Χρόνια πολλά απο Ρόδο! Δεν θα γράψω για Πολωνία που είναι το θέμα αλλά θα σας δώσω λίγο το κλίμα του Τουρισμού...
Χτες στο Resort ξανασυνάντησα τη Γερμανίδα που είχε γκόμενο και κάθισα 3-4 λεπτά και συζήτησα μαζί της... Αυτή και η φίλη της δεν είχαν να πουν τίποτα εκτος του ξενοδοχείου! Όλες οι διακοπές τους είναι η παραλία και το all inclusive ! Δεν ξέρουν κάν οτι υπάρχει παλιά πόλη και όπως μου είπαν δεν σκοπευουν να βγούν εκτός ξενοδοχείου! Το πιο σπαστικό είναι όταν μου πουλάει και ...."Πνέυμα" ! Δηλαδή μου το έπαιζε σοβαρή και πως ξέρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τις γνωστές
που λένε οι Γερμανοί για την Ελλάδα! Αυτή είναι κάτι σαν ΕΠΟΠ στη Γερμανία και τη στελνουν συνεχώς σε εμπόλεμες ζώνες! Eίναι πολύ ψηλή και εντυπωσιακή! Αλλά ζώο ήρθε, ζώο θα φύγει!
Η μέχρι τώρα επαφή μου με Ρωσίδες (2-3 περιπου) με κάνει να παρακαλάω να αποκατασταθούν οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και να πηγαίνουν εκεί οι Τουρκο-προσκυνημένες και εδώ να έρχονται οι λίγες και καλές των παλαιότερων χρόνων!
Συνεχίζουν οι μοναδικοί απο τη παρέα των καμακιών που έχουν δει χαρά στον πούτσο τους φέτος να είναι οι φίλοι μου που παρτούζωσαν τις Λιθουανές...
Υπο άλλες συνθήκες θα ήταν καλά αφού είναι ακόμα αρχές σεζόν! Αλλά αν δείτε πόσο τουρισμό έχει το νησί θα
.............