Μάιο.... Ελπίζω να έρθει για να  :knockinb: κανένας συμπατριώτης(ελπίζω όχι Αλβανός ή Λάθρο :2funny:)

Αυτή η σχέση θα είχε μέλλον μόνο αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος σε κάποια επαρχιακή πόλη ή χωριό με τις ίδιες και τις ίδιες Ελλεηνίδες... Προσωπικά δεν θέλω να φορτώνομαι τα χοζοπροβλήματα μιας γκόμενας που η ίδια τα ξεχνάει το βράδι με αλκοόλ και μια ξέμπαρκη πούτσα και την επόμενη κλάμα ξανά στον στάνταρ γκόμενο...

Εγραψες παντως....μπραβο σου.
Σιγουρα δεν ειναι ολες για ολους, και παιζει σε τι φαση βρισκεται ο καθενας καθε φορα.
Οταν λες οτι εριξε κλαψα για τα οικονομικα της, τι εννοεις; Μου μου πεις οτι ηθελε ρευστο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom