Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγραψες παντως....μπραβο σου.
Σιγουρα δεν ειναι ολες για ολους, και παιζει σε τι φαση βρισκεται ο καθενας καθε φορα.
Οταν λες οτι εριξε κλαψα για τα οικονομικα της, τι εννοεις; Μου μου πεις οτι ηθελε ρευστο!
Όχι όχι!! Πήγαινε για αποκατάσταση! Δεν ήθελε πολλά! Μια δουλειά Ελλάδα και τα μινιμουμ απο εμένα!!
Αλλά στο θέμα πίστη στη σχέση άρχισε να μου λεει κάτι παράξενα του στύλ ... πως όσο υπάρχει απόσταση θα μπορούσαμε να περνάμε καλά αν χρησιμοποιούμε ....προφυλακτικό.... :2funny: :headbang:
Αλλά ήθελε και σοβαρή σχέση με προοπτική να μείνει μαζί μου... :think: :headbang:
Το δυάλυσα στεγνα χωρίς πολλά πολλά !! Πλέον αφοσιώνομαι στις Ρωσίδες! Με δεδομένο πως όλες θα μας "τα σπάνε" η μόνη επιλογή που έχουμε είναι απο ποιές μπορούμε να δεχτούμε το σπαστικό τους χαρακτήρα... Προτιμώ τον Ρώσικο ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μάγκες τους Πολωνούς ουκρανούς που τους βάζετε σε σχεση με τον μέσο ελληνα άντρα.τους θεωρείται  ανωτερους.κατώτερους?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Όχι όχι!! Πήγαινε για αποκατάσταση! Δεν ήθελε πολλά! Μια δουλειά Ελλάδα και τα μινιμουμ απο εμένα!!
Αλλά στο θέμα πίστη στη σχέση άρχισε να μου λεει κάτι παράξενα του στύλ ... πως όσο υπάρχει απόσταση θα μπορούσαμε να περνάμε καλά αν χρησιμοποιούμε ....προφυλακτικό.... :2funny: :headbang:
Αλλά ήθελε και σοβαρή σχέση με προοπτική να μείνει μαζί μου... :think: :headbang:
Το δυάλυσα στεγνα χωρίς πολλά πολλά !! Πλέον αφοσιώνομαι στις Ρωσίδες! Με δεδομένο πως όλες θα μας "τα σπάνε" η μόνη επιλογή που έχουμε είναι απο ποιές μπορούμε να δεχτούμε το σπαστικό τους χαρακτήρα... Προτιμώ τον Ρώσικο ...

Καλες οι Ρωσιδες, αλλα ομως νομιζω οτι γενικα το θεμα 'χρημα' εκει φαινεται να παιζει πολυ πιο 'υπολογιστικα' απο τις πολωνεζες,
κι επιπλεον ειναι και εκτος ΕΕ, και αυτο φερνει διαφορες εξτρα δυσκολιες, μετακινησης, διαμονης κλπ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μάγκες πάντως όπως η μέση ελληνίδα δεν θα είναι.όποια γυναίκα και να επιλέξεις  καλύτερη  θα είναι.οι ελληνιδες ειναι από τις δυσκολότερες  γυναίκες του κόσμου.ποσοστό αγαμιας70%

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα ειδα στην λευκωσια 2 βλαμενες 35 να περπατανε μαζι χερακι και να σχολιαζουν στα αγγλικα οτι καπειος τους ακολουθυουσε.της εκοψα λετονες,λιθουανες η πολωνεζες.μετα απο καμια ωρα ειδα αυτες τισ χαζοβιολες με 2 πακιστανους να της κρατανε αγγαλια στο καφε!δεν ειναι οι πρωτες που ειδα.βολταρουν και βιζιτες ουκρανιδες τελευταια λευκωσια,μερικες με βλακες κανουν βολτεσ και ψωνιζουν.ολες οσες ειδα ειναι πολυ καλυτερες απο οτι βρισκω ουκρανια σαλον και μαμπα.η μεγαλυτερη 30 ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλες οι Ρωσιδες, αλλα ομως νομιζω οτι γενικα το θεμα 'χρημα' εκει φαινεται να παιζει πολυ πιο 'υπολογιστικα' απο τις πολωνεζες,
κι επιπλεον ειναι και εκτος ΕΕ, και αυτο φερνει διαφορες εξτρα δυσκολιες, μετακινησης, διαμονης κλπ

Ετσι νομιζεις κακομοιρη μου? Στην αρχη κανει πως ειναι καλη και κανει παραχωρησεις. Λες α τι καλη κοπελα κλπ κλπ. Μετα αφου σε σφιξει για τα καλα αρχιζει. Δεν ειναι οτι θα σου τρωει λεφτα, ειναι οτι αποκλειστικα θα τα διαχειριζεται ολα και εσυ θα εισαι το σκυλακι της. Εχουν αυτη την εμμονη να εχουν το πανω χερι σε ολα, απλα το πανε σιγα σιγα και υπουλα.
Ειναι φιδια δηλαδη . Χιλιες φορες η ρωσιδα η η ρουμανα ( αν μιλαμε για αλλοδαπες ) που θα σου πει τοσο θελω αυτο , που ξερεις τι ειναι. Παρα το φιδι η υπουλη πολωνη που στην αρχη θα το παιζει μυξοπαρθενα και μετα θα σε κανει σκυλακι, θα σε κερατωνει κλπ.
Αν καποιος κανει το λαθος και παντρευτει πολωνη και ακομη χειροτερα κανει και παιδια μαζι της τοτε δε θα ξεμπλεξει. Αντιο ζωη μετα.
Ο γκλοκ εκανε το καλυτερο, πηρε αυτο που ηταν να παρει, μερικα γαμησια και μια μινι σχεση αν περασει ο χειμωνας του. Αλλα αυτο το εκανε με μεγαλη εμπειρια και δυσκολια

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ετσι νομιζεις κακομοιρη μου? Στην αρχη κανει πως ειναι καλη και κανει παραχωρησεις. Λες α τι καλη κοπελα κλπ κλπ. Μετα αφου σε σφιξει για τα καλα αρχιζει. Δεν ειναι οτι θα σου τρωει λεφτα, ειναι οτι αποκλειστικα θα τα διαχειριζεται ολα και εσυ θα εισαι το σκυλακι της. Εχουν αυτη την εμμονη να εχουν το πανω χερι σε ολα, απλα το πανε σιγα σιγα και υπουλα.
Ειναι φιδια δηλαδη . Χιλιες φορες η ρωσιδα η η ρουμανα ( αν μιλαμε για αλλοδαπες ) που θα σου πει τοσο θελω αυτο , που ξερεις τι ειναι. Παρα το φιδι η υπουλη πολωνη που στην αρχη θα το παιζει μυξοπαρθενα και μετα θα σε κανει σκυλακι, θα σε κερατωνει κλπ.
Αν καποιος κανει το λαθος και παντρευτει πολωνη και ακομη χειροτερα κανει και παιδια μαζι της τοτε δε θα ξεμπλεξει. Αντιο ζωη μετα.
Ο γκλοκ εκανε το καλυτερο, πηρε αυτο που ηταν να παρει, μερικα γαμησια και μια μινι σχεση αν περασει ο χειμωνας του. Αλλα αυτο το εκανε με μεγαλη εμπειρια και δυσκολια
αν επιτρέπεται  εσυ πως απέκτησες τόσο εμπειρία?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όπως τα λες ακριβώς... Ακου και το άλλο το μαγικό που είπε πριν 1 μήνα περιπου που εγώ χωρίς να πω τίποτα λέω εδώ έχουμε να κάνουμε με ζώο ... Την ρώτησα μένετε στο ενοίκιο ή είναι της οικογένειας το σπίτι? Και απάντησε! Είναι δικό μας, όταν θα πεθάνουν οι γονείς μου θα γίνω πλούσια γιατί θα το πουλήσουμε και θα μοιραστούμε τα λεφτά με την αδερφή μου... :headbang: :headbang: :headbang:
Που να πάρει άνθρωπος με έστω ένα ακίνητο συναισθηματικής αξίας τέτοια...Εδώ πουλάει για πλάκα το πατρικό της... :headbang: :2funny:
Εδώ και 5 μέρες που τελείωσε ΜΑΧΑΙΡΙ νιώθω να έφυγε ένα βάρος απο τα @ρχιδι@ μου... Το μόνο που δεν πρόλαβα ήταν να τη βγάλω ένα καλό Βίντεο γιατί γαμιώταν σαν σκύλα! Διάβαζε τη μαλακία το 50 shades :jerking: :jerking: :jerking: και ήθελε ξύλο, πνιγμούς εικονικούς  :jerking:και σκληράδα! Όσοι τα γουστάρουν αυτά και μόνο αυτά πάρτε Ryanair και Βαρσοβία και τάζετε σοβαρή σχέση  :2funny: Διότι "ο Τάξας ποτέ δεν έχασε" by fidele

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Όπως τα λες ακριβώς... Ακου και το άλλο το μαγικό που είπε πριν 1 μήνα περιπου που εγώ χωρίς να πω τίποτα λέω εδώ έχουμε να κάνουμε με ζώο ... Την ρώτησα μένετε στο ενοίκιο ή είναι της οικογένειας το σπίτι? Και απάντησε! Είναι δικό μας, όταν θα πεθάνουν οι γονείς μου θα γίνω πλούσια γιατί θα το πουλήσουμε και θα μοιραστούμε τα λεφτά με την αδερφή μου... :headbang: :headbang: :headbang:
Που να πάρει άνθρωπος με έστω ένα ακίνητο συναισθηματικής αξίας τέτοια...Εδώ πουλάει για πλάκα το πατρικό της... :headbang: :2funny:
Εδώ και 5 μέρες που τελείωσε ΜΑΧΑΙΡΙ νιώθω να έφυγε ένα βάρος απο τα @ρχιδι@ μου... Το μόνο που δεν πρόλαβα ήταν να τη βγάλω ένα καλό Βίντεο γιατί γαμιώταν σαν σκύλα! Διάβαζε τη μαλακία το 50 shades :jerking: :jerking: :jerking: και ήθελε ξύλο, πνιγμούς εικονικούς  :jerking:και σκληράδα! Όσοι τα γουστάρουν αυτά και μόνο αυτά πάρτε Ryanair και Βαρσοβία και τάζετε σοβαρή σχέση  :2funny: Διότι "ο Τάξας ποτέ δεν έχασε" by fidele

Δε νοιωθουνε ρε τυπε. Αυτο με το σπιτι λεει πολλα. Κατα τα αλλα εκανες το κομματι σου και περασες καλα ΑΛΛΑ δε σημαινει οτι θα το κανει ο καθενα και φυσικα ουτε ετσι απλα ειναι τα πραγματα αν " ταξεις". Μη κοιτας εσυ, δεν ειιναι ολοι σαν εσενα με 15 χρονια εμπειριας πορνοτουρισμου και πολλα περισσοτερα πριν χρονια στο καμακι με τουριστριες ροδο κλπ. Αν ερθουν εδω κατι φουκαραδες cool αορατοι θα ειναι, και η μοναδικη περιπτωση να ασχοληθουν μαζι τους θα ειναι για να γελανε .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ και 5 μέρες που τελείωσε ΜΑΧΑΙΡΙ νιώθω να έφυγε ένα βάρος απο τα @ρχιδι@ μου... Το μόνο που δεν πρόλαβα ήταν να τη βγάλω ένα καλό Βίντεο γιατί γαμιώταν σαν σκύλα! Διάβαζε τη μαλακία το 50 shades :jerking: :jerking: :jerking: και ήθελε ξύλο, πνιγμούς εικονικούς  :jerking:και σκληράδα! Όσοι τα γουστάρουν αυτά και μόνο αυτά πάρτε Ryanair και Βαρσοβία και τάζετε σοβαρή σχέση  :2funny: Διότι "ο Τάξας ποτέ δεν έχασε" by fidele

Οταν λέω εγώ οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν εξευτελισμούς και male dominations(μαστίγια,κατούρημα,gagging μέχρι και scat και σεξ με σκύλους) δεν ακούτε.Είναι οι μόνες που σου ζητάνε να τις χύσεις μες τα στα μάτια ή στα αυτιά.Η σε βάζουν να αγοράζεις μαστίγια,gags να τις στραγγαλίζεις ή ζητάνε να κάψεις τα βυζιά τους.
Μπορεί να τις γαμάς από τον κώλο και να σου πάρουν το χέρι να το βάλουν στο λαιμό τους για να νιώσουν οτι τις στραγγαλίζεις.Η να σου ζητήσουν να τους τραβάς τα μαλλιά όταν τις γαμάς ή να σε βρίζουν για να τις ξυλοκοπάς.Γενικά για όσους γουστάρουν sub φάση,σκλάβες στα γούστα του αντρός η Πολωνία είναι must.Μόνο που είναι σα να τις φορτώνεσαι σα να τις κουβαλάς παντού στους ώμους σου απίστευτο βάρος φορτώνονται.
Είχα πάντως το τελευταίο διάστημα σοβαρές επιπλοκές με αφροδίσια την πούτσισα χοντρά και πήρα βαριές θεραπείες με παρενέργειες οπότε αποφάσισα να απόσχω από το άθλημα για δύο μήνες τουλάχιστον μέχρι να σταθώ κάπως στα πόδια μου σαν πουτσαράς.Εχω πραγματικά σιχαθεί τις γκόμενες μπορεί να στείλουν πρόωρα στον τάφο αν είσαι ηδονιστής.
Ποιος ξέρει πόσες κόλλησα και πόσες με κόλλησαν.Είναι ρώσικη ρουλέτα έτσι απλά.Για αυτό παίδες καλύψτε τον πούτσο σας με τριπλά προφυλακτικά όταν εισβάλετε ανατολικό μπλοκ γιατί σας περιμένουν πολύ ισχυρά μεταλλαγμένα και άγρια bugs.Ο πουτσαράς προειδοποιεί.
Αυτούς τους 2-3 μήνες θα τη βγάλω δουλεύοντας και εισοδεύοντας στην καταθλιπτική Γερμανία μαζεύοντας λεφτά χωρίς εκδρομές και γούστα μέχρι να ξανακαυλώσω.
Αρκετά με τις καριόλες Ανατολικές έφαγα φέτος 20000 ευρώ για πάρτη τους και μου υπέσκαψαν και την υγεία.Αφήνω το πεδίο στους νέους πουτσαράδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάγκες τους Πολωνούς ουκρανούς που τους βάζετε σε σχεση με τον μέσο ελληνα άντρα.τους θεωρείται  ανωτερους.κατώτερους?

Σωματικά ανώτερους.Από στυλ κατώτερους.Σε οικονομική επιφάνεια κατώτερους.Βέβαια έχουν τρομερό πλεονέκτημα οτι παίζουν εντός έδρας με τις δικές τους φαντάζεσαι να σου έτρωγε Ελληνίδα γκόμενα στην Ελλάδα Ουκρανός ή Πολωνός?Εντελώς αδύνατο.Κάπως έτσι είναι από την ανάποδη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μην μου τραμπουκίζετε τον Φίλο Cool!!! Δυστηχώς έχω να του πω οτι το ειδύλλιο με τη Πολωνέζα κράτησε 3 μήνες και πλέον τελείωσε άδοξα σχεδόν με τον τρόπο που περιέγραψε ο Φιντέλ  :hi:

1-2 στραβές κουβέντες που μου είπε, λίγη κλάψα για τα οικονομικά της και έκοψα τελείως την επικοινωνία.. Εχει και κάτι εισητήρια για Ελλάδα τον Μάιο.... Ελπίζω να έρθει για να  :knockinb: κανένας συμπατριώτης(ελπίζω όχι Αλβανός ή Λάθρο :2funny:)

Αυτή η σχέση θα είχε μέλλον μόνο αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος σε κάποια επαρχιακή πόλη ή χωριό με τις ίδιες και τις ίδιες Ελλεηνίδες... Προσωπικά δεν θέλω να φορτώνομαι τα χοζοπροβλήματα μιας γκόμενας που η ίδια τα ξεχνάει το βράδι με αλκοόλ και μια ξέμπαρκη πούτσα και την επόμενη κλάμα ξανά στον στάνταρ γκόμενο...

Εχω ήδη γράψει οτι αν δεν υποσχεθείς γάμο στην Πολωνή εντός τριμήνου η σχέση σταματάει εκτός αν είναι σπονσορέ.
Μην ανησυχείς καλιγώνει ήδη έτοιμο αντικαταστάτη.Σε δυο χρόνια μέσα θα την έχει βρει την άκρη με κάποιον και θα έχει και παιδιά.Αυτές είναι σβέλτες γενικά αν δουν οτι δεν κάθεσαι για σοβαρά πετάνε στον επόμενο.Εχουν μάθει και καλύτερο τσιμπούκι στο μεταξύ σε χρησιμοποιούν και εσένα τον πρώην αν είσαι σε κάτι χρήσιμος(π.χ. να οργανώσεις διακοπές).
Αν θέλεις να μάθεις κάτι αληθινό για τις Πολωνέζες ρώτησέ την τώρα που δεν έχετε σχέση και θα σου τα αποκαλύψει όλα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οταν θα πεθάνουν  οι γονεις :S :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως οι Πολωνέζες στην αρχή σου δείχνουν το καλό πρόσωπο(ενώ τα τρώνε από άλλον) μέχρι να κολλήσεις και μετά το τρίμηνο σου δείχνουν τα αληθινά τους χρώματα και αρχίζουν τις απιτήσεις(πάρε μου λάπτοπ,πάρε μου παντελονάκι,κινητό,πάρε μου kosmetyki,πλήρωσε το δάνειό μου,το νοίκι μου) κτλ.Ενώ οι Ρωσίδες σε πάνε από το πρώτο ραντεβού στις βιτρίνες και σου δείχνουν θέλω αυτό αυτό κτλ οπότε αν είσαι υποάντρας και δεν τις ακολουθήσεις στο μαγαζί το ραντεβού τελειώνει.Οι Πολωνέζες το παίζουν αθώες και φτηνές,ρομαντικές στα πρώτα ραντεβού δηλαδή ενώ στην ουσία θέλουν γκαφρά και αυτές όπως οι Ρωσίδες.Απλά θέλουν να κολλήσεις κάπως πάνω τους συναισθηματικά και σεξουαλικά πρώτα για να στα αρπάξουν μετά ευκολότερα.Για αυτό οι Πολωνέζες κάνουν την πίπα και το γλυφοκώλι πριν τα στάξεις ενώ οι Ρωσίδες αφού τα στάξεις.Είναι διαφορά νοοτροπίας κατά βάση είναι όμως η ίδια σλαβική νοοτροπία με πολιτισμικές παραλλάγές.
Για τη Σλάβα η πίπα δεν είναι τίποτα είναι σχεδόν τρόπος χαιρετισμού αν πιστεύεις οτι σε ερωτεύτηκε καλά κρασιά.
Γενικά στο σλαβικό κόσμο οι γκόμενες ισχυρίζονται ερωτεύονται σε dt είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας.Και σε 10 min που λέει ο λόγος αν δουν προοπτική.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οντως οι Πολωνέζες στην αρχή σου δείχνουν το καλό πρόσωπο(ενώ τα τρώνε από άλλον) μέχρι να κολλήσεις και μετά το τρίμηνο σου δείχνουν τα αληθινά τους χρώματα και αρχίζουν τις απιτήσεις(πάρε μου λάπτοπ,πάρε μου παντελονάκι,κινητό,πάρε μου kosmetyki,πλήρωσε το δάνειό μου,το νοίκι μου) κτλ.Ενώ οι Ρωσίδες σε πάνε από το πρώτο ραντεβού στις βιτρίνες και σου δείχνουν θέλω αυτό αυτό κτλ οπότε αν είσαι υποάντρας και δεν τις ακολουθήσεις στο μαγαζί το ραντεβού τελειώνει.Οι Πολωνέζες το παίζουν αθώες και φτηνές,ρομαντικές στα πρώτα ραντεβού δηλαδή ενώ στην ουσία θέλουν γκαφρά και αυτές όπως οι Ρωσίδες.Απλά θέλουν να κολλήσεις κάπως πάνω τους συναισθηματικά και σεξουαλικά πρώτα για να στα αρπάξουν μετά ευκολότερα.Για αυτό οι Πολωνέζες κάνουν την πίπα και το γλυφοκώλι πριν τα στάξεις ενώ οι Ρωσίδες αφού τα στάξεις.Είναι διαφορά νοοτροπίας κατά βάση είναι όμως η ίδια σλαβική νοοτροπία με πολιτισμικές παραλλάγές.
Για τη Σλάβα η πίπα δεν είναι τίποτα είναι σχεδόν τρόπος χαιρετισμού αν πιστεύεις οτι σε ερωτεύτηκε καλά κρασιά.
Γενικά στο σλαβικό κόσμο οι γκόμενες ισχυρίζονται ερωτεύονται σε dt είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας.Και σε 10 min που λέει ο λόγος αν δουν προοπτική.
αχ πως τα λες.πώς τα λες .ατιμουτσικο..Ν ακούνε και μερικοί να μαθαίνουν για να προσέχουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αχ πως τα λες.πώς τα λες .ατιμουτσικο..Ν ακούνε και μερικοί να μαθαίνουν για να προσέχουν.

Αν ξέρουν από την αρχή το παίγνιο έχουν το πάνω χέρι.Οι Σλάβες δεν είναι τζάμπα.Επειδή οι Πολωνέζες δίνουν τζάμπα ένα δύο σεξ στην αρχή για να σε ζαχαρώσουν και να πάψεις να ασχολείσαι με άλλες δε σημαίνει οτι δε θα ζητήσουν το δωράκι τους μετά.Απλά ο μουνόδουλος Ελληνας τα έχει μπερδέψει χοντρά γιατί ακολουθεί guidelines.Σου λέει γκόμενα που δε ζητάει λεφτά ή γάμο για τον πρώτο πούτσο δεν είναι gold digger.Λάθος φίλε.Θα ζητήσει στο τρίτο ή τέταρτο γαμήσι όταν θα σε έχει κολλήσει συναισθηματικά.Αυτό κάνουν οι Πολωνέζες.
Ο υπερπαίκτης πρέπει να γνωρίζει όλες τις πιθανές παραλλαγές πριν παίξει.Δε σκέφτονται όλες οι γκόμενες όπως οι Ελλεηνίδες που έχει για πρότυπο.Για την ακρίβεια οι Ελλεηνίδες νομίζουν οτι είναι πονηρές και κάργιες ενώ οι Σλάβες τια πίζουν σε δέκα ταμπλώ και καλιγώνουν άπειρους πότσους αφήνοντάς τες με τον μποναμά.Το ίδιο φυστίκι τρώνε αι οι Δυτικές φεμινούδες με τις Σλάβες.Εξού και ο εκνευρισμός Δύσης και Ανατολής με τις Σλάβες.Δεν ακολουθούν τους τυπικούς γυναικείους κανόνες και εξευτελίζουν το φύλο ρίχνουν την τιμή του στην αγορά.
Ο Βαλκάνιος γαμέας πρέπει πάντα να επωφελείται  από τις ευκαιρίες.Η Σλάβα είναι μακράν το φτηνότερο bon filet στην αγορά.Μόνο ηλίθιοι σπόνσορες μπορεί να μη γαμάνε Σλάβες μιλάμε για τρομερή διαφορά στην ποιότητα/τιμή σε σχέση με Δυτικές,Μεσογειακές.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν ξέρουν από την αρχή το παίγνιο έχουν το πάνω χέρι.Οι Σλάβες δεν είναι τζάμπα.Επειδή οι Πολωνέζες δίνουν τζάμπα ένα δύο σεξ στην αρχή για να σε ζαχαρώσουν και να πάψεις να ασχολείσαι με άλλες δε σημαίνει οτι δε θα ζητήσουν το δωράκι τους μετά.Απλά ο μουνόδουλος Ελληνας τα έχει μπερδέψει χοντρά γιατί ακολουθεί guidelines.Σου λέει γκόμενα που δε ζητάει λεφτά ή γάμο για τον πρώτο πούτσο δεν είναι gold digger.Λάθος φίλε.Θα ζητήσει στο τρίτο ή τέταρτο γαμήσι όταν θα σε έχει κολλήσει συναισθηματικά.Αυτό κάνουν οι Πολωνέζες.
Ο υπερπαίκτης πρέπει να γνωρίζει όλες τις πιθανές παραλλαγές πριν παίξει.Δε σκέφτονται όλες οι γκόμενες όπως οι Ελλεηνίδες που έχει για πρότυπο.
απλά πράματα φίλε.αλλά σωτηρία.Εγώ πάντως αυτές που δεν θα φοβόμουν  καθόλου θα ηταν τίποτα κολομβιανες.μεξικανεςκτλπ.αυτές καθοδηγούνται  απο την ανιδιοτελή αυθόρμητη  αγαπη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
απλά πράματα φίλε.αλλά σωτηρία.

Αλήθειες που το 90% δεν πιστεύει.Πρέπει να πάθει για να μάθει.Και να πάθει στα αρχίδια μας.Για να μάθεις πληρώνεις.Τίποτα δεν είναι τζάμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
απλά πράματα φίλε.αλλά σωτηρία.Εγώ πάντως αυτές που δεν θα φοβόμουν  καθόλου θα ηταν τίποτα κολομβιανες.μεξικανεςκτλπ.αυτές καθοδηγούνται  απο την ανιδιοτελή αυθόρμητη  αγαπη

Τι να σου πω για Λατινική Αμερική δεν ξέρω.Αλλά να διαβάζω εδώ οτι οι Πολωνές π.χ. είναι αθώες δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις κτλ είναι για γέλια.Αρκεί να ποστάρω μηνύματά τους τι ζητάνε σαν ανταλλάγματα μετά από 3 μήνες σχέσης.Εάν κάποιος λέει οτι οι Σλάβες δεν πάνε για λεφτά είναι λίγο χαζός όλοι βέβαια την έχουμε πατήσει κάποια φορά.Και οι ίδιες οι Σλάβες στα εξηγούνε άμα θες ρώτα μια Πολωνέζα για το τι θέλουν Ουκρανές,Ρωσίδες ή Τσέχες και θα τα μάθεις όλα.Η ρώτα μια Τσέχα για τις Ρωσίδες και τις Πολωνές ή μια Ουκρανή για τις Ρωσίδες ή τις Πολωνές.Εντάξει κοινό μυστικό που λένε.Απλά βγάλτε τη μαρμελάδα από τα μάτια ο σλαβικός κόσμος είναι ένας ίδιες γκόμενες ίδιες νοοτροπίες ένας λαός ίδιοι άνθρωποι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τι να σου πω για Λατινική Αμερική δεν ξέρω.Αλλά να διαβάζω εδώ οτι οι Πολωνές π.χ. είναι αθώες δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις κτλ είναι για γέλια.Αρκεί να ποστάρω μηνύματά τους τι ζητάνε σαν ανταλλάγματα μετά από 3 μήνες σχέσης.Εάν κάποιος λέει οτι οι Σλάβες δεν πάνε για λεφτά είναι λίγο χαζός όλοι βέβαια την έχουμε πατήσει κάποια φορά.Και οι ίδιες οι Σλάβες στα εξηγούνε άμα θες ρώτα μια Πολωνέζα για το τι θέλουν Ουκρανές,Ρωσίδες ή Τσέχες και θα τα μάθεις όλα.Η ρώτα μια Τσέχα για τις Ρωσίδες και τις Πολωνές ή μια Ουκρανή για τις Ρωσίδες ή τις Πολωνές.Εντάξει κοινό μυστικό που λένε.Απλά βγάλτε τη μαρμελάδα από τα μάτια ο σλαβικός κόσμος είναι ένας ίδιες γκόμενες ίδιες νοοτροπίες ένας λαός ίδιοι άνθρωποι.
εντάξει.κάνω λίγο χαβαλέ Τώρα για τις λατινες. μην τα παίρνουν  στα σοβαρά καποιοι.θέλει προσοχή και με αυτές και με τις άλλες.τα είπες ωραία πάντως.λόγια σταρατα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom