Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ελάχιστα match που δεν απανταν κάν! Ούτε σε εμένα ούτε στον Πορνογυμναστή που έχει επαγγελματικές φωτογραφίες σαν μοντέλο..
Οι μοναδικοί που καναν σεφτέ φέτος είναι ο κολητός μου με έναν φίλο αρχικαμάκι με δύο Λιθουανές που χτύπησαν στο δρόμο και τους έκατσε παρτούζα το βράδι πριν κάτι μέρες .... :rockon: :rockon: :rockon:

αρα μαλακιατο τντερ ε?

μπαρακια προτεινεις?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ βγες από το Matrix σου! Δες πιο σφαιρικά τα πράγματα! Δεν έχουν όλοι οι Λαοί οικονομικά προβλήματα! Η Γερμανίδα από την ώρα που γεννιέται είναι σε συγκεκριμένες Ράγες!!! Το μέλλον της είναι εξασφαλισμένο! Και σε αυτό δεν περιλαμβάνεται ο εύπορος άντρας που θα την σώσει!!
Το μόνο πράγμα που βγαίνει στη ζωή της εκτός συγκεκριμένου αυστηρού πλαισίου είναι το  :knockinb:!!!!
Έχει ενδιαφέρον η συζήτηση που κάναμε με τον chris το περασμένο καλοκαίρι περί Γερμανίδων...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αρα μαλακιατο τντερ ε?

μπαρακια προτεινεις?
Τα πάντα προτείνω!!! Και μάλιστα προτείνω τα σημεία που μπορείς να πιάσεις τους πάντες στον ύπνο...Ακόμα και τις γκόμενες! Οι δικοί μου τις Λιθουανές τις χτύπησαν στο ...Δρόμο! Η μια ήταν19 χρονών 1,90 ύψος μοντελικών διαστάσεων! Ακόμα δεν το πιστευουν πως έκατσε τέτοιο σκηνικό..
Και απο το Tinder κάτι θα φάμε..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Eγώ έχω δεύτερο fb προφίλ αποκλειστικά για το Tinder,με πραγματικές φωτό,πραγματικό μικρό όνομα,αλλά όχι παραπάνω πληροφορίες και καμία πιθανότητα από το συγκεκριμένο να βρει κάποια παραπάνω πληροφορίες από όσες πρέπει.

Ασχολούμαι ΜΟΝΟ όταν πάω σε κάποια από τις τριγύρω πόλεις ή διακοπές και μου έχουν κάτσει διάφορα σκηνικά.
Από πουτανάκι φοιτήτρια,μέχρι νεομετανάστρια Ισπανίδα που επειδή ήταν ακόμη ψαρωμένη στη Γερμανία και δεν ήξερε καν γλώσσα,ήθελε κάπως να γαμηθεί.
Φυσικά το μενού περιλαμβάνει και πολλά Χ ή μηδέν ανταπόκριση.

Πιστεύω πως το Tinder δεν πρέπει να είναι το μόνο μέσο καμακώματος,αλλά ένα από τα μέσα και στην πορεία βλέπεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Eγώ έχω δεύτερο fb προφίλ αποκλειστικά για το Tinder,με πραγματικές φωτό,πραγματικό μικρό όνομα,αλλά όχι παραπάνω πληροφορίες και καμία πιθανότητα από το συγκεκριμένο να βρει κάποια παραπάνω πληροφορίες από όσες πρέπει.

Ασχολούμαι ΜΟΝΟ όταν πάω σε κάποια από τις τριγύρω πόλεις ή διακοπές και μου έχουν κάτσει διάφορα σκηνικά.
Από πουτανάκι φοιτήτρια,μέχρι νεομετανάστρια Ισπανίδα που επειδή ήταν ακόμη ψαρωμένη στη Γερμανία και δεν ήξερε καν γλώσσα,ήθελε κάπως να γαμηθεί.
Φυσικά το μενού περιλαμβάνει και πολλά Χ ή μηδέν ανταπόκριση.

Πιστεύω πως το Tinder δεν πρέπει να είναι το μόνο μέσο καμακώματος,αλλά ένα από τα μέσα και στην πορεία βλέπεις.
Με τις Σλαυες της Γερμανίας τι γίνεται? Έχεις ασχοληθεί καθόλου? Δεν μπόρεσα ποτέ να ψυχολογίσω αν το παίζουν κυρίες, αν ψάχνουν τον Γερμανό με μεσαία θέση ή αν κάνουν αρπαχτές αν έχουν μια αξιοπρεπή δουλίτσα...
Στις διακοπές πάντως είναι ευκολες γενικά! Περσι είχα μια super περίπτωση Γερμανο-Ρωσίδας!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Με τις Σλαυες της Γερμανίας τι γίνεται? Έχεις ασχοληθεί καθόλου? Δεν μπόρεσα ποτέ να ψυχολογίσω αν το παίζουν κυρίες, αν ψάχνουν τον Γερμανό με μεσαία θέση ή αν κάνουν αρπαχτές αν έχουν μια αξιοπρεπή δουλίτσα...
Στις διακοπές πάντως είναι ευκολες γενικά! Περσι είχα μια super περίπτωση Γερμανο-Ρωσίδας!!!

Δεν έχω ασχοληθεί συστηματικά,μιας και με το που ήρθα έπεσα με τα μούτρα κυρίως σε Γερμανίδες,αλλά και Ολλανδέζες.
Το μόνο που έχω καταλάβει για τις Σλάβες εδώ,είναι ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν γεννήθηκαν/μεγάλωσαν εδώ ή αν είναι νεομετανάστριες.
Οι νεομετανάστριες λόγω βιωμάτων,χωρίς κατάρτιση/γλώσσα και ένα σωρό συμπλεγμάτα,πιστεύω ότι ψάχνουν να καβαντζωθούν μέσω γάμου.
Οι άλλες συμπεριφέρονται σα Γερμανίδες,ειδικά αν έχουν σπουδάσει κάτι και έχουν καλή δουλειά.
Σκέψου ότι η Πολωνέζα γκόμενα του ξαδέρφου μου,η οποία έχει πολύ καλή δουλειά,είναι παντρεμένη με παιδί και είναι τόσο χειραφετημένη που ο Πολωνός άντρας της ξέρει ποιος είναι ο ξάδερφός μου και τι κάνει στη γυναίκα του. :S

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Από Πολωνέζες εξαιτίας του ξαδέρφου μου εδώ που έχει σχέση με Πολωνέζα,
έχω γνωρίσει όλο της το σόι,φίλες,αλλά τις θεωρώ φθηνές,φιλοχρήματες,
λίγο ρηχές και αρκετά psycho.
Το psycho συμπέρασμα το έβγαλα από όσα ζει ο ξάδερφός μου από τη δικιά του.

Χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι ότι οι Γερμανίδες δεν είναι gold diggers και γενικά συμφωνώ με όσα έγραψε ο Fidel γι'αυτές.
Εγώ τις θεωρώ πολύ ξηγημένες γυναίκες που απλά τις νοιάζει να μην είσαι τρόμπας στη ζωή σου και να τις πηδάς.

Α, και Glock...
Aν τραβιόμουν με Γερμανίδα και μου έλεγε ότι ο προηγούμενος γκόμενός της ήταν Μαροκινός,όχι οδηγός λεωφορείου,αλλά ο πρόεδρος της Mensa Μαρόκου να ήταν,
θα την γονάτιζα,θα την κατουρούσα στη μάπα και θα έτρεχα γρήγορα να πάρω Fanta family pack να πιω,για να σκοτώσω τα μικρόβια και φυσικά δε θα με ξαναέβλεπε ποτέ.

οι Γερμανίδες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο ψηλομύτες από τις Ελληνίδες..λογικό...πριν 20 χρόνια έφευγε η άλλη χωρίς ιντερνετ για 10 μέρες διακοπές ξέχναγε τα πάντα...ούτε skype ούτε facebook τίποτα...τώρα τις βλέπεις με τον γκόμενο και το pc κάθε βράδυ...ουφ...

βέβαια θα βρεις και ξηγημένες αλλά είναι λίγες...έχω πηδήξει 18χρονο μικρό και 45αρα με τα όλα της που διέφεραν..αλλά είναι λίγες...

Έλα Φίλε! Σε ευχαριστώ ..Έχω καλό προαίσθημα γι αυτή τη σεζόν αν κυλίσει κανονικά ! Εκτός αν μας κάνει κανένα Cockblock το αδερφάτο του Tsipriza!
Μήπως κάποιοι που κράζουν Γερμανούς και Γερμανίδες είναι σαν τους τύπους που περιγράφεις? Αν και πιστεύω πως στη Γερμανία το χρώμα έχει πολύ μικρότερο ρόλο από την σωστή γνώση της Γλώσσας! Οι Γερμανοί σέβονται πολύ όποιον μιλάει άψογα Γερμανικά χωρίς λάθη με προφορά! Αν κάνεις λάθος πέφτει απίστευτη ειρωνεία και πόρτα παντού μέχρι να εκλιπαρήσεις και μετά σε βοηθάνε σαν κακομοίρη και όχι σαν δικό τους...
Η γνώση όμως της γλώσσα δρα αντιστρόφως στα μουνιά! Όλες το περνάνε αδιάφορα έως αντιγκαβλωτικό να μιλάει ο ξένος γαμιάς καλά Γερμανικά!
Πορνομετανάστη διάβαζες? Έχει περιγράψει πολλές φορες την ψυχολογία των Ρώσων προς τους ξένους και λίγο ή πολύ το ίδιο συμβαίνει και στη Γερμανία με τη διαφορά πως δεν σε σταματάνε στο δρόμο...

εάν τους πεις μιλάω Γερμανικά es geht (έτσι και έτσι) αλλά σε δούνε ότι προσπαθείς δεν υπάρχει περίπτωση να σε ειρωνευτούνε...έχω τύχει σε Γερμανούς που μου είπανε "μας δουελεύεις τι es geht εσύ μιλάς μέτρια προς το καλό)...

Τα πάντα προτείνω!!! Και μάλιστα προτείνω τα σημεία που μπορείς να πιάσεις τους πάντες στον ύπνο...Ακόμα και τις γκόμενες! Οι δικοί μου τις Λιθουανές τις χτύπησαν στο ...Δρόμο! Η μια ήταν19 χρονών 1,90 ύψος μοντελικών διαστάσεων! Ακόμα δεν το πιστευουν πως έκατσε τέτοιο σκηνικό..
Και απο το Tinder κάτι θα φάμε..

θεωρω τις Πολωνέζες τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο....ΟΜΩΣ.λόγω της πολύ γρήγορης δυτικοποίησης τους δανείων κτλ κτλ έχουν γίνει απίστευτα ψηλομύτες και απροσιτες και αυτές...οι πιο ξηγημένες ΓΚΟΜΕΝΕΣ είναι οι Λιθουανές...έχοντας μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια οι περισσότερες μόχθησαν για να μπουν πχ στο πανεπιστήμιο...διαθέτοντας κορμί Σαμπόνις μεγαλωμένες με χαμηλή αυτοεκτιμηση τρελαίνοντε όταν ένας άνδρας εντυπωσιαζεται από το ύψος τους...αν βγεις μαζί τους και όλας και τους δείξεις ότι έχεις μάτια μόνο για αυτές δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις κερδίσεις...έχουν το σεβασμό μου ως γυναίκες και παραλίγο να ήμουνα μόνιμα και με μία από αυτές...και γκόμενες με επίπεδο αγγλικά κτλ...

όποιος έχει κάνει Ρόδο με καταλαβαίνει σε ότι γράφω....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Λιθουανή δεν έχω γνωρίσει ποτέ,αλλά πριν πάω Ρίγα,σε συζητήσεις που έκανα για Βαλτική,όλοι μου έλεγαν πέρα από Λεττονία να πάω και Λιθουανία,γιατί εκεί παίζουν οι καλύτερες γυναίκες τις Βαλτικής και όχι μόνο σε εμφάνιση.

Αυτό το καλοκαίρι θα παίξει πέρα από Λεττονία και Λιθουνία λοιπόν  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι Γερμανίδες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο ψηλομύτες από τις Ελληνίδες..λογικό...πριν 20 χρόνια έφευγε η άλλη χωρίς ιντερνετ για 10 μέρες διακοπές ξέχναγε τα πάντα...ούτε skype ούτε facebook τίποτα...τώρα τις βλέπεις με τον γκόμενο και το pc κάθε βράδυ...ουφ...

βέβαια θα βρεις και ξηγημένες αλλά είναι λίγες...έχω πηδήξει 18χρονο μικρό και 45αρα με τα όλα της που διέφεραν..αλλά είναι λίγες...

εάν τους πεις μιλάω Γερμανικά es geht (έτσι και έτσι) αλλά σε δούνε ότι προσπαθείς δεν υπάρχει περίπτωση να σε ειρωνευτούνε...έχω τύχει σε Γερμανούς που μου είπανε "μας δουελεύεις τι es geht εσύ μιλάς μέτρια προς το καλό)...

θεωρω τις Πολωνέζες τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο....ΟΜΩΣ.λόγω της πολύ γρήγορης δυτικοποίησης τους δανείων κτλ κτλ έχουν γίνει απίστευτα ψηλομύτες και απροσιτες και αυτές...οι πιο ξηγημένες ΓΚΟΜΕΝΕΣ είναι οι Λιθουανές...έχοντας μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια οι περισσότερες μόχθησαν για να μπουν πχ στο πανεπιστήμιο...διαθέτοντας κορμί Σαμπόνις μεγαλωμένες με χαμηλή αυτοεκτιμηση τρελαίνοντε όταν ένας άνδρας εντυπωσιαζεται από το ύψος τους...αν βγεις μαζί τους και όλας και τους δείξεις ότι έχεις μάτια μόνο για αυτές δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις κερδίσεις...έχουν το σεβασμό μου ως γυναίκες και παραλίγο να ήμουνα μόνιμα και με μία από αυτές...και γκόμενες με επίπεδο αγγλικά κτλ...

όποιος έχει κάνει Ρόδο με καταλαβαίνει σε ότι γράφω....
Έλα φίλε Memosex! Τι θα γίνει με τους ελλεινούς και τρισάθλιους δωσίλογους Τσιπριζαίους? Κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν τον Τουρισμό! Ότι μα ότι κάνουν και νομοθετούν είναι κατά του Τουρισμού και της ανάπτυξης!! :headbang: :headbang: :headbang:
Τα αρχιζοντόβολα πούλησαν το Αεροδρόμιο στη Γερμανική Frapport η οποία θα φορολογίσει την Ryan η οποία μας φέρνει τις Λιθουανές στο νησί και έτσι την οδηγούν στην έξοδο!! :headbang: :headbang: :headbang:   Βράζουν τα νευρα μου με την κυβέρνηση των άχρηστων ανθελλήνων! Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι άλλο, πιθανώς τα ίδια...Δεν ξέρω αν πλέον υπάρχει σωτηρία!
Χτες η ορφανίδου δεν είχε απολύτως τίποτα! Μόνο ελεεινούς   Εβραίους! Βέβαια τα ξενοδοχεία έχουν πολύ κόσμο! Πολλά απο αυτά δεν ανήκουν καν σε Έλληνες και βέβαια όλα έχουν 4-5 Πιθίκια απο τις χώρες του Μαγκρεμπ ως ανιματερ... :headbang: :headbang: :headbang: Και οι απίστευτοι Πιρφόροι διευθυντές ξενοδοχείων τους παροτρύνουν να καμακώνουν γκόμενες και να τις πείθουν να γράφουν καλά σχόλια και να ανεβαίνει η βαθμολογία στο Tip Advisor...Δυστηχώς η Αριστερή Ραγιαδιστικη νοοτροπία είναι βαθιά ριζομένη!

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έλα φίλε Memosex! Τι θα γίνει με τους ελλεινούς και τρισάθλιους δωσίλογους Τσιπριζαίους? Κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν τον Τουρισμό! Ότι μα ότι κάνουν και νομοθετούν είναι κατά του Τουρισμού και της ανάπτυξης!! :headbang: :headbang: :headbang:
Τα αρχιζοντόβολα πούλησαν το Αεροδρόμιο στη Γερμανική Frapport η οποία θα φορολογίσει την Ryan η οποία μας φέρνει τις Λιθουανές στο νησί και έτσι την οδηγούν στην έξοδο!! :headbang: :headbang: :headbang:   Βράζουν τα νευρα μου με την κυβέρνηση των άχρηστων ανθελλήνων! Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι άλλο, πιθανώς τα ίδια...Δεν ξέρω αν πλέον υπάρχει σωτηρία!
Χτες η ορφανίδου δεν είχε απολύτως τίποτα! Μόνο ελεεινούς   Εβραίους! Βέβαια τα ξενοδοχεία έχουν πολύ κόσμο! Πολλά απο αυτά δεν ανήκουν καν σε Έλληνες και βέβαια όλα έχουν 4-5 Πιθίκια απο τις χώρες του Μαγκρεμπ ως ανιματερ... :headbang: :headbang: :headbang: Και οι απίστευτοι Πιρφόροι διευθυντές ξενοδοχείων τους παροτρύνουν να καμακώνουν γκόμενες και να τις πείθουν να γράφουν καλά σχόλια και να ανεβαίνει η βαθμολογία στο Tip Advisor...Δυστηχώς η Αριστερή Ραγιαδιστικη νοοτροπία είναι βαθιά ριζομένη!

φίλε μου πέστα στον πασόκα Κρεμαστινό που έκανε 5 χρόνια να φτιάξει την σκάλα του αεροδρομίου που οδηγούσε στην καφετέρια των αναχωρήσεων στον πάνω όροφο...τα απαξίωσαν για να τα πουλήσουν όλα για ένα κομμάτι ψωμί..μόνο το γκολφ στην Αφάντου σε τρελαίνει μην μιλήσουμε για το υπόλοιπο νησί..

σε καταλαβαίνω για τα κωλοπαίδια μουσουλμάνους ανιματέρ από το Μαγκρέμπ...βέβαια η έξυπνη γυναίκα δεν πάει ποτέ μαζί τους...ούτε με βρωμοΙταλούς...η έξυπνη γυναίκα έρχεται με τον Έλληνα επιπέδου...όσο για τους ψευτο-διευθυντές ξενοδοχείων που δεν ξέρουν που πάνε τα 5 τα ξέρω μην ανησυχείς...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χρόνια πολλά απο Ρόδο! Δεν θα γράψω για Πολωνία που είναι το θέμα αλλά θα σας δώσω λίγο το κλίμα του Τουρισμού...
Χτες στο Resort ξανασυνάντησα τη Γερμανίδα που είχε γκόμενο και κάθισα 3-4 λεπτά και συζήτησα μαζί της... Αυτή και η φίλη της δεν είχαν να πουν τίποτα εκτος του ξενοδοχείου! Όλες οι διακοπές τους είναι η παραλία και  το all inclusive ! Δεν ξέρουν κάν οτι υπάρχει παλιά πόλη και όπως μου είπαν δεν σκοπευουν να βγούν εκτός ξενοδοχείου! Το πιο σπαστικό είναι όταν μου πουλάει και ...."Πνέυμα" ! Δηλαδή μου το έπαιζε σοβαρή και πως ξέρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τις γνωστές  :jerking: που λένε οι Γερμανοί για την Ελλάδα! Αυτή είναι κάτι σαν ΕΠΟΠ στη Γερμανία και τη στελνουν συνεχώς σε εμπόλεμες ζώνες! Eίναι πολύ ψηλή και εντυπωσιακή! Αλλά ζώο ήρθε, ζώο θα φύγει!
Η μέχρι τώρα επαφή μου με Ρωσίδες (2-3 περιπου) με κάνει να παρακαλάω να αποκατασταθούν οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και να πηγαίνουν εκεί οι Τουρκο-προσκυνημένες και εδώ να έρχονται οι λίγες και καλές των παλαιότερων χρόνων!
Συνεχίζουν οι μοναδικοί απο τη παρέα των καμακιών που έχουν δει χαρά στον πούτσο τους φέτος να είναι οι φίλοι μου που παρτούζωσαν τις Λιθουανές...
Υπο άλλες συνθήκες θα ήταν καλά αφού είναι ακόμα αρχές σεζόν! Αλλά αν δείτε πόσο τουρισμό έχει το νησί θα  :headbang:.............  

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά απο Ρόδο! Δεν θα γράψω για Πολωνία που είναι το θέμα αλλά θα σας δώσω λίγο το κλίμα του Τουρισμού...
Χτες στο Resort ξανασυνάντησα τη Γερμανίδα που είχε γκόμενο και κάθισα 3-4 λεπτά και συζήτησα μαζί της... Αυτή και η φίλη της δεν είχαν να πουν τίποτα εκτος του ξενοδοχείου! Όλες οι διακοπές τους είναι η παραλία και  το all inclusive ! Δεν ξέρουν κάν οτι υπάρχει παλιά πόλη και όπως μου είπαν δεν σκοπευουν να βγούν εκτός ξενοδοχείου! Το πιο σπαστικό είναι όταν μου πουλάει και ...."Πνέυμα" ! Δηλαδή μου το έπαιζε σοβαρή και πως ξέρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τις γνωστές  :jerking: που λένε οι Γερμανοί για την Ελλάδα! Αυτή είναι κάτι σαν ΕΠΟΠ στη Γερμανία και τη στελνουν συνεχώς σε εμπόλεμες ζώνες! Eίναι πολύ ψηλή και εντυπωσιακή! Αλλά ζώο ήρθε, ζώο θα φύγει!
Η μέχρι τώρα επαφή μου με Ρωσίδες (2-3 περιπου) με κάνει να παρακαλάω να αποκατασταθούν οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και να πηγαίνουν εκεί οι Τουρκο-προσκυνημένες και εδώ να έρχονται οι λίγες και καλές των παλαιότερων χρόνων!
Συνεχίζουν οι μοναδικοί απο τη παρέα των καμακιών που έχουν δει χαρά στον πούτσο τους φέτος να είναι οι φίλοι μου που παρτούζωσαν τις Λιθουανές...
Υπο άλλες συνθήκες θα ήταν καλά αφού είναι ακόμα αρχές σεζόν! Αλλά αν δείτε πόσο τουρισμό έχει το νησί θα  :headbang:.............  

φίλε τι λέει έχει κόσμο κάτω?μαθαίνω η Κως είναι πεθαμένη πολλά ξενοδοχεία θα ανοίξουν Ιούνιο!!!!

μην ασχολεισαι με τουρίστριες που είναι οπαδες του all inclusive χάσιμο χρόνου είναι και μυαλό δε βάζουνε...γνώμη μου αν θες να ασχοληθείς με Γερμανίδες βρές κάνα 18χρονο αυτα διψάνε για βόλτα ειδικά αν είναι μαζί με τους γονείς!!!!

σκηνικό του προηγούμενου Σεπτέμβρη ήμουν στα Κολύμπια για ένα χαλαρό ποτάκι με φίλο...κοζάρουμε 2 Γερμανίδες η μία ήταν τρελόμουνο...1.85 με ποδάρες...παρότι με βραχιολάκι είχανε βγεί έξω...τους μίλησα εγώ Γερμανικά τους είπα να έρθουν στην παρέα είπαν αργότερα ίσως τους είπα οκ...σηκώνοντε να χορέψουν πάνε 2 μαλάκες τους την πέφτουνε μουτρωμένες αρπάζουν τσάντες κτλ και την κάνουνε χωρίς καν να πληρώσουν το λογαριασμό...με το ζόρι κράτησα εγώ τη μουνάρα και της είπα να πάμε αλλου...

οι Ρωσίδες είναι με τα φεγγάρια τους..όπως δυστυχώς η κάθε δυτική γυναίκα πλεον (και αυτές στη Δύση είναι πια)

για Σαντορίνη έμαθα πολύ κόσμο και η μιση Μακεδονία έχει κατέβει κάτω για δουλειά...κατάντια όσο μένουμε στο ευρώ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Σλάβες είναι σούπερ εύκολες στη Γερμανία γιατί οι Γερμανοί τις σνομπάρουνε.Ετσι και περάσεις τον Οντερ με τις γηγενείς γίνεται πάρτυ.Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας μου δε μου επιτρέπει τα ταξίδια ιεραποστολής στην εκκλησία του Βαλκανικού πέους οπότε απόσχω περιμένοντας να πάρω δυνάμεις και να εισέλθω αποφασιστικά στο μπλοκ για ξεκαθαρίσματα.
Εχω μετατραπεί σε πτώμα από άποψη γενικής κατάστασης.Ατιμο πράγμα οι γυναίκες.
Κανονικά τώρα έπρεπε να μετέχω σε πουτσοτουρ στο Σλάσκιε να ξεκωλιάζω Πολωνές αλλά στερούμαι φυσικών δυνάμεων στο έπακρο μου φαίνεται τεράστια απόσταση.Κρίμα να έχεις κάποιο ελεύθερο χρόνο και να  μην μπορείς να ξεκωλιάσεις στη μαγική χώρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κατάντια όσο μένουμε στο ευρώ...
Αυτή τη στιγμή είμαστε η χαβούζα της Μεσογείου...Έρχεται το κάθε κατακάθι της Ευρώπης και του πλανήτη... Τουρίστες σε χειρότερη κατάσταση και απο τον Έλληνα που προσπαθεί μήνα μήνα να βγεί...Μερικοί φουκαράδες που τους πετάν ένα μισθό τα βόρεια κράτη που τους κάνει να νιώθουν πως μας "αγοράζουν και μας πουλάνε" εδώ, δέχονται τρομερή ψυχρολουσία όταν ακούνε οποιαδήποτε τιμή...Ακόμα και 2,5Ευρώ το σουβλάκι, παίρνουν ένα με το ζόρι και το τρώει όλη η τετραμελής οικογένεια...
Δυστηχώς ο Τουρισμός δεν αφορά τους Ροδίτες πλην μιας ελίτ 50-60 ξενοδόχων! Στα μικρότερα ξενοδοχεία μιλάμε για Δράμα! Είναι overbooked και δεν πέφτει καρφίτσα και το κέρδος απο κάθε δωμάτιο είναι ένα ευρώ... Αν έχεις 30 δωμάτια δηλαδή κάνεις ένα τζίρο 300Ε τη βραδιά και με πρωινά προσωπικό λογαριασμούς μένουν 30Ε για τον ξενοδόχο... Και τα πρακτορεία δίνουν ίσως και λιγότερα απο 10Ευρώ το δωμάτιο! Και αν τους πει κάποιος όχι 12...θα φτάσει Ιούλιος και δεν θα έχουν πελάτη....
Υπό αυτές τις συνθήκες το να κάτσει γυναίκα είναι όνειρο θερινής νυκτός...Διότι έρχονται κάτι βούρλα που απορείς αν ήρθαν με αεροπλάνο ή με ΑΤΙΑ....
Βέβαια βέβαια όλοι, φέρουν βαριές ευθύνες για όλα αυτά...Που βέβαια πάλι κανένας δεν τις έχει αντιληφθεί και πάλι τα ίδια λάθη θα γίνονται...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το πιο σπαστικό είναι όταν μου πουλάει και ...."Πνέυμα" ! Δηλαδή μου το έπαιζε σοβαρή και πως ξέρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τις γνωστές  :jerking: που λένε οι Γερμανοί για την Ελλάδα! Αυτή είναι κάτι σαν ΕΠΟΠ στη Γερμανία και τη στελνουν συνεχώς σε εμπόλεμες ζώνες! Eίναι πολύ ψηλή και εντυπωσιακή! Αλλά ζώο ήρθε, ζώο θα φύγει!

Clock μην ανοίγεις πολιτική συζήτηση άμα δεις ότι έχεις να κάνεις με ζώα που διαβάζουν Bild.Τζάμπα χαλιέσαι..
Δες άμα είναι να ρίξεις κανά μανίκι..
Αν όχι,μην την καραμουζιάσεις.
Μπορεί να έρθει του χρόνου ελεύθερη,να έρθουν σε κανά μήνα διακοπές τίποτα φίλες της.
Ψυχραιμία

Εγώ θυμάμαι τον πρώτο καιρό που είχα έρθει και έπαιζε πολύ ότι τους φάγαμε τα λεφτά,είχα γνωρίσει μια Γερμανίδα από αυτές που μου αρέσουν με τις δεμένες-ψηλές ποδάρες σκέτο άλογο,που και καλά χαζοφλέρταρε λέγοντας ότι της χρωστάω κέρασμα επειδή είμαι Έλληνας :uglystupid: και είχε γενικα υφάκι.
Έκανα λίγη υπομονή μέχρι να τη γαμήσω και αφού την πήδηξα κανά μήνα και επιβεβαίωσα την αρχική μου εντύπωση ότι είναι μαλακισμένη, ήρθε μια στιγμή που είπε:
"Στην Ελλάδα,με τις κοπέλες τι κάνετε;Δεν έρχεστε πιο κοντά,μόνο party και μετά sex;"

Μάλλον γλυκάθηκε πολύ,από του κλέφτη την ψωλή..  :grin:
Και της απάντησα:"Στην Ελλάδα αν θεωρούμε πως μια κοπέλα αξίζει σαν άτομο για κάτι
παραπάνω από sex,ερχόμαστε πιο κοντά σαν άνθρωποι"

Και μετά από εκείνη τη μέρα,απλά δεν απάντησα ποτέ ξανά στις κλήσεις και τα μνμ της.
Ελπίζω να το έπιασε το υπονοούμενο. :2funny:

Αυτή τη στιγμή είμαστε η χαβούζα της Μεσογείου...Έρχεται το κάθε κατακάθι της Ευρώπης και του πλανήτη... Τουρίστες σε χειρότερη κατάσταση και απο τον Έλληνα που προσπαθεί μήνα μήνα να βγεί...Μερικοί φουκαράδες που τους πετάν ένα μισθό τα βόρεια κράτη που τους κάνει να νιώθουν πως μας "αγοράζουν και μας πουλάνε" εδώ, δέχονται τρομερή ψυχρολουσία όταν ακούνε οποιαδήποτε τιμή...Ακόμα και 2,5Ευρώ το σουβλάκι, παίρνουν ένα με το ζόρι και το τρώει όλη η τετραμελής οικογένεια...
Δυστηχώς ο Τουρισμός δεν αφορά τους Ροδίτες πλην μιας ελίτ 50-60 ξενοδόχων! Στα μικρότερα ξενοδοχεία μιλάμε για Δράμα! Είναι overbooked και δεν πέφτει καρφίτσα και το κέρδος απο κάθε δωμάτιο είναι ένα ευρώ... Αν έχεις 30 δωμάτια δηλαδή κάνεις ένα τζίρο 300Ε τη βραδιά και με πρωινά προσωπικό λογαριασμούς μένουν 30Ε για τον ξενοδόχο... Και τα πρακτορεία δίνουν ίσως και λιγότερα απο 10Ευρώ το δωμάτιο! Και αν τους πει κάποιος όχι 12...θα φτάσει Ιούλιος και δεν θα έχουν πελάτη....
Υπό αυτές τις συνθήκες το να κάτσει γυναίκα είναι όνειρο θερινής νυκτός...Διότι έρχονται κάτι βούρλα που απορείς αν ήρθαν με αεροπλάνο ή με ΑΤΙΑ....
Βέβαια βέβαια όλοι, φέρουν βαριές ευθύνες για όλα αυτά...Που βέβαια πάλι κανένας δεν τις έχει αντιληφθεί και πάλι τα ίδια λάθη θα γίνονται...

Σε καταλαβαίνω,με τέτοιες τιμές οι μόνοι που σκάνε είναι η ελίτ του ευρωπαικού white trash και οι δικαιούχοι HarzIV..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οι Σλάβες είναι σούπερ εύκολες στη Γερμανία γιατί οι Γερμανοί τις σνομπάρουνε.

Αρχηγέ αν μια Πολωνέζα έχει μεγαλώσει/σπουδάσει εδώ και βγάζει καθαρό κανά 2.000
της κλάνουν μια μάντρα οι Γερμανοί.
Άμα είναι και όμορφη παίζει μπάλα σαν να ναι high class Γερμανίδα.

Αυτές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα είναι οι Πολωνέζες που ήρθαν ενήλικες χωρίς κατάρτιση ή αυτές που μεγάλωσαν εδώ,αλλά δεν ξέφυγαν από τη μιζέρια τους.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αρχηγέ αν μια Πολωνέζα έχει μεγαλώσει/σπουδάσει εδώ και βγάζει καθαρό κανά 2.000
της κλάνουν μια μάντρα οι Γερμανοί.
Άμα είναι και όμορφη παίζει μπάλα σαν να ναι high class Γερμανίδα.

Αυτές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα είναι οι Πολωνέζες που ήρθαν ενήλικες χωρίς κατάρτιση ή αυτές που μεγάλωσαν εδώ,αλλά δεν ξέφυγαν από τη μιζέρια τους.
που θα βγαλει ρε φιλε 2000 καθαρα?στην Γερμανια?μας δουλευεις τωρα???πρεπει να παιρνει 3500 κ βαλε,,ποια τα παιρνει αυτα κι ειναι κ μουναρα??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: στα 1300-1500 με πολλη τυχη οποια γερμανιδα δουλευει σε ιδιωτικο τομεα κι αν βρει φολτσαιτ....
ειδικα απο πολωνια ας ειναι κ τριτη γενια δυσκολα παιζει τετοια φαση,,μην αναφερουμε ακραιες περιπτωσεις...η πλειοψηφια εκει ειναι στα 1300...κι αν μιλαμε για μεταναστριες οπως η πλειοψηφια που βρισκω εγω ,με 50% δουλεια ειναι κι απλως μεγαλωνουν παιδια με τα επιδοματα....μιλαω για 30αρες ,,ουτε καν για πιο μεγαλες... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οι Σλάβες είναι σούπερ εύκολες στη Γερμανία γιατί οι Γερμανοί τις σνομπάρουνε.Ετσι και περάσεις τον Οντερ με τις γηγενείς γίνεται πάρτυ.Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας μου δε μου επιτρέπει τα ταξίδια ιεραποστολής στην εκκλησία του Βαλκανικού πέους οπότε απόσχω περιμένοντας να πάρω δυνάμεις και να εισέλθω αποφασιστικά στο μπλοκ για ξεκαθαρίσματα.
Εχω μετατραπεί σε πτώμα από άποψη γενικής κατάστασης.Ατιμο πράγμα οι γυναίκες.
Κανονικά τώρα έπρεπε να μετέχω σε πουτσοτουρ στο Σλάσκιε να ξεκωλιάζω Πολωνές αλλά στερούμαι φυσικών δυνάμεων στο έπακρο μου φαίνεται τεράστια απόσταση.Κρίμα να έχεις κάποιο ελεύθερο χρόνο και να  μην μπορείς να ξεκωλιάσεις στη μαγική χώρα.
μαλλον εφαγες 20-25000 περσυ ανεβαζοντας τις επιδοτησεις στα υψη  :tickedoff:
{μα ειναι δυνατον να πληρωνεις 100-150ε στην ουκρανια τετοιες εποχες? }  :helpplea:
κ τωρα σε δαγκωσε η δοση της καρτας  στην πλατη... :grin:
ειναι κλασικο συμπτωμα ελληνων της γερμανιας ,να τα τρωνε ανατολικα σε χρονο dt κ μετα να τραβανε κουπι για κανα 2 χρονια με τις πληρωμες!!!
υγ.καλη αναρωση!!! :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
που θα βγαλει ρε φιλε 2000 καθαρα?στην Γερμανια?μας δουλευεις τωρα???πρεπει να παιρνει 3500 κ βαλε,,ποια τα παιρνει αυτα κι ειναι κ μουναρα??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: στα 1300-1500 με πολλη τυχη οποια γερμανιδα δουλευει σε ιδιωτικο τομεα κι αν βρει φολτσαιτ....
ειδικα απο πολωνια ας ειναι κ τριτη γενια δυσκολα παιζει τετοια φαση,,μην αναφερουμε ακραιες περιπτωσεις...η πλειοψηφια εκει ειναι στα 1300...κι αν μιλαμε για μεταναστριες οπως η πλειοψηφια που βρισκω εγω ,με 50% δουλεια ειναι κι απλως μεγαλωνουν παιδια με τα επιδοματα....μιλαω για 30αρες ,,ουτε καν για πιο μεγαλες... :hi:

Κοίτα,όταν μιλάμε για Γερμανία,παίζει ρόλο και το κρατίδιο.
Αν είσαι με 1300 καθαρά π.χ.Βαυαρια,είσαι πολύ στενά..

Τα 2000 netto τα έχω δει με τα μάτια μου,γιατί ήρθε η Πολωνέζα γκόμενα του ξαδέρφου μου να εκτυπώσει σπίτι μου.
Ιδιωτικός τομέας,πασίγνωστη εταιρεία,σπουδαγμένη και με προϋπηρεσία η τύπισσα,
μεγαλωμένη στη Γερμανία.
Δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται παράξενο.
Ίσως να μην είναι ο κανόνας,αλλά η ουσία αυτού που γράφω είναι ότι παίζουν Σλάβες μεγαλωμένες εδώ που μέσω σπουδών καβάντζωσαν καλές δουλειές και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους για φράγκα..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κοίτα,όταν μιλάμε για Γερμανία,παίζει ρόλο και το κρατίδιο.
Αν είσαι με 1300 καθαρά π.χ.Βαυαρια,είσαι πολύ στενά..

Τα 2000 netto τα έχω δει με τα μάτια μου,γιατί ήρθε η Πολωνέζα γκόμενα του ξαδέρφου μου να εκτυπώσει σπίτι μου.
Ιδιωτικός τομέας,πασίγνωστη εταιρεία,σπουδαγμένη και με προϋπηρεσία η τύπισσα,
μεγαλωμένη στη Γερμανία.
Δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται παράξενο.
Ίσως να μην είναι ο κανόνας,αλλά η ουσία αυτού που γράφω είναι ότι παίζουν Σλάβες μεγαλωμένες εδώ που μέσω σπουδών καβάντζωσαν καλές δουλειές και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους για φράγκα..
δεν ειπα δεν υπαρχει καμμια...ειπα οτι το 99.99% δεν τα βλεπει ουτε στον υπνο της....επιβλεπουσα στο καουφλαντ ρωσσιδα γενημενη εκει με 8 χρονια προυπηρεσια κ τα σχετικα διπλωματα 1600 παιρνει κ βασικα δουλευει σε καουφλαντ που σπαει τα κοντερ Κονστανζ.....η πλειοψηφια παντως ειναι στο 50% συν επιδοματα....Καποιες πρωην γιουγκες παιρνουν πιο καλα λεφτα σαν ασφαλιστριες κλπ αλλα οχι Πολωνεζες Λιθουανες κλπ...αυτες ειναι 99%  στη βαση του 1300 ρικου..κ σε Σουντ Ντουτσλαντ αυτα ειναι πολυ λιγα για να το παιξουν καποιες....στα βορεια τι παιζει δεν ξερω αλλα δε νομιζω οτι ειναι κατι διαφορετικο ειδικα που το επιοπεδο εμφανισης των εκει Γερμανιδων ειναι ανωτερο...
Υγ που εισαι?Φρανκφουρτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom