Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Glock πως και δε σκάλωσες από το Erasmus με καμιά παρέα;
Έχεις γράψει και ότι ξέρεις πολύ καλά τη γλώσσα,είναι μεγάλο προσόν για Γερμανία.

Γενικά ίσως είναι και θέμα χημείας.
Ούτε εμένα μου αρέσουν κάποια των Γερμανών,π.χ.τα αστεία τους,
αλλά βρίσκω γενικά ακρη.

Αυτό με τα σκυλιά είναι γενικό γνώρισμα της Βόρειας Ευρώπης.
Μπορεί κάποιος να ζει 30 χρόνια σε μια πολυκατοικία,να πεθάνει και να τον βρουν μετά από 2 μήνες,ενώ αν γίνει καμιά κίνηση στο fb να μαζέψουν λεφτά για ένα αδέσποτο κουτάβι,να μαζέψουν 100χιλιάρικα σε μια μέρα..

Οι πρώην Γιούγκοι εχουν τρελά προβλήματα μεταξύ τους και πέφτει πολύ ξυλίκι.
Μια Κροάτισσα μου έλεγε πως όταν καταλάβαινε Σέρβους κοντά της,άλλαζε προφορά.
Ήξερα και μια Σέρβα γαμώ τα άτομα,που κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακου της έκανε παρέα με μια τουρκάλα συμφοιτήτρια της και την έπιασε ο αδερφός της και της είπε ότι αυτό είναι το μέγιστο που μπορείς να κάνεις με ατομο τουρκικής καταγωγής...
Και της τα έλεγε μπροστά στη μάνα τους που συμφωνούσε κιόλας.

Έχω ξαναγράψει ότι εδώ πάνω για χ,ψ λόγους ανέβαινα απο μικρός.
Glock,στα 16 μου όταν γυρνούσα με τα ξαδέρφια μου είχε συνομήλικες τουρκοσυμμορίες,μανούρες και γενικά πολύ δράση.Όλο ο κόσμος ψαχνόταν.
Όσο με θυμάμαι τα επόμενα χρόνια,το κλίμα χαλάρωνε..
Άσε που τα σημερινά 20χρονα έχουν καεί με τα playstation και δεν πολυψάχνονται..

Συχνά επισκέπτομαι μια θεία μου η οποία μένει σε περιοχή που δε βλέπεις ξανθό κεφάλι.
Αλλά έχω δει ότι οι τούρκοι,δεν ασχολούνται στο ξεκάρφωτο κι ας είναι καμιά 10άδα μπουλούκι.
Κι αν γίνει, απλά παίζουν ξύλο.
Το κύριο πρόβλημα βράδυ είναι οι μαροκινοί,αφγανοί,αλβανοί και άλλα φυντάνια που αμέσως βγάζουν μαχαίρια.

Οι Γερμανοί φίλε είναι ευνουχισμένοι από την μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει.Τους τραμπουκίζουν οι τούρκοι και γυρνάνε το άλλο μάγουλο.
Πραγματικά λυπάμαι όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακομίσουν από τις αραβοτουρκογειτονιές.
Κάτσε να κάνει η χοντρή τη μαλακία με τη βίζα,να πιάσει το AFD κανά 30άρι,να γελάσει ο κάθε πικραμένος..

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν κανεναν αυτά που γράφω,είμαι και αρκετά post εκτός θέματος..
στό βέλγίό πολύ έίνάί Ό φίλος.όί άφρίκάνόί έχόύν μού φάίνέτάί πέρίσσότέρά πρόνόμίά Άπό τούς βέλγόύς

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock πως και δε σκάλωσες από το Erasmus με καμιά παρέα;
Είχα παρέες με Γερμανούς όπως και με Ερασμίτες απο Νορβηγία, Ολλανδία, Αμερική...Αλλά τα παιδιά ήταν μόνο για τα Σαββατοκύριακα.. Εκεί δυστηχώς δεν μπόρεσα να φάω κάτι...
Στις αρχές μου έκανε ζημιά που δεν έμεινα στην εστία αλλά σε ένα σούπερ Λούξ διαμέρισμα που μου είχε παραχωρίσει μια οικογένεια γερμανών με μόνο αντάλαγμα που δεν το ζήτησαν καν, να μένουν σε εμάς δωρεάν όταν έρχονταν Ελλάδα... Εκεί μόνο μια Γαλλίδα πάτησε το πόδι της που ούτε καν τη φάσωσα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: ! Νομίζω πως είναι το χειρότερο Εράσμους που μπορεί να κάνει άντρας....
Ο μόνος που είδα να κάνει κάτι ήταν ο Αμερικάνος που απο την πρώτη εβδομάδα του κόλλησε στενά μια Πολωνέζα βιζαρού που κάθε φορά στη παρέα επι μήνες τον έγλυφε μπροστά σε όλους! Βέβαια η γκόμενα δεν έμαθε ποτέ τη κίνηση "βγάζω πορτοφάλι απο τη τσάντα"
Επίσης στην εστία που έμεναν οι Ελληνίδες μαζευονταν κάτι μαυροι σε έναν χώρο για πάρτυ...! Θυμάμαι μια μέρα που πήγα βράδι η μια ξεφτυλιάρα Ελληνίδα,που τη γούσταρε για σοβαρά ένας φίλος μου Ελληνογερμανός, κολοτριβόταν σε έναν αράπη... Την επόμενη πήγε περίπατο με τον φίλο μου και μια φίλη της(Καζακστανή της Αμερικής)! Όταν τον Ρώτησα πως πήγε μου λέει ακριβώς "Καλά, αλλά κάτι λέγαν μεταξί τους συνέχεια για nutella, αν ήταν καλή η Nutella και γελούσαν που δεν κατάλαβα"! Όταν του είπα το σκηνικό της προηγούμενης βραδιάς μόνο που δεν ξέρασε απο το τηλέφωνο... :vomit: :vomit: :vomit:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είχα παρέες με Γερμανούς όπως και με Ερασμίτες απο Νορβηγία, Ολλανδία, Αμερική...Αλλά τα παιδιά ήταν μόνο για τα Σαββατοκύριακα.. Εκεί δυστηχώς δεν μπόρεσα να φάω κάτι...
Στις αρχές μου έκανε ζημιά που δεν έμεινα στην εστία αλλά σε ένα σούπερ Λούξ διαμέρισμα που μου είχε παραχωρίσει μια οικογένεια γερμανών με μόνο αντάλαγμα που δεν το ζήτησαν καν, να μένουν σε εμάς δωρεάν όταν έρχονταν Ελλάδα... Εκεί μόνο μια Γαλλίδα πάτησε το πόδι της που ούτε καν τη φάσωσα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: ! Νομίζω πως είναι το χειρότερο Εράσμους που μπορεί να κάνει άντρας....
Ο μόνος που είδα να κάνει κάτι ήταν ο Αμερικάνος που απο την πρώτη εβδομάδα του κόλλησε στενά μια Πολωνέζα βιζαρού που κάθε φορά στη παρέα επι μήνες τον έγλυφε μπροστά σε όλους! Βέβαια η γκόμενα δεν έμαθε ποτέ τη κίνηση "βγάζω πορτοφάλι απο τη τσάντα"
Επίσης στην εστία που έμεναν οι Ελληνίδες μαζευονταν κάτι μαυροι σε έναν χώρο για πάρτυ...! Θυμάμαι μια μέρα που πήγα βράδι η μια ξεφτυλιάρα Ελληνίδα,που τη γούσταρε για σοβαρά ένας φίλος μου Ελληνογερμανός, κολοτριβόταν σε έναν αράπη... Την επόμενη πήγε περίπατο με τον φίλο μου και μια φίλη της(Καζακστανή της Αμερικής)! Όταν τον Ρώτησα πως πήγε μου λέει ακριβώς "Καλά, αλλά κάτι λέγαν μεταξί τους συνέχεια για nutella, αν ήταν καλή η Nutella και γελούσαν που δεν κατάλαβα"! Όταν του είπα το σκηνικό της προηγούμενης βραδιάς μόνο που δεν ξέρασε απο το τηλέφωνο... :vomit: :vomit: :vomit:
σόδόμά κάί γόμόρά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ακριβώς το αντίθετο.Οι Τούρκοι τον έχουν πιει στη Γερμανία.Τον τρώνε μπρος πίσω από τους Γερμανούς.Κανένας Τούρκος δεν έχει σοβαρή δουλειά ή λεφτά.
Αντίθετα οι Βαλκάνιοι γαμάνε άνετα Γερμανία αρκετοί παίζουν λεφτό.
Οι Γερμανίδες είναι γενικά αντικαυλέ πολύ σπορτέξ δε δείχνουν καθόλου κοιλιά,κώλο ή βυζιά που δεν έχουν άλλωστε.Οποτε δεις κωλαρού βυζαρού είναι σχεδόν πάντα Βαλκάνια ή Σλάβα.
Δύσκολα να καυλώσουν βαλκάνιοι πουτσαράδες με γερμανικά μουνιά.Αν πιεις όμως πάνω από 5 Pilsner το θαύμα γίνεται.
Γενικά κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.Οπως δεν ψωνίζεις σλαβικό αυτοκίνητο έναντι γερμανικού στην ίδια τιμή έτσι δεν ψωνίζεις και Γερμανίδες όταν σκάνε μύτη οι Σλάβες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο roosh  Στην έπεσε ύπουλα στο φορουμ.θέλει εύκολα ανθρωπάκια προς έλεγχο..δεν αντέχει  τον βαλκανιο μπιχτη..εφαγε την πουτσα του και ηρεμησε και αυτος..Είσαι  ιδιαίτερος τύπος.γι'αυτό σε παω :hi:

Ο roosh ήθελε να συζητήσουμε και να μου πάρεει συνέντευξη για το θρυλικό greek kamaki των 80s και τις χρυσές εποχές της ανατολικής Ευρώπης των 90s και εγώ του έλεγα κοίτα τα μουνάκια χτυπάμε τώρα.
Γενικά εμένα το καμάκι με ενδιαφέρει όχι η διασημότητα.Αν διαβάζουν ελληνόπουτσοι τα ποστ που έγραψα roosh σίγουρα θα ωφεληθούν πολύ γιατίσ συνήθως διαβάζουν κάτι ινδοπακιστανοί και αραπάδες.

Γενικά τι να κλάσει ο αμερικανός Pua με τις 100 τεχνικές σε σχέση με το τρομερό greek kamaki στα islands?Κάπως άρχισαν και οι Αμερικανοί να συντονίζονται με όρους όπως Balkan power,Balkan superiority αλλά θέλουν πολύ δρόμο ακόμα.Ο ανταγωνισμός με τους Δυτικούς για τα μουνία καλά κρατεί.
Γενικά οι Αμερικανοί πιστεύουν οτι όλα είναι θέμα τεχνικών άμα χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες τεχνικές και ρουτίνες στον κατάλληλο χρόνο γειώνεις τις καλύτερες γκόμενες.
Το θέμα είμαι οτι αν εμφανιστεί ο Σέρβος πέουλας με τα μπράτσα σαν πιστόνια,ο Βούλγαρος με το βοδινό σβέρκο ή ο Greek kamaki με το πούστικο στυλ απλά πάνε περίπατο οι τεχνικές.Γενικά βγάζεις μυδράλιο και πυροβολείς στο ψαχνό ενώ οι Αμερικανοί γουστάρουν sniper game.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο roosh ήθελε να συζητήσουμε και να μου πάρεει συνέντευξη για το θρυλικό greek kamaki των 80s και τις χρυσές εποχές της ανατολικής Ευρώπης των 90s και εγώ του έλεγα κοίτα τα μουνάκια χτυπάμε τώρα.
Γενικά εμένα το καμάκι με ενδιαφέρει όχι η διασημότητα.Αν διαβάζουν ελληνόπουτσοι τα ποστ που έγραψα roosh σίγουρα θα ωφεληθούν πολύ γιατίσ συνήθως διαβάζουν κάτι ινδοπακιστανοί και αραπάδες.

Γενικά τι να κλάσει ο αμερικανός Pua με τις 100 τεχνικές σε σχέση με το τρομερό greek kamaki στα islands?Κάπως άρχισαν και οι Αμερικανοί να συντονίζονται με όρους όπως Balkan power,Balkan superiority αλλά θέλουν πολύ δρόμο ακόμα.Ο ανταγωνισμός με τους Δυτικούς για τα μουνία καλά κρατεί.
λίγο διάβαζα για να δω το δουλεμα που ριχνει περισσότερο.τυχαία βρήκα τα ποστ Greek kamaki

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
λίγο διάβαζα για να δω το δουλεμα που ριχνει περισσότερο.τυχαία βρήκα τα ποστ Greek kamaki

Αυτή είναι και η διαφορά με το roosh.Εγώ μιλάω συνέχεια για πραγματικά δεδομένα όπως γκαφρά,περιουσία,ένδυση,αμάξια,μπράτσα,σβέρκους κτλ ενώ ο roosh τα ανάγει όλα σε θέμα κουλτούρας.

Μια Σλάβα μπορεί να προτιμήσει το σβέρκο από το λεφτά σε κάποιες περιπτώσεις ή το μαφιόζο που θα την προστατέψει σε δύσκολες στιγμές και θα καθαρίσει για πάρτη της δεν υπάρχουν κανόνες.Αλλη μπορεί να γουστάρει καθαρό χρήμα και σπονσοριλίκα.
Γενικά οι Σλάβες παίρνουν από νεαρή ηλικία το μήνυμα οτι για αναβαθμιστούν οικονομικά κοινωνικά ή ακόμα και να επιβιώσουν έχουν ανάγκη τους άντρες συνεπώς πρέπει να μάθουν τσιμπούκι και να να ντύνονται σέξυ να είναι εμφανίσμες να χαμογελάνε και να είναι γαμήσιν
μες.Αυτό το βασικό μήνυμα δεν περνάει η κοινωνία στις Δυτικές με τα γνωστά αποτελέσματα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτή είναι και η διαφορά με το roosh.Εγώ μιλάω συνέχεια για πραγματικά δεδομένα όπως γκαφρά,περιουσία,ένδυση,αμάξια,μπράτσα,σβέρκους κτλ ενώ ο roosh τα ανάγει όλα σε θέμα κουλτούρας.

Μια Σλάβα μπορεί να προτιμήσει το σβέρκο από το λεφτά σε κάποιες περιπτώσεις ή το μαφιόζο που θα την προστατέψει σε δύσκολες στιγμές και θα καθαρίσει για πάρτη της δεν υπάρχουν κανόνες.Αλλη μπορεί ναγουτπστάρει καθαρό χρήμα και σπονσοριλίκα.
κανόνες υπάρχουν και το πλαίσιο σαφως μπορεί να οριστεί μεσα σε μια ιεραρχια .βεβαια οποίος δεν έχει τις προϋποθέσεις για να πάρει μέρος στους κανόνες.π.χ.κάποια εστω μετρια οικονομική δυνατότητα.κτλπ.δεν πρέπει  να τα ακούει αυτα..το προϊόν πρέπει  να πιάνει  όλη την γκαμα..roosh

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Μια Σλάβα μπορεί να προτιμήσει το σβέρκο από το λεφτά σε κάποιες περιπτώσεις ή το μαφιόζο που θα την προστατέψει σε δύσκολες στιγμές και θα καθαρίσει για πάρτη της δεν υπάρχουν κανόνες.Αλλη μπορεί να γουστάρει καθαρό χρήμα και σπονσοριλίκα.
Γενικά οι Σλάβες παίρνουν από νεαρή ηλικία το μήνυμα οτι για αναβαθμιστούν οικονομικά κοινωνικά ή ακόμα και να επιβιώσουν έχουν ανάγκη τους άντρες συνεπώς πρέπει να μάθουν τσιμπούκι και να να ντύνονται σέξυ να είναι εμφανίσμες να χαμογελάνε και να είναι γαμήσιν
μες.Αυτό το βασικό μήνυμα δεν περνάει η κοινωνία στις Δυτικές με τα γνωστά αποτελέσματα.
τα γνωστά αποτελέσματα?λιγο συγκεκριμένος περισσότερο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τα γνωστά αποτελέσματα?λιγο συγκεκριμένος περισσότερο?

Οι γερμανοειδείς είναι βαρετές.Παίζει polytically correct υγεία οικολογία σύστημα.Ο Βαλκάνιος πουτσαράς με την πούτσα έξω σιγά μην ενδιαφέρεται για την ευρωκουλτούρα.Θέλει απλώς να γαμήσει.
Οπότε Σλάβες 5 φορές καλύτερες από Γερμανίδες γενικά δυτικές.Η Σλάβα ξέρει οτι πρέπει να κάνει καλό τσιμπούκι γλυφοκώλι η Γερμανίδα απλά έχει πολλά δικαιώματα στο δυτικό κόσμο και είναι υπεράνω.
Είναι και κάπως θέμα ψευδαίσθησης γούστου εμένα μου πάνε περισσότερο οι Σλάβες από τις Γερμανίδες γιατί απλά δε γουστάρω μέσο όρο.Στις σλαβικές χώρες νιώθω βασιλιάς ενώ Γερμανία ένας μη αναγνωρισμένος πούτσος νιώθω οτι η χώρα με περιορίζει.
Ενας Γερμσνός τσομπάνης από την άλλη μπορεί να γουστάρει γερμανική κατάσταση και όχι σλαβικό κόσμο είναι και κάπως θέμα κουλτούρας.
Απλά προτιμώ να είμαι Στεττίν ή Κατοβίτσε να πιάσω 5 κώλους και ας μη γαμήσω θα νιώσω υπέροχα από το να είμαι συμβατικός πέουλας και να σκουπίζω τα FKK σε γερμανοειδείς χώρες.
Δε μου αρέσει η μαζική κουλτούρα της Δύσεως όλοι είναι ικανοί όλοι γαμάνε.
Οσοι μεταναστεύουν δυτικό μπλοκ πάμε καθαρά για τα λεφτά η δυτική κουλτούρα μας είναι τελείως αδιάφορη.Δως μου Αθήνα και ελλεεινίδες με τους χοντρούς κώλους αντί για μείζονες γερμανικές πόλεις κάθε στιγμή.
Εχει πολύ μουνί εδώ Γερμανία απλά δε γαμάς άπειρες και άλλη κάθε ΣΚ όπως στις σλαβικές χώρες.
Γερμανία είναι πολύ καλά αν είσαι κάτω από 25 γιατί οι γκόμενες σε προσέχουνε.
Εξαιρώ δυνατά καμάκια όπως ο Dr. Love που γανάνε παντού λόγω ικανοτήτων.Για αυτούς δεν έχει σημασία το περιβάλλον χαλαρά θα γαμήσουν Πολωνία Δύση ή Ελλάδα το ίδιο.
Είναι πολύ θέμα κουλτούρας προτιμώ ένα high club με 20 γαμήσιμες και 10 σεμιπρο όπως στο Κίεβο αντί για κλαμπ με 30 γαμήσιμες και καμία σεμιπρο όπως είναι η φαση Γερμανία.
Για φανατικά πεπεισμένα όμως καμάκια το Düsseldorf είναι το νούμερο ένα.Δεν υπάρχει άλλη τέτοια πόλη Γερμανία σε σχέση με ελεύθερο ποιοτικό μουνί μόνη ίσως εξαίρεση Μόναχο Αμβούργο που είναι πλουσιότερες πόλεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γερμανοειδείς είναι βαρετές.Παίζει polytically correct υγεία οικολογία σύστημα.Ο Βαλκάνιος πουτσαράς με την πούτσα έξω σιγά μην ενδιαφέρεται για την ευρωκουλτούρα.Θέλει απλώς να γαμήσει.
Οπότε Σλάβες 5 φορές καλύτερες από Γερμανίδες γενικά δυτικές.Η Σλάβα ξέρει οτι πρέπει να κάνει καλό τσιμπούκι γλυφοκώλι η Γερμανίδα απλά έχει πολλά δικαιώματα στο δυτικό κόσμο και είναι υπεράνω.
Είναι και κάπως θέμα ψευδαίσθησης γούστου εμένα μου πάνε περισσότερο οι Σλάβες από τις Γερμανίδες γιατί απλά δε γουστάρω μέσο όρο.Στις σλαβικές χώρες νιώθω βασιλιάς ενώ Γερμανία ένας μη αναγνωρισμένος πούτσος νιώθω οτι η χώρα με περιορίζει.
Ενας Γερμσνός τσομπάνης από την άλλη μπορεί να γουστάρει γερμανική κατάσταση και όχι σλαβικό κόσμο είναι και κάπως θέμα κουλτούρας.
Απλά προτιμώ να είμαι Στεττίν ή Κατοβίτσε να πιάσω 5 κώλους και ας μη γαμήσω θα νιώσω υπέροχα από το να είμαι συμβατικός πέουλας και να σκουπίζω τα FKK σε γερμανοειδείς χώρες.
Δε μου αρέσει η μαζική κουλτούρα της Δύσεως όλοι είναι ικανοί όλοι γαμάνε.
Οσοι μεταναστεύουν δυτικό μπλοκ πάμε καθαρά για τα λεφτά η δυτική κουλτούρα μας είναι τελείως αδιάφορη.Δως μου Αθήνα και ελλεεινίδες με τους χοντρούς κώλους αντί για μείζονες γερμανικές πόλεις κάθε στιγμή.
Εχει πολύ μουνί εδώ Γερμανία απλά δε γαμάς άπειρες και άλλη κάθε ΣΚ όπως στις σλαβικές χώρες.
Γερμανία είναι πολύ καλά αν είσαι κάτω από 25 γιατί οι γκόμενες σε προσέχουνε.
Εξαιρώ δυνατά καμάκια όπως ο Dr. Love που γανάνε παντού λόγω ικανοτήτων.Για αυτούς δεν έχει σημασία το περιβάλλον χαλαρά θα γαμήσουν Πολωνία Δύση ή Ελλάδα το ίδιο.
Είναι πολύ θέμα κουλτούρας προτιμώ ένα high club με 20 γαμήσιμες και 10 σεμιπρο όπως στο Κίεβο αντί για κλαμπ με 30 γαμήσιμες και καμία σεμιπρο όπως είναι η φαση Γερμανία.
Για φανατικά πεπεισμένα όμως καμάκια το Düsseldorf είναι το νούμερο ένα.Δεν υπάρχει άλλη τέτοια πόλη Γερμανία σε σχέση με ελεύθερο ποιοτικό μουνί μόνη ίσως εξαίρεση Μόναχο Αμβούργο που είναι πλουσιότερες πόλεις.
κοιτα να δεις.πολυ έλεγαν ότι ειναι  ιδιαίτερα  εύκολο το πήδημα με την μεση γερμανιδα..δεν τους Πολύ πιστεύω.βεβαια αν κοιτάζαμε ίσως σε ηλικίες λιγο μεγαλύτερες 40αρες .εκεί τι στατιστικά  προβλέπει  Ο κμαν?χαμηλά να υποθέσω μάλλον?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
@kman Θα συμφωνήσω ότι οι τούρκοι είναι κοινωνικά απόβλητοι στη Γερμανία,αλλά
όχι ότι κάποιοι δεν έχουν λεφτά.
Μόνο αυτούς που ασχολούνται με φρούτα κανονικά οπωροκηπευτικά να σκεφτείς,μέχρι αυτούς με φρουτάκια Spielhalle που τα περισσότερατα ελέγχουν αυτοί,παίζει χρήμα..
Γενικά οι τούρκοι βγάζουν και πολλά μαύρα λεφτά και ταυτόχρονα να παίρνουν και καμιά δεκαριά επιδόματα.

Απλά μια σοβαρή δυτική γυναίκα όταν περνάει ο τούρκος με το κάμπριο και κοζάρει,
γελάει και σκέφτεται:"τώρα αυτός ο μογγολόγυφτος λεφτάς νομίζει ότι είναι Α-male"
Μόνο τα πουτανίδια solarium πλατινέ μαλλί μπορούν να φάνε πρόλογο από τούρκο.

Σημερα έκανα Πολωνορεπορτάζ.
Έβαλα τον ξάδερφό μου να ρωτήσει την Πολωνέζα του,πως της φαίνονται σαν άνδρες οι μαγκρεπ,μαύροι και τούρκοι.
Αυτή μου έστειλε στο whatsapp αν "μιλάω σοβαρά" :2funny: και μου είπε ότι δεν της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό και δεν τους βλέπει ούτε καν σαν άντρες.

Την πρίζωσα και έθεσε το ίδιο ερώτημα σε άλλες 4 Πολωνέζες στο whatsapp.
Η μία έγραψε ότι όταν το έκανε εικόνα ήθελε να ξεράσει,η άλλη έγραψε ότι μετά τις επιθέσεις στην Κολωνία της εχουν γίνει εφιάλτης οι σκουρόχρωμοι τύποι και τους φοβάται
Η τρίτη έγραψε κάτι σε φάση:Mπλιαχ.Βρωμάνε. :2funny: και η άλλη έγραψε με κεφαλαία:"ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ".

Αυτές οι τέσσερις,οι 2 παντρεμένες,από 26 έως 37.
τόσο για το πούτσο και οι τουρκοι?νόμιζα ότι μόνο με τους περισσότερους αφρικανόυς υπήρχε πρόβλημα  :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ακριβώς το αντίθετο.Οι Τούρκοι τον έχουν πιει στη Γερμανία.Τον τρώνε μπρος πίσω από τους Γερμανούς.Κανένας Τούρκος δεν έχει σοβαρή δουλειά ή λεφτά.

@kman Θα συμφωνήσω ότι οι τούρκοι είναι κοινωνικά απόβλητοι στη Γερμανία,αλλά
όχι ότι κάποιοι δεν έχουν λεφτά.
Μόνο αυτούς που ασχολούνται με φρούτα κανονικά οπωροκηπευτικά να σκεφτείς,μέχρι αυτούς με φρουτάκια Spielhalle που τα περισσότερατα ελέγχουν αυτοί,παίζει χρήμα..
Γενικά οι τούρκοι βγάζουν και πολλά μαύρα λεφτά και ταυτόχρονα να παίρνουν και καμιά δεκαριά επιδόματα.

Απλά μια σοβαρή δυτική γυναίκα όταν περνάει ο τούρκος με το κάμπριο και κοζάρει,
γελάει και σκέφτεται:"τώρα αυτός ο μογγολόγυφτος λεφτάς νομίζει ότι είναι Α-male"
Μόνο τα πουτανίδια solarium πλατινέ μαλλί μπορούν να φάνε πρόλογο από τούρκο.

Σημερα έκανα Πολωνορεπορτάζ.
Έβαλα τον ξάδερφό μου να ρωτήσει την Πολωνέζα του,πως της φαίνονται σαν άνδρες οι μαγκρεπ,μαύροι και τούρκοι.
Αυτή μου έστειλε στο whatsapp αν "μιλάω σοβαρά" :2funny: και μου είπε ότι δεν της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό και δεν τους βλέπει ούτε καν σαν άντρες.

Την πρίζωσα και έθεσε το ίδιο ερώτημα σε άλλες 4 Πολωνέζες στο whatsapp.
Η μία έγραψε ότι όταν το έκανε εικόνα ήθελε να ξεράσει,η άλλη έγραψε ότι μετά τις επιθέσεις στην Κολωνία της εχουν γίνει εφιάλτης οι σκουρόχρωμοι τύποι και τους φοβάται
Η τρίτη έγραψε κάτι σε φάση:Mπλιαχ.Βρωμάνε. :2funny: και η άλλη έγραψε με κεφαλαία:"ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ".

Αυτές οι τέσσερις,οι 2 παντρεμένες,από 26 έως 37.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Από τους τούρκους,πιο κάτω είναι μόνο οι γυφτορουμάνοι,οι αφρικανοί και οι μαγρκρέπ που μαζί με τους άραβες είναι ο απόλυτος πάτος.

Αν ρωτήσεις Γερμανους,ποιος θα ήθελες να εξαφανιστεί αύριο από τη χώρα σου όλοι θα σου πουν κάποιους ή όλους από τους παραπάνω.
Ούτε ένας δε θα σου πει Έλληνες ή Πολωνούς..
αραβες?τι εκαναν και αυτοι?δηλαδη τι αρνητικό έχουν σαν ράτσα?περιέργεια  καθαρα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η πλειοψηφία.
Πιστεύω ότι είναι διαχρονικά γτπ λαοί,που ελάχιστα έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα σχεδόν σε όλες τις περιόδους ύπαρξής τους.

Για την άθλια συμπεριφορά τους σαν μετανάστες στην Ευρώπη,μεγάλο ρόλο παίζει η θρησκοληψία και η γτπ κουλτούρα που κουβαλάνε και θέλουν να την επιβάλλουν και εδώ.
Επίσης ΔΕΝ εντάσσονται σε τίποτα δυτικό,οι περισσότεροι δε μιλάνε καν Γερμανικά κι ας είναι χρόνια εδώ.

Εύχομαι η Ευρώπη να ξυπνήσει σύντομα και να δώσει ΠΟΥΛΟΥΣ.
παρά πολλοί όντως ειναι κουραδοκεφαλα ζώα από άποψη θρησκοληψίας και λοιπές μαλακιες.μήπως για την εγκληματικότητα  τους φταίει  ότι δεν βρίσκουν δουλειές?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
τόσο για το πούτσο και οι τουρκοι?νόμιζα ότι μόνο με τους περισσότερους αφρικανόυς υπήρχε πρόβλημα  :think:

Από τους τούρκους,πιο κάτω είναι μόνο οι γυφτορουμάνοι,οι αφρικανοί και οι μαγρκρέπ που μαζί με τους άραβες είναι ο απόλυτος πάτος.

Αν ρωτήσεις Γερμανους,ποιος θα ήθελες να εξαφανιστεί αύριο από τη χώρα σου όλοι θα σου πουν κάποιους ή όλους από τους παραπάνω.
Ούτε ένας δε θα σου πει Έλληνες ή Πολωνούς..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
αραβες?τι εκαναν και αυτοι?δηλαδη τι αρνητικό έχουν σαν ράτσα?περιέργεια  καθαρα

Εγκληματικότητα,μπίχλα,ανένταχτοι σε όλες τις δυτικές κοινωνίες,θρησκόληπτοι μαλάκες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μπα,έρχονται από κοινωνίες και κουβαλάνε κουλτούρες που παίζει έτσι κι αλλιώς παραβατικότητα.
Βρήκαν και τους ύπνους τους Ευρωπαίους,που από τη θολοκουλτούρα του αντιφασισμού τους αφήνουν ανεξέλεγκτους.

Πως ειναι οι γύφτοι στην Ελλάδα,έτσι..
τι να σου πω?δεν το εχω μελετήσει  το θεμα στις χώρες τους τόσο καλά..αλλά μια μέτρια άποψη την εχω γι'αυτές.όχι την καλύτερη.μπορεί βεβαια  και να μην ξέρω  τι μου γίνεται ..να έχω παρεξηγήσει  καταστάσεις..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
η πλειοψηφια? πιστεύεις οτι ειναι και λιγο στο αίμα τους ή παίζουν  άλλοι παράγοντες  περισσότερο  ρόλο?

Η πλειοψηφία.
Πιστεύω ότι είναι διαχρονικά γτπ λαοί,που ελάχιστα έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα σχεδόν σε όλες τις περιόδους ύπαρξής τους.

Για την άθλια συμπεριφορά τους σαν μετανάστες στην Ευρώπη,μεγάλο ρόλο παίζει η θρησκοληψία και η γτπ κουλτούρα που κουβαλάνε και θέλουν να την επιβάλλουν και εδώ.
Επίσης ΔΕΝ εντάσσονται σε τίποτα δυτικό,οι περισσότεροι δε μιλάνε καν Γερμανικά κι ας είναι χρόνια εδώ.

Εύχομαι η Ευρώπη να ξυπνήσει σύντομα και να δώσει ΠΟΥΛΟΥΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom