Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε φιλε γκλοκ εκτιμω τα νησια,αλλα αν δεν εισαι ντοπιος δεν αξιζει να πας ροδο η σαντορινη η κατερινη να κυνηγας τουριστριες...η πιο ακτιβεστερα αν δεν εισαι ντοπιος κι αν εισαι 30 πλας,καθσον στα 22-30 ειχα περασει βασιλικα πολλα καλοκαιρια στην κω... :hi:
τωρα ομως εκτος ιλιεντσι νικολαεφ χερσον μαριοπολ κλπ δεν βρισκω λογο να παω καπου γι αυτο..θα μου πεις κι εκει δεν βλεπω φως ειδικα απο περσυ..ε γι αυτο ειπα οτι μαλλον θα τα σταματησω κι αυτα!!! :grin:
μας βλεπω με θειο ληφτινγκ αλλαν κλπ συγγενειςς σε λονγκ τερμ σχεση στην παταγυα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
  :think: :think: :think:
μηπως ταχεις μπλεξει τυπε??
ουτε καν για ιταλιδες δεν ισχυει αυτο που ειναι σαφως πιο ματεριαλιστε... ;)
εσύ τς εχεις μπερδέψει  μου φαίνεται.Δηλαδή οι ελληνίδες δεν προσπαθούν  να το δώσουν σε χορηγούς?Γιατί να μην το κάνουν και οι Γερμανίδες?.δήθεν επειδή  ειναι ψευτοανεξαρτητες.Επίσης δεν νομιζω  οτι την μέση γυναίκα  Την απασχολεί  τόσο το πήδημα. Όσο αλλά πράγματα.Αυτό βεβαια  ίσως ένας νευρολόγος  ψυχίατρος να μπορούσε  να μας το βεβαιώσει.ελληνιδες και Γερμανίδες είναι ίδιες πάνω κατω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
όλες οι γυναικες  σε αυτές τις χώρες είναι πάνω κάτω ίδιες.Δανία ας πούμε  ο άντρας πληρώνει συνέχεια.Σουηδία σε αντίθεση  με αυτά που πιστεύουν  εδώ πάλι πληρώνει  Ο άντρας.στάτους whores ειναι σου λεω .μυθος ειναι και  καλα η ισότητα  σε αυτες τις χωρες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι πολώνες και οι ουκρανες ειναι σαφώς πολυ ανώτερες.Αφού δεν ζητάνε σχεδόν τίποτα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έλα Φίλε! Σε ευχαριστώ ..Έχω καλό προαίσθημα γι αυτή τη σεζόν αν κυλίσει κανονικά ! Εκτός αν μας κάνει κανένα Cockblock το αδερφάτο του Tsipriza!
Μήπως κάποιοι που κράζουν Γερμανούς και Γερμανίδες είναι σαν τους τύπους που περιγράφεις? Αν και πιστεύω πως στη Γερμανία το χρώμα έχει πολύ μικρότερο ρόλο από την σωστή γνώση της Γλώσσας! Οι Γερμανοί σέβονται πολύ όποιον μιλάει άψογα Γερμανικά χωρίς λάθη με προφορά! Αν κάνεις λάθος πέφτει απίστευτη ειρωνεία και πόρτα παντού μέχρι να εκλιπαρήσεις και μετά σε βοηθάνε σαν κακομοίρη και όχι σαν δικό τους...
Η γνώση όμως της γλώσσα δρα αντιστρόφως στα μουνιά! Όλες το περνάνε αδιάφορα έως αντιγκαβλωτικό να μιλάει ο ξένος γαμιάς καλά Γερμανικά!
Πορνομετανάστη διάβαζες? Έχει περιγράψει πολλές φορες την ψυχολογία των Ρώσων προς τους ξένους και λίγο ή πολύ το ίδιο συμβαίνει και στη Γερμανία με τη διαφορά πως δεν σε σταματάνε στο δρόμο...

Λες να σου χαλάσουν τελικά την πορνοσεζόν οι σανέλ; 
Καθόλου απίθανο τέτοιοι μαλάκες που είναι :2funny:

Ναι,αυτοί που κράζω είναι σαν τους τύπους που περιγράφω.
Είναι δυνατόν ο άλλος 20+ χρονών να βγαίνει με κομποσχοίνι στο καρπό,καδένα στο λαιμό,ανοιχτό πουκάμισο και κάτι φαβοριτομούσια σαν το σφακιανάκη,εν έτη 2016;
Και κάτι άλλοι σαν SWAG πουστράκια με κάτι φανταχτερά μπλουζάκια που θυμίζουν αραβότουρκους σε στυλ..

Έχεις δίκιο για τη γλώσσα σε επαγγελματικούς,κοινωνικούς χώρους ή ακόμη και στην καθημερινότητα.Εγώ έχω καταλάβει ότι το γουστάρουν γιατί θεωρούν ότι τους σέβεσαι,προσπαθείς να ενσωματωθείς σε αντίθεση με τύπους που είναι εδώ 20χρόνια και δεν ξέρουν παών από 100 λέξεις  :S
Και πράγματι με τις Γερμανίδες δε χρειάζεται να έχεις C1.
Δε λέμε να γίνεσαι κουραστικός σε φάση να μη βγαίνει συνεννόηση,αλλά εν της πολυνοιάζει.

Εννοείται ότι διαβάζα Δημητράκη πορνομετανάστη  :rockon:

Θα επιμείνω σε αυτό με το χρώμα που δεν το περίμενα στην αρχή,αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι παίζει ακόμη και στα πιο μικρά της καθημερινότητας.
Π.χ.ένας Γερμανός/Γερμανίδα στο μετρό,αν υπάρχει μια κενή θέση δίπλα μου και ακριβώς απέναντι μια κενή θέση δίπλα σε έναν μαύρο/τούρκο/άραβα,θα έρθει κατά 99% να κάτσει δίπλα μου.
Και σε άλλες πολλες περιπτώσεις.
Θεωρώ ότι επιφανειακά φαίνεται να μην παίζει ρατσισμός,μιας και τους Γερμανούς τους έχουν προπαγανδίσει από μικρούς να είναι καλά παιδάκια και να αγαπάνε=στήνουν κώλο σε κάθε ξένο επειδή οι παπούδες τους ήταν ναζί,
αλλά άμα τους πετύχεις να μιλάνε μεταξύ τους για ξένους,ειδικά όταν δεν έχουν αντιληφθεί ότι και εσύ είσαι ξένος,ακούς τρελές καφρίλες..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έτσι ακριβώς είναι Γερμανία! Έκανα Erasmus στο Βερολίνο το 2002 και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγα Ανατολική Ευρώπη όταν άκουγα μετά ιστορίες από Πράγα και έβλεπα τα Ιταλο-ισπανάκια στο Πόζναν...
Στο Βερολίνο έκαναν θράυση όλα τα Τουρκάκια που είχαν Τρέντυ και φανταχτερό ντύσιμο! Οι Γερμανίδες μέχρι και τις τριαντάρες ακόμα είχαν συγκεκριμένο πρότυπο άντρα που τους έμπαινε στο μυαλό από τις εκπομπές χαμηλού επιπέδου που βλέπουν στη τηλεόραση (κατι σαν το dissmised που γυναίκες έχουν να διαλέξουν μεταξί κάποιων αντρών που σχεδόν πάνω από το 50% ήταν σκουρόχρωμοι)!

Κάτι άλλο που μου έκανε τεράστια εντύπωση στη Γερμανική τηλεόραση τότε, αλλά που έχει διαμορφώσει χαρακτήρες τώρα είναι η ....ΚΛΑΝΙΑ στο κινητό! Κάθε ένα τέταρτο ότι και να έβλεπες έπεφτε διαφήμιση που έλεγε .. κάνε το κινητό σου cool και γίνε ο διαφορετικός της παρέας με τον ήχο της :badair: σαν ringtone, "δείξε ποιος είσαι" έλεγαν σαν ατάκα στο τέλος... Αντε μετά να ζήσεις ανάμεσα σε αυτούς.... 
Δυστηχώς δεν μου είχε σφυρίξει ΚΑΝΕΝΑΣ τότε τι παίζει μερικά χιλιόμετρα παρακάτω στη Πολωνία... :headbang: και δεν υπήρχε τότε το ΜΠΟΥ.....
Αυτα έλεγα πριν κάτι χρόνια

Και ξέθαψα κι αυτό για την αναισθησία των Πολωνέζων...---->

Μιάς και είναι η ώρα του παιδιού σε σοβαρό θέμα θα σας πω την πιο περίεργη πτήση μου..
Επιστροφή απο πορνοεκδρομή στη Πολωνία και στο τρένο καμακώνουμε ένα υπέρμουνο!Το χάνουμε και ξαφνικά το ξαναβλέπουμε στο Βερολίνο να πετάει για Αθήνα στη πτήση μας..πάνω στη τρέλα μας περνάμε τη πύλη και συνεχίζαμε το καμάκι...Η πτήση άργούσε  μιςη ώρα και όλοι αναρωτιώνταν τι συμβαίνει μέχρι που απο τα μεγάφωνα μας κάλεσαν να δώσουμε τις κάρτες επιβίβασης...Τότε ξεμπλόκαρε το σύστημα και μπήκαμε στο αεροπλάνο εν μέσω αποδοκιμασιών  2funny 2funny 2funny αλλά το μυαλό μας στο μουνί..
Ήταν low coast έτσι καλέσαμε τη μουνάρα να κάτσει μαζί μας...Πάνω απο την Αθήνα όταν φτάσαμε είχε απίστευτη καταιγίδα με κεραυνούς σαν φλας δίπλα μας και ορατότητα 0!Σε άγνωστη απόσταση απο το έδαφος κατα τη προςγείωςη το αεροπλάνο άρχισε να παίρνει απότομο κατακόρυφο ύψος και να ακούγονται βαλίτσες να πέφτουν και όλοι να ουρλιάζουν, οι αεροςυνοδοί παιγμένοι δεν μπορούςαν να πουν κουβέντα και την μουνάρα να γίνεται κουβάρι πάνω μου!Εκείνη την ώρα ο κολλητός μου μου λέει τη καλύτερη ατάκα ever...."Πιάστης τον κώλο, είναι ο τελευταίος κώλος που πιάνεις στη ζωή σου" Headbaning! Headbaning! Headbaning!!!πεθαίναμε κι εγώ με τον κώλο της Πολωνέζας νόμιζα πως πήγαίναμε στον παράδεισο...
Τελικά το αεροπλάνο έκανε ένα κύκλο και κατέβηκε με ασφάλεια αλλά όλο το κόσμο τρομοκρατημένο..
Η Πολωνέζα ,για την ιστορία,δούλευε σε ένα κολόμπαρο της κάτω Αχαιάς και μετά απο κάμποσες μέρες που ηρέμισε και  της είπα να βρεθούμε δεν έβγαλα άκρη για Knockin' Boots Angry

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λες να σου χαλάσουν τελικά την πορνοσεζόν οι σανέλ;  
Καθόλου απίθανο τέτοιοι μαλάκες που είναι :2funny:

Ναι,αυτοί που κράζω είναι σαν τους τύπους που περιγράφω.
Είναι δυνατόν ο άλλος 20+ χρονών να βγαίνει με κομποσχοίνι στο καρπό,καδένα στο λαιμό,ανοιχτό πουκάμισο και κάτι φαβοριτομούσια σαν το σφακιανάκη,εν έτη 2016;
Και κάτι άλλοι σαν SWAG πουστράκια με κάτι φανταχτερά μπλουζάκια που θυμίζουν αραβότουρκους σε στυλ..

Έχεις δίκιο για τη γλώσσα σε επαγγελματικούς,κοινωνικούς χώρους ή ακόμη και στην καθημερινότητα.Εγώ έχω καταλάβει ότι το γουστάρουν γιατί θεωρούν ότι τους σέβεσαι,προσπαθείς να ενσωματωθείς σε αντίθεση με τύπους που είναι εδώ 20χρόνια και δεν ξέρουν παών από 100 λέξεις  :S
Και πράγματι με τις Γερμανίδες δε χρειάζεται να έχεις C1.
Δε λέμε να γίνεσαι κουραστικός σε φάση να μη βγαίνει συνεννόηση,αλλά εν της πολυνοιάζει.

Εννοείται ότι διαβάζα Δημητράκη πορνομετανάστη  :rockon:

Θα επιμείνω σε αυτό με το χρώμα που δεν το περίμενα στην αρχή,αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι παίζει ακόμη και στα πιο μικρά της καθημερινότητας.
Π.χ.ένας Γερμανός/Γερμανίδα στο μετρό,αν υπάρχει μια κενή θέση δίπλα μου και ακριβώς απέναντι μια κενή θέση δίπλα σε έναν μαύρο/τούρκο/άραβα,θα έρθει κατά 99% να κάτσει δίπλα μου.
Και σε άλλες πολλες περιπτώσεις.
Θεωρώ ότι επιφανειακά φαίνεται να μην παίζει ρατσισμός,μιας και τους Γερμανούς τους έχουν προπαγανδίσει από μικρούς να είναι καλά παιδάκια και να αγαπάνε=στήνουν κώλο σε κάθε ξένο επειδή οι παπούδες τους ήταν ναζί,
αλλά άμα τους πετύχεις να μιλάνε μεταξύ τους για ξένους,ειδικά όταν δεν έχουν αντιληφθεί ότι και εσύ είσαι ξένος,ακούς τρελές καφρίλες..
το έχουμε  ξαναπεί.οτι Ο μέσος γερμανός είναι ένας ρατσιστής  ..κουτορνηθος πιθηκας.απο τους ηλιθιοτερους λαους της ευρωπης

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οχι εχει δικιο εδω ο σεββυς,αν κ γενικα διαφωνω μαζι του σε πολλα..
η συγκεκριμενη,ενα σουργελο με τατουαζ απ οτι ειδα ,λειτουργησε σαν ζωον,καταστρεφοντας τα παντα χωρις λογο με μια εκδειλη κακια ακομα κ στον τροπο που σκοτωσαν αυτον τον βλακα τον μακαριτη που μπερδεψε το ζωον αυτο με ανθρωπο κ την εβαλε επι ισοις οροις μες στο σπιτι του... :helpplea:
παρολα αυτα η γνωμη μου απο το λιγο που ειδα για πολωνεζες ειναι σαφως καλυτερη απ οτι για βουλγαρες ρουμανες ουκρανες  :hi:

Ρε καρντασι τι λεμε τοση ωρα? Αυτο γραφω τοσα σεντονια. Οτι στην αρχη φαινονται καλα κοριτσακια, αλλα ειναι υπουλες και διπροσωπες. Τι ερχεσαι και μου λες εσυ πως σου " Φανηκαν", που τις ειδες στο δρομο. Χαιρω πολυ, αυτο λεμε, δεν ειναι αυτο που φαινονται.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτα έλεγα πριν κάτι χρόνια

Και ξέθαψα κι αυτό για την αναισθησία των Πολωνέζων...---->

Μιάς και είναι η ώρα του παιδιού σε σοβαρό θέμα θα σας πω την πιο περίεργη πτήση μου..
Επιστροφή απο πορνοεκδρομή στη Πολωνία και στο τρένο καμακώνουμε ένα υπέρμουνο!Το χάνουμε και ξαφνικά το ξαναβλέπουμε στο Βερολίνο να πετάει για Αθήνα στη πτήση μας..πάνω στη τρέλα μας περνάμε τη πύλη και συνεχίζαμε το καμάκι...Η πτήση άργούσε  μιςη ώρα και όλοι αναρωτιώνταν τι συμβαίνει μέχρι που απο τα μεγάφωνα μας κάλεσαν να δώσουμε τις κάρτες επιβίβασης...Τότε ξεμπλόκαρε το σύστημα και μπήκαμε στο αεροπλάνο εν μέσω αποδοκιμασιών  2funny 2funny 2funny αλλά το μυαλό μας στο μουνί..
Ήταν low coast έτσι καλέσαμε τη μουνάρα να κάτσει μαζί μας...Πάνω απο την Αθήνα όταν φτάσαμε είχε απίστευτη καταιγίδα με κεραυνούς σαν φλας δίπλα μας και ορατότητα 0!Σε άγνωστη απόσταση απο το έδαφος κατα τη προςγείωςη το αεροπλάνο άρχισε να παίρνει απότομο κατακόρυφο ύψος και να ακούγονται βαλίτσες να πέφτουν και όλοι να ουρλιάζουν, οι αεροςυνοδοί παιγμένοι δεν μπορούςαν να πουν κουβέντα και την μουνάρα να γίνεται κουβάρι πάνω μου!Εκείνη την ώρα ο κολλητός μου μου λέει τη καλύτερη ατάκα ever...."Πιάστης τον κώλο, είναι ο τελευταίος κώλος που πιάνεις στη ζωή σου" Headbaning! Headbaning! Headbaning!!!πεθαίναμε κι εγώ με τον κώλο της Πολωνέζας νόμιζα πως πήγαίναμε στον παράδεισο...
Τελικά το αεροπλάνο έκανε ένα κύκλο και κατέβηκε με ασφάλεια αλλά όλο το κόσμο τρομοκρατημένο..
Η Πολωνέζα ,για την ιστορία,δούλευε σε ένα κολόμπαρο της κάτω Αχαιάς και μετά απο κάμποσες μέρες που ηρέμισε και  της είπα να βρεθούμε δεν έβγαλα άκρη για Knockin' Boots Angry

"Πιάστης τον κώλο, είναι ο τελευταίος κώλος που πιάνεις στη ζωή σου"

:2funny: :2funny: :2funny:

Δίκιο έχεις για την τηλεόραση,οσο απίστευτο και να ακούγεται σε όσους δεν έχουν έρθει εδώ,η τηλεόρασή τους είναι καμιά 10 φορές πιο γτπ από Ελλάδα και δείχνει πράγματα που Ελλάδα δεν θα παίζονταν ποτέ.

Όσο για τα πρότυπα άντρα που προβάλλουν,εγώ πιστεύω ότι είναι μέρος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προπαγάνδας υπέρ του δήθεν multikulti και αρχιδιές.
Έκαναν τους Γερμανούς/Γερμανίδες γυφτολάγνους,τους έκαναν να ντρέπονται για τι δική τους καταγωγή.

Άμα δεις τώρα,τι προπαγανδιστικές διαφημίσεις παίζουν σε prime time υπέρ των "προσφύγων" θα μείνεις μαλάκας..
Δείχνει κάτι μελαχροινούς τύπους μοντέλα, να κοιτάνε λυπημένοι την κάμερα,που η φάτσα τους καμία σχέση δεν έχει με της σκατόφατσες των αφγανων και λοιπών.

Απλά να σου πω,ότι οι Γερμανίδες που θα έβλεπαν trash tv ή θα είχαν τέτοια ανδρικά πρότυπα,δε με ενδιαφέρουν ούτε καν για πούτσο.
Δεν αξιζει να υποστώ ούτε μια ώρα υποβάθμιση της προσωπικότητάς μου,για έναν πούτσο.
Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλες..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

"Πιάστης τον κώλο, είναι ο τελευταίος κώλος που πιάνεις στη ζωή σου"

:2funny: :2funny: :2funny:

Δίκιο έχεις για την τηλεόραση,οσο απίστευτο και να ακούγεται σε όσους δεν έχουν έρθει εδώ,η τηλεόρασή τους είναι καμιά 10 φορές πιο γτπ από Ελλάδα και δείχνει πράγματα που Ελλάδα δεν θα παίζονταν ποτέ.

Όσο για τα πρότυπα άντρα που προβάλλουν,εγώ πιστεύω ότι είναι μέρος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προπαγάνδας υπέρ του δήθεν multikulti και αρχιδιές.
Έκαναν τους Γερμανούς/Γερμανίδες γυφτολάγνους,τους έκαναν να ντρέπονται για τι δική τους καταγωγή.

Άμα δεις τώρα,τι προπαγανδιστικές διαφημίσεις παίζουν σε prime time υπέρ των "προσφύγων" θα μείνεις μαλάκας..
Δείχνει κάτι μελαχροινούς τύπους μοντέλα, να κοιτάνε λυπημένοι την κάμερα,που η φάτσα τους καμία σχέση δεν έχει με της σκατόφατσες των αφγανων και λοιπών.

Απλά να σου πω,ότι οι Γερμανίδες που θα έβλεπαν trash tv ή θα είχαν τέτοια ανδρικά πρότυπα,δε με ενδιαφέρουν ούτε καν για πούτσο.
Δεν αξιζει να υποστώ ούτε μια ώρα υποβάθμιση της προσωπικότητάς μου,για έναν πούτσο.
Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλες..
Θα πούμε πολλά για Γερμανία αλλά πιστεύω πως πολύ σύντομα πρέπει να κάνεις αυτό που κάνει ο Κμαν!!!Δηλαδή ετοιμάζεις βαλίτσα την Πέμπτη βράδι και Παρασκευή μετά τη δουλειά μπαίνεις στο Τρένο για Πόζναν η Βρότζλαβ!Θα έχεις κλείσει ένα ψιλολουξ διαμερισματάκι και θα βγείς Παρασκευή βράδι...Το Σάββατο το μεσημέρι αν τα καταφέρεις θα κάνεις μια βόλτα στη πόλη και το βράδι πάλι έξω!Την Κυριακή το μεσημέρι που θα φεύγεις είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα ...κλαίς.... :rockon:
Τα λεφτά σε καμιά περίπτωση όσα λέει ο άρχοντας...Νορμάλ μετρητά που έχεις πάνω σου και στη Γερμανία ..Ή και μόνο τη κάρτα που περνάει παντού!
Κάνε αυτά και τότε θα τα λέμε καλύτερα όλα!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Θα πούμε πολλά για Γερμανία αλλά πιστεύω πως πολύ σύντομα πρέπει να κάνεις αυτό που κάνει ο Κμαν!!!Δηλαδή ετοιμάζεις βαλίτσα την Πέμπτη βράδι και Παρασκευή μετά τη δουλειά μπαίνεις στο Τρένο για Πόζναν η Βρότζλαβ!Θα έχεις κλείσει ένα ψιλολουξ διαμερισματάκι και θα βγείς Παρασκευή βράδι...Το Σάββατο το μεσημέρι αν τα καταφέρεις θα κάνεις μια βόλτα στη πόλη και το βράδι πάλι έξω!Την Κυριακή το μεσημέρι που θα φεύγεις είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα ...κλαίς.... :rockon:
Τα λεφτά σε καμιά περίπτωση όσα λέει ο άρχοντας...Νορμάλ μετρητά που έχεις πάνω σου και στη Γερμανία ..Ή και μόνο τη κάρτα που περνάει παντού!
Κάνε αυτά και τότε θα τα λέμε καλύτερα όλα!!!

Πόζναν και Βρότσλαβ δεν έχω πάει.
Δε με βολεύει το τρένο ή αμάξι από τη μεριά που είμαι,είναι σχεδόν 1000χλμ το Πόζναν.
Κοντά σε εμένα φεύγει η Ryan για Βαρσοβία και από κει ότι μετακίνηση κάνω εντός Πολωνίας.
Έτσι είχα πάει την άλλη φορά,για ΠΣΚ,αλλά μόνο Βαρσοβία.

Περιμένω λίγο να ξεκαθαρίσει κάτι με άδειες,να ανοίξει λιγο περισσότερο ο καιρός γιατί μας έκανε κάτι κομπλεξικά αυτές τις μέρες και αυτό το καλοκαίρι θα το αφιερώσω στις Σλάβες,θα κάνω και το ανάλογο ρεπορτάζ  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω παντως βροσλαου ειδα σε ηλιολουστη μερα χαμηλο επιπεδο γυναικων κι ακομα πιο χαμηλο ενδιαφερον...οπως ειπα κ στα παλια ποστ μονο κατοβιτσε κυριως κ δευτερευοντως στο ρτσεσοφ  η οπως λεγεται, ειδα ενδιαφεροντα κοσμο-κολους-ντυσιμο ,και ανταποκριση οπτικη απο αξιολογα ατομα... :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Live ανταπόκριση...Χτύπισα μια Γερμανίδα στρατιωτίνα 25 χρονών απο Αμβούργο!Πήγε τουαλέτα τώρα!Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτά είχα γράψει απο Αυστρία αλλά ισχύουν και για Γερμανία το 2011 και καταδεικνύουν πόσο γτπ είναι εκεί πάνω ασχέτως της οικονομίας που έχουν! Που όπως έχω ξαναπεί βασίζετε στην αποταμίευση και τη μείωση των εξόδων στο μίνιμουμ σε σημείο να μετράν ακόμα και τις στροφές στο χαρτί υγείας... ----->

kai kati allo sxetiko-asxeto!!!

Vlepontas re paidia tosa terastia magazia me papoutsia kai pernwntas apo ta matia mou xiliades zeugaria pou tha mporousan na papoutsosoun tin misi Eurwpi(se mia poli 100 xiladwn katoikwn epanalamvanw) den vrika ena zeugari pou tha borousa na foresw kai na min gelaei o kosmos(stin Ellada) kai ta mounia....Enw se ena magazi se emas me mikri poikoilia kati vriskeis! Ti anthrwpoi autoi oi Eurw-Paioi....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Γαμώτο έχει γκόμενο..Την έκανα βόλτα στη παραλία και δεν έσπασε..Είναι απο Τοτός καλές!Θα το πολεμήσω τις επόμενες μέρες!Τώρα κλαμπ μόνο Ισραελ :S

Δεν πειράζει,έχασες μια μάχη,αλλά όχι τον πόλεμο  :rockon:

Η μόνη εμπειρία που έχω με Εβραίες ήταν πέρυσι το καλοκαίρι σε τουριστική περιοχή της Γερμανίας.Αδερφές 23 και 25,πολύ καλά καυλάκια,τους την πέσαμε ενώ τους έκαναν ξενάγηση σε ένα γκρουπ.
Αργότερα βγήκαμε και οι τύπισσες ήταν ότι πιο ψυχρό,καχύποπτο και αγέλαστο,
έχω γνωρίσει.
Τώρα θα μου πεις την ίδια μέρα τους είχαν κάνει ξενάγηση στο Νταχάου,μπορεί να είχαν πάθει κόκομπλόκο οι καημένες  :S

Όσο για άλλο μήνυμα περί παπουτσιών.
Και εγώ προχθές πήγα σε ένα μεγάλο μαρκατζίδικο Outlet που τους κράχτες παπούτσια τους δε θα τα φόραγα ποτέ.

Αλλά όποιος Γερμανός έχει ένα άλφα βιοτικό/μορφωτικό επίπεδο,ντύνεται κλάσεις ανώτερα από το μέσο Έλληνα,σε ότι ηλικία και αν γίνει σύγκριση.
Θες να συγκρίνουμε τις θειές που εδώ μέχρι τα 80 βγαίνουν περιποιημένες,στυλάτες και οι περισσότερες φροντίζουν να κρατιούνται και σε φόρμα,με τις Ελληνίδες που μετά τα 45-50 κλείνουν σα γυναίκες,φοράνε κάτι τσουβάλια φούστες και γυμνάζουν μόνο τη μασέλα τους;
Η εποχή που οι Βόρειοι φορούσαν άσπρες κάλτσες με σανδάλια και γελούσαν και οι πέτρες,έχει περάσει προ πολλού.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αυτά είχα γράψει απο Αυστρία αλλά ισχύουν και για Γερμανία το 2011 και καταδεικνύουν πόσο γτπ είναι εκεί πάνω ασχέτως της οικονομίας που έχουν! Που όπως έχω ξαναπεί βασίζετε στην αποταμίευση και τη μείωση των εξόδων στο μίνιμουμ σε σημείο να μετράν ακόμα και τις στροφές στο χαρτί υγείας... ----->

kai kati allo sxetiko-asxeto!!!

Vlepontas re paidia tosa terastia magazia me papoutsia kai pernwntas apo ta matia mou xiliades zeugaria pou tha mporousan na papoutsosoun tin misi Eurwpi(se mia poli 100 xiladwn katoikwn epanalamvanw) den vrika ena zeugari pou tha borousa na foresw kai na min gelaei o kosmos(stin Ellada) kai ta mounia....Enw se ena magazi se emas me mikri poikoilia kati vriskeis! Ti anthrwpoi autoi oi Eurw-Paioi....

απο τιντερ γαμας τιποτα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
απο τιντερ γαμας τιποτα?
Ελάχιστα match που δεν απανταν κάν! Ούτε σε εμένα ούτε στον Πορνογυμναστή που έχει επαγγελματικές φωτογραφίες σαν μοντέλο..
Οι μοναδικοί που καναν σεφτέ φέτος είναι ο κολητός μου με έναν φίλο αρχικαμάκι με δύο Λιθουανές που χτύπησαν στο δρόμο και τους έκατσε παρτούζα το βράδι πριν κάτι μέρες .... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom