ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
δεν ειπα δεν υπαρχει καμμια...ειπα οτι το 99.99% δεν τα βλεπει ουτε στον υπνο της....επιβλεπουσα στο καουφλαντ ρωσσιδα γενημενη εκει με 8 χρονια προυπηρεσια κ τα σχετικα διπλωματα 1600 παιρνει κ βασικα δουλευει σε καουφλαντ που σπαει τα κοντερ Κονστανζ.....η πλειοψηφια παντως ειναι στο 50% συν επιδοματα....Καποιες πρωην γιουγκες παιρνουν πιο καλα λεφτα σαν ασφαλιστριες κλπ αλλα οχι Πολωνεζες Λιθουανες κλπ...αυτες ειναι 99% στη βαση του 1300 ρικου..κ σε Σουντ Ντουτσλαντ αυτα ειναι πολυ λιγα για να το παιξουν καποιες....στα βορεια τι παιζει δεν ξερω αλλα δε νομιζω οτι ειναι κατι διαφορετικο ειδικα που το επιοπεδο εμφανισης των εκει Γερμανιδων ειναι ανωτερο...
Υγ που εισαι?Φρανκφουρτη?
Το Kaufland σπάει και εδώ τα κοντέρ,αλλά δε μιλάω για τέτοιες δουλειές.
Προϊστάμενη στο Kaufland είναι,για Γερμανία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Αυτό που λέω είναι ότι οι Σλάβες που έχουν μεγαλώσει εδώ και το κυνήγησαν,μπορούν να ανέβουν επαγγελματικά όπως οι ψαγμένες/σπουδαγμένες Γερμανίδες.
Δεν υπάρχει όριο στην εξέλιξή τους λόγω καταγωγής.
Η Πολωνέζα που σου λέω,αν κάνει μαλακία στο ωράριό της,θα το μάθεις στις ειδήσεις.
Και χωρίς να σημαίνει ότι την έχω δει ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο,απλά τυχαίνει να μην ξέρω αυτές που λες με τα επιδόματα,κ.λ.π.,δεν είναι στους κύκλους μου που κατά 99% είναι από τη δουλειά.
Καταλαβαίνω όμως ποιον κόσμο λες,τους βλέπω στο μετρό,στο super.
Η αντίληψη που ισχύει εδώ και δεκαετίες για τις Πολωνέζες στη Γερμανία,είναι πως το δίνουν πιο εύκολα από όλες.
Ισχύει από όσα μου λένε εδώ κατά καιρούς,άσχετα αν από τότε που ήρθα,το πιο εύκολο για μένα ήταν οι Ισπανίδες,που όμως είναι για μένα πάντα 2η-3η επιλογή πίσω από Γερμανίδες.