Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν μπορώ να τα αποκλείσω όλα αυτά με τη τελευταία μου περίπτωση που γνώρισες και όλοι λέγαν τι καλό κοριτσάκι που είναι αυτό!Πονηρότατο ήταν και ζώντας μαζί της μπορώ να σου πω πως πράγματι φορούσε "προσωπείο"!Επιδή μίλαγε πολύ έπεφτε σε αντιφάσεις...
Αλλά έστω και έτσι στο παρελθόν είχα περιπτώσεις με Γερμανίδες που η συμπεριφορά της Πολωνέζας είναι πταίσμα...Και είπαμε σε σύγκριση ομοίων καταστάσεων , δηλαδή σκάρτη απο τη μια και σκάρτη απο την άλλη τότε καλύτερα τη Γερμανίδα να μην την ήξερες ποτε...

Eγω δε σου πα οτι ολες οι γερμανιδες ειναι καλες. Το αν για εμενα ειναι ειναι υποκειμενικο. Αλλα σου τονισα μερικα χαρακτηριστικα. Αν μπλεξεις με πολωνεζα ειναι σα να βαζεις ενα φιδι στον κορφο σου. Και βγαζουν και τρομερο αρνητισμο και κακια.
Θα σου θυμισω και ενα περιστατικο πριν μερικα χρονια στην Ελλαδα που ειναι ενδεικτικο του τι θα πει πολωνεζα. Με εκεινο το φουκαρα εφοπλιστη που τα χε με μια πολωνεζα στριπερ . Και ενω αυτη ζουσε σαν βασιλισα εκει, καλεσε δυο μπουνταλαδες σβερκους απο το χωριο της και δολοφονησαν και ληστεψαν τον ανθρωπο. Και μετα εφυγαν ετσι απλα με το αυτοκινητο! Τους επιασαν βεβαια και τωρα ιεναι φυλακη.
Αλλα δες σκεπτικο. Ενω ηταν βασιλισα και τα ειχε ολα, δε το εκτιμησε. Αντιθετα προτιμησε να συνωμοτησει πισω απο την πλατη του ανθρωπου που την εκανε να ζει στα πουπουλα. Και αυτο για χαρη των δυο ασβερκων πιθηκων απο το κολοχωρι της το Ταρνοφ! Και αφησε την ηλιολουστη Μυκονο για να παρει τα κλοπιμαια και να παρει κατοικια στο χωριο της , οπου προφανως θα ζουσε με το να την πηδαει ο δολοφονος νεαντερνταλ ( ωσπου τους μαγκωσε η πολωνικη αστυνομια και τους εξεδωσε ). Μαλιστα οταν εκαναν την κλοπη, περα απο τα χρηματα και τα κοσμηατα, εκλεψαν και.. το ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ! ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ! Τοσο υπανθρωποι!!
Μην ακουσω τιποτα "ε δεν ειναι ολοι ετσι, καθενας εχει το χαρακτηρα του". Τριχες κατσαρες. Το DNA και η φυτρα ειναι που μιλαει και σε εξωθει σε τετοια πραγματα αν οι συνθηκες το επιτρεψουν. Οπως ακριβως το φιδι ειναι προγραμματισμενο γενετικα μια ζωη να ειναι ηρεμο και στην κρισιμη στιγμη να στην εχει στημενο για να σε δαγκωσει. Ετσι και αυτες... ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ !

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Eγω δε σου πα οτι ολες οι γερμανιδες ειναι καλες. Το αν για εμενα ειναι ειναι υποκειμενικο. Αλλα σου τονισα μερικα χαρακτηριστικα. Αν μπλεξεις με πολωνεζα ειναι σα να βαζεις ενα φιδι στον κορφο σου. Και βγαζουν και τρομερο αρνητισμο και κακια.
Θα σου θυμισω και ενα περιστατικο πριν μερικα χρονια στην Ελλαδα που ειναι ενδεικτικο του τι θα πει πολωνεζα. Με εκεινο το φουκαρα εφοπλιστη που τα χε με μια πολωνεζα στριπερ . Και ενω αυτη ζουσε σαν βασιλισα εκει, καλεσε δυο μπουνταλαδες σβερκους απο το χωριο της και δολοφονησαν και ληστεψαν τον ανθρωπο. Και μετα εφυγαν ετσι απλα με το αυτοκινητο! Τους επιασαν βεβαια και τωρα ιεναι φυλακη.
Αλλα δες σκεπτικο. Ενω ηταν βασιλισα και τα ειχε ολα, δε το εκτιμησε. Αντιθετα προτιμησε να συνωμοτησει πισω απο την πλατη του ανθρωπου που την εκανε να ζει στα πουπουλα. Και αυτο για χαρη των δυο ασβερκων πιθηκων απο το κολοχωρι της το Ταρνοφ! Και αφησε την ηλιολουστη Μυκονο για να παρει τα κλοπιμαια και να παρει κατοικια στο χωριο της , οπου προφανως θα ζουσε με το να την πηδαει ο δολοφονος νεαντερνταλ ( ωσπου τους μαγκωσε η πολωνικη αστυνομια και τους εξεδωσε ). Μαλιστα οταν εκαναν την κλοπη, περα απο τα χρηματα και τα κοσμηατα, εκλεψαν και.. το ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ! ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ! Τοσο υπανθρωποι!!
Μην ακουσω τιποτα "ε δεν ειναι ολοι ετσι, καθενας εχει το χαρακτηρα του". Τριχες κατσαρες. Το DNA και η φυτρα ειναι που μιλαει και σε εξωθει σε τετοια πραγματα αν οι συνθηκες το επιτρεψουν. Οπως ακριβως το φιδι ειναι προγραμματισμενο γενετικα μια ζωη να ειναι ηρεμο και στην κρισιμη στιγμη να στην εχει στημενο για να σε δαγκωσει. Ετσι και αυτες... ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ !
εχεις καμια αποδείξει  για το dna?οσο για τα αλλα .ειδες ποσες δικες μας σκότωσαν  τους αντρες τους.την τελευταία  ιστορια με τον παπα την ξέρεις νομίζω.το σκάνδαλο δεν θυμάμαι  που είχε γίνει..αλλά πήραμε μια ωραία  γεύση  απο τις εγχώριες τσουπρες.Μια ιστορία δεν λέει  τιποτα.το θέμα είναι οι πολλές ιστορίες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Γεια σου φίλε! Πιστευω πως έχεις διαβάσει κατα καιρούς τι ποστάρουμε εδω! Το θέμα Γερμανία έχει αναλυθεί πολύ εδω!

Πιστευω πως δεν είσαι πολύ καιρό επάνω για να δεις τι παίζει ... Σιγά σιγά θα το μάθεις το παίγνιο όπως λέει και ο Kman!!!

Αμβούργο και Μόναχο είναι οι πόλεις που πραγματικά βουλιάζουν απο ξένους! Όπως και το Βερολίνο που έζησα εγω!
Οι Τούρκοι κάνουν απίστευτα Ζιγκολίκια και με παπούδες Γερμανούς και ζευγάρια και γριές! Γι αυτό τους βλέπεις συνεχώς με Mercendes να τα πατάνε με ανοιχτά παράθυρα και full μουσική!
Οι γυμνασμένοι Τουρκαλάδες όμως έχουν καταξεσκίσει τις Γερμανίδες! Δεν θα τους δεις ζευγάρια αλλά αυτές ξέρουν που και πως θα τους βρούν! Όπως επίσης και οι Μαυροι! Μόνο οι άραβες είναι έτσι όπως λες!
Γενικά οι Γερμανίδες δεν είναι ωραίες γυναίκες! Δεν έχουν στύλ φινέτζα και γούστο! Απο τη φύση τους είναι κυρίως στραβοκάνες... Θα σου τα πει και ο άρχοντας καλύτερα!
Το έχω ξαναπεί και εκμεταλευσου το! Όταν είμουν Γερμανία το 2004 δεν υπήρχε το Site για να μου ανοίξει τα μάτια για το τι υπήρχε 2 ώρες τρένο ανατολικά του Βερολίνου :headbang: :headbang: :headbang:

Γειά σου φίλε Glock!

Ναι,σας διαβάζω καιρό τώρα.
Είμαι 3 χρόνια Γερμανία,έχω  και από παιδί για χ,ψ λόγους δεσμούς με τη συγκεκριμένη χώρα,αλλά δε θέλω να είμαι απόλυτος σε όσα γράφω.
Μπορεί να παίζει ρόλο  και η πόλη που μένω ,θυμίζει Γερμανία και όχι Kreuzberg,Neukoln και άλλα τσαντίρια. :vomit:

Εμένα όσα έγραψε ο kman για τις Γερμανίδες,μου θυμίζουν τύπους  εδώ που μαζεύονται  μόνο στα ελληνικά καφέ-γυράδικα,βλέπουν τις Γερμανίδες να περνούν και τις θαβουν μεταξύ τους επειδή δε τους κάθονται.

Είμαι σε έναν κύκλο επαγγελματικό που οι γυναίκες  το θεωρούν αστείο να δουν ερωτικά τούρκους,άραβες ή ακόμη και Έλληνες που συμπεριφέρονται σαν τούρκοι ή άραβες....
Και  μπορεί να μη  βάζω το χέρι μου  στη φωτιά αν κάνουν ή όχι σεξ με τέτοιους,αλλά σχέση δε θα έκαναν ποτέ.Μόνο μπαζάκια ή σολάριουμ ξεκωλάκια έχω δει με τέτοιους, ποτέ σοβαρή-όμορφη Γερμανίδα.

Καταλαβαίνω αυτό που λες ότι δεν έχουν φινέτσα και είναι λίγο άγαρμπες,αλλά και πάλι,έχει ανάμεσά τους και γυναίκες με στυλ να διαλέξεις.Όταν η άλλη κοντεύει το 1.80 και μπορεί να υποστηρίξει κάθε ρούχο,την έχεις δίπλα καμαρωτό τσολιά  και δεν την ψάχνεις κάτω από τον ώμο σου,με φτιάχνει άσχημα.

Επίσης κρεβάτι σκυλιά του πολέμου που αντέχουν στις κακουχίες. :s&m_1:

Συμφωνω πως σε φυσική ομορφιά δεν τις συγκρίνω με Ρωσίδες ή τις φυλές που ανέφερα στα παραπάνω post.Έχω πάει π.χ.Αγία Πετρούπολη καλοκαίρι και κάποια στιγμή  νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα και ξαμολούσε όλες τις μουνάρες όπου κι αν περπατούσα.

Και ναι,ευτυχώς υπάρχει το site και άνοιξα τα γκαβά μου και τριγυρίζω εδώ και εκεί όποτε μπορώ. :tits:

Ελπίζω ο μεγάλος βαλκάνιος πορθητής να αναρρώσει από τα τραύματα της μάχης και να συνεχίσει να δίνει τα φώτα του. :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Από Πολωνέζες εξαιτίας του ξαδέρφου μου εδώ που έχει σχέση με Πολωνέζα,
έχω γνωρίσει όλο της το σόι,φίλες,αλλά τις θεωρώ φθηνές,φιλοχρήματες,
λίγο ρηχές και αρκετά psycho.
Το psycho συμπέρασμα το έβγαλα από όσα ζει ο ξάδερφός μου από τη δικιά του.

Χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι ότι οι Γερμανίδες δεν είναι gold diggers και γενικά συμφωνώ με όσα έγραψε ο Fidel γι'αυτές.
Εγώ τις θεωρώ πολύ ξηγημένες γυναίκες που απλά τις νοιάζει να μην είσαι τρόμπας στη ζωή σου και να τις πηδάς.

Α, και Glock...
Aν τραβιόμουν με Γερμανίδα και μου έλεγε ότι ο προηγούμενος γκόμενός της ήταν Μαροκινός,όχι οδηγός λεωφορείου,αλλά ο πρόεδρος της Mensa Μαρόκου να ήταν,
θα την γονάτιζα,θα την κατουρούσα στη μάπα και θα έτρεχα γρήγορα να πάρω Fanta family pack να πιω,για να σκοτώσω τα μικρόβια και φυσικά δε θα με ξαναέβλεπε ποτέ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Από Πολωνέζες εξαιτίας του ξαδέρφου μου εδώ που έχει σχέση με Πολωνέζα,
έχω γνωρίσει όλο της το σόι,φίλες,αλλά τις θεωρώ φθηνές,φιλοχρήματες,
λίγο ρηχές και αρκετά psycho.
Το psycho συμπέρασμα το έβγαλα από όσα ζει ο ξάδερφός μου από τη δικιά του.

Χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι ότι οι Γερμανίδες δεν είναι gold diggers και γενικά συμφωνώ με όσα έγραψε ο Fidel γι'αυτές.
Εγώ τις θεωρώ πολύ ξηγημένες γυναίκες που απλά τις νοιάζει να μην είσαι τρόμπας στη ζωή σου και να τις πηδάς.

Α, και Glock...
Aν τραβιόμουν με Γερμανίδα και μου έλεγε ότι ο προηγούμενος γκόμενός της ήταν Μαροκινός,όχι οδηγός λεωφορείου,αλλά ο πρόεδρος της Mensa Μαρόκου να ήταν,
θα την γονάτιζα,θα την κατουρούσα στη μάπα και θα έτρεχα γρήγορα να πάρω Fanta family pack να πιω,για να σκοτώσω τα μικρόβια και φυσικά δε θα με ξαναέβλεπε ποτέ.
3 χρόνια είναι καλό διάστημα και λογικά έχεις τον κύκλο σου!Θα σου γράψω κάτι που δεν το έχω πει ποτε ευθέως στο φόρουμ!Για 7 χρόνια συνεχόμενα είχα σταθερή σχέςη με μια Αυστριακια !Η κοπέλα αν και πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία ήταν άψογη σε ΟΛΑ!Με γνώριςε τη περίοδο που δούλευα μπάρμαν σε ένα μπαράκι και πίςτεψε σε εμένα...Ο αλήτης είμουν εγώ που καψουρευόμουν Ουκρανίδες μετά αφού αποκαταςτάθηκα Οικονομικά και έτρεχα στο Κίεβο ενώ είχα παράλληλα τη σχέση μαζί της...Αν τα μάθαινε θα αυτοκτονούσε...Δεν είναι απο αυτές που βγαίνουν έξω και τα ξεχνάνε!Και οι Γερμανίδες οι καλές  κάπως έτσι είναι!
Γενικά όπως θα παρατηρήσεις στη Γερμανία υπάρχει τεράστια διαφορα μεταξί των μορφωμένων και των μη μορφωμένων!Οι Γερμανοί είναι του ύψους και του βάθους...Ή σε πολύ Κάλό άνθρωπο θα πέσεις ή σε Λουκανικοκέφαλο!
Αυτή η διαφορά υπάρχει και στη Πολωνία...
Για πες μας λίγο για την προσαρμογή σου στη χώρα;Αντιμετώπισες προβλήματα;Σου φέρθηκαν περίεργα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ακόμα και οι  αλβανιδες ειναι σαφώς ανώτερες  απο τις φιλοχρηματες γερμανιδες.πολωνεζες  σαφώς τα ρίχνουν  σχεδόν σε όλες.εκτός από ουκρανιδες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την θυμάμαι την ιστορία και μου έκανε εντύπωση!Οι γκόμενες απο τέτοιες χώρες είναι για τα γαμήσια και μόνο...Εξαιρώ τις Ρωσίδες απο Μόσχα!
Εδώ ξεκίνησε η σεζόν!Θα ετοιμαστώ να βγώ έξω στο κλάμπ με τη παρέα!Σκάσαν τα πρώτα Ρωσίδια!Ελπίζω να μην είναι γεμάτο Εβραίους..Οι μαλακισμένες οι Εβραίες έρχονται και ρωτάνε "Are you from Israel?" μόνες τους...Πολλοί λένε ναι αλλά Έλληνες Εβραίοι και μερικές φορές πιάνει... :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Την θυμάμαι την ιστορία και μου έκανε εντύπωση!Οι γκόμενες απο τέτοιες χώρες είναι για τα γαμήσια και μόνο...Εξαιρώ τις Ρωσίδες απο Μόσχα!
Εδώ ξεκίνησε η σεζόν!Θα ετοιμαστώ να βγώ έξω στο κλάμπ με τη παρέα!Σκάσαν τα πρώτα Ρωσίδια!Ελπίζω να μην είναι γεμάτο Εβραίους..Οι μαλακισμένες οι Εβραίες έρχονται και ρωτάνε "Are you from Israel?" μόνες τους...Πολλοί λένε ναι αλλά Έλληνες Εβραίοι και μερικές φορές πιάνει... :2funny:

Moνο σα κομματι κρεας για ικανοποιηση της στιγμης να τις κοιτας και τιποτα παραπανω. Ουτε καν να πας για ενα καφε δε κανουν, θα σου σπασουν και εκει τα νευρα με καμια μαλακια που θα πουν/ κανουν. Αλλα και αυτο το γαμησι δε θα το κανουν, επομενως αν τυχει απο μονο του καλως, αλλιως αν οχι να προσπαθησεις ουτε καν.
Αντε καλη σαιζον και καλες ψαριες :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
3 χρόνια είναι καλό διάστημα και λογικά έχεις τον κύκλο σου!Θα σου γράψω κάτι που δεν το έχω πει ποτε ευθέως στο φόρουμ!Για 7 χρόνια συνεχόμενα είχα σταθερή σχέςη με μια Αυστριακια !Η κοπέλα αν και πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία ήταν άψογη σε ΟΛΑ!Με γνώριςε τη περίοδο που δούλευα μπάρμαν σε ένα μπαράκι και πίςτεψε σε εμένα...Ο αλήτης είμουν εγώ που καψουρευόμουν Ουκρανίδες μετά αφού αποκαταςτάθηκα Οικονομικά και έτρεχα στο Κίεβο ενώ είχα παράλληλα τη σχέση μαζί της...Αν τα μάθαινε θα αυτοκτονούσε...Δεν είναι απο αυτές που βγαίνουν έξω και τα ξεχνάνε!Και οι Γερμανίδες οι καλές  κάπως έτσι είναι!
Γενικά όπως θα παρατηρήσεις στη Γερμανία υπάρχει τεράστια διαφορα μεταξί των μορφωμένων και των μη μορφωμένων!Οι Γερμανοί είναι του ύψους και του βάθους...Ή σε πολύ Κάλό άνθρωπο θα πέσεις ή σε Λουκανικοκέφαλο!
Αυτή η διαφορά υπάρχει και στη Πολωνία...
Για πες μας λίγο για την προσαρμογή σου στη χώρα;Αντιμετώπισες προβλήματα;Σου φέρθηκαν περίεργα;

Υπάρχει μια "κοψιά" Γερμανίδας που σχετικά γρήγορα άρχιζα να αναγνωρίζω και μοιάζει με αυτό που περιγράφεις.Αυτες μονάχα κυνηγάω..
Αυτές είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα προηγουμένως και όχι το white trash και ασοζιάλ
που αφθονεί ειδικά σε γτπ περιοχές..
Ξέρεις,μητέρες στα 16,solarium και δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μου..

Η προσασμογή μου στη χώρα ήταν πολύ εύκολη,εξαιτίας κυρίως της εργασίας που στη Γερμανία καθορίζει από το πόσα τ.μ. σπίτι και σε ποια περιοχή θα μείνεις,μέχρι τον κοινωνικό σου κύκλο.
Επίσης έχω καταλάβει και ότι επειδή τα χρώματα/χαρακτηριστικά μου δε θυμίζουν νότιο,τυγχάνω μεγαλύτερης αποδοχής από Γερμανούς/ίδες και δεν συγκεντρώνω περίεργα βλέμματα.
Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά,σε κάποια περιστατικά που φίλος Έλληνας μελαχροινος καλοντυμένος έτρωγε πόρτα εκεί που εγώ έμπαινα αέρα,τον συγκεκριμένο σε πτηση για Ελλάδα τον πήραν για ατομικό έλεγχο,εγώ αέρα και άλλα περιστατικά..
Να φανταστείς πως όταν μου μετέφραζαν/επικύρωναν πτυχία,κ.λ.π. από Ελλάδα,ένας υπάλληλος μεγαλωμένος/σπουδαγμένος στη Γερμανία μου είχε πει:
"Εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα,θα σε έχουν για δικό τους"  :S

Μόνο Λάκη Κομνηνό δεν με είπε τύπε  :S

images

Καλή σεζόν Glock  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακριά  απο Γερμανίδες.όλες το χρήμα θέλουν.Μην ακούτε τιποτα :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οποίος διαφωνεί ειναι κακός.όλες οι Γερμανίδες είναι στάτους whores.οι Γερμανοί  έχουν κάνει χρυσά τα ffk.τυχαίο? Δεν νομίζω.αν ήταν φτηνότερες θα πήγαιναν σε αυτές.όποτε λες ένα κάρο μαλακιες :uglystupid:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολωνες.Ουκρανες..........καλύτερη επιλογή  για τον μέσο Έλληνα αλλά με προσοχή.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης έχω καταλάβει και ότι επειδή τα χρώματα/χαρακτηριστικά μου δε θυμίζουν νότιο,τυγχάνω μεγαλύτερης αποδοχής από Γερμανούς/ίδες και δεν συγκεντρώνω περίεργα βλέμματα.
Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά,σε κάποια περιστατικά που φίλος Έλληνας μελαχροινος καλοντυμένος έτρωγε πόρτα εκεί που εγώ έμπαινα αέρα,τον συγκεκριμένο σε πτηση για Ελλάδα τον πήραν για ατομικό έλεγχο,εγώ αέρα και άλλα περιστατικά..
Έλα Φίλε! Σε ευχαριστώ ..Έχω καλό προαίσθημα γι αυτή τη σεζόν αν κυλίσει κανονικά ! Εκτός αν μας κάνει κανένα Cockblock το αδερφάτο του Tsipriza!
Μήπως κάποιοι που κράζουν Γερμανούς και Γερμανίδες είναι σαν τους τύπους που περιγράφεις? Αν και πιστεύω πως στη Γερμανία το χρώμα έχει πολύ μικρότερο ρόλο από την σωστή γνώση της Γλώσσας! Οι Γερμανοί σέβονται πολύ όποιον μιλάει άψογα Γερμανικά χωρίς λάθη με προφορά! Αν κάνεις λάθος πέφτει απίστευτη ειρωνεία και πόρτα παντού μέχρι να εκλιπαρήσεις και μετά σε βοηθάνε σαν κακομοίρη και όχι σαν δικό τους...
Η γνώση όμως της γλώσσα δρα αντιστρόφως στα μουνιά! Όλες το περνάνε αδιάφορα έως αντιγκαβλωτικό να μιλάει ο ξένος γαμιάς καλά Γερμανικά!
Πορνομετανάστη διάβαζες? Έχει περιγράψει πολλές φορες την ψυχολογία των Ρώσων προς τους ξένους και λίγο ή πολύ το ίδιο συμβαίνει και στη Γερμανία με τη διαφορά πως δεν σε σταματάνε στο δρόμο...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχεις καμια αποδείξει  για το dna?οσο για τα αλλα .ειδες ποσες δικες μας σκότωσαν  τους αντρες τους.την τελευταία  ιστορια με τον παπα την ξέρεις νομίζω.το σκάνδαλο δεν θυμάμαι  που είχε γίνει..αλλά πήραμε μια ωραία  γεύση  απο τις εγχώριες τσουπρες.Μια ιστορία δεν λέει  τιποτα.το θέμα είναι οι πολλές ιστορίες
οχι εχει δικιο εδω ο σεββυς,αν κ γενικα διαφωνω μαζι του σε πολλα..
η συγκεκριμενη,ενα σουργελο με τατουαζ απ οτι ειδα ,λειτουργησε σαν ζωον,καταστρεφοντας τα παντα χωρις λογο με μια εκδειλη κακια ακομα κ στον τροπο που σκοτωσαν αυτον τον βλακα τον μακαριτη που μπερδεψε το ζωον αυτο με ανθρωπο κ την εβαλε επι ισοις οροις μες στο σπιτι του... :helpplea:
παρολα αυτα η γνωμη μου απο το λιγο που ειδα για πολωνεζες ειναι σαφως καλυτερη απ οτι για βουλγαρες ρουμανες ουκρανες  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  :think: :think: :think:
μηπως ταχεις μπλεξει τυπε??
ουτε καν για ιταλιδες δεν ισχυει αυτο που ειναι σαφως πιο ματεριαλιστε... ;)
Άσε τα τρόλ και  έλα στα δικά μας ... Κάτι έχει αλλάξει στους "αγίους τόπους" όπως μας λές και είδα κι εγώ το χειμώνα!
Ασέ να πάρουν βίζα να έρθουν οι γυναίκες εδώ ή να πάνε όπου θέλλουν... Τι χειρότερο θα γίνει δηλαδή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom