Glock δε θέλω να υπερασπιστώ τους Γερμανούς,άλλωστε περισσότερο τους λυπάμαι για το που οδεύουν σαν έθνος..
Και αν και συμφωνώ σε κάποια που γράφεις,κάποια άλλα θυμίζουν ότι λένε οι λαζοgermans εδώ στα γυράδικα και τα ελληνικά καφενεία.
Ναι,οι Γερμανοί τα έχουν μπερδεμένα περί μεταναστευτικου εξαιτίας της προπαγάνδας δεκαετιών που έχουν υποστεί από τα εθνομηδενιστικά και αλληλέγγυα
μουνόπανα που τους κυβερνούσαν.
Από τα σχολεία,την τηλεόραση και κάθε μέσο προπαγάνδας που τους έκανε ενοχικούς για όσα έκαναν οι παππούδες τους.
ΟΜΩΣ,αν οι Γερμανοί νιώσουν άνετα και θεωρήσουν ότι είναι μεταξύ τους,ακούς ότι ειδικά με τα μουσλίμια δεν παλεύουν άλλο.Εγώ επειδή δεν κάνω μπαμ για νότιος,έχω βρεθεί σε φάσεις που κελάηδησαν..
Συμφωνώ ότι το σύστημα εδώ σε επιβραβεύει αν είσαι αναξιοπαθούντας ή άχρηστο παράσιτο.
Αναξιοπαθούντα δε λέω το φτωχό εργαζόμενο,αλλά τον απατεώνα με τα μαϊμου επιδόματα,το μαϊμού άσυλο,κ.λ.π.
Διαφωνώ ότι γυναίκες από τη δουλειά μας μπορεί να πηδιούνται με μαγκρέπ,τούρκους ή άλλα ζώα.
Μια Γερμανίδα με καλό μισθό που μένει σε καλή γειτονιά,βγαίνει εκεί που βγαίνουν οι Γερμανοί και φυσικά δεν πάει γυμναστήριο στο Neukoln με 19.99ευρώ/μήνα,δεν μπορεί ούτε καν να πετύχει τους προαναφερόμενους αν δεν τους ψάξει η ίδια..
Αυτό με το έξυπνο ελληνάκι είναι η εξαίρεση του κανόνα..
Δεν είναι χαζά τα γερμανάκια,απλά όλα από μικρά τα ευνουχίζουν από κάθε ελεύθερη σκέψη,τους δίνουν την ασφάλεια του κράτους και του συστήματος που πάντα έχει δίκιο και απλά αυτά ακολουθούν τυφλά..
Ένα παιδί που μεγαλώνει Ελλάδα,αναγκάζεται από μικρό να πατεντάρει επειδή ούτε κράτος υπάρχει,ούτε σύστημα.
Έτσι αναπτύσει άλλο τρόπο σκέψης,ακονίζει το μυαλό του,κ.λ.π.
ΟΜΩΣ τα ελληνάκια που μεγαλώνουν εδώ,είναι σαν τα γερμανάκια.
Έχω πολλά ξαδέρφια εδώ..
Όταν κατέβαιναν Ελλάδα για διακοπές ή τους έκλεβαν ή τους πουλούσαν rayban για αυθεντικά και γενικά τους πουλούσαν και τους αγόραζαν..
Glock,το κλειδί για να απολαύσεις τις χαρές της Γερμανίας,είναι να βρεις άκρη με Γερμανούς.
Και επειδή κάτι γράφτηκε σε άλλο thread ότι είναι ξενέρωτοι και κοιμούνται από τις 8..
Χθες,στις 23:00 άρχισε αυτό
Από 500 έως 1000 άτομα σε κάθε πλοίο,πάρτυ μέχρι πρωίας και γενικά της πουτανάρας το κάγκελο
Οι συμμετέχοντες κατά 90% Γερμανοί.
Αν ρωτήσεις το μέσο Έλληνα μετανάστη της περιοχής μου και τους πεις,ρε μαλάκα χθες περνούσαν κάτι πλοία με κάτι μουνάρες με σορτσάκια,πήρες χαμπάρι;
Το πιο πιθανό είναι να σου πει ότι μαζεύτηκε με τα ξαδέρφια του στην αυλή,έψηνε λουκάνια και έβλεπαν Mπουντεσλίγκα...
Οι Γερμανιδάρες φίλε είναι εκεί έξω,διαθέσιμες και φιλικές.
Εγώ μόνο χθες γνώρισα τόσα άτομα που έχασα το λογαριασμό και κατέληξα να μην κοιμηθώ καν σπίτι μου.