Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
παρά πολλοί όντως ειναι κουραδοκεφαλα ζώα από άποψη θρησκοληψίας και λοιπές μαλακιες.μήπως για την εγκληματικότητα  τους φταίει  ότι δεν βρίσκουν δουλειές?

Μπα,έρχονται από κοινωνίες και κουβαλάνε κουλτούρες που παίζει έτσι κι αλλιώς παραβατικότητα.
Βρήκαν και τους ύπνους τους Ευρωπαίους,που από τη θολοκουλτούρα του αντιφασισμού τους αφήνουν ανεξέλεγκτους.

Πως ειναι οι γύφτοι στην Ελλάδα,έτσι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τόσο για το πούτσο και οι τουρκοι?νόμιζα ότι μόνο με τους περισσότερους αφρικανόυς υπήρχε πρόβλημα  :think:

Οι Τούρκοι έχουν ειδικό πρόβλημα στη Γερμανία διότι πιστεύουν οτι είναι ανώτεροι απο τους Γερμανούς και δε συμμορφώνονται με τους νόμουε και την τοπική κουλτούρα οπότε η κοινωνία τους αποβάλλει.Αν δεν είναι άνεργοι δουλεύουν στα κεμπάμπ.
Η δεύτερη γενιά Τούρκων είναι χειρότερη από την πρώτη κανείς δεν έχει σπουδάσει τίποτα και μιλάνε τα γερμανικά με προφορά.
Αντίθετα οι Βαλκάνιοι χώνονται παντού έχουμε κυριαρχήσει ως ανώτεροι γιατί πιστεύουμε και είμαστε ανώτεροι.

Τώρα που είμαι Γερμανία νοσταλγώ την Πολωνία.Ημουνα πολύ χάλια για να ταξιδέψω όμως το καμάκι της Πολωνίας απλά δεν το βρίσκεις δυτική Ευρώπη.Πολύ πιο απρόσιτες οι γκόμενες εδώ πάνε κυρίως με κάτω των 30.
Για shopping,ντερλίκωμα,αρχιτεκτονική να χαζεύεις γκομενάρες,ντυσίματα κτλ καλή είναι η Δύση.Αλλά για γούστα καμακι γαμήσι μόνο ανατολική Ευρώπη.Οι μισές Πολωνέζες βγάζουν βυζιά κώλους έξω πού να τα δεις αυτά Γερμανία αν η γκόμενα δεν είναι ανατολική;Και πολύ πιο δεκτικές στο καμάκι η ζήτηση για σπόνσορες είναι στα ουράνια.
Δύση γενικά χάσιμο χρόνου πλέον για καμάκια σπονσοράδες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Από τους τούρκους,πιο κάτω είναι μόνο οι γυφτορουμάνοι,οι αφρικανοί και οι μαγρκρέπ που μαζί με τους άραβες είναι ο απόλυτος πάτος.

Αν ρωτήσεις Γερμανους,ποιος θα ήθελες να εξαφανιστεί αύριο από τη χώρα σου όλοι θα σου πουν κάποιους ή όλους από τους παραπάνω.
Ούτε ένας δε θα σου πει Έλληνες ή Πολωνούς..
Αυτό το κομμάτι είναι πολύ περίπλοκο όσον αφορά την Γερμανία...Ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς(όχι αμόρφωτους σκινχεντς) Γερμανούς να πιάσεις πάλι κάπου θα είναι "τρύπιοι" στις απόψεις τους περί μεταναστών...Και αυτό εξηγείται απο μια και μόνο πρόταση, έξω απο κάθε εβραική συναγωγή που μετά απο όλα όσα γράφουν για το ολοκαύτωμα καταλήγουν με τη φράση "Αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ"
Γενικά οι Γερμανοί θα το έχετε δει σίγουρα πως όταν πας να το παίξεις έξυπνος σε ξεφτιλίζουν επι τόπου αλλά αν είσαι κακομοίρης σου δίνουν τα πάντα... Όσοι ελίσσονται κακομοίρικα στη Γερμανία έχουν πολλαπλάσια οφέλη απο τον τίμια εργαζόμενο! Οι έξυπνοι αλλοδαποί το έχουν καταλάβει και πέρα απο τα οικονομικά οφέλη έχουν ξεσκιστεί και στη πούτσα! Με γκόμενες που εσείς στους κύκλους εργασίας σας ούτε φαντάζεστε...

Για τον περίφανο Έλληνα είναι δύσκολο να ζήσεις σε χώρα που κυριαρχεί η βλακεία... Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας γνωστός απο τα μέρη μου που τον συνάντησα τότε στο Βερολίνο και μου είχε πει πως οι δάσκαλοι τον καλούσαν συνεχώς στο σχολείο διότι το παιδί του είχε παραβατική συμπεριφορά την ώρα του μαθήματος στο Γερμανικό σχολείο... Ότι και να του έλεγε και να το τιμωρούσε πάλι τα ίδια...
Μέχρι που το πήγε σε ψυχολόγους και ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ με τη διάγνωση-----> Το παιδί ήταν πανέξυπνο και έπιανε με τη πρώτη αυτά που τα Γερμανάκια χρειάζονταν να τα ξανακούσουν με αποτέλεσμα το μάθημα να του είναι πληκτικό και έτσι αναλωνόταν σε άλλα πράγματα μέσα στην τάξη!
Για την ιστορία ... άλλαξε σχολείο, πήγε σε Ελληνικό και όλα καλά!!!!!!

Η χώρα είναι γτπ... Στο μόνο που είναι καλοί είναι η επεξεργασία του σιδήρου! Κάνουν τρενάκια, αυτοκινητάκια κτλ κτλ αλλά μέχρι εκεί! Αν το παίξει πνεύμα Γερμανός απλά εκνευρίζει... Γι αυτό και σε διεθνείς παρέες ποτέ δεν θα δεις μέσα Γερμανό! Και οι Γερμανίδες πρέπει να ανοίξουν πόδια για να κάνουν φίλους εκτός της χώρας τους! Κάτι που δεν συμβαίνει μεταξί Ιταλών, Γάλλων,Ισπανών, Αγγλων...κ.α.Βέβαια αυτό το κενό το αναπληρώνουν με τριτοκοσμικές συναναστροφές....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αντίθετα οι Βαλκάνιοι χώνονται παντού έχουμε κυριαρχήσει ως ανώτεροι γιατί πιστεύουμε και είμαστε ανώτεροι.
Οι Βαλκάνιοι είναι ανώτεροι σαν μονάδες... Αλλά συλλογικά είναι κατώτεροι! Οι Γερμανοί δεν ασχολούνται με τα πολιτικά διότι κάποιοι άλλοι έχουν σπουδάσει και έχουν την εμπειρία και πληρώνονται γι αυτό! Οι βαλκάνιοι βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση διχόνοιας και εμφυλιακών διαφορών ...
Δεν υπάρχει κοινή γραμμή για όλα τα θέματα...Για τους Γερμανούς η Βαλκανική χερσόνησος αποτελούσε για μεγάλο διάστημα έχα χώρο μυστηρίου που δεν μπορούσαν να συλλάβουν με την τεχνοκρατική λογική τους... Γι αυτό και επιδίωκαν τις συναναστροφές με Βαλκάνιους! Αυτό όμως απομυθοποιήθηκε με άδοξο τρόπο με την Ελληνική κρίση! Στα μάτια του Γερμανού πλέον τα Βαλκάνια είναι ένας γυφτότοπος αποτυχημένων με αξία μόνο αν η τιμή είναι πολύ φτηνή...

Το μόνο αντιστάθμισμα σε όλη αυτή τη κατάσταση είναι ο διαφορετικός δρόμος! Δηλαδή η πλήρης αδιαφορία για τους ίδιους και το τι είναι!Υπάρχουν άλλες 28 χώρες στην Ε.Ε ... :2funny: :2funny: :2funny: Όπως έχει πει και ο Κμαν προσπαθούν να σε εξαρτήσουν οικονομικά για να κερδίσουν τον σεβασμό ! Σε όποιον όμως δεν παίζει με οικονομικούς όρους δεν έχουν καμία απολύτως επιρροή ... Προσωπικά εδώ έχω πάψει να μιλάω στη Γλώσσα τους! Τους βλέπω σαν όλους τους άλλους...Εκεί σκαλώνουν κάπως...
Εξάλου όπως έχω ξαναπεί το οικονομικό μοντέλο της μάζας τους βασίζεται στην Αποταμίευση! Έχω λεφτά διότι δεν ξοδεύω και όχι διότι προσπαθώ και παίρνω τα ρίσκα για να βγάλω παραπάνω...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Glock δε θέλω να υπερασπιστώ τους Γερμανούς,άλλωστε περισσότερο τους λυπάμαι για το που οδεύουν σαν έθνος..
Και αν και συμφωνώ σε κάποια που γράφεις,κάποια άλλα θυμίζουν ότι λένε οι λαζοgermans εδώ στα γυράδικα και τα ελληνικά καφενεία.

Ναι,οι Γερμανοί τα έχουν μπερδεμένα περί μεταναστευτικου εξαιτίας της προπαγάνδας δεκαετιών που έχουν υποστεί από τα εθνομηδενιστικά και αλληλέγγυα :effemine: μουνόπανα που τους κυβερνούσαν.
Από τα σχολεία,την τηλεόραση και κάθε μέσο προπαγάνδας που τους έκανε ενοχικούς για όσα έκαναν οι παππούδες τους.

ΟΜΩΣ,αν οι Γερμανοί νιώσουν άνετα και θεωρήσουν ότι είναι μεταξύ τους,ακούς ότι ειδικά με τα μουσλίμια δεν παλεύουν άλλο.Εγώ επειδή δεν κάνω μπαμ για νότιος,έχω βρεθεί σε φάσεις που κελάηδησαν..

Συμφωνώ ότι το σύστημα εδώ σε επιβραβεύει αν είσαι αναξιοπαθούντας ή άχρηστο παράσιτο.
Αναξιοπαθούντα δε λέω το φτωχό εργαζόμενο,αλλά τον απατεώνα με τα μαϊμου επιδόματα,το μαϊμού άσυλο,κ.λ.π.

Διαφωνώ ότι γυναίκες από τη δουλειά μας μπορεί να πηδιούνται με μαγκρέπ,τούρκους ή άλλα ζώα.
Μια Γερμανίδα με καλό μισθό που μένει σε καλή γειτονιά,βγαίνει εκεί που βγαίνουν οι Γερμανοί και φυσικά δεν πάει γυμναστήριο στο Neukoln με 19.99ευρώ/μήνα,δεν μπορεί ούτε καν να πετύχει τους προαναφερόμενους αν δεν τους ψάξει η ίδια..

Αυτό με το έξυπνο ελληνάκι είναι η εξαίρεση του κανόνα..
Δεν είναι χαζά τα γερμανάκια,απλά όλα από μικρά τα ευνουχίζουν από κάθε ελεύθερη σκέψη,τους δίνουν την ασφάλεια του κράτους και του συστήματος που πάντα έχει δίκιο και απλά αυτά ακολουθούν τυφλά..
Ένα παιδί που μεγαλώνει Ελλάδα,αναγκάζεται από μικρό να πατεντάρει επειδή ούτε κράτος υπάρχει,ούτε σύστημα.
Έτσι αναπτύσει άλλο τρόπο σκέψης,ακονίζει το μυαλό του,κ.λ.π.

ΟΜΩΣ τα ελληνάκια που μεγαλώνουν εδώ,είναι σαν τα γερμανάκια.
Έχω πολλά ξαδέρφια εδώ..
Όταν κατέβαιναν Ελλάδα για διακοπές ή τους έκλεβαν ή τους πουλούσαν rayban για αυθεντικά και γενικά τους πουλούσαν και τους αγόραζαν..

Glock,το κλειδί για να απολαύσεις τις χαρές της Γερμανίας,είναι να βρεις άκρη με Γερμανούς.
Και επειδή κάτι γράφτηκε σε άλλο thread ότι είναι ξενέρωτοι και κοιμούνται από τις 8..

Χθες,στις 23:00 άρχισε αυτό

d6LBSYb.jpg

w2NBdWT.jpg

Από 500 έως 1000 άτομα σε κάθε πλοίο,πάρτυ μέχρι πρωίας και γενικά της πουτανάρας το κάγκελο
Οι συμμετέχοντες κατά 90% Γερμανοί.

Αν ρωτήσεις το μέσο Έλληνα μετανάστη της περιοχής μου και τους πεις,ρε μαλάκα χθες περνούσαν κάτι πλοία με κάτι μουνάρες με σορτσάκια,πήρες χαμπάρι;
Το πιο πιθανό είναι να σου πει ότι μαζεύτηκε με τα ξαδέρφια του στην αυλή,έψηνε λουκάνια και έβλεπαν Mπουντεσλίγκα... :jerking:

Οι Γερμανιδάρες φίλε είναι εκεί έξω,διαθέσιμες και φιλικές.
Εγώ μόνο χθες γνώρισα τόσα άτομα που έχασα το λογαριασμό και κατέληξα να μην κοιμηθώ καν σπίτι μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Glock δε θέλω να υπερασπιστώ τους Γερμανούς,άλλωστε περισσότερο τους λυπάμαι για το που οδεύουν σαν έθνος..
Και αν και συμφωνώ σε κάποια που γράφεις,κάποια άλλα θυμίζουν ότι λένε οι λαζοgermans εδώ στα γυράδικα και τα ελληνικά καφενεία.

Ναι,οι Γερμανοί τα έχουν μπερδεμένα περί μεταναστευτικου εξαιτίας της προπαγάνδας δεκαετιών που έχουν υποστεί από τα εθνομηδενιστικά και αλληλέγγυα :effemine: μουνόπανα που τους κυβερνούσαν.
Από τα σχολεία,την τηλεόραση και κάθε μέσο προπαγάνδας που τους έκανε ενοχικούς για όσα έκαναν οι παππούδες τους.

ΟΜΩΣ,αν οι Γερμανοί νιώσουν άνετα και θεωρήσουν ότι είναι μεταξύ τους,ακούς ότι ειδικά με τα μουσλίμια δεν παλεύουν άλλο.Εγώ επειδή δεν κάνω μπαμ για νότιος,έχω βρεθεί σε φάσεις που κελάηδησαν..

Συμφωνώ ότι το σύστημα εδώ σε επιβραβεύει αν είσαι αναξιοπαθούντας ή άχρηστο παράσιτο.
Αναξιοπαθούντα δε λέω το φτωχό εργαζόμενο,αλλά τον απατεώνα με τα μαϊμου επιδόματα,το μαϊμού άσυλο,κ.λ.π.

Διαφωνώ ότι γυναίκες από τη δουλειά μας μπορεί να πηδιούνται με μαγκρέπ,τούρκους ή άλλα ζώα.
Μια Γερμανίδα με καλό μισθό που μένει σε καλή γειτονιά,βγαίνει εκεί που βγαίνουν οι Γερμανοί και φυσικά δεν πάει γυμναστήριο στο Neukoln με 19.99ευρώ/μήνα,δεν μπορεί ούτε καν να πετύχει τους προαναφερόμενους αν δεν τους ψάξει η ίδια..

Αυτό με το έξυπνο ελληνάκι είναι η εξαίρεση του κανόνα..
Δεν είναι χαζά τα γερμανάκια,απλά όλα από μικρά τα ευνουχίζουν από κάθε ελεύθερη σκέψη,τους δίνουν την ασφάλεια του κράτους και του συστήματος που πάντα έχει δίκιο και απλά αυτά ακολουθούν τυφλά..
Ένα παιδί που μεγαλώνει Ελλάδα,αναγκάζεται από μικρό να πατεντάρει επειδή ούτε κράτος υπάρχει,ούτε σύστημα.
Έτσι αναπτύσει άλλο τρόπο σκέψης,ακονίζει το μυαλό του,κ.λ.π.

ΟΜΩΣ τα ελληνάκια που μεγαλώνουν εδώ,είναι σαν τα γερμανάκια.
Έχω πολλά ξαδέρφια εδώ..
Όταν κατέβαιναν Ελλάδα για διακοπές ή τους έκλεβαν ή τους πουλούσαν rayban για αυθεντικά και γενικά τους πουλούσαν και τους αγόραζαν..

Glock,το κλειδί για να απολαύσεις τις χαρές της Γερμανίας,είναι να βρεις άκρη με Γερμανούς.
Και επειδή κάτι γράφτηκε σε άλλο thread ότι είναι ξενέρωτοι και κοιμούνται από τις 8..

Χθες,στις 23:00 άρχισε αυτό

d6LBSYb.jpg

w2NBdWT.jpg

Από 500 έως 1000 άτομα σε κάθε πλοίο,πάρτυ μέχρι πρωίας και γενικά της πουτανάρας το κάγκελο
Οι συμμετέχοντες κατά 90% Γερμανοί.

Αν ρωτήσεις το μέσο Έλληνα μετανάστη της περιοχής μου και τους πεις,ρε μαλάκα χθες περνούσαν κάτι πλοία με κάτι μουνάρες με σορτσάκια,πήρες χαμπάρι;
Το πιο πιθανό είναι να σου πει ότι μαζεύτηκε με τα ξαδέρφια του στην αυλή,έψηνε λουκάνια και έβλεπαν Mπουντεσλίγκα... :jerking:

Οι Γερμανιδάρες φίλε είναι εκεί έξω,διαθέσιμες και φιλικές.
Εγώ μόνο χθες γνώρισα τόσα άτομα που έχασα το λογαριασμό και κατέληξα να μην κοιμηθώ καν σπίτι μου.
Επιτελους και ενα ποστ της προκοπης που βαζει τα πραγματα στην θεση τους.
κανενας δεν εχει διαθεση να υπερασπιστει τους γερμανους η οποιοδηποτε αλλο λαο αλλα το να λεμε συνεχεια οτι ειμεις ειμαστε εξυπνοι και εκεινοι χαζοι........μας κανει τελικα πιο χαζους απο ολους  :grin:
Εδω ταιριαζει ο παντα επικαιρος και απολαυστικος Ρενος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας μαλάκας Ινδός περιγράφει πώς γάμησε 2 γκόμενες σε 4 μέρες Κράκωβ.Η μία του είπε οτι καλλίγωνε μαύρους λαθροπρόσφυγες σε Πολωνία και Γερμανία και της έτρωγαν τα λεφτά.Μια άλλη την τεστάρισε με το τεστ του roosh πότε έκανες σεξ τελευταία φορά και του πετάει χτες το βράδυ αφού ήξερα οτι θα είσαι απασχολημένος με άλλες.
Και λέει οτι αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με ό,τι έγινε σε Βρόπτσλαβ και Πόζναν τις επόμενες μέρες.
Για να δούμε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Δηλαδη εδω, στο φορουμ με τις πολωνεζες, διαβαζω οτι οι...γερμανιδαρες, ειναι και γαμω τις γκομενες!!!!
Ενταξει, γουστα ειναι αυτα...

Μπορει μερικες να ειναι και ωραια παιδια, δεν λεω, τοσα εκατομυρρια, ειναι και ξανθες(σε οποιον αρεσουν ας πουμε),
αλλα πιστευω οτι απο τη συναναστροφη μαζι τους, ακομη κι αν καταπιεις οτι αλλο,
λογικα θα σε πιανει ενα κυμα...κρυκολιασης και ψυχους!
Αλλα διορθωστε με αν κανω λαθος...

Θερμες γυναικες οι γερμανιδες ε; Και κουκλες οπως οι σλαβες/πολωνες;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δηλαδη εδω, στο φορουμ με τις πολωνεζες, διαβαζω οτι οι...γερμανιδαρες, ειναι και γαμω τις γκομενες!!!!

Μπορει μερικες να ειναι και ωραια παιδια, δεν λεω, τοσα εκατομυρρια, ειναι και ξανθες(σε οποιον αρεσουν ας πουμε),

ειναι τρομερές γυναίκες.τρομερά ολιγαρκής.θέλουν  να έχουν  τον άντρα  πάσα στα Γιάννενα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Φιλαράκο όταν μιλαμε για θερμές γυναίκες καλό είναι να έχουμε κατά νου τις ''απόλυτες θερμοκρασίες'' !!

Και αυτές συναντούνται σε μια χώρα που λέγεται Κολομβία !!!

Ενας θεός ξέρει πως βγήκα ζωντανός απο εκεί !!

Ενδεικτικές φωτογραφίες ( όχι δικές μου βέβαια ) για να ξέρουμε για τι μιλάμε !!!

Μπορεί να φανεί αστείο αυτό που γράφω, αλλά οι εκφράσεις στα πρόσωπα δείχνουν τι ''επίκειται'' !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• jaimes.jpg
    jaimes.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • cediel.jpg
    cediel.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αντα άλλες δυο, γιατί είμαστε και off topic !!!

Συνημμένα

• loiaza.jpg
    loiaza.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • paulina.jpg
    paulina.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Ποτέ δεν θα βρεις γραφόμενό μου που να λέει ότι οι Γερμανίδες είναι ούτε πιο θερμές,ούτε πιο όμορφες από τις Σλάβες.
Αντίθετα μάλιστα,στα μέρη που έχω γράψει ότι έχω πάθει μουνόπλακα,δε συμπεριέλαβα κανένα μέρος της Γερμανίας,αλλά περισσότερο Σλαβικές πόλεις.

Ομως ερχόμενος από μια χώρα με μέσο όρο ύψους γυναίκας 1.64 και με την μέση ελλεηνίδα να είναι μπάζο που θέλει ξύρισμα κάθε μέρα,δεν μπορώ να παραβλέψω τις λευκές ποδάρες των Γερμανίδων,οι οποίες πέραν της ήβης το πολύ να έχουν ξανθό χνουδάκι :bigdick: στο υπόλοιπο σώμα..

Και για να γράψω κάτι on topic
Τις Πολωνέζες εδώ τις θεωρούν εύκολες και πουτανάκια,αλλά οι Γερμανίδες(και όχι μόνο)τις φοβούνται,
γιατί ξέρουν ότι είναι καυλιάρες και επίσης αν γουστάρουν κάποιον δεν δίνουν δεκάρα να διαλύσουν σπίτια,οικογένειες,κ.λ.π.
Αυτά μου τα έχουν πει μεγαλύτερες γυναίκες όταν πρωτοήρθα.Να προσέχω τις Πολωνέζες,γιατί είναι τρελές άμα κολλήσουν με κάποιον.

Βλέπω και τη γκόμενα του ξάδερφου,όορφη και σοβαρή κοπέλα,αλλά πολύ τρέλα και μελό με τον ξάδερφο.
Άνετα γυρνάμε σαπουνόπερα..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845

σορρυ ρε φιλε....χωρις να θελω να ειμαι ασεβης προς εσενα....αλλα γενικα εχεις γαμησει καποιες απο αυτες που συζητημα τοσα χρονια ή απλα εχεις αποψη επειδη το ειπε ο Μπαμπης ο σουγιας;
και εχεις επισκευτει καποιο μερος της αλλοδαπης να δεις με τα ματια σου τι υπαρχει ή ολα αυτα τα λες μεσω ταξιδιωτικου οδηγου;
εγω παντως Γερμανια που παω συχνα εχω δει κατι αλογα....ΑΛΟΓΑ.....και δεν εχω γαμησει καποια να δω αν ειναι ψυχρη ή θερμη....εσυ με τι βιωμα τα λες ολα αυτα που λες;;;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
εγω παντως Γερμανια που παω συχνα εχω δει κατι αλογα....ΑΛΟΓΑ.....και δεν εχω γαμησει καποια να δω αν ειναι ψυχρη ή θερμη....εσυ με τι βιωμα τα λες ολα αυτα που λες;;;;

Αν μιλάμε όμως για καθαρόαιμα, αυτά εκτρέφονται μόνο στις στέπες !!!  :2funny: :2funny: :hi: :hi:

Συνημμένα

• ImageHandler.jpg
    ImageHandler.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποτέ δεν θα βρεις γραφόμενό μου που να λέει ότι οι Γερμανίδες είναι ούτε πιο θερμές,ούτε πιο όμορφες από τις Σλάβες.
Αντίθετα μάλιστα,στα μέρη που έχω γράψει ότι έχω πάθει μουνόπλακα,δε συμπεριέλαβα κανένα μέρος της Γερμανίας,αλλά περισσότερο Σλαβικές πόλεις.

Ομως ερχόμενος από μια χώρα με μέσο όρο ύψους γυναίκας 1.64 και με την μέση ελλεηνίδα να είναι μπάζο που θέλει ξύρισμα κάθε μέρα,δεν μπορώ να παραβλέψω τις λευκές ποδάρες των Γερμανίδων,οι οποίες πέραν της ήβης το πολύ να έχουν ξανθό χνουδάκι :bigdick: στο υπόλοιπο σώμα..

Και για να γράψω κάτι on topic
Τις Πολωνέζες εδώ τις θεωρούν εύκολες και πουτανάκια,αλλά οι Γερμανίδες(και όχι μόνο)τις φοβούνται,
γιατί ξέρουν ότι είναι καυλιάρες και επίσης αν γουστάρουν κάποιον δεν δίνουν δεκάρα να διαλύσουν σπίτια,οικογένειες,κ.λ.π.
Αυτά μου τα έχουν πει μεγαλύτερες γυναίκες όταν πρωτοήρθα.Να προσέχω τις Πολωνέζες,γιατί είναι τρελές άμα κολλήσουν με κάποιον.

Βλέπω και τη γκόμενα του ξάδερφου,όορφη και σοβαρή κοπέλα,αλλά πολύ τρέλα και μελό με τον ξάδερφο.
Άνετα γυρνάμε σαπουνόπερα..

Οι Γερμανίδες γενικά έχουν τρομερό πρόβλημα με τα πόδια.Καμία σχέση με τις σλαβικές ποδάρες,μπουτάρες,γεμάτους κώλους.Οι Γερμανίδες έχουν ψηλούς κώλους ,μικρούς και άνοιγμα ανάμεσα ανάμεσα στα μπούτια.Τα πόδια τους ή είναι λεπτά σαν πελεκάνου ή ευτραφή σα μπουλόνια.Αυτό είναι ένα αδύνατο σημείο των Γερμανίδων.Το μεγάλο χώρισμα ανάμεσα στα πόδια και οι στραβές γάμπες.Καμία σχέση με τα σούπερ σέξυ καλοσχηματισμένα στρωτά σλαβικά πόδια όπου απλά χύνεις.
Γενικά σε Σλαβογαμιάδες θα συνιστούσα να κοιτούν μόνο βυζέτα,πόδια και όχι πρόσωπα για να παραμείνουν φανατικοί.
Τελευταία για να ξεχωρίσω αν μια γκόμενα είναι γερμανοειδής η Σλάβα κοιτάω εκτός από τα σκουλαρίκια(όχι σκουλαρίκια σημαίνει no Σλάβα),και το πατούμενο(αθλητικό παπούτσι,μαύρη καλτσα και βρώμικο πόδι σημαίνει Γερμανίδα,τακούνι,περιποιημένο πατούμενο και ζαρτιέρα σημαίνει Σλάβα),κοιτάω και το χώρισμα ανάμεσα στα πόδια.Αμα δείτε το αηδιαστικό χώρισμα και τα πόδια πελεκάνου είναι πάντοτε γερμανοειδής. Προτιμώ να θυσιάζω πάντα σε σλαβικούς κώλους.
Γενικά οι Σλάβες είναι συνέχεια με το μουνί στη χούφτα για αυτό τις φοβούνται όλες οι γυναίκες όχι μόνο οι γερμανοειδείς.Οι ανώτεροι Βαλκάνιοι πουτσαράδες τα γαμάμε όλα δε νομίζω οτι διατρέχουμε ιδιαίτερο κίνδυνο από το σλαβικό μουνί.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@@ oι γερμανοηδεις ειναι χυμα κ χωνια αν κι οταν εισαι 25 με 30..πιο πανω δεν υφιστασαι..θεμα νοιτροπιας
Το ιδιο οπως εγω ΠΟΤΕ δεν εχω ασχοληθει με καποια 32-35 πλας σε ρωσοφωνο η βαλκανικο εδαφος
Την πεταει εξω αυτοματα το μυαλο μου ας ειναι κ πολυ καλη...
Κατι τετοιο εχουν παθει κι οι γερμανοφωνες πιστευω..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οι Γερμανίδες γενικά έχουν τρομερό πρόβλημα με τα πόδια.Καμία σχέση με τις σλαβικές ποδάρες,μπουτάρες,γεμάτους κώλους.Οι Γερμανίδες έχουν ψηλούς κώλους ,μικρούς και άνοιγμα ανάμεσα ανάμεσα στα μπούτια.Τα πόδια τους ή είναι λεπτά σαν πελεκάνου ή ευτραφή σα μπουλόνια.Αυτό είναι ένα αδύνατο σημείο των Γερμανίδων.Το μεγάλο χώρισμα ανάμεσα στα πόδια και οι στραβές γάμπες.Καμία σχέση με τα σούπερ σέξυ καλοσχηματισμένα στρωτά σλαβικά πόδια όπου απλά χύνεις.
Γενικά σε Σλαβογαμιάδες θα συνιστούσα να κοιτούν μόνο βυζέτα,πόδια και όχι πρόσωπα για να παραμείνουν φανατικοί.
Τελευταία για να ξεχωρίσω αν μια γκόμενα είναι γερμανοειδής η Σλάβα κοιτάω εκτός από τα σκουλαρίκια(όχι σκουλαρίκια σημαίνει no Σλάβα),και το πατούμενο(αθλητικό παπούτσι,μαύρη καλτσα και βρώμικο πόδι σημαίνει Γερμανίδα,τακούνι,περιποιημένο πατούμενο και ζαρτιέρα σημαίνει Σλάβα),κοιτάω και το χώρισμα ανάμεσα στα πόδια.Αμα δείτε το αηδιαστικό χώρισμα και τα πόδια πελεκάνου είναι πάντοτε γερμανοειδής. Προτιμώ να θυσιάζω πάντα σε σλαβικούς κώλους.
Γενικά οι Σλάβες είναι συνέχεια με το μουνί στη χούφτα για αυτό τις φοβούνται όλες οι γυναίκες όχι μόνο οι γερμανοειδείς.Οι ανώτεροι Βαλκάνιοι πουτσαράδες τα γαμάμε όλα δε νομίζω οτι διατρέχουμε ιδιαίτερο κίνδυνο από το σλαβικό μουνί.

ξεροχύνω με κμανικές αναλύσεις και γενικεύσεις  :cum:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ξεροχύνω με κμανικές αναλύσεις και γενικεύσεις  :cum:
δεν εφαγε τυχαια 30χιλιαρικα περσυ κ φετος του κλεισανε τις καρτες απ οτι καταλαβα  :kneel:
Σε λιγο θαναι κατι σαν ιωσηφ μπλασκο σε πολωνικη εκδοση  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως αν δείτε σλαβόφατσα και δε φοράει σκουλαρίκια μην πάτε να μιλήσετε.Η γκόμενα απλά δεν είναι Σλάβα.Εχω περάσει ώρες παρατηρώντας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν εφαγε τυχαια 30χιλιαρικα περσυ κ φετος του κλεισανε τις καρτες απ οτι καταλαβα  :kneel:
Σε λιγο θαναι κατι σαν ιωσηφ μπλασκο σε πολωνικη εκδοση  :rockon:

Δε μου έκλεισαν τις κάρτες.Εχω 6000 ευρώ Bonität στις κάρτες.Με αφήνουν δηλαδή να μπαίνω μέσα 6000 ευρώ το μήνα αν θέλω γιατί πληρώνω καλά.
Απλά είμαι πλέον πολύ κουρασμένος,νιώθω άρρωστος και με έχουν γαμήσει στη δουλειά.Μου έχουν φάει όλα τα ΠΣΚ και τις αργίες στη δουλειά αυτό το μήνα και δεν έχω τις παλιές αντοχές για ρεσιτάλ βαλκανιοπουτσισμού και άπειρα πουτσίδια κάθε μέρα.
Μάλλον θα μαζέψω λεφτά αντί να γαμάω αφού δεν μπορώ πλέον να πάρω τα πόδια μου.
Θα μπορούσα φέτος να αποταμιευσω 30000 ευρώ αν δε γαμούσα ανατολικό μπλοκ.
Μετά τα άπειρα μουνιά άρχισα πλέον να βαριέμαι τις βρωμιάρες.Αφήνω νέους γαμιάδες να αναλάβουν τα πόστα.
Πάντως παιδιά προσοχή.Αν θέλετε να αντέξετε πάνω από δεκαετία στο μπλοκ όλα με καπότα.Στοματικά τα πάντα.Αλλιώς δε σας παίρνει πλέον.Είναι άγριες οι καταστάσεις.Μιλάμε παντού Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία το μπλοκ είναι ενιαίο.
Σκουφάκι πάντα και γαμείστε όσες βρωμιάρες θέλετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom