Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αρκετά με τις καριόλες Ανατολικές έφαγα φέτος 20000 ευρώ για πάρτη τους και μου υπέσκαψαν και την υγεία.Αφήνω το πεδίο στους νέους πουτσαράδες.
  :rockon: :rockon: :rockon: είπες το θεικό πως για να πάνε όλα καλά με μια πολωνέζα είναι να την  :knockinb: :pipa2: :s&m_1: :fuck2: :pipa1: ακατάπαυστα!! Την ώρα που πάει να κλαυτεί για το μέλλον ή το σπίτι της ή το σκύλο της να την μπουκώσεις με ένα σκληρά διεγερμένο Πέος!! Το παίρνει ανεπιφύλακτα και ξεχνάει τα πάντα!!! Το δέχεται χωρίς να μουρμουράει πως άλλα λέγαμε! Άλλες εθνικότητες μπορεί να τους φύγει η σεξουαλική διάθεση!!Οι πολωνέζες έχουν το προνόμιο να καυλώνουν και σε καταθλιπτικές καταστάσεις και όταν το κλίμα είναι ψυχρό και άσχημο!

Με την Λιθουανή πριν κάτι μήνες έγινε το ίδιο σκηνικό! Μαχαίρι σε μια μέρα επικοινωνία θερμή 3 μηνών! Και οι δυο ήταν γεννημένες ίδια χρονιά με 3 μέρες διαφορά! Αυτές οι Σλαυες είναι πράγματι ίδια κοψιά...

Ο "χωρισμός" ήρθε σε καλή περίοδο διότι ξεκινάει η σεζόν! Φέτος πρέπει να κάνω το παιχνίδι εκτός κλάμπ... 3 μέρες που βγαίνω βλέπω μεγάλες κατσαριδοπαρέες(απο εδώ και πέρα όποτε λέω την λέξη κατσαρίδα θα εννοώ... Αλβανο) Τα κατσαρίδια έχουν κάνει τατουάζ μανίκια και πρέπει το χειμώνα να έκαναν ομαδικά μαθήματα χορού, είναι όλα  καλά συνχρονισμένα στις κινήσεις στη πίστα! Μπαίνουν πλέον και αυτοί τζάμπα στα κλάμπ σαν κι εμάς και είναι θρασύτατοι...Την πέφτουν ακόμα και σε γκόμενες ξένων που εμείς απο σεβασμό στο Τουρισμό μας δεν το κάνουμε!  Το μόνο καλό φέτος είναι πως είμαστε δυνατή παρέα και βράζουμε με την κατάσταση! Είναι πολύ λεπτές οι καταστάσεις...Δεν λέω περισσότερα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους

Διαβάζω το forum χρόνια,με αιτία κυρίως τον ΑΠΟΛΥΤΟ  :priest: :'(
και τις cult κριτικές του grindcorefucker :rockon:

Αλλά αφορμή για την εγγραφή είναι ο βαλκάνιος αρχιτσομπάνης kman και οι εκστρατείες του στη Β.Ευρώπη.

Και επειδή μένω Γερμανία 3 χρόνια και έχει γράψει κατά καιρούς κάτι για γυναίκες χοντρές με πράσινα μαλλιά,κ.λ.π. θέλω να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

Λοιπόν,η Γερμανία είναι περίεργη φάση μιας και υπάρχουν πολεις που καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους.
Αλλο π.χ.να μένεις Μόναχο ή Αμβούργο που όλοι ντύνονται σα μοντέλα,οι ξένοι είναι σχετικά λίγοι και παίζει μια άλφα οργάνωση και άλλο σε καμιά Κολωνία που είναι η αποθέωση του χύμα και παίζει μια γενική γυφτιά.

Βαλκάνιε αρχηγέ,οι Γερμανίδες είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ και από τις πιο ξηγημένες γκόμενες στον πλανήτη.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην είσαι μαλάκας και να τις γαμάς καλά.
Ούτε με λεφτά τις ρίχνεις,ούτε με μάτσο βαλκανοκαγκουριές,ούτε τις πας για ψώνια στο εμπορικό και αυτοί είναι και οι λόγοι που σου βρωμάνε.

Εγώ στη δουλειά έχω να κάνω κυρίως με Γερμανούς,είμαι αρχές τριάντα και γενικά με τις Γερμανίδες περνάω καλά.
Ψηλές,λευκές,άτριχες,με ροζ μουνάκι.

Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάνει πολύ καλή περιγραφή της μέσης Πολωνέζας.
Ακόμη και αυτό με τις όχι τόσο ποιοτικές οδοντοστοιχίες,τα λίγα-αδύναμα μαλλιά και ότι δεν παίζει και τόσο ψηλό-καλοσχηματισμένο πόδι είναι αλήθεια.
Αλλά και πάλι είναι δυνατές.
Στη Γερμανία διαχρονικές θεωρούνται οι πιο εύκολες και οι πιο "φθηνές".
Δεν έχουν καμία σχέση με Γερμανίδες σαν γυναίκες,είναι πιο παραδοσιακές και υποτελείς στον άντρα.Στην πατρίδα τους,αν είναι κάποια 25-26 ανύπαντρη,
την έχουν για γεροντοκόρη.
Βαρσοβία έχω πάει μόνο,αλλά δεν ήμουν σε φάση πορνοτουρισμό εκείνη την περίοδο.

Όποιος θέλει εμφανιασιακά γυναίκες σαν τις Γερμανίδες,αλλά με περισσότερερς καμπύλες,ας πάει Ολλανδία.

Όπως θέλει να τον συλλάβουν επειδή δεν άντεξε και τον έβγαλε έξω να τον παίζει,
ας πάει Στοκχόμη άνοιξη-καλοκαίρι,Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη.
Πράγα και Βελιγράδι,επίσης μεγάλος κίνδυνος για πριαπισμό. :bigdick:

Κman ο μόνος φόβος μου εδώ περί σεξ,είναι ότι αν και στην κοινωνική ζωή το βρίσκεις για πλάκα,παίζει πολύ χυμαδιό και επικινδυνότητα για αφροδίσια.
Την άλλη τη γνωρίζεις σοβαρή,με το ντύσιμό της,κ.λ.π. και μετά από μερικά ποτά,πας σπίτι και σου μαγκώνει την πούτσα να στην βάλει χύμα μέσα της.
Πηδάω περιστασιακά και μια Γερμανίδα φοιτήτρια και βλέπω ότι τόσο αυτή όσο και οι φίλες της είναι στο σεξ γάμησέ τα.
Τέσπα,ας μην κολλήσω κανά τρελό παράσημο και κατά τα άλλα,όλα καλά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Να πω και κάτι για Βαρσοβία,που ισχύει γενικά για Β.Ευρώπη

Κάποιοι έχετε γράψει ότι έχετε δει γκόμενες με πακιστανούς,μαύρους,κ.λ.π.
Ή ότι οι τούρκοι κάνουν ζημιά σαν πορνοτουρίστες..

Εγώ τόσο στο ταξίδι μου στη Βαρσοβία,όσο και τα 3 χρόνια που μένω Γερμανία,
δεν είδα ποτέ Γερμανίδα που να είναι αξιόλογη με πάκη ή μαύρο.
Ή μπάζα θα είναι ή στόκοι ή καμιά ξεκωλιάρα πλατινέ bimbo που πάει 5 φορές τη βδομάδα solarium.

Σε όποια Ευρωπαϊκή χώρα και να πάτε,τούρκοι,άραβες,πάκηδες,θεωρούνται ότι πιο τελευταίο σε άντρες.
Και χωρίς λεφτά,οι συγκεκριμένοι μόνο όσες ανέφερα παραπάνω μπορεί να χτυπήσουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν,η Γερμανία είναι περίεργη φάση μιας και υπάρχουν πολεις που καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους.
Αλλο π.χ.να μένεις Μόναχο ή Αμβούργο που όλοι ντύνονται σα μοντέλα,οι ξένοι είναι σχετικά λίγοι και παίζει μια άλφα οργάνωση και άλλο σε καμιά Κολωνία που είναι η αποθέωση του χύμα και παίζει μια γενική γυφτιά.
Γεια σου φίλε! Πιστευω πως έχεις διαβάσει κατα καιρούς τι ποστάρουμε εδω! Το θέμα Γερμανία έχει αναλυθεί πολύ εδω!

Πιστευω πως δεν είσαι πολύ καιρό επάνω για να δεις τι παίζει ... Σιγά σιγά θα το μάθεις το παίγνιο όπως λέει και ο Kman!!!

Αμβούργο και Μόναχο είναι οι πόλεις που πραγματικά βουλιάζουν απο ξένους! Όπως και το Βερολίνο που έζησα εγω!
Οι Τούρκοι κάνουν απίστευτα Ζιγκολίκια και με παπούδες Γερμανούς και ζευγάρια και γριές! Γι αυτό τους βλέπεις συνεχώς με Mercendes να τα πατάνε με ανοιχτά παράθυρα και full μουσική!
Οι γυμνασμένοι Τουρκαλάδες όμως έχουν καταξεσκίσει τις Γερμανίδες! Δεν θα τους δεις ζευγάρια αλλά αυτές ξέρουν που και πως θα τους βρούν! Όπως επίσης και οι Μαυροι! Μόνο οι άραβες είναι έτσι όπως λες!
Γενικά οι Γερμανίδες δεν είναι ωραίες γυναίκες! Δεν έχουν στύλ φινέτζα και γούστο! Απο τη φύση τους είναι κυρίως στραβοκάνες... Θα σου τα πει και ο άρχοντας καλύτερα!
Το έχω ξαναπεί και εκμεταλευσου το! Όταν είμουν Γερμανία το 2004 δεν υπήρχε το Site για να μου ανοίξει τα μάτια για το τι υπήρχε 2 ώρες τρένο ανατολικά του Βερολίνου :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάμε πάλι από την αρχή τα Βασικά.... Άλλη μια φορά θα πω πως έχω κάνει Εράσμους Βερολίνο και μιλάω άριστα Γερμανικά Πανεπιστημιακού Επιπέδου... :headbang:
Με έχουν βοηθήσει αρκετά επαγγελματικά αλλά απολύτως καθόλου "Γαμιστικά"! Οι Γερμανίδες είναι πολύ διεστραμμένες και κομπλεξικές! Αυτό δεν θα το δείτε εύκολα! Οι αναλύσεις που κάνετε με τις τυπικές γνωριμίες είναι τελείως επιφανειακές! Η ευγένεια και η τυπικότητα δεν λένε τίποτα...
Μιλάμε για διαστροφικά μυαλά!! Ο πιο ασφαλής τρόπος να γαμήσεις Γερμανίδα είναι να είναι Παρακμιακός τύπος και Μπρούταλ... Και το γαμήσι θα είναι σκέτη... (χμμμμ χωρίς παρεξηγήσεις στο παρών σάιτ) ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!! Ακόμα και αυτά τα αθώα κοριτσάκια γουστάρουν παρακμή πραγματική!!!
Όχι το στυλ του Λάτιν που μπλέκουν οι Πολωνέζες! Θέλουν μουσουλμανική Οργή ή Μαύρα Αφρικάνικα" Άλογα"... Μιλάμε για λαό σκληρό... Το έχει η φυλή...Δεν πάνε πίσω οι γυναίκες! Βγάζουν όλο το κομπλεξισμό με το τρόπο που αν τον μάθεις θα σιχαθείς την ανθρώπινη ύπαρξή σου...
Επειδή ξέρω Γερμανικά και καταλαβαίνω τι λένε και πως το λένε πιάνω και "χαμηλές" συχνότητες που καθιστά κάθε άλλη επαφή πλην της επαγγελματικής, ΑΔΥΝΑΤΗ!!!!

Για να είναι σωστή μια σύγκριση πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα! Συγκρίνετε μια προβληματική Πολωνέζα με μια προβληματική Γερμανίδα Καλύτερα την προβληματική Γερμανίδα να μην την γνωρίσετε ΠΟΤΕ! Και μια καλή Γερμανίδα δεν υπερέχει σε σχέση με μια καλή Πολωνέζα!
Το μόνο που μπορεί να κερδίσει κάποιος από μια Γερμανίδα είναι πως αν έχει τα κριτήρια που είπα παραπάνω περί μπρούταλ παρακμής + έλλειψη εσωτερικής περηφάνειας, μπορεί να σπιτωθεί για μια ΖΩΗ από Γερμανίδα!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ότι μαλακία θες εδώ μέσα ακούς.... Οι Γερμανίδες είναι οι ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ γκόμενες στο κόσμο που γουστάρουν ΠΑΡΑΚΜΗ!!!!!
Τιποτένιους τύπους.. Χωρίς στον ήλιο μοίρα... Παρακατιανούς...Κόυρέλιδες...Πως αλλιώς να το εξηγήσω... Να είσαι εσύ και το παντελόνι σου...
Το γουστάρουν και το κυνηγάνε αυτό!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης στο Εράσμους σε ένα μάθημα είχα δυο γερμανάκια βουτηγμένα στη γκάβλα! Μια ξανθιά και μια μελαχρινή! Ο μοναδικός που μιλούσαν είμουν εγω την ώρα τους καλοβαλμένους Γερμανους τους περνούσαν τελείως αδιάφορα!
Όταν προσπάθησα να την πέσω μου είπε το μελαχρινό πως είχε γκόμενο στο Μαρόκο έναν οδηγό λεωφορείου! Και μάλιστα εκείνη τη περίοδο πήρε και τη φίλη της και χαθήκαν για 4 εβδομάδες Μαρόκο.... :headbang: :headbang: :headbang:

Μιλάμε για άλλα γούστα!!!!

Επισκέπτης
Γκλόκ, ἐπειδὴ εἶσαι ὡραῖος, ἀλλὰ πιτσιρικάς, συνδύασε τὴν πράξη καὶ μὲ τὴ θεωρητικὴ ἐκπαίδευση, καὶ τὀτε θὰ μπορεῖς νὰ ἑρμηνεύεις τὰ δήθεν παράδοξα:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ υπάρχει ένα θέμα!Όταν η γυναίκα νομίζει ότι είναι ανώτερη και ο άντρας το ίδιο υπάρχει σύγκρουση!Δεν υπάρχει ταίριασμα!Ταίριασμα για σχέση ή απλά για γαμήσι υπάρχει όταν κάποιος απο τα δυο φύλα νιώσει κατώτερος!Και οι Σλαυες όσο και να το παίζουν στο τέλος μπορούν με σωστό τρόπο να σπάσουν και να δεχτούν την κατωτερότητά τους!
Με τις άλλες δεν βρίσκεις άκρη εκτός αν ρίξεις τον ανδρικό σου εγωισμό ή είσαι καλός ηθοποιός και το προσποιείσαι πως τον έχεις ρίξει!
Την προηγούμενη δεκαετία Κυκλοφορούσαν ακόμα κάποιες Γερμανόφωνες που δέχονταν να είναι υποτακτικές και να ανέχονται τον Έλληνα!Και οι πιο πολλές σπίτωσαν ρεμάλια!Ή νέα τους Γεννιά όμως είναι τελείως μεταλλαγμένη!Σαν οργανισμοί χωρίς ψυχή!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και επειδή έχω τσιτώσει και έχω κέφια θα σας πω πως θα ΄χτυπήσετε Γερμανίδες από προσωπική εμπειρία!
Το ψάρεμα της Γερμανίδας είναι όπως του Οκταποδιού με τα άσπρα πλαστικά ψάρια! Πρέπει να φοράτε κάτι φωσφοριζέ πάνω σας! Ή κάτι γυαλιστερό που να βγάζει μάτι! Είτε ρούχο, είτε παπούτσι είτε καπέλο είτε κάτι αφάνταστο και να κινήστε ανάμεσα στο νορμάλ πλήθος! Αμέσως θα δείτε βλέματα και χαμόγελα από τα γερμανιδάκια! Αν επιχειρήσετε να φλετάρετε το πιο πιθανό είναι να κλείσει ραντεβού!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Glock φιλε διαφωνουμε 1000 % εδω περα. Οι Γερμανιδες σα γυναικες ειναι κατα πολυ ανωτερες απο τις πολωνες τις οποιες καθε στιγμη που περναει εδω περα ολο και πιο πολυ πεφτουν στα ματια μου. Ζω στη μια χωρα και εχω περασει μεγαλο διαστημα και πολλες φορες στην αλλη και ειναι μερα με τη νυχτα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Glock φιλε διαφωνουμε 1000 % εδω περα. Οι Γερμανιδες σα γυναικες ειναι κατα πολυ ανωτερες απο τις πολωνες τις οποιες καθε στιγμη που περναει εδω περα ολο και πιο πολυ πεφτουν στα ματια μου. Ζω στη μια χωρα και εχω περασει μεγαλο διαστημα και πολλες φορες στην αλλη και ειναι μερα με τη νυχτα.
πιο ακριβές πόρνες είναι οι Γερμανίδες ..Αυτό ειναι και τίποτα αλλο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όλες αυτές για τον πούτσο είναι...Καλύτερα να ασχοληθούμε με το Τί είμαστε εμείς...
Προσωπικά όταν βγαίνω στα κλάμπ χάνω πάντα το παιχνίδι με τις Γερμανίδες διότι πάντα βρίσκεται κάποιος πιο χάλια απο εμένα  :2funny:
Για κάνε μας μια περιγραφή της ανοιξιάτικης συμπεριφοράς των ...Πολωνέζων?Ποσο χαμηλά είναι στα μάτια σου?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
πιο ακριβές πόρνες είναι οι Γερμανίδες ..Αυτό ειναι και τίποτα αλλο
Άντε πάλι τα ίδια με εσένα...Το τελευταίο που μπορώ να προσάψω στις Γερμανίδες είναι η οικονομική ιδιοτέλεια Δεν κυνηγάνε το χρήμα ούτε είναι gold diggers!!!!Γι αυτό είναι και πιο πρόστυχες απο πουτάνες ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άντε πάλι τα ίδια με εσένα...Το τελευταίο που μπορώ να προσάψω στις Γερμανίδες είναι η οικονομική ιδιοτέλεια Δεν κυνηγάνε το χρήμα ούτε είναι gold diggers!!!!Γι αυτό είναι και πιο πρόστυχες απο πουτάνες ...
status shores ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Όλες αυτές για τον πούτσο είναι...Καλύτερα να ασχοληθούμε με το Τί είμαστε εμείς...
Προσωπικά όταν βγαίνω στα κλάμπ χάνω πάντα το παιχνίδι με τις Γερμανίδες διότι πάντα βρίσκεται κάποιος πιο χάλια απο εμένα  :2funny:
Για κάνε μας μια περιγραφή της ανοιξιάτικης συμπεριφοράς των ...Πολωνέζων?Ποσο χαμηλά είναι στα μάτια σου?

Mα αυτο γινεται κατεξοχην με πολωνες. Ειναι τοσο κομπλεξικες που δε θελουν ο αντρας να ειναι ανωτερος απο αυτες.
Προκειται για φιδια, διπροσωπες τρομερα και ρουφιανες. Που απο μπροστα στο παιζουν καλες και απο πισω σκαβουν το λακο σου. Το διαπιστωσες και ο ιδιος αυτο , θυμασαι ποτε. Αυτο ειναι γνεικο χαρακτηριστικο λαου και μου το λενε και οι ιδιοι οι πολωνοι, δεν ειναι δικα μου συμπερασματα.
Μου χε κανει τρομερη εντυπωση στην αρχη πως ειναι δυνατον απο τη μια να ειναι καλορυθμισμενα ρομποτακια και να οργανωνουν την παραμικρη λεπτομερεια, απο την αλλη να βγαζουν αυτο το " αφελες' και δηθεν "Ρομαντικο" και " αγνο" προσωπο. Ε λοιπον ειναι και αυτο απλα μερος του ψυχρου κυνικου υπολογισμου τους. Το παιζουν οσο χρειαστει. Καταπλησσει το ποσο γρηγορα και αποτομα πετανε αυτο το ψευτικο προσωπειο και βγαζουν τον πραγματικο τους εαυτο.
Επισης ζηλευουν και ειναι τρομερα φθονερες/ οι ( αυτα που σου λεω ειναι γενικα χαρακτηριστικα λαου, και αυτονοητο και των γυναικων. Μαλιστα των γυναικων ειναι εκθετικα περισσοτερο). Και τρομερα κουτσομπολες και θαψιμο και ζηλεια. Πισω απο το προσωπειο ειναι απιστευτο ποση κακια και δηλητηριο βγαζουν. Και ΟΤΙ κανουν και σκεφτονται δεν ειναι αφελες αλλα εχει απο πισω σκοπιμοτητα.
Και εξω οτανειναι παιζουν παιζουν αλλα δεν ειναι οι αφελειες αγγλιδες που θα πανε να γαμηθουν. Ξερουν τι κανουν, ποσο να παιξουν και ποτε να σταματησουν.
Η πολωνεζα σε μισει και σε φθονει που εισαι Ελληνας, που ζεις σε μια ευλογημενη χωρα, που μεγαλωσες στην αφθονια, στη ζεστασια, στην Ευρωπη , στον τουρισμο, στη θαλασσα, στον ηλιο. Ενω αυτη μεγαλωσε σε μια σκατοτρυπα, μεσα στη φτωχεια τη μιζερια και την καταχνια. Δεν ειναι θεμα εθνικο επισης πχ μισει τη φιλη της που μπορει να εχει μια καλη δουλεια η ενα καλο σπιτι κλπ.
Η γερμανιδα αντιθετα δε σε μισησει ουτε θα σε φθονησει. Αντε να σε περιφρονησει, το πολυ αλλα και αυτο θα στο δειξει κατευθειαν και αμεσα.
Αν σε γουσταρει ομως ειναι κατι που της βγαινει αυθορμητα και απλα σε γουσταρει για αυτο που εισαι.
Και σου ξαναλεω, αυτα που σου λεω οι ιδιοι οι πολωνοι τα λενε, δεν ειναι οτι εγω τα λεω. Εγω ειμαι απλα εδω και παρατηρω τι βλεπω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Mα αυτο γινεται κατεξοχην με πολωνες. Ειναι τοσο κομπλεξικες που δε θελουν ο αντρας να ειναι ανωτερος απο αυτες.
Προκειται για φιδια, διπροσωπες τρομερα και ρουφιανες. Που απο μπροστα στο παιζουν καλες και απο πισω σκαβουν το λακο σου. Το διαπιστωσες και ο ιδιος αυτο , θυμασαι ποτε. Αυτο ειναι γνεικο χαρακτηριστικο λαου και μου το λενε και οι ιδιοι οι πολωνοι, δεν ειναι δικα μου συμπερασματα.
Μου χε κανει τρομερη εντυπωση στην αρχη πως ειναι δυνατον απο τη μια να ειναι καλορυθμισμενα ρομποτακια και να οργανωνουν την παραμικρη λεπτομερεια, απο την αλλη να βγαζουν αυτο το " αφελες' και δηθεν "Ρομαντικο" και " αγνο" προσωπο. Ε λοιπον ειναι και αυτο απλα μερος του ψυχρου κυνικου υπολογισμου τους. Το παιζουν οσο χρειαστει. Καταπλησσει το ποσο γρηγορα και αποτομα πετανε αυτο το ψευτικο προσωπειο και βγαζουν τον πραγματικο τους εαυτο.
Επισης ζηλευουν και ειναι τρομερα φθονερες/ οι ( αυτα που σου λεω ειναι γενικα χαρακτηριστικα λαου, και αυτονοητο και των γυναικων. Μαλιστα των γυναικων ειναι εκθετικα περισσοτερο). Και τρομερα κουτσομπολες και θαψιμο και ζηλεια. Πισω απο το προσωπειο ειναι απιστευτο ποση κακια και δηλητηριο βγαζουν. Και ΟΤΙ κανουν και σκεφτονται δεν ειναι αφελες αλλα εχει απο πισω σκοπιμοτητα.
Και εξω οτανειναι παιζουν παιζουν αλλα δεν ειναι οι αφελειες αγγλιδες που θα πανε να γαμηθουν. Ξερουν τι κανουν, ποσο να παιξουν και ποτε να σταματησουν.
Η πολωνεζα σε μισει και σε φθονει που εισαι Ελληνας, που ζεις σε μια ευλογημενη χωρα, που μεγαλωσες στην αφθονια, στη ζεστασια, στην Ευρωπη , στον τουρισμο, στη θαλασσα, στον ηλιο. Ενω αυτη μεγαλωσε σε μια σκατοτρυπα, μεσα στη φτωχεια τη μιζερια και την καταχνια. Δεν ειναι θεμα εθνικο επισης πχ μισει τη φιλη της που μπορει να εχει μια καλη δουλεια η ενα καλο σπιτι κλπ.
Η γερμανιδα αντιθετα δε σε μισησει ουτε θα σε φθονησει. Αντε να σε περιφρονησει, το πολυ αλλα και αυτο θα στο δειξει κατευθειαν και αμεσα.
Αν σε γουσταρει ομως ειναι κατι που της βγαινει αυθορμητα και απλα σε γουσταρει για αυτο που εισαι.
Και σου ξαναλεω, αυτα που σου λεω οι ιδιοι οι πολωνοι τα λενε, δεν ειναι οτι εγω τα λεω. Εγω ειμαι απλα εδω και παρατηρω τι βλεπω.
αντε παλι τα ίδια.δεν γουστάρουμε υπεροπτικες κρυωκολες γερμανιδες.αυτές δεν γαμιουνται ποτέ.Η Γερμανία  έχει γεμίσει  μπουρδελα.και μάντεψε ποιος τα συντηρεί?οι Γερμανοί  αντρες.Γιατί άραγε? :2funny:...ουτε σουηδεζες θέλουμε.άλλες αγαμητές καριολες.status whores και αυτες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να τα αποκλείσω όλα αυτά με τη τελευταία μου περίπτωση που γνώρισες και όλοι λέγαν τι καλό κοριτσάκι που είναι αυτό!Πονηρότατο ήταν και ζώντας μαζί της μπορώ να σου πω πως πράγματι φορούσε "προσωπείο"!Επιδή μίλαγε πολύ έπεφτε σε αντιφάσεις...
Αλλά έστω και έτσι στο παρελθόν είχα περιπτώσεις με Γερμανίδες που η συμπεριφορά της Πολωνέζας είναι πταίσμα...Και είπαμε σε σύγκριση ομοίων καταστάσεων , δηλαδή σκάρτη απο τη μια και σκάρτη απο την άλλη τότε καλύτερα τη Γερμανίδα να μην την ήξερες ποτε...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να τα αποκλείσω όλα αυτά με τη τελευταία μου περίπτωση που γνώρισες και όλοι λέγαν τι καλό κοριτσάκι που είναι αυτό!Πονηρότατο ήταν και ζώντας μαζί της μπορώ να σου πω πως πράγματι φορούσε "προσωπείο"!Επιδή μίλαγε πολύ έπεφτε σε αντιφάσεις...
Αλλά έστω και έτσι στο παρελθόν είχα περιπτώσεις με Γερμανίδες που η συμπεριφορά της Πολωνέζας είναι πταίσμα...Και είπαμε σε σύγκριση ομοίων καταστάσεων , δηλαδή σκάρτη απο τη μια και σκάρτη απο την άλλη τότε καλύτερα τη Γερμανίδα να μην την ήξερες ποτε...
  τι σου έκανε η γερμανίδα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αντε παλι τα ίδια.δεν γουστάρουμε υπεροπτικες κρυωκολες γερμανιδες.αυτές δεν γαμιουνται ποτέ.Η Γερμανία  έχει γεμίσει  μπουρδελα.και μάντεψε ποιος τα συντηρεί?οι Γερμανοί  αντρες.Γιατί άραγε? :2funny:...ουτε σουηδεζες θέλουμε.άλλες αγαμητές καριολες.status whores και αυτες
Τι γίνεται με τον χοντρό 50άρη θείο στην Αυστρία ?Ακόμα χαρτζιλικώνει τη πιτσιρίκα αυστριακια;  :dancing: :headbang: :headbang:  :2funny: :2funny: :2funny:
Τ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom